#tengkolokpengantin

1,177 posts

Loading...
Tahniah Dan Selamat Pengantin Baru Sharifah Maziah Dan Tom Di Auckland New Zealand.. Moga ikatan ini terus di Rahmati Allah.. #tanjak #tengkolok #Destar #tanjakmahkota #binmansor #malaysia #newzealand #pengantin #pendekarmuda2018 #bridal #pendekarmuda #butik #tengkolokpengantin #tengkolokhitam
Set Tanjak Pengantin. 1 set ada sampin +Tanjak boleh laras dan bengkong. . Rm100 per set exclude pos. ✅Boleh request warna. 💢PRE ORDER 💢 . Berminat nak buat macam ni Whatsapp +60179573613 for further details 😊 #sampinRayaBudak #sampinsongket #samping #songket #sampinbaby #Tanjakbaby #tanjakbudak #sampinkanakkanak #jahitsampin #sampin #sampinmurah #SampinBudak #sampinkid #tengkolok #bajuraya #sampingraya #sampinmurah #kulim #sampinSedondon #sampinraya #Tengkolokpengantin #Tanjakbolehlaras #Tanjakpengantin #songketsampin #tengkolokbaby #aqiqah #tengkolokbudak
💥LIMITED!! 💥 . Set Tanjak Pengantin Coklat sulam emas. Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10, #sabah #sarawak Rm15 Whatsapp +60109365688 to purchase. _______ #pengantin #bajupengantin #TengkolokRaja #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaranperkahwinan #sampinsongket #tengkolokpengantin #tanjakPengantin #settanjak #sampin #tanjakcoklat #sampin #tanjakdewasa #tanjakdendamtaksudah
Hurry UP!! 💡READY STOCK💡 . Set Tanjak Moden pengantin baby blue sulam emas Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10 #sabah #sarawak Rm15 Screenshot picture and Whatsapp +60109365688 to purchase. ________ #bakalpengantin2018 #bajupengantin #tengkolokputih #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket #tengkolokpengantin #tanjakputih #settanjak #sampin #pengantinmelayu #tanjakpengantin #songketputih #Sampinsongket #KatalogTanjak2018 #SampinsongketMurah #Sampinnikah #Sampinsongket
Set Tanjak songket Oren sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
NEXT. Tanjak dan sampin baby 6m songket soft blue sulam silver. Last piece. Dah habis dah tau songket warna ni. . . 💡Sampin budak instant from RM25 ++ 💡Tanjak budak from Rm40 💡Tanjak dewasa from RM50 💡Sampin dewasa RM45 💡Bengkong RM15 . More details whatsapp +60179573613 😄 . . #sampinRayaBudak #sampinsongket #samping #songket #sampinbaby #Tanjakbaby #tanjakbudak #sampinkanakkanak #jahitsampin #sampin #sampinmurah #SampinBudak #sampinkid #tengkolok #bajuraya #sampingraya #sampinmurah #kulim #sampinSedondon #sampinraya #aidilfitri2019 #ramadhan2019 #songketsampin #tengkolokbaby #aqiqah #tengkolokbudak #Sampinbirumuda #Sampindewasa #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Tanjakdewasa
Set Tanjak pengantin dari RM90 per set. Satu set ada 3 barang - Sampin+Tanjak boleh laras +Bengkong. . . Nak cari set tanjak pengantin ready made whatsapp nombor ni 60109365688 . #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #terataksongket #SampinNikah #sampinbudak #sampinborong #sampinraya #sampinraya2018 #sampinsongket #tanjakbudak #tengkolokbudak #tanjakbudak #tanjakcoklat #songket #Tengkolok #Tanjak #Sampin
Nak beli Set tengkolok pengantin klik je link whatsapp kat link profile ig. . . Bagitau nak warna apa nanti staff kami cek stok. Set tengkolok macam dalam pic ni harga RM125 termasuk pos semenanjung . . . __ #sampin #sampinsongket #sampinraya #sampinnikah #sampinhantaran #sampinmurah #songket #tanjakpengantin #songketmurah #tengkolok #sayajualsampin #sayajualsongket #tanjak #sampintunang #SampinBajet #tanjakMelayu #tanjakbalongraja #tengkolokpengantin
Nak beli Set tengkolok pengantin whatsapp je abe kat link profile ig. . Bagitau nak warna apa nanti abe cek stok. Set tengkolok macam dalam pic ni harga RN125 termasuk pos semenanjung . . . __ #sampin #sampinsongket #sampinraya #sampinnikah #sampinhantaran #sampinmurah #songket #tanjakpengantin #songketmurah #tengkolok #sayajualsampin #sayajualsongket #tanjak #sampintunang #SampinBajet #tanjakMelayu #tanjakbalongraja #tengkolokpengantin
