#tiadakesansampingan

18,475 posts

Loading...
Hi semua... tadi set kurus meletop.. yg ni pulak set flawless tak igt dunia.. set flawless ni pun ada buat promo tau syg2.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
" PRODUK SC BAGUS UNTUK IBU -IBU YANG SEDANG BERPANTANG" / / Nak tahu apa kelebihan produk ni jugak khususnya mereka yang berpantang Czer:- / / ✔Sejuk Dan Menyamankan Produk ni tak pijar, bila sekali sapuan tu terasa sejuk dan dingin je tau. Kalau terkena baby pun usah risau, silap-silap dia boleh menyengih kesejukkan. / ✔Melancarkan Nifas Dan Angin Kalau sapu kat perut tu, terasa lancar je nifas keluar. Dan tak tersekat-sekat. Tapi kalau sapu satu badan tu, memang berlumba-lumba lah angin jahat dan degil tu nak keluar. Yang ni kalau dah terkeluar maka berdentum-dentumlah bunyinya. / ✔Melawaskan Sembelit Melampau Ada ibu Czer yang selepas bersalin, mengalami sembelit melampau. Sebab tu bila ibu-ibu czer ni kebanyakkan mengeluh sebab bermacam-macam produk dah cuba. Bila menggunakan produk Secret Correa ni, takdelah keluar tandas dengan wajah duka, nak meroyan je rasa. / ✔Menghilangkan Stretchmark Nah! sambil-sambil gosok, Tanpa disedari stretchmark pun hilang. Yang ni wajiblah ibu-ibu Czer dapatkan tak lupa ibu berpantang normal pun boleh amalkan.
Hi semua... tadi set kurus meletop.. yg ni pulak set flawless tak igt dunia.. set flawless ni pun ada buat promo tau syg2.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
🤔🤔 APAKAH KELEBIHAN OREN⁉️ . . 1️⃣ Bersihkan Darah 🤩 2️⃣ Kaya dengan Serat 😍 3️⃣ Kawal Tekanan Darah ☺️ 4️⃣ Kesihatan Kulit 😉 5️⃣ Kesihatan Sistem Kardiovaskular 😎 6️⃣ Kesihatan Gigi & Tulang 😊 7️⃣ Kesihatan Buah Pinggang 😄 8️⃣ Merendahkan Kolesterol 😁 9️⃣ Melawan Penyakit Jangkitan 😆 . . 😱😱😱 SEMUA DALAM 1 ‼️ PRODUK APA HOK ADO SEMUANYA? . . 😍 Mestilahhhh... M-COLL COLLAGEN CANDY 🍬 . . ❌ Bau Hanyir . ❌ Bahan Kimia . ❌ Perlu Dibancuh ❌ Perlu Ditelan ❌ Perlu Disuntik . . HANYA HISAP2 DAN KUNYAH2 JE... Senang kan? Nak sihat pun mudah je... 🙌🏻🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ . . . Sebarang pertanyaan, WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 ✅ Pengedar Sah M-Coll di Pantai Timur
Semua biasa dengar apa tu teh hijau? Tapi anda tahu tak, teh hijau boleh kuruskan badan?. . . . Serius! Jika tak percaya boleh Google. Caranya minum dua kali sehari 30 minit lepas makan tengahari dan malam. . . . Dah tahu ni, terus buat lah ye, jangan bertangguh keh 😁 Boleh kita kurus dan sihat sama-sama.
TAK BANYAK PUN TURUN BERAT BADAN...6KG JE! . . . Itupun dalam masa 2 minggu baru nampak kesan. . . Wah, steady je Kak Sue ni amalkan gula-gula kurus Mince + 3 peket detox mix GCT (Green Coffee Tea). Ada 4 peket lagi kena habiskan dalam masa sebulan. Tak sabar nak tau results Kak Sue nanti. . . . Uols nak try juga tak? Sekotak GCT tak sampai RM50 termasuk postage. Tapi kalau nak PERCUMA sekotak, boleh dapatkan set promo bulan Jun. Sekali dengan Mince. JIMAT habis! . . WhatsApp 📲 0166425564 segera ye. Cepat order, cepat pos, cepat kurus 💃
SOALAN: "Sis, biasanya berapa lama boleh nampak kesan makan gegulakurus ni?". . . JAWAPAN: InSyaAllah, biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cumanya, semua bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. Semua pun berlaku dengan izinNYA kan? . . Nak tau cara consume MINCE GulaGulaKurus paling berkesan dengan maklumat set lengkap kurus oleh DiMAR, boleh terus WhatsApp saya di 📲 0166425564 keh.
