#terimakasihallah

95,616 posts

Loading...
Ada je ni... keluar dekat2 je.. Alhamdulillah segar balik diri ni. Suami pun cakap muka dah xpucat nampak sihat hari ni sejak ada supplement tu.. Alhamdulillah... #terimakasihAllah #premamma
. #IsteriBukanUntukDisewa bila muncul aunty raihan, ai so lega dah ๐Ÿ˜ . credit @jasminhamidjh Akhirnya Raihan bertemu dengan Nur Adriana dalam penerbangan ke Melbourne.. Jodoh, pertemuan, ajal semuanya di tangan Allah.. Siapa Raihan??? Tengok sampai habis OK.. @tiz.zaqyah . . ๐Ÿ‘š@wilnaboutique_ ๐Ÿ’‡ @ridzokumura โœˆ @travelnia Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #moviemaking #drama #dramamelayu #terimakasihallah #showingnow #hebatbukan "
๐Ÿ˜น Don't be fooled by this photo ya. ๐Ÿ˜ This pose only last less then 1 minute under Mama's supervision. ๐Ÿ’—๐Ÿ˜˜ Yup he's my playmate, but maybe he's not gonna be my sleeping buddy. ๐Ÿค— I just dont feel comfortable. ๐Ÿ˜Œ I guess he's not my type. ๐Ÿ˜ผ #princessaurorawhitesnowballkapasputeh #theadventureofprincessputeh #FIP #syukur #princearjunamushroombrownmilocoklat #cats #catsofinstagram #kesayanganmamapapa #takpernahtaksayang #terimakasihAllah
Syukur alhamdulillah... Dah lama sangat tak jumpa sahabat lama dan penyanyi pujaan hati saya #datojamalabdillah ... Masih mesra macam dulu walaupun dah bergelar Dato'... Terjumpa pulak kat program @meletop .. Sempat lagi kami berposing.. @aleeza_kasim Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #penyanyimalaysia #friends #friendship #syukuralhamdulillah #terimakasihallah #hebatbukan
. . HUTANG. . Rasa tak mampu nak bayar hutang? . . Sentiasa doa Allah mudahkan jalan untuk bayar hutang2 yang ada . . Mintak Allah uruskan.Mintak Allah bayarkan hutang . . Mustahil bagi kita,tidak ada yang mustahil bagi Allah
@Regran_ed from @nabilahhayatina - ๐Ÿ’• โ€œMemaksakan anak selalu pada jalan taqwa kadang suatu kesalahan? Maksudmu?โ€ . Yang kita bahas adalah fitrah. Fitrah selamanya ada pada keimanan, agama, kebenaran, dan akhlak mulia. Pada kejujuran, rasa kasih sayang, dan suci. Anak, tanpa pemaksaan sebenarnya fitrahnya ia akan kembali pada hal-hal diatas tadi. . Betapa kita sering Allah tampakkan. Banyak anak-anak terlahir dari alim ulama, namun tidak mewarisi ilmu dan kebaikan orangtuanya. Atau, lulusan pondok pesantren, berhijab hanya karena takut kyai dan teman pondoknya. Yang shalat, hanya karena takut dipukul, menutup aurat sebab bergaya atau perintah orangtua dan guru. Lepas itu, jauh jauhlah dari itu semua. Lulusan pondok pesantren terkadang malah tidak lebih agamis dibanding yg tdk pernah pesantren. Di pondok jadi anak baik, di rumah kasur jadi teman baik. . Yang hilang dari pola pendidikan kita adalah, tidak mendidik sesuai fitrah. Dibenturkannya keinginan orangtua, dengan jalannya fitrah anak. Arkian, tidak ada Allah dalam hatinya. Bingung bagaimana rasa mencintai Allah dan Rasulnya. Hilang kelezatan melafal ayat Al Quran. Karena semua lebih karena paksaan. Hampa dari makna kenikmatan surga. Buntu dari hakikat kenapa diwajibkannya berhijab. Lalu gonjang-ganjing saat kenal dunia, belum lagi godaan pemikiran-pemikiran. Tak faham makna Tauhid, Islam dan Iman. Ini lebih karena cemas dan putus asanya kita. Kepanikkan kita menghadapi zaman now