#teammy

5,167 posts

Loading...
"Senyum manis bersama DYXY semudah ABC sepantas 123" . . Kenapa semudah ABC ? Sebab tak perlu bedak , concealer , toner , moistriser , sunblok dam primer . Sebab dyxy dah all in one 😁 . Untuk lebih detail boleh whatsapp terus kita or klik je dekat bio IG 😘 . . 📞+60172938331 📞+60172938331 📞+60172938331 . . #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #usahawandyxy #teammy #teamhq #dyxy
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Selain dari itu, gelang emas & jam tangan menanti uolss tauu. Apa tunggu lagi. Whatsapp tiqa laju lajuu 📲019-2541640 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Selain dari itu, gelang emas & jam tangan menanti uolss tauu. Apa tunggu lagi. Whatsapp tiqa laju lajuu 📲019-2541640 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Ci siamo conosciute grazie alla nostra attività,#Piera ha un sorriso contagioso ed una solarità unica...😍 Le nostre esperienze a confronto come quelle di tantissime altre donne che scelgono di abbracciare,con noi e come noi,uno stile di vita sano che permetta loro di raggiungere i loro obiettivi e realizzare il desiderio di tornare a piacersi 🤩 Ancora una volta abbiamo scelto la stessa opportunità e come mamme abbiamo creato la nostra trasformazione ed il nostro business 💰 Come?🤔 Con uno smartphone 📲 Per info puoi scrivermi qua ed anche tu potrai unirti a noi,al nostro Team ❤ #latuaopportunità #teammy #trasformazione #businesswoman #Sardiniabusinessteam #unstoppable
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
🧖‍♀️TONER ESSENCE . ▪️Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit ▪️Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum ▪️Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit ▪️Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical ▪️Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkn kulit seperti bayi. . 👸🏻Agent & dropship wanted‼️ 📲 whatsapp 019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
2da Fecha!!...#LigaPro #TeamMY #AAFG #Footgolf 😐
🧖‍♀️AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . ▪️Sesuai untuk semua jenis kulit ▪️Formulasi lembut mousse cleanser ▪️Pembersih makeup ▪️Membersih kulit secara mendalam ▪️Anti sensitif / Anti radang ▪️Membaik pulih kulit membina tisu baru ▪️Melembut kulit wajah . Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
🧖‍♀️NOURISHING ESSENCE . ▪️Pati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit ▪️Melembapkan kulit pada tahap optimum ▪️Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka ▪️Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka . . 🎈Calling for stokist, agent & dropship‼️ 📲Whatsapp tiqa 019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Lipstik DYXY..!!! . . Mempunyai 3 warna yang berbeza..yang menjadi pilihan ramai wanita2 atau dyxy lover diluar sana. . 3 warna yg berbeza bolehmenghasilkan 6 warna lips bila di matchkan dengan 3 warna yang ada....😍👍 . JOM WHATSAPP SEKARANG‼️ 📲013-3725926 📲013-3725926 📲013-3725926 . #usahwandyxy #DYXYteamanis #TeamMy #dyxycosmetis #DyxyMaskara #dyxyviral #dyxyselangor #dyxysetiaalam #dyxyshahalam #dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya #dyxysunway #dyxysubangjaya
Dyxy new baby😍 . Siri penjagaan DYXY adalah penggabungan bioteknologi canggih dari Jepun dan ramuan kosmetik dari Perancis yang berupaya untuk mencapai kesan penggunaan yang tinggi yang dapat kembalikan keremajaan kulit wajah. Bahan asas yang terdiri daripada pati botanikal berupaya meningkatkan metabolisma kulit , memperbaiki kulit agar berseri. . . 🧖‍♀️AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . ▪️Sesuai untuk semua jenis kulit ▪️Formulasi lembut mousse cleanser ▪️Pembersih makeup ▪️Membersih kulit secara mendalam ▪️Anti sensitif / Anti radang ▪️Membaik pulih kulit membina tisu baru ▪️Melembut kulit wajah . . 