#temerloh

211,601 posts

Loading...
1st Lifestyle Jamu in Malaysia . . * Postnatal Treatment (Miscarriage / Giving Birth) . Advise to take 2 sachets per day (1 sachet before breakfast + 1 sachet before bed) . Czer = 1 week after operation . Normal = 1-2 days after giving birth * wait until baby is free from Jaundice Your Trusted JTT agent, ๐Ÿ’‹ Dell Authorized Agent JTTA0017 ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Bandar Kuantan ๐Ÿ“ฎ post within Malaysia ๐ŸŽ free gift For fast reply, just click link on my bio. . #jamutunteja #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #jttbabes #codkuantan #kuantan #kuantanese #pahang #pantaitimur #sayajualjamu #energybooster #skin #healthylifestyle #breastfeed #workingmom #postnatal #afterbirth #afterbirthtreatment #berpantang #brunei #melaka #pasirputih #kotabahru #temerloh #jengka #jerantut #lelakikirimantuhan #gegarvaganza5 #cikreenencikngokngek
Tengah cari whey protein ? Tak tahu nak cari whey apa terbaik. Admin cadang ambil Iso Pro Zero nie. Nie whey Katogeri Hydro yang mana Katogeri No.1 Whey Hydro nie kelebihan dia berbanding whey lain : 1) Cepat serap dalam badan tanpa membazir. Biasa whey lain 100g protein kita mnm 70% je serap lain keluar camtu je. Iso Pro Zero nie 100g protein masuk 98% dia serap dalam badan tak membazir pun. 2) Kndungan dia Zero Gula, Zero Kolestrol, Zero Lemak, Zero laktose. Jadi sesuai sgt sapa sapa nak buat cutting model. 3) Power dia halus, kira mudah shake tak perlu goncang sampai berkerut dahi. 4) Tinggi Amino, Bcaa, Glutamine didalam. Memang tebaik tak perlu beli support supplement lain dhx 5) Rasa dia lembut tapi tawar sikit sbb xde gula. Yang pentig mnm nie tak salit perut dan berak berak. Dah jelas pasal Whey Hydro nie, jika xjelas boleh tanya admin xplainkan lagi. Tapi nk cari Whey Terbaik Whey Iso Pro Zero memang terbaik . . Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> https://bit.ly/2kZJ3Xn #Tipsdeesupplement #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah #abangsado #tegaptv #tegaptvmalaysia #supplementmurah #deegymsupplement #aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #superior14malaysia #superior14_supplement #temerloh #kualaterengganu #baranggym #baranggymmalaysia #baranggymmurah
Dim Sum Frozen Buatan Muslim, Dijamin HALAL dan SEDAP! 1 KILO Rm35 (60-70 biji) 1 botol sos Packing campur Perisa ayam , udang, sotong. Packing 1 flavour Ayam Udang Sotong Ikan (siakap) Utk oder boleh terus wsp ye 019-9566136 #dimsumjengka #uitmjengka #bandarjengka #temerloh #jerantut #dimsumhalal #airacuisine #dimsumsedaphalalmurah
Alhamdulillah tq semua..tauhu begedil budak2 pon suke..temasuk jugak anak2 kecik di rumah kami ini ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tauhubegedil #tauhubegediltemerloh #tauhubegedilpohpalehsedak #temerloh #pahang
sticker printing.. jarang xon ni.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Wasap.my/60179377582 Cod temerloh/kg awah/jengka/jerantut Postage seluruh Malaysia #rullstickercbs #temerloh #temerlohbandarikanpatin #sayajual #stickerpotong #stickerpantul #stickerproduk #stickerprinting #stickerbaju
Ary ni shari blh main air sapa ko sejuk ketarrr๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #waterpark #temerloh
Assalamualaikum..open order tauhu begedil pohpaleh sedak untuk selasa minggu depan..sesape yg nk oder leh wassap ye ๐Ÿ˜Š #tauhubegedil #tauhubegediltemerloh #tauhubegedilpohpalehsedak #temerloh #damaicourt #pahang
Feedback customer tauhu begedil pohpaleh sedak 2nd time repeat by tokey kek ๐Ÿ˜… tq @killa_rz ๐Ÿ˜ #tauhubegedil #tauhubegediltemerloh #tauhubegedilpohpalehsedak #temerloh #damaicourt #pahang
Subhanallah... Langit petang.. #photography #sunset #temerloh #ummyskitchen #bread ๐Ÿž #
