#telekung

840,937 posts

Loading...
🌼🌼TELEKUNG JAMEELAH EKSKLUSIF COMFY🌼🌼 . .. ✔ Material cotton 100% yang lembut, selesa & sejuk ✔ Bahagian dagu daripada material lycra. ✔ Renda setebal 6 inci di sekeliling telekung. ✔ Getah di bahagian dahi supaya lebih kemas & menutup rambut sepenuhnya. ✔ 2 lapis sampai paras dada. ✔ Free saiz & sesuai sehingga ketinggian 170 cm. ✔ Sesuai untuk kegunaan haji atau umrah. ✔ Harga mampu milik untuk sepasang & sangat sesuai juga untuk dijadikan sebagai hadiah atau hantaran perkahwinan. READY STOCK !!! . .. Harga asal : RM 140 . .. Harga promosi : RM 120 SAHAJA !!! . .. FREE POSTAGE seluruh Malaysia !! . .. Whatsapp 👇👇 . .. ✔ 019 5530150 ✔ 019 5530150 . #telekung #telekungcantik #telekungmurah #solatkit #telekungcantikdanmurah #telekungtravel #telekungcotton #telekungtravelonline #telekungcottononline #sayajualtelekung #telekungsulam #businesstelekung #bazarpaknil #telekungmurahmalaysia #telekungmuslimah #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungumrah #telekungberkualiti #telekunghaji #malaysiatelekung #promositelekung #telekunghantaran #telekunghadiah #borongtelekung #telekunghantarankahwin #telekungumrahhaji
ZLASSiCA Bahan Katun Toyobo Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 250.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor #mukenamotif
ZLASSiCA Bahan Katun Toyobo Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 250.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor #mukenamotif
ZLASSiCA Bahan Katun Toyobo Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 250.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor #mukenamotif
. "Sis... mak kita menangis! Kita Belikan untuk birthday mak baru ni.. mak kita terkedu tau sis.. dia kata cantik sangat telekung ni.. nak simpan pakai masa raya..hadiah yang paling tak sangka katanya sebab dah lama tak beli telekung baru....." - shafikah, jb - Gembirakan hati mak tu memang indah kan .. 📢📢📢😘 . =================== JAMEELAH RANIA ==================== . 💯 tak jarang sebab ada lining setakat dada 💯 kain cotton yang sangat best dan sejuk je 💯 bahagian muka yang selesa ngam2 terletak 💯 dagu tiptop dengan kain lycra yang cantik melekap ikut bentuk dagu 💯 ada moneyback gerenti. Tak puas hati kita refund 100% tau . Cik sha nak bisik2 ni.. HARGA ASAL TELEKUNG JAMEELAH RANIA RM 150 tau.. . tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kejap.. kejap.. kejap Cik sha macam nak offer ni... . . Nak tak u ols?? 💕😊☺️😘 . Kita NAK bagi FREE 1 M'sia postage!!! 💕😊☺️😘 . HARGANYA PULA SEMESTINYA #MAMAPUMILIK . CUMA RM 130 SAHAJA 📢📢📢 CUMA RM 130 SAHAJA 📢📢📢 . . Harga ni sepanjang OCT 2018 SAHAJA TAU siapa cepat dia dapat 💕😊☺️😘 . Macam mana nak dapatkan??? ------------------------------------- CARA ORDER ------------------------------------- . FOR ORDER PM OR WASSAP (Cik SHA) . 📢📢 013-3314387 📢📢 013-3314387 📢📢 013-3314387 . STATUS : READY STOK . Min.Depo : RM 30 (Nak byar ansur2 pun boleh) Cik SHA terima je semua cara pembayran ha gitu... . Jom!! Dapatkan sepasang telekung baru jameelah ini. dah la exclusive gilerrrrrr harga pun berpatutan dengan kualiti kain yg super bestttt. 💕😊☺️😘 . #jameelahexclusive #telekunjameelahexclusive #jameelah #telekungsolatexclusive #telekungexclusive #tunang #sale #minitelekung #nurscollectionagent #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungcottonsejuk #jameelahexclusivecomfy #telekungjameelah #telekungmurah #telekung #haji #umrah #telekunghaji #telekungumrah #telekungwarna #telekungalwani #telekungheadlace #telekungsolat #jomsolat #nikah #hantaran
ZLASSiCA Bahan Katun Toyobo Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 250.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor #mukenamotif
