#teamsquadsyiera

197 posts

Loading...
[LIPMATTE] The one and only....The BEST lipmatte for dry lips😉 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[CONCEALER] Pakai concealer pon dah boleh dapat effect macam pakai foundation tau😏 Satu sapuan dah boleh tutup parut hitam di muka😍😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak try? Harga mur2 je Dilla bagi😉 Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[CONCEALER] GUNA CONCEALER UNTUK GANTI FOUNDATION?😱 . . Biasa kita mesti takut nak pakai concealer utk WHOLE FACE kan? Dengan concealer obsess, effect dia glowing mcm pakai CUSHION FOUNDATION OBSESS😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[CONCEALER] APA YANG BEST DENGAN CONCEALER OBSESS COSMETICS?😏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jawapannya ialah: BAHAN UTAMANYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 EKSTRAK PEGAGA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - merawat kulit yang pedih, luka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - mengurangkan kekeringan kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - menghalanh kulit muka dari berparut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - membaiki lapisan kulit yang rosak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 VITAMIN E⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - mengurangkan kesan parut hitam di muka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - melindungi kulit dari bahan yg boleh merosakkan kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[MASCARA] Tengok tu! My customer sendiri cakap Mascara Obsess ni x sama macam masacara brand lain😍😍 Sebab senang nak tanggal tau....nak solat? lupa bawa remover? Don't Worry! Air sahaja diperlukan~⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[MASCARA] Apa yg best dgn MASCARA SIKAT OBSESS NI?😍 . . ❤ *THIN BRISTLE BRUSH*- berus sikat ♥ *EASYLY REMOVE ONLY USING WATER!!* - ada fiber yg mudahkan kita tanggalkan dgn air sahaja! 💛 *SMUDGE PROOF* 💚 *CREATES DRAMA-LONG LASHES* 💙 *NOT CLUMP* ♥ *WATERPROOF* . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[MASCARA] Mascara sikat obsess ni sangat2 senang nak guna😍 Ibarat awak sikat rambut....terurus terus! Macam tu lah bulu mata awak juga! Guna mascara sikat, lentik sampai ke langit!😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ p/s : Mascara ni boleh remove guna AIR SAHAJA!😍😍 Senang bukan?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[EYEBROW] Honest review about EYEBROW PENCIL OBSESS♥♥⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Love sangat😍😍 Pigmentation is key! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ P/s : Eyebrow pencil ni SANGAT LIMITED!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[EYEBROW] Sebelum vs Selepas😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYEBROW] Kening uolls on point x? ke kabur2 lagi?😟 Nak on point korang kena try EYEBROW PENCIL obsess cosmetics😍 Baby baru obsess.....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ P/s Code Warna : DARK BROWN♥⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[EYESHADOW] Ya Allah! In love sangat dgn eyeshadow stick ni. Bukan setakat daily makeup look je, utk event, dinner pon sesuai!😍😍😍 Tengok tu....glittery look sgt♥⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ P/s : Code Mulberry tu tinggal 3 je kat kita😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan produk obsess cosmetics❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[EYESHADOW] Look at that!!!😱😱 So pigmented! Walaupun dia eyeshadow stick, tapi effect dia tu....FUHH!!! GLAM UOLLSSS😍😍 Tak payah guna eyeshadow pallete besar2 tu😏 . . Kat Dilla tinggal code MULBERRY & GINGERBREAD SAHAJA! STOCKS LIMITED! . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan EYESHADOW STICK OBSESS❤ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYESHADOW] Tak nak mata nampak hambar?😧 Please! Pakai eyeshadow stick obsess😍 Mudah, cantik & pigmented! Plus x crack & blend guna jari je😏😏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan DUO STICK EYESHADOW OBSESS COSMETICS❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[SET] Dah dapatkan set mata seksi obsess belum?