Apaaa la kakak kakak abang abang semua ni malas nak jaga skin berkarat . Tengok ni adik pun nak skin cantik adik nak consume glowhite dan glowchew ๐Ÿ˜‹ baru la putih gebu โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ“ฒ019 787 2359 utk order #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik
Apaaa la kakak kakak abang abang semua ni malas nak jaga skin berkarat . Tengok ni adik pun nak skin cantik adik nak consume glowhite dan glowchew ๐Ÿ˜‹ baru la putih gebu โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ“ฒ019 787 2359 utk order #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik
Apaaa la kakak kakak abang abang semua ni malas nak jaga skin berkarat . Tengok ni adik pun nak skin cantik adik nak consume glowhite dan glowchew ๐Ÿ˜‹ baru la putih gebu โ™ฅ๏ธ ๐Ÿ“ฒ019 787 2359 utk order #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik
Pening pagi2 xtahu nak sarapan apa??? Boleh cuba ESP...protein terbaik yang mengenyangkan sambil menambah baik kesihatan anda๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป ESP untuk APA??? โœ… nak KURUS - ESP mengawal selera makan mbuatkan kenyang lebih lama โœ… nak PUASA - ESP membekalkan tenaga sepanjang hari โœ… nak TAMBAH SUSU IBU - ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu lebih pekat sekaligus menyokong perkembangan bayi โœ… nak CANTIK - ESP mencantikkan kulit, otot, kuku, dan rambut yang sihat โœ… nak HAMIL - ESP membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala monopos โœ… nak SIHAT - ESP menyihatkan tubuh secara menyeluruh dan mengurangkan risiko kanser โœ… nak KAWAL KENCING MANIS - ESP mgawal kepekatan gula dlm darah โœ… nak KAWAL KOLESTROL - ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat ESP all in one ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ wasap.my/601136222469/sayanakESP #proteinterbaik #nonGMO #berasaskansoya #shakleemalaysia #temerloh #mentakab #pahang #shaklee #syuriatimokhtar #supermama #myymempire #owg #LBR
Kite throwback la dulu sebelum mula menoreh.. Inshallah, berpuashati bg pencinta cheese kalau pekene kek cheese saiz 9 ni. Ter sangat berbaloi. Utk kek mangga tu, 3biji mangga tau saya isi atas kek.. โ€ข mangga cheese leleh kebabom 9inci , lebih 2kg. โ€ข tiramisu cheese leleh 9inci 1.8kg. โ€ข brownies (tema padang bola) โ€ข kek butter pelangi โ€ข kek butter pandan coklat โ€ข brownies nutella โ€ข coklatmoist Alhamdulillah, allah permudahkan semua. #manggacheeseleleh #cheeseleleh #tiramisucheesecake #tiramisucheeseleleh #lakukeras #brownies #kekbutter #buttercake #marblecake #sayajualkek #sayajualbrownies #cake #instacake #instafood #food #temerloh #mentakab #lianakitchen
try rojak temerloh... sedap wehh... #temerloh #jalan2carimakan #rojakmee #visitpahang2018
FOR SALE Novel Esok Hari Bahagia #available_sk Klik #available_sk untuk melihat barang yang masih dijual #antique #vintage #collectable #bundle #antikmalaysia #baranglama #oig #abjw #jual #temerloh #kuantan #pahang
FOR SALE BENDERA SUKMA 1998 #available_sk Klik #available_sk untuk melihat barang yang masih dijual #antique #vintage #collectable #bundle #antikmalaysia #baranglama #oig #abjw #jual #temerloh #kuantan #pahang
FOR SALE KALENDAR TAHUN 1979 MAC - DIS #available_sk Klik #available_sk untuk melihat barang yang masih dijual #antique #vintage #collectable #bundle #antikmalaysia #baranglama #oig #abjw #jual #temerloh #kuantan #pahang
Geng motolovers to temerloh Final piala emas raja raja #sukannegara #bolasepakmalaysia #temerloh #motolovers @get_repost from @fauzan_mfi
