#teammy

4,370 posts

Loading...
Lovely set . 💋facemist 💋bc cream 💋lipstik. 💋extra gift _____________________________________________________________. . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. 😘 . . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖. _____________________________________________________________. . Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0196331987 📲WHATSAPP 0196331987 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginal #dyxybasicset #teammy #dyxymelaka #dyxycodmelaka #usahawanDYXY
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . 2 SET COMPLETE 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA 💦LIPSTIK . Free 1FACEMIST DYXY, 2 LIPSTIK DYXY . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 5 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Wawwwwwwwwwww DYXY ade buat SALE kaw kaw kaw kaw ! . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kakmai hari ni: 📲 0196331987 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
Tips jimatkan penggunaan bc cream👇 . . ✌️Guna dyxy brush boleh jimatkan penggunaan bc cream sebab brush ni di perbuat daripada nylon bermutu yg tidak menyerap lembapan. . ✌️berus yg padat serta lembut mudah untuk mixxing foundation pada kulit dan uols tak perlu guna bc cream yang banyak. Calit sikit2 je kemudian sapu rata bc cream pada kulit menggunakan berus dyxy. . ✌️dyxy brush juga sangat mudah untuk di cuci dan tahan lama. . Meh wasap admin cepat2 untuk lebih info: 📲 0196331987 📲 0196331987 📲 0196331987 . . #dyxycosmetics #dyxybrush #berusdyxy #dyxyoriginal #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxypromo #teammy #usahawanDYXY #mudahterhibur #lawakkeder
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET PERFECT 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦LIPSTIK . Free 1 Lipstik dyxy (boleh pilih warna lipstik) . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 4 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️☎️0132362056 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #codjerteh #codpekan #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
Tips jimatkan penggunaan bc cream👇 . . ✌️Guna dyxy brush boleh jimatkan penggunaan bc cream sebab brush ni di perbuat daripada nylon bermutu yg tidak menyerap lembapan. . ✌️berus yg padat serta lembut mudah untuk mixxing foundation pada kulit dan uols tak perlu guna bc cream yang banyak. Calit sikit2 je kemudian sapu rata bc cream pada kulit menggunakan berus dyxy. . ✌️dyxy brush juga sangat mudah untuk di cuci dan tahan lama. . Meh wasap admin cepat2 untuk lebih info: 📲 0132362056 📲 0132362056 📲 0132362056 . . #dyxycosmetics #dyxybrush #berusdyxy #dyxyoriginal #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxypromo #teammy #usahawanDYXY #mudahterhibur #lawakkeder
Tips jimatkan penggunaan bc cream👇 . . ✌️Guna dyxy brush boleh jimatkan penggunaan bc cream sebab brush ni di perbuat daripada nylon bermutu yg tidak menyerap lembapan. . ✌️Berus yg padat serta lembut mudah untuk mixxing foundation pada kulit dan uols tak perlu guna bc cream yang banyak. Calit sikit2 je kemudian sapu rata bc cream pada kulit menggunakan berus dyxy. . ✌️dyxy brush juga sangat mudah untuk di cuci dan tahan lama. . Meh wasap admin cepat2 untuk lebih info: 📲 0132362056 📲 0132362056 📲 0132362056 . . #dyxycosmetics #dyxybrush #berusdyxy #dyxyoriginal #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxypromo #teammy #usahawanDYXY #mudahterhibur #lawakkeder
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET BEAUTY LADY 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA . Free 1 Lipstik dyxy (boleh pilih warna lipstik) . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 4 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Buat duit bayar hutang 2019 . . Tahukah korang dengan join team kami , insyallah kita sama-sama bergerak seiringan dengan DYXY COSMETICS . . Boleh ke ? Setiap usaha akan dibalas. Tu janji Allah. Cepat atau lambat je. . . Korang nak join boleh terus whatapps 0168254909 (dyg) 0166505610 (din)
