#temerloh

223,268 posts

Loading...
#Repost @ikmal_beekey (@get_repost ) ・・・ Thanks pada semua yang banyak support kami ride ke temerloh layan tempoyak ikan patinπŸ‘πŸ‘πŸ‘βŒβŒβ€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈ JANGAN LUPA FOLLOW DAN TAG KAMI πŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ” Gabungan dari 3 group πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨ @budakdegilbkcrewofficial @y15zrlegacy @ladiesy15zrlegacy Video by πŸ“Ή @ikmal_beekey @ikmal_beekey . . . CC:#y15legacy #ladiesy15zrlegacy 🌺🌺 #budakdegilbkcrewofficial #budakvideoofficial #kapcaimalaya #kami ❌kroni #maluaperbossku #bosskita #temerloh #ikanpatintempoyak #ridesantai #ridewithstyle #on ❌on #jentera_highway #jentera_fly #jenterapejuang #brotherhood #y15 #135lc #n -max #125zr #sukan2roda #jangandekat #tautausampai
#Repost @ikmal_beekey (@get_repost ) ・・・ Thanks pada semua yang banyak support kami ride ke temerloh layan tempoyak ikan patinπŸ‘πŸ‘πŸ‘βŒβŒβ€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈ JANGAN LUPA FOLLOW DAN TAG KAMI πŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ” Gabungan dari 3 group πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨ @budakdegilbkcrewofficial @y15zrlegacy @ladiesy15zrlegacy Video by πŸ“Ή @ikmal_beekey @ikmal_beekey . . . CC:#y15legacy #ladiesy15zrlegacy 🌺🌺 #budakdegilbkcrewofficial #budakvideoofficial #kapcaimalaya #kami ❌kroni #maluaperbossku #bosskita #temerloh #ikanpatintempoyak #ridesantai #ridewithstyle #on ❌on #jentera_highway #jentera_fly #jenterapejuang #brotherhood #y15 #135lc #n -max #125zr #sukan2roda #jangandekat #tautausampai
Thanks pada semua yang banyak support kami ride ke temerloh layan tempoyak ikan patinπŸ‘πŸ‘πŸ‘βŒβŒβ€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈ JANGAN LUPA FOLLOW DAN TAG KAMI πŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ” Gabungan dari 3 group πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨ @budakdegilbkcrewofficial @y15zrlegacy @ladiesy15zrlegacy Video by πŸ“Ή @ikmal_beekey @ikmal_beekey . . . CC:#y15legacy #ladiesy15zrlegacy 🌺🌺 #budakdegilbkcrewofficial #budakvideoofficial #kapcaimalaya #kami ❌kroni #maluaperbossku #bosskita #temerloh #ikanpatintempoyak #ridesantai #ridewithstyle #on ❌on #jentera_highway #jentera_fly #jenterapejuang #brotherhood #y15 #135lc #n -max #125zr #sukan2roda #jangandekat #tautausampai
Thanks pada semua yang banyak support kami ride ke temerloh layan tempoyak ikan patinπŸ‘πŸ‘πŸ‘βŒβŒβ€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈ JANGAN LUPA FOLLOW DAN TAG KAMI πŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ”πŸ”ŽπŸ” Gabungan dari 3 group πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨πŸοΈπŸ’¨ @budakdegilbkcrewofficial @y15zrlegacy @ladiesy15zrlegacy Video by πŸ“Ή @ikmal_beekey @ikmal_beekey . . . CC:#y15legacy #ladiesy15zrlegacy 🌺🌺 #budakdegilbkcrewofficial #budakvideoofficial #kapcaimalaya #kami ❌kroni #maluaperbossku #bosskita #temerloh #ikanpatintempoyak #ridesantai #ridewithstyle #on ❌on #jentera_highway #jentera_fly #jenterapejuang #brotherhood #y15 #135lc #n -max #125zr #sukan2roda #jangandekat #tautausampai
KELEBIHAN ARSYA SERUM . βœ… Formulasi WATERBASED βœ… Berbau wangi βœ… Tidak berminyak βœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan βœ… Merawat kulit KUSAM βœ… Mencegah pertumbuhan jerawat βœ… Membantu merawat kulit berminyak βœ… Melembapkan kulit kering βœ… Mengecilkan pori-pori dan liang roma. βœ… Membantu mengurangkan parut βœ… Membantu mengekalkan seri wajah βœ… Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #Tampin #KualaPilah #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #dyxy #bazaarpaknil #bazarpaknil #motifviral #sabah #sarawak #kotakinabalu #meletop #bazarpaknilmurah #uitm #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #BukitMertajam #Georgetown
