#temerloh

204,227 posts

Loading...
๐Ÿƒ๐Ÿ #KURUNGMALVEENA ๐Ÿ๐Ÿƒ ================================== ๐ŸŒธ MATERIAL~Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material, OFKOSS la Kak Shiela pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia... . ๐ŸŒธ WARNA~Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink,Violet dan Purple. Rambang mata kan nak pilih warnanye, semua warna CANTIK dan TRENDY . ๐ŸŒธ CUTTING~Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. . ๐ŸŒธ PLUS SIZE~Bestnya korang mesti suka kan.. Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai. . ๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE~Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja. . ๐ŸŒธZIP DI DADA DAN BUTANG DI TANGAN~ Sesuai untuk ibu-ibu yg menyusukan bayi serta ada butang kecik di tangan untuk memudahkan berwudhuk. . . DAN #FREEBROOCH (1 Pc) FREE BROOCH #FREEPOSTAGE FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMOSI HARGA: Harga 1PC: RM119.00 Harga combo 2PCS RM220.00 . . POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. . ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajumelayu #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
๐Ÿƒ๐Ÿ #KURUNGMALVEENA ๐Ÿ๐Ÿƒ ================================== ๐ŸŒธ MATERIAL~Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material, OFKOSS la Kak Shiela pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia... ๐ŸŒธ WARNA~Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink,Violet dan Purple. Rambang mata kan nak pilih warnanye, semua warna CANTIK dan TRENDY ๐ŸŒธ CUTTING~Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. ๐ŸŒธ PLUS SIZE~Bestnya korang mesti suka kan.. Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai. ๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE~Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja. ๐ŸŒธZIP DI DADA DAN BUTANG DI TANGAN~ Sesuai untuk ibu-ibu yg menyusukan bayi serta ada butang kecik di tangan untuk memudahkan berwudhuk. . . DAN #FREEBROOCH (1 PCS) FREE BROOCH #FREEPOSTAGE FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMOSI HARGA: Harga 1PC: RM119.00 Harga combo 2PCS RM220.00 . . POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajumelayu #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
๐Ÿƒ๐Ÿ #MALVEENA ๐Ÿ๐Ÿƒ ================================== ๐ŸŒธ MATERIAL~Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material, OFKOSS la Kak Shiela pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia... ๐ŸŒธ WARNA~Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink,Violet dan Purple. Rambang mata kan nak pilih warnanye, semua warna CANTIK dan TRENDY ๐ŸŒธ CUTTING~Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. ๐ŸŒธ PLUS SIZE~Bestnya korang mesti suka kan.. Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai. ๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE~Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja. ๐ŸŒธZIP DI DADA DAN BUTANG DI TANGAN~ Sesuai untuk ibu-ibu yg menyusukan bayi serta ada butang kecik di tangan untuk memudahkan berwudhuk. . . DAN #FREEBROOCH (1 PCS) FREE BROOCH #FREEPOSTAGE FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMOSI HARGA: Harga 1PC: RM119.00 Harga combo 2PCS RM220.00 . . POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajumelayu #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
๐Ÿƒ๐Ÿ #MALVEENA ๐Ÿ๐Ÿƒ ================================== ๐ŸŒธ MATERIAL~Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material, OFKOSS la Kak Shiela pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia... ๐ŸŒธ WARNA~Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink,Violet dan Purple. Rambang mata kan nak pilih warnanye, semua warna CANTIK dan TRENDY ๐ŸŒธ CUTTING~Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. ๐ŸŒธ PLUS SIZE~Bestnya korang mesti suka kan.. Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai. ๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE~Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja. ๐ŸŒธZIP DI DADA DAN BUTANG DI TANGAN~ Sesuai untuk ibu-ibu yg menyusukan bayi serta ada butang kecik di tangan untuk memudahkan berwudhuk. . . DAN #FREEBROOCH (1 PCS) FREE BROOCH #FREEPOSTAGE FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMOSI HARGA: Harga 1PC: RM119.00 Harga combo 2PCS RM220.00 . . POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajumelayu #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
๐Ÿƒ๐Ÿ #MALVEENA ๐Ÿ๐Ÿƒ ================================== ๐ŸŒธ MATERIAL~Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material, OFKOSS la Kak Shiela pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia... ๐ŸŒธ WARNA~Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink,Violet dan Purple. Rambang mata kan nak pilih warnanye, semua warna CANTIK dan TRENDY ๐ŸŒธ CUTTING~Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. ๐ŸŒธ PLUS SIZE~Bestnya korang mesti suka kan.. Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai. ๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE~Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja. ๐ŸŒธZIP DI DADA DAN BUTANG DI TANGAN~ Sesuai untuk ibu-ibu yg menyusukan bayi serta ada butang kecik di tangan untuk memudahkan berwudhuk. . . DAN #FREEBROOCH (1 PCS) FREE BROOCH #FREEPOSTAGE FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMOSI HARGA: Harga 1PC: RM119.00 Harga combo 2PCS RM220.00 . . POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajumelayu #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