Set Tanjak pengantin dari RM90 per set. Satu set ada 3 barang - Sampin+Tanjak boleh laras +Bengkong. . . Nak cari set tanjak pengantin ready made whatsapp nombor ni 60109365688 . #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #terataksongket #SampinNikah #sampinbudak #sampinborong #sampinraya #sampinraya2018 #sampinsongket #tanjakbudak #tengkolokbudak #tanjakbudak #tanjakcoklat #songket #Tengkolok #Tanjak #Sampin
SIAP. Sampin baby 6m songket soft blue sulam silver. Last piece. Dah habis dah tau songket warna ni. . . 💡Sampin budak instant from RM25 ++ 💡Tanjak budak from Rm40 💡Tanjak dewasa from RM50 💡Sampin dewasa RM45 💡Bengkong RM15 . More details whatsapp +60179573613 😄 . . #sampinRayaBudak #sampinsongket #samping #songket #sampinbaby #Tanjakbaby #tanjakbudak #sampinkanakkanak #jahitsampin #sampin #sampinmurah #SampinBudak #sampinkid #tengkolok #bajuraya #sampingraya #sampinmurah #kulim #sampinSedondon #sampinraya #aidilfitri2019 #ramadhan2019 #songketsampin #tengkolokbaby #aqiqah #tengkolokbudak #Sampinbirumuda #Sampindewasa #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Tanjakdewasa
NEXT. Tanjak dan sampin baby 6m songket soft blue sulam silver. Last piece. Dah habis dah tau songket warna ni. . . 💡Sampin budak instant from RM25 ++ 💡Tanjak budak from Rm40 💡Tanjak dewasa from RM50 💡Sampin dewasa RM45 💡Bengkong RM15 . More details whatsapp +60179573613 😄 . . #sampinRayaBudak #sampinsongket #samping #songket #sampinbaby #Tanjakbaby #tanjakbudak #sampinkanakkanak #jahitsampin #sampin #sampinmurah #SampinBudak #sampinkid #tengkolok #bajuraya #sampingraya #sampinmurah #kulim #sampinSedondon #sampinraya #aidilfitri2019 #ramadhan2019 #songketsampin #tengkolokbaby #aqiqah #tengkolokbudak #Sampinbirumuda #Sampindewasa #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Tanjakdewasa
Set Tanjak songket hitam sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
🔥FAST SELLING🔥 . Set Tanjak Pengantin somgket putih sulam silver (#Tanjakputih ) Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10. #sabah #sarawak Rm15. Whatsapp +60109365688 to purchase. #pengantin #bajupengantin #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket #Setsampin #bajusanding #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Sampinsongket #sampinmurah #sampin #tanjak
Set Tanjak songket putih sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
Set Tanjak songket hitam sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
Alhamdulillah, selesai majlis pernikahan dan persandingan adik2 ku @anakkhatijah ❤️ @tepung_bakery. Paling happy bila adik2 pakai baju hasil tangan kakak depa yg sorang ni 😍 Terima kasih adik2 sebab percaya hasil kerja tangan kak yang tak seberapa ni. Moga berbahagia selalu kekal hingga ke jannatul firdausi ❤️ #handmade #sewnbyme #sewnwithlove #pengantinmelayu #malayweddingdress #bajumelayumoden #tengkolokpengantin
Follow kami di SHOPEE for best deal 😊 . Kat kedai #Shopee kami some item are at promotion and that promotion price only valid at Shopee. . Korang juga boleh claim voucher FREE SHIPPING untuk pembelian minimum RM35 ke atas . So dah jimat kos postage di situ 😉😉 . Jom la usha2 shopee di shopee.com.my/terataksongket. Apa2 pertanyaan boleh CHAT di sana ya. _______ #TestimoniAbeTanjak #songket #tanjaksongket #tanjakborong #bajupengantin #pengantinlelaki #pengantinmelayu #settanjak #setanjak #setsampin #sampingsongket #tengkolok #tanjakPengantin #Shopeemy #Akadnikah #tengkolokpengantin #sampin #sampinnikah #hantaranperkahwinan
💥NEW ARRIVAL💥 . Set Tanjak Pengantin Coklat sulam emas. Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10, #sabah #sarawak Rm15 Whatsapp +60109365688 to purchase. _______ #pengantin #bajupengantin #TengkolokRaja #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaranperkahwinan #sampinsongket #tengkolokpengantin #tanjakPengantin #settanjak #sampin #tanjakcoklat #sampin #tanjakdewasa #tanjakdendamtaksudah