ini. Berpengaruh kpd bagaimana seharusnya kita pada anak keturunan kita. . Tugas kita adalah, menjaga dan merawat fitrah anak. Menanamkan Allah padanya. Hingga saat nanti ia mulai shalat, ia faham kepada siapa ia menghadap. Ketika ia sdh memiliki imaji positif ttg Allah, ttg shalat, dan Quran, dia akan seperti hendak ulam pucuk menjulai. Tidak ada bentuk perlawanan apapun darinya selain kebahagiaan bersamanya. Begitu pula dg yg lainnya. . Sepatutnya, kita memulai mbangkitkan kesadaran fitrah keimanan sjk dini bukan dngan memaksakan pelaksanaannya. Wallahuโ€™alam. - #regrann #parentingIslami #TerimakasihAllah
. . DUIT YANG DIPEROLEHI DARI JALAN DOSA AKAN KEMBALI DIGUNAKAN DI JALAN DOSA . Orang yang tersadung tu seringkali kerana batu kerikil bukan kerana gunung. Acapkali yang menjatuhkan Kita bukan Hal Hal yang besar melainkan Hal Hal yang kecil yang Kita pandang sebelah mata. . Satu kisah yang diceritakan oleh Tuan Andre, satu petang dia pulang dari meeting, dalam poket beliau dah siapkan 2.000 rupiah untuk membayar duit parking yang berjumlah 1.000 rupiah . Sampai di kawasan parking dia menyerahkan duit tadi pada penjaga parking di kawasan tu. . Sebaik saja menerimanya 2.000 rupiah tadi, penjaga parking terus nak pergi, segera ditahan oleh Tuan Andre. . Ditanya kenapa Tak pulangkan baki duit? Lalu jawab si penjaga parking ni tak Kan 1.000 rupiah baki pun nak berkira? . APA yang dijawab oleh Tuan Andre, kalau Pak cik perlu duit baki tu Pak cik boleh saja mintak padanya, bukan mengambilnya macam tu saja, andai Saya Tak redha maka duit tu Walaupun sikit jadi duit yang Haram. . Mendengar Hal tu, penjaga parking tadi memulangkan baki wang tersebut. Lalu pergi. . Yang lebih menyedihkan, setelah itu penjaga parking tadi bergabung kembali dengan kumpulan rakannya di hujung sebuah gerai berpesta minum keras kelas rendahan. . Duit yang kita perolehi secara haram tak memenuhi syariat akhirnya akan habis untuk perkara perkara maksiat. . Dalam FTR, Puan Nora Ada jugak sentuh pasal Hal yang sama. Simple je pasal minum air atau pesan air kosong air suam Kat kedai makan. Kadang kadang time bayar tu Kita Tak bagitau Kat tuan kedai sebab anggap air kosong je kan. Tak pe. Hehe . Tapi Rupa rupanya benda kecik macam tu pun boleh jejaskan keberkahan rezeki. Banyak lagi benda benda kecik yang Puan Nora tegur dalam FTR yang kita selalu terlepas pandang. . Jangan lupa peruntukan sikit untuk tambah ilmu, agar pendapatan Kita terpelihara. Kerana kadang kala perkara kecik yang Kita anggap biasa Dan takda apa apa tu pupa rupanya menghilangkan berkah rezeki Kita. . Siti Munirah A.Rashid . Dapat sesuatu? Jemput komen "ALHAMDULIlLLAH" Terima kasih ๐Ÿ˜Š
~ Alhamdulillah.. Perumahan Sahid Mansion. . Rabu 12 Desember 2018 - pk. 14.00 Wib Pesanan siap diantar ke Perumahan Sahid Mansion, Jl. Ceger Raya Pondok Aren, Tangerang Selatan. . - Donut Kentang. - Lemper Panggang Ayam. - Pastel Sayur. . Terima kasih kepada Ibu Ratri. . #losarisnack #losariminiburger #losaricookies #losaricucikilo __________________________________________ #lemperpanggangayam #pastelsayur #donutkentang #lemperayam #kabarbintaro #infobintaro #infosnackbintaro #snackbintaro #snackbox #snackjakarta #kuebasahbintaro #snackarisan #kuebasahjakarta #snackboxmeeting #snackboxbintaro #snackboxjakarta #snackrapat #snackenak #snackboxmurah #terimakasihallohswt #terimakasihallah #terimakasihpelanggan #terimakasihpembeli #sahidmansion #pondokaren #cegerraya
