#telekungaranda

110 posts

Loading...
Telekung magic, sekali sarung dah siap . http://wasap.my/60135309850/telekungmagic
Warna baru utk Telekung Aranda Taffy Purple Cantik kan? Harga drpd RM60 mengikut saiz XS 2-3 tahun S 4-6 tahun M 7-9 tahun L 10-12 tahun Terus whatsApp utk order yer 0134422117 #telekungaranda #telekungkids #telekungcomel #sayajual #telekung #johor #kempas #larkin #tampoi #dangabay #pengkalanrinting #masai #plentong #giantplentong #pasirgudang #kulai #simpangrenggam #kluang #mersing
🌸KELEBIHAN TELEKUNG RIBBON AKASSIA🌸 . . - Untuk ibu yang pentingkan pakaian solat anak yang cantik dan eksklusif . - Material light jersey  di dagu yang selesa dipakai . - Design ribbon bagaikan seorang puteri . - Ribbon yang dijahit terus pada telekung . - Direka khas untuk kanak-kanak comel berusia antara  Umur 4 hingga 9 tahun . . Harga RM75
. Kejappp sayang, auntie snap gambar lepas terawikh❤️❤️ Baru beli Telekung Aranda pagi tadi di @yuna.valet , malam dah siap tambah blink-blink kat kepala. . Telekung Aranda Grey -Pink. #gerobokumisaystq Telekung Aranda RM60-RM70 WhatsApp 0134422117 #telekungaranda #telekungcotton #telekungkids #telekungbudak #bestsellertelekungkids #sejadahkids #birthdaygift #gift #kl #kualalumpur #kuantan #puchong #melawati #damansara #kerteh #kertih #dungun #selangor #shahalam #kedah #rawang #rantaupetronas #paka #tamanudapaka #kemaman #maran #marang #miri #bintulu
'Gift Set' Hadiah dr Nenda utk cucunda tersayang Leen Nur Mariam sempena hari lahirnya #gerobokumisaystq Terima kasih semua yg grab promo gift set kami sepanjang julai. 1 Ogos 2018 Harga kembali normal Telekung Aranda RM60-RM75 Sejadah RM65 Add on Sulam Nama: RM10 013.4422117 #telekungbudakmurah #telekungaranda #telekungbudak #telekungmalaysia #kualalumpur #kl #kotakinabalu #tawau #sandakan #labuan #kemaman #kuantan #kulai #batupahat #portdickson #seremban #serdang
Telekung Aranda Pink-purple kepunyaan Nayla Huda Terima kasih sayang berkongsi kegembiraan dgn Umi #telekungaranda #annajwa #gerobokumisaystq
Baris siap sedia🤗 warna-warni real Teekung Aranda comel dop😎 #telekungaranda #annajwa #telekungbudak #telekung #sayajual #kidsclothes #kl #kualalumpur
Our bestseller Telekung Aranda From RM60 -RM75 Dptkan Gift Set yg super awesome hanya RM120 (telekung aranda/ribbon all sizes & sejadah kids) exc postage 2-12yo Umi Anis 0134422117 #telekungaranda #telekungbudak #telekungmalaysia #kualalumpur #kl #kotakinabalu #tawau #sandakan #labuan #kemaman #kuantan #kulai #batupahat #portdickson #seremban #serdang
Mana nak cari telekung untik si comel seawal usia 2y? pastinya @gerobok_umi.sejadahkids Gift Set Kombo Telekung+Sejada RM120 shj Add on Sulam Nama RM10 Free Kotak postage rm10 Terus whatsApp 0134422117 #telekungaranda #telekungkids #yangterindah #telekungcomel #kl #klcc #menaracondong #manjung #ipoh ##sayajual #telekung #johor #kempas #larkin #tampoi #dangabay #pengkalanrinting #masai #plentong #ctdk #giantplentong #pasirgudang #kulai #simpangrenggam #kluang #mersing #syukurselalu #kotakinabalu
Telekung kami mempunyai 4 pilihan saiz standard yg sesuai dgn kebanyakan tubuh kanak-kanak di Malaysia Saiz XS 2tahun hingga 3tahun Saiz S 4tahun hingga 6tahun Saiz M 7tahun hingga 9tahun Saiz L 10 tahun hingga 12 tahun Harga dari RM60-RM75 sepasang mengikut jenis Umi Anis 0134422117 #telekungaranda #ukurantelekungaranda #telekungarandameasurements #telekung #telekungbudak #telekungkids