Bukan biasa2.. Terbaru dari kami. Jeng jeng jeng.. *COCO TEBAL BERLOKET!* *Material Emas Bangkok + Emas Indo digabungkan ๐Ÿ˜* *Nak dapatkan gelang camni?? 2-3 minggu siap ya *Harga memang murah sangat... HANYA RM180! HANYA RM180! HANYA RM180!* JOM JADI YANG PERTAMA ORDER.. NAK KASI LESS RM10 UTK 5 ORANG TERAWAL Tekan link wasap akak kat bio dan taip "PROMO BANGKOK INDO" www.wasap.my/60199080915 www.wasap.my/60199080915
ZyaShop91 Standard Size Colour: Black/red Heel height: 9.5cm Price Rm70 PM@Tekan ja link ni direct whatsapp Azwan/yaya terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/+60139376891 . . http://www.wasap.my/+60139386891 #Zyastore #dexandra #womenscollection #eRezeki #temerloh #bera #pahang
Assalamualaikum 21.10.2018 ************************** . . Terima kasih kepada cikgu-cikgu #skpayapulai menggunakan perkhidmatan van kami. Sambil shopping2 di #airhitamjohor & #jakelsegamat singgah makan di #karikambing40hari #yongpeng #johor . . Terima kasih @van_sewa_ariemazenterprise berkongsi job. . . Sesiapa yang ingin #melancong atau menggunakan khidmat van boleh hubungi kami atau wasap terus ke . www.wasap.my/601128946797 @ www.wasap.my/601118582805 . #Raub #temerloh #benta #jerantut #mentakab #bentong #jengka #maran #kuantan #kualalipis #vansewamurah #vansewapahang #vansewaraub
Tengok tu perubahan selepas pakai set skincare dollanis. Rasa yakin bila kulit muka semakin pulih. Syoknyaa ๐Ÿ˜ Siapa yang ada masalah kulit muka yang sangat2 teruk takut nak cuba skincare , meh try skincare dollanis. Bahan 100 peratus organik tanpa menghakiskan kulit. Nak kulit muka cantik kena la rajin dan konsisten pakai. Whatsapp 0197872359 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik
KOPI MUSTAJAB Rasa KOPI MUSTAJAB yang sungguh lazat dan tidak pahitโ˜•โ˜•โ˜• KHASIATNYA:- ๐Ÿ“ขMembantu meningkatkan Tenaga ๐Ÿ“ขMembuang Angin dalam Badan ๐Ÿ“ขMengurangkn masaalah Sembelit ๐Ÿ“ขMengurangkan rasa Mengantuk ๐Ÿ“ขRahsia Awet Muda ๐Ÿ“ขTidak menyebabkan sakit kepala ๐Ÿ“ขRasa kenyang walaupun xmakan ๐Ÿ“ขAnti Penuaan dll ๐Ÿ“ขMembuang toksin dlm badan KOPI MUSTAJAB NI SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN.. YANG NAK KEMPISKAN PERUT DAN YANG ANGIN BANYAK DALAM BADAN..KOPI NI HARGA RM 3O TIDAK TERMASUK POSTAGE..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒPM/WASSAP 0177880072 Sekotak rm30 25g x 20 sechet #sayaamalsayajual #trustedsaller #temerloh #jamubonda #kopimustajabrm30
Tengok tu perubahan selepas pakai set skincare dollanis. Rasa yakin bila kulit muka semakin pulih. Syoknyaa ๐Ÿ˜ Siapa yang ada masalah kulit muka yang sangat2 teruk takut nak cuba skincare , meh try skincare dollanis. Bahan 100 peratus organik tanpa menghakiskan kulit. Nak kulit muka cantik kena la rajin dan konsisten pakai. Whatsapp 0197872359 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik
Tengok tu perubahan selepas pakai set skincare dollanis. Rasa yakin bila kulit muka semakin pulih. Syoknyaa ๐Ÿ˜ Siapa yang ada masalah kulit muka yang sangat2 teruk takut nak cuba skincare , meh try skincare dollanis. Bahan 100 peratus organik tanpa menghakiskan kulit. Nak kulit muka cantik kena la rajin dan konsisten pakai. Whatsapp 0197872359 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik
Throwback toturial lama ๐Ÿ”ฅDah ramai yang in love dengan dyxy bc cream ni tau ๐Ÿ’˜, anda bila lagi? . mari dapat set dyxy dengan @beautydyxy_ ๐Ÿ™† . wassap saya ๐Ÿ‘‰01155031342 wassap saya ๐Ÿ‘‰01155031342 . on dm ๐Ÿ“ฒ on dm ๐Ÿ“ฒ . #dyxycosmetics #feedbacksendiri #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #Jengka #bandarpusatjengka #temerloh #kuantan #pahang #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
Wedding of Shafikah & Saiful ~ Pada yang masih lagi mencari jurufoto. Boleh tanya2 harga. ~ DM @ WS 0109025390
Wedding of Shafikah & Saiful ~ Pada yang masih lagi mencari jurufoto. Boleh tanya2 harga. ~ DM @ WS 0109025390