Jangan risau kuruskan badan walaupun masih bf sepenuhnya. Nah tengok, bukan je lemak berjaya disingkirkan, susu pun bertambah. Alhamdulillah 😍😘 . . GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . . ➡susah nak turun berat badan ➡mengah bila naik tangga ➡nak turunkan berat tapi masih menyusu . . . kita ada hampir 700 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try produk DiMAR ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . mana nak order? wassap saya 0124646014
Hi semua... sape yg nak kan set kurus meletop tu.. .. kami extent promosi smpai hujung bulan ni tau.. berbaloi sgt2.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Hi semua... sape yg nak kan set kurus meletop tu.. .. kami extent promosi smpai hujung bulan ni tau.. berbaloi sgt2.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Special price untuk sepanjang bulan June ni. Wasap siti laju-laju kalau nak tanya details. Nah simpan no ni 0124646014
Repost By glamsoapbynleebeauty_: Sis, #GlamSoap tu Untuk apa ? Dear, #glamsoap tu sabun pencuci muka & badan yg boleh merawat masalah jerawat, parut, panau, kulit berminyak, kusam, kering & lain lain. Bahan bahannya juga adalah organik dari daun teh, daun pudina, kunyit, aloevera & jintan hitam GLAM soap tak memedihkan kulit selepas cuci ja, kulit AUTOMATIK jadi lembut & tersangat la wangi. #glamsoap #glamsoapbynleebeauty #glamsoapmurah #glamsoaporiginal #glamsoapuntukmuka #antijerawat #meresapkedalamkulit #glamsoapuntukbadan #organic #bahanorganic #bebaskimia #selamatdigunakan #tiadakesansampingan #bazarpaknil #fattzura #skinuntukraya #trustedseller #malaysia
Hi semua... sape yg nak kan set kurus meletop tu.. .. kami extent promosi smpai hujung bulan ni tau.. berbaloi sgt2.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
INGIN bermula amalkan pemakanan kolagen tetapi tidak tahu jenis & brand apa best? . . . 🙌🏻🙌🏻 Mulalah dengan M-COLL Collagen Candy 🍬 berbentuk gula2, hanya hisap2 dan kunyah2 je 💋 . . Lagi-lagipun M-COLL telah dilabelkan sebagai “Asia Pacific Super Health Brand 2018 & 2019” 😱😱😱 . . 🤔🤔 Apa lagi menunggu? ❌ perlu disuntik ❌ perlu dibancuh ❌ perlu ditelan ❌ berbau hanyir . ❌ berasa serbuk geli . ✅ perisa strawberi . ✅ berbentuk tablet . ✅ dihisap atau dikunyah je ✅ sedap dirasa . ✅ pelbagai manfaatnya . . . Sebarang pertanyaan, WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 ✅ Pengedar Sah M-Coll di Pantai Timur
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. . . Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. . . Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.
"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". . . . Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. . . . Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda . . . WhatsApp terus ke 📲 0192557314 sekarang, saya tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja.
Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan (detox) 🍬 Stabilkan hormon 🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab) 🍬 Turunkan kolestrol. 🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Tiada cirit birit, pening, mual 🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! . WhatsApp 📲 0192557314 😘 .
Hi semua... sape yg nak kan set cantik plus kurus tu.. take note ya.. pihak kami ada buat promosi tau.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Hi semua... sape yg nak kan set cantik plus kurus tu.. take note ya.. pihak kami ada buat promosi tau.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
. "Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". . . . Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. . . . Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda . . . WhatsApp terus ke 📲 0126206934 sekarang, cik lin tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja.
. Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. . . Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. . . Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.
. Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan (detox) 🍬 Stabilkan hormon 🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab) 🍬 Turunkan kolestrol. 🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Tiada cirit birit, pening, mual 🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! . WhatsApp 📲 0126206934 😘 .
