#teamstrawberry

4,074 posts

Loading...
Thank you @bluebeecider for hosting us tonight for our Floral Arranging Workshop with Apples! And thank you to all of our attendees for joining us this evening! Fantastic work! More workshops dates coming soon for November and December! Be sure to check back here and on our website early next week. πŸ˜‰ #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #rvacreates #rvaworkshops #flowerworkshops #bluebeecider #craftcider #locallygrown #dahlia @prospecthillfarm #therichmondexperience #learnsomethingnew #flowersmakeeverythingbetter #floralarrangingclass #flowersandapples
Have you seen the October issue of Virginia Living? It features Strawberry Fields Flowers on the cover and inside the issue too! Thank you @virginialiving for asking us to create this autumnal vegetable beauty for you! Photo by @fredandelliottphoto #virginialiving #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #bountiful #autumnal #autumnblooms #goodandplenty #vegetablesandflowers #october #harvestareangement #rsblooms #virginiaisforlovers #covergirl #thisiswhyilovevirginia
Happy Boss's Day Deanna!!! Our fearless & faithful leader, we appreciate your constant support, guidance and expertise. You make us all better & we love you. XOXO- Team Strawberry #flowersandfinds #bossday #bosslady #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #deannaday #happybossday #icecreamlover #floraldesign #workfamily #rvaflorist #strawberryst
Hi guys, it's Linda - #museumintern ! It's been a couple of days since the Nova Scotia Forest Festival took place here at Memory Lane Heritage Village and I think it's about time for us to send out a huge thank you to everyone who participated and made this amazing day happen - visitors, volunteers and staff members alike! We had a great time and appreciated everyone who stopped by. For me, not only as the supporting museum intern but also as a person with non Canadian heritage, was a very special occasion to be picked out for the sawing contest alongside my dear colleague Hollie Quick who played a big part in organizing the festival. I had so much fun during the day and am once again unbelievably grateful to be a part of this incredible team. Go #teamstrawberry ! I hope you like the pictures - I took so so many great photos of many many lumberjacks. Cheers, Linda! . . . #nsforestfestival #lumberjack #axethrowing #atv #sawing
Hello Lovers! Missed us? Comment your favourite topping of the 'bunch' : #teamstrawberry #teamchocolate #teamoreo #teambaileys Anticipate the reveal! #perfecttreats #perfecttreats #cakes πŸŽ‚ #cakesofinstagram #buttercream
Oh yeah!!!! STRAWBERRY FIZZ for the win!!! Coming spring 2019! #teamstrawberry #arbonnenewproducts #arbonnefizzsticks #arbonne #abronnehealthyliving
Peanut butter jelly time, which is any time! #teamstrawberry #breakfastofadultingwrong
πŸ“S T R A W B E R R Y πŸ“ πŸ“πŸ’₯πŸŽ‰STRAWBERRY ENERGY FIZZ STICKS ARE COMING!!! πŸ“πŸ’₯πŸŽ‰ #vote #strawberrywon #teamstrawberry #energyfizzsticks #fizzstick #fizzsticksarelife #everydayifizzstick #arbonne #nutrition #healthyliving #meghuskinsarbonne
πŸ˜πŸ“β€οΈπŸŽ‰πŸ‘πŸ»#teamstrawberry #fizzsticks #ilikedwatermelontoo
πŸ“Arbonne has announced that #teamstrawberry has won!!! I was partial to #teamwatermelon , but I’m SUPER excited to try this new fizz flavor at GTC in May 2019. πŸ“
We have a winner! #TeamStrawberry spoke loud and clear, and come GTC 2019 Strawberry will be our NEW Fizz Stick Flavour πŸ“ Get your taste buds ready for a sweet fizzy treat! #ArbonneNutrition #ArbonneEssentials