. "Sis... mak kita menangis! Kita Belikan untuk birthday mak baru ni.. mak kita terkedu tau sis.. dia kata cantik sangat telekung ni.. nak simpan pakai masa raya..hadiah yang paling tak sangka katanya sebab dah lama tak beli telekung baru....." - shafikah, jb - Gembirakan hati mak tu memang indah kan .. 📢📢📢😘 . =================== JAMEELAH RANIA ==================== . 💯 tak jarang sebab ada lining setakat dada 💯 kain cotton yang sangat best dan sejuk je 💯 bahagian muka yang selesa ngam2 terletak 💯 dagu tiptop dengan kain lycra yang cantik melekap ikut bentuk dagu 💯 ada moneyback gerenti. Tak puas hati kita refund 100% tau . Cik sha nak bisik2 ni.. HARGA ASAL TELEKUNG JAMEELAH RANIA RM 150 tau.. . tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kejap.. kejap.. kejap Cik sha macam nak offer ni... . . Nak tak u ols?? 💕😊☺️😘 . Kita NAK bagi FREE 1 M'sia postage!!! 💕😊☺️😘 . HARGANYA PULA SEMESTINYA #MAMAPUMILIK . CUMA RM 130 SAHAJA 📢📢📢 CUMA RM 130 SAHAJA 📢📢📢 . . Harga ni sepanjang OCT 2018 SAHAJA TAU siapa cepat dia dapat 💕😊☺️😘 . Macam mana nak dapatkan??? ------------------------------------- CARA ORDER ------------------------------------- . FOR ORDER PM OR WASSAP (Cik SHA) . 📢📢 013-3314387 📢📢 013-3314387 📢📢 013-3314387 . STATUS : READY STOK . Min.Depo : RM 30 (Nak byar ansur2 pun boleh) Cik SHA terima je semua cara pembayran ha gitu... . Jom!! Dapatkan sepasang telekung baru jameelah ini. dah la exclusive gilerrrrrr harga pun berpatutan dengan kualiti kain yg super bestttt. 💕😊☺️😘 . #jameelahexclusive #telekunjameelahexclusive #jameelah #telekungsolatexclusive #telekungexclusive #tunang #sale #minitelekung #nurscollectionagent #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungcottonsejuk #jameelahexclusivecomfy #telekungjameelah #telekungmurah #telekung #haji #umrah #telekunghaji #telekungumrah #telekungwarna #telekungalwani #telekungheadlace #telekungsolat #jomsolat #nikah #hantaran
. "Sis... mak kita menangis! Kita Belikan untuk birthday mak baru ni.. mak kita terkedu tau sis.. dia kata cantik sangat telekung ni.. nak simpan pakai masa raya..hadiah yang paling tak sangka katanya sebab dah lama tak beli telekung baru....." - shafikah, jb - Gembirakan hati mak tu memang indah kan .. 📢📢📢😘 . =================== JAMEELAH RANIA ==================== . 💯 tak jarang sebab ada lining setakat dada 💯 kain cotton yang sangat best dan sejuk je 💯 bahagian muka yang selesa ngam2 terletak 💯 dagu tiptop dengan kain lycra yang cantik melekap ikut bentuk dagu 💯 ada moneyback gerenti. Tak puas hati kita refund 100% tau . Cik sha nak bisik2 ni.. HARGA ASAL TELEKUNG JAMEELAH RANIA RM 150 tau.. . tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kejap.. kejap.. kejap Cik sha macam nak offer ni... . . Nak tak u ols?? 💕😊☺️😘 . Kita NAK bagi FREE 1 M'sia postage!!! 💕😊☺️😘 . HARGANYA PULA SEMESTINYA #MAMAPUMILIK . CUMA RM 130 SAHAJA 📢📢📢 CUMA RM 130 SAHAJA 📢📢📢 . . Harga ni sepanjang OCT 2018 SAHAJA TAU siapa cepat dia dapat 💕😊☺️😘 . Macam mana nak dapatkan??? ------------------------------------- CARA ORDER ------------------------------------- . FOR ORDER PM OR WASSAP (Cik SHA) . 📢📢 013-3314387 📢📢 013-3314387 📢📢 013-3314387 . STATUS : READY STOK . Min.Depo : RM 30 (Nak byar ansur2 pun boleh) Cik SHA terima je semua cara pembayran ha gitu... . Jom!! Dapatkan sepasang telekung baru jameelah ini. dah la exclusive gilerrrrrr harga pun berpatutan dengan kualiti kain yg super bestttt. 💕😊☺️😘 . #jameelahexclusive #telekunjameelahexclusive #jameelah #telekungsolatexclusive #telekungexclusive #tunang #sale #minitelekung #nurscollectionagent #telekungcotton #telekungcottonmurah #telekungcottonsejuk #jameelahexclusivecomfy #telekungjameelah #telekungmurah #telekung #haji #umrah #telekunghaji #telekungumrah #telekungwarna #telekungalwani #telekungheadlace #telekungsolat #jomsolat #nikah #hantaran