Cinta seorang ibu itu menenangkan, cinta seorang ayah itu menguatkan, Kini Suami tercinta pengantinya ๐ŸŒธ #terimaKasihAllah
Hari terakhir dibintulu,Kupi-kupi dulu bersama otai-otai yg hebat dr sarawak..terima kasih atas segala layanan yg diberikan..ada rezeki kita bertemu kembali insha allah.. #petala #gps #otaiotaihebat #terimakasihAllah
#thankyou #thanksallah #terimakasih #terimakasihallah #nikmatmalam #nikmat #berserah #sujud #suarahati #suararasa #ketundukan #tunduk Aku Belum Pernah Terlupa Tuhanku Terima kasih atas nikmat ini Terima kasih atas kasih sayangMu Terima kasih Engkau masih mengasihani aku Di sepertiga malam ini Aku pohon padaMu Jaga imanku Aku pohon dosaku terampun Kerana sesungguhnya Engkau penerima taubat Aku hamba yang selalu terkhilaf Aku hamba yang selalu kelalaian dalam nikmat sementara Aku alpa pada neon bersinar Tuhanku Genggam hatiku dalam kasihMu Asyikkan aku dalam basah iman yang Kau beri Aku sujud memohon hanya padaMu Kasihilah aku Kasihanilah aku Kurniakan aku nikmahMu Tuhanku Sepertiga malam ini aku berlari Mencari seberkas sinar dalam sujudku Tolonglah aku dalam meraih cintaMu Di keheningan ini bantulah aku; berilah aku kekuatan; pegang kukuhlah hatiku dalam mencari penawar pada sebuah kerisauan hati Tuhanku peluklah aku pada nikmatMu yang tidak terhingga Aku sujud padaMu dalam sendu yang panjang Terima kasih Tuhan Kerana sepertiga malam ini Masih ada ruang untukku Kau berikan Terima kasih Tuhanku 12 December 2018 Desa Putra 04:25
โ€œSemoga kita semua sentiasa dirahmati & dilimpahi rezeki yg berpanjanganโ€ Aamiin... . . #assalamualaikum #selamatmalam #Alhamdulillah #syukur #terimakasihAllah #rezekiAllah
Saya dan Seniwati @aleeza_kasim mempromosikan drama #13Khurafat yang sedang bersiaran di @astroprima105 setiap Rabu jam 11PM.. Semua kisah dalam drama #13Khurafat berdasarkan KISAH BENAR... Arahan En @kingrahimzali Terbitan @anomalousfilmsprojects Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #actress #working #showingnow #terimakasihallah #hebatbukan #dramamelayu
11 Dec 2018 Saya dan Seniwati @aleeza_kasim bersiaran dalam program @meletop untuk promosi #13Khurafat @astroprima105 . . ๐Ÿ‘—@syuscouture ๐Ÿ’‡@ridzokumura Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #actress #13k #showingnow #promosi #working #moviemaking #terimakasihallah #hebatbukan
Syukur alhamdulillah... Pertama kali saya di jemput untuk program @meletop dan di gandingkan dengan Seniwati @aleeza_kasim bagi promosikan drama #13Khurafat @astroprima105 @anomalousfilmsprojects Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #actress #promosi #13k #showingnow #terimakasihallah #moviemaking #thriller #hebatbukan #friends
Rainur bawa Raihan berjumpa dengan family Addin di Melbourne tapi kenapa Nur ada kat situ? Jangan lepas peluang untuk tonton sampai habis kalau nak tau kesudahannya... #isteribukanuntukdisewa Arahan En @osmanali_nuansa Terbitan @nuansafilm_official @astroriamalaysia . . โœˆ@travelnia ๐Ÿ‘š@wilnaboutique_ ๐Ÿ’‡@ridzokumura Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #actress #drama #dramamelayu #working #melbourne #terimakasihallah #moviemaking #showingnow #hebatbukan