Aduhhh! Kena setepek 😂 Korang rasa apa? Stroberi ke, cekelat ke, keledek? 🙈 . . Rasa oren la bagus. Macam perisa gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR. Tapi jangan malas bersenam ye!
Kombinasi gula-gula kurus MINCE dan minuman detox GCT amat serasi dengan sis Izan ni. Baru consume dua hari dah rasa perbezaan. . . Memang selalunya tuan empunya badan lah yang akan rasa kesannya paling ketara. Dia yang kurus, kau yang panas. Dah kenapa? Hahaha ok just kidding! 😂. . Nak rasa sendiri penangan kombinasi tag team MINCE + GCT dalam masa yang singkat, terus je lah WhatsApp saya di 📲 0194761913 sekarang juga ya. Janji? ✌️😁✌️
Gula Gula Kurus Mince oleh DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡ Susah nak turun berat badan ➡ Mengah bila naik tangga ➡ Nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kami ada lebih 600 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma mereka malu-malu nak share kat kita. . Kenapa korang kena try produk DiMAR? . (+) Kami guna bahan kualiti dan selamat (+) Kami beri korang menu untuk bagi lagi cepat dan banyak jumlah kilo yang turun (+) Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . Mana nak order? WhatsApp 📲 0194761913
💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Risau dengan masalah muka berjerawat? Kulit kusam & gelap? Tona kulit tak sekata? Parut jeragat? . . 👸🏻 Zack (Model): “Zack pun suka M-COLL ni, tiap2 hari mesti kena makan 2 biji, barulah kulit cantik & bebas cela...” . . 🍓 Tablet perisa strawberi . 🍓 Kemam atau kunyah je . 🍓 Dapatkan kulit cantik 🍓 Gebu . 🍓 Cerah . 🍓 Bebas jerawat 🍓 Pudarkan kesan jeragat . 🍓 Tona kulit semakin sekata . . . Sebarang pertanyaan, WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 ✅ Pengedar Sah M-Coll di Pantai Timur
Hi semua... sape yg nak kan set cantik plus kurus tu.. take note ya.. pihak kami ada buat promosi tau.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
🤔🤔 APAKAH KELEBIHAN STRAWBERI⁉️ . . 1️⃣ Kesihatan Ibu Hamil 🤰🏻 2️⃣ Tona Kulit 💁🏻‍♀️ 3️⃣ Memperbaiki Kulit 🙆🏻‍♀️ 4️⃣ Pembersih Kulit 💆🏻‍♀️ 5️⃣ Memutihkan Gigi 💋 6️⃣ Menjaga Kesihatan Mata 👀 7️⃣ Menjaga Kesihatan Jantung ❤️ 8️⃣ Menurunkan Kolesterol 🎚 9️⃣ Mempertajam Daya Ingatan 💡 🔟 Menjaga Fungsi Otak 🧠 . . 😱😱😱 SEMUA DALAM 1 ‼️ PRODUK APA HOK ADO SEMUANYA? . . 😍 Mestilahhhh... M-COLL COLLAGEN CANDY 🍬 . . ❌ Bau Hanyir . ❌ Bahan Kimia . ❌ Perlu Dibancuh ❌ Perlu Ditelan ❌ Perlu Disuntik . . HANYA HISAP2 DAN KUNYAH2 JE... Senang kan? Nak sihat pun mudah je... 🙌🏻🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ . . . Sebarang pertanyaan, WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 ✅ Pengedar Sah M-Coll di Pantai Timur
Alhamdulillah... bintik2 di muka cust kami dah kurang.. tq kerana percayakan produk kami ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Aduh bestnya dapat turun 2 kg dalam masa seminggu amalkan minuman detox mix GCT dan gula-gula kurus Mince serentak. Selera terkawal, badan pun rasa ringan! . . . Sesiapa yang teringin nak turunkan berat badan dengan supplement DiMAR, boleh terus WhatsApp 📲 0192081474 segera ya. Nak diskaun? Boleh je, reroger nanti keh? 😊
Betul ke anda nak capai impian anda tu? Atau impian tu sekadar anganan untuk kelihatan berwawasan di mata orang sekeliling sahaja? Cuba berhenti sejenak dan fikirkan semula, apa sebenarnya yang anda mahukan sementara masih hidup di dunia ni. . . . Jika betul-betul inginkan sesuatu, perlulah berdisiplin dan kejar impian itu. Memang senang beralasan untuk tangguh masa. Yang ruginya bukan orang lain pun. Anda juga. Renung-renungkan ye 😊
Bila perut dah mampat dengan hidangan juadah lazat itu ini, butang baju pun terasa susah nak katup...usah risau, tiba sudah masanya anda mula kemam 2 biji gula-gula kurus Mince tu. . . Selain dapat kawal selera makan, boleh juga bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan kontrol kolesterol sekali. . . Baju yang sendat akan kembali longgar tak lama lagi, Insyaallah. Tak percaya? Cubalah. WhatsApp saya di 📲 0192081474 segera. Ada promosi harga hilang akal sepanjang Jun ni! Seriusss...