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET COMPLETE 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA 💦LIPSTIK . Free 1 FACEMIST DYXY . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 5 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Kami juga ada buka kelas make up secara berkumpulan. . . Korang boleh terus deal dengan kami di nom 0168254909 (dyg) 0166505610 (din) . . Ni ada sebahagian dari kelas makeup yang team kami buat
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET PERFECT 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦LIPSTIK . Free 1 Lipstik dyxy (boleh pilih warna lipstik) . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 4 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Kami mencari membership usahawan fabulous dyxy . . Korang berminat ke? . . Boleh terus whatapps kami untuk info lanjut yea 💖💖💖
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️0199359401 ☎️0199359401 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodampang #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET BEAUTY LADY 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA . Free 1 Lipstik dyxy (boleh pilih warna lipstik) . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 4 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Tips jimatkan penggunaan bc cream👇 . . ✌️Guna dyxy brush boleh jimatkan penggunaan bc cream sebab brush ni di perbuat daripada nylon bermutu yg tidak menyerap lembapan. . ✌️berus yg padat serta lembut mudah untuk mixxing foundation pada kulit dan uols tak perlu guna bc cream yang banyak. Calit sikit2 je kemudian sapu rata bc cream pada kulit menggunakan berus dyxy. . ✌️dyxy brush juga sangat mudah untuk di cuci dan tahan lama. . Meh wasap admin cepat2 untuk lebih info: 📲 0196331987 📲 0196331987 📲 0196331987 . . #dyxycosmetics #dyxybrush #berusdyxy #dyxyoriginal #dyxytestimoni #dyxyfeedback #dyxypromo #teammy #usahawanDYXY #mudahterhibur #lawakkeder
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET COMPLETE 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA 💦LIPSTIK . Free 1 FACEMIST DYXY . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 5 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️☎️0196331987 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodampang #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . 2 SET COMPLETE 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA 💦LIPSTIK . Free 1FACEMIST DYXY, 2 LIPSTIK DYXY . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 5 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Beli set beauty dapat lipstik sis. Dah dapat set complete tau. . . Untung ke untung sangat-sangat? . . Boleh terus DM kita atau whatapps 0166505610
Dziękuję @xxnicole_lenehanx za mile spędzony czas 💜 #teamMy @bartek.kaszuba
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kakanis hari ni: 📲 0199359401 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
JOM COD DYXY 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah kakanis kan ada, kakanis boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, kakanis akan bagi free gift yg istimewa dan banyakkkkkk sangat.. . terutama sesiapa yg beli SET COMPLETE LADY.😱😱 . . Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now kakanis open khas utk korang yg berada di ➡️SETIA ALAM ➡️MERU, KLANG ➡️SHAH ALAM ➡️PETALING JAYA , DAN AREA2 BERDEKATAN. . Wassap kakanis Sekarang ok. . 📱 0199359401 📱 0199359401 📱 0199359401 . . . #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #teammy #follow4follow #like4like
Quick video we done early this year with Ayo Gordon. It’s crazy so much has changed (even the hair 😬😂) in just a couple of months. That’s why you should always be pushing, never settle and strive for more. Got some more interviews coming 📈 watch this space. Head to www.millionaireyoung.com to see the full video as well as other people’s journey. #teammy #lifestyle #Jetsetter #goals #motivation #mindset #playhard #buisness #propertyinvestment #likeforlike #followtrain #goodliving #funtimes  #propertyladder #vison #quoteoftheday
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari cikmay hari ni: 📲 0178712892 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur #dyxycod #dyxyhq #dyxymurah #dyxyfreegift #dyxyviral
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET BEAUTY LADY 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦MASCARA . Free 1 Lipstik dyxy (boleh pilih warna lipstik) . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 4 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