๐Ÿƒ๐Ÿ #MALVEENA ๐Ÿ๐Ÿƒ ================================== ๐ŸŒธ MATERIAL~Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material, OFKOSS la Kak Shiela pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia... ๐ŸŒธ WARNA~Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend, Maroon, Dark purple, Blueblack, Merah, Mustard, Dusty pink,Violet dan Purple. Rambang mata kan nak pilih warnanye, semua warna CANTIK dan TRENDY ๐ŸŒธ CUTTING~Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. ๐ŸŒธ PLUS SIZE~Bestnya korang mesti suka kan.. Nak saiz S hingga XXL pon ada tau, pilih jer saiz mane yang sesuai. ๐ŸŒธMODEST AND COMFORTABLE~Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja. ๐ŸŒธZIP DI DADA DAN BUTANG DI TANGAN~ Sesuai untuk ibu-ibu yg menyusukan bayi serta ada butang kecik di tangan untuk memudahkan berwudhuk. . . DAN #FREEBROOCH (1 PCS) FREE BROOCH #FREEPOSTAGE FREE POSTAGE ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅPROMOSI HARGA: Harga 1PC: RM119.00 Harga combo 2PCS RM220.00 . . POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
Merdeka Korban is kaminggg !!! Buy 3 with RM80 only .................................................. HIGH QUALITY Items arrived 3-5 days .................................................. RM80.00 RM80.00 RM80.00 .................................................. FREE POSTAGE SM/SS ------------------------------- WhatsApp for details just click link http://www.wasap.my/60102105443 #bag #slingbag #totebag #bagborong #bagborongmurah #bagborongmalaysia #bagborongmurahmalaysia #slingbagmurah #bagraya2018 #freepostage #freepostagemalaysia #wholesales #borongbagmurah #slingbagmurah #bagborongmurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #slingbagmurahmalaysia #kajang #bangi #selangor #tumpat #temerloh #kelantan #pahang #art
kami akan beroperasi Bulan 9 , untuk preorder Ws saya untuk detail 01116536284 #chocojarmurah #coklatdalambalang #banyakcoklat #coklatmurahmurah #murah #uitmjengkapahang #uitmjengkapahang #uitmpahang #temerloh #kuantan
Merdeka Korban is kaminggg !!! Buy 3 with RM80 only .................................................. HIGH QUALITY Items arrived 3-5 days .................................................. RM80.00 RM80.00 RM80.00 .................................................. FREE POSTAGE SM/SS ------------------------------- WhatsApp for details just click link http://www.wasap.my/60102105443 #bag #slingbag #totebag #bagborong #bagborongmurah #bagborongmalaysia #bagborongmurahmalaysia #slingbagmurah #bagraya2018 #freepostage #freepostagemalaysia #wholesales #borongbagmurah #slingbagmurah #bagborongmurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #slingbagmurahmalaysia #kajang #bangi #selangor #tumpat #temerloh #kelantan #pahang #art
SETIAP KALI RESTOK JE HABIS. VERY FAST SELLING. KESELESAAN, MATERIAL YG TAK PANAS, SANGAT MUDAH..IRON SIKITยฒ JERRR.. MENJADIKAN #LOREZ 5.0 WAJIB ADA BAGI SEMUA #CAREERWOMAN #saveyourtime #METIME siapa yg tak nak kan??? ๐ŸŒธ๐ŸŒปLOREZ 5.0 NEW COLOUR๐ŸŒธ๐ŸŒป =================================== โœ…Material moss crepe โœ…Tak perlu gosok โœ…Senang untuk bf โœ…Senang untuk whuduk kerana material memeri โœ…Kain duyung, full getah . . ๐Ÿ‘‰Harga: Rm79/ helai ๐Ÿ‘‰Harga combo: Rm129/2 helai. ๐Ÿ‘‰Tak termasuk postage ๐Ÿ‘‰4xl, 5xl add rm5/helai POST OUT DALAM MASA 3-5 hari bekerja. **setiap warna mungkin ada perbezaan warna dari gambar yang dipaparkan 2-5% atas faktor pencahayan. . . ๐ŸšฉStok sentiasa running ye.. ๐ŸšฉBERMINAT SILA WASAP JE UNTUK RESPON LAJU #WHATSAPPNOW ๐Ÿ“ฒ+60165010037 #kurungmoden #dress #raya2018 #promosiraya #putrajaya #temerloh #blouse #upsi #tunic #taiping #ipoh #johor #bajuraya #kebarung #bajusedondong #bajuanakmurah #kurta #jubah #bajumuslimah #jubahlace #jubahmoden #peplum #officewear #norzah_mohamad #bridesmaid
One of my beautiful customer โคโคโค Makeup services area pahang & shah alam Whatsapp๐Ÿ“ฒ 01112910840 Ade sesiapa yg nak book makeup tak? Makeup utk majlis sendiri / utk pergi event / bridesmaids/ trial makeup etc. Harga berpatutan ๐Ÿ˜‰ boleh cpt2 whatsapp sis ok ๐Ÿ˜Š #makeupbyjunizajoha #makeupsweet #muapahang #makeupdinner #muatemerloh #makeupkahwin #makeupartistmalaysia #raikancinta #temerloh #mentakab #jerantut #bera #bentong #lanchang #kuantan #pahang #shahalam #makeupmurah #malayweddingguide #wedding #makeupbertandang
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜ . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga ๐ŸŒธ: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
LIGA BOLA SEPAK TEMERLOH 2018 FT: DACS 4-2 PESAGI FC Alhmdulillah game pertama tak kalah tak seri ๐Ÿ˜œ #DACSTEMERLOH #berambatsambilberodong #ligatemerloh2018 #Temerloh #Pahang #2018 @shafarhanahmadbakri @shahrilshark @hklsconte28
Alhamdulillah... Done delivered 40pax Cheezy Pizza Bread utk arini... Terima Kasih bnykยฒ pd semua... Minta halal andai ada yg terkurang... TQVM Lots Of Love ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #tempahan #cheezypizzabread #homemade #parttimebaker #bera #temerloh #alhamdulillah
