#teamsyaqist

35,427 posts

Loading...
#AcikIla nak share testimoni #SyaQist . Warna ceria, kain qualiti, tebal, makin lama makin sejuk.. Makin lembut... Sebab ape... Sebab kain #SyaQist 100%Cotton.. ☺️☺️☺️ #teamsyaqist #HDPatchwork4u #printed #printedpatchwork #kedaicadar
Kalau rasa nak terapi minda, jiwa tenang, badan segar apa kata kita pakai cadar putih suci ni pula 😚😚 Bilik pun nampak luas tau. Tu sebab hotel hotel pakai warna putih. Nak Order click je sini jangan segan segan 👇👇 www.wasap.my/60179328563/PremiumEmb #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumEmbroidery #PremiumPatchwork
Assalamualaikum...kak wan nk belanja close up carpet printed patchwork. Cantik corak terkini. Sekali tengok mcm real patchwork 😍. Harga mampu milik dgn kualiti 💯 cotton & anti slip. . Berminat? DM @ wassap kak wan 📲 013-2534687 . #cadarpatchworksyaqist #babymapatchwork #babytoto #babyitem #BabyQuilt #Cadarpatchwork #SyaQist #sayagunasayajual #cadarpengantin #littleprincess #cadarcantik #decoration #selangor #kelantan #PremiumPatchwork #BukanSekadarCadarBiasa #CadarViral #HariJadi #patchworklovers #TeamSyaQist #bukitmertajam #penang #putrajaya #seberangjaya
Calling for BLUE LOVER💙 Biru ni mewakili kesejukan, kejauhan, semangat dan elegan. Orang yang berminat dengan warna biru ini lebih suka bersosial dan berkomunikasi dengan ramai orang. Awak suka biru?🤗 #SyaQist #teamsyaqist #biru #premium #homedeco
Tengoklah betapa gebu gebas. Warna yang menarik dan jangan risau, kain 💯% cotton, sangat selesa dan sesuai untuk seisi keluarga 😊 Ada 3 size tau. Single, Queen dan King. Nak??? 😍😍😍 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #Patchwork #CarpetToto
Musim orang kawin , eh jangan tenung pengantin, tengok cadar tu je tau!😛 Plain ekslusif #PremiumEmbroidery memang nampak elegen, nampak mewah sangat. Lepas kenduri still boleh guna sampai bila-bila. Sebab selesa plus 100% purecotton tak panas pun. Bilik pengantin takde aircond? No worries. Cadar ini jenis yang sangat Comfortable. 😍❤️ Minat serius suka? Jom whatsapp 013-6004615 #SyaQist #TeamSyaQist #CarpetToto #Syaqist #TeamSyaqist #PremiumPatchwork #cadarmurah #cadar #cadarpatchwork #cadarmurahcantik #cadarpengantin #cadarcantik #patchworkquilt #patchworklovers #cadarbaby #cadarmurahmalaysia #bantal #syaqistpatchwork #syaqist #syaqistteam #syaqistkedah #cushion #cushioncover #cushionbaby #babycushion #cadarpengantin
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🌹CADAR VIRAL SINGLE 3IN1🌹 ✅1 Cadar + 1 Sarung Bantal + 1 Sarung Bantal Peluk ✅Ukuran: 120cm x 200cm ✅Material : 100% Cotton (Washed Cotton) 🍀Permukaan Cadar Tebal & Lembut 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! ✳HARGA : RM89 ✳RM12 kos pos semenanjung ✳RM22 kos pos sabah sarawak ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🌹CADAR VIRAL SINGLE 3IN1🌹 ✅1 Cadar + 1 Sarung Bantal + 1 Sarung Bantal Peluk ✅Ukuran: 120cm x 200cm ✅Material : 100% Cotton (Washed Cotton) 🍀Permukaan Cadar Tebal & Lembut 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! ✳HARGA : RM89 ✳RM12 kos pos semenanjung ✳RM22 kos pos sabah sarawak ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🌹CADAR VIRAL SINGLE 3IN1🌹 ✅1 Cadar + 1 Sarung Bantal + 1 Sarung Bantal Peluk ✅Ukuran: 120cm x 200cm ✅Material : 100% Cotton (Washed Cotton) 🍀Permukaan Cadar Tebal & Lembut 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! ✳HARGA : RM89 ✳RM12 kos pos semenanjung ✳RM22 kos pos sabah sarawak ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🌹CADAR VIRAL SINGLE 3IN1🌹 ✅1 Cadar + 1 Sarung Bantal + 1 Sarung Bantal Peluk ✅Ukuran: 120cm x 200cm ✅Material : 100% Cotton (Washed Cotton) 🍀Permukaan Cadar Tebal & Lembut 