#tourismbali

2,997 posts

Loading...
Siang BroSis, - Ngapain aja tadi seharian di sekolah? Belajar di kelas, nongkrong saat jam istirahat atau ngerumpiin si doi si kakak kelas yang ganteng banget. 😁 - Pasti banyak banget ya kegiatan yang kalian lakuin seharian ini. Seharian udah sibuk di sekolah, pasti pulang-pulang capek ya. Apalagi saat badan udah capek, perutpun biasanya kriuk-kriuk minta diisi. Udah nggak jamannya lagi lho pulang-pulang nahan lapar. Ayam kecak bali bisa jadi solusi dari semua masalahmu. Menu-menu ayam bakarnya yang maknyosss bisa kalian bawa pulang lho. Makannya di rumah sambil nonton drama korea di kamar. Beeuhhh, bisa banget! 😁 - Ayo tunggu apa lagi, buruan sepulang sekolah langsung mampir ke @ayamkecak.bali 😁 - (ayam kecak singaraja) . . . . #ayambakarhits #ayambakar #jajanayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #makananhits #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #kulinerbali #wisatakuliner #kulinerhits #kulinersingaraja #infosingaraja #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak #isiperut #pulangsekolah
have a planning to visiting heaven gate today? _______________________________________________ Tag us with #tourismbali for a chance to be featured @tourismbali πŸ“Έ:@the_flying_yoyo ・・・ Looking ahead to life and a Man United victory tonight!!! #bali #indonesia #puralempuyang #temple #asia #southasia #indonesia #baliindonesia #balivibes #couplegoals #couple #dreams #travel #traveler #travelphotography #travelphotos #puralempuyangtemple #life #lifeahead #traveltheworld #dreamscometrue #instatravel #wanderlust #explorer #exploretheworld #travelholic
Tegallalang Rice Terraces in Ubud is famous for its beautiful scenes of rice paddies involving theΒ subak (traditional Balinese cooperative irrigation system), which according to history, was passed down by a revered holy man named Rsi Markandeya in the eighth century. Tegallalang forms the three most splendid terraced landscapes in Ubud's shared region, with the others being in the villages of Pejeng and Campuhan. The Tegallalang rice terraces alone offers a scenic outlook that spreads down before you and away to the rice paddies on the slopes across the valley. The high roadside location is cool and breezy and it is a well-known spot for tourists to stop and take photos. Painters and nature lovers also enjoy visiting this spot, and there are numerous art kiosks and cafes near the ledge offering their ware. JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker Β  #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
honeymoon packages in Bali, only 300 $ including hotels, and traveling around Bali for 3 days. there is lunch and transport, let's come to Bali enjoy your holiday with family on the island of Bali which is famous for its cultural customs Order via WhatsApp +6281938444525 email ekop0662@gmail.comlet 's take a vacation to Bali around the beautiful and nuanced places of Bali, Indonesia, with a package of 4 days and 3 nights only 300 $ including hotels, traveling around Bali 3 days and tickets entering the temple plus kecak dance, let's order your holiday package at Bali with our travel organizerOrder via WhatsApp +6281938444525 email ekop0662@gmail. #culture #balicliff #tourismbali #travelorganizer #tripadvisor #traveling #holiday #summer #tropicalisland #baliisland #pesonaindonesia #balilife #travelbug #travelinspo #passionpassport #beautifuldestinations #bestvacations
Bali punya ayam bakar dengan bumbu pedas yang bikin nagih lho. Ayam Kecak Bali namanya. - Dan saat ini @ayamkecak.bali hadir di Gilimanuk. Untuk detail lokasinya ada di jalan raya Denpasar - Gilimanuk, Utara Candi Gelung Kori.. nah kedainya itu tetanggan sama Apotek Rizz dan Hotel Lestari.. 😁 - Kalau masih kebingungan, kamu juga bisa langsung cek di google map alamatnya. Biar nggak nyasar dan bisa makan enak πŸ˜€ - Hayuukk mampir, nikmati ayamnya, rasakan sensasi bumbunya πŸ˜„ . . . . #ayambakarhits #ayambakar #jajanayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #makananhits #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #kulinerbali #wisatakuliner #kulinerhits #kulinergilimanuk #kulinerjembrana #infogilimanuk #infojembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› Tour include : English speaking Driver Parking Fee Mineral Water Goverment tax 21% . . Tour Exclude: Entrance fee Meal and Personal shopping fee Guide . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker Β  #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Happy Anniversary 12th BVP (Bali Villa Properties) and 7th AHM (Alpha Hotel Management). #anniversarybvp #anniversaryahm #villa #hotel #tourismbali