So exciting!!! #teamstrawberry Way to go, fizz fans! The count is in and STRAWBERRY is your choice for the next big fizz! We’re going back into the lab to brew up this berry delicious drink so we can welcome it at next year’s Global Training Conference! See you there! #Arbonne #ArbonneEssentials #ArbonneNutrition
The results are in.... Team Strawberry for the win!! #teamstrawberry #fizzsticks #strawberryfizzsticks #newflavor2019
Yay Arbonne!!! Team Strawberry for the win! So excited to try this new fizz!! πŸ“ No offense to watermelon πŸ‰ but I’m so happy!!!!πŸ™ŒπŸ˜†πŸŽ‰ #teamstrawberry #fueledbyfizz #bvitamins #noartificialcrap #antioxidants #guarana #rhodiola #tuarine #energydrink #livelifehappy #livelifehealthy #beyourbestself #vegancertified #glutenfreenutrition #arbonnemountainhouse
Woop woop!! I am so excited. πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ Strawberry Fizz Sticks for the win!! πŸ“πŸ“πŸ“ @Regran_ed from @arbonnecanada - We have a winner! The count is in and STRAWBERRY is your choice for the next big fizz! We’re going back into the lab to brew up this berry delicious drink so we can welcome it at next year’s Global Training Conference! β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #ArbonneEssentials #TeamStrawberry - #regrann
We have a winner! The count is in and STRAWBERRY is your choice for the next big fizz! We’re going back into the lab to brew up this berry delicious drink so we can welcome it at next year’s Global Training Conference! β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € Il y a un gagnant! Nous avons vos votes et la saveur de FRAISE et votre choix effervescent! Nous retournons au laboratoire pour fabriquer ce dΓ©licieux breuvage pour qu’il soit lancΓ© l’annΓ©e prochaine lors de la Rencontre de formation mondiale! β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #ArbonneEssentials #TeamStrawberry
Strawberry πŸ“ energy fizz sticks!! Can’t wait to try these!!! #strawberryfizz #energyfizzsticks #teamstrawberry #noms
#Repost @arbonne with @get_repost ... YESSS I KNEW IT!!!!!!!! πŸ˜±πŸ™†β€β™€οΈπŸ˜πŸ˜±πŸ™†β€β™€οΈπŸ˜πŸ˜±πŸ™†β€β™€οΈπŸ˜ #arbonne #arbonnecanada #arbonneinternational #arbonnenutrition #arbonneessentials #arbonnefizzsticks #arbonnenewproducts #teamstrawberry #comingsoon #2019
Whoop whoop strawberry fizz sticks coming May 2019 😍😍 . . . #vegannutrition #fizzsticksaremylife #teamstrawberry
We have some beautiful Fiddle Leaf Ficus Trees and a bunch of amazing plants right now! It's starting to look like a jungle at the shop. You know you want a few to make your home lush, green and happy! #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #fiddleleaffig #ficuslyrata #fiddleleafficus #jungalowstyle #rs_nature #junglevibes #plantparty #plantaddict #plantladyisthenewcatlady #plantlovers #houseplants #houseplantsofinstagram
πŸ“πŸπŸ“πŸπŸ“ Are you #TeamStrawberry or #TeamGreenApple ? Either way, we’ve got you covered! Cheeba Chews is the brand you know and trust in Colorado - don’t skip this treat! #PlatteValleyDispensary
How do you start your day....? I’m a creature of habit when it comes to food, my favourite fast food is eggs (and my superfood shake) #protein #poached #scrambled #egginacup #evenfried #teamstrawberry #fastfood #goodforyou
It's October! The best month of the year! Make sure you set some time aside to enjoy the beautiful autumn weather and foliage that is to come. #october #autumnal #autumnblooms #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #gorgeous #itsthelittlethings #enjoylife #flowersmakeeverythingbetter @bataillebot