Akhirnya Raihan bertemu dengan Nur Adriana dalam penerbangan ke Melbourne.. Jodoh, pertemuan, ajal semuanya di tangan Allah.. Siapa Raihan??? Tengok sampai habis OK.. #isteribukanuntukdisewa @tiz.zaqyah . . ๐Ÿ‘š@wilnaboutique_ ๐Ÿ’‡ @ridzokumura โœˆ @travelnia Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #moviemaking #drama #dramamelayu #terimakasihallah #showingnow #hebatbukan
. . โ€œHutang boleh menjadi penyebab kepada rezeki tersekat daripada sampai kepada kita.โ€ . . - 111 FORMULA TARIK REZEKI Kredit @artortoise
Lunch hour hari ni makan Kari ikan kembung dengan Ayam goreng taruk bawang ja. . . . Ini pun bawak balik bekal dari rumah mak, kari ikan tu mak yang masak. So alang2 nak balik lunch kat rumah, bawak bekal balik sekali. . . . Sampai rumah, just masak nasi ja la. Settle. . . . . . . . . . #syukuralhamdulilah #syukurselalu #terimakasihAllah #terimakasihsuami #terimakasihmakabah #kariikanmakmasak #ayamgorengtarukbawang
. . Apa aja siih isi soundbook Aku Ingat Allah...? Biar g penasaran kita simak review videonya yuukk... . . More info (reseller) & order: 083856151984 #TerimaKasihAllah
. . Spesifikasi Soundbook Terima Kasih Ya Allah: . - 8 pushbutton bersuara doa harian - Boardbook 12 halaman - Laminasi glossy - Sudut rounded, aman untuk anak-anak -ukuran buku 26.5 x 26.5 cm Bonus: - baterai - buku pendamping untuk orang tua Pushbutton Terdiri dari: 1. Doa bangun tidur 2. Doa masuk WC 3. Doa keluar WC 4. Doa sebelum makan 5. Doa setelah makan 6. Doa sebelum belajar 7. Doa untuk orang tua 8. Doa sebelum tidur Berat : 800gr . . Harga Normal = 220.000 Harga Promo = 193.600, Disc 12% selama periode promo, sampai 31 Desember 2018 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Free ongkir ke seluuuuuruh Indonesia Raya๐Ÿ˜‰ . . .More info (reseller) & order: 083856151984 #TerimaKasihAllah
๐Ÿฅฐ happy full6months baby ku sayanggg ~ semoga menjadi anak yg baik bila sda besar nt ๐ŸŽค sdar xsdar rupaโ€™y stgh taun sda umur anak mma neh.. ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜ #terimakasihAllah #syukurselaluuu #alhamdulillah #aaamiin
Bingka Ubi Alhamdulilah... terima kasih Pn Shima kerna sudi order Bingka Ubi. #buatsendiri #sedapsgt #anytimebolehorder #bdrseriputra #terimakasihAllah
You CREATE your OPPURTUNITIES by ASKING from them ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Š Zana dan Ayie takkan tinggalkan 2 insan istimewa ini Kak Sha & Abg Azril yg telah banyak bantu kami dari takde apa2 sampai lah hari ini mcm2 kami dpt rasa dan lalui... Ya Allah, jagakan lah HATI kami...Qolbu kami...๐Ÿคฒ #WeRespect #WeAppreciate Alhamdulillah, terima kasih Allah atas peluang perniagaan ini...๐Ÿคฒ AUSTRIA & HUNGARY โœˆโœ… VIETNAM โœˆโœ… BEIJING, CHINA โœˆโœ… GOLD COAST, AUSTRALIA โœˆโœ… KOREA โœˆโœ… SWITZERLAND & PARIS โœˆโœ… & hari ini trip ke JAKARTA โœˆโœ… #TerimaKasihAllah #TerimaKasihVLE #TerimaKasihKakShaAbgAzril #VLEroadtoJakarta2018 #BusinessTrip #VVIPTrip
Alhamdulillah syukur ๐Ÿคฒ Dapat melancong dgn trip VVIP PERCUMA sekali lagi bersama mentor & VLE sibling ๐ŸŽ‰ Kali ini kita terbang ke #Jakarta pula ๐ŸŒโœˆ๐Ÿ˜ #Alhamdulillah #TerimaKasihAllah #TerimaKasihVLE #TerimaKasihKakShaAbgAzril