Alhamdulillah... bintik2 di muka cust kami dah kurang.. tq kerana percayakan produk kami ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Alhamdulillah... bintik2 di muka cust kami dah kurang.. tq kerana percayakan produk kami ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Ada yg tanya mcm mn nk minum produk #bodydream ni... Nah sy berikankan info mcm mn nk minum... . . Bestnya sehari sekali shj minum anda akan dpt result yg superb!...x perlu 2x atau 3x sehari...BESTKAN!... Dlm ms yg sama boleh juga merawat kulit yg kendur tu jd tegang...awet muda! . . Nk dptkan produk ni boleh DM sis....😊😊😊😊 . . #bodydreamkanada #agentbodydream #bestproduct #slimmingproduct #beautyandhealth #tegang #cantik #bestresult #cabarankurus30hari #kuruscepat #tiadakesansampingan #ctdk #senaman #senamankurus #tips #umi #cheras #semenyeh #gegarlawak #acheykintangkintung #yangterindah #bodydreamkl #cocoslimming
. Nak kurangkan berat badan, kenalah kurangkan lelemak yang setia bermastautin dalam badan tu dulu. Nak kurangkan, kena keluarkan lah, kan? Nak keluarkan, kenalah dengan cara yang sihat dan selamat. Masuk akal tak so far? . . . Dengan GCT, bahan-bahannya akan bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan keluarkan 8-9 jam selepas minum. Jadi, kita ada masa nak kira jadual masa ke tandas nanti. . . . Bila banyak yang keluar, maka badan akan jadi semakin ringan dan sihat. Terlupa timbang berat badan pun tak apa. Tengok beza pada perut, pinggang, peha, lengan pun dah tau. Best kan? . . . WhatsApp segera 📲0126206934 sementara HQ ada buat promosi harga tak masuk akal sepanjang Jun ni. Layan GCT, layan Mince gula-gula kurus selama sebulan. Settle! Insha-Allah.
. Tahukah anda, gula merupakan glukosa yang boleh tambah kalori dan akan disimpan sebagai lemak di dalam tubuh hingga sebabkan obesiti dan penyakit diabetes. Jika kita sentiasa ambil makanan yang manis, kita berpeluang besar untuk hidap penyakit diabetes atau lebih dikenali sebagai kencing manis.  Setakat ini, belum ada lagi ubat yang dapat merawat penyakit diabetes hingga pulih sepenuhnya. 😲
. INSYA ALLAH, DALAM SEMINGGU DUA DAH BOLEH NAMPAK HASIL. . . Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. . . ✔️Perut buncit jadi kempis. . . ✔️Seluar ketat jadi longgar. . . ✔️Badan berat terasa ringan. . . ✔️Naik tangga pun lutut tak sakit lagi. Alhamdulillah. . . Jom kurus dengan selamat. WhatsApp 📲 0126206934 sekarang juga.
Wow.. cust kami sorang ni terus jatuh cinta dgn hpp kami.. tq kerana percayakan produk kami ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tapi salmon diimport. Jadi, harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudahkan?. . . Tahukah anda bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omega-3 sama seperti ikan salmon? Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. . . Omega 3 dapat pecahkan lemak dan bantu kurangkan kolestrol. Tambahkan ikan tongkol dalam menu anda akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian. Sangat baik juga untuk orang mengandung.