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? . Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni โœจ๐Ÿ˜Œโœจ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni ๐Ÿ™ˆ . Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. ๐Ÿ˜Žโœจ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy โœจ. Nak order pun boleh tau ๐Ÿ’— . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . Wassap saya ๐Ÿ‘‰01155031342 Wassap saya ๐Ÿ‘‰01155031342 . On DM ๐Ÿ“ฒ On DM ๐Ÿ“ฒ . #dyxycosmetics #feedbacksendiri #Jengka #bandarpusatjengka #Teamfl #temerloh #jerantut #mentakab #kulaulipis #raub #kuantan #pahang
HARI INI 16 BIJI OBBOW UNTUK LUNCH & DINNER TELAH SELAMAT DIHANTAR KEPADA PELANGGAN.. ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ . Kisuk amat kabo ke aok harini sampai tak sempat nok post kat FB ni haa.. ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“ . Jemu jugek dak makan mende sama tiap2 hari..sekali sekala nok jugek tukor selera dak.. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ . Moh ngacu OBBOW pulok aokme..mane laa tau dapat menyedapkan tekak aokme tu..asyik makanan sama je lalu kat tekak ni..kelat jugek rasenye dak.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Atas permintaan dari pelanggan, sekarang kome dah bukak 2 slot sehari untuk DELIVERY..FREE OF CHARGE je..tak kena bayar pun..aokme duduk relax je kat RUMAH atau PEJABAT..tup tup OBBOW sampai kat depan muka aokme..ambuuuuuu BEST nye dakkk..??? ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . LUNCH DELIVERY : 11AM (open order sehari sebelum delivery ATAU last order akan ditutup pada jam 8AM setiap hari) ๐Ÿ•ฐ๐Ÿ•ฐ๐Ÿ•ฐ . DINNER DELIVERY : 5PM (open order sehari sebelum delivery ATAU last order akan ditutup pada jam 2PM setiap hari) โฑโฑโฑ . FREE DELIVERY : Sungai Gau - Paya Pulai - Hoshas - Lebak - Pangsenam - Temerloh - Bangau Tanjung - Lubuk Kawah - Desa Murni - Mentakab.. ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต . WEโ€™RE CLOSED ON FRIDAY . #obbow #MakanInBread . . ORDER NOW :- http://www.wasap.my/60172786896/OBBOW http://www.wasap.my/60172786896/OBBOW http://www.wasap.my/60172786896/OBBOW LIKE & FOLLOW :- FB PAGE : facebook.com/obbow.official INSTAGRAM : instagram.com/obbow #temerloh #mentakab #pahang #rodong #menurodong #raremenu
Beria Safiyyah suruh ambilkan gambar. Mujur jalan kampung. Kalau atas jalan besar, naya. Huhu. Terpegun kita dengan keindahan alam. Ini pun sudah cantik, masya-Allah. Yang kita impi, yang kita idam, syurga sana, pasti lebih hebat dari yang ada dalam dunia. Itu tujuan hidup kita. Mahu ke syurga, bukan neraka. Lalu, kenapa kita masih susahkan diri? #assalamualaikum #salammaghrib #gambarpagitadi #pilihan #jalanmudah #jalansusah #syurga #neraka #temerloh #mentakab #pahang #malaysia
Alhamdulillah da siap 800biji bahulu kemboja pecah8... Sekarang ramai yg isi bahulu ni dlm bag doorgift...utk bg kat tetamu...sng kan...seketul je isi dlm paper bag...dah siap!! Korg nk oder blh wsap sue ๐Ÿ“ฑ0199025552 #bahulu #bahuludoorgift #doorgift #bahulukemboja #bahuluuntukgoodies #goodies #gooodiebags #doorgiftmurah #bahulusedap #bahulumurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kuantan #pekanpahang #muadzamshah #temerloh #pahang #bahuluibubeny
Bahulu kemboja pecah8 Sekarang ramai yg isi bahulu ni dlm bag doorgift...utk bg kat tetamu...sng kan...seketul je isi dlm paper bag...dah siap!! Korg nk oder blh wsap sue ๐Ÿ“ฑ0199025552 #bahulu #bahuludoorgift #doorgift #bahulukemboja #bahuluuntukgoodies #goodies #gooodiebags #doorgiftmurah #bahulusedap #bahulumurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kuantan #pekanpahang #muadzamshah #temerloh #pahang #bahuluibubeny
Bahulu kemboja pecah8 Sekarang ramai yg isi bahulu ni dlm bag doorgift...utk bg kat tetamu...sng kan...seketul je isi dlm paper bag...dah siap!! Korg nk oder blh wsap sue ๐Ÿ“ฑ0199025552 #bahulu #bahuludoorgift #doorgift #bahulukemboja #bahuluuntukgoodies #goodies #gooodiebags #doorgiftmurah #bahulusedap #bahulumurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kuantan #pekanpahang #muadzamshah #temerloh #pahang #bahuluibubeny
Bahulu kemboja pecah8 Sekarang ramai yg isi bahulu ni dlm bag doorgift...utk bg kat tetamu...sng kan...seketul je isi dlm paper bag...dah siap!! Korg nk oder blh wsap sue ๐Ÿ“ฑ0199025552 #bahulu #bahuludoorgift #doorgift #bahulukemboja #bahuluuntukgoodies #goodies #gooodiebags #doorgiftmurah #bahulusedap #bahulumurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kuantan #pekanpahang #muadzamshah #temerloh #pahang #bahuluibubeny
APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . ๐ŸŒธArgan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . ๐ŸŒธShea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . ๐ŸŒธVitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . ๐ŸŒธOrchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . . ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ Jom WA 0107963678 sekarang ๐Ÿ’‹ COD available โคโค . #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad #sayajual2018 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #pahang #jerantut #temerloh #kuantan #jsd #jrm #jamunenek #rosetyarafoundation #cikpuangojes #beautyblender #serumwajah #klfw2018 #saleraya2018 #salerayahaji
