#thesmart_igers

120,863 posts

Loading...
Mentari pagi mulai merayap pada waktu, Menghangat baluri tubuh ini dengan cahaya, Bermandi cahaya pagi penuh pesona, Ku pandang jauh di langit yang tak bermega, Ku dengar sesayup sapamu memanggil di kedalaman sukma, Selamat pagi cinta, selamat pagi rindu, selamat pagi persadaku. Ku tulis layang jingga pada hatimu yang semakin jauh, Membeku diantara bebatuan dan karang karang di lautan, Ku harungu samudera aksara untuk menemukanmu, Pada pasir yang berbisik ku bisikkan sejuta kata untukmu, Ku bentangkan kanvas biru pada cakrawala, Ku teriakkan kalimat kalimat syahdu hingga langit ke tujuh, Pada taufan dan beliung yang berteriak pada pusaran alam, Ku ingin menitipkan salam yang terlukis pada hembusannya, Pada pergunungan yang menjulang penuh ketenangan, Ku pahat seluruh kata hatiku agar tereja pada pagi dan senja, Kau lenyap bagai di telan bumi, Sirna bersama pusaran waktu, Entah di ujung mana kau bersemayam, Dalam waktu yang tak lagi mahu tersungging, Biarlah semua hanya bayu pagi, Sambut pagiku dengan rekah senyummu yang selalu tersembunyi, Ku tahu kau mengikutiku pada setiap aksara yang terhampar, Namun kau tetap bersembunyi pada tabir sutera, Sampai kapan, tintamu tak mahu lagi berkata, Sampai hati membilang dalam kidung kidung tanpa syair, Biarlah senyum ini mengembang, Selamat pagi sahabat hatiku. Mentari Hilang, Juli 22, 2018 #igmaahad #sony6000 #anakmudajohor #projek_abhaska #remajaganu #physcoart #thesmart_igers #ikutcarakita #vscomalaysia #city_features #thediscoverer #artxgrammers #igersmalaysia #budakbarunakup #instagram #pigeonroute #gf_kelantan #igersmalaysia #SonyAlphaPotrait #urbanandstreet #wisataaceh
sΔ±nol snoıɔǝɹd 🐬 #shotoniphone #vsco #handsinframe β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ #tonekillers #thecreatorclass #meistershotz #theimaged #leagueoflenses #streetframe #streetmobs #streetshared #hypedshots #visualambassadors #artofvisuals #moodygrams #my_ig_lah #igtones #lensco #thesmart_igers #vscocam_my #agameoftones #clickcity #ikutcarakita #depthobsessed #mobilegraphymy #mobilegraphy_xv #anakmudajohor #enter_imagination #shotzdelight @instagram β€˜ers
β€’ kenapa rezeki tak datang ? Contoh kite kerja tapi Quality kita tak bagus . Agak2 Boss naikkan pangkat tak ? Same jugak dgn rezeki . Kalau kite tidak mengikuti ape yg Tuhan suruh , macam mana rezeki nak datang ? Ade je rezeki yang datang . Tapi berkat xda β€’ ______________________________________________ #mobilegraphymy #mobilegraphy #fantastic_igers #mobilegraphymalaysia #igfeedsmenarik_ #vscocam_my #mobilegraphy_ig #IGERSMALAYA #my_genggua #thesmart_igers #gila_shoot #streetexploration #kawanisntagram #igersmalaysia #sicktone #hasil_kita #frame_sempoi #my_ig_lah #igersepmu #lensamy #vsart_my #igersquad #ikutcarakita #igersganu #igerspadangmidin #anakmudajohor #anakmudaganu
: Ilmu itu milik Allah. Apa yang baik itu kita cuba amalkan dan kita sampaikan kepada yang lain. . β€ŽΨ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡ΩΩ…ΩŽΩ‘ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―Ω ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―Ω . #akhimumtaz . #usrahsantai #thedaiegraphy #hakhada #my_genggua #igersmy #ikutcarakita #themalaya_ig #dakwahsantai #dakwahsentap #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #vscomalaya #vscocam #dakwahmudah #thepuisidaie #canon #igersjohor #ig_malaysia #thesmart_igers #creative #islamic #vscophile #muslim #abuhanifah #ig_islamic #dakwahislamic #abbasy_islamicdesign