I generally love @thebodyshopindo products dan Range Strawberry ini merupakan terfavorite β€πŸ“. ● ● Pengalaman selama pakai produk The Body Shop yang paling disukai adalah BBOB Campaign (Bring Back Our Bottles) karena selain benefit penambahan poin untuk member yang menukar kemasan kosong, kita juga turut berkonstribusi menyelamatkan lingkungan.. ● ● Kenapa, karena botol kosong yg kita tukar tersebut akan diolah dan didaur ulang.. See, betapa besar kepedulian dari @thebodyshopindo untuk Planet Bumi kita kan ● ● Terus, kenapa sih kita kudu pakai vegetarian products : first of all, these products are avoiding animal tested (cruelty free ^^) dan juga mereka memperhatikan penggunaan kemasan yang berasal dari material yg didaur ulang, 3R lah pokoknya (reduce, reuse and recycle). ● ● Laff banget pokoknya ❀️❀️❀️ #tbsvegetarian #yourfaveproduct #thebodyshopindo
.what a weekend πŸ˜ŽπŸŒπŸΌβ€β™‚οΈπŸΎ #golf #teamstrawberry #erdbeeren #badgriesbach #porsche #beckenbauer #rydercup #teameurope #friends
Congratulations to all three of our Brides from yesterday's weddings! We loved working with all of you and wish you all the happiness in the world! #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #autumnweddings #richmondbride #bridalbouquet #virginiabride #virginiaisforlovers #fallweddingflowers
Bring on that cooler autumn weather. Have you seen tomorrow's forcast? ...High of 66Β° for RVA! That sounds absolutely amazing. #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #rvaflorist #flowerlovers #autumn #coolerweatheriscoming #rsblooms #rs_nature #autumnal
Your favorite flavors are now available in a squeezable tube. You're welcome.πŸ’β€β™‚οΈπŸ’β€β™€οΈ #TeamTube #TeamStrawberry
Aku dari #teamstrawberry Dari @cimoryindonesia ... Kalo kalian dari team apa? .... Nikmatnya yogurt cimory, bikin ketagihan... #teamstrawberry #cimory #minumcimory #like4like #today #latepost #beauty #hijab #vsco #vscocam
The shop is ready for autumn!!! Check out this incredible vintage sink we just installed. (Future plans for a plant station where you can pick a plant - pick a container - and plant it yourself) We have tons of new merchandise to check out including...candles, plants, planters, cards, tea towels, soap, stained glass and so much more. Jen @jca314 is an amazing artist with flowers and merchandising! Come check out our new fall look! πŸπŸ‚πŸƒ #flowersandfinds #floraldesign #succulent #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #insidetheshop #vintagesink #candles #sydneyhale @sydneyhaleco #goatsmilksoap @nakedgoatsoapco #airplantdesignstudio #airplants @airplantdesignstudio #plantlife #jungalowstyle #bringitonfall #chive @chiveinc @votivo
It's officially autumn (as of yesterday)!!! So ready for fall hues, boots, sweaters and soup! #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #itsautumn #fallblooms #fall #rsblooms #rvaflorist #autumnal #sweaterweather
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ #teamstrawberry πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ . Pinkcow mask terbuat dari ekstrak strawberry asli dengan vitamin C sebagai antioksidan yang tertinggi dibandingkan buah-buah lainnya, makanya ini yang bikin si pinkcow mask jago banget buat ngempesin jerawat😍 Terus vitamin B1, B2, dan provitamin A berperan aktif untuk mencerahkan warna kulit, mencegah penuaan dini, serta menghaluskan kulit. Belum lagi vitamin E pada buah ini melindungi dinding sel dari kerusakan akibat radikal bebas di dalam tubuh. . Strawberry juga memiliki kandungan asam salicylic untuk mengangkat sel-sel kulit mati serta mengecilkan pori-pori pada kulit. Sehingga hasil gacuma cerah tetapi kenyalπŸ™†πŸ» Setelah itu asam salisilat menghilangkan sel-sel mati dari wajah