💥 BAWAL CHIFFON BIDANG 50 💥 . 📎Bidang 50 📎Heavy Chiffon 📎Baby Seam 📎130cm × 130cm 📎Harga RM19 sehelai . . 📲 whatsapp ➡ 0165910771 @ dm me 😊 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffoncantik #bawalchiffonheavy #bawalmurah #bawalcornskin #snowcap #telekung
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
ZLASSiCA Bahan Katun Jepang Tokai Panjang atasan depan 120 cm Panjang atasan belakang 130 cm Panjang bawdahan 120 cm Pouch dilipat 20x28 cm (multifungsi jadi sajadah muka dg bentuk menyerupai kubah mesjid) Tali ikat ujung lonceng - dahi tanpa karet Cantik dengan renda katun 1-1.5 cm ㅤ IDR 240.000 ㅤ For order WA 081231233200 ㅤ Be smart buyer ㅤ #mukena #mukenaanak #mukenakatunjepang #mukenaadem #kadoulangtahun #kadoteman #kadoanak #kadopernikahan #kadounik #mukenapremium #gamis #gamisjatunjepang #katunjepang #telekung #jualmukena #telekungmurah #seserahan #engagement #mahar #maharpernikahan #hadiahumroh #haji #umroh #mukenasutra #kadoibu #kadoistri #kado #homedecor
Kalau ada customer tnya pasal color dusty purple ni, bl ckap stock ade teruss minta acct no nk bank in.. . Ramaiiinyaa peminat awak dusty purple, smpai ada yg sggp nk tggu restock pula tuu... . Yg xgrab lg ni nk bg taw color ni tgh open pre order cepat wasap lekass nnt abes kuota kami close order yaa... . Cepat selagi bonanza sales still on.. http://www.wasap.my/60196769791/pasteleena . . http://www.wasap.my/60196769791/telekung . Nota:- Warna telekung mungkin akan nampak berbeza bergantung kepada tetapan peranti yang digunakan . #pasteleena #safarleena #telekung #aleena #telekungaleena #telekungsolat #telekungsembahyang #telekungsulam #telekungkahwin #hantaran #telekungumrah #telekunghantaran #umrah #haji #telekunghaji #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsulam #sulam #renda #telekungputih #anniversary #telekungcotton #solat #hadiah #nikah #telekungbest #aleenaperintis #prayeroutfits
Didik lah anakmu seawal usia. Sejuk jer mata memandang 😍 Sejuk lagi perut ibu yang mengandungkannya 😍 . . Permata hati umi & abah❤ #belaiancintahakiki . . Akak doakan di mudahkan segala urusan & di murahkan rezeki ☺ . . #telekung #telekungmurah #telekungumrah #telekunghaji #telekungputih #telekungdewasa #telekungbudak #telekungkanakkanak #jubahbudak #kidsfashion #tudungkanakkanak #bazaarpaknil #sayajual #tudungsolat
Tudung Sarung Qaisara 💕💕
. CHEK STOK FOLLOW @mukena.alisyabyolive @mukena.alisyabyolive . Mukena Katun Silk Premium😍 Mukena cantik, Nyaman, Super adem, Super ringan. Berkualitas Mukena Alisya By Olive . . Cocok banget untuk dipakai sehari-hari, untuk travelling, mudik, karena bahanya yang sangat adem dan ukuran tasnya yang mudah dibawa 😍 . . Bahan atasan dan bawahan : katun silk premium. . Size Jumbo Detil ukuran dalam cm : 🌸 panjang depan atas 120 🌸 panjang belakang atas 135 🌸 panjang kain bawahan 120 🌸 lingkar pinggang maks 130. Hubungi CS untuk pembelian OPEN RESELLER & GROSIR Info & order : WA 0818 0736 1202 (Kak Olive) atau KLIK LINK di profil BIO . . . . #mukenaalisyabyolive #testialisyabyolive #mukenakatun #mukenakatunjepang #grosirmukenakatunsilky #mukenaadem #mukenaanak #mukenapremium #grosirmukenakatunsilk #mukenabagus #mukenashabby #mukenarenda #mukenapremium #mukenakatunjepangpremium #mukenakatunsilk #mukenakatunsilky #telekung #telekungmurah #mukenatravelling #mukenabestseller #travellingset #prayset #travellset #hijabstyle #hijabootd #hijabjkt #hijabchic #localbrand #umroh #perlengkapanumroh #muslimwear
Pelanggan: RARE CAFE NAK BUAT FB POSTER UNTUK PRODUK ANDA? Sedia terima tempahan FB Poster untuk pelbagai jenis perniagaan. Pertanyaan dan Tempahan, WHAT'S APP: 019-566 4894 Lawat ig untuk lihat khidmat grafik kami yang lain @payungrepublic #sambalhitam #sambalhitampahang #kerepekcheese #biskutraya #kaintelekung #telekung #kerepekviral #nasilemakviral #iklan #makan #pelancongan #pelanconganmalaysia