Bukan hanya di sejadah, kami juga boleh sulam nama di telekung😘 cantik kan😍 RM10 utk sulam nama whatsApp 0134422117 #telekungaranda #telekungsulamnama #telekungbudak #telekungkids
Mana nak cari telekung untik si comel seawal usia 2y? pastinya @gerobok_umi.sejadahkids Gift Set Kombo Telekung+Sejada RM135 shj Terus whatsApp utk order yer 0134422117 #telekungaranda #telekungkids #telekungcomel #sayajual #telekung #johor #kempas #larkin #tampoi #dangabay #pengkalanrinting #masai #plentong #giantplentong #pasirgudang #kulai #simpangrenggam #kluang #mersing
Berminat untuk sedondon telekung dengan anak? Kami ada telekung Aranda, RM140 untuk 2 telekung tersebut. 😊
💝KELEBIHAN TELEKUNG RIBBON AKASSIA💝 . - Untuk ibu yang pentingkan pakaian solat anak yang cantik dan eksklusif . - Material light jersey di dagu yang selesa dipakai . - Design ribbon bagaikan seorang puteri . - Ribbon yang dijahit terus pada telekung . ** Model kita berusia 8 tahun bersaiz badan biasa . . 💝MATERIAL💝 . Dihasilkan dari Material light jersey yang tidak terlalu tebal bagi memastikan keselesaan Si Comel yang mula belajar solat. . . 💝SAIZ / UKURAN / UMUR💝 . . 🌲Saiz XS cadangan umur 2-3 tahun . Labuh Telekung: 26 inci . Labuh Kain: 26 inci . Pinggang: 17 inci . . 🌲Saiz S cadangan umur 4-6 tahun . Labuh Telekung: 30 inci . Labuh Kain: 32 inci . Pinggang: 18 inci . . 🌲Saiz M cadangan umur 7-9 tahun . Labuh Telekung: 35 inci . Labuh Kain: 37 inci . Pinggang: 22 inci . . 💰HARGA RM75
Make payment early in the morning.. so kami akan pos juga dlm hr yg sama. Kalau lmbt, the next day baru kami post out. nak raya ni bukan #poslaju jer tak laju, tapi semua jd semakin slow sbb High Demand dr semua yg nak beraya Moral Of the Story Rancanglah ape shj yg kita nak lakukan dgn baik dan awal. Jgn tunggu last minute🤗 Telekung Aranda Raya dan Kombo Aranda Sejadah RM110(Jimat RM15) sehingga 29Ramadan dan selagi stock masih ada. Jom beli😋 0134422117 #poslajumalaysia #telekungbudakmurah #terapiinstagram #telukintan #telekungsulamnama #telekungaranda #telekungcomel #lembahklang #kl #kualalumpur #bangsar #kedah #kulim
Sejadah kids gambar little poney 😍😍 . Harga rm60
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
TELEKUNG KANAK-KANAK KHAS UNTUK TARAWIKH DAN AIDILFITRI 2018 😍 . Puan ingin hadiahkan telekung yang sesuai dan SELESA untuk Si Comel puan? . Klik link di bawah untuk melihat banyak koleksi terkini kami😍❤ . https://bit.ly/2sa4bNT. ATAU . Taip PM di bawah dan admin kami akan membantu puan membuat tempahan dengan cepat dan mudah 🤗 Penghantaran Pos Lajuuuu 🚛💨💨💨💨 . . Jaminan 180 hari ditanggung oleh TudungSiComel. . . . Tak selesa atau tidak berpuas hati, BOLEH DIPULANGKAN atau ditukar. Yang penting Si Comel GEMBIRA 😊😘❤ . . #telekungbudak #telekungbudak #telekungcomel #telekungdiadina #telekunghana #telekungaranda #telekungmagik
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
Ramadhan combo set. Telekung Aranda + sejadah hanya RM110 sahaja!! . Harga sama untuk semua saiz telekung tau 😱😱 Wah jimat banyak ni.. 😍😍 . Berminat whatsApp saya tau. http://wasap.my/60135309850/ramadhancomboset
❤️ TELEKUNG KANAK-KANAK KHAS UNTUK TARAWIKH SERTA AIDILFITRI 2018? 😍 . Kita bawakan koleksi-koleksi telekung kanak-kanak dari pelbagai Jenama untuk Si Comel puan. . Tak perlu bersusah-susah mencari sana sini, semua jenis dan warna ada di TudungSiComel ^_^ . Pernah dengar telekung ada tangan?! Punnn juga kita ada hehe... 😆 . Komen PM di bawah dan kita akan hubungi dan cadangkan telekung yang sesuai untuk Si Comel puan 😊 . .