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘ . Nak tahu rahsianya ?? . โœ”BEBAS MERKURI โœ”BEBAS BAHAN KIMIA โœ”BEBAS HYDROQUINE โœ”Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum : ๐ŸŒฑmelembutkan kulit ๐ŸŒฑmencerahkan kulit ๐ŸŒฑmerawat kulit wajah ๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat ๐ŸŒฑmengecilkan pori ๐ŸŒฑmelembapkan kulit ๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri ๐ŸŒฑmenganjalkan kulit ๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan . โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Hi Ladies ....!!!!! ๐Ÿ’Š KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor ? ๐Ÿ’Š Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil ? ๐Ÿ’Š MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR, PADAT & KENCANG? ๐Ÿ’Š MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil ? ๐Ÿ’Š MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor ? ๐Ÿƒ Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil ????? ๐Ÿƒ Saya ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD. ๐Ÿƒ Sebuah Alat Kesehatan & Produk NUTRISI PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu. Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA Solusi bagi anda yang ingin: *Memiliki Payudara Besar dan Kencang *Payudara lebih Indah dan Mulus *Membahagiakan pasangan anda *Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian para lelaki HASIL PERMANEN !!! TANPA EFEK SAMPING !!!! Perubahan bisa dilihat dalam pemakaian 2 MINGGU !!! DIJAMIN 100 persen. KEUNGGULAN alat : Memperbesar dan Memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih INDAH dan MULUS lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi kebagian payudara Manfaat lain alat MHCA : - Dapat mengecilkan perut + paha dan lengan ( karna ada level getaran ) - Mengatasi rambut rontok - Merapatkan Miss V - Menghilangkan bekas selulit - Membesarkan bokong Segera KONSULTASIKAN dengan AHLINYA Contact us now ..!! WA : 089648474911 ID Line : agustin_herbal #johorbahru ##temerloh #surabaya #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #serdang #seremban #putrajaya #melaka #kuching #miri #ibu #liburan #pagi #siang #malam #jalanjalan #bali #pantai #wanita #cewek #perempuan #jakarta #Dokteragustin_ #agustin_herbaltiens
Dah dapatkan set? Sementara harga promosi mari ramai ramai beli ๐Ÿค— . Dyxy menyediakan pelbagai barang costemtics tau ๐Ÿ˜˜ . Lisptik Matte yang mempunyai warna yang menarik ๐Ÿ’‹ . Gabungan foundatoin, bedak, concealer yang mempunyai SPF 50โœจ . brush gebu lagi gemuk yang amat lembut ๐Ÿ˜ . Dan yang paling best spray face mist green tea yang amat segar, wangi ๐Ÿ’ž . ๐Ÿ˜ฑ MASCARA DYXY yang tak menanggalkan buluh mata dan tidak menggatal . ADA YANG BARU โ‰๏ธ๐Ÿ˜ฑ Tisu basah dyxy yg wangi dan menaggalkan makeup . Takkan tak nak? Sebelum harga promosi tamat ๐Ÿ˜‰ . Wassap saya ๐Ÿ‘‰http://www.wasap.my/601155031342 Wassap saya ๐Ÿ‘‰http://www.wasap.my/601155031342 . On DM ๐Ÿ“ฒ On DM ๐Ÿ“ฒ . #dyxylipstikmatte #dyxyfoundation #dyxyspraymistgreentea #dyxybrush #pahang #jengka #teamflonly #flawlessalways #dyxycosmetic #kuantan #kualalipis #bandarpusatjengka #jerantut #temerloh #mentakab
NEW ARRIVAL ๐Ÿ’–๐Ÿ’– HOT ITEM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . โœ”๏ธ Free Postage โœ”๏ธ๐ŸŽ Free Gift (sementara stok masih ada) . . . Brand : Chanel Gred : AA Strap : Leather Engine : Battery Spec : Date Function Warranty : 3 Month . . โŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒšโŒš . ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰JOM LIKE, SHARE&FOLLOW @sipenjualjamtangan88 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰JOM LIKE, SHARE&FOLLOW @sipenjualjamtangan88 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰JOM LIKE, SHARE&FOLLOW @sipenjualjamtangan88 . . ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜TERIMA KASIH SUDI LIKE&SHARE&FOLLOWโฐโฐJOM PAKAT BELI DENGAN KAWAN2 NANTI ADMIN BAGI SPECIAL PRICE๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Harga๐Ÿ‘‰ RM80 termasuk pos sm/ss + box . . Macam mana nk oderโ“โ“ . Macam mana nk oderโ“โ“ . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰sila screenshot gambar dan whatsapp.tele.dm kpd admin utk sebarang pertanyaan.tq ๐Ÿ“ฒ0196548357 ๐Ÿ“ฒ0196548357 ๐Ÿ“ฒ0196548357 . . #jambesi #jamrare #hadiahharijadi #koleksibaikpunyer #jamtanganperempuan #jamgegirl #peminatjamtangan #abangsado #jampetak #jamgetah #jamkapel #genglajak #budakhipster #aimantinofans #bazaarpaknil #bazaaronline #pulaupinang #melaka #cantikberhijab #uitm #dropship #onlineseller #melodi #awekcun #temerloh #abgjualmurah #hensome #igshopmalaysia #igshopmurah #instamalaysia
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜ . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga ๐ŸŒธ: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
. LOREZ 5.0 โ–ถ๏ธ Material moss crepe โ–ถ๏ธ senang untuk menyusu boleh selak ja โ–ถ๏ธ senang untuk whuduk kerana material memeri โ–ถ๏ธ kain duyung full getah . . Harga : rm79/ helai rm129/2 helai (tak termasuk postage) Saiz 4XL@5XL add rm5 /helai . . Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #lorez5kctrtw #bajukurung #kurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaaronline #bajukurungterbaru #kurungmuslimah #kurungplain #kurungmodenmurah #bajuraya2018 #sedondonraya #sedondonbridesmaid #bajurayahaji #penang #kotabharu #kotadamansara #bandarbarunilai #temerloh #telukintanperak #sungaidua #gurunkedah #pekanrabu #jertehbesut #pasirmaskelantan #farafauzana #neelofa