. CHEK STOK FOLLOW @mukena.alisyabyolive @mukena.alisyabyolive . Mukena Katun Silk Premium😍 Mukena cantik, Nyaman, Super adem, Super ringan. Berkualitas Mukena Alisya By Olive . . Cocok banget untuk dipakai sehari-hari, untuk travelling, mudik, karena bahanya yang sangat adem dan ukuran tasnya yang mudah dibawa 😍 . . Bahan atasan dan bawahan : katun silk premium. . Size Jumbo Detil ukuran dalam cm : 🌸 panjang depan atas 120 🌸 panjang belakang atas 135 🌸 panjang kain bawahan 120 🌸 lingkar pinggang maks 130. Hubungi CS untuk pembelian OPEN RESELLER & GROSIR Info & order : WA 0818 0736 1202 (Kak Olive) atau KLIK LINK di profil BIO . . . . #mukenaalisyabyolive #testialisyabyolive #mukenakatun #mukenakatunjepang #grosirmukenakatunsilky #mukenaadem #mukenaanak #mukenapremium #grosirmukenakatunsilk #mukenabagus #mukenashabby #mukenarenda #mukenapremium #mukenakatunjepangpremium #mukenakatunsilk #mukenakatunsilky #telekung #telekungmurah #mukenatravelling #mukenabestseller #travellingset #prayset #travellset #hijabstyle #hijabootd #hijabjkt #hijabchic #localbrand #umroh #perlengkapanumroh #muslimwear
💖TELEKUNG AYRA songket 2018 COLLECTION Telekung RM139 Free postage😘 set gift kotak rm20 Material : Cotton Size : Free Size ✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad. ✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka ✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar #telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory #sayajualtelekungtravel #telekungtravel #telekungtravelmurahmalaysia #solat #telekunghantaran #telekungsolatwarna #telekungsongket
💖TELEKUNG AYRA songket 2018 COLLECTION Telekung RM139 Free postage😘 set gift kotak rm20 Material : Cotton Size : Free Size ✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad. ✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka ✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar #telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory #sayajualtelekungtravel #telekungtravel #telekungtravelmurahmalaysia #solat #telekunghantaran #telekungsolatwarna #telekungsongket
💖TELEKUNG AYRA songket 2018 COLLECTION Telekung RM139 Free postage😘 set gift kotak rm20 Material : Cotton Size : Free Size ✨ REKAAN UNGGUL. Rekaan khas menggunakan lace songket sulam yang exclusive dan terhad. ✨ JAHITAN BERGETAH DI KEPALA. Kemas dan selesa. Sesuai untuk semua jenis muka ✨ KAIN LYCRA DI BAHAGIAN DAGU. Boleh stretch jadi, tiada masalah untuk yang bermuka besar #telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory #sayajualtelekungtravel #telekungtravel #telekungtravelmurahmalaysia #solat #telekunghantaran #telekungsolatwarna #telekungsongket
PROMOSI FREE POSTAGE TELEKUNG AYRA COLLECTION Telekung RM89 set gift kotak rm20 Material : Cotton oil Size : Free Size * Setiap telekung beserta dgn beg, warna beg sama warna dgn telekung. * Jahitan kemas di kepala, sesuai utk semua jenis muka * Bahagian dagu bergetah yang boleh stretch Wa 0176107885 #telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory #sayajualtelekungtravel #telekungtravel #telekungtravelmurahmalaysia #solat #telekunghantaran #telekungsolatwarna
PROMOSI FREE POSTAGE TELEKUNG AYRA COLLECTION Telekung RM89 set gift kotak rm20 Material : Cotton oil Size : Free Size * Setiap telekung beserta dgn beg, warna beg sama warna dgn telekung. * Jahitan kemas di kepala, sesuai utk semua jenis muka * Bahagian dagu bergetah yang boleh stretch Wa 0176107885 #telekungmurah #telekungcotton #telekung #telekungsale #telekungstory #sayajualtelekungtravel #telekungtravel #telekungtravelmurahmalaysia #solat #telekunghantaran #telekungsolatwarna