[[UPDATE]] FULL BODY CUPPING + SERI WAJAH SESSION.. FIRST TIME SESSION WITH US. . Hijamah with ease. Felt really great after the session. Awesome.. Hope to see ya again next month.. . Alhamdulillah.. We try to do our best to give the best service.. Allah will decide everything.. Hope you will have a great treatment.. . Thanx coz using our service @bekam_asshahid .. . . Still hard to find the right place to rejuvenate yourself??? Why not just contact us to do it!???We @bekam_asshahid will sure to give you a excellent service. . Visit Us Officially @bekam_asshahid . . . πŸ“² Book Your Treatment Now http://mobilehijamahlelaki.wasap.my http://mobilehijamahwanita.wasap.my . . . JUST "DM" US😁. . . . πŸ“Our Locatian Bekam AsShahid (Bera Vapor Port) No3 Jalan Emas 1 Pusat Komersil Kerayong 28200 Teriang . . . 🌍 Waze/Google Maps Bera Vapor's Port #bekam #BEKAMLENGKAP #bekamluncur #bekamangin #BEKAMMIGRAINE #BekamAsShahid #bekamasshahid #bekamsunnah #bekamwanita #temerloh #beravaporport #bera #bekammobile #bekamkerumah #bekambadan #bekamlelaki
[[UPDATE]] FULL BODY CUPPING SESSION.. FIRST TIME SESSION WITH US. . Hijamah with ease. Felt really great after the session. Awesome.. Hope to see ya again next month.. . Alhamdulillah.. We try to do our best to give the best service.. Allah will decide everything.. Hope you will have a great treatment.. . Thanx coz using our service @bekam_asshahid .. . . Still hard to find the right place to rejuvenate yourself??? Why not just contact us to do it!???We @bekam_asshahid will sure to give you a excellent service. . Visit Us Officially @bekam_asshahid . . . πŸ“² Book Your Treatment Now http://mobilehijamahlelaki.wasap.my http://mobilehijamahwanita.wasap.my . . . JUST "DM" US😁. . . . πŸ“Our Locatian Bekam AsShahid (Bera Vapor Port) No3 Jalan Emas 1 Pusat Komersil Kerayong 28200 Teriang . . . 🌍 Waze/Google Maps Bera Vapor's Port #bekam #BEKAMLENGKAP #bekamluncur #bekamangin #BEKAMMIGRAINE #BekamAsShahid #bekamasshahid #bekamsunnah #bekamwanita #temerloh #beravaporport #bera #bekammobile #bekamkerumah #bekambadan #bekamlelaki
[[UPDATE]] FULL BODY CUPPING SESSION.. FIRST TIME SESSION WITH US. . Hijamah with ease. Felt really great after the session. Awesome.. Hope to see ya again next month.. . Alhamdulillah.. We try to do our best to give the best service.. Allah will decide everything.. Hope you will have a great treatment.. . Thanx coz using our service @bekam_asshahid .. . . Still hard to find the right place to rejuvenate yourself??? Why not just contact us to do it!???We @bekam_asshahid will sure to give you a excellent service. . Visit Us Officially @bekam_asshahid . . . . πŸ“² Book Your Treatment Now http://mobilehijamahlelaki.wasap.my http://mobilehijamahwanita.wasap.my . . . JUST "DM" US😁. . . . πŸ“Our Locatian Bekam AsShahid (Bera Vapor Port) No3 Jalan Emas 1 Pusat Komersil Kerayong 28200 Teriang . . . 🌍 Waze/Google Maps Bera Vapor's Port #bekam #BEKAMLENGKAP #bekamluncur #bekamangin #BEKAMMIGRAINE #BekamAsShahid #bekamasshahid #bekamsunnah #bekamwanita #temerloh #beravaporport #bera #bekammobile #bekamkerumah #bekambadan #bekamlelaki
KELEBIHAN ARSYA SERUM . βœ… Formulasi WATERBASED βœ… Berbau wangi βœ… Tidak berminyak βœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan βœ… Merawat kulit KUSAM βœ… Mencegah pertumbuhan jerawat βœ… Membantu merawat kulit berminyak βœ… Melembapkan kulit kering βœ… Mengecilkan pori-pori dan liang roma. βœ… Membantu mengurangkan parut βœ… Membantu mengekalkan seri wajah βœ… Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #Tampin #KualaPilah #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #dyxy #bazaarpaknil #bazarpaknil #motifviral #sabah #sarawak #kotakinabalu #meletop #bazarpaknilmurah #uitm #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #BukitMertajam #Georgetown
Jarang dapat berkumpul macam ni melainkan KENDURI. Betul dok? πŸ˜’πŸ˜’ Jangan tanya yg lainnn, yg lain semua dh cabuttt awaii πŸ˜‚ Abammm sorang2 wakil tunggal 'kumbang' yg mekar🀣🀣🀣 Lokasi : Majlis Perkahwinan Hasanah & Irfan #hasanahXirfan #WeddingMalaysia #KualaKrau #Temerloh #Pahang #Kenduri