😍😍 Stok sangat limited!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 5 SET AVAILABLE!😱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan SET MATA SEKSI OBSESS♥♥♥⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dilladom .co❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #obsesscosmeticsmalaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamsquadsyiera ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamunicorn 🦄girls⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coduum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dewiremajaobsess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #makeupartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #inspirasimakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tutorialmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #simplemakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #uumisthebest ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muamurah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #muakl ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmakeup ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hudabeauty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sugarbelle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #anasismrevival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sobella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #fashionvalet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #motd ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ootd
[SET] Selalu rasa x yakin nak keluar rumah dgn skin condition sekarang😖 Takut nak pakai makeup, sbb risau skin jadi lagi teruk? . . Jangan risau! Semua produk obsess cosmetics bukan sekadar produk makeup, tapi dapat MERAWAT! Dari ke muka, bibir, bulu mata....SEMUA!😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan SET MAKEUP OBSESS yg super senang nk guna!😘 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Exclusive kan Box Obsess yang baru ni😍😍 Sesuai untuk dijadikan hadiah birthday, hantaran, anniversary😘😘 . . Macam mana nak dapatkan box lawa ni? Untuk pembelian 5 ITEM OBSESS KE ATAS, @dilladom.co akan bagi box secara PERCUMA😍😍 Bukan biashee2 tau harga box ni😉 . . Whatsapp 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan SET MAKEUP OBSESS! #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYEBROW] Close up eyebrow pencil obsess ni😍😍 Senang je nk guna.....Colour pon dark brown je ..X de lah nampak kening kita ter-OVER tebal😉 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan eyebrow pencil obsess ni! Sangat Limited! FIRST BATCH DAH SOLD OUT! . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYEBROW] Siapa yg x reti lukis kening?🙋 Tak pernah guna eyebrow pencil lah.... . . Haa meh tgk ladyboss @obsess.cosmetics ajar lukis kening yg SUPER SENANG😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan EYEBROW PENCIL @obsess.cosmetics 😎😎😎 #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYEBROW] Dengar cerita eyebrow pencil obsess FIRST BATCH dah Sold Out kat Hq?😱 . . Kat Dilla pon ada 7 je tinggal😟 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan EYEBROW PENCIL @obsess.cosmetics 😍 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYESHADO] Eyeshadow @obsess.cosmetics ada 4 code ye😍😍 Sangat pigmented, effect glittery dan yang paling penting, SENANG NAK PAKAI ! . . Code CHOCOLAT dah SOLD OUT & DISCONTINUED😭😭 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan eyeshadow stick obsess ! . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYESHADOW] Walaupun pakai eyesyadow stick obsess je, tapi effect dia.....WOW! Very pigmented, glittery look😍😍😍 Sangat sesuai utk simple daily look atau glam look... . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan EYESHADOW STICK OBSESS! Sangat limited stock! . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[EYESHADOW] Dah dapatkan belum one of the item yang bakal DISCONTINUED oleh @obsess.cosmetics ? No more production!