sambil mengencangkan pori-pori dan asam ellagic merupakan antioksidan yang memerangi kerusakan kulit dan mempertahankan keremajaan kulit sehingga stroberi mampu mengangkat kotoran, melembutkan kulit serta memberikan perlindungan terhadap polusi. . Sehingga dapat disimpulkan vitamin yang terkandung dalam pinkcow mask mampu: πŸ“ Mencerahkan kulit wajah kamu yang kusam. πŸ“ Memudarkan belang di wajah. πŸ“ Mengurangi & mencegah munculnya jerawat. πŸ“ Mengurangi beruntusan di wajah. πŸ“ Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat diwajah. πŸ“ Mengurangi minyak di wajah. πŸ“ Mengurangi mata panda. . *****Tidak Disarankan untuk kulit kering atau cenderung kering karna pinkcow mask sangat ampuh dalam mengurangi minyak diwajahπŸ’ž**** . IDR. 25.000,- untuk kemasan 25gr
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ #teamstrawberry πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ . Pinkcow mask terbuat dari ekstrak strawberry asli dengan vitamin C sebagai antioksidan yang tertinggi dibandingkan buah-buah lainnya, makanya ini yang bikin si pinkcow mask jago banget buat ngempesin jerawat😍 Terus vitamin B1, B2, dan provitamin A berperan aktif untuk mencerahkan warna kulit, mencegah penuaan dini, serta menghaluskan kulit. Belum lagi vitamin E pada buah ini melindungi dinding sel dari kerusakan akibat radikal bebas di dalam tubuh. . Strawberry juga memiliki kandungan asam salicylic untuk mengangkat sel-sel kulit mati serta mengecilkan pori-pori pada kulit. Sehingga hasil gacuma cerah tetapi kenyalπŸ™†πŸ» Setelah itu asam salisilat menghilangkan sel-sel mati dari wajah sambil mengencangkan pori-pori dan asam ellagic merupakan antioksidan yang memerangi kerusakan kulit dan mempertahankan keremajaan kulit sehingga stroberi mampu mengangkat kotoran, melembutkan kulit serta memberikan perlindungan terhadap polusi. . Sehingga dapat disimpulkan vitamin yang terkandung dalam pinkcow mask mampu: πŸ“ Mencerahkan kulit wajah kamu yang kusam. πŸ“ Memudarkan belang di wajah. πŸ“ Mengurangi & mencegah munculnya jerawat. πŸ“ Mengurangi beruntusan di wajah. πŸ“ Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat diwajah. πŸ“ Mengurangi minyak di wajah. πŸ“ Mengurangi mata panda. . *****Tidak Disarankan untuk kulit kering atau cenderung kering karna pinkcow mask sangat ampuh dalam mengurangi minyak diwajahπŸ’ž**** . IDR. 25.000,- untuk kemasan 25gr
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ #teamstrawberry πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ . Pinkcow mask terbuat dari ekstrak strawberry asli dengan vitamin C sebagai antioksidan yang tertinggi dibandingkan buah-buah lainnya, makanya ini yang bikin si pinkcow mask jago banget buat ngempesin jerawat😍 Terus vitamin B1, B2, dan provitamin A berperan aktif untuk mencerahkan warna kulit, mencegah penuaan dini, serta menghaluskan kulit. Belum lagi vitamin E pada buah ini melindungi dinding sel dari kerusakan akibat radikal bebas di dalam tubuh. . Strawberry juga memiliki kandungan asam salicylic untuk mengangkat sel-sel kulit mati serta mengecilkan pori-pori pada kulit. Sehingga hasil gacuma cerah tetapi kenyalπŸ™†πŸ» Setelah itu asam salisilat menghilangkan sel-sel mati dari wajah sambil mengencangkan pori-pori dan asam ellagic merupakan antioksidan yang memerangi kerusakan kulit dan mempertahankan keremajaan kulit sehingga stroberi mampu mengangkat kotoran, melembutkan kulit serta memberikan perlindungan terhadap polusi. . Sehingga dapat disimpulkan vitamin yang terkandung dalam pinkcow mask mampu: πŸ“ Mencerahkan kulit wajah kamu yang kusam. πŸ“ Memudarkan belang di wajah. πŸ“ Mengurangi & mencegah munculnya jerawat. πŸ“ Mengurangi beruntusan di wajah. πŸ“ Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat diwajah. πŸ“ Mengurangi minyak di wajah. πŸ“ Mengurangi mata panda. . *****Tidak Disarankan untuk kulit kering atau cenderung kering karna pinkcow mask sangat ampuh dalam mengurangi minyak diwajahπŸ’ž**** . IDR. 25.000,- untuk kemasan 25gr
