#thesmart_igers

116,417 posts

Loading...
Fiery Eyes🔥🐱Felix is such a good cat! I’m going to miss him.
Sooooo as the majorities want . [ 1st day ] - 12012018 -Pasal budget will be explained in the last post (4rd day) . Stay tuned 💯. Kami bertolak from Kedah dalam pukul 8 pagi . So sampai ja dekat border which is Bukit Kayu Hitam , kami park kereta and naik van tour guide pergi immigration . Dekat sini kena tunggu lama lah jugak . Masa kami sampai haritu number baru start queue but dah ramai orang kat situ. So kami tunggu no kami dalam 500+ . Haha lama kan , padahal nak cop passport ja pun . Before tht , kita kena isi boarding pass (kot) , idk wth we call tht piece of paper . So after dah cop , maka bermulalah perjalanan kami ke aonang , krabi . Punya lah lama perjalanan tu sampai berapa kali bangun tidoq pun tak sampai lagi. Haha , then 1st stop kami kat gambaq gajah tu ha. Next , kami pi makan and solat jamak sesiap. Then teruskan lagi perjalanan and hujan pulak masa tu kat aonang. Sampai aonang , terus check in and rehat jap. Then pukul 7:30 get ready turun dinner . Btw , sini lewat sejam ( 1 hour behind ) from Msia . So 6:30pm dah masuk maghrib . So malam tu pergi makan steamboat and srsly seoul garden punya steamboat kalah weyy . Sedapnya allahu . Depa punya seafood the best ah ! 🌟 . After habis dinner , kami singgah pasar malam . Depa punya pasar malam every jumaat , sabtu dengan ahad . Haaa dekat sini barang dia murah gak , so kalau korang nak beli/belanja kannnn beli ja . No hesitation sebab nanti korang menyesal macam kami . Hihi . Street food dia pun best wey . Masa tengah jenjalan tu hujan pulak makin lebat , so kami pun balik ke hotel and tidur awal sebab esok tu nak pi island hoping so kena bangun awal . Thts the end for 1st day . Sebarang pertanyaan , boleh komen kat bawah . __________________________________________ #leggo #beautifuldestinations #beachvacay #wanderlust #travelogue #traveloutfit #travelgram #sawadeekrap #ikutcarakita #igfeedsmenarik_ #stevoxmag #vscocam #vscocam_my #vsco #bokeh #bokehlicious #bokehkillers #portrait #portraiture #streetphotography #stevoxmag #thesmart_igers #frame_sempoi #hasil_kita #igersportrec_ #anakmudajohor #exploretocreate #my_ig_lah #nature #naturephotography
: Ilmu itu milik Allah. Apa yang baik itu kita cuba amalkan dan kita sampaikan kepada yang lain. - ‎اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ - #akhimumtaz
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: “Awak, owhh awakk..tau tak apa beza awak dgn dolphin 🐬 ??” “Dolphin??tak tau laa pulak saya..”🤔 “Dolphin nampak comel berenang renang di lautan..” “Dah tu awk nk ckp sy x comel??”😡 “Belomm abess ayat, sabarrrr..Dolphin nampak comel berenang renang di lautan..awak nampak comel berjalan jalan di daratan..”😚 “Ouchhhh...”😍 . And they live happily ever after.😂😂 #bilapickuplinewin . #throwbackthursday #dontmindmyface #jangankatakaklongtakpayong ☂️ . . . P/s : Ada lagi ke trend #katapikat ni utk 2018?ke dh beganti dgn trend baru?? ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #ikutcarakita #igersmy #thesmart_igers #malaysianig #ig_malaysia_ #my_genggua #my_ig_lah #ic_wow #wow_havoc #gila_shot #wow_asia #themalaya_ig #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #rakansepenjenayah #tamansafaribogor #travelwithareja #selfportrait #snapseed #mobilephotography
Semester 1 just going well and i'm ready for the next chapter... Being Azzad is just a cliche character but its nice to learn being a performer... I need more after this... #Reputation . . . #2k18 . . . . #Inspiration #wow_men #thesmart_igers #igfeedsmenarik_ #vscocam_my #gengvscocam #projekaok #igersdaerah #lensamy #artkami #awangmalaya #fantastic_igers #gallerymalaya #tonekillers_my #szvpics #remajagrapher #trueigers_ #physcoart #igerstanahair #igersmuda #frame_sempoi #gila_shoot #inipadubro_igers #kawaninstagram_flyingwhale
H I G H . S E A . . Achievement unlock . . #ini_ejan_punya . . #rakansepenjenayah . . #moodynature #moodygrams
Kalau ada nak carik model boleh dm sis @nrztiey nie. . . . #ikutcarakita
Light,raining and women? 🤙🏻 . . . Talent @husnashabudin
18 January 2018 Rohana Jalil-Resahku- Diri ini seumpama pemburu, Yang memburu tentang jawapan rindu, Tak tertahan aku menangis rindu, Rindu ku kepadamu.
I am not Krishna, nor Christ, nor Mohammad, nor Buddha; but I can tell you four simple things that will make human existence better. They are acceptance, tolerance, compassion, and consideration. If one person starts practicing these and the other reciprocates - coexisting in peace and harmony can become a definitive reality. #vsco #vscocam #gengvscocam #vscomalaysia #igersmalaysia #igers_malaya #themalaya_ig #igersmy #thesmart_igers #projek_tempatan #projek_rabak #my_genggua #ikutcarakita #sematnatang #mystory #my_ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow_men
“Appreciate Someone Before its Gone”
❄️🌲🌨
Dulu kehidupan beliau biasa² ja kerana beliau seorang biasa. Lily pun biasa².. Sekarang kehidupan beliau telah bertukar jadi luar biasa.. Susah² dulu, senang² kemudian.. Nak berjaya mesti belajar dari orang² hebat, lebih pengalaman dan lakukan kerja yang boleh beri jaminan untuk masa depan anda. 📊 . Selamat malam. 💤 . . . . . #17 |1|18 #thesmart_igers #twt_insta #instagram #igersmy #igerskedah #instagramers #igmalaysia #instadaily #instamood #instagood #ikutcarakita #sukasuki #my_genggua #portraiture #salutstory #explorelife #sp #wma_favourite #xv_favourite #vscocam #like4like #follow4follow #lifequotes #lifejourney #photooftheday #mobilephotography #businesswoman #night #malaysia
◀UrbanXXX Best Photo▶ ▪️ Best Picture For The Theme "URBAN", Please See The interesting picture on her profile ▪️ Congratulation to: @mralhamdulillah ◇ 👤Selected By :@_pejar_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔹Themes 🔹 :Urban ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Keep Using #AnakMudaJohor & #TheSmartCollab In Your Best To Get A Change To Be Featured From Us!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔️Follow Us ✔️ @anakmudajohor ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👥Alliance Team👥 @remajagrapher | #remajagrapher @_heromalaya_ | #heromalaya_ @thesmart_igers #thesmart_igers @rambang_shoot | #rambang_shoot @the_galleryanakmelaya |#galleryanakmalaya @anakjatimalaya | #gallery_ajm @streetactivityspg | #streetactivityspg @mask__killer | #mask_killerzz
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup. Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian. . . . . . #mobilegraphy_xv #artofvisuals #mobilemag #anakmudajohor #igersmalaya #my_ig_lah #igerspchg #igerspuchong #igersselangor #xv_favourite #projekwaghih #wma_favourite #themalaya_ig #thesmart_igers
next page →