Malam gaes, Siapa nih yang udah ke kedai ayam kecak bali yang ada di gilimanuk? - Bagi yang belum tau ya, kemaren ayam kecak bali cabang yang di Gilimanuk sudah mulai beroperasi lho. Jadi teman-teman semua pecinta ayam bakar bisa langsung mampir deh. Untuk detail lokkasinya ada di Jl. Raya Denpasar – Gilimanuk Utara Candi Gelung Kori - Mari mampir, merasakan kelezatan ayam bakar dengan bumbu pedas yang nendang khas bali hanya disini. πŸ˜„ . . . . #ayambakarhits #ayambakar #jajanayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #makananhits #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #kulinerbali #wisatakuliner #kulinerhits #kulinergilimanuk #kulinerjembrana #infogilimanuk #infojembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
let's take a vacation to Bali around the beautiful and nuanced places of Bali, Indonesia, with a package of 4 days and 3 nights only 300 $ including hotels, traveling around Bali 3 days and tickets entering the temple plus kecak dance, let's order your holiday package at Bali with our travel organizerOrder via WhatsApp +6281938444525 email ekop0662@gmail.com #kecakdance #culture #uluwatutemple #tourismbali #travelorganizer #tripadvisor #traveling #holiday #summer #tropicalisland #baliisland #pesonaindonesia #balilife #travelbug #travelinspo #passionpassport #beautifuldestinations #bestvacations
let's take a vacation to Bali around the beautiful and nuanced places of Bali, Indonesia, you can ride elephants according to your wishes while in Bali, immediately book your holiday package in Bali with our travel organizer booking via WhatsApp +6281938444525 email ekop0662@gmail.com #travelorganizer #elephantride 🐘 #balisafari #baliisland #tourismbali #touring #welltraveled #tripadvisor #travelinformation #animals #pesonaindonesia
Keseruan group Manulife tour di Bali, Gala dinner di hotel Sthala Ubud. Trima kasih utk semua nya πŸ™πŸ™πŸ™ . . #pancaperdanawisata #grouptourbali #privatetourbalimurah #tourubud #tourbalimurah #tourkeluarga #tourismbali
There was an epic love story behind the fought of Rahwana against hanuman with his monkey soldier. ___________________________________________________ Tag us with #tourismbali for a chance to be featured @tourismbali #qoutes #rahwana #lovestory #loveqouter #poetry #puppets #ramaandshinta #story #brokenwords
Find your peace heart in our beautiful beach,, blue ocean is definetely showing us how clean and beautiful it is 😍😍 . . . . . . extraordinary picture by: @svetakhovrina . . #nusapenida #tour #trip #love #beach #germanshepherd #australiantraveller #nusapenidaisland #sunsetbali #sunset #sunrise #pantai #travelgram #mtma #adventure #pesonaindonesia #tourism #tourismbali #trip #tripnusapenida #traveler #explorebali #travelpic #holiday
Siapa yang tak tau dengan Gilimanuk, Selain pelabuhan, juga terkenal dengan Taman Siwanya ... Siapa yang tak tau dengan Ayam Kecak Bali, Yang terkenal akan bumbu bakarnya yang pedas maknyoss ... - Jangan lupa ya 3 hari lagi opening Ayam Kecak Bali di Gilimanuk! Siap siap ngecakkan! 😁 . . . . . #ayambakarhits #ayambakar #jajanayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinerhits #kulinergilimanuk #kulinerjembrana #wisatajembrana #wisatagilimanuk #infogilimanuk #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
Coming Soon, 4 hari lagi.. Ayam kecak bali akan buka cabang baru di Gilimanuk Bagi BroSis yang tinggal di sekitar Gilimanuk lagi nggak bakal kejauhan lagi deh untuk nyicipin menu-menu yang ada di @ayamkecak.bali 😁 . Sudah siap untuk ngecak barengkan! . . . . #ayambakarhits #ayambakar #jajanayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinerhits #kulinergilimanuk #kulinerjembrana #infogilimanuk #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
Thank you guys πŸ™πŸ™ . JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker Β  #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Coming Soon, . Ada info menarik nih untuk kecak lovers sekalian. Ayam kecak bali dalam waktu dekat akan buka kedai baru di daerah Gilimanuk. Jadi bagi BroSis pecinta ayam bakarnya ayam kecak nggak perlu pusing lagi jika ingin meenikmati kelezatan setiap gigitan ayam bakarnya yg maknyoss. . Sudah siap untuk ngecak bareng! . . . . #ayambakarhits #ayambakar #jajanayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinerhits #kulinergilimanuk #kulinerjembrana #infogilimanuk #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