🧖‍♀️TONER ESSENCE . ▪️Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit ▪️Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum ▪️Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit ▪️Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical ▪️Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkn kulit seperti bayi. . . 🧖‍♀️NOURISHING ESSENCE . ▪️Pati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit ▪️Melembapkan kulit pada tahap optimum ▪️Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka ▪️Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka . . 🎈Calling for stokist, agent & dropship‼️ 📲Whatsapp tiqa 019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Dyxy new baby😍 . Siri penjagaan DYXY adalah penggabungan bioteknologi canggih dari Jepun dan ramuan kosmetik dari Perancis yang berupaya untuk mencapai kesan penggunaan yang tinggi yang dapat kembalikan keremajaan kulit wajah. Bahan asas yang terdiri daripada pati botanikal berupaya meningkatkan metabolisma kulit , memperbaiki kulit agar berseri. . . 🧖‍♀️AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . ▪️Sesuai untuk semua jenis kulit ▪️Formulasi lembut mousse cleanser ▪️Pembersih makeup ▪️Membersih kulit secara mendalam ▪️Anti sensitif / Anti radang ▪️Membaik pulih kulit membina tisu baru ▪️Melembut kulit wajah . . 🧖‍♀️TONER ESSENCE . ▪️Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit ▪️Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum ▪️Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit ▪️Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical ▪️Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkn kulit seperti bayi. . . 🧖‍♀️NOURISHING ESSENCE . ▪️Pati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit ▪️Melembapkan kulit pada tahap optimum ▪️Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka ▪️Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka . . 🎈Calling for stokist, agent & dropship‼️ 📲Whatsapp tiqa 019-2541640
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
🧖‍♀️TONER ESSENCE . ▪️Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit ▪️Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum ▪️Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit ▪️Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical ▪️Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkn kulit seperti bayi. . 👸🏻Agent & dropship wanted‼️ 📲 whatsapp 019-2541640
Dyxy new baby😍 . Siri penjagaan DYXY adalah penggabungan bioteknologi canggih dari Jepun dan ramuan kosmetik dari Perancis yang berupaya untuk mencapai kesan penggunaan yang tinggi yang dapat kembalikan keremajaan kulit wajah. Bahan asas yang terdiri daripada pati botanikal berupaya meningkatkan metabolisma kulit , memperbaiki kulit agar berseri. . . 🧖‍♀️AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . ▪️Sesuai untuk semua jenis kulit ▪️Formulasi lembut mousse cleanser ▪️Pembersih makeup ▪️Membersih kulit secara mendalam ▪️Anti sensitif / Anti radang ▪️Membaik pulih kulit membina tisu baru ▪️Melembut kulit wajah . . 🧖‍♀️TONER ESSENCE . ▪️Menyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit ▪️Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum ▪️Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit ▪️Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical ▪️Sangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkn kulit seperti bayi. . . 🧖‍♀️NOURISHING ESSENCE . ▪️Pati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit ▪️Melembapkan kulit pada tahap optimum ▪️Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka ▪️Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka . . 🎈Calling for stokist, agent & dropship‼️ 📲Whatsapp tiqa 019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