Ahmad Jais- Sumpah Setia Jangan layukan mu bunga dihatimu, Jangan surutkan lautan bahagia, Dikala dinda menghilang diri, Jangan hilangkan harapan kanda. #epulhawis_contest
Last night, we went to Book Xcess (Owner and organizer Big Bad Wolf). Located at Tamarind Square, Cyberjaya. Price? Definitely cheaper. The biggest 24 hours bookstore! #Family #thesmart_igers #mygenggua #igers #igers_my #ig_malaysia_ #my_ig_lah #malayaigers #igersSelangor #igersGombak #igerspchg #vsco #vscomalaysia #vscocam_my #gengvsco #gengvscocam #ikutcarakita #inicarakita #folkmalaysia #wow_malaysia
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Thank you so much cik PA bnyk tolong membantu meringankannn kerja i ols. The struggle is real kott planning for mjlis kawen nihh.. Harap2 ade laa org lanjeww kite trip cuti gi mane2 pasni kann..🀭 cc : @safo.91 . . . P/s : Finally boleh tarik nafas legaa skett..☺️ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #ikutcarakita #igersmy #thesmart_igers #malaysianig #ig_malaysia_ #my_genggua #my_ig_lah #ic_wow #wow_havoc #gila_shot #wow_asia #themalaya_ig #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #rakansepenjenayah #wedding #malaywedding #iphonephotography #iphoneonly #snapseed #portraitphotography
Weekend guys . Dup dap dup dap 🀣 #epulhawis_contest #typographycontest
To a certain extent, i take shots in order to ignore all the troubles. Sometimes it feels completely hopeless when you don’t get what you really want. . . #artofvisuals #agameoftones #hikayat_lensa #frame_sempoi #shootxupload #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #ig_malaya #igersmalaya #gila_shoot #themalaya_ig #shutteredco #thesmart_igers #rakansepenjenayah #gramslayers
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Dulu ber4 skrg ber5. Udah2 laa tu tnya bila ber6. 🀣🀣🀣 #familyno41 . . . P/s : Terima kasih semua yang hadir memeriahkan majlis. Terima kasih semua yang banyak membantu, menyumbang tenaga dan masa menjayakan majlis. 😊😘 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: #ikutcarakita #igersmy #thesmart_igers #malaysianig #ig_malaysia_ #my_genggua #my_ig_lah #ic_wow #wow_havoc #gila_shot #wow_asia #themalaya_ig #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #rakansepenjenayah #malaywedding #iphoneonly #iphonephotography #family
: Ilmu itu milik Allah. Apa yang baik itu kita cuba amalkan dan kita sampaikan kepada yang lain. . β€ŽΨ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡ΩΩ…ΩŽΩ‘ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―Ω ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…ΩŽΩ‘Ψ―Ω . #akhimumtaz . #usrahsantai #thedaiegraphy #hakhada #my_genggua #igersmy #ikutcarakita #themalaya_ig #dakwahsantai #dakwahsentap #igfeedsmenarik_ #igersmalaya #vscomalaya #vscocam #dakwahmudah #thepuisidaie #canon #igersjohor #ig_malaysia #thesmart_igers #creative #islamic #vscophile #muslim #abuhanifah #ig_islamic #dakwahislamic #abbasy_islamicdesign
Tteok-bokki. Stir-fried rice cakes. ~at Gukje Market, Busan.
πŸ…’πŸ…—πŸ…πŸ…“πŸ…žπŸ…¦ πŸ…œπŸ…žπŸ…’πŸ…”πŸ…’ . . . . #thesmart_igers #cunbruh #vscocam_my #genyhm #like4like #fdigers_weekdays #remajagrapher #Rg_potrait #rakansepenjenayah #anakmudajohor #awangmalaya #my_ig_lah
η›†θΈŠγ‚Š When the souls of the dead come back to visit the living.
Sunset View πŸŒ…. #skyseries #sunset #shotoniphone
Just to complete the feed...