. CHEK STOK FOLLOW @mukena.alisyabyolive @mukena.alisyabyolive . Mukena Katun Silk Premium😍 Mukena cantik, Nyaman, Super adem, Super ringan. Berkualitas Mukena Alisya By Olive . . Cocok banget untuk dipakai sehari-hari, untuk travelling, mudik, karena bahanya yang sangat adem dan ukuran tasnya yang mudah dibawa 😍 . . Bahan atasan dan bawahan : katun silk premium. . Size Jumbo Detil ukuran dalam cm : 🌸 panjang depan atas 120 🌸 panjang belakang atas 135 🌸 panjang kain bawahan 120 🌸 lingkar pinggang maks 130. Hubungi CS untuk pembelian OPEN RESELLER & GROSIR Info & order : WA 0818 0736 1202 (Kak Olive) atau KLIK LINK di profil BIO . . . . #mukenaalisyabyolive #testialisyabyolive #mukenakatun #mukenakatunjepang #grosirmukenakatunsilky #mukenaadem #mukenaanak #mukenapremium #grosirmukenakatunsilk #mukenabagus #mukenashabby #mukenarenda #mukenapremium #mukenakatunjepangpremium #mukenakatunsilk #mukenakatunsilky #telekung #telekungmurah #mukenatravelling #mukenabestseller #travellingset #prayset #travellset #hijabstyle #hijabootd #hijabjkt #hijabchic #localbrand #umroh #perlengkapanumroh #muslimwear
BACK TO BASIC! TELEKUNG BASIC 2018 BY TELEKUNG STORY . BEAUTY IN SIMPLICITY! . Memperkenalkan Telekung Basic Collection 2018, keluaran terbaru oleh Telekung Story. Dengan design yang simple dan elegan, Telekung Basic 2018 ini berkonsepkan kontemporari dan paling penting sekali mengutamakan keselesaan anda ketika memakainya! . . TELEKUNG HAS NEVER BEEN SO COMFORTABLE! . Menggunakan material Premium Grade Cotton yang lembut pada kulit. Material ini juga tidak jarang dan tidak melekat di badan. Kainnnya sejuk dan sesuai dipakai walaupun cuaca panas. Pakai untuk tempoh lama2 pun masih sangat selesa lagi! . -------------------------------------------------------- Telekung Basic Collection 2018 Material : Premium Grade Cotton Size : Free Size . Harga Telekung Basic : RM129 Poslaju : RM6 / SS RM9 -------------------------------------------------------- . Boleh dapatkan di : • Whatsapp www.wasap.my/60176107885 #telekungbasic #basiccollection #telekung #telekungstory #hadiah #hantaran #telekunghantaran
BACK TO BASIC! TELEKUNG BASIC 2018 BY TELEKUNG STORY . BEAUTY IN SIMPLICITY! . Memperkenalkan Telekung Basic Collection 2018, keluaran terbaru oleh Telekung Story. Dengan design yang simple dan elegan, Telekung Basic 2018 ini berkonsepkan kontemporari dan paling penting sekali mengutamakan keselesaan anda ketika memakainya! . . TELEKUNG HAS NEVER BEEN SO COMFORTABLE! . Menggunakan material Premium Grade Cotton yang lembut pada kulit. Material ini juga tidak jarang dan tidak melekat di badan. Kainnnya sejuk dan sesuai dipakai walaupun cuaca panas. Pakai untuk tempoh lama2 pun masih sangat selesa lagi! . -------------------------------------------------------- Telekung Basic Collection 2018 Material : Premium Grade Cotton Size : Free Size . Harga Telekung Basic : RM129 Poslaju : RM6 / SS RM9 -------------------------------------------------------- . Boleh dapatkan di : • Whatsapp www.wasap.my/60176107885 #telekungbasic #basiccollection #telekung #telekungstory #hadiah #hantaran #telekunghantaran
TELEKUNG TERBAIK PERNAH KAMI KELUARKAN! - TELEKUNG HAYFA COLLECTION . Keistimewaan Telekung Hayfa Collection : . ❤️MANIK DIAMOND DIJAHIT TANGAN. Menampilkan manik diamond istimewa yang dijahit tangan satu persatu. Manik diamond dengan 2 warna berbeza bagi setiap telekung. . ❤️MATERIAL COTTON VALENTINO. Kain cotton yang sangat berkualiti. Tak jarang dan tak melekat kat badan. Sejuk, lembut dan sangat selesa bila dipakai. . ❤️LACE EKSKLUSIF. Menggunakan lace eksklusif yang lembut, bukan ditampal tapi dijahit direct atas kain. . ❤️JAHITAN KEMAS DI KEPALA. Bahan lycra di bahagian dagu dan getah di kepala. Sesuai dan selesa untuk semua jenis muka. . ❤️2 LAPIS KAIN HINGGA DADA. Tidak perlu risau lagi dengan masalah kain jarang. -------------------------------------------------------- Harga Telekung Hayfa : RM179 -------------------------------------------------------- • Whatsapp www.wasap.my/60176107885 #hayfacollection #telekung #telekungstory #hadiah #hantaran