Dengan membeli 4 item dyxy , korang layak join lucky draw . . . Serius jangan lepaskan peluang. Hadiah dia sangat menarik 1. Hand beg louis voution 2. Iphone X 3. Motorsikal 4. Wang tunai. . . Feel free to DM or PM us 0168254909 (dyg) 0166505610 (din)
🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫 . Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai .. TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ... Siyess X mahal ... . ✔Harga Ekonomi ✔Jimat pemakaian ✔beli sekali boleh pakai sehingga 3 bulan (minimum) ✔Berkualiti Tinggi setaraf dengan produk antarabangsa ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv. ✔ Ada kandungn ARBUTIN (mencerahkan kulit) ✔ Ada oil control untuk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk DYXY Cosmetics. . . TUNGGU APA LAGI❓❓❓ . Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift + free postage ‼ . 📲0122319642 📲0122319642 📲0122319642 . . Atau klik link dibawah untuk maklumat lanjut https://wa.me/60143302595?text=Hi.Saya%20berminat https://wa.me/60143302595?text=Hi.Saya%20berminat https://wa.me/60143302595?text=Hi.Saya%20berminat #teamMY #usahawandyxy #dyxybccream #dyxy #setdyxy #dyxyviral #dyxyjimat #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick
Sale!! Sale!! Sale!! . . . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari sis hari ni: 📲 0167167224 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #idM0010025
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari Aisyah hari ni: 📲 0132362056 📲 0132362056 📲 0132362056 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari Aisyah hari ni: 📲 0132362056 📲 0132362056 📲 0132362056 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari Aisyah hari ni: 📲 0132362056 📲 0132362056 📲 0132362056 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
Is it Wrong if I say 250 sounds about right🤔🤣😳. He was born into an event planning business, this should be light work for him! He better get to work! #entrepenuerinthemaking #youngentrepreneur #homeschool #homeeducation #youngauthor #homeed #youngbusinessowner #businessowner #ceo #smart #cheeky #gogetit #itsalreadydone #success #momandson #millionnaireyoung #teammy
. Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kakanis hari ni: 📲 0199359401 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
JOM COD DYXY 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah kkmai kan ada, kakmai boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, kakanis akan bagi free gift yg istimewa dan banyakkkkkk sangat.. . terutama sesiapa yg beli SET COMPLETE LADY.😱😱 . . Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now kakanis open khas utk korang yg berada di ➡️PETALING JAYA ➡️SETIA ALAM ➡️SHAH ALAM ➡️KLANG ➡️MERU ➡️SUBANG JAYA DAN AREA2 BERDEKATAN. . Wassap kakanis Sekarang ok. . 📱 0199359401 📱 0199359401 📱 0199359401 . . . #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #teammy #follow4follow #like4like
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️0199359401 ☎️0199359401 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodampang #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
. Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kakmai hari ni: 📲 0196331987 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
. Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . ✔️beli 1 set complete lady. FREE 1 facemist. . ✔️beli 1 set perfect lady. FREE 1 lipstik. . ✔️beli 1 set beauty lady . FREE 1 lipstik. . ✔️beli 2 set complete lady . FREE 1 facemist 2 lipstik . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kakanis hari ni: 📲 0199359401 . #dyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyoffer #teammy #dyxyyearendsale #usahawanDYXY #lawakkeder #mudahterhibur
JOM COD DYXY 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah kakanis kan ada, kakanis boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, kakanis akan bagi free gift yg istimewa dan banyakkkkkk sangat.. . terutama sesiapa yg beli SET COMPLETE LADY.😱😱 . . Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now kakanis open khas utk korang yg berada di ➡️SETIA ALAM ➡️MERU, KLANG ➡️SHAH ALAM ➡️PETALING JAYA , DAN AREA2 BERDEKATAN. . Wassap kakanis Sekarang ok. . 📱 0199359401 📱 0199359401 📱 0199359401 . . . #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #teammy #follow4follow #like4like