The Sun and Moon Pagodas stand erect in the water of central Fir Lake (Shanhu). They are also known as Gold and Silver Pagodas because of their colors at night. The Sun Pagoda is the world’s highest bronze pagoda, the world’s highest bronze pagoda with an elevator, and the world’s highest pagoda above water. The Sun and Moon Pagodas are a tourist site combining culture, art, religion, and architecture, technology, and natural landscape. . . #vsco #vscomalaysia #vscogood #vscophile #vscomalaya #vscocam #picsart #ig_malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersdaily #igersoftheday #igfeedsmenarik #my_ig_lah #themalaya_ig #thesmart_igers #igers_anakmelayu #landscape #malaysian #malaysia #1malaysiaofficial #travelphotography #shutteredco #malaysiantravellers #guilin #china πŸ‡¨πŸ‡³ #natgeotravel #natgeoasia
Setiap gambar ada cerita chenta β™‘ Abadikan hari bahagia anda dalam satu gambar Pakej serendah rm850 SAHAJA Call/wasap.my/60129897894 Call/wasap.my/60129897894 β€’ β€’ β€’ #nikon #ikutcarakita Β  #wedding Β #themalaya_ig Β #igersmalaya #kerjakahwin Β #vscogood_ Β #solemnization #twt_insta Β #nikah #my_ig_lah Β #my_genggua Β #wow_men Β #vscogoodshot #igfeedsmenarik_ Β #igersmy Β #malaywedding #weddingphotography #perkahwinan Β #weddingphotographer Β #perkahwinanmelayu #my_ig_lah Β #jomkahwin Β #thesmart_igers Β  #malayguidewedding #malayphotographer #visualabuse #malaysianwedding #terengganuwedding #jurufotokahwin #kelantanwedding
Setiap gambar ada cerita chenta β™‘ Abadikan hari bahagia anda dalam satu gambar Pakej serendah rm850 SAHAJA Call/wasap.my/60129897894 Call/wasap.my/60129897894 β€’ β€’ β€’ #nikon #ikutcarakita Β  #wedding Β #themalaya_ig Β #igersmalaya #kerjakahwin Β #vscogood_ Β #solemnization #twt_insta Β #nikah #my_ig_lah Β #my_genggua Β #wow_men Β #vscogoodshot #igfeedsmenarik_ Β #igersmy Β #malaywedding #weddingphotography #perkahwinan Β #weddingphotographer Β #perkahwinanmelayu #my_ig_lah Β #jomkahwin Β #thesmart_igers Β  #malayguidewedding #malayphotographer #visualabuse #malaysianwedding #terengganuwedding #jurufotokahwin #kelantanwedding
PORTRAIT HAVOC SATURDAY πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ ● Hi Everyone,This Is The 8th Best Picture Of Our Choice This Week, Let's See Interesting Photos On Their Profile ● Congratulation to: @apn.shmsdn @dyanaea @raxyziq @750shot @ay.zul @_opitt @frissxv @gaban.ulala βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘€Selected By :@nurshafff βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Keep Using #AnakMudaJohor & #TheSmartCollab In Your Best To Get A Change To Be Featured From Us!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βœ”οΈFollow Usβœ”οΈ @anakmudajohor βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β–·Alliance◁ @remajagrapher | #remajagrapher @_heromalaya_ | #heromalaya_ @thesmart_igers #thesmart_igers @the_galleryanakmelaya |#galleryanakmalaya @mask__killer | #mask_killerzz
ζˆ‘θ¨˜εΎ—δ½ ηš„η¬‘θ‡‰οΌŒεˆεΎŒι™½ε…‰θˆ¬ηš„ζΊ«ζš–γ€‚ζ–Όζ˜―ζˆ‘εœ¨ι™½ε…‰δΈ­ε°‹ζ‰Ύδ½ ηš„θΊ«ε½± 🌿✨ . . . . #θͺžιŒ„ #θͺžιŒ„εˆ†δΊ« #εΏƒζƒ…θͺžιŒ„ #倏倩 #ζ…•ε°Όι»‘ #interiordesign #bar #cafe
next page →