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
Berjuang hingga saat akhir💯. Akhir sebelum Ramadhan♥️ . Thanks to our tailor yang x cuti 2 hari ni settle kan production #telekungaranda . . Dapatkan Telekung Aranda edisi Ramadhan di www.telekungnajwa.my
🌺 TELEKUNG DIADINA 🌺 . TELEKUNG SILANG DIADINA KEMBALI DENGAN WARNA INSPIRASI DARI MY LITTLE PONY. WARNA YG CERIA SUPAYA GEGURL ANDA SENTIASA BERSEMANGAT BILA MASUK WAKTU SOLAT. 😍😍😍 . Atas permintaan ramai, kami perkenalkan koleksi TERBARU #telekungsilang Diadina yang mmg sgt2 comel untuk gegurl pakai semasa solat . KINI DENGAN KOLEKSI BARU! [My Little Telekung Pony] 💝 Pink PinkiePie 💜 Purple TwilightSparkle 💙 Blue RainbowDash 💟 White Rarity 💛 Yellow FlutterShy 🧡 Orange AppleJack . Sila klik gmbr untuk tgk wrna terbaru 💃🏻💋💋 . TELEKUNG KANAK2 NI MMG SPECIAL DAN LAIN DARI YG LAIN: . [✔] REKAAN UNIK “TELEKUNG AWNING SILANG" . [✔] MATERIAL KAIN YG SELESA Dihasilkan dari material Soft Jersey . [✔] SAIZ YG FLEXIBLE . [✔] MUDAH DIPAKAI DIMANA-MANA . [✔] TUKANG JAHIT BERPENGALAMAN . [✔] JAMINAN 1 ON 1 EXCHANGE . 🎯SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . 🎗Saiz S cadangan umur 1-3 tahun Lilit muka :9.75 Inchi Labuh Telekung :28 Inchi Labuh kain : 27 Inchi Pinggang : 18 Inchi . 🎗Saiz M cadangan umur 4-6 tahun Lilit muka :10.25 Inchi Labuh Telekung :33 Inchi Labuh kain : 32 Inchi Pinggang : 20 Inchi . 🎗Saiz L cadangan umur 7-9 tahun Lilit muka :10.75 Inchi Labuh Telekung :37 Inchi Labuh kain : 38 Inchi Pinggang : 22 Inchi . “TELEKUNG DIADINA TERBUKTI MENJADI PILIHAN RAMAI MOMMIES DAN GEGURL!” . Anda boleh dapatkan #telekungsilang Diadina dengan harga, . RM59 utk saiz S dan M RM69 utk saiz L . Dapatkannya sekarang!😍
Pelbagai aksi dgn telekung aranda Material yg selesa utk si kecil Nak sarung pon mudah cuma RM60 spsg utk saiz 2-6yo boleh tmbh sulam nama RM10 sejadah rm65 whatsaapp 0134422117 #telekungaranda #telekungsicomel #sabah #tawau #kualalumpur #keramat #kl #kotabharu #kelantan
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA . JAMINAN 180 HARI
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel. . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan. . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri. . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah. . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) . Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) . Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) . Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA. . JAMINAN 180 HARI
♥TELEKUNG MAGIC . . ♥SAIZ/UKURAN/CADANGAN UMUR . Telekung ini dihasilkan dengan 2 sais khas untuk Si Comel berusia, Sesuai untuk sicomel 1 tahun - 10 tahun . . ✅Saiz S Cadangan umur (1-4 tahun) ✅Harga RM69 . - Lilitan muka : 26 CM x 2 . - Labuh Telekung: 110 CM . . ✅Saiz M Cadangan umur (5-10 tahun) ✅Harga RM79 . - Lilitan muka: 27cm x 2 . - Labuh Telekung: 153 CM