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! ✳HARGA : RM89 ✳RM12 kos pos semenanjung ✳RM22 kos pos sabah sarawak ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🌹CADAR VIRAL SINGLE 3IN1🌹 ✅1 Cadar + 1 Sarung Bantal + 1 Sarung Bantal Peluk ✅Ukuran: 120cm x 200cm ✅Material : 100% Cotton (Washed Cotton) 🍀Permukaan Cadar Tebal & Lembut 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! ✳HARGA : RM89 ✳RM12 kos pos semenanjung ✳RM22 kos pos sabah sarawak ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🌹CADAR VIRAL SINGLE 3IN1🌹 ✅1 Cadar + 1 Sarung Bantal + 1 Sarung Bantal Peluk ✅Ukuran: 120cm x 200cm ✅Material : 100% Cotton (Washed Cotton) 🍀Permukaan Cadar Tebal & Lembut 🍀Cadar Jenis Fitted 🍀 Lengkap Beg Plastik 🍀 Getah Keliling Cadar - Confirm Tegang! ✳HARGA : RM89 ✳RM12 kos pos semenanjung ✳RM22 kos pos sabah sarawak ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
Dah biasa pakai #cadarpatchwork ? best kan! Cuba yang jenis #PremiumRealPatchwork pula Super Best, Lebih Tebal, Lebih Sejuk, Lebih Selesa. Tak sama tau dengan patchwork biasa tu 😘 Dah cuba yang ini, mesti tak pandang dah yang biasa biasa tu. aummm cubalah dan rasai sendiri keselesaannya🥰🥰 . . Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order meh laa whatsapp mira 0136004615 . #SyaQist #SyaQist #TeamSyaQist #CarpetToto #Syaqist #TeamSyaqist #PremiumPatchwork #cadarmurah #cadar #cadarpatchwork #cadarmurahcantik #cadarpengantin #cadarcantik #patchworkquilt #patchworklovers #cadarbaby #cadarmurahmalaysia #bantal #syaqistpatchwork #syaqist #syaqistteam #syaqistkedah #cushion #cushioncover #cushionbaby #babycushion
Dah biasa pakai #cadarpatchwork ? best kan! Cuba yang jenis #PremiumRealPatchwork pula Super Best, Lebih Tebal, Lebih Sejuk, Lebih Selesa. Tak sama tau dengan patchwork biasa tu 😘 Dah cuba yang ini, mesti tak pandang dah yang biasa biasa tu. aummm cubalah dan rasai sendiri keselesaannya🥰🥰 . . Jom cepat cepat pilih corak pilihan. Untuk order meh laa whatsapp mira 0136004615 . #SyaQist #SyaQist #TeamSyaQist #CarpetToto #Syaqist #TeamSyaqist #PremiumPatchwork #cadarmurah #cadar #cadarpatchwork #cadarmurahcantik #cadarpengantin #cadarcantik #patchworkquilt #patchworklovers #cadarbaby #cadarmurahmalaysia #bantal #syaqistpatchwork #syaqist #syaqistteam #syaqistkedah #cushion #cushioncover #cushionbaby #babycushion
Selamat Pengantin Baru 😍😍❤️ Pengantin tambah seri dengan #PremiumEmbroideryQuilt 😘😘 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #BukanSekadarCadarBiasa
Selamat Pengantin Baru 😍😍❤️ Pengantin tambah seri dengan #PremiumEmbroideryQuilt 😘😘 . TQ #customer sister sent pic cantik nii 😍 . #chanteqanggunmall #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #BukanSekadarCadarBiasa
Rezeki akan melimpah jika dibahagikan. Ilmu akan bertambah jika di kongsikan. . Morning semua 😊 . #SyaQist | #TeamSyaQist | #PremiumPatchwork
🌹 *SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster ~HARGA RM110~ *HARGA PROMOSI : RM105* *SAH SEHINGGA 15.12.2018* RM11.50 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ DM@wassap akak 📲 017-3410588 #cadarpatchworksyaqist #babymapatchwork #babytoto #babyitem #BabyQuilt #Cadarpatchwork #Syaqist #sayagunasayajual #cadarpengantin #cadarcantik #decoration #Premiumpatchwork #CadarViral #patchwork lovers #TeamSyaQist
🌹 *SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster ~HARGA RM110~ *HARGA PROMOSI : RM105* *SAH SEHINGGA 15.12.2018* RM11.50 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ DM@wassap akak 📲 017-3410588 #cadarpatchworksyaqist #babymapatchwork #babytoto #babyitem #BabyQuilt #Cadarpatchwork #Syaqist #sayagunasayajual #cadarpengantin #cadarcantik #decoration #Premiumpatchwork #CadarViral #patchwork lovers #TeamSyaQist