Set Tanjak songket Oren sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
Customer happy, kami lagi lah double happy! Thank you customers. 😎 Nak tengok sampin yang masih available? Terus sahaja Whatsapp kami ya. Whatsapp +60109365688 to purchase #tengkolok #malayheaddress #settanjak #tanjakpengantin #busanapengantin #songket #bajupengantin #aksesoripengantin #busanamelayu #bajukahwin #malayheadgear #malaytradition #malaycostume #tengkolokpengantin #tanjakputihgold #Sampin #Sampinsongket #Tanjak
Buat payment pagi, sebelah petang InsyaAllah memang kami akan terus pos. Mudah bukan? Nak tengok sampin yang masih available? Terus sahaja Whatsapp kami ya. Whatsapp +60109365688 to purchase #tengkolok #malayheaddress #settanjak #tanjakpengantin #busanapengantin #songket #bajupengantin #aksesoripengantin #busanamelayu #bajukahwin #malayheadgear #malaytradition #malaycostume #tengkolokpengantin #tanjakputihgold #Sampin #Sampinsongket #Tanjak
💥NEW ARRIVAL💥 . Set Tanjak Pengantin Coklat sulam emas. Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10, #sabah #sarawak Rm15 Whatsapp +60109365688 to purchase. _______ #pengantin #bajupengantin #TengkolokRaja #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaranperkahwinan #sampinsongket #tengkolokpengantin #tanjakPengantin #settanjak #sampin #tanjakcoklat #sampin #tanjakdewasa #tanjakdendamtaksudah
🔥FAST SELLING🔥 . Set Tanjak Pengantin somgket putih sulam silver (#Tanjakputih ) Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10. #sabah #sarawak Rm15. Whatsapp +60109365688 to purchase. #pengantin #bajupengantin #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket #Setsampin #bajusanding #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Sampinsongket #sampinmurah #sampin #tanjak
🔥FAST SELLING🔥 . Set tengkolok Pengantin songket putih sulam silver Harga : Rm110/set. Pos semenanjung Rm15. #sabah #sarawak Rm20 Whatsapp +60109365688 to purchase. #pengantin #bajupengantin #tanjakgrey #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket #Setsampin #bajusanding #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Sampinsongket #tanjakkelabu #sampinmurah #sampin #tanjakkelabusilver
🔥FAST SELLING🔥 . Set Tanjak Pengantin songket kelabu sulam silver (#TanjakGrey ) Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10. #sabah #sarawak Rm15. Whatsapp +60109365688 to purchase. #pengantin #bajupengantin #tanjakgrey #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket #Setsampin #bajusanding #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Sampinsongket #tanjakkelabu #sampinmurah #sampin #tanjakkelabusilver
🔥FAST SELLING🔥 . Set Tanjak Pengantin somgket kelabu sulam silver (#TanjakGrey ) Harga : Rm90/set. Pos semenanjung Rm10. #sabah #sarawak Rm15. Whatsapp +60109365688 to purchase. #pengantin #bajupengantin #tanjakgrey #tengkolok #setsampin #tanjak #songket #samping #hantaran #sampinsongket #Setsampin #bajusanding #tanjakpengantin #tengkolokpengantin #Sampinsongket #tanjakkelabu #sampinmurah #sampin #tanjakkelabusilver
Set Tanjak songket hitam sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
✨NEW ARRIVAL✨ Set Tanjak Songket PUTIH sulam silver. . RM90/set (Tanjak+Bengkong+Sampin) Poslaju semenanjung RM10. Sabah Sarawak RM15. . Whatsapp +60109365688 to purchase. . ❎ No waiting ✔ READY STOCK 🔄 Tanjak adjustable We sell #sampin #songket and set #tanjak #tengkolok for #pengantin #hantaran #bajusanding and special events. #tanjaksongket #hantaranbertunang #terataksongket #hantaranperkahwinan #persiapanperkahwinan #tanjakPengantin #tanjakputih #KatalogTanjak2018 #BusanaMelayu #Busana #TanjakMelayu #aksesoripengantin #Tengkolokpengantin #SampinSongket #Sampin