😟 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan EYESHADOW STICK OBSESS😍😍 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[MASCARA] Ini bukan sembang....ini realiti....Nah! BUKTI 😉 Mascara obsess mmg senang nak pakai, senang nak tanggalkan😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan mascara yang super duper senang ni !😎 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[MASCARA] Mascara @obsess.cosmetics adalah mascara fiber....THE BEST of fiber mascara is effect kat bulu mata uollssss tu...LEBAT, PANJANG, LENTIK😍😍 . . PLUS! Boleh ditanggalkan guna AIR SAHAJA!😎😎 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau boleh klik link kat bio utk dapatkan mascara fiber obsess cosmetics! . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[MASCARA] Mascara sikat ni.....@obsess.cosmetics je ada....sikat2 bulu mata, lentik sampai ke langit! X payah kepit bulu mata dah😍😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan mascara sikat yang sumpah best sangat pakai! . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[LIPMATTE] Siapa kata lipmatte @obsess.cosmetics sama mcm lipmatte brand lain😏 sekali calit, terus fall in love😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan lipmatte yg super best ni😎😎 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
produk ini semuanya berkualiti. bermula dengan lipsmatte dan dd cushion sahaja sampailah berkembang dan berkembang sampailah produk ni terhasil dengan lengkap. . dijamin halal sebab orang islam penting nak solat nak tanggalkan makeup. sebab apa yaya kata mudah? mudah ditanggalkan tak percaya cubalah jangan banyak tanya... . pencarian AGENT OBSESS DI SELURUH MALAYSIA . ❌KEDAH ❌ PENANG ❌ PAHANG ✔TERENGGANU ❌NEGERI SEMBILAN ❌MELAKA ❌JOHOR ✔TAIPING ✔TANJUNG PIANDANG ✔PUCHONG ✔GOMBAK ✔SELAYANG . berminat boleh whatsapp sis 0132008013 atau klik lin in bio dkt atas ye. . #stokisobsessgombak #leaderyayadiamond #teamsquadsyiera #obsesscosmetics
Ingin Jana Pendapatan Sampingan? Boleh join team obsess sekarang? . nak tahu details boleh whatsapp yaya skrng. yaya bg pakej baik2 untuk korang. . berminat boleh whatsapp 0132008013 atau klik link in bio kat atas okey. . #stokisobsessgombak #leaderyayadiamond #teamsquadsyiera #obsesscosmetics
[LIPMATTE] Perempuan kalau keluar pergi mana2 mestI bawak lipmatte dalam handbag kan?😏 . . Siapa camtu angkat tangan🙋 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio untuk dapatkan Lipmatte Wedding Edition ni😍 p/s: edition ni dah x de production tau pasni . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Set Haa Tepuk aka Full Set Obsess😍 Pemudah makeup harianmu......7 item, FREE box obsess, FREE pos, FREE gifts . . Harga mampu milik😉 . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan Full Set Obsess ni😎 . .#dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Tutorial Makeup guna Full Set Obsess Cosmetics😍😍 Mudah kan nak pakai? 5 minit settle ! . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio utk dapatkan set obsess yg gojesss ni!😘 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Full set obsess ni mmg harga mampu milik tau😍😍😍 7 item, 1 free box obsess, free pos, free gift😎😎 . . Siapa nak bagi offer camtu?😏 @dilladom.co je yang buat~ . . Whatsapp Dilla 01125822014 untuk set obsess yang sangat membantu mudahkan makeup harian anda!😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[TCF] Treatment Cushion Foundation bukan sekadar hanya foundation semata ye .......Selain dapat cover bekas jerawat, kulit kusam .......dapat juga merawat, melindungi dan melicinkan kulit muka😍😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 untuk dapatkan Treatment Cushion Foundation dari @obsess.cosmetics . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[TCF] Dap2 sikit guna Treatment Cushion Foundation, cover semua😍 . 😍 Senang nak pakai 😍mampu memudarkan parut jerawat 😍melidungi kulit (spf 50) 😍mampu mengecutkan jerawat 😍sesuai dengan semua jenis kulit . . Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio @dilladom.co untuk dapatkan cushion foundation obsess ni😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[TCF] Kulit muka kusam😟 penuh bekas jerawat😲 Kurang keyakinan diri😱 . . Treatment Cushion Foundation dari @obsess.cosmetics boleh bantu menghilangkan & merawat kulit wajah anda😍😍 Whatsapp Dilla 01125822014 untuk dapatkan foundation ni😘 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Honest review dari customer Dila sendiri.....Dia dapat pakai FULL SET OBSESS dgn join group kutu obsess bulan lepas😍😍😍 . . Whatsapp Dilla 01125822014 utk join group kutu obsess😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Nak keluar, tapi malas nak bawa makeup banyak2? Ni Dilla tunjuk cara makeup pakai 3 item obsess je😉 . . Item used: Treatment Cushion Foundation: Light Eyebrow pencil Lipmatte All from @obsess.cosmetics . . Whatsapp Dilla 01125822014 untuk dapatkan ketiga2 item ni😉 Sementara stok masih ada . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Best kan kalau dapat full set obsess masa hari special kita?😍 . . Tag Bff, Boyfriend, Tunang , Suami anda😉 . . Whatsapp Dilla 01125822014 utk dapatkan set obsess dengan mampu milik 😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmeticsmalaysia #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #simplemakeup #motd #uumisthebest #muamurah #muakl #sayajualmakeup #hudabeauty #sugarbelle #anasismrevival #sobella #fashionvalet #motd #ootd
[SET] Teringin nak pakai SET OBSESS (bernilai RM242 ) produk @obsess.cosmetics tapi x mampu nak bayar sekaligus? . Dilla ada solution nya😉 OPEN KUTU OBSESS RM48 / SEBULAN 5 ORANG PER GROUP Register dulu, dilla bagi tempoh utk anda bayar😍 1. 2. 3. 4. 5. Jom ajak kawan2, bff , ahli keluarga semua! Cara ini dapat membantu ramai girls utk beli set makeup yg totally best ni😍😍 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[SET] Takkan nak keluar dgn suami muka macam mak lampir kan? . . Dapatkan set 4 item obsess ni, makeup dgn cepat dan senang hati....siap boleh nyanyi2😂 konfem suami makin sayang😘 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[SET] PAKAI 4 ITEM NI JE, MUKA TERUS NAMPAK SEPERTI DI MAKEUP OLEH MUA PROFESIONAL?😱 . . Meh dapatkan set makeup 5 minit ni bagi mengelakkan anda lambat pi kerja, suami marah bila nak keluar dan anak meraung tepi kaki masa bermakeup😂 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[EYEBROW] Gini lah rupanya......Eyebrow pencil kita...Comel ke idokkkk?😉 . . Meh grab sebelum abis licin kat Hq😅 Whatsapp link ada kat bio / DM dilla pun boleh😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[EYEBROW] Mesti ada yg tanya: " Camne rupa eyebrow pencil obsess tu?" "Warna apa ada?" " Ada berus x kat belakang dia tu?" . . Haa meh tengok video ni sampai habis😉 Ada jawapannya..... . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[EYEBROW] Comel ke idokkkk packaging EYEBROW PENCIL dari @obsess.cosmetics ?😍😍😍 . . Ramai tanya " obsess x de ke yang utk kening tu?" hehe...... . . Ni dah adooooo, meh grab cepat SEBAB Hq x keluarkan banyak😱 Siapa cepat, dia dapat😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
yaya open lagi utk slot agent. tekan2 je hanset dah dapat duit. kalau korang rajin duk depan hanset lama2 dari tgk whatsapp xbuat apa2 baik join #yayadiamond dapat duit bulan2 . berminat jom whatsapp yaya terus 0132008013 . #stokisobsessgombak #leaderyayadiamond #teamsquadsyiera #obsesscosmetics
Selamat pagi girlsss semua . ❤️ Anis Memperkenalkan baby baru daripada obsess cosmetic iaitu EYEBROW DEFINER . ‼️waw korang tengoklah dgn packaging yg sweet sweet gitu ok‼️ . yg memakai pun terus jadi sweet . aumm💋 . . lepas ni takde masalah dah korang nak lukis kening yang nan hado tu hehe. lukis lukis sikat sikat terus on point . makin senang makin cantik lah uollss lepas ni . cepat grab sekarang harga murah kualiti setanding international ‼️ percaya tak ⁉️ tak percaya kena beli ok rasai sendiri kehebatan eyebrow definer ni 🙈❤️ . . 🛒PRICE : RM29.00 FREE GIFT & FREE POSTAGE dengan pembelian 🛒 product 3 item atau lebih . 🛵 POSTAGE EVERYDAY . Anis COD area 👇👇 🚘NILAI 🚘KOTA SERIEMAS 🚘BANDAR BARU ENSTEK 🚘KUARTERS KLIA 🚘SEMENYIH 🚘 BERANANG🤳🏻whatsapp http://wa.me/60132020864 #obsesscosmeticnilai #obsesscosmeticsemeyih #agentobsessmalaysia #teamsquadsyiera #teamsquadlovebeauty #kosmetikmurahnilai #borongkosmetikmalaysia #eyebrowobsess #Lipmatteobsess #Ddcushionobsess #concealerterbaik #usim #obsessjerantut #obsessdihatiku
