#trajtim

888 posts

Loading...
Kush janë faktorët që çojnë në lodhjen e zemrës apo pamjaftueshmërinë e saj dhe cilat janë pasojat? Ndiqni #Emisioni 08. Insufiçienca e zemrës - Dr. Indrit Temali në Shëndeti në Fokus✅. . . . . . #Shëndetinëfokus #heartdisease #semundje #heartfailure #cardiacarrest #doctor #healthinfo #diagnostikim #trajtim #diagnose #prevention #healthtips #shëndet #mjekësi #mjek #këshilla #shëndeti #parandalim #emision #tv #peacetv #shqip #mjek #mjekesi #medicine #albania #kosovo
◄ Trajtim i fytyrës me Tixel ► 😷 Trajtimi: Kundër rrudhave dhe kundër shenjave 🎯 Qellimi: Regjenerimi i lëkurës ⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 30-40 minuta 🎉 Rezultatet: Pas disa jave 👓 Si funksionon: Me nxehtësi 400* C 😱 Dhimbje: Minimale 👍🏻 Kohëzgjatja: 1-2 vite 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë Për më shumë lexoni në linkun më poshtë: https://telegrafi.com/hekurosja-e-lekures-2/ #tixel #wrinkles #facetreatment #trajtim #treatment #fytyre #rrudha #estethica #estethicaprishtine
#trajtim fytyre iAHA#hydramask #glycolicacid #fist treatment #20 %#swiss line products #Love Your Skin 🌟🌟🌟🌟🌟
◄ Këmbët ► 😷 Trajtimi: Alma Accent Prime 🎯 Qëllimi: Reduktim i masës dhjamore & tërheqja e lëkurës ⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 50 minuta 🎉 Rezultatet: Menjëherë dhe pas disa ditëve 👓 Si funksionon: Me ultratinguj & radiofrekuencë 😱 Dhimbje: Pa dhimbje 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë #alma #almaaccentprime #accentprime #legs #kembe #trajtim #treatment #body #trupi #estethica #estethicaprishtine @alma.lasers_albania @alma.lasers.international
Professional..haircut short 💈no💈 short ..#trajtim fytyre#Black max#estratti di aloe vera carbone vegetale#elegance facial scrub#testato dermatologicamente..
E drejta për të qënë i bukur dhe i shëndetshëm 🌸✔ ✔Kirurgjia e butë me PLEXER është një trajtim i ri jo-invaziv që ofron një qasje alternative për kirurgji kozmetike. Zonat e Trajtimit: 1⃣Qese e syrit / Korrigjimi i kapakut të syve 2⃣Ngritja e fytyrës / qafa 3⃣Linjat dhe rrudhat 4⃣Lezione të lëkurës 5⃣ Aknet aktive dhe pasive #plexer #trajtim #korrigjim #fytyre #linja #lekure #dermatologji #derma #akne #kozmetike #kirurgjiebute #qafa #syri #rrudha #estetike #dermoestetike
#thebestlooksallon #lasheslifting #trajtim dhe kthimi i qerpikeve natyral mban nga 2 deri ne 3 muaj 👌🏼🥰
#before #after #trajtim # thelle#fytyre #pikave te zeza#dhjamore #mbylljen e # poreve#masazh #face #me duar#lekura mer shkelqimin e humbur💆🏼‍♀️👌🤗
◄ Abdomeni - barku ► 😷 Trajtimi: Alma Accent Prime 🎯 Qëllimi: Reduktim i masës dhjamore & tërheqja e lëkurës ⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 40 minuta 🎉 Rezultatet: Pas disa jave 👓 Si funksionon: Me ultratinguj & radiofrekuencë 😱 Dhimbje: Pa dhimbje 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë #alma #almaaccentprime #accentprime #abdomen #trajtim #treatment #body #trupi #estethica #estethicaprishtine @alma.lasers_albania @alma.lasers.international
@olsihair.system #trajtim #si te trajtojme thinjen