Warna baru utk Telekung Aranda Taffy Purple Cantik kan? Harga drpd RM60 mengikut saiz XS 2-3 tahun S 4-6 tahun M 7-9 tahun L 10-12 tahun Terus whatsApp utk order yer 0134422117 #telekungaranda #telekungkids #telekungcomel #sayajual #telekung #johor #kempas #larkin #tampoi #dangabay #pengkalanrinting #masai #plentong #giantplentong #pasirgudang #kulai #simpangrenggam #kluang #mersing
. . TELEKUNG POLKA TIHANY Cotton Jepun merupakan kain yang istimewa kerana kualitinya yang baik, dan sifatnya yang halus serta ringan. Sekali pandang, ia seakan akan kain cotton biasa tetapi sebenarnya terdapat ciri khusus pada fabrik ini iaitu daya serapan peluh yang baik disamping harganya yang lebih mahal dari cotton lain di pasaran disebabkan permukaan teksturnya yang lebih halus. Warna pada Kain cotton ini juga lebih tahan lama dan pilihan warna kain cottonnya boleh menampakkan usia muda sesuai dipakai oleh semua kategori umur. Kelebihan kain cotton jepun adalah seperti yang berikut : Mudah diserap dan nyaman. Fabrik yang ringan. Kain yang sejuk. Senang dicuci sekiranya terdapat kotoran makanan atau minyak. Boleh di basuh menggunakan tangan mahupun dry clean. Tidak mudah ronyok.​ . . . RM85-105 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG POLKA TIHANY Cotton Jepun merupakan kain yang istimewa kerana kualitinya yang baik, dan sifatnya yang halus serta ringan. Sekali pandang, ia seakan akan kain cotton biasa tetapi sebenarnya terdapat ciri khusus pada fabrik ini iaitu daya serapan peluh yang baik disamping harganya yang lebih mahal dari cotton lain di pasaran disebabkan permukaan teksturnya yang lebih halus. Warna pada Kain cotton ini juga lebih tahan lama dan pilihan warna kain cottonnya boleh menampakkan usia muda sesuai dipakai oleh semua kategori umur. Kelebihan kain cotton jepun adalah seperti yang berikut : Mudah diserap dan nyaman. Fabrik yang ringan. Kain yang sejuk. Senang dicuci sekiranya terdapat kotoran makanan atau minyak. Boleh di basuh menggunakan tangan mahupun dry clean. Tidak mudah ronyok.​ . . . RM85-105 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
. . TELEKUNG KANAK-KANAK ARANDA DUSTY PURPLE (7-9 YEARS OLD) TELEKUNG ARANDA MATERIAL SOFT JERSEY YANG LEMBUT DAN TIDAK MUDAH RENYUK UNTUK KIDS. TIDAK PANAS SELESA DAN RINGAN UNTUK BERIBADAH MEMPUNYA KAIN YANG MENUTUPI DAGU DAHI BERGETAH YANG MEMBUAT ANAK LEBIH SELESA DAN TIDAK RISAU NAMPAK ANAK RAMBUT MEMPUNYAI 4 SAIZ BERMULA DARI 2-12TAHUN . . . RM60-70 . . pos rm8 sm rm11ss dm @ whatsapp 0129543454 0129543454 0129543454 . . #tasneemnaturel #telekungaranda #telekungdiadiana #tudungkanakkanak #tudungsicomel #tudungbudak #telekungmagic #aljoofre #uya . . . . #dropshipwantedmalaysia #barangbayi #tudungbayi #shoppingonline #bajukanakkanakperempuan #igshopmalaysia #shoppingonlinemalaysia #sharingiscaring #sayagunasayajual #bazaaronline #bazarpaknil #balmtasneemnaturel #babyshower #jrevolusi #zulofa