"Badan rasa ringan dan bertenaga walaupun selepas membuang.". . . . Saya mencari 10 orang yang serius ingin turunkan berat badan dengan selamat, hanya dengan amalkan produk kami selama sebulan. Dengan syarat, anda konsisten dan tak lekas putus asa. . . . Bermodalkan hanya RM130 (harga sebenar RM225), anda akan dapat 2 botol gula-gula kurus Mince dan sekotak Green Coffee Tea detox mix, guide menu sihat selama 30 hari dan banyak lagi tips kesihatan mengikut situasi anda . . . WhatsApp terus ke 📲 0166425564 sekarang, saya tunggu di hujung talian ye! 10 calon pertama sahaja. Let's go!
Ini di antara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Kawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Tingkat metobolisme (lagi cepat bakar lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan (detox) 🍬 Stabilkan hormon 🍬 Bakar lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya (100% selamat, proven test lab) 🍬 Turunkan kolestrol. 🍬 Kecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Tiada cirit birit, pening, mual 🍬 Automatik rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah kurus! . WhatsApp 📲 0166425564 😘 .
Wow.. cust kami sorang ni terus jatuh cinta dgn hpp kami.. tq kerana percayakan produk kami ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Tahukah anda, gula merupakan glukosa yang boleh tambah kalori dan akan disimpan sebagai lemak di dalam tubuh hingga sebabkan obesiti dan penyakit diabetes. Jika kita sentiasa ambil makanan yang manis, kita berpeluang besar untuk hidap penyakit diabetes atau lebih dikenali sebagai kencing manis.  Setakat ini, belum ada lagi ubat yang dapat merawat penyakit diabetes hingga pulih sepenuhnya. 😲
Nak kurangkan berat badan, kenalah kurangkan lelemak yang setia bermastautin dalam badan tu dulu. Nak kurangkan, kena keluarkan lah, kan? Nak keluarkan, kenalah dengan cara yang sihat dan selamat. Masuk akal tak so far? . . . Dengan GCT, bahan-bahannya akan bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan keluarkan 8-9 jam selepas minum. Jadi, kita ada masa nak kira jadual masa ke tandas nanti. . . . Bila banyak yang keluar, maka badan akan jadi semakin ringan dan sihat. Terlupa timbang berat badan pun tak apa. Tengok beza pada perut, pinggang, peha, lengan pun dah tau. Best kan? . . . WhatsApp segera 📲0192557314 sementara HQ ada buat promosi harga tak masuk akal sepanjang Jun ni. Layan GCT, layan Mince gula-gula kurus selama sebulan. Settle! Insha-Allah.
INSYA ALLAH, DALAM SEMINGGU DUA DAH BOLEH NAMPAK HASIL. . . Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. . . ✔️Perut buncit jadi kempis. . . ✔️Seluar ketat jadi longgar. . . ✔️Badan berat terasa ringan. . . ✔️Naik tangga pun lutut tak sakit lagi. Alhamdulillah. . . Jom kurus dengan selamat. WhatsApp 📲 0192557314 sekarang juga.