FEEDBACK DYXY ❕❕ . Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’— . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya πŸ‘‰0179819562 Wassap saya πŸ‘‰0179819562 .Β  On DM πŸ“² On DM πŸ“² .Β  #dyxycosmetics Β #feedbacksendiri #bccreamfoundation Β #bccream #bccreambydyana Β #dyxygreenteafacemist #Jengka Β #bandarpusatjengka Β #temerloh #kuantan Β #pahang Β #dyxybccream #wangsamaju Β #klcc Β #muaampang Β #teamfl #foundation Β #foundationmalaysia #dropshipneeded Β #dyxyselangor #dyxyampang Β #gombak Β #ampang #dyxycheras Β #dyxykl Β #muaserikembangan #muacheras Β #viralmalaysia Β #produkviral
FEEDBACK DYXY ❕❕ . Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’— . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya πŸ‘‰0179819562 Wassap saya πŸ‘‰0179819562 .Β  On DM πŸ“² On DM πŸ“² .Β  #dyxycosmetics Β #feedbacksendiri #bccreamfoundation Β #bccream #bccreambydyana Β #dyxygreenteafacemist #Jengka Β #bandarpusatjengka Β #temerloh #kuantan Β #pahang Β #dyxybccream #wangsamaju Β #klcc Β #muaampang Β #teamfl #foundation Β #foundationmalaysia #dropshipneeded Β #dyxyselangor #dyxyampang Β #gombak Β #ampang #dyxycheras Β #dyxykl Β #muaserikembangan #muacheras Β #viralmalaysia Β #produkviral
KELEBIHAN ARSYA SERUM . βœ… Formulasi WATERBASED βœ… Berbau wangi βœ… Tidak berminyak βœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan βœ… Merawat kulit KUSAM βœ… Mencegah pertumbuhan jerawat βœ… Membantu merawat kulit berminyak βœ… Melembapkan kulit kering βœ… Mengecilkan pori-pori dan liang roma. βœ… Membantu mengurangkan parut βœ… Membantu mengekalkan seri wajah βœ… Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #Tampin #KualaPilah #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #dyxy #bazaarpaknil #bazarpaknil #motifviral #sabah #sarawak #kotakinabalu #meletop #bazarpaknilmurah #uitm #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #BukitMertajam #Georgetown
Jika rasa tak berkenan dengan bau badan sendiri asyik ahsyemm walaupun dah guna deodorant, inilah penawar yang anda cari. Vanilla Splash Body Glam FungsiπŸ‘‡ 🌱 Mengeluarkan angin dalam badan. 🌱 Membantu menghilangkan bau badan. 🌱 Menghilangkan stress (sebagai aromaterapi). 🌱 Memutihkan pelipat di celahan yang hitam. 🌱 Memberi kulit lembut seperti bayi. 🌱 Menanggalkan daki dengan cepat. 🌱 Menjadikan kulit lembab dan tidak kering. 🌱 Kulit lebih cerah. 🌱 Bahan yang natural. . Bahan : Vanilla | Turmeric | Brown rice . Penggunaan : Setiap hari mengikut kesesuaian #dalat #kuching #miri #uitmsamarahan #borneoempire #kuantan #Pahang #Dungun #kemaman #terengganu #kualaterengganu #Kotabharu #Kelantan #tumpat #selangor #Rawang #Kualalumpur #Shahalam #perak #Kedah #perlis #Sabah #Sarawak #pulaupinang #Langkawi #temerloh #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincare
Sebelum hakak tutup mata, moh kan hakak jemput korg menjamah mata dengan produk dalaman #JamuBonda iaitu #RatuSeri .... Dalaman jadi #mantap #ketat dan #ringanbadan #susubadanmeriah #tenagaekstra .... Yg ada masalah #keputihan #periodtaklancar #kulitkusam #masalahkesuburan hakak rekemen sgt2 korg makan #RatuSeri ni sebab membantu utk menyihatkan dalaman korg tu.... Hakak da makan...anda bile lagi? Takkan nk tgk org lain jer sihat dalaman cantik luaran? Rm 25 jer sebotol... Berminat? Wasap Ika http://www.wasap.my/60109198687/ratuseri #AgenJamuBonda #teammysshani #SayaAmalSayaJual Cod #temerloh #mentakab #seberangtemerloh Postage seluruh Malaysia
KELEBIHAN SPRAY ROSE🌹 MINERAL FACE MIST RM32πŸ‘‡ πŸ’Menaikkan seri wajah. πŸ’Anti-penuaan. πŸ’Merawat kulit rosak akibat kesan produk sebelumnya. πŸ’Merawat kulit mati, sunburn,jerawat,jeragat tona tidak sekata dan masalah kulit sensitif. πŸ’Boleh dijadikan makeup base supaya solekan tahan lebih lama. πŸ’Memberi kesan glowing pada wajah aroma bunga mawar yang menenagkan πŸ’Halal & mesra wuduk πŸ’Sesuai utk semua peringkat umur lelaki dan wanita Mana nak cari spray muka yg pelbagai guna termasuk 'Mekap Remover' weiiii.... πŸ“²πŸ“²http://www.wasap.my/60109198687/rosemineral #AgenAMS #teammysshani #SayaAmalSayaJual Cod : #temerloh #mentakab #seberangtemerloh Postage seluruh Malaysia