Kuliah itu bukan bertujuan membuat dirimu pintar, kuliah itu bertujuan meningkatkan cara berpikir, pola pikir, dan menikmati setiap konsentrasi yang output nya kehausan akan pengetahuan baru. Jadi jangan heran orang yg lebih banyak belajar lebih diam gak koar koar, karena mereka berfikir dan akhirnya bimbang teori dan konsep mana yang tepat untuk suatu masalah, itu . . . . . . . . #college #collegelife #udayana #universitasudayana #udayanauniversity #bali #balicili #tourism #tourismbali
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Good evening Bali... Beach is the best place to spend your day after doing an activity Anyone did it? ________________________________________________ Tag us with #tourismbali For a chance to be featured @tourismbali . . . πŸ“Έ: @conk_lee Hope you find something goods to bring home. Spend the day in the evening while enjoying nature #sustainabletourismindonesia #onestrangeasia #sunset #fishing #indoflaslight #folkindonesia #wonderfulindonesia @kemenpar #destinationasia #bestvacations #denpasar #sanur
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Hallo BroSis, Ada info menarik nih untuk kalian semua. Disimak ya 😁 - Bagi kalian yang berada di sekitaran jembrana, jadi besok khusus di Ireng Kopi dalam rangka meramaikan kompetisi PUBG kami bakal hadir dengan menjajakan voucher PROMO paket buncit (pupu gila) dengan harga Rp 15.000. Voucher ini nantinya bisa kalian tukarkan di kedai ayam kecak tepat nya di Jl. Ngurahrai , Jembrana. - Jadi jangan sampai nggak kebagiian ya 😁 . . . . #ayambakarhits #ayamkecakbali #jajanayambakar #ayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #foodie #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinermalam #kulinerjembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak #promongecak #voucherngecak #pubg
Nusa Penida is an island just off the southern coast of #Bali . Visitors can enjoy diving and snorkeling, beautiful beaches, waterfalls, and natural pools. Have you been to Bali with us yet? . . . . . . . . #AffordableWorld #VisitBali #TourismBali #travel #instatravel #traveling #travelgram #travelling #mytravelgram #travelingram #igtravel #traveler #travelphotography #TRLT #wanderlust #travelblog #travelblogger #worldtraveler
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . . πŸ“Έ @wanderlust.lovers . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Thank you October and we are ready for November and filled next 30 days with awesome journey 😍😍 Lots of love from @ubudgoodtravel Regards @jayanthimade . . JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› . . Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Bali, Day 3, Part 3: Probably one of my fav things we done over in #Bali watching the sun set behind Uluwatu Sea temple. One of the most iconic sunset locations in the world! Just taking in the unbelievable views, the sound of the waves crashing on the cliff side, it was all so beautiful! #tourismbali #travel #holiday #explore #sunset #takemeback #uluwatutemple #uluwatu
Ada kabar bahagia untuk BroSis nih :D - Lagi mager tapi perut keroncongan? - Mau nitip sama teman kos disebelah kamar tapi pada nggak ada? Takut sakit magh mu kambuh lagi? - Udah, kamu tak usah bersedih. Tak usah risau. - Hapus air matamu, karena sekarang menu-menu yang ada di @ayamkecak.bali - (khusus kedai yang di Jembrana)* - bisa dipesan melalui aplikasi β€œGrab Food” lho. Jadi kamu tinggal nyalain smartphone mu, buka aplikasinya, pilih menunya, lalu pesan deh. - Gimana? Praktiskan? . . . . #ayambakarhits #ayamkecakbali #jajanayambakar #ayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinermalam #kulinersingaraja #kulinerjembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak #grab #grabfood
