#terengganu

2,069,799 posts

Loading...
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
PADU BEB! Ramai gegurlz yang join #HELLOCHOCOCHALLENGE 💋☺️😘Terserlah semua bakat n kreatif betul chuols kennzz. HELLO CHOCO ni masker terlazat dan dessert paling best untuk skin chuols okayh 💋 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. Bibir mungil with pink guava Lipscrub by DYAS??? Yasss chuolss! Nantikan kemunculan Lipscrub LIMITED EDITION by DYAS new year ni yaaa! Memang terboikkkk 💋💋 . . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
😍 Tips utk kulit jerawat : Sabun Nurraysa buleh dijadikan masker - Sapukan buih pada kulit muka berjerawat pada malam sebelum tidur ....biarkan sehingga pagi ..esoknya baru bilas.. Cara ni dapat mengecutkan jerawat dan menghilangkan bekas jerawat .. #sabunkolagen #nurraysa #igshopmalaysia #lawak #igersmalaysia #malaysiaonlineshopping #klcc #produkkecantikan #viralmalaysia #cyberjaya #putrajaya #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
💖 Sahawl souk Dark blue Latte nude Light rose purple . #SHAWLSOUK RM39 jur uolss. tersangat mampu milik untuk awak awak yang pentingkan keselesaan dan yang penting cantik gilosss. . sekali belit libas jur dan terletak siap cutting curve depan dan belakang. 2/3 saat siap dah takyah amik masa lama pon nak pakai. awning pon comel terletak dan senang nak adjust. . ok apa lagi KELEBIHAN SHAWL SOUK 💖 AWNING jenis soft lembut terletak senang adjust 💖 MATERIAL VISCOSE serap peluh,lembut dan kainnya tak mudah kedut. 💖 ANTI TEMBAM bila pakai muka nampak runcing dan bagi effect runcing. 💖 WARNA yang cantik limited menajdi rebutan. . jom dapatkan sekarang RM39 saja sehelai wasap sekarang 013-7241042 . . #tudungshawl #tudung #tudungsarung #bychefiza #soukbcf #sarungduasaatje #tudungsouk #thesouk #teamkakmanis #tudungberhantu #tudungviral #soukviral #viral #cikgu #cikgusekolah #johor #kl #kelantan #terengganu #kedah #perlis
BOOSTER SOAP BY Nshhazbeauty 💕 =============================== SABUN MUKA YANG BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT & WHITENING KULIT MUKA . . . KULIT PINKISH & GLOWING DGN BOOSTERSOAP . . 🧖🏻‍♀Mencuci kulit muka dari dalam . 🧖🏻‍♀Mencerahkan kulit muka 3X ganda . 🧖🏻‍♀Menghapuskan kekusaman . 🧖🏻‍♀Mengecutkan jerawat dengan cepat . 🧖🏻‍♀Menghapuskan BLACKHEAD . 🧖🏻‍♀Memudarkan parut Jerawat . 🧖🏻‍♀Menghapuskan minyak pada kulit muka . 🧖🏻‍♀Memudarkan jeragat . 🧖🏻‍♀Mengurangkan resdung . . . ✔1 box tahan 2- 3 bulan (80gram) . ✔TIDAK MUDAH CAIR . ✔LELAKI & PEREMPUAN BOLEH PAKAI . ✔LULUS KKM & HALAL . . ♥PROMOSI ♥ 🔥RM35 shaja🔥 . *Postage add Rm8sm Rm12ss . . LEPAS INI KEMBALI HARGA ASAL RM60 . JOM DAPATKAN SABUN AJAIB INI SEKARANG. . Wasap sekarang 0145227639 @ klik link pada bio . . #produkuntukputih #putihgebu #putihalami #kulitputih #putihtanpainject #putihseluruhbadan #putihdengancepat #putihcepat #putihkanmuka #putihmelepak #kulitputih #kulitcantik #kulitberseri #collagen #carmelawhiteningsoap #carmelasoap #flawless #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #boosterwhitening #produkviral2018 #giveaway #giveawaymalaysia #antijerawat #antijeragat #bercuti #makanangin #terengganu #kualaterengganu #postagesetiaphari