LEMAK MENCAIR SEMASA TIDUR. Seminggu turun 2kg!! RM15 - untuk kempiskan perut RM25 - untuk kecikkan lengan, peha dan kontrol selera makan Klik link wassap dekat bio #daryteatoxmurah #tehkurusviralmurah #tehkurusmurahberkesan #tehkurusberkesan #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #murah #murahmurah #tehdarytemerloh #mentakab #temerloh #kgawah #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor
Testomoni Dary Teh. Lelaki pun boleh minum ya takde masalah. Boleh share husband and wife minum sama2. β™₯️😍 RM15 - untuk kempiskan perut RM25 - untuk kecikkan lengan, peha dan kontrol selera makan Klik link wassap dekat bio #daryteatoxmurah #tehkurusviralmurah #tehkurusmurahberkesan #tehkurusberkesan #SlimmyBodyTea #SkinnyLegsTea #murah #murahmurah #tehdarytemerloh #mentakab #temerloh #kgawah #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor
WHAT A GREAT COMBINATION! END YOUR WEEKEND with AINAA LIPMATTE SMOKED HONEY and AINAA CUSHION STICK FOUNDATION as your makeup routine will never be the same again because your look will be πŸ”₯ more than others! . DM/WHATSAPP 01131201356 to place your order NOW!!! . #nsabeautyofficial #nsabeauty #syafiqahaina #ainaaserum #syafiqahainaserum #nsabeautyserum #nsabeau #ainaasunscreen #stokispahang #agentwanted #dropshipwanted #ainaaserum #agentpahang #agentnsapahang #agentsahnsa #serumkecantikkan #temerloh #mentakab #jengka #triang #gambang #pahang #puncakalam #uitmpuncakalam #nsabeautykelantan #nsabeautytemerloh #nsabeautyshahalam #nsabeautypuncakalam #ainaaserumkelantan #ainaaserumtemerloh #ainaaserumpuncakalam
TERLIUR BAK HANG 😍 . MANGO CHEESE CAKE πŸ˜‹ . Tak manis sangat , sesedap rasa je kek kita πŸ˜‹πŸ° . Yang pasti memang berbaloi , boleh tengok di highlights ig story feedback customer kita πŸ˜˜πŸ‘† . . Yang nak order boleh pm lin di link bio πŸ‘†πŸ˜† . Rm15 β€ΌοΈπŸ˜†jerr sebekas wak . . . . . #kekmurah #codkualalumpur #codselangor #brownies #fareljualkek #birthdaykeki #butterscotch #redvelvetcake #bazaarpaknil #azlinsigulamanis #dfcc #sabrinabakery #nutellacheesetart #congobar #dinner #friends #party #birthdaycake #kekkahwin #2019 #anniversary #tuesday #raub #bentong #temerloh #uitmjengka
Teruja aih nk buat coffee ala2 setarbuk, coffee bean, gloria jeans.. mesti syok kan??? Tetamu dtg je terus brew coffee.. ha gituh.. suka ke idok? Pm tepi la kalau xpaham kan.. org kabo malu tnya sesat jalan.. tu org kabo.. sy xkabo apa2.. πŸ˜‚ #kuantan #sayajual #coffeelover #cod #jerantut #lipis #temerloh #jengka #bentong #raub #mentakab #bazarpaknil #bazar
iRing Cara menggunakan iRing untuk dilekatkan pada belakang phone anda supaya mudah untuk selfie dan senang dipegang. Mudah dan murah sahaja. #iring #supergagdet #supergadgettemerloh #murah #murahmurah #taksusah #temerloh
. πŸ“·πŸ’―GAMBAR SEBENAR . πŸ†•πŸ†™πŸ†• . ‼️NEW STOCKS‼️ . πŸ‘ŸUA Charged Phenom 2 (premium 1:1) πŸ’°RM200 SAHAJA πŸ“–Deposit : RM150 πŸ“Saiz : 36-45 EURO . β€œINGAT KASUT... INGAT SK...” . . . . . #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #murahmurah #onlineshopmurah #promosi . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
. πŸ“·πŸ’―GAMBAR SEBENAR . πŸ†•πŸ†™πŸ†• . ‼️NEW STOCKS‼️ . πŸ‘ŸUA Charged Phenom 2 (premium 1:1) πŸ’°RM200 SAHAJA πŸ“–Deposit : RM150 πŸ“Saiz : 36-45 EURO . β€œINGAT KASUT... INGAT SK...” . . . . . #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #murahmurah #onlineshopmurah #promosi . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
GRACE wangian yang segar dan feminin. If kakaks jenis perfectionist and sukakan freedom, this is for you😍. . Izy recommend if you like feminine scents. Grace boleh jadi signature scent kerana harumannya unik.