Telekung Aranda dan sejadah bag
Alhamdulillah.. Terima kasih berurusan dengan saya 😘
Testimoni telekung diadina. Comelkan?? 😍😍 Berminat juga nak belikan dekat anak-anak boleh PM saya ye 😃
Mama Adik nak telekung mcm mama Nak solat dgn mama👼 Mampukah kita katakan 'tidak' untuk permintaan si kecil😭 Nah..umi bantu #mama dapatkan telekung terbaik untuk si kecil. Telekung Aranda series yg lembut dgn pelbagai warna menarik yg pastinya sgt selesa di pakai si manja. RM60 utk saiz XS (2-6yo) RM65 utk saiz M 7-9 RM70 utk saiz L 10-12yo WhatsApp Umi 0134422117 #telekungaranda #telekung #telekungbudak #telekungsolat #maribelajarsolat #solat #telekungkids #sayajual #bazarpaknil #kualalumpur #ampang #bukitantarabangsa #kelanajaya #puchong #shahalam #klang #selangor #kempas #larkin #skudai
Searching for Khadijah... . . Ada Telekung Defect pada sulam nama Khadijah. Berkedut jadinya kesilapan machine. . Jadi nak tanya siapa ada anak umur 2-3 tahun bernama Khadijah? Nak bagi free telekung ni. Angkat tangan🤗 Syaratnya just follow IG @telekungnajwa dan tunjukkan birth certificate nama anak♥️ Komen nama anak di bawah ye . Nanti kami pilih yang bertuah #Fridaygiveaway #telekungkids #telekungaranda
🍀Telekung Aranda 🍀 . 🌸KELEBIHAN TELEKUNG ARANDA . 🌹 Telekung Aranda diperbuat dari material Soft Jersey bagi memastikan keselesaan Si Comel kita. Material yang tahan lasak dan lembut untuk kulit halus Si Comel. . 🌹 Sesuai untuk dibawa ke taska, tadika dan sekolah. Tak mudah renyuk dan ringan. . 🌹 Bahagian muka terbentuk yang dikemaskan dengan getah dikepala. Tali bergetah untuk memudahkan anak-anak pakai sendiri. . 🌹 Jahitan yang kemas, dijahit oleh tailor berpengalaman. Dihasilkan agar Si Comel rajin bersolat dengan telekung berwarna. In shaa Allah. . 🌸SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun (RM60) . Saiz S cadangan umur 4-6 tahun (RM60) . Saiz M cadangan umur 7-9 tahun (RM65) . Saiz L cadangan umur 10-12 tahun (RM70) . Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA. . JAMINAN 180 HARI
🎯SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . 🎗Saiz S cadangan umur 1-3 tahun . Lilit muka :9.75 Inchi Labuh Telekung :28 Inchi Labuh kain : 27 Inchi Pinggang : 18 Inchi . 🎗Saiz M cadangan umur 4-6 tahun . Lilit muka :10.25 Inchi Labuh Telekung :33 Inchi Labuh kain : 32 Inchi Pinggang : 20 Inchi .🎗Saiz L cadangan umur 7-9 tahun . Lilit muka :10.75 Inchi Labuh Telekung :37 Inchi Labuh kain : 38 Inchi Pinggang : 22 Inchi . “TELEKUNG DIADINA TERBUKTI MENJADI PILIHAN RAMAI MOMMIES DAN GEGURL!” Anda boleh dapatkan #telekungsilang Diadina dengan harga, . RM59 utk saiz S dan M RM69 utk saiz L Dapatkannya sekarang!😍