🧖‍♀️NOURISHING ESSENCE . ▪️Pati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit ▪️Melembapkan kulit pada tahap optimum ▪️Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka ▪️Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka . . 🎈Calling for stokist, agent & dropship‼️ 📲Whatsapp tiqa 019-2541640
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
Parut jerawat...!!! . . OMG...!!! Produk apa yang boleh cover segala parut dan jerawat dekat muka saya yea??? . . Ayu ada jawapannya...meh la try DYXY..ofcozz Dyxy dapat bantu awak cover semua parut lama dekat muka awak..lagi awak konsisten parut2 lama pin akan makin pudar dan akhirnya tiada lagi kesan2 parut dekat muka awak...😊✌️ . Nak meh wasap http://sallersahdyxy.wasap.my . #usahawandyxy #DYXYteamanis #TeamMy #dyxyselangor #dyxykelantan #dyxykuantan #dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya #dyxysetiaalam #dyxyshahalam #bazarpaknilonline #diainteam #agamakedamaian #cantik3minitdengandyxy #idM0010025
Assalamualaikum🔥 . DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May . . Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 . Whatsapp tiqa utk harga PROMO DONDE RAYA❤️ 📲019-2541640
🧖‍♀️AMINO ACID BUBBLE CLEANSER . ▪️Sesuai untuk semua jenis kulit ▪️Formulasi lembut mousse cleanser ▪️Pembersih makeup ▪️Membersih kulit secara mendalam ▪️Anti sensitif / Anti radang ▪️Membaik pulih kulit membina tisu baru ▪️Melembut kulit wajah . Whatsapp tiqa 📲019-2541640
GREENTEA FACEMIST...!!! . . Wangi dan menyegarkan bila spray dekat muka... Facemist yang membantu melembabkan kulit muka secara semulajadi dan membantu merawat masalah jerawat.. . . #usahwandyxy #DYXYteamanis #TeamMy #dyxyselangor #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmetis #dyxyhq
Assalamualaikum dan salam jumaat 😍 Kakmai ade berita gembira ni uolsss . setiap pembelian Set DYXY dari Kakmai or #teamMY korang berpeluang menang lucky draw ni tau 😘
Let me introduce my manager @andrino_aukasa the best ever manager! He brings up my dream come true. A big thanks to him for managing me till the final❤ i'm so glad all your work hard are paid off! Thanks for trust me. Alhamdulillah we did it💛 Its just started! Ok go! #TeamMy
Another successful afternoon of viewings at our new property in Egham 🔑 🏠 💫 #mellapropertymanagement #roomsinegham #hmo #propertymanagement #r2r #lettings #estateagentslondon #teammy
In questa attività online ogni giorno è più bello del precedente 😍 All'inizio non ero naenche in grado di capire effettivamente cosa sarebbe successo,quale fosse realmente la mia missione,prevaleva la paura di non riuscire,la paura del pensiero degli altri,delle critiche,la paura di perdere delle persone per me importanti... Eh sì se fai Network Marketing,per quanto non fai male a nessuno,ci sono "amiche/i" che ti voltano le spalle,per loro probabilmente perdi valore,sei una che ha seguito un gruppo di persone che bho,chissà cos'hanno per la mente 🤣😂 Ma per me và bene così eh,è capitato anche prima nella mia vita,è una sorta di selezione naturale,ma meglio perderli che trovarli se non sono in grado di camminarti accanto, ti serve energia positiva 💪 Sai questa attività è l'evoluzione,grazie ai social di quello che prima era un lavoro "porta a porta", ma tu pensa che figata questo cambiamento,prima ti suonavano alla porta,dovevi organizzare una riunione con più persone a casa tua,ecc... A me non è mai piaciuto,mi sarei sentita d'impiccio,di troppo... Su social è fighissimo,sono le persone a cercarti perché trasmetti fiducia,perché si affezionano a te,per chi ti segue diventi quasi una di famiglia,tante amicizie nascono così ed è molto piacevole!😍 Si c'è anche chi ti guarda,osserva,non si sente interessato e và oltre... Comunque ti rispetta 🙏 Poi c'è anche chi è cafone/a ma per fortuna sui social basta un click ed il problema è presto risolto...😉 Beh tanti lati positivi non trovi?🤩 http://bit.ly/2FfH2BW #illavoropiùbello #suisocial #evoluzione #iproeicontro #setuseifelice #Unstoppable #Sardiniabusinessteam #teammy