🙌Year End Sale Lucky Draw🙌 . Terhad kepada 5000 penyertaan sahaja. . . ❤️2 pemenang yang bertuah akan beroeljang memenangi: . iphone XS max / motor scooter / handbag / wang tunai . Bergantung kepada terma dan syarat penyertaan: . 👉beli set DYXY 4 item ke atas. 👉beli set dari pengedar yang sah dari HQ 👉1 tiket lucky draw akan disertakan untuk setiap set 4 item ke atas 👉pemenang akan di umum pada 3 Januari 2019 di FB founder Lady D @dyanaroslan. . . Jom grab set dyxy dari kakanis untuk beli dan menang DYXY 📲 0199359401 📲 0199359401 📲 0199359401 . . #dyxy2018luckydrawa #luckydrawdyxy2018 #dyxyyearendsaleluckydraw #teammy #usahawanDYXY
🙌Year End Sale Lucky Draw🙌 . Terhad kepada 5000 penyertaan sahaja. . . ❤️2 pemenang yang bertuah akan beroeljang memenangi: . iphone XS max / motor scooter / handbag / wang tunai . Bergantung kepada terma dan syarat penyertaan: . 👉beli set DYXY 4 item ke atas. 👉beli set dari pengedar yang sah dari HQ 👉1 tiket lucky draw akan disertakan untuk setiap set 4 item ke atas 👉pemenang akan di umum pada 3 Januari 2019 di FB founder Lady D @dyanaroslan. . . Jom grab set dyxy dari kakanis untuk beli dan menang DYXY 📲 0199359401 📲 0199359401 📲 0199359401 . . #dyxy2018luckydrawa #luckydrawdyxy2018 #dyxyyearendsaleluckydraw #teammy #usahawanDYXY
🙌Year End Sale Lucky Draw🙌 . Terhad kepada 5000 penyertaan sahaja. . . ❤️2 pemenang yang bertuah akan beroeljang memenangi: . iphone XS max / motor scooter / handbag / wang tunai . Bergantung kepada terma dan syarat penyertaan: . 👉beli set DYXY 4 item ke atas. 👉beli set dari pengedar yang sah dari HQ 👉1 tiket lucky draw akan disertakan untuk setiap set 4 item ke atas 👉pemenang akan di umum pada 3 Januari 2019 di FB founder Lady D @dyanaroslan. . . Jom grab set dyxy dari kakanis untuk beli dan menang DYXY 📲 0199359401 📲 0199359401 📲 0199359401 . . #dyxy2018luckydrawa #luckydrawdyxy2018 #dyxyyearendsaleluckydraw #teammy #usahawanDYXY
My heart is so full! @marty.yates and Buster got another WIN in Round 3! 🤩🤠❤️ #TeamMY #65 #NFR2018
With all the things you have going on we are proud of you @jana.m.stone. from our first meeting all that time ago lol you have really grown 💛💫 #greatthingstaketime #teamwork #teammy #millionaireyoung
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL . ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨ Meresap terus ke dalam kulit . ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT . ✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨ Tahan lama lebih dari 8jam ✨ Mesra Solat dan senang cuci ✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni. . untuk order : www.wasap.my/601111206144 . . #werepublic #teammy #teamFL #bccream #beflawless #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyjohor #dyxykualalumpur #dyxypontian #codcheras #codareakl #alhamdulillah #monkistyle #kosmetikmurah
Tengok orang lain cantik je mekap? Kulit flawless.. tak tebal, nampak natural jer.. . . Tak perlu nak pening-pening fikir dah kakak2, grab je satu combo dyxy cosmetic nie. Dah dapat dahh look yang gugurls nakk😍... . Best ke tak best??? 😍😍😍 . . Untuk fast respond boleh click link pada bio sis😘 . . #dyxycosmetic #werepublic #teammy #teamfl #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxykualalumpur #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxyperak #dyxypontian #codselamgor #codkl #muakl #trustedseller #kosmetikmurah #mesrawudhuk
OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . www.wasap.my/601111206144 . . #werepublic #teammy #teamFL #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyjohor #dyxypekannenas #dyxypontian #codkualalumpur #codgombak #codperak #alhamdulillah #trustedsellerdyxycosmetics
Tengok orang lain cantik je mekap? Kulit flawless.. tak tebal, nampak natural jer.. . . Tak perlu nak pening-pening fikir dah kakak2, grab je satu combo dyxy cosmetic nie. Dah dapat dahh look yang gugurls nakk😍... . Best ke tak best??? 😍😍😍 . . Untuk fast respond boleh click link pada bio sis😘 . . #dyxycosmetic #werepublic #teammy #teamfl #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxykualalumpur #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxyperak #dyxypontian #codselamgor #codkl #muakl #trustedseller #kosmetikmurah #mesrawudhuk
NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . Untuk order sila tekan link pada bio❤️ . . . . #werepublic #teammy #teamfl #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyjohor #dyxykualalumpur #dyxycheras #codselangor #codampanh #muajb #kosmetikmurah #alhamdulillah #mesrawudhuk
Tengok orang lain cantik je mekap? Kulit flawless.. tak tebal, nampak natural jer.. . . Tak perlu nak pening-pening fikir dah kakak2, grab je satu combo dyxy cosmetic nie. Dah dapat dahh look yang gugurls nakk😍... . Best ke tak best??? 😍😍😍 . . Untuk fast respond boleh click link pada bio sis😘 . . #dyxycosmetic #werepublic #teammy #teamfl #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxykualalumpur #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxyperak #dyxypontian #codselamgor #codkl #muakl #trustedseller #kosmetikmurah #mesrawudhuk
Dapatkan sekarang set complete lady😘 . . Beli 1 set complete lady uolsss akan dapat 1 facemist percuma😘 . . Cepat grab kakak2 sebab now sale ni limited untuk 10k set sahaja🔥 . . Click link pada bio sis untuk fast respond☺️ . . #dyxycosmetic #werepublic #teammy #teamfl #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxykualalumpur #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxyperak #dyxypontian #codselamgor #codkl #muakl #trustedseller #kosmetikmurah #mesrawudhuk
Tengok orang lain cantik je mekap? Kulit flawless.. tak tebal, nampak natural jer.. . . Tak perlu nak pening-pening fikir dah kakak2, grab je satu combo dyxy cosmetic nie. Dah dapat dahh look yang gugurls nakk😍... . Best ke tak best??? 😍😍😍 . . Untuk fast respond boleh click link pada bio sis😘 . . #dyxycosmetic #werepublic #teammy #teamfl #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #greenteafacemist #teamdyxy #dyxykualalumpur #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxyperak #dyxypontian #codselamgor #codkl #muakl #trustedseller #kosmetikmurah #mesrawudhuk
Round 2 champs! 🤩🤠❤️ #TeamMY #65 #NFR @marty.yates
JOM COD DYXY 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah kkmai kan ada, kakmai boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, kakmai akan bagi free gift yg istimewa dan banyakkkkkk sangat.. . terutama sesiapa yg beli SET COMPLETE LADY.😱😱 . . Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now kakmai open khas utk korang yg berada di AMPANG, SETAPAK, GOMBAK, DESA PANDAN, SETIAWANGSA , DAN AREA2 BERDEKATAN. . Wassap kakmai Sekarang ok. . 📱 0196331987 📱 0196331987 📱 0196331987 . . . #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #teammy #follow4follow #like4like
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️☎️0196331987 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodampang #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
SALE ! SALE ! SALE ! . 🌼DYXY Year end Sale🌼 . SET PERFECT 💦BCCREAM 💦FACEMIST 💦BRUSH 💦LIPSTIK . Free 1 Lipstik dyxy (boleh pilih warna lipstik) . Extra gift (boleh DM or Whtasapp kita untuk lihat extra gift belambak dari kami) . Beli hanya 4 item dyxy shj tau . Tapi dapat lagi free produk dyxy dan extra gift . Serius berbaloi2 . Takkan rugi aihhh 😲 . PROMOTION YG SUPER BERBALOI JIMAT UNTUK DIMILIKI SEMPENA YEAR END SALE NI 🤗💕 . . JOM WHATSAPP +60196331987 +60196331987 +60196331987. . OR DM terus @dyxy_global laju2 . Laju laju admin reply . 😗💕 . #dyxycosmetics #lawakkeder #teammaysarah #teamMY #teamdyxyglobal #UsahawanDYXY #ampangdyxy
JOM COD DYXY 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah kkmai kan ada, kakmai boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, kakmai akan bagi free gift yg istimewa dan banyakkkkkk sangat.. . terutama sesiapa yg beli SET COMPLETE LADY.😱😱 . . Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now kakmai open khas utk korang yg berada di AMPANG, SETAPAK, GOMBAK, DESA PANDAN, SETIAWANGSA , DAN AREA2 BERDEKATAN. . Wassap kakmai Sekarang ok. . 📱 0196331987 📱 0196331987 📱 0196331987 . . . #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #teammy #follow4follow #like4like
next page →