Assalamualaikum, #PUTIK_TELAGA_DARA aka PUTIK TUJUH TELAGA Namanya pun dah cukup menggambarkan apa akan jadi jika anda memakainya. Di formulasikan dari ekstrak gamat, kacip fatimah, sirih dengan teknologi nano meresap jauh ke dalam 7 lapisan kulit CIK MUNGA. Bila wanita semakin berumur, beranak banyak CIK MUNGA akan kendur, lenyut dan dah tak cantik lagi bentuknya. PUTIK TELAGA DARA membantu membentuk dan menegangkan semula. Selain mengetatkan dan merawat masalah kegatalan dan keputihan. Keliling CIK MUNGA juga bersih dibuatnya ala ala SPA gitu. Memberi kesegaran 8 jam lamanya. 🚩 BUKAN SEKADAR PEMBERSIH WANITA BIASA πŸ“±Cari kami di ‡ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. πŸ’₯ Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #Team_Jutawan_Bonda_Pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #PAHANG #PAHANG_DARUL_MAKMUR #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakPahang #jengka #jengkaPahang
"Leave heavy things behind, so you can carry useful things forward. - @aidaazlin_ " . Takde idea nak hadiahkan apa pada orany tersayang? Buat bantal dengan sis dan tulis ucapan atas bantal tu. #bycikrenex #birthdaypillow #hadiahharijadi #happybirthday #pillowfelt #pillowtalk #temerloh #triang
Kiteorg sgt susah nk mekap. Bajet2 natural beauty amoi gitu.Today kiteorg test mekap wlpn dua2 x pandai mekap.. . . Rupenye bila dh discovered Obsess cosmetics, its really just enhance wat we already have in a pretty n natural way jgk..Act other lipmattes lbh soft, tp ni we want to be bold. 😝 . . So ladies, come la try obsess cosmetics.xpandai mekap mcm kiteorg pon boleh cuba.Apatah lg yg mmg dh terer mekap. Lg beYOUtiful jadinya. . . Obsess, worth it!  Visits @belinaplussize or wassap link di bio tau.. #obsesscosmeticsbera #obsesscosmetics #obsesscosmeticstemerloh #temerloh #codtemerlohmentakab #codbera
Siapa nak pakej ni? Kahwin Tahun ini atau Tahun Hadapan? Jangan lepaskan peluang ini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Presenting more options for our beloved clients of CAC Wedding Hall. We now have weddings package in various price to accommodate your budget. Whatsapp us at (014-5115587) for more details. Tempah tarikh anda sebelum 1 Feb 2019. Tekan Link di bio☺️ . Jangan lepaskan peluang ini πŸ˜‚πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Mengadakan lebih banyak pilihan pax untuk pelanggan kami di CAC Wedding Hall. Kami kini mempunyai pakej perkahwinan dalam pelbagai harga untuk menampung belanjawan anda. Whatsapp kami di (014-5115587) untuk maklumat lanjut.Link di bio ☺️ . #cacweddinghall #marrymeatcacweddinghall #cacweddinghall #marrymeatcacweddinghall #kahwin #temerloh #malayweddingguide #nikah #persandingan #temerlohbridal #sanding #kahwinmurah #pelamintemerloh #pelamindewantemerloh #pelaminmentakab #temerloh #mentakab #pelamintemerlohmentakab #butikpengantintemerloh
ROCK COOKIES special edition for Chinese New Year❀❀❀ Big RM25 Medium RM15 ( glass jar) Perfect as a gift for your boss, coworkers,friends or family Place your order nowπŸ‘‰πŸ‘ˆπŸ‘‰πŸ‘ˆ (click link in bio) What's so SPECIAL about ROCK COOKIES? 🌟melt in your mouth 🌟gluten free (tiada penggunaan tepung gandum) 🌟DAIRY free (tiada penggunaan bahan tenusu) 🌟antibiotic and hormone free eggs (telur tanpa antibiotik dan hormon) 🌟organic raw cane sugar (tiada penggunaan gula putih) Ready stock at #temerloh #equine #srikembangan #bangi #ostiabangi #gombak #setiawangsa #glutenfreemalaysia #glutenfree #dairyfree #chinesenewyear #chinesenewyearcookies #glutenfreebaker #glutenfreebakermalaysia