TELEKUNG TERBAIK PERNAH KAMI KELUARKAN! - TELEKUNG HAYFA COLLECTION . Keistimewaan Telekung Hayfa Collection : . ❤️MANIK DIAMOND DIJAHIT TANGAN. Menampilkan manik diamond istimewa yang dijahit tangan satu persatu. Manik diamond dengan 2 warna berbeza bagi setiap telekung. . ❤️MATERIAL COTTON VALENTINO. Kain cotton yang sangat berkualiti. Tak jarang dan tak melekat kat badan. Sejuk, lembut dan sangat selesa bila dipakai. . ❤️LACE EKSKLUSIF. Menggunakan lace eksklusif yang lembut, bukan ditampal tapi dijahit direct atas kain. . ❤️JAHITAN KEMAS DI KEPALA. Bahan lycra di bahagian dagu dan getah di kepala. Sesuai dan selesa untuk semua jenis muka. . ❤️2 LAPIS KAIN HINGGA DADA. Tidak perlu risau lagi dengan masalah kain jarang. -------------------------------------------------------- Harga Telekung Hayfa : RM179 -------------------------------------------------------- • Whatsapp www.wasap.my/60176107885 #hayfacollection #telekung #telekungstory #hadiah #hantaran
Assalamualaikum #balovers . .Good news untuk korang.. setiap pembelian telekung akan dapat free mini lip cream (warna random).. haa suka takk😀😀😀 . Jom lock order anda sekarang.. Release 23/11 nanti.. boleh bayar deposit dlu rm50😘😘.. Selebihnye bila release nanti.. suka ke takj.. on ke tak on😘😘😘 . . 📲Tekan link di bio untuj terus whatsapp #telekung #telekungmurah #bellaammara
BONANZA EXTENDED - TELEKUNG PASTELEENA RM129 SAHAJA (RM60 OFF) _ Telekung Pasteleena Adalah Telekung Warna Warni Bersulam Cantik Indah Paling Trending & Fast Selling Sejak Dilancarkan! . Ribuan Sudah Terjual! Wahhh Hebat Betol Ramai betol Minat Sangat Dengan Telekung Pasteleena ni 😁👍🏻 . Memang Ramai Yang suka Telekung Pasteleena ni.. Warna lembut, terang, gelap semua ada mengikut cita rasa anda. Cepat cepat order sekarang sebab Stock laju jer habis & laku keras tauu! . FEEDBACK : . ✅ “Assalamualaikum awak, telekung dah sampai dah tadi 😁material sedap gilaaa. Sejuk and tak pekak bila pakai 😂 thank youu yaa” - pelanggan . =============== PRODUCT DETAILS =============== ✔️Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe ✔️Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive ✔️Ukuran adalah FREE SIZE. ✔Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant ✔Kain Tidak Mudah Renyuk ✔Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas ✔Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat . ================================= BONANZA SALE TELEKUNG PASTELEENA ================================= . (Normal Price RM189) PROMO PRICE RM129 SEHELAI 🚫Harga Tidak Termasuk Postage & Box🚫 . ========== BERMINAT?? ========== . Sila tinggalkan No WhatsApp atau Komen Kat Bawah “NAK PASTELEENA PROMO” sekarang & Tag Kawan2 Kenalan Anda Sekali! . KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” . Cepat! Dapatkan TAWARAN HEBAT untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA!. . #telekungaleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #patuhsyariah #sayajual #bazarpaknil #cheras #bangi #kajang #bandartunhusseinonn #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam . NOTA: Warna Telekung Mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighting camera laptop atau handphone anda sendiri 😊👌🏻