. PADU BEB! Ramai gegurlz yang join #HELLOCHOCOCHALLENGE 💋☺️😘Terserlah semua bakat n kreatif betul chuols kennzz. HELLO CHOCO ni masker terlazat dan dessert paling best untuk skin chuols okayh 💋 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! . . .RM6.00(sehelai) .RM6.00(sehelai) .RM6.00(sehelai) . .✔warna : biru gelap .✔Saiz : 6(only) .✔Umur : 4.- 5 Tahun .✔Stok terhad . . . .👕 BAJU SAIZ 6 .➡ dada 30cm .➡ panjang 45cm . . .Sape berminat?? .whatsapp 0199217638 . #baju #bajucomel #bajumurah #bajutshirt #bajutshirtmurah #bajutshirtbudak #bajulelaki #bajubudak #bajubudakcomel #bajubudakmurah #bajukanak #bajukanak2 #bajutidur #sayajual #bajutidurmurah #terengganu #kemaman #kemamang #sayajualbaju #sayajualmurah #bajukanakanak #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajukanakkanakmurah #seluar #seluarlegging #seluarbudak #seluarkanak
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
Herba Maharani ni memang herba terbaik untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita..rugi sangat tak cuba. TERBAIK!! Sebab ada nenek umur 73 tahun pun still syorkan cucu dia ambik herba maharani nih. . . . Herba Maharani ni merupakan pil kesuburan wanita. Sesuai diambil oleh wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang ingin mendirikam rumah tangga sebagai persediaan kesuburan awal. . . . Herba Maharani juga sesuai diambil oleh wanita yang sedang berpantang selepas bersalin. . . . Herba Maharani ni, jika para suami tahu khasiatnya untuk isterinya, sudah pasti mereka merayu para isteri mereka mengamalkannya. . . #jamu #jamumaharani #jamupilihanwanita #pilawetmuda #sendatketatrapat #jamuselepasbersalin #berpantang #jamuabangsayang #keputihangatal #senggugut #tambahtenaga #tambahdarah #keanjalankulit #lenguhpinggang #hubungansuamiisteri #jamuabangsayang #isterimakansuamirasa #terengganu #kemaman #shahalam #johor #kelantan #codkualaterengganu #codgongbadak #agentwanted
Herba Maharani ni memang herba terbaik untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita..rugi sangat tak cuba. TERBAIK!! Sebab ada nenek umur 73 tahun pun still syorkan cucu dia ambik herba maharani nih. . . . Herba Maharani ni merupakan pil kesuburan wanita. Sesuai diambil oleh wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang ingin mendirikam rumah tangga sebagai persediaan kesuburan awal. . . . Herba Maharani juga sesuai diambil oleh wanita yang sedang berpantang selepas bersalin. . . . Herba Maharani ni, jika para suami tahu khasiatnya untuk isterinya, sudah pasti mereka merayu para isteri mereka mengamalkannya. . . #jamu #jamumaharani #jamupilihanwanita #pilawetmuda #sendatketatrapat #jamuselepasbersalin #berpantang #jamuabangsayang #keputihangatal #senggugut #tambahtenaga #tambahdarah #keanjalankulit #lenguhpinggang #hubungansuamiisteri #jamuabangsayang #isterimakansuamirasa #terengganu #kemaman #shahalam #johor #kelantan #codkualaterengganu #codgongbadak #agentwanted
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
Riben bag restock! Ini kalau restock kejap je sold out. So better korang cepat. Jangan nangis nanti kalau sis bagi tau colour idaman korang dah sold out tau. RM30 exclude pos Postage RM8 sm / RM15 ss Jom dapatkan sekarang. DM atau click link whatsapp di bio sis😘 . #fesyen #sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #igers #neelofa #vivyyusof #noradanish #rozitachewan #fazura #fashion #handbagmalaysia #ajimaura #bagmalaysia #terapiinstagram #mentor #ootd #ctdk #mirafilzah #uitm #style #bazarpaknil #insta #instafamous #design #beauty #terengganu #malaysia #mentor7 #fashion
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
Ya Ampunn sisturr! Flawless n syantik sangat niiii skin sistur! Patutlah gojes jeee pakai Dyas Scrub rupanya! 😘💋💋Dyas Scrub memang terboiikk lahh sebab bagi skin jadi bersih n no jerawat okayyh serta kulit kusam okayy!! . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas WhatsApp 019-3419108/DM Now to order dyas scrub!!! . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes .
PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! . . .RM6.00(sehelai) .RM6.00(sehelai) .RM6.00(sehelai) . .✔warna : biru .✔Saiz : 4 & 6 (only) .✔Umur : 3 - 5 Tahun .✔Stok terhad . .👕BAJU SAIZ 4 .➡ dada 28cm .➡ panjang 42cm . .👕 BAJU SAIZ 6 .➡ dada 30cm .➡ panjang 45cm . . .Sape berminat?? .whatsapp 0199217638 . #baju #bajucomel #bajumurah #bajutshirt #bajutshirtmurah #bajutshirtbudak #bajulelaki #bajubudak #bajubudakcomel #bajubudakmurah #bajukanak #bajukanak2 #bajutidur #sayajual #bajutidurmurah #terengganu #kemaman #kemamang #sayajualbaju #sayajualmurah #bajukanakanak #bajubudakmalaysia #bajubudaklelaki #bajukanakkanakmurah #seluar #seluarlegging #seluarbudak #seluarkanak
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. Wow!!! GARLIC BABY BALM SESUAI UNTUK BAYI YANG ADA MASALAH PERUT KEMBUNG JUGA😍. . Wahhh banyak rupanya manfaat garlic baby balm ni. . 1 balm banyak kegunaan, anak² perut kembung cepat² sapu kat perut tu. Urut² kat betis tu sama yer. . Insyaallah selesa anak tu nanti bila dah buang angin² tu😅. . . . #garlicbalm #garlic #g6pd #kahak #batuk #selsema #garlicbabybalm #bazaarpaknil #viral #oliveoil #beewax #terapiinstagram #celikinstagram #minyakzaitun #homemade #luluskkm #kembungperut #sihat #ctdk #penang #terengganu #kelantan #pahang #sitinordiana #johor #customerreview #customerfeedback #bawangputih #newbornbaby #babykembungperut
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
TQ for coming n Suport Pokkem😍✌️ . Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICE‼️‼️ Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami😃✌️ 📍PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice🍓🥑🍋🍎🍐🍉🍒🍋🥑 🕰10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm) 📍Mayang Palace Batu Burok 🕰4ptg-1pg (Selasa tutup) FB:Pokkem Fruits&Juice IG:PokkemFruitsJuice 📞013-8161606 . Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST ‘Be Healthy Everyday’ #pokkemfruitsjuice #terengganu #amazingterengganu #beautifulterengganu #bingsupokkem #bingsuterengganu #bingsu #jalanjalancarimakan #makangmakangganu #sekmung #foodphotography #snowflakes #foodporn #malaysia #batuburuk #kualaterengganu #terengganufood #terengganucafe #manggocheesecake #Malaysia TQ for coming n Suport Pokkem😍✌️
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. COMING SOON LIPSCRUB BY DYAS NEW YEAR EDITON (LIMITED EDITION) Flavour PINK GUAVA! 😱😱😱😱😱 . OMGG MESTI CHUOLS TAZZABAR KANNN?? Stay tuned tawww . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
2015 M.Benz C180 AMG New Model (Japan Spec) 1.6 turbo engine White colour exterior Black leather interior Keyless entry Electronic seats Mf sport steering Paddle Shift Reverse Camera Park assist Parktronic Radar Safety System Pre Safe Brake 👉👉For more detail whatapp or call...‪012-5654165‬....ASHRAN #recondcar #importedcar #keretamewah #keretaimport #luxurycar #bmw #negotillletgo #richkidsofmalaysia #RKOM #malaysia millionaire #jalanampang #mercedes #cclass #amg #sportscar #melakapeople #aclass #kualalumpurmalaysia #jutawanmudagroup #putrajaya #malaysiacarspotting #damansaraheights #melawati #tamantundrismail #johor #supercarmalaysia #klcc #terengganu #kitaok
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
. 🔵Sebelum guna atau sapu. selawat semoga di sembuhkan . InShaAllah dengan Izinnya . *💲harga yg tertera tak termasuk Kos Postage dan Kos COD mengikut kawasan . * 🚗COD kawasan #kualabesut #jerteh #bachok #kotabharu #pasirmas dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. . FB : Aira Eyes IG : @airaeyesman Untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇 www.wasap.my/+60142994024/Salam . #minyakdaunbidaraasli #minyak1001khasiat #minyakbidara #minyakbidaraasliruqyah #minyakdaunbidara #minyakurut #daunbidaraasli #minyakruqyah #minyakdoa #minyakselusuh #minyakselsema #minyakserbaguna #kembungperut #sengugut #gatalkulit #sukartidur #migraine #saraf #lumpuh #minyakdaunbidara #ruqyah #kelantan #terengganu
Pasir Panjang Pulau Redang. Pada semua yg ikut trip kami akan menetap di sini dan juga di teluk kalong. ALHA Holiday akan menyediakan segala kelengkapan percutian anda disini. . FULLPAKAGE kami sediakan untuk anda. Tak perlu fikir nak bwak duit bnyak2 ke Redang ni. 😂 . #alhaholiday #pulauredang #pakejpulauredang #redanglagoon #redangbeach #redangholiday #redangreefresort #redangmutiara #redangdelima #terengganu