Woww yummy! Customer reviews Fudge Cake Premium dari HQ Jln Kuchai,KL. . . Alhamdulillah msg berdesup masuk request contact num agent berdekatan mereka. Setiap kali chef launch kek baru,mesti tempahan berganda2 byknya. Wlubagaimanapun,perisa lain masih ada spt biasa. . PPPTR JERANTUT/TEMERLOH/MENTAKAB/BERA/KERATONG/MUADZAM SHAH/BUKIT IBAM/JENGKA. . www.wasap.my/60148021233 . Harga RM20 PERISA : STRAWBERY/COKLAT CHEESE/LEMON/RED VELVET/KJK/VANILA/PANDAN/TIRAMISU/BELGIAN INDULGE/COKLAT TRIO/OREO. . . #stokishebat #kekkejumelelehteamtemerloh #kekkejumelelehchefsanif #kekkejumeleleh #FudgecakePremium #viralohviral #kekmeleleh #bandarpusatjengka #temerlohpahang #cbsjerantut #cheesecakes #kekkeju #pptr #cheeseleleh #cheesecake #kkmchefsanif #bazarpaknilkek #temerloh #bazarpaknilcake #jerantut #kekkejusedap #tekamresort #ppptr #tekamresidence #stokiskekkejumeleleh #cbsjengka #stokiskekkejumelelehchefsanif #kekkejuleleh #cbstemerloh #keratong7
Selalu bersin??Banyak hama menyerang di muka??Rasa merenyam ja muka?? Tak tahan betoii laa hambee rasaa 😭😭 Tp kini anda jgn risauu laa ... Sebab #MOBILEBEAUTYSALONCIKFIFFY boleh bantu anda dengan cara FACIAL TREATMENT RESDUNG 😍 Pakej include extraction whitehead@blackhead 😘 Inshaallah lepas buat treatment ni rasa ringan je muka tu .. Kulit lembut je .. Jerawat pon kurang ☺️☺️ Nak cuba tak ?? Maii whatsapp hambee www.wasap.my/60179657427 πŸ“² #spabergerakselangor #spabergerakmuslimah #spabergerakkualalumpur #salonbergerakselangor #salonbergerakpahang #salonbergerakkl #salonmuslimahkl #salonmuslimahselangor #salonmuslimahjengka #spamuslimahjengka #salonbergerakjengka #spabergerakjengka #homespamurah #homeservice #facialmobile #bekammobile #kuantan #jengka #jerantut #temerloh #mentakab #parunaresdung #pahang
Eyeliner adalah salah satu produk yang ade dalam eyekit by @ynasakinahbeaute ..apa yang best tentabg eyeliner ni senang untuk dipakai terutama untuk beginner dan eyeliner ni juga senang untuk dipadamkan #ynasakinahbeaute #ynasakinahbeautekuantan #ynasakinaheyekit #ynasakinahbeautekl #aquamoisture #moisturizer #makeupprimer #primer #doctox #hydrateskin #makeupbynasakinah #makeupartiskuantan #makeupartiskl #makeupartistemerloh #makeuptutorial #makeuporiginal #codkuantan #codtemerloh #temerloh #kuantan
β€œSEBELUM NI MESTI NAK MAKE UP SEBAB NAK TUTUP KULIT KUSAM. SEKARANG DAH TAK PAYAH DAH” . Feedback pengguna Pinky!Pinky! 😍 . Happy girls are the prettiest 😊 Jom dapatkan produk Pinky!Pinky! ni πŸ˜‰ . Ready stock ❗️ Ready stock ❗️ . Untuk pembelian boleh πŸ“² Whatsapp +60173498180 πŸ“² Whatsapp +60173498180 πŸ“² Whatsapp +60173498180 Atau boleh tekan link di bio πŸ˜‰ . Postage available πŸ˜‰ COD Bandar #Temerloh & Bandar #Mentakab . #pinkypinkyhq #pinkypinkybysitisarah #pinkypinkylotion #pinkypinkysoap #pinkypinkygoldglowingserum #serum #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #jomcantik #nakcantik #beauty #beautiful #putihgebu #cantiklawa #bazaaronline #onlineshopping #sayajual #malaysia #agentpahang #sweetpinkypinky
Haaaa tgk ni korang cantik tak makeup NATURAL sesuci murni ni!!πŸ‘€πŸ‘€ - EYEBROW yg terletak kemas tu Lady Boss gunakan EYEBROW PENCIL dari @caryacosmetics tau! πŸ’‹πŸ˜ - Bukan tu je, EYESHADOW, BLUSHER, LIPCREAM, BRONZER & HIGHLIGHTER semua dari 1 PALETTE sahaja tau‼️ - Senang je tau nak cantik dlm masa 10 mins! Tapi, korang mestilah dptkan MAKEUP KIT dari @caryacosmetics duluuu!πŸ”₯πŸ’‹ Click WHATSAPP LINK on bio NOWπŸ™‡πŸ»β€β™€οΈβœ¨ #caryacosmetics #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #caryacosmeticskuantan #caryacosmeticskl #sayajualmakeup #sayajualmakeuporiginal #muakl #makeupartis #makeuptemerloh #muatemerloh #muakuantan #makeupkuantan #codkuantan #kuantan #temerloh