2 DAYS LEFT ❗Dah ada telekung ziarah? Telekung umrah? Telekung harian? Telekung hantaran? Telekung hadiah? Semuanya dalam 1, iaitu telekung aaisyah. Tengah CRAZY SALE sekarang dan akan berakhir beberapa hari sahaja lagi. . . . Terus whatsapp kami OK (link diatas) . . . #sale #jualanmurah #promo #trainingtelekung #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungbertanganbudak #telekungcantik #Telekungumrah #telekunghantaran #telekungcotton #telekunglycra #telekungmosscrepe #telekunghadiah #telekungBrunei #telekungmalaysia #telekung #telekungawaksukasayatak #fashion #fashionblogger #Repost with @insta.saver.repost • • •
Assalammualaikum Muslimin & Muslimah yang dikasihi.. . . Jemput Berkunjung ke Butik Al Kauthar Kuala Lumpur, hari ni kami buka dari 10.00 pagi - 6.00 petang. . Boleh walk in ke Butik Al Kauthar Kuala Lumpur Level 1-01,Wangsa 118,Jalan Wangsa Delima, 53300 KL Landmark : Berhadapan Stesyen Teksi AEON Big Wangsa Maju (Carrefour) . . 📲 0104577769 📲 0104577769 📲 0104577769 . Untuk yang jauh tak perlu risau.. Kami terima jugak order secara online . Nak mudah tekan je link bawah ya . https://linktr.ee/alkauthar.kl https://linktr.ee/alkauthar.kl https://linktr.ee/alkauthar.kl . #kelengkapanhajidanumrah #hajidanumrah #butikhajidanumrah #produkpenjagaanhaji #kurta #telekung #kurtamoden #kurtamuslim #jubah #kurta #telekung #minitelekung #kurtamoden #jubahlelaki #sayajualtudung #tudungumrah #kelengkapanhajiumrahlelaki #kelengkapanhajiumrahwanita #kelengkapanhajiumrahmurah #umrah2018
#feedbacktelekungarafahlace . Alhamdulillah telekung sampai ke tangan customer 😍 terima kasih ya share pic dan feedback telekung arafah. Sis jual telekung 😙 . Jom grab telekung arafah lace exclusive offer RM22 shj spsg !! Borong min 10 pcs rm20 shj spsg !! Murahkan ? 👍👍 . Material viscose silk . Kain lembut , sejuk dah labuh . Boleh muat dari saiz s - xxxl . Sesuai bawak pergi ke umrah ataupun hadiah kan utk yg tersayang. . . Berminat whatsapp sis 01131279706 . Tq 😙😙 . #telekung #telekungarafah #telekungarafahlace #telekungarafahviscose #telekunglycra #telekungmurah #ninazaracollection
#feedbacktelekungarafahlace . Alhamdulillah telekung sampai ke tangan customer 😍 terima kasih ya share pic dan feedback telekung arafah. Sis jual telekung 😙 . Jom grab telekung arafah lace exclusive offer RM22 shj spsg !! Borong min 10 pcs rm20 shj spsg !! Murahkan ? 👍👍 . Material viscose silk . Kain lembut , sejuk dah labuh . Boleh muat dari saiz s - xxxl . Sesuai bawak pergi ke umrah ataupun hadiah kan utk yg tersayang. . . Berminat whatsapp sis 01131279706 . Tq 😙😙 . #telekung #telekungarafah #telekungarafahlace #telekungarafahviscose #telekunglycra #telekungmurah #ninazaracollection
Preorder #TelekungBellaAmmara . Rm99 sahaja, boleh depo Rm50 dulu. baki lepas telekung ready untuk dipost 😊 . ETA : Hujung bulan ni . SPECIAL OFFER bagi yang preorder : Ada free gift Mini Lip Matte yang osemm tu! 🔥❤ . Whatsapp 0133669403 untuk order (link ada dibio) . #Telekung #TelekungCantik #TelekungHadiah #TelekungHantaran
Preorder #TelekungBellaAmmara . Rm99 sahaja, boleh depo Rm50 dulu. baki lepas telekung ready untuk dipost 😊 . ETA : Hujung bulan ni . SPECIAL OFFER bagi yang preorder : Ada free gift Mini Lip Matte yang osemm tu! 🔥❤ . Whatsapp 0133669403 untuk order (link ada dibio) . #Telekung #TelekungCantik #TelekungHadiah #TelekungHantaran
Info detail dan order 👇 WA : 082177331963 #mukena #telekung #telekungsolat #telekungsulam #telekungumrah #telekungexclusive
BEST SELLER 💕 DETAIL GAMIS POMPOM by Khaireen Gamis pompom berbahan jersey super / import dengan jahit tepi (bukan neci) Dengan hiasan renda pompom pd jilbab.. Bener2 buat si kecil CUTE 😍😍😘 . . Harga START 115.000 Ready warna saat ini : Baby pink Hitam Biru muda Turkish Olive Dusty purple Purple Merah Fanta ORDER : WA 085645552888 #pricelistgamispompombykhaireen #pricelistgamispompomkhaireen #gamisanak #gamisbayi #jilbabbayi #hijabbayi #hijabanak #khimaranak #abayaanak #turbanbayi #telekungbayi #telekung #tudungbawal #tudungbudak #tudung #hijabanak #hijabbayi #bandanabayi #flowercrownhijab #agenkhaireen #resellerkhairen