Reward tuk diri sendiri,cuti time ke @alhaalfacosmeticsbangisentral akhirnya sisturr dapat juga๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜tudung semestinya dari @tudungkekaboo.store sisturr tolong promote ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†janji sisturr beli dgn duit sendiri, x harap duit laki hokeyyy! Kata nak syantekkk!! #sisygmakeupkoygpanasss #makanhatidikkk #tolonghadam #terimakasihallah
Alhamdulillah rezeki Cod perfume...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #terimakasihallah #syukurrezekidariAllah #suebeatyperfiumoriginal ๐Ÿ’‹ #READYSTOCK #pastiipuashatii
Hi uols ๐Ÿ˜˜ . . Jangan lupa tonton saya dan @aleeza_kasim dalam @meletop di @astroriamalaysia dan astroriaHD jam 9pm OK.. @anomalousfilmsprojects Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #moviemaking #themakingof #terimakasihallah #working #hebatbukan
Ni lah hasilnya, pepperoni pizza. So far okeylah first try, cuma roti keras sikit. Overall Okey, . . . . . #syukuralhamdulilah #syukurselalu #terimakasihAllah #terimakasihsuami #terimakasihmakabah #kakdihamasak #pepperonipizza
House plants that freshen the air and amit oxygen. These lovely calatheas are healthy tropical plants and will cheer you everyday. #monaoven #alhamdulillahrezekidariallah #rezekitaksalahalamat #terimakasihallah #mariberkebun #sihatminda #ilovegardening #calathea #indoorplants #plantsmakepeoplehappy #minigarden #gogreen #mytheraphy
Being grateful is not just an act of saying Alhamdulillah. Being grateful is an attitude. Itโ€™s a lifestyle. Itโ€™s a way of thinking. Youโ€™re constantly grateful. . . Allhamdulillah rezeki dari Allah... rezeki anak2 rezeki orang tua.. โคโค #syukuralhamdulillah #syukurselalu #sabarituindah #Allahthebestplanner #rezekiyangbaikdatangdariMu #terimakasihallah
. . Mana-mana yang semput sempit tu... Tengah resah gelisah. Tak tenang. Hutang keliling pinggang. Makan minum tak cukup tak menentu. Banyak masalah. Buat macam ni. . . 1) solat taubat 2 rakaat mohon petunjuk Allah SWT . . 2) Bersyukur dan berterima kasih dulu dengan segala nikmat yang sedang dan dah kecapi. . . 3) keluarkan sedikit duit atau barang berharga pergi sedekahkan. . . Biasanya keadaan macam tu jadi asbab kita kurang memberi dan kurang mengeluarkan. . . Memberi sampai anda rasa tahap ketagih. ๐Ÿ˜Š . . Puan dah habis tu kami ni kais pagi makan pagi. Ni nak kena sedekahkan pulak. Mana cukup! . . #RezekiYangBERKATituCukup . . Permulaan kejayaan dan kekayaan itu adalah dengan memberi. Amalkan apa yang saya cakap ni. Jika anda kaya nanti, Jangan lupa saya yang share ilmu na ๐Ÿ˜‚ gurau jeee... . . Okeylah nak lupakan terus pun boleh... Tak kisah. Janji uols senang dan bahagia sudahlah. . . Allah kata tidak akan miskin orang yang bersedekah. Inilah Rahsia orang kaya yang mereka tak tunjuk. Mereka cuma beritahu sahaja. Yang mereka buat, mereka sorok dan kita tak nampak. . . Dah jangan perasangka pada orang kaya. Amalan mereka Allah terima kita mana tahu. Dunia sekarang dunia fitnah. Jadi abaikan yang buruk-buruk. Sentiasa sangka yang baik-baik. Ok? . . Saya? Anda tak perlu tahu apa saya buat, siapa saya. Cukuplah terkenal dengan penulis FTR.#MenulisKESyurga . . Ingat pesan saya. Bila anda buntu, buat apa saya suruh tu. In Shaa Allah pasti!!! . Nora Yusof #Penulis_FTR