Alhamdullilah sesi follow up pelanggan yang dikasihi. Asalnya berat 90kg +++! Konsisten amalakan eatclean. Berjaya menurunkan berat badan dan menghilangkan lemak dalam badan secara sihat. ❌ubat kurus ❌tak perlu berlapar ❌makan lima kali sehari ❌makan nasi ❌no sugar ❌no fast food Yang penting‼️istiqomah. #dapurkoidelivery #eatclean #eatcleanwithus #codtemerloh #codtemerlohmentakab #codmentakab #fooddelivery #lunchboxtemerloh #lunchbox #lunchboxdeliverytemerloh #deliverytemerloh #deliverymentakab #makanmakantemerloh #eatcleanwithus #fooddeliverytemerloh #jalanjalancarimakantemerloh #temerloh #mentakab #temerlohmentakan #makanandiet #makanansihat #temerlohdelivery #mentakabdelivery #temerlohmentakabdelivery
Baju singkat bukan masalah lagi . .nak ambik barang yang tinggi pun tak payah risau baju terangkat ke ape ❀️ #setiacitymall #damansaradamai #uitmshahalam #jalanjalanjapan #setiaecopark #shahalam #oneutama #kotadamansara #temerloh #pahang #setiacitypark #klcc #kltower #happynewyear2019 #penang #melaka #selangor #johor
Bila dah bosan rambut hitam . Di minta nya rambut karat πŸ˜†πŸ˜† Maka terhasil lahh #HIGHTLIGHTCOLOR untuk adik ni ☺️☺️ Alhamdulillah .. Adik ni suka sangat sebab dia rasa macam pelakon korea 😍 #spabergerakselangor #spabergerakmuslimah #spabergerakkualalumpur #salonbergerakselangor #salonbergerakpahang #salonbergerakkl #salonmuslimahkl #salonmuslimahselangor #salonmuslimahjengka #spamuslimahjengka #salonbergerakjengka #spabergerakjengka #homespamurah #homeservice #kuantan #jengka #jerantut #temerloh #mentakab #pahang #colorrambut #highlights
Job minggu ini .. Sis ni cakap muka gatal2 ,, merenyam ,, bersin2 ,, blackhead whitehead bersepah 😫 So .. Sis ni ambil pilihan yg bijak buat #FACIALRESDUNG dgn fiffy ☺️ Inshaallah .. Boleh mengurangkan masalah resdung awak2 semua 😊😊 Nak cuba jugak ke ?? Whatsapp mehh www.wasap.my/60179657427 πŸ“žπŸ“² #spabergerakselangor #spabergerakmuslimah #spabergerakkualalumpur #salonbergerakselangor #salonbergerakpahang #salonbergerakkl #salonmuslimahkl #salonmuslimahselangor #salonmuslimahjengka #spamuslimahjengka #salonbergerakjengka #spabergerakjengka #homespamurah #homeservice #facialmobile #bekammobile #kuantan #jengka #jerantut #temerloh #mentakab #parunaresdung #pahang
Badan lenguh2 😣 Sakit Pinggang 😣 Aduuhhh 😭 Apa kata cuba #BEKAMBADAN 😍 . Muka breakout sebab stop pakai skincare seminggu 😭 Terus naik jerawat 😭 Means produk tu merkuri tinggi tauu !! So . Cara nak cepat pulih #FACIALMUKA + #BEKAMKOSMETIK 😍 . TQ anis dan family buat servis dengan #MOBILEBEAUTYSALONCIKFIFFY ☺️ . Sebarang pertanyaan @ temujanji boleh wasap πŸ“²0179657427 #spabergerakselangor #spabergerakmuslimah #spabergerakkualalumpur #salonbergerakselangor #salonbergerakpahang #salonbergerakkl #salonmuslimahkl #salonmuslimahselangor #salonmuslimahjengka #spamuslimahjengka #salonbergerakjengka #spabergerakjengka #homespamurah #homeservice #facialmuka #bekamwanita #facialmobile #bekammobile #kuantan #jengka #jerantut #temerloh #mentakab
BLUETOOTH TRIPOD YUNTENG VCT-1688 For use with : πŸ”­ Cozy bedtime movie πŸ”­ Online video chat πŸ”­ Group selfie πŸ”­ Digital music sheet πŸ”­ Outdoor group meeting Dengan menggunakan rangkaian bluetooth daripada tripod stick ini, anda boleh menangkap gambar, menonton movie atau video, sebagai go pro phone anda dari jarak yang jauh. Ia boleh ditukarkan mengikut kesesuaian dan keselesaan anda πŸ‘’ #supergadget #supergadgettemerloh #supergagdetmurah #tripod #bluetooth #temerloh