#Repost @salmonfoodphotography β€’ β€’ β€’ Strawbery squash, lychee squash, and lime squash by @deoak.sby . . De'oak Cafe Resto Bakery & Sushi Jalan Raya Ngagel 209, Sby 031-5018126 . . #panasbanget #haripanasminumygsejuk #sejuk #segar #mojito #bubbly #minumygseger #teamstrawberry #teamlychee #leciteh #jeruknipis #mantabdeh #ayocoba #pastisuka #nggakrugi #jumboportion #cafesurabaya #mampiryuk #nongkrong #kongkow #havefun
When you can't choose between #teamstrawberry or #teamchocolate , then let's have 'em in swirl! πŸ«πŸ“πŸ¦ Happy weekend! 😊 __ __ __ πŸ“Έby @andreasalim thank you for the photo 😊
Flower hustling into the weekend! β™‘β™‘β™‘ Also seriously obsessed with clematis right now. It is incredible! #flowersandfinds #floraldesign #imjustaflorist #teamstrawberry #rvalove #rva #happinessishere #itsthelittlethings #clematis #floralinspiration #rvaflorist #flowerhustle #happyfriday
πŸ“#teamstrawberry or #teamchocolate 🍫?? The choice is yours, because at the end of the day you deserve a little treat for yourself! 🍦 __ __ πŸ“Έby @dk_chang thank you for the great shot! πŸ˜†
Just a snippet of some of the super cool plants that came in today! We are working on a little store project and will post some photos soon.πŸ˜πŸ™Š Stay tuned!!! #flowersandfinds #storeupdate #staytuned #teamstrawberry #rvalove #rva #plantlove #jungalowstyle #rs_nature #plantlovers #plantparty #plantaddict #plantladyisthenewcatlady #surprise #isontheway
#NewRelease ........ beberapa waktu yang lalu, pada saat launching Dissa Top, banyak #ladyloves yang menginginkan agar dibuatkan versi Tunic-nya. . Awalnya kami ragu, namun setelah mencoba ratusan pola dan sample untuk mencari bentuk yang paling sempurna, akhirnya Alhamdulilah ketemulah formula yang paling pas, sehingga drapery terlihat smooth dan swingnya juga terlihat natural........ Insya Allah, Dissa Tunic akan kami rilis hari Kamis, 20 September 2018, jam 12:00 siang... Yeaaayyyy 😊😘❀️❀️❀️ . Bagi #ladyloves yang mau Dissa Tunic dan ingin ditag sebagai reminder, silahkan mention di sini yaaaa.... . Dissa Tunic adalah koleksi Limited Edition, menggunakan bahan woolpeach (perpaduan katun dan serat sintetis). . Fitur penting: Busui/Breastfeeding friendly . Size: SM - ML - LXL. (Detail size chart akan dishare besok ya Dear. 😍) . Color Option: Green (seperti foto di atas) - Magenta - Orange - Blue (Printed Pattern). . Price: Rp. 235.000,- . Pemesanan bisa mulai dilakukan Kamis, 20 September 2018, jam 12:00 siang WIB, melalui: Website: www.simplymii.com Nadya LINE: lovesimplymii Yanti WA: 0888-0845-4529 Sani WA: 0877-8221-5925 Sani LINE: simplymii.district12 Salsa WA: 0812-9145-5615 SimplyMii Malang: WA: 0856-676-40076 . Kali ini masih tetap ada #SimplyMiiquiz , hadiahnya Goodie Bag (isinya Baju yang dipilih tim SimplyMii + Kerudung) untuk 5 orang pemenang. . Caranya mudah cukup Like saja post foto Dissa Tunic, dan jawab pertanyaan berikut: seperti kita ketahui, ketika ingin hidup sehat kita coba makan buah, nah.... kira-kira buah apa yang menjadi favoritmu? Dan Mengapa? 😘❀️❀️❀️❀️ (ditunggu jawaban paling unik dan tak terduga 😍😊) . #SimplyMii #simplymiidissatunic #tunic #Hijabfashion #hijabstyle #hijabers #hijabi #Modestwear #modest #modestfashion #islamicfashionista #dress
next page →