Dupdapdupdap ๐Ÿ’•, Counting hours โณ Yeahhh lets fly together with #VLE โœˆ๐ŸŒ #Switzerland #Paris tak sempat nak letak nama, nnt balik Malaysia kita letak sama2 dgn #Jakarta ni sekali ๐Ÿ˜ƒ #Alhamdulillah #TerimaKasihAllah #TerimaKasihVLE #TerimaKasihKakShaAbgAzril #VLEroadtoJakarta2018 #Businesstrip #VVIPtrip
Syukur padamu ya Allah...masih ada yg sayang.. Terimakasih sahabat..semoga Allah berikan kebahagiaan buat kita dan sentiasa dalam Ridho Allah selalu.... . . #syukurselalu #terimakasihAllah #perkeso2018 #ultah48
Assalamualaikum. Pg2 lg dh dpt rezeki Alhamdulillah. Terima kasih @dynasmokhtar. Bju comel2. Murah rezekimu. Moga dipermudahkn segala urusanmu. Ibu dn baby sihat hendaknya Aamiin ya Rabb #terimakasihallah #alhamdulillah @dynasmokhtar #rezekiannurfatihah
. . Buat apa yang kita tak biasa buat, kita akan dapat apa yang kita tak biasa dapat. . . Dapat sesuatu?
Actually ni supper 2 hari lepas. Diha dengan encik Farhan decide buat pepperoni pizza. . . . . Dua2 bukan kaki makan makanan western so before buat pepperoni pizza ni kena makan nasik dulu, baru kemas perut. . . . Sejenis yang kalau sentuh makanan western ja, mesti malam x lena tido. So petang tu, siap2 masak ayam goreng berkicap. Simple ja. . . . Lepas magrib baru start buat. By the way, almost 10 pm baru siap semua, since nak tunggu doh kembang kena kasi rehat dulu. . . . Tu yang siap lambat. Kitaorang rehatkan 45minit ja. Ada ja yang buat terus tanpa kasi rehatkan doh. Tapi tu la, diha mengikut perintah encik Farhan. . . . So sesambil tunggu, boleh mandi dan solat isyak dulu. Pastu sambung balik. . . . . . . . . . . . #syukuralhamdulilah #syukurselalu #terimakasihAllah #terimakasihsuami #terimakasihmakabah
Alhamdulillah bersyukur kerana masih dipanjangkan usia, diberi kesihatan dan kekuatan utk meneruskan perjuangan di bumi Allah... Terima kasih pada ucapan dan ingatan utk befday sy semalam. Saya tau, ramai nak wish kan, tapi takut ekkk..opppss. Ok awak wish dalam hati dan doakan dari jauh pun dah cukup utk saya. Dalam hidup ni kalau kita terlalu meminta2 mmg takkan pernah cukup. Bersyukur dan terima seadanya, paling penting jgn putus asa dan enjoy your life tau. Perkara yg kita tak boleh nak kawal lantakkan je hahaha, yg negatif dan mengganggu kehidupan kita jauhkan, yg dh lepas kita move on. Dont you ever2 begging someone and dont put yourself down. We hv our own value n self respect k. Anyway bersyukur sangat2 kerana dikelilingi org yg baik2 dan prihatin walau di mana pun berada. Terasa 37 tahun pun mcm sebaya dgn Yass yg 11 tahun kat sebelah kau hado?.. nahh. Jgn marah gurau jerr tau. Bagila chance sikit utk befday girl.. hahaha. kbye.โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’‹ #10december #throwback #itsmybirthday #syukurselalu #momanddaughter #terimakasihAllah #terimakasihsemua #happybirthdaytome #throwbacklangkawi
Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜ Selamat pagi Selasa yg indah ๐Ÿ˜ Semoga dipermudahkn segala urusan kita semua & semoga dimurahkan rezeki kita semua pada hari ini dan hariยฒ seterusnya ๐Ÿ˜‰ InshaAllah... Aamiin ๐ŸŒน๐ŸŒน #pagi #pagisemangat #katakata #motivasipagi #semangatpagi ๐Ÿ’ช #bajusenam #tafaqur #istighfar #allah #TerimakasihALLAH