Paket Tour Murah Bali 4 Hari 3 malam. 2 - 4 orang Rp. 1.950.000 5 - 9 orang Rp. 1.750.000 10 - 14 orang Rp. 1.550.000 15 - 24 orang Rp. 1.250.000. Day 1 Jemput bandara, makan siang, bedugul, tanah lot, makan malam, check in hotel Day 2 Sarapan, Tanjung benoa watersport (biaya permainan water sport ditanggung peserta), makan siang, pantai pandawa, pantai padang2, pura uluwatu, makan malam jimbaran Day 3 Sarapan di hotel, celuk galuh pusat kerajinan perak & batik, tampak siring, makan siang, kintamani, pasar seni Sukawati, makan malam Day 4 Sarapan, check out hotel, acara bebas, pantai Kuta, makan siang, oleh khas Bali, acara bebas, airport Harga sudah termasuk : 3 Malam di hotel, Sarapan pagi, Transport full AC, Fullday tour, 4 x makan siang, 3 x makan malam (1 x di jimbaran), Biaya masuk tempat wisata, parkir, donasi, profesional speaking tour leader, Air mineral selama tour. Harga tidak termasuk : Tiket pesawat Airport Tax Pengeluaran pribadi selama tour (i.e of Laundry, Telephone, mini bar and etc.) Guide & Driver Tipping Reagen - Be Bless Tour Travel πŸ‘«Bali Paket Tour πŸš• Bali Rent Car 🏠 Villa For Rent Contact : Reagen Nani Jocom ☎️ +6285333586523 (WA) βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #pakettourbali #pakettourmurahkebali #baliisland #Bali #liburandibali #liburanmurahkebali #pakettour4d3nbali #pakettour #beblesstourtravel #beblesstour #balitourpackage #balitour #baliisland #pakettourmurah #tourbali #tourpackagebali #baliexplore #explorebali #balitourist #touristbali #balitourism #tourismbali #holidayinbali #HolidayInBali #vacation #vacationinbali
Dewa Ruci Bali Tour present : 4 day 3 night everything only 300$., max 2 person, include hotel free breakfast, tour transport, transfer airport and ticket entry. City tour Nusa dua - Uluwatu area : *Tanjung benoa water sports (free voucher Banana/person) *Lunch (include) *Dream land beach/melasti beach/pandawa beach/padanng2 beach (choice 1 and including ticket fee entrees) *Uluwatu temple (including fee ticket entrees) *Dinner at Jimbaran ( not included ) Ubud - kintamani area *Barong dance free entry *Batik collection traditional bali *Batuan tample *Tegenungan water fall (include fee ticket entrees) *Monkey forest *Rice teracce fields Bedugul - Tanah lot area *Chocolate Factory *Bratan Tempel (include fee ticket entrees) *Lunch (include) *Tanah Lot temple (include fee ticket entrees) as a paradise of visit and the beauty of Bali, the friendly and comfortable Balinese customs Reservasi by whatsapp +6281938444525 Email : ekop0662@gmail.com #baliholiday #balihoneymoon #baliparadise #turistinformation #tourismbali #travelinformation #beautifulbali
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
JOIN US AND GET OUR SPECIAL DEAL ONLY ON THIS NOVEMBER πŸ’›πŸ’› Explore Bali island and Beyond with us πŸ–πŸ– βž–βž–βž– For more information please kindly contact us on; Whatsapp: +6281999321436 +6287762562509 LINE: ubudgoodtravel Email : info@ubudgoodtravel.com . βž–βž– . #tripwithubudgoodtravel #adventurewithugt . . #baliindonesia #tegenungan #ceking #tegallalangriceterrace #tegenunganwaterfall #gunungkawitemple #holyspring #tanahlot #bedugultemple #uluwatu #jimbaran #ubud #kuta #sanur #nusadua #bali #balilife #traveler #bacpacker #travel #instatravel #travelingfamily #balitour #balitravel #tourismbali #travel #traveling #backpackers
Once again, tourist attractions in Bali are hidden and still keep the natural and natural side. Aling-Aling Waterfall offers a sensation of feeling the cool natural atmosphere of Bali. After a few minutes of trekking, you will find a pool with a waterfall that is high, heavy and has a large water discharge. The surrounding nature is also soothing, ranging from green trees, steep rock cliffs to cool air flow. Really when you’re here, time won’t feel walking! Location: Jl. Raya Desa Sambangan, Sambangan, Sukasada, Kabupaten Buleleng, Bali – Indonesia. For more Info Phone : +62 813 3951 5598 Phone : +62 813 3804 1011 www.saributour.com #tourismbali
Selasa yang lumayan melelahkan ya BroSis? - Udah... - Mending mampir dulu aja ke @ayamkecak.bali Letih seharian di kampus maupun di kantor bisa berkurang setelah nyobain ayam bakar yang ada disini. Bumbu bakarnya yang pedas terasa dilidah bakal bikin mood mu kembali On deh! - Ayo buruaan, tunggu apalagi . . . . #ayambakarhits #ayamkecakbali #jajanayambakar #ayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinermalam #kulinersingaraja #kulinerjembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