Wow.. cust kami sorang ni terus jatuh cinta dgn hpp kami.. tq kerana percayakan produk kami ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Eeeeeeee geramm tgk awk dah makin cantikk berseri dengan penangan Boosterwhitening..makin manis laaa😍 . . Ramai dah jatuh hati dengan boosterwhitening..para wanita diluar sana jgn tgk orang lain dah makin cantik dengan boosterwhitening...😍😍😍 . . Mari pakat2 serbu boosterwhitening yang tgh viral diserata malaysia😊 . . Dapatkan OFFER GILA-GILA dari HQ. . . Sila whatsapp . "BW" ke 014 9666 528 "BW" ke 014 9666 528 "BW" ke 014 9666 528 . . #boosterwhiteningterhangatdipasaran #viraldiseratamalaysia #4ributestiminiberjaya #lulusKKM #tiadakesansampingan #putihgebuuuu #berhiasuntuksuami #mentortv3 #hangamampumilik #stokisterbesarkelantan #agentdandroshipdiperlukansegera #pendapatanlumayan #jangantunggulama2 #banyakkelebihanboosterwhitening
😱😱😱 M-COLL 🍬 DAPAT PENGIKTIRAFAN APA NI? . . ✅ BEST BRAND IN HEALTHCARE PRODUCT OF THE YEAR AWARDS 2018 . . sempena “International Prestige Brand Award” — the World’s most influential BRAND award ceremony. . . . Kunyah 2 biji setiap hari, . 😍 Jerawat hilang 😍 Jeragat pudar 😍 Tona kulit sekata . 😍 Kulit lebih tegang . 😍 Kulit lagi anjal . 😍 Lagi “pinkish” 😍 Lebih YAKIN untuk keluar TANPA SOLEKAN siang & malam 😍 Lelaki 🙋🏻‍♂️ pun boleh makan . . . SUDAH TAHU RAHSIA UNTUK KEKALKAN KULIT LEBIH ANJAL, CANTIK DAN JADI MAKIN CERAH? ▶️ 🍓 M-COLL COLLAGEN CANDY 🍬 . . . Apa tunggu lagi? Cepat dapatkan sekarang 🍓 . . . Sebarang pertanyaan, WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 WhatsApp 📲 016-326 4221 ✅ Pengedar Sah M-Coll di Pantai Timur
Tip pertama untuk kempiskan perut ialah minum segelas air satu jam sebelum makan. . . Selain bantu lancarkan sistem pencernaan, minum air putih sebelum makan juga dapat bantu proses penurunan berat badan dan kurangkan porsi makanan kita nanti. Best kan? Cubalah 👍
KONSISTEN CONSUME KURANG 2 MINGGU, TURUN 2 KG. . . Percaya tak, gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR hanya sejenis 'makhluk' yang dicipta dengan izin Allah sebagai asbab kita kurus dengan sihat? . . Ye, kami percaya setiap kesan penurunan berat badan dan kesan positif pada testimoni pelanggan adalah berkat zat pengasih dan penyayangNYA pada kita semua. . . Nak rasa zat Ya Rahman Ya Rahim melalui produk kami? WhatsApp saya di 📲 01116424790 dengan segera, kita bincang lebih lanjut bagaimana nak kurus dengan selamat bersama DIMAR. InSyaAllah
SOALAN: "Sis, biasanya berapa lama boleh nampak kesan makan gegulakurus ni?". . . JAWAPAN: InSyaAllah, biasanya dalam 1-2 minggu dah boleh nampak hasil perubahan. Cumanya, semua bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. Semua pun berlaku dengan izinNYA kan? . . Nak tau cara consume MINCE GulaGulaKurus paling berkesan dengan maklumat set lengkap kurus oleh DiMAR, boleh terus WhatsApp saya di 📲 01116424790 keh.
Alhamdulillah... sekali 2 kotak cust kami sorang ni repeat.. tq kerana percayakan produk kami ya syg.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Hai Awakkk Hensem Cantik Gojes macam biasa jangan lupa ye kemam GulaGulaKurus sebelum sarapan or lunch. Before tu baca dulu doa dan selawat ☺ Jadikan Gula Gula Kurus ni sebagai ASBAB untuk kita kurus dan sihat 😊 . KURUS bukan untuk cantik dan hensem je tau tapi untuk kita lebih sihat dan lebih cergas. Niat tu penting 😎 insyaAllah dipermudahkan . Jom order whatsapp 0124646014 untuk details
Alhamdulillah... sekali 2 kotak cust kami sorang ni repeat.. tq kerana percayakan produk kami ya syg.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Alhamdulillah... sekali 2 kotak cust kami sorang ni repeat.. tq kerana percayakan produk kami ya syg.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Apa itu "Circuit Training"? Ia adalah rutin senaman kitar untuk beginners. Mengikut pakar kesihatan, Kevin Zahari, lakukan 6 senaman berikut secara berterusan. Rehat jika perlu, usah paksa diri ye. Ulangi kitar ini sebanyak 3 kali. Oh ye, rehat 2 minit antara kitar. Selamat mencuba!