Nungguin bareng2 ampe jam 12 mlm. Mata dah pada ngantuk, dan dedeknya dah K.O duluan. Jadinya cm bertiga deh fotonya๐Ÿ˜ Barakallah fii umriik, doa terbaik utk mu nak. Gak kerasa udah 4 tahun aja, semoga tambah yg baik2 semua yah nak aamiin๐Ÿ˜‡๐Ÿ™ . . . #barakallahfiiumrik #happybirthday #doaterbaik #bahagiabersama #bahagiaitusederhana #terimakasihallah #thankstoallah #janganlupabersyukur #janganlupabahagia #instamoment #instagood #instaforlike #instalikes #like4likes #likeforlikes #likephoto
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Selamat Ulang Tahun yang pertama anakku "Muhammad Rydjuna Hamka Aldevaro" โ˜บ terima kasih sudah membuat hidup mama menjadi sangat bahagia..hari hari mama selalu di isi dg polah tingkah abang yg sangat sangat menggemaskan setiap harinya๐Ÿ˜˜ dg diambil keputusan mama yg berhenti bekerja..berat..iya sangat berat..karena semua demi fulltime mengurus dan merawat abang insyallah istiqomah dan semoga rejeki papa selalu dilancarkan Allah SWT๐Ÿ˜‡ amiin...semoga dg bertmbhnya umur abang, abang selalu diberi kesehatan, panjang umur, kepintaran, doa terbaik dari mama papa selalu buat abang๐Ÿ˜‡ sekali lagi selamat ulang tahun yg pertama ya abang๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜ mama papa syg abang๐Ÿ˜˜ selamanya๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜ . . . . . . . #alhamdulilllah #terimakasihAllah #selalubahagia #cintahijabesarku #pulausumatera #kotapadang #DKIjakarta #pulaujawa #propinsijawatimur #kotakediri #thxgod #duapuluhempatgram #maskawinkita #goalrelationship #akadnikah #weddingparty #5 .11.16 #6 .11.16 #kotasurabaya #10 .12.17 #babyboy #babyRy #babyDjuna #mamamuda #ceritaRydjuna #birthday #ultahpertama #satutahunrydjuna #10122018
Alhamdulillah lumayan menang lomba cerdas cermat ke 2 walau nggak bisa lanjut ke kabupaten Tapi nggak apa apa #terimakasihallah #NABIMUHAMMAD #BERSYUKURAPAADANYA
ISNIN yang membahagiakan. 1- Di ruangan Wanita, BERITA HARIAN hari ni ada lagi cerita konvo. Terima kasih Saufi Hamzah.. Semoga Allah membalasnya dgn segala kebaikan. 2- Diminta baca puisi dalam Majlis Makan Malam PENYAIR. Terima kasih RMY. Kata-kata indah selalu lahir dari hati yg ikhlas. #terimakasihallah #penyairmalaysia #iamback #foryoumom #sabardanikhlas #myfamilymyeverything #beritaharian #dbp
Berani Pak Muiz nak halang Rimau ? Nasib dia baik, kuku Rimau baru kena potong. Kalau tak, habis kena cakar... @rozitachewan1 @pu_azman @hairisafwan #lelakikirimantuhan Setiap Isnin jam 9pm di @astro_oasis106 dan MayaHD Arahan En @rashidsibir Terbitan @zeelproduction @hj.zil . . Turban @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakonmalaysia #drama #dramamelayu #moviemaking #showingnow #terimakasihallah #friends #hebatbukan
Alhamdulillah rezeki hari ini #nasiarabayam #terimakasihAllah #terimakasihsemua #sayajual #halalkanjikaadakekurangan ... ๐Ÿ˜‹๐Ÿคญ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Œ
. . Believe in Allah plan.. when one "Happiness" is taken away, in shaa Allah he will shower you with more blessingsโค๏ธ. #terimakasih #terimakasihAllah #kawankawanyangkitasuka #mrragaman #faizaltahir #demam #happyblessings #appreciatesupport
next page →