CADAR PATCHWORK FULL COTTON 6IN1 letak kat bilik anak niii,,, comel gilerrr 🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩 Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
CADAR VIRAL SINGLE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
CADAR EMBROIDERY ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Selamat berujung minggu... Dah kemas ke tempat beradu ualls... #SYAQIST #TEAMSYAQIST #tetapkemas #tetaprapi
CADAR PREMIUM PRINTED. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
Apa yang best CADAR EMBROIDERY buat cadar kawen? Sebab boleh guna lagi lepas kawen. Kalau beli yang berenda2,berjurai2 mesti sayang nak guna kan?? Lepas tu simpan je😆😆😆 Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
CADAR EMBROIDERY ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
CADAR PREMIUM PRINTED 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
Customer puas hati dengan cadar premium printed 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Feedback customer yang telah menggunakan produk / item dari #teamsyaqist Pastikan beli dari agent yang sah dan terlatih sahaja tau. Saya suka cadar dari syaqist sebab apa???jom kiter review sama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #embroiderysarungcushion #patchwork #cadartebal #cadarkartun #premiumquality #trustedseller #sayajualcarpetpatchwork #sayajual #ask2018 #ctdk #cadarfitted #missfazura #glammalaysia #teamsyaqist #ehmalaysia #cadarpengantin #neelofahijab #fendybakry #testimonisyaqist #sayajualcadar #cadarpatchwork #cadarcotton #carpetpatchwork #cadarviral #antihama #carpetsenangcuci #tilambaby #totobaby #bantalbaby #settilambaby
❤️ CARPET TOTO ❤️ YEAY!! Anak-anak pon happy 😃 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ YEAY!! Anak-anak pon happy 😃 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ YEAY!! Anak-anak pon happy 😃 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ ALAS TILAM JADI LAGI EMPUK 😁 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ ALAS TILAM JADI LAGI EMPUK 😁 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ ALAS TILAM JADI LAGI EMPUK 😁 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ SEDAP GOLEK-GOLEK DEPAN TV ☺️ Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ Dalam beg mudah bawa 😁 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
❤️ CARPET TOTO ❤️ SEDAP GOLEK-GOLEK DEPAN TV ☺️ Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
TOTO VIRAL SYAQIST 😍😍 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
TOTO VIRAL SYAQIST 😍 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
TOTO VIRAL SYAQIST 😍 Nak? klik jer ⤵️ http://www.wasap.my/60196892739 #SyaQist #TeamSyaQist #PremiumPatchwork #100percentCotton #TpatchPrettyPatchwork #Kemamang
Tambahan corak toto viral Queen Hadiahkan Keselesaan Buat SiManja Kesayangan Dengan Toto Patchwork Viral Apa yang bestnya Toto Carpet ni ? 🌼Tebal dan kain sedap pakai 🌼Warna terang, cantik dan sedap mata memandang 🌼Lengkap beg plastic dan mudah dibawa kemana-mana@ travel 🌼Boleh letak atas katil Queen dan menambah keempukkan tilam 🌼Ringan, mudah dikibas atau angkat bila berhabuk 🌼Mudah kering bila dibasuh 🌼Sesuai untuk anak yang suka bergolek golek sambil menonton TV 🌼Persekitaran rumah lebih bersih dan selamat dengan Toto Carpet 🌼Tidak memerangkap habuk dan hama. Dengan harga yang mampu milik, kami pasti anda suka, suami suka dan anak anak juga sukaaa !💞💞 Jom pilih sekarang dan terus klik sini laju laju ye ;) www.wasap.my/60179392439/totoviralqueen #totoviral #syaqist #teamsyaqist