令和初mY集合しました。GW終わって学校行ってもこいついません。誰か救ってくれさい。 #l4l #lfl #swag #gff #teammy #lgbtq #bisexual #pansexual #ff #jk #jk2 #ぷりんと倶楽部 #派手髪 #dd #ヲタク #セクマイカップル によく#見られます#違います #🐤🍊 #🐧🍎 #🏳️‍🌈
Assalamualaikum🔥 #DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May, 🔥DYXY OFFER DISKAUN EXTRA RM10 utk setiap SET LADY 🔥 SET BASIC LADY 👉🏻 RM140 SET PERFECT LADY 👉🏻 RM180 SET BEAUTY LADY 👉🏻 RM200 SET COMPLETE LADY 👉🏻 RM240 🔥 SET COMPLETE COSMETICS + SET COMPLETE SKINCARE *RM500 jer* Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatsapp📲0162507589 Whatsapp📲0162507589 Whatsapp📲0162507589 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #jomcariduit #jomcarirezeki #dyxymalaysia #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxylover #dyxycosmeticsmalaysia #teamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxymurah #makeup #skincare #dyxyoriginals #dyxyviral #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY #dyxymaskara #maskaradyxy #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxycosmetics #dyxyperak #dyxyskincarepromo #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyskincare
Assalamualaikum🔥 #DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May, 🔥DYXY OFFER DISKAUN EXTRA RM10 utk setiap SET LADY 🔥 SET BASIC LADY 👉🏻 RM140 SET PERFECT LADY 👉🏻 RM180 SET BEAUTY LADY 👉🏻 RM200 SET COMPLETE LADY 👉🏻 RM240 🔥 SET COMPLETE COSMETICS + SET COMPLETE SKINCARE *RM500 jer* Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatsapp📲0162507589 Whatsapp📲0162507589 Whatsapp📲0162507589 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #jomcariduit #jomcarirezeki #dyxymalaysia #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxylover #dyxycosmeticsmalaysia #teamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxymurah #makeup #skincare #dyxyoriginals #dyxyviral #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY #dyxymaskara #maskaradyxy #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxycosmetics #dyxyperak #dyxyskincarepromo #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyskincare
Assalamualaikum🔥 #DYXYDONDERAYA 💃🏻 Sepanjang Ramadhan kali ni bermula 6 May, 🔥DYXY OFFER DISKAUN EXTRA RM10 utk setiap SET LADY 🔥 SET BASIC LADY 👉🏻 RM140 SET PERFECT LADY 👉🏻 RM180 SET BEAUTY LADY 👉🏻 RM200 SET COMPLETE LADY 👉🏻 RM240 🔥 SET COMPLETE COSMETICS + SET COMPLETE SKINCARE *RM500 jer* Dan setiap pembelian Set Lady akan dapat join Lucky Draw #DYXYDONDERAYA bernilai RM10,000 🔥🔥🔥🔥🔥 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Whatsapp📲0162507589 Whatsapp📲0162507589 Whatsapp📲0162507589 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #jomcariduit #jomcarirezeki #dyxymalaysia #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxylover #dyxycosmeticsmalaysia #teamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxymurah #makeup #skincare #dyxyoriginals #dyxyviral #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY #dyxymaskara #maskaradyxy #dyxyoriginal #dyxyfeedback #dyxycosmetics #dyxyperak #dyxyskincarepromo #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyskincare
Conosco tante delle sensanzioni ed emozioni che una #DONNA prova in diverse situazioni della vita...❤ E proprio per questo,preferisco,come penso anche tu,le Donne,le Mamme,le ragazze,a prescindere dall'età,dal mestiere,dai difetti,quando queste sono felici,agguerrite,lottano con denti e unghie per ottenere ciò che vogliono...💪 Siamo una marea,ed ognuna di #Noi può dare tanto 🤩 Ho un #progetto in mente,e potresti essere una delle ragazze che cerco 😉 Se le sfide non ti spaventano,se pensi di poter condividere chi sei,se sei solidale con tutti ma soprattutto con le #donne ,scrivimi,facciamo una chiacchierata e scegli se cogliere questa #opportunità 👭 http://bit.ly/2FfH2BW #Sardiniabusinessteam #teammy #laforzadelledonne #unite #woman #sipuòfare
✌🏽😎 #Mocro #Mkns #Do44 #TeamMY
next page →