New Arrival 2016 Harrier Premium 2.0 White colour exterior Half leather interior Electronic driver seat Mf steering Precrash sensor Lane assist Reverse camera 18”rims Pwrboot ....For more detail whatapp or call...‪012-5654165‬....ASHRAN #recondcar #importedcar #keretamewah #keretaimport #luxurycar #bmw #negotillletgo #richkidsofmalaysia #RKOM #malaysia millionaire #jalanampang #mercedes #cclass #amg #sportscar #melakapeople #aclass #kualalumpurmalaysia #jutawanmudagroup #putrajaya #malaysiacarspotting #damansaraheights #melawati #tamantundrismail #johor #supercarmalaysia #klcc #terengganu #kitaok
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
#Repost @affaautoexpert (@get_repost ) ・・・ LEXUS RX200T F-Sport 2017, SR, 20INCH AW, RS, B.KIT, NAVI, TV, SIDE & BACK CAMERA,  HEAD UP DISPLAY, POWERBOOT, RED LEATHER SEAT,  PRE-CRASH SAFETY SYSTEM, SEQUENTAIL TURN LAMP #yearendsale #yearendsale #yearendsale CALL OR WHATSAPP 📳012-2031203📳 Only at @affaautoexpert #affaautoexpert #onlineshopping #carforsale #mpv #suv #callnow #keretaimport #untukdijual #offerprices #hujungtahun #malaysia #affsuzukicup18 #harimaumalaya #terengganu #kedah #johor #negerisembilan #sabah #sarawak #kelantan #368 🇯🇵
Easy come easy go. 😍 Woww Dexandra perfume ni mesra travel taw. Dengan rekaan yang lebih eksklusif, slim petak menjimatkan ruang memudahkan pengguna untuk travel.. Tak tahu nak pilih mane sebab semua best? Meh refer list ni . Boleh juga tanya kami , kami akan suggestkan perfume terbaik ikut citarasa awk 😊 . Apa yg hebat sangat dexandra perfumes ni 🎉 🌹 murah 🌹 berkualiti 🌹 tahan lama 🌹 mesra solat 🌹 setanding jenama² antarabangsa . Berminat ? sila klik di bio profile #dexandra #selangor #perak #pahang #johor #terengganu #perlis #kelantan #kedah #melaka #kl #sabah #sarawak #negerisembilan #penang #dexandraperfume #perfume #perfumemalaysia #dexandraforher #perfumeshop #perfumewomen #dexandraher #pialamalaysia #perfumeviral #dexandramurah #womenfashion #dresspengantin #perfumewangi #instashopping #review
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
L O V E T O S O N G K E T ❤ . SONGKET PRINTED . COTTON SB LINE SONGKET . ⚘ Material Kain Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 45 🌷4 Meter . To order, whatsapp +60163400370 @ www.wasap.my/60163400370/songketprinted . Follow insta @nadeema_songket_courtier . #beautifulday #vscocam #beautifull #photographer #songketbungatabur #handmadewithlove #handcrafted #artworks #designer #craft #wow #kainsongket #offer #promosi #sale #gift #new #sampin #readystok #silk #songkettenun #Terengganu #kainsongket #nadeemasongketcourtier #songketeksklusif #menfashion #womenwear #classicsongket #terengganusongket #songketsampin #worldofsongket
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 KENAPA PERLU PILIH SAFIYYA HIJAB SPRAY ? ❤ Kecil ❤ Wangi ❤ Murah ❤ Mudah dibawa ❤ Mudah dibentuk ❤ Mudah dicuci ❤ Tidak berminyak ❤ Tidak meninggalkan kesan Yang penting , kita tak perlu lagi stress bila tudung tak jadi 💃🏻 Stay Pretty with your hijab 😘 . #love #saffiyahijabspray #cikpiya #cikpuangojes #scarfstyle #scarf #tudungawning #hijabstyle #awning #nurselife #nurse #cod #penang #kedah #johor #melaka #terengganu #perlis #ootd #ootdfashion #ootdhijabnusantara
Honda Odyssey 2.4 2014 Absolute Package White colour exterior Half leather interior Keyless entry Keyless push start 2pwr door 7seater Mf steering Paddle shift Front monitor (touch screen) Roof monitor Reverse camera 18”rims Absolute bodykits City Brake Assist (CTBA) #yearendsale ☑️ #yearendsale ☑️ Call 012-2031203 📲 Call 012-2031203 📲 Only at @affaautoexpert #onlineshopping #carforsale #mpv #suv #callnow #keretaimport #untukdijual #offerprices #hujungtahun #malaysia #affsuzukicup18 #harimaumalaya #terengganu #kedah #johor #negerisembilan #sabah #sarawak #kelantan #156
. Bff till jannah when brings DYAS SCRUB together! Skin dah takde jerawat dans sebarang parut lagi sejak gurlz ni pakai DYAS 💋☺️😊So chuols yang ada masalah skin boleh pakai DYAS SCRUB taww . Botol kecil : RM10-RM14 Botol besar : RM30-RM35 . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes .
" TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .." . Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING . 🔥🔥RM60.00 🔥🔥 Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚 . . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #Tempo2ndWin #motifviral #cctv #nhl #kpop #aliffshukri
" TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .." . Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING . 🔥🔥RM60.00 🔥🔥 Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚 . . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #Tempo2ndWin #motifviral #cctv #nhl #kpop #aliffshukri
" TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .." . Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING . 🔥🔥RM60.00 🔥🔥 Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚 . . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #Tempo2ndWin #motifviral #cctv #nhl #kpop #aliffshukri
" TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .." . Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING . 🔥🔥RM60.00 🔥🔥 Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚 . . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #Tempo2ndWin #motifviral #cctv #nhl #kpop #aliffshukri
" TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .." . Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING . 🔥🔥RM60.00 🔥🔥 Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚 . . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #Tempo2ndWin #motifviral #cctv #nhl #kpop #aliffshukri
" TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT TANPA KOLAGEN .." . Belum habis satu botol result dah WOWW gituu 🔥🔥 . Antara Kelebihan yang anda akan dapat : 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan . 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . JOM DAPATKAN PACKAGING TERBARU BOOSTER WHITENING . 🔥🔥RM60.00 🔥🔥 Postage add RM8 sm RM11 ss 🚚 . . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #Tempo2ndWin #motifviral #cctv #nhl #kpop #aliffshukri
Dengarkan sendiri dr BitClub Network Mega Monster Joe Abel . Kad Debit Bitcoin “Master Card” + Pakej Eksklusif “Personal Concierge Service” tersedia untuk ahli BitClub Network yang layak. Kad ini bertatahkan berlian berlandaikan emas bernilai USD28,000. Yuran tahunan pula USD5,000. Kad ini boleh direka mnurut kehendak pemilik.. Jom terlibat sama dalam Revolusi Bitcoin ini. Banyak kemudahan dan layanan tersedia untuk dimiliki.. . . ✔️Follow @bitcoin.asset.jutawan untuk info lanjut.. . PERINGATAN MESRA Masa terbaik untuk melombong Bitcoin adalah 9 tahun yang lalu. . Masa terbaik kedua adalah sekarang !!!!! . Terbaik adalah mulakan perlombongan Bitcoin sekarang .. Saya adalah pelombong Bitcoin bersama Perlombongan BitClub Tersenarai dalam bursa Blockchain sejak 2015. . Tolong jangan teragak-agak untuk bertanya kepada saya jika anda berminat untuk melombong Bitcoin: . 📲 www.wasap.my/60133396096 DM saya jika anda sudah bersedia untuk mengetahui lebih lanjut. . Daftar percuma dan wassap detail kepada saya: 📌https://bitclubnetwork.com/porsche559/signup.html . Instagram: Englishhttps://www.instagram.com/ bitcoin.assets.club/ . #bola #bolasepak #maharajalawak #pahang #kurungmurah #terengganu #malaysia #johor #joho #kaya #mewah #tansri #datuk #datin #jutawan #jutawanmuda #bisnisonline #bisnismurah #mlm #pengarah #filem #pelaburan #perniagaanonline #kualalumpur #selangor #melaka #perak #emas #minyaklintah #kerja .
next page →