Cari fresh flowers murah? Belian secara borong pn boleh Wasap saya 0129884237 #freshflowerstemerloh #temerloh #bungasegartemerloh
Huawei P20 . โฃ๏ธ1 Casing = RM30 . โฃ๏ธ2 Casing = RM50 . โฃ๏ธ5 Casing = RM110 . ๐Ÿ’ฆPhone Lain Pun Boleh . ๐Ÿ’ฃWhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . ๐Ÿ’ขBoleh Guna Design / Gambar Sendiri ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒปContoh Design - @janggut_caseart . #marang #temerloh #telukintan #tanjungmalim #kualakangsar #manir #kunanta #slimriver #sgsiput #sungaisiput #sentul #subangjaya #bahau #jempol #kedahan #nilai #nilai3 #negerisembilan #upm #upnm #uthm #usim #usimians #ump #upmserdang #ukmbangi #unisel #uniten #unimap ย #tranung
Pstttt... Siapa ada masalah snowcap yang tak sedap pakai? Terlebih longgar sampai kena pin? Terlebih ketat rasa nak marah orang? Anak rambut kerap menjengah donia? ataupun kainnya tak serap peluh? Meh sis nak rekemen baby baru #SCAZ , snowcap by @asma_zuber. . Masih mengekalkan material cotton lycra yang sama seperti #INES . Paling penting, snowcap ni adalah tailormade oleh tuan tanah. Fuh, sado jap pikir nak bahagi masa. ๐Ÿ˜‚. Apalagi, jom dapatkan hari ini! . PRICE : RM10/pc โž•RM7 SM / RM12 SS . BELI 10, ๐Ÿ†“ POSTAGE (SM sahaja) . WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 . Yang ada akaun SHOPEE, klik kat sana terus ye. . Koleksi #SCAZ boleh didapati di #k2tmhub #kolejkomunititemerloh dan #CBS temerloh . #inner #innerneck #innerneckberdagu #innerneckdagu #innertutupdagu #innerberdagu #innerneckmelekap #innerneckmagic #innertudung #innerneckeasysolat #INES #innerhijab #innershawl #anaktudung #snowcap #innersnowcap #snowcapbyasmazuber #SCAZ #anaktudung #temerloh #awaksopansayasegan #selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum
!! KURUNG RIAU EDISI AIDILADHA !! . . CIRI CIRI KURUNG RIAU : . . ๐Ÿ‘๐ŸปADA 14 WARNA LETOPS2 . . ๐Ÿ”บBAJU: ๐Ÿ’™Material High Kualiti COMO CREPE (Lembut beralun) ๐Ÿ’™Cutting Loose ๐Ÿ’™ZIP BF 12 Inch ๐Ÿ’™Pesak Gantung ๐Ÿ’™Hujung tangan lepas . ๐Ÿ”บKAIN ๐Ÿ’™Pinggang full getah ๐Ÿ’™Kain lipat Batik . . . ๐ŸŽ‰ HARGA ๐ŸŽ‰ . ๐ŸŽ€Offer 1 helai : RM 80 SM // RM 85 SS . ๐ŸŽ€Borong Min 6pcs : RM 70 SM // RM 75 SS . . ๐ŸปFree postage ๐ŸŽ . . . ************************* . . Nak order? Tekan link Wasap.my/600196248732 . . Nak order? WhatsApp Faraya di ๐Ÿ“ฒ 0196248732 . . ๐Ÿ“ฒ 0196248732 (WhatsApp shja tau) Link wasap ada di bio ๐Ÿ‘† . . . . . _ _ #farayaseries #ajimaura #terapiinstagram #jubahumrah #jubahmenyusumurah #jubahwudhukfriendly #jubahkoshibo #jubahprincesscut #jubahmurahmurah #BAJURAYA2018 #jubahbffriendly #jubahplainmurah #jubahcrepe #casualattireexpertmy #jubahterbaru #jubahbf #jubahcantikmalaysia #jubahhitam #jubahpregnant #jubahdresscantik #jubahsimple #jubahborong #janganbencicintaku #aurainstabatch20 #aurainsta #daitv3 #temerloh #scarfaraya @farayaseries_tudungbawallabuh
Pstttt... Siapa ada masalah snowcap yang tak sedap pakai? Terlebih longgar sampai kena pin? Terlebih ketat rasa nak marah orang? Anak rambut kerap menjengah donia? ataupun kainnya tak serap peluh? Meh sis nak rekemen baby baru #SCAZ , snowcap by @asma_zuber. . Masih mengekalkan material cotton lycra yang sama seperti #INES . Paling penting, snowcap ni adalah tailormade oleh tuan tanah. Fuh, sado jap pikir nak bahagi masa. ๐Ÿ˜‚. Apalagi, jom dapatkan hari ini! . PRICE : RM10/pc โž•RM7 SM / RM12 SS . BELI 10, ๐Ÿ†“ POSTAGE (SM sahaja) . WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 . Yang ada akaun SHOPEE, klik kat sana terus ye. . Koleksi #SCAZ boleh didapati di #k2tmhub #kolejkomunititemerloh dan #CBS temerloh . #inner #innerneck #innerneckberdagu #innerneckdagu #innertutupdagu #innerberdagu #innerneckmelekap #innerneckmagic #innertudung #innerneckeasysolat #INES #innerhijab #innershawl #anaktudung #snowcap #innersnowcap #snowcapbyasmazuber #SCAZ #anaktudung #temerloh #awaksopansayasegan #selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum
Pstttt... Siapa ada masalah snowcap yang tak sedap pakai? Terlebih longgar sampai kena pin? Terlebih ketat rasa nak marah orang? Anak rambut kerap menjengah donia? ataupun kainnya tak serap peluh? Meh sis nak rekemen baby baru #SCAZ , snowcap by @asma_zuber. . Masih mengekalkan material cotton lycra yang sama seperti #INES . Paling penting, snowcap ni adalah tailormade oleh tuan tanah. Fuh, sado jap pikir nak bahagi masa. ๐Ÿ˜‚. Apalagi, jom dapatkan hari ini! . PRICE : RM10/pc โž•RM7 SM / RM12 SS . BELI 10, ๐Ÿ†“ POSTAGE (SM sahaja) . WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 WhatsApp ONLY www.wasap.my/+60193990205 . Yang ada akaun SHOPEE, klik kat sana terus ye. . Koleksi #SCAZ boleh didapati di #k2tmhub #kolejkomunititemerloh dan #CBS temerloh . #inner #innerneck #innerneckberdagu #innerneckdagu #innertutupdagu #innerberdagu #innerneckmelekap #innerneckmagic #innertudung #innerneckeasysolat #INES #innerhijab #innershawl #anaktudung #snowcap #innersnowcap #snowcapbyasmazuber #SCAZ #anaktudung #temerloh #awaksopansayasegan #selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜ . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga ๐ŸŒธ: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