Telekung Aranda Material: Soft jersey Saiz XS (1-3 tahun) Saiz S (4-6 tahun) Saiz M (7-9 tahun) Saiz L (10-12 tahun) Harga? Saiz XS & S ----> RM60 Saiz M & L -----> RM65 Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA. JAMINAN 180 HARI Jaminan pemulangan 100% jika tuan puan tak puas hati selepas 180 barang diterima.. Klik link di bio untuk tempahan ye.. DM pun boleh.. #telekungkids #telekungbudak #telekungaranda #annajwa #littledarienashahalam #littledariena #tudungsicomel #telekungbudakmurah #telekunguntuksicomel #comelpipimerah #ctdk #hijabkids #muslimkids #terapiinstagram
Warna dan design yang menarik! Pasti anak seronok nak solat 5 waktu 😘
Jom dapatkan telekung Diadina @ telekung silang yang warnanya bertemakan little poney. Pasti anak2 gembira 😍😍
Warna baru utk Telekung Aranda Taffy Purple Cantik kan? Harga drpd RM60 mengikut saiz XS 2-3 tahun S 4-6 tahun M 7-9 tahun L 10-12 tahun Terus whatsApp utk order yer 0134422117 #telekungaranda #telekungkids #telekungcomel #sayajual #telekung #johor #kempas #larkin #tampoi #dangabay #pengkalanrinting #masai #plentong #giantplentong #pasirgudang #kulai #simpangrenggam #kluang #mersing
Harga saiz RM60 dan RM70 mengikut saiz
Testimoni telekung Diadina. Nampak tak di kepala tu, ianya bersilang, lain dari yang lain. Sangat cantik 😍😍😍 . Harga saiz S dan M rm59 manakala saiz L rm69
Saiz S dan M RM59 manakala saiz L RM69. Telekung Diadina bertemakan Little Poney pasti menjadi kesukaan anak-anak 😄
Telekung Diadina bertema little poney.😃 Harga saiz S dan M rm59 Harga saiz L rm69
Telekung Aranda ada reben di kepala, cantikkan? 😍 . Harga rm60
All colours available Telekung Aranda Pink Berry Dusty Berry Turqois Berry Softpink Berry From RM60-RM70 xs to L Sulam Nama RM10 Sejadah RM60sehelai Umi Anis 0134422¹17 #telekungaranda #telekungkids #telekungbudak #sejadahkids #sabah #kk #kuching #limbang #brunei #kl #kualalumpur #bangi #kempas #seremban #kajang #kl #wangsamaju #manjung #kampar #perak #ulukinta #kualakangsar #kualaterengganu #klate #kotabharu #pasirputih #kubangkerian #kerteh
Telekung Aranda, telekung rare sebab ada reben di kepala 😘
Comelkan model ni guna telekung Aranda 😍 Nampak tak reben di tepi telinga tu? Cantikkan?? Lain dari yang lain, pasti si comel akan nampak sangat comel guna telekung Aranda yang dihiasi reben di kepala 😃 . SAIZ / UKURAN / CADANGAN UMUR . 🌼Saiz XS cadangan umur 1-3 tahun RM60 🌼Saiz S cadangan umur 4-6 tahun RM60 🌼Saiz M cadangan umur 7-9 tahun RM65 🌼Saiz L cadangan umur 10-12 tahun RM65
All colours available Telekung Aranda Pink Berry Dusty Berry Turqois Berry From RM60-RM70 xs to L Umi Anis 0134422¹17 #telekungaranda #telekungkids #telekungbudak #sejadahkids #sabah #kk #kuching #limbang #brunei #kl #kualalumpur #bangi #kempas #kualaterengganu #klate #kotabharu #pasirputih #kubangkerian #kerteh
Telekung Magic yang sangat mudah digunakan. Sarung sekali je terus siap!! . Harga untuk saiz S RM69 manakala saiz M RM79 . Berminat boleh whatsApp 0135309850 . #telekungbudak #telekung #tudungsicomel #telekungmagic
next page →