Wedding of Shafikah & Saiful ~ Pada yang masih lagi mencari jurufoto. Boleh tanya2 harga. ~ DM @ WS 0109025390
Jom tgk piala emas raja2 TRG vs PHG #pialaemasrajaraja #bolasepakmalaysia #temerloh Cc: @iamafiqcheosman
Gitar Berbunyi Malam Sunyi Aku Menyanyi Seorang Diri Bulan Mengambang Cahaya Terang Walau Seorang Hati Ku Riang #thekilaus #kktm #kolejkomuniti #temerloh #kesenian #kebudayaan #awesome #tarian #nyanyian #melodrama
Terima kasih kepada SBPI Temerloh kerana menjemput kami @bbs_akustika utk membuat persembahan di Majlis Graduasi & HI Tea semalam.. Special thanks to @awie.entertainment_official #SBPITemerloh #HiTea #BBSAkustika #Temerloh #Kemaman #Kuantan #Pahang
โ€œDewan tercantik di bera, maran, temerloh, jerantut, bentong, Sememangnya berpuas hati, dengan segala kelengkapanโ€- En Amin Sekeluarga ๐Ÿ’•๐Ÿ’˜๐Ÿ’• . The biggest blessings in the world is to have a lovely ๐Ÿ’•cool parents. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada @ckinangguncollection . . Nak kahwin? Lock tempat perkahwinan anda di #CACWeddingHall NP: RM19 990 sahaja ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง . 1000 pax!!!MURAH SANGAT Pakej Dewan Perkahwinan serba lengkap dari @ckinangguncollection โค Tidak cukup dgn itu, kami beri *PERCUMA* .. ๐Ÿ’„ FREE !! BILIK PERSIAPAN PENGANTIN ๐Ÿ˜ฑ FREE !! DULANG HANTARAN ๐Ÿ’ ๐Ÿ˜ป FREE !! PA SYSTEM Pakej LENGKAP Perkahwinan : ...... โœ”DEWAN PERKAHWINAN โœ”TEMPAT REHAT TETAMU โœ”TEMPAT PHOTOBOOTH โœ”PELAMIN DEWAN โœ”HIASAN DEWAN โœ”PINTU GERBANG โœ”FRAME NAMA PENGANTIN โœ”MEJA & HIASAN MEJA BERADAB โœ”MEJA & HIASAN MEJA VIP โœ”VIP TAG โœ”MEJA & HIASAN MEJA TETAMU โœ”MEJA & HIASAN MEJA CAKE โœ”MEJA DOORGIFTS โœ”MEJA HADIAH โœ”MEJA HANTARAN โœ”HIASAN TANGGA โœ”HIASAN LALUAN PENGANTIN โœ”RED CARPET โœ”BAJU SANDING โœ”BUNGA TANGAN โœ”AIRCOND . . CATERING ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿ›๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿ› โœ”NASI PUTIH โœ”NASI MINYAK โœ”AYAM (pilih salah satu) masak merah/goreng berempah โœ”DAGING (pilih salah satu) opor/kari/kicap/rendang/kerutuk/masak hitam โœ”SAYUR (pilih salah satu) labu/nangka/dalca/nenas bombay/nenas pajeri/acar masak/jelatah sayur campur/kobis goreng/umbut โœ”BUAH (pilih salah satu) tembikai/oren โœ”AIR MASAK โœ”AIR KORDIAL (pilih salah satu) surat/oren/anggur/teh o ais limau/sirap limau โœ”BUBUR (pilih salah satu) pulut hitam/kacang KUNJUNGI KAMI DI -> #cacweddinghall , *WAZE* : CKIN ANGGUN COLLECTION Sis tunggu kamu di sini yea ๐Ÿ˜‰ Link direct WhatsApp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.linktr.ee/ckinangguncollection DIRECT *WHATSAPP* untuk INFO LANJUT & APPOINTMENTS: ๐Ÿ“ฒ : +6011 1100 4621 ๐Ÿ“ฒ : +6014 5115 587 ๐Ÿ“ฒ : +6019 932 0162 #cacweddinghall #marrymeatcacweddinghall #kahwin #temerloh #malayweddingguide #nikah #persandingan #temerlohbridal #sanding #kahwinmurah
Banyak sebenarnya kebaikan supplement dollanis ni. Bukan untuk kulit sahaja tapi kesihatan pun kena jaga. Bahan diperbuat dari bahan semulajadi dan dah diluluskan oleh kementerian kesihatan supplement dollanis memang selamat digunakan #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Consume glowhite HB naik ๐Ÿ˜ sangat2 bagus untuk ibu yang pregnant. Sheyra sendiri consume dari pregnant 8 week alhamdulillah memang okey sangat. Bahan semua diperbuat dari bahan semulajadi. Yang nak jaga kulit jaga badan boleh consome tau. Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Alhamdullilah alhamdullilah alhamdullilah rezeki untuk harini. TQ korang sudi beli โ™ฅ๏ธ #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Alhamdulillah effect cepat sebb memang minum air dengan secukupnyaa dan ikut pantang betul2 . Seronok sangat dapat feedback yang positif dari customer. Kita meniaga bukan nak untung number 1 tapi kita kena bantu menyelesaikan masalah skin dorang Siapa ada masalah kulit meh whatsapp sis 0169603484 saya akan guide betul2 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Alhamdullilah kalau tak berkesan, customer tak akan membazirkan duit repeat order tau. Sebab berkesan la customer repeat. . InshaAllah kalau cara pemakanan dengan betul, konsisten dengan betul, korang boleh dapat kulit idaman korang. Untuk info lanjut whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Patutla cantik ๐Ÿ˜ ni la rahsia dia . Bila jumpa depan2 memang cantik sangat kulit dia , lembut berseri seri. . Bukan kulit muka je kena jaga tapi seluruh kulit kena jaga tau baru rasa yakin dengan diri sendiri. . Nak cantikkan kulit? Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Tudiaaaa pakai set skincare dollanis kulit muka sekarang dah kurang berminyak semakin lembut cerah berseri kulit muka. . Nak jaga kulit muka kena rajin! Apalagi kulit muka sngat2 lembut dan senang tumbuh segala nenek moyang jerawat jeragat semua. Jom jaga skin dengan set skincare dollanis . Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Sebab tu suka sangat pakai foundation dollanis. Dep dep memang terus nampak glowing tanpa minyak! Tambahan pula foundation ni bukan asas makeup je tapi ia juga dapat merawat masalah kulit muka. Ada spf 60 so x perlu risau kalau berjemur tengah panas pun . Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Hampaaa jangan main2! Lelaki pun pakai produk Dollanis tau. Kita yang girl ni lagi kena jga kulit . Tengok tu haaa dia pakai kulit badan dia gebu putih. Tambahan pula dia pakai juga skincare dollanis. . Nak cantik? Nak gebu? Kulit mulus? . Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Kali ke3 dah oi repeat order!! Video call pun sampai tunang tegur kenapa makin putih. Alhamdullilah makin menjadi jadi feedback dari customer dollanis ๐Ÿ˜ . Korang nak dapatkan skin yang cerah gebu pun boleh tanpa suntikan! . Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Tak sampai sebotol dah nampak effect ๐Ÿ˜ ni order 2 BOTOL Glowhite terus! Kalau tak berkesan, custoner x akan repeat order tau . Alhamdullilah setiap hari akan dapat testimoni berjaya dari customer. Memang produk dollanis terbaik! . Whatsapp 0169603484 . #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Alhamdullilah customer sheyra dari seberang stok dia dah sampai. Selamat sampai ๐Ÿ˜ . Sheyra buat pengeposan disuluh dunia tak kisah korang tinggal dimana. . #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Tudiaaa customer dari seberang pun consume supplement dollanis. Baru consume 7 hari dah nampak kulit makin cerah ๐Ÿ˜ . Makin menjadi jadi testimoni dollanis ni. Buat hati x senang duduk. . Untuk info lanjut whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Dolly collagen memang sangat laku sebb dolly kesan 6x ganda. Sis nak booking 30botol untuk customer yang dah bayar. InshaAllah hujung minggu ni sampai. . Kalau nak jaga skin bukan kena pakai skincare je tau tapi supplement pun kena consume rawat dari dalaman #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Tudiaaaaaa! Dia pun x sangka skin dia cerah. Bila kawan snap dari atas baru nampak skin makin cerah dari kawan2 yang lain. Alhamdullilah ni semua sebb supplement dollanis. Ramai yang pakai berkesan ๐Ÿ˜ . Untuk info lanjut whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Menjadi jadi feedback customer selepas consume supplement dollanis. Cepat wei effect ๐Ÿ˜ . Ia ikut individu ada yang cpat ada yang lambat. Yang penting cara pemakanan kena betul #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Hasil consume Dolly collagen dalam masa seminggu!! Memang terbaik wei effect dia. Pasni mmg x pandang produk lain dah. . Alhamdullilah testimoni semua memuaskan. Sebab produk terbaik. . Korang nak cerah? Gebu? Berseri seri? Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Bila dah selesai cuci muka memang wajib sapu tonerserum dan beauty gel. Nak jaga kulit muka bukan senang tau. Apalagi dari segi jenis produk. Bila dah breakout nak kembali baik pulih muka memang susah. . Sebab tu sheyra suka pakai set skincare dollanis selamat digunakan. Xde bahan kimia so mmg akan merawat kulit dengan semulajadi tanpa ada mengelupasan. Biar lambat effect janji bahan organik โ™ฅ๏ธ #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Baru nak manjakan kulit muka dengan poreless oil cleanser. Dan dan pula dia habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Nak jaga kulit muka bukan senang apalagi kulit macam sheyra senang tumbuh jerawat! Dengan tidur tak menentu, tak cukup rehat, pregnant memang kulit muka sangat sensitif. So memang kena rajin jaga muka! Takboleh nak malas2 , bila tengok muka sendiri kusam pun rasa xde mood ๐Ÿ˜‚ #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Glowhite collagen ada PROMOSI ๐Ÿ˜ Harga asal rm130 after diskaun Rm110 . Beli 2 dapat freepos โ™ฅ๏ธ . Sah sehingga 18hb sahaja. Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Nak repeat order cod nak ambil kat rumah sebb memang berkesan! Hanya consume glowhite collagen sahaja selama sebulan. . Kalau nak effect memuaskan kena ikut cara pemakanan dengan betul, air masak minum secukupnya dan kena konsisten. Takboleh la consume sebotol dua pastu stop komplen x berkesan. Ni supplement merawat dari dalaman bahan 100 peratus organik. Kalau awak jenis x menyabar jangan pakai supplement ๐Ÿ˜‹ . Untuk info lanjut whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Jangan risau supplement dollanis semua memang selamat digunakan. So ragu ragu. Sheyra dah consume bertahun alhamdulillah takde effect negetif pun sebab bahan diperbuat dari bahan 100 peratus semulajadi #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Baca tu feedback dari customer. Alhamdulillah ramai tegur kulit makin cerah , sekarang nak repeat order. . Kalau tak berkesan, xde la customer nak repeat order. Sebab berkesan dan puas hati customer repeat. . Hampa nak cantikkan skin? Meh whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Tu dia repeat order sebb skin makin gebu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sukanyaa dapat feedback gebu gebu ni dari customer. Seronok sangat dapat bantu customer. . Tak perlu injection pun untuk dapatkan kulit idaman korang. Hanya consume supplement dollanis je. Whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Alhamdullilah nak repeat order dolly collagen sebb kulit jadi moist ๐Ÿ˜ . Kalau customer pakai tak best, xde la nak repeat order ๐Ÿ™ˆ setakat ni alhamdulillah bila dah try sekali mesti repeat order. . Untuk info lanjut whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Haritu dah pernah consume glowhite collagen memang berkesan ๐Ÿ˜ alhamdullilah ni ada rezeki lebih nak repeat order. . Banyak testimoni menjadi selepas consume supplement dollanis. Korang taknak jaga skin korang tu? Xnak nampak cerah berseri seri? Kalau nak whatsapp 0169603484 #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Goodmorning โ™ฅ๏ธ dah minum dolly collagen ke belum tu. Jangan lupa minum kalau nak cantikkan kulit #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
Sambil layan gegar sambil kemam glowhite collagen ๐Ÿ˜ sedap wei masam masam manis rasa mangga โ™ฅ๏ธ #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare #foundation #terbaik #viral #bobo #bobodimana #lagisyantik #syintagila
next page →