. โ€Žุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… . Syukur, Alhamdu lillah... selesai untuk minggu nie... semoga kasut sampai dalam keadaan selamat tanpa rosak๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โ˜บ๏ธ . Kasut yang telah dipos:- 1) Air More Uptempo - Batu Pahat, Johor . Harap Buyer dapat bersabar yer๐Ÿ˜Š . Thanks BUYER percayakan SKยฎ๐Ÿ˜‰ . . . . . #custsk #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #kasutlelaki #murahmurah #onlineshopmurah . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
ST Clear Tablet merupakan satu-satunya produk berbentuk tablet kunyahan dari Sendayu Tinggi yang dikhaskan untuk penjagaan kulit terutamanya untuk mereka yang mempunyai kulit berjerawat. . Salah satu bahan yang ada dalam ST Clear Tablet ni ialah Biji Anggur. Sifat antioksida yang ada pada biji anggur ini mencegah pori-pori tersumbat dan membantu menyembuhkan jerawat. Biji anggur juga membantu mengekalkan kelembapan pada wajah. . ST CLEAR TABLET RM36.50 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปโ€จ.โ€จ.โ€จ#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #uiakuantan #gambang #muadzam #rompin #jerantut #uia #raub #bera #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller
Kebanyakan wanita memang sibuk sehingga penjagaan kesihatan dan kecantikan diabaikan. Semakin kita berusia, kandungan kolagen dalam badan yang membantu mengekalkan kecantikan tubuh akan semakin berkurang. Tanpa kolagen, wajah akan cepat kelihatan tua, muncul garis penuaan, kulit menjadi kusan dan kering serta keanjalan kulit semakin berkurang. . Cocoa Collagen ini mengandungi 2500mg kolagen dalam satu paket untuk memenuhi keperluan maksimum tubuh badan setiap individu. Ia juga sesuai diambil oleh wanita mengandung bagi mengurangkan kesan rekahan pada perut. . Cocoa Collagen RM29.00 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปโ€จ.โ€จ.โ€จ#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #uiakuantan #gambang #muadzam #rompin #jerantut #uia #raub #bera #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller
Keputihan adalah disebabkan oleh perubahan hormon estrogen. Apabila seseorang wanita hampir dengan tarikh haid, lendir yang terhasil akan lebih likat dan putih. Keputihan ini adalah normal bagi setiap wanita, akan tetapi ia perlu diambil serius jika warna keputihan menjadi kehijauan. Keputihan yang serius boleh menyebabkan kanser, otot vagina loggar, lemah, berbau, muka kusam dan bawah mata menjadi hitam. Oleh itu, penting untuk kita sentiasa berjaga-jaga dengan keputihan yang dialami. . Dโ€™folia RM31.50 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปโ€จ.โ€จ.โ€จ#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #uiakuantan #gambang #muadzam #rompin #jerantut #uia #raub #bera #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller
Penting untuk kita gunakan pencuci muka yang sesuai dengan jenis kulit kita. Jika kita salah memilih produk penjagaan wajah, kulit wajah akan menjadi semakin rosak dan semakin sukar untuk dipulihkan kembali. . Whitening and Moisturiser Cleanser dari Brightening Series ini dikhaskan untuk mereka yang mempunyai kulit normal, penuaan dan kering. Selain beri kelembapan kepada wajah, Whitening and Moisturiser Cleanser ini juga membantu menganjal, melembut dan mencerahkan wajah. . Whitening and Moisturiser Cleanser RM33.00 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปโ€จ.โ€จ.โ€จ#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #uiakuantan #gambang #muadzam #rompin #jerantut #uia #raub #bera #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller
Dr Irma ANGLE WHITE untuk semua kulit, remaja, dewasa, dan seterusnya. Diformulasi dari kemenya arab, Chamomile, apricot seed, olive oil, timun dan seaweed untuk menjadikan kulit anda sentiasa lembab dan berseri. #matang #aimanrino #maskuli #metropolitan #abangjambu #abahyoi #Metroseksual #abanghandsome #jejakajambu #momochallenge #lgbt #saynotolgbt #paknil #instafamous #fattahamin #akiddos #haelhusaini #ismailizzani #segakbergaya #puazman #cikgumudaamin #temerloh #mentakab #traing #bera # @uitmjengka Pm/dm Price pls Sharing with love
Masih keliru nak gunakan produk yang mana untuk rutin pencerahan wajah? Seperti yang kita tahu, nak cerahkan wajah bukan hanya dari luaran tetapi juga perlu melalui dalaman juga. . Pertama sekali ialah pastikan sel-sel kulit mati, bintik hitam dan putih dapat dibersihkan iaitu dengan cara menggunakan scrub wajah. Facial Scrub with Collagen ni bukan sahaja boleh bantu singkirkan sel kulit mati, ia juga bantu menjadikan kulit wajah lebih lembut. . Kemudian cuci wajah dengan sabun wajah yang beri efek pencerahan. Whitening Bar Soap ni dirumus bersama Alpha Arbutin dan Morus Alba Root yang dimana kedua-dua bahan ini memang sangat berkesan untuk membantu mencerahkan wajah. . Pelembap wajah sangat penting dalam rutin penjagaan wajah. Pelembap juga membantu untuk melindungi kulit dari bahaya dehidrasi. Anti Aging Moisturiser bantu untuk kulit kekal anjal dan awet muda disamping memberi kelembapan maksima. . Kolagen merupakan sumber semulajadi protien dalam badan untuk memberikan wajah yang lebih anjal, tegang dan awet muda. Cocoa Collagen dirumus dari kolagen marin dan berperisa koko untuk memberi keremajaan kepada wajah dan badan. . Whitening Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Anti Ageing Moisturiser RM45.00 Cocoa Collagen RM29.00 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปโ€จ.โ€จ.โ€จ#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #uiakuantan #gambang #muadzam #rompin #jerantut #uia #raub #bera #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller
Positif selalu #hogohlovers semua.. Selamat menikmati hari rabu yg ceria bersama coconut shake dan ais krim kelapa dari kami.. #hogohdecoco #coconutshake #kelapahogoh #temerloh #kuantan #delicious #poksedaknye #Nikmat #segoramatweh #aiskrimkelapa
Zeoary Soap merupakan sabun lulur badan dengan kombinasi dari kulit cengkerang Walnut, Minyak Bunga Matahari. . Diperkaya dengan Salicylic Acid dan agen pelembap untuk membantu mengatasi masalah jerawat pada badan serta memberi kelembapan dan memperbaiki kulit kering. . Kulit Cengkerang Walnut pula membantu menyingkirkan sel kulit mati, menanggalkan daki dan menghilangkan kesan kehitaman pada badan. . Penggunaan secara konsisten akan melembut, menghalus dan mencerahkan kulit badan supaya kekal gebu. . Sesuai digunakan untuk kulit kering, sensitif, tona tidak sekata dan berjerawat pada badan. . Zeoary Soap RM15.00 . . Utk belian dan pertanyaan whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿปโ€จ.โ€จ.โ€จ#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #uiakuantan #gambang #muadzam #rompin #jerantut #uia #raub #bera #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜ . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga ๐ŸŒธ: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
ZyaStore Shoes Cutting one size smaller,take one size bigger than usual (Eg : Size 37 please take size size 38) Colour : Black / grey / Pink Heel Height : 8.5cm Platform Height : 5cm Price rm52 Postage rm8 Full price rm60 PM@Tekan ja link ni direct whatsapp Azwan/yaya terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/+60139376891 . . http://www.wasap.my/+60139386891 #Zyastore #dexandra #womenscollection #eRezeki #temerloh #bera #pahang
Haaa mana yg tk sempat nk COD Nasi Kanchiru tu jgn risau.. minggu depan ada lagi.. ws je bossku!๐Ÿ˜Ž #kancilrajapatin #krpdihatiku #nasikanchiru #temerloh #pahang #cod
Jangan risau kami gunakan jarum pakai buang. 1 pelanggan 1 jarum. Tak boleh kongsi2 ya๐Ÿค— . . #Official Spa Bekam Ar Rayyan www.wasap.my/60166840549 . Online Booking : www.spabekamarrayyan.com . ๐Ÿ’– KUANTAN BRANCH ๐Ÿ‘‡Now Moved to TANJUNG LUMPUR . Hotline: 0166840549 . Address: A21 Ground Floor, Lorong Peramu Aman 30, Jln Tanjung Lumpur, Kuantan Pahang . (Landmark: Near Mama Nasi Kukus, 50M from Ana Ikan Bakar Petai, 100M from KPJ Pahang) . . ๐Ÿš˜ Waze/Google Maps . #Official Spa Bekam Ar Rayyan www.wasap.my/60166840549 . Online Booking : www.spabekamarrayyan.com . ๐Ÿ’– KUANTAN BRANCH ๐Ÿ‘‡Now Moved to TANJUNG LUMPUR . Hotline: 0166840549 . Address: A21 Ground Floor, Lorong Peramu Aman 30, Jln Tanjung Lumpur, Kuantan Pahang . (Landmark: Near Mama Nasi Kukus, 50M from Ana Ikan Bakar Petai, 100M from KPJ Pahang) . . ๐Ÿš˜ Waze/Google Maps . . #kuantan #spabekamarrayyan #kuantancity #hijamakuantan #bekamkuantan #cuppingtherapy #hijamatherapy #bandarkuantan #gambang #zenith #temerloh ย  #tanjunglumpur #migrain #hijama #beauty #ootd #kpj #kuantanfa #kemaman #spabekam #spa #vipspa #infrared #gout #darahtinggi #migrain .
Lemak daging pun boleh KURUS. Cuba picit lemak2 yang terlebih Kat tepi pinggang dan perut tu, Yang menggeleber tu, Ohhh no, Sakit kan? Tapi kita setia juga bawa kehulu kehilir, Sampai bergegar-gegar perut bila berlari, Huhuhu.๐Ÿ˜‚ Akak ni pakai baru sebulan, Alhamdulillah 5kg turun, Dia cakap dia gemuk daging, Turun dari 86kg > 81kg. Elehhhh 5kg je pun, Mesti Ada yang mencebik, Jeleslah tu Akak ni dah makin selim.๐Ÿ˜‰ Cuba awak pergi pasar, "Bang, beli daging 5kg" Lepas tu ikat Kat pinggang, Bawa kehulu ke hilir, Penat ke rimas? Jadi dah tahu perasaan orang yang lemak daging bila dapat hilangkan 5kg Sekarang?๐Ÿ˜Š Dah pergi whatsapp sekarang > http://www.wasap.my/601129292581 No ni bukan nak tempah daging untuk raya, Nak order lotion buang lemak ya๐Ÿ˜ Semoga anda testimoni seterusnya, Sukalah tuh!๐Ÿ˜„ Salam kesihatan dan kejelitaan #BisnesDariRumah #ScTeamRoszaliza #LotionKurusSejuk
Tanah tumpahnya darah ku, snapback pahang. Bangga dengan kampung kita Rm49.00 . Cinonexapparel.my klik link : http://bit.ly/2hpcYtt . 0199790793 whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my . #cinonexapparel #cinonex #snapbackpahang #pahang #kuantan #kualalipis #raub #maran #temerloh #pahangfa