Selamat pagi girlsss semua . ❤️ Anis Memperkenalkan baby baru daripada obsess cosmetic iaitu EYEBROW DEFINER . ‼️waw korang tengoklah dgn packaging yg sweet sweet gitu ok‼️ . yg memakai pun terus jadi sweet . aumm💋 - lepas ni takde masalah dah korang nak lukis kening yang nan hado tu hehe. lukis lukis sikat sikat terus on point . makin senang makin cantik lah uollss lepas ni . - cepat grab sekarang harga murah kualiti setanding international ‼️ percaya tak ⁉️ tak percaya kena beli ok rasai sendiri kehebatan eyebrow definer ni 🙈❤️ - 🛒PRICE : RM29.00 - FREE GIFT & FREE POSTAGE dengan pembelian 🛒 product 3 item atau lebih . 🛵 POSTAGE EVERYDAY Anis COD area 👇👇 🚘NILAI 🚘KOTA SERIEMAS 🚘BANDAR BARU ENSTEK 🚘KUARTERS KLIA 🚘SEMENYIH 🚘 BERANANG🤳🏻whatsapp http://wa.me/60132020864 #obsesscosmeticnilai #obsesscosmeticsemeyih #agentobsessmalaysia #teamsquadsyiera #teamsquadlovebeauty #kosmetikmurahnilai #borongkosmetikmalaysia #eyebrowobsess #Lipmatteobsess #Ddcushionobsess #concealerterbaik #usim #obsessjerantut #obsessdihatiku
Selamat pagi girlsss semua . ❤️ Anis Memperkenalkan baby baru daripada obsess cosmetic iaitu EYEBROW DEFINER . ‼️waw korang tengoklah dgn packaging yg sweet sweet gitu ok‼️ . yg memakai pun terus jadi sweet . aumm💋 . lepas ni takde masalah dah korang nak lukis kening yang nan hado tu hehe. lukis lukis sikat sikat terus on point . makin senang makin cantik lah uollss lepas ni . cepat grab sekarang harga murah kualiti setanding international ‼️ percaya tak ⁉️ tak percaya kena beli ok rasai sendiri kehebatan eyebrow definer ni 🙈❤️ 🛒PRICE : RM29.00 FREE GIFT & FREE POSTAGE dengan pembelian 🛒 product 3 item atau lebih . 🛵 POSTAGE EVERYDAY Anis COD area 👇👇 🚘NILAI 🚘KOTA SERIEMAS 🚘BANDAR BARU ENSTEK 🚘KUARTERS KLIA 🚘SEMENYIH 🚘 BERANANG🤳🏻whatsapp http://wa.me/60132020864 #obsesscosmeticnilai #obsesscosmeticsemeyih #agentobsessmalaysia #teamsquadsyiera #teamsquadlovebeauty #kosmetikmurahnilai #borongkosmetikmalaysia #eyebrowobsess #Lipmatteobsess #Ddcushionobsess #concealerterbaik #usim #obsessjerantut #obsessdihatiku
[EYESHADOW] Feedback dari customer @obsess.cosmetics 😍😍😍 . . Eyashadow Stick Obsess😎 - ada 4 code warna available - mudah apply - boleh pakai jari sahaja - travel pack Nak makeup harian anda dari 30minit kpd 5 minit? WAJIB TRY EYESHADOW NI! . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[EYESHADOW] Woww ke idokkk effect duo stick eyeshadow obsess ni😍😍😍 Tak payah brush2 bagai.....Guna jari pon boleh~😂 . . Siap highlighter lagi😎 Sangat travel -friendly♥ . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
Agent Obsess Diperlukan di Seluruh Malaysia. . tak mampu nak beli barang mahal2 tapi teringin... tak mampu nak shooping sakan tapi teringin... tak mampu nak beli emas tapi teringin.... . apa kata ubah pemikiran dengan buat business online obsess cosmetics. keluar modal dapat semula modal + keuntungan. . berminat boleh contact atau whatsapp yaya 0132008013. . http://obsessbyfatahyamf.wasap.my/ . #stokisobsessgombak #leaderyayadiamond #teamsquadsyiera #obsesscosmetics
[EYRSHADOW] Nak tak dilla bagi anda eyeshadow yg sangat senang nak guna, very pigmented & sesuai utk newbie in makeup mcm Dilla ni?😅 . . Kenapa nak susah bila ada benda yg sangat mudah?😉 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #pujaanhatikanda #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[LIPMATTE]Honest feedback from my customer😍😍 Lipmatte @obsess.cosmetics : ♥Ringan ♥Tidak mengeringkan bibir (mengandungi argan oil) ♥Tak tanggal bila makan/ cium ♥Tak Melekit ♥Tak perlu tunggu lama utk kering di bibir💋 . . X nak ke invest utk produk yang BEST GILAAA untuk diri sendiri😍😍 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #pujaanhatikanda #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[LIPMATTE] SELALU KENE TOUCH UP LIPMATTE SEBAB MAKAN😟 CIUM ANAK😲TERTONYOH?😨 . . Tapi dgn lipmatte @obsess.cosmetics , anda TAK PERLU TOUCH UP DAH😍😍😍 Tak percaya? Tengok video 👆 . . Berbaloi kan? Meh DM untuk dapatkan lipmatte wedding edition sebelum SOLD OUT LAGI!