TERGODA SUNGGUH 😍😍 . Cantik kan? Jangan cakap cadar ni sama macam dekat pasaran. Ni jenis LUARBIASA 💟 . Sebab: 1) Design pun dah tak sama. Design REAL PATCHWORK ini sangat eksklusif, kain cantuman nya ada lace lagi tau. . 2) Material pun tak sama. Design REAL PATCHWORK ni fully COTTON 💯 percent, kain sejuk serap peluh. . 3) Kain cadar pun tak sama. Design REAL PATCHWORK ini lebih soft dan lebih tebal, warna dan kain nya lebih tahan lama 😍 . MASIH TERGODA?? CEPAT CEPAT MASUK MEMINANG TAU. JANGAN DI AMBIL ORANG 😊😊 . Nak tengok design lain? . http://dsezyshop.wasap.my/ . #SyaQist #TeamSyaQist #PatchworkLover #CadarPremiumPatchwork #BukanSekadarCadarBiasa #CadarTerbaik #CadarOffer #YearEndSale
📌TESTIMONI 📌 . . Warna cream, antara warna hot selling 🔥 (CADAR EMBROIDERY) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye 👆 👆 👆 . . Cantik, berkualiti dan murah ❤ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
📌TESTIMONI 📌 . . Warna cadar yang lembut untuk di padankan dengan bilik yang simple 💖 (CADAR PREMIUM PRINTED) . Terima kasih customer, kami jual ye 😊 . . WhatsApp saya di 016-6788761 Atau tekan je link di bio ye 👆 👆 👆 . . Cantik, berkualiti dan murah ❤ . . #sayajual #realpatchwork #cadarqueen #cadarking #cadarsingle #cadarmurah #bedsheetsmurah #blanketmurah #playmatmurah #carpetmurah #cadarcantik #cadarberkualiti #cadarpatchwork #cadarpremium #cadarembroidery #totobaby #babyquilt #totocartoon #thermalblanket #knittedblanket #babycotset #carpet3d #crawlingmat #carpetpatchwork #roundcarpet #bantalcomel #playmatbaby #syaqist #teamsyaqist #testimonisyaqist
🌹 *SALE SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster *HARGA PROMOSI : RM105* *SAH SEHINGGA 15.12.2018* RM12 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Nak order? Klik link ni.😉 www.wasap.my/60179392439/ssembroidery #cadarembroidery #syaqist #teamsyaqist
#Repost @patchworkcikfairuz (@get_repost ) ・・・ 🌹 *SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 . ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . ~HARGA RM110~ *HARGA PROMOSI : RM105* . *SAH SEHINGGA 15.12.2018* . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . #alasmejamurah #sarungkusyen #crawlingmatmurah #crawlingmatcartoon #crawlingmat #babypatchwork #babypatchworkmurah #totoviral #babytoto #totobaby #patchworklovers #patchworkmurah #cadarking #cadarqueen #sayajual #sayajualpatchwork #sayajualpatchworkmurah #syaqist #teamsyaqist #selimutmurah #knittedblanket #blanket #cushioncovers #carpetpatchwork #maternitybag #travelbag #shopee #kidsejadah #sejadahkanakkanak
🌹 *SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 . ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . ~HARGA RM110~ *HARGA PROMOSI : RM105* . *SAH SEHINGGA 15.12.2018* . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . #alasmejamurah #sarungkusyen #crawlingmatmurah #crawlingmatcartoon #crawlingmat #babypatchwork #babypatchworkmurah #totoviral #babytoto #totobaby #patchworklovers #patchworkmurah #cadarking #cadarqueen #sayajual #sayajualpatchwork #sayajualpatchworkmurah #syaqist #teamsyaqist #selimutmurah #knittedblanket #blanket #cushioncovers #carpetpatchwork #maternitybag #travelbag #shopee #kidsejadah #sejadahkanakkanak
🌹 *SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 . ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . ~HARGA RM110~ *HARGA PROMOSI : RM105* . *SAH SEHINGGA 15.12.2018* . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . #alasmejamurah #sarungkusyen #crawlingmatmurah #crawlingmatcartoon #crawlingmat #babypatchwork #babypatchworkmurah #totoviral #babytoto #totobaby #patchworklovers #patchworkmurah #cadarking #cadarqueen #sayajual #sayajualpatchwork #sayajualpatchworkmurah #syaqist #teamsyaqist #selimutmurah #knittedblanket #blanket #cushioncovers #carpetpatchwork #maternitybag #travelbag #shopee #kidsejadah #sejadahkanakkanak