Bahulu kemboja pecah8 Sekarang ramai yg isi bahulu ni dlm bag doorgift...utk bg kat tetamu...sng kan...seketul je isi dlm paper bag...dah siap!! Korg nk oder blh wsap sue πŸ“±0199025552 #bahulu #bahuludoorgift #doorgift #bahulukemboja #bahuluuntukgoodies #goodies #gooodiebags #doorgiftmurah #bahulusedap #bahulumurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kuantan #pekanpahang #muadzamshah #temerloh #pahang #bahuluibubeny
EARLDOM AUX CABLE ET - AUX27 Metal series AUX Cable Ciri-ciri : πŸ”Œ Double 3.55mm usb port πŸ”Œ Sangat kuat dan tahan lama πŸ”Œ Transmisi suara yang berkualiti πŸ”Œ Kegunaan untuk earphone, loudspeaker, kereta dan sebagainya Sangat bersesuaian untuk pengguna headphones supaya mendapat kualiti penggunaan yang lebih selamat dan tahan lama. Sangat berguna dan tidak mudah rosak. #supergadgettemrloh #supergadget #temerloh #mudah #murah #auxcable
LELAKI URUT LELAKI TRADISIONAL DARI INDONESIA. FULLBODY & RAWATAN BATIN/ZAKAR. MUSAFIR DI MALAYSIA. AHAD 20/1 PENANG ISNIN 21/1 KL SENTRAL SELASA 22/1 MELAKA RABU 23/1 JOHOR BAHRU OPEN REQUEST BANDAR LAIN BOOKING @ WhatsApp Message Only +60163636138 #assalamualaikum #weekend #weekday #urut #indonesia #malaysia #johorbahru #melaka #seremban #shahalam #kualalumpur #temerloh #kuantan #ipoh #taiping #butterworth #penang #perlis #langkawi #incall #hotel #fullbody #zakar #minyaktahanlama #minyakzaitun #minyaklintah #minyakbulus #daunbungkuspapua #herbasemuapenyakit #jamukuat
UNIVERSAL BIKE HOLDER FOR SMARTPHONE Specifications : βœ… Guarantee phone anda tidak akan jatuh daripada pemegang βœ… Sesuai untuk semua jenis phone βœ… Sangat tahan lasak βœ… Murah Memandu basikal di tempat yang tidak boleh menyebabkan barang ataupun telefon terjatuh daripada anda. Jadi, universal bike holder mampu menyelesaikan masalah anda. Kekuatan genggaman phone ini sangat kuat dan phone anda tidak akan jatuh #supergadgettemerloh #supergadgetmurah #supergadget #Temerloh #bikeholder #adventure #murah
FEEDBACK DYXY ❕❕ . Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’— . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Wassap saya πŸ‘‰0179819562 Wassap saya πŸ‘‰0179819562 .Β  On DM πŸ“² On DM πŸ“² .Β  #dyxycosmetics Β #feedbacksendiri #bccreamfoundation Β #bccream #bccreambydyana Β #dyxygreenteafacemist #Jengka Β #bandarpusatjengka Β #temerloh #kuantan Β #pahang Β #dyxybccream #wangsamaju Β #klcc Β #muaampang Β #teamfl #foundation Β #foundationmalaysia #dropshipneeded Β #dyxyselangor #dyxyampang Β #gombak Β #ampang #dyxycheras Β #dyxykl Β #muaserikembangan #muacheras Β #viralmalaysia Β #produkviral
Assalamualaikum, SANTAI PETANG DENGAN #INFO_BONDA KOBIS HOLLAND aka KOBIS BULAT Sangat rangup dan manis di buat ulam ulaman. Ia meninggikan hormon manusia tetapi mengundang rasa sakit dan bisa bagi mereka yang mempunyai bisa urat, osteoporosis dan gout. Juga tidak elok di makan selalu oleh pesakit cyst dan fibroid. . Ia sangat bagus menurunkan berat badan kerana mempunyai serat yang tinggi, mengurangkan masalah sembelit, menguatkan sistem ketahanan tubuh, membersihkan darah, buang toksin dan radikal bebas yang menyebabkan penuaan. . Ia juga boleh digunakan sebagai tekapan bagi wanita yang mengalami bengkak susu. Tidak boleh di amalkan selalu kerana ia akan menyebabkan air susu kering. . 🚩 SEMOGA BERMANFAAT! #Team_Jutawan_Bonda_Pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #PAHANG #PAHANG_DARUL_MAKMUR #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakPahang #jengka #jengkaPahang #keratong
next page →