Dewa Ruci Bali Tour present : 4 day 3 night everything only 300$., max 2 person, include hotel free breakfast, tour transport, transfer airport and ticket entry. City tour Nusa dua - Uluwatu area : *Tanjung benoa water sports (free voucher Banana/person) *Lunch (include) *Dream land beach/melasti beach/pandawa beach/padanng2 beach (choice 1 and including ticket fee entrees) *Uluwatu temple (including fee ticket entrees) *Dinner at Jimbaran ( not included ) Ubud - kintamani area *Barong dance free entry *Batik collection traditional bali *Batuan tample *Tegenungan water fall (include fee ticket entrees) *Monkey forest *Rice teracce fields Bedugul - Tanah lot area *Chocolate Factory *Bratan Tempel (include fee ticket entrees) *Lunch (include) *Tanah Lot temple (include fee ticket entrees) as a paradise of visit and the beauty of Bali, the friendly and comfortable Balinese customs Reservasi by whatsapp +6281938444525 Email : ekop0662@gmail.com #baliholiday #balihoneymoon #baliparadise #turistinformation #tourismbali #travelinformation #beautifulbali
Welcome to Bali Friendly, kind, honest residents make you feel comfortable and safe in Bali with our transportation. Your family is happy that we are happy and happy to be able to invite you around Bali Tour organizer Contact whatsap +6281938444525 Email ekop0662@gmail.com #pariwisataindonesia #wonderfullindonesia #touristinformation #tourismbali #tourism #tourist #tour #travel
. Setelah lihat video di atas, Yakin nih nggak mau nyobain ayam bakarnya @ayamkecak.bali ? - Di racik dengan bumbu dan rempah pilihan. Kemudian di balut dengan sambel pedas yang menjadikannya semakin nikmat di lidah. Yummmyyyy!!! 😁 . . . . . #ayambakarhits #ayamkecakbali #jajanayambakar #ayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinermalam #kulinersingaraja #kulinerjembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak #bakarbakar
Pulang kantor pasti capek. Udah gitu perut pun kriuk kriuk minta diisi.
Makin dobel deh sengsaranya. - Udah, tidak perlu terlalu dipikirkan. Ayam kecak bali bisa jadi solusi dari masalahmu! - Ada menu paket Jaja Bara yang spesial menanti kalian. Dada ayam bakar utuh yang dibalut dengan sambal pedas yang menggoyang lidah. Buruan cobain, tunggu apalagi! . . . . . #ayambakarhits #ayamkecakbali #jajanayambakar #ayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinermalam #kulinersingaraja #kulinerjembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
Good morning and welcome to the island of Bali Indonesia. Come and enjoy the beauty of comfort in Bali with your partner, friends, friends, family for them to be happy, happy. we provide transportation to take you around Bali with a good promo. tour organizer contact whatsap +6281938444525 email ekop0662@gmail.com #pariwisataindonesia #wonderfullindonesia #beautifulbali #touristinformation #tourismbali #tourism #tourist #tour #travelinformation #travelokaindonesia #travel
Relax on monday this beautiful waterfall ________________________________________________________ Tag us with #tourismbali for a chance to be featured @tourismbali . . . πŸ“Έ: @adventvacay ・・・ Escaping the busy city life and getting lost and bound with the nature. #wonderfulindonesia #wonderfulbali #balitravel #baliguide #baliindonesia #travelindonesia #indonesiatourism #waterfall #balitourism #adventuretime
D E V E L O P M E N T dark side. We have been in Canggu, Bali for three days now. So far, I’m having a mixed reaction to the insane level of development raging all around us here. My kids and I have been discussing the positive and negative effects of tourism. What are your thoughts on tourism in Bali? I’d love to hear about your experiences. #bali #balilife #tourismbali #canggu #canggulife #perspective @by.chance.photography @nomadsworldgallery @marniwasserman @sarahjpooley
Good morning and welcome to the island of Bali Indonesia. Come and enjoy the beauty of comfort in Bali with your partner, friends, friends, family for them to be happy, happy. we provide transportation to take you around Bali with a good promo. tour organizer contact whatsap +6281938444525 email ekop0662@gmail.com #beautifulbali #wonderfullindonesia #pariwisataindonesia #touristinformation #tourismbali #tourism #tourist #tour #travelinformation #travelokaindonesia #travel
Tau nggak apa bedanya ayam bakar di ayam kecak bali dengan ayam bakar lainnya? - Selain pedasnya yang mantap. Rasa manisnya juga pas di lidah. - Dijamin nggak cukup sekali makan. Bakal pengen nambah mulu ntar! :D . . . . . #ayambakarhits #ayamkecakbali #jajanayambakar #ayambakar #ayambakarindonesia #balifoodies #instafood #baliindonesia #foodporn #foodie #baliubud #tourismbali #balidaily #balieatery #balieats #balilife #balikuliner #makandibali #ayambakar #kulinerbali #kulinermalam #kulinersingaraja #kulinerjembrana #ayamkecak #ayamkecakbali #ngecak
next page →