😨 @dilladom.co @dilladom.co . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #lelakikirimantuhan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[LIPMATTE] Dah grab semua code lipmatte wedding edition belum?😉 . . Rugi x dapatkan NOW , sebab lipmatte @obsess.cosmetics item PALING HOTSSSSS mcm pisang goreng panas😍 Lambat, SOLD OUT😧 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #lelakikirimantuhan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[SET] Bakal menjadi raja sehari ? Hantaran dah ada ke belum?😉 . . Meh dilla suggest SET MAKEUP OBSESS😍😍 Bagi kepada bakal raja2 sehari, konfirm flawless di hari majlis anda😉 . . Harga mampu milik, Kualiti level International.... Amacam?😎 . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #lelakikirimantuhan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[SET] Tak pandai makeup? Jerawat banyak sampai susah nak makeup? Banyak acne scars yg susah nak cover? . . Nak tak dilla tolong uolls semua dapatkan set makeup yang sangat mudah nk guna, yang penting COVER SEMUA PROBLEM👆 . Bila dah pakai makeup, dah tutup segala problemssss, confidence level automatically akan naik 💯😍 . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
slot agent untuk join team #yayadiamond nak 10 orang sahaja. . kenapa korang nak buat business? ✔nak ada income bulanan ✔nak simpan duit ✔nak shooping ✔nak bantu keluarga . semua yang diatas ni boleh dapat dengan hanya jual obsess je. sikit2 lama2 jadi bukit. . Apa yang specialnye join obsess ni? ✔produk berkualiti ✔halal dan founder org melayu kita ✔group support disediakan ✔material disediakan ✔reward bulanan bagi yang hit target . nak ke tak nak? buat dahulu sebelum mengalah. jom join team #yayadiamond sekarang. . details boleh whatsapp yaya 0132008013. http://obsessbyfatahyamf.wasap.my/ . #stokisobsessgombak #leaderyayadiamond #teamsquadsyiera #obsesscosmetics
[SET] Treatment cushion foundation always the best! . Even beli set pon, yang dipuji dulu, TCF😍😍 Sangat RUGI sapa x pernah try produk best camni😉 . Bukan TCF je, SEMUA produk @obsess.cosmetics BEST! So, worth sangat kalau beli SET terus😁😁 . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #utm #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[SET] MAKEUP GUNA 3 ITEM, TERUS FLAWLESS!😱 . . Flawlesss ke idok tengok youtuber kita @nurfatinzakki pakai set flawless ni😍😍😍 Mudah kan? Tak sampai 3 minit pon makeup... Pasni x de alasan x sempat makeup ye😉 . Meh dapatkan SET FLAWLESS ni dgn dilla😍😍 FREE POS, FREE GIFTS🎁🎁 Whatsapp Dilla 01125822014 atau klik link kat bio😉 @dilladom.co @dilladom.co @dilladom.co . . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #utm #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[SET] Siapa yg suka makeup simple? Tak nak pakai eye makeup? . Haaaa......SET ni sesuai untuk anda😉 Set ni cuma ada: -TREATMENT CUSHION FOUNDATION -CONCEALER -LOOSE POWDER -LIPMATTE . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[LIPMATTE] Feedback dari customer pasal lipmatte @obsess.cosmetics 😍😍😍 -X melekit -Tahan lama -Satu sapuan, cover bibir hitam😉 . Macam best kan? Meh DM sementara masih ada stok 😉 Sebab kat Hq dah SOLD OUT😢😢😢 . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[LIPMATTE] Sapa peminat nude colour lipmatte? Haaa meh try code : ♥I DO ♥ LOVE YOU . Risau hilang lepas makan? TIDAK bagi lipmatte @obsess.cosmetics 😉 TAK CAYA? Tengok ni👆 . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #bahagiabukanbidaan #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
[LIPMATTE] Dah try belum lipmatte yg tidak mengeringkan bibir, light weighted, ada argan oil?😏 . . Meh try lipmatte @obsess.cosmetics 😍 Bukan setakat cantik, tapi dapat merawat bibir jugak.....😘😘😘 . #dilladom .co❤ #obsesscosmetics #teamsquadsyiera #teamunicorn 🦄girls #coduum #dewiremajaobsess #makeupartist #inspirasimakeup #tutorialmakeup #lipmatte #mascara #eyeshadow #foundation #concealer #blusher #simplemakeup #motd #utm #tutorialmakeupkorea #produklocal #sephora #uumisthebest #muamurah #muacantik
next page →