🌹 *SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY* 🌹 . ✅ Size : Super Single ✅ Material : 100% Cotton ✅ SET 4in1 ~ 1 Cadar Quilt ~ 2 Sarung Bantal ~ 1 Boolster . ~HARGA RM110~ *HARGA PROMOSI : RM105* . *SAH SEHINGGA 15.12.2018* . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM22 SABAH SARAWAK . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . #alasmejamurah #sarungkusyen #crawlingmatmurah #crawlingmatcartoon #crawlingmat #babypatchwork #babypatchworkmurah #totoviral #babytoto #totobaby #patchworklovers #patchworkmurah #cadarking #cadarqueen #sayajual #sayajualpatchwork #sayajualpatchworkmurah #syaqist #teamsyaqist #selimutmurah #knittedblanket #blanket #cushioncovers #carpetpatchwork #maternitybag #travelbag #shopee #kidsejadah #sejadahkanakkanak
[ Carpet Patchwork Cotton Khas Untuk Seisi Keluarga yang Alahan Habuk & Hama ] Ramai yang sedar bahawa hama dan habuk yang mereka simpan di dalam carpet biasa telah menyebabkan keluarga mereka mengalami alahan gatal gatal hidung, kerap bersin, kulit gatal , asma, jerawat dan pelbagai alahan lain. Ini kerana, carpet yang memerangkap habuk dan hanya di basuh setahun sekali akan menyimpan hama dan terus memberanakkan berjuta juta hama! wowwww. 😱 😱 Hari ini ibu-ibu #patckworklover telah membuat keputusan yang tepat dengan memilih CARPET PATCHWORK COTTON untuk kegunaan penyeri rumah syurga mereka dan memastikan persekitaran di dalam rumah sihat dan bersih untuk suami dan anak anak kesayangan mereka. KENAPA CARPET PATCHWORK ❓ ✅Corak yang cantik ✅Material yang lembut, sejuk dan selesa ✅Mudah dibasuh mesin dan mudah kering ✅Tidak memerangkap habuk ✅Sesuai untuk anak anak yang suka bergolek golek di atas karpet ✅Mudah alih dan di bawa ke mana2 ✅With Beads (Underneath) - Anti-Slip ✅Harga murah dan berpatutan ✅Sesuai untuk ruang tamu dan ruang bilik. Jom IKUT JEJAK MEREKA yang telah bertukar ke Carpet Patchwork. SPECIAL OFFER : RM132 Harga termasuk Pos SEMENANJUNG Tambah RM10 Sabah/Sarawak #syaqistpatchwork #SyaQist #TeamSyaQist #patchwork #allaboutpatchworkquilt #CarpetPatchwork
[ Carpet Patchwork Cotton Khas Untuk Seisi Keluarga yang Alahan Habuk & Hama ] Ramai yang sedar bahawa hama dan habuk yang mereka simpan di dalam carpet biasa telah menyebabkan keluarga mereka mengalami alahan gatal gatal hidung, kerap bersin, kulit gatal , asma, jerawat dan pelbagai alahan lain. Ini kerana, carpet yang memerangkap habuk dan hanya di basuh setahun sekali akan menyimpan hama dan terus memberanakkan berjuta juta hama! wowwww. 😱 😱 Hari ini ibu-ibu #patckworklover telah membuat keputusan yang tepat dengan memilih CARPET PATCHWORK COTTON untuk kegunaan penyeri rumah syurga mereka dan memastikan persekitaran di dalam rumah sihat dan bersih untuk suami dan anak anak kesayangan mereka. KENAPA CARPET PATCHWORK ❓ ✅Corak yang cantik ✅Material yang lembut, sejuk dan selesa ✅Mudah dibasuh mesin dan mudah kering ✅Tidak memerangkap habuk ✅Sesuai untuk anak anak yang suka bergolek golek di atas karpet ✅Mudah alih dan di bawa ke mana2 ✅With Beads (Underneath) - Anti-Slip ✅Harga murah dan berpatutan ✅Sesuai untuk ruang tamu dan ruang bilik. Jom IKUT JEJAK MEREKA yang telah bertukar ke Carpet Patchwork. SPECIAL OFFER : RM132 Harga termasuk Pos SEMENANJUNG Tambah RM10 Sabah/Sarawak #syaqistpatchwork #SyaQist #TeamSyaQist #patchwork #allaboutpatchworkquilt #CarpetPatchwork
Dah biasa pakai #cadarpatchwork ? best kan! Cuba yang jenis #PremiumRealPatchwork pula Super Best, Lebih Tebal, Lebih Sejuk, Lebih Selesa. Tak sama tau dengan patchwork biasa tu 😘 Dah cuba yang ini, mesti tak pandang dah yang biasa biasa tu. aummm cubalah dan rasai sendiri keselesaannya🥰🥰 #BukanSekadarCadarBiasa #PremiumPatchwork #TeamSyaQist #SyaQist
next page →