Sis Intan ni punyalah busy dengan kelas sampai terlupa makan. Busy sungguh tu eh? Walaupun kadangkala terlupa nak consume gula-gula kurus MINCE oleh DiMAR, sempat jugalah turun 2 kg. Sebotol pun tak sempat habis. . . Bayangkan jika dia consume Mince dengan konsisten untuk sebulan tu. Hmmm tentu malatopss weight loss dia. . Nak order/pertanyaan boleh WhatsApp saya di 📲 0194761913 dengan SEGERA
Harini saya nak perkenalkan semula gula-gula kurus bernama Mince, salah satu produk kurus popular nationwide di bawah jenama DiMAR. . . Sebelum tu, tahukah anda bahawa jenama ni sudah pun bertapak di Malaysia sejak dua tahun lalu? Alhamdulillah disahkan HALAL dan SELAMAT oleh Jakim dan KKM. . . Hampir seribu real testimoni oleh pelanggan kami telah diterima dan feedbacknya sangat positif. Syukur. . . Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi, boleh terus WhatsApp saya di 📲 0194761913 harini juga.
Tahukah anda, gula merupakan glukosa yang boleh tambah kalori dan akan disimpan sebagai lemak di dalam tubuh hingga sebabkan obesiti dan penyakit diabetes. Jika kita sentiasa ambil makanan yang manis, kita berpeluang besar untuk hidap penyakit diabetes atau lebih dikenali sebagai kencing manis.  Setakat ini, belum ada lagi ubat yang dapat merawat penyakit diabetes hingga pulih sepenuhnya. 😲
Nak kurangkan berat badan, kenalah kurangkan lelemak yang setia bermastautin dalam badan tu dulu. Nak kurangkan, kena keluarkan lah, kan? Nak keluarkan, kenalah dengan cara yang sihat dan selamat. Masuk akal tak so far? . . . Dengan GCT, bahan-bahannya akan bantu pecahkan lemak dari dalam badan dan keluarkan 8-9 jam selepas minum. Jadi, kita ada masa nak kira jadual masa ke tandas nanti. . . . Bila banyak yang keluar, maka badan akan jadi semakin ringan dan sihat. Terlupa timbang berat badan pun tak apa. Tengok beza pada perut, pinggang, peha, lengan pun dah tau. Best kan? . . . Jadi, WhatsApp segera 📲0166425564 sementara HQ ada buat promosi harga tak masuk akal sepanjang Jun ni. Layan GCT, layan Mince gula-gula kurus selama sebulan. Settle! Insha-Allah.
INSYA ALLAH, DALAM SEMINGGU DUA DAH BOLEH NAMPAK HASIL. . . Semuanya bergantung kepada metabolisme badan masing-masing dan cara sis jaga pemakanan yang betul. . . ✔️Perut buncit jadi kempis. . . ✔️Seluar ketat jadi longgar. . . ✔️Badan berat terasa ringan. . . ✔️Naik tangga pun lutut tak sakit lagi. Alhamdulillah. . . Jom kurus dengan selamat. WhatsApp 📲 0166425564 sekarang juga.
Hi semua.. customer kami sorang ni igt berak sakit bila guna omc(sebab taik kotor semua keluar) rupanya biasa je.. best dia.. ❤ #LovelieeBeauty #LovelieeCosmetics #OhMyChocolate #HelloPeachPlease #produkkesihatan #produkselamat #tiadakesansampingan
Hi uollss, arini last day 2 botol Mince RM 100 sahaja!! Korang jimat RM80 dan kos pos lagi tau. Yang berazam nak kurus selepas raya rugi tak grab sekarang. Lepas raya nanti confirm ramai yang naik berat badan kannnn, kannnn😊. . Jom order, wasap je 0132582878
Betul ke anda nak capai impian anda tu? Atau impian tu sekadar anganan untuk kelihatan berwawasan di mata orang sekeliling sahaja? Cuba berhenti sejenak dan fikirkan semula, apa sebenarnya yang anda mahukan sementara masih hidup di dunia ni. . . . Jika betul-betul inginkan sesuatu, perlulah berdisiplin dan kejar impian itu. Memang senang beralasan untuk tangguh masa. Yang ruginya bukan orang lain pun. Anda juga. Renung-renungkan ye 😊
next page →