BEST SELLER 💕 DETAIL GAMIS POMPOM by Khaireen Gamis pompom berbahan jersey super / import dengan jahit tepi (bukan neci) Dengan hiasan renda pompom pd jilbab.. Bener2 buat si kecil CUTE 😍😍😘 . . Harga START 115.000 Ready warna saat ini : Baby pink Hitam Biru muda Turkish Olive Dusty purple Purple Merah Fanta ORDER : WA 085645552888 #pricelistgamispompombykhaireen #pricelistgamispompomkhaireen #gamisanak #gamisbayi #jilbabbayi #hijabbayi #hijabanak #khimaranak #abayaanak #turbanbayi #telekungbayi #telekung #tudungbawal #tudungbudak #tudung #hijabanak #hijabbayi #bandanabayi #flowercrownhijab #agenkhaireen #resellerkhairen
BEST SELLER 💕 DETAIL GAMIS POMPOM by Khaireen Gamis pompom berbahan jersey super / import dengan jahit tepi (bukan neci) Dengan hiasan renda pompom pd jilbab.. Bener2 buat si kecil CUTE 😍😍😘 . . Harga START 115.000 Ready warna saat ini : Baby pink Hitam Biru muda Turkish Olive Dusty purple Purple Merah Fanta ORDER : WA 085645552888 #pricelistgamispompombykhaireen #pricelistgamispompomkhaireen #gamisanak #gamisbayi #jilbabbayi #hijabbayi #hijabanak #khimaranak #abayaanak #turbanbayi #telekungbayi #telekung #tudungbawal #tudungbudak #tudung #hijabanak #hijabbayi #bandanabayi #flowercrownhijab #agenkhaireen #resellerkhairen
BONANZA SALE - OFF RM60 Now Telekung Pasteleena RM129/pcs Only! Wow Sangattt Berbaloi2 Murah Kawww Kawww! _ Telekung PALING TRENDING 2018 - Telekung Pasteleena 👍🏻 . Tak tahu nak berikan hadiah exclusive untuk wanita paling istimewa dalam hidup anda? . Collection kali ini TELEKUNG PASTELEENA sangat2 sesuai untuk anda berikan kepada ibu / isteri / atau sesiapa sahaja yang bergelar ibu! . Ramai Yang Tanya Kami Bila Telekung Pasteleena Akan Release & Ada yang Sanggup Tahan Tak Membeli Telekung Lain Semata2 nak Dapatkan Pasteleena Dulu! . =============== PRODUCT DETAILS =============== ✔️Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe ✔️Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusive ✔️Ukuran adalah FREE SIZE. ✔Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegant ✔Kain Tidak Mudah Renyuk ✔Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemas ✔Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat . . ================================= BONANZA SALE TELEKUNG PASTELEENA ================================= . (Normal Price RM189) PROMO PRICE RM129 SEHELAI 🚫Harga Tidak Termasuk Postage & Box🚫 . . ========== BERMINAT?? ========== . Sila tinggalkan No WhatsApp atau Komen Kat Bawah “NAK PASTELEENA PROMO” sekarang & Tag Kawan2 Kenalan Anda Sekali! . KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” KOMEN ——> “NAK PASTELEENA PROMO” . . Cepat! Dapatkan TAWARAN HEBAT untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA!. . #telekungaleena #telekung #telekungUmrah #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #renda #solat #aleenatelekungexclusive #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #patuhsyariah #sayajual #bazarpaknil #cheras #bangi #kajang #bandartunhusseinonn #hantaran #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam . NOTA: Warna Telekung Mungkin akan nampak berbeza atas sebab setting lighting camera laptop atau handphone anda sendiri 😊👌🏻
Quran A5 Sakura Senaskah Quran yg lengkap..bkn saje cantik tp isi kandungan nye yg sgt memudah kan❤ DM DM DM Apa istimewanye Al Quran ini? ✅Lengkap 30 juzuk dan terjemahan ✅Rumi sesuai utk yg baru belajar/beginner ✅Terjemahan perkata ✅indeks doa dalam surah2 ✅Cerita ringkas disebalik surah2 dlm Al Quran Ready Stock #khatamtracking #quran #swarovski #khatam #ramadhan #telekung #sayajualmurahmurah
next page →