Siap ! Sampin instant songket hitam silver untuk si cilik 😎 Untuk tempahan sampin dan tanjak budak kena tempah awal ye especially musim cuti sekolah 😉 Whatsapp +60179573613 utk more details. #tengkolok #malayheaddress #settanjak #tanjakpengantin #tanjakbudak #songket #bajupengantin #aksesoripengantin #busanamelayu #bajukahwin #malayheadgear #busana #malaycostume #tengkolokpengantin #tanjakhitamgold #Sampin #Sampinsongket #Tanjak #sampimbaby #sampinhitamsilver
Gambar perkongsian customer dari shopee . . Follow Teratak Songket di SHOPEE for best deal 😊 . Kat kedai #Shopee kami some item are at promotion. And that promotion price only valid at Shopee. . Korang juga boleh claim voucher FREE SHIPPING untuk pembelian minimum RM35 ke atas . So dah jimat kos postage di situ 😉😉 . Jom la usha2 kedai online kami di shopee.com.my/terataksongket. Apa2 pertanyaan boleh CHAT di sana ya. _______ #Sampinbaby #songket #tanjaksongket #tanjakborong #bajupengantin #pengantinlelaki #pengantinmelayu #settanjak #setanjak #setsampin #sampingsongket #tengkolok #tanjakPengantin #Shopeemy #Akadnikah #tengkolokpengantin #sampin #sampinnikah #hantaranperkahwinan #ShopeeTeratakSongket
Customer happy, kami lagi lah double happy! Thank you customers. 😎 Untuk tempahan sampin dan tanjak budak kena tempah awal ye especially musim cuti sekolah 😉 Whatsapp +60179573613 utk more details. #tengkolok #malayheaddress #settanjak #tanjakpengantin #tanjakbudak #songket #bajupengantin #aksesoripengantin #busanamelayu #bajukahwin #malayheadgear #busana #malaycostume #tengkolokpengantin #tanjakhitamsilver #Sampin #Sampinsongket #Tanjak
💥READY STOCK💥 Set Tanjak songket hitam sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
💥READY STOCK 💥Set Tanjak songket Oren sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
Alhamdulillah di percayai lagi untuk melengkapi pengantin pria di hari istimewa nya. Terimakasih @irma_suryani3197 dan suami atas kepercayaan tanjak dan songketnya bersama @tuahtanjakbyag.maulana semoga SAMAWA. . Yang berminat langsug WA aj di 082285415295 atau klik aja link di bio ya. . #tanjakriau #jualtanjak #tanjakmewah #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjakmelayuriau #tanjaksiak #melayubertanjak #pengantinmelayu #tanjakpengantin #tanjakpekanbaru #tengkolok #tengkolokpengantin #tengkolokmelayu
Alhamdulillah telah sampai di jakarta selatan. Terimakasih abg sudah order tanjaknya di @tuahtanjakbyag.maulana . Yang berminat langsug WA aj di 082285415295 atau klik aja link di bio ya. . #tanjakriau #jualtanjak #tanjakmewah #tanjakmurah #tanjakmelayu #tanjakmelayuriau #tanjaksiak #melayubertanjak #pengantinmelayu #tanjakpengantin #tanjakpekanbaru #tengkolok #tengkolokpengantin #tengkolokmelayu
📣READY STOCK📣 Set Tanjak Songket PUTIH sulam silver. . RM90/set (Tanjak+Bengkong+Sampin) Poslaju semenanjung RM10. Sabah Sarawak RM15. . Whatsapp +60109365688 to purchase. . ❎ No waiting ✔ READY STOCK 🔄 Tanjak adjustable We sell #sampin #songket and set #tanjak #tengkolok for #pengantin #hantaran #bajusanding and special events. #tanjaksongket #hantaranbertunang #terataksongket #hantaranperkahwinan #persiapanperkahwinan #tanjakPengantin #tanjakputih #KoleksiTanjak2018 #BusanaMelayu #Busana #TanjakMelayu #aksesoripengantin #Tengkolokpengantin #SampinSongket #Sampin
Set Tanjak songket hitam sulam silver. Harga satu set : Rm90. Terdiri daripada 3 barang : #tanjak , #bengkong 2 meter lebih dan #sampin 2 meter. Tanjak boleh laras. Poslaju semenanjung Rm10. #sabahsarawak Rm15. WHATSAPP +60109365688 TO PURCHASE . Untuk koleksi set tanjak lain search hashtag #KoleksiTanjak2018 ________ #settengkolok #malayheaddress #bajupengantin #tengkolok #tengkolokset #tanjakOren #tanjakpengantin #sampinsongket #Tengkolokpengantin #Tengkolok #tanjakset #tanjakpengantin #malaycostume #BusanaPengantin #BusanaMelayu #Busana
next page →