HUSBAND SUPPORT BINI NIAGA DIANZ ๐Ÿ˜ Tadi COD dianz vitamin Tedi Junior 4 botol Semalam wasap memula nak dua , petang skit nak tiga dan TIBERRRR arini 4 terus rembat Bagus nya en comi tedi jr kakema ni Support bini nega wei , baru la berkat githewww Tedi jr ni start dengan pendaftaran RM57 jer Sekarang engkorang tengok dah beranak duit dia Syokknya , join tedi jr kakema Bahan marketing semua hado Hengko rajin ngan tak je nak hupload Kalau malas sila mereput ๐Ÿค‘ Pendaftaran tedi jr serendah RM18 je cuolsss . -senior stokist mommy gojes ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ #dianzvitaminpahang #dianzhq #gebugeburaya #seniorstokistdianz #sayajualsayamakan #testimonidianzvitamin #dianzvitamintemerloh #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #temerloh #bera #triang #kerayong #nakputih #jerawat #jeragat #resdung #kulitkusam #ketiakhitam #milkbooster #kulitberminyak #poriterbuka #tonatidaksekata #seniorstokistdianzkelantan #nanolightener #sunburn
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜ . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga ๐ŸŒธ: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Alhamdulillah rezeki milik Allah. โค๏ธ . . Cik Azira kite dah repeat order. Dlu cik Azira dah ambil 5 helai dan dapat 1 helai percuma dgn kita. . . Kali ni dia nak kumpul warna perlahanยฒ. Ambil 2 helai pulak dgn @amaira.exclusive_ ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Alhamdulillah. Sampai dah repeat order ni ๐Ÿ˜ maknanya best la tuuuu ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ servise kite pon laju baqhang !! Baru order da siap jahit. Ahhaha. ๐Ÿ˜‚ . . Nak cuba? Dm kite atau tekan link ws kat bio di atas. ๐Ÿ˜ƒ . . #niqabismalaysia #niqabiswedding #niqabtali #niqabgetah #halfniqab #purdah #muslimahwearing #pakaianmuslimah #pengantinniqab #niqabhandmade #niqabhomemade #purdahmurah #purdahberwarna #purdahhitam #purdahmuslimah #purdahgetah #purdahtali #handmadepurdah #homemadepurdah #upsian #pahang #temerloh #kuantan #jengka #perak #kelantan #kualakrai #jengkalifornians
Sambil lalu Patin tempoyak sekali #patintempoyak #temerloh #sayasukaekor #thebestneverrest
โ€Žุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… . ๐Ÿ“ท๐Ÿ’ฏGAMBAR SEBENAR . โ€ผ๏ธNEW STOCKSโ€ผ๏ธ . ๐Ÿ‘ŸYeezy Boost 350 V2 "Zebra" (premium 1:1) ๐Ÿ’ฐRM280 SAHAJA ๐Ÿ“–Deposit : RM200 ๐Ÿ“Saiz: 36, 36.5, 37, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 46.5 EURO . "QUALITY IS OUR PRIORITY" . "What You See, What You Get" "What You Get, What you Order" . โš PENTING!!!โš  โžกSesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SKยฎ akan maklumkan. โžกKasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SKยฎ sendiri. โžกSalah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SKยฎ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul. . . . . . #saudhagarkasot #murah #bazaaronline #onlineseller #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #kedaionline #kedaionline #kasutlelaki #murahmurah #onlineshopmurah #promosi . #kasut #onlinemurah #kasutcantik #sayapakaisayajual #kakishopping #kasutsukan #kasutbundle #kasutperempuan #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #jualsneakers . #kualalipis #raub #jerantut #bentong #cameronhighland #gentinghighland #temerloh #kuantan
Awak jgn tenung lama2, jika berkenan cepat2 la meminang ๐Ÿ˜† Cukup sifat tu, di bawahnye chewy goew dgn coklat mewah. Atasnye tu cheese, ada gabungan rasa yg tersendiri. Malas la ckp banyak. Berkenan, terus wasap k 013.3690109 #chocolateorangebrownies #browniescheese #brownieskedut #creamcheese #orangesunkist #sayajualbrownies #instafood #instacake #food #temerloh #mentakab #lianakitchen
ARSYA SWEET LIPMATTE . What is so SPECIAL bout us???! ๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . We're an affordable LipCream with a high quality Matte Cream๐Ÿ˜ . Yang mana kulit kering or bibir kering serious sesuai sangat cause our lipcream tak keringkan bibir unlike other lipsmatte๐Ÿ˜Š. . It can be long lasting but texture die sangat lembut. . Serious sweet sangat 5 colour ni. So natural and perfect. All womans/students out there, sesuai sangat for daily use. ๐Ÿ‘„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ“ฒ . Grab Yours now ! The price is really REALLY affordable: . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga ๐ŸŒธ: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #Kuantan #Temerloh #Bentong #Mentakab #Raub #Jerantut #Pekan #KualaLipis #BandarJengka #BukitTinggi #KualaTerengganu #chukai #Dungun #Kerteh #KualaBerang #Marang #Paka #Jerteh #kemaman #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Hampa jangan ingat duk jauh x boleh pos produk dollanis tau ๐Ÿ˜ alhamdullilah kali kedua akak ni repeat order dengan sheyra. Walaupun kos pos mahal tapi sebb barangan dollanis berkesan sebb tu sampai repeat order rm3k. Alhamdullilah ๐Ÿ˜ #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare
Alhamdullilah postage untuk harini ๐Ÿ˜ rugi aihhh order barang sikit. Stok tak cukup ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ dalam masa 2 hari stok dolly 30 , glowhite 10 , glowchew 30 , skincare 12 set habis orang serbu. Pakat repeat order sebb memang berkesan ๐Ÿ˜ Alhamdullilah #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare
Produk yang selamat digunakan. Bahan semua diluluskan oleh kementerian kesihatan Malaysia. Supplement dollanis bukan calang2 tau. Kilang pun bertaraf tinggi memang diawasi dari segi bahan, cara bungkusan #putihgebu #dollanis #temerloh #dollanistemerloh #cerah #putihnakmati #snowhite #produkberkesan #putih #skincare
next page →