Trajtimi Filler me permbajtje caviari. Ky set dihmon në rrritjen e flokëve të shëndetshëm, të dendur dhe jetësor. Kompleksi i Rritjes Red Clover dhe kompleksi i Kontrollit të Moshës veprojnë si antioksidant dhe stimulojnë qarkullimin e limfave të lëkurës duke forcuar flokët. Produkti poashtu ngadalëson procesin e plakjes, mbron nga humbja e flokëve dhe rrallimi, qetëson kokën, si dhe nuk e ngarkon. Me përdorimin e rregullt koka dhe flokët ushqehen dhe hidratohen, she janë të mbrojtuara nga rrezet e dëmshme UV. Ampulat: Plumping locion: trajtim i koncentruar modular, me rezultat të menjëhershëm, progresiv dhe të përshtatshëm sipas llojit të flokëve. Ndihmon në ringjalljen dhe restaurimin e bukurisë natyrore të) flokëve të dëmtuar dhe të brishtë, me një efekt 'mbushjeje'. Përmban Vitaminën E, Provitamin B5, Kolagjenin dhe Ekstraktin e Havjarëve. #caviar #shqiperi #tirana #tiranapost #filler #trajtim #vitamina #ampula #palcoprofessional #botox #super #hairwhash #spa #water #tirana #tiranapost #betheone #kurojeveten #kosova #tirana #albania #shqiperia #palcoporfessional #tirana #bio #organike #spa #serum #tirana #shqiperia #hairwhash #shampo #spa #water #tirana #tiranapost #betheone #kurojeveten #kosova #tirana #albania #shqiperia
#Repost @estethicaprishtine • • • • • ◄ Rrudhat e qafës ► 😷 Trajtimi: Kundër rrudhave të qafës apo qafës së varrur 🎯 Qellimi: Reduktimi i qafës së dyfishtë ⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 20 minuta 🎉 Rezultatet: Pas disa jave 👓 Si funksionon: Me ultratinguj 😱 Dhimbje: Pa dhimbje 👍🏻 Kohëzgjatja: 1-2 vite 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë #alma #almaaccentprime #accentprime #doublechin #trajtim #treatment #chin #qafa #estethica #estethicaprishtine @alma.lasers_albania @alma.lasers.international
Infeksionet urinare te fëmijët janë të shpeshta por ne ju rekomandojmë produktin Dafurag junior për trajtimin e lehtë të këtyre infeksioneve. Dafurag junior Furazidinum 10 mg/ml, Suspension oral ( me shije portokalli) Dafurag junior përdoret për trajtimin e infeksioneve akute dhe kronike të traktit të poshtem urinar, të shkaktuara nga bakteret E. coli (Escherichia coli), tek fëmijët dhe të rriturit. Përmban substancën aktive – furazidin 10 mg/ml (derivat i nitrofurantoinës). Dozimi dhe mënyra e përdorimit: Të rriturit: dita e parë e trajtimit 4 herë në ditë nga 10 ml, ditët në vijim 3 herë në ditë nga 10 ml; Fëmijët mbi 3 muajsh: 5-7 mg/kg të peshës trupore në ditë, e ndarë në 2-3 doza. Kohëzgjatja e trajtimit zakonisht është 7-8 ditë. Nëse është e nevojshme, trajtimi mund të përsëritet pas 10-15 ditësh. Bari është për përdorim oral. Më së miri është të merret gjatë ngrënies, me ushqim që përmban proteina. Para çdo përdorimi, shishja duhet të tundet për të paktën 30 sekonda. Të mos përdoret te foshnjat me moshë nën 3 muaj. Të ruhet në temperaturë nën 25°C. Të mos mbahet në frigorifer. Afati i përdorimit pas hapjes së suspensionit është 3 muaj. Merret vetëm me udhezim te mjekut. Prodhon: Aflofarm, Poloni. Importues dhe distributor për Kosovë: Health Pharma LLC. #healthpharma #dafurag #junior #nitrofurantoin #escheriacoli #infeksione #urinare #trajtim #pernenat #femije #bebaime #tëvegjlit
Kur flitet për kancerin, që përbën një nga sëmundjet më të rënda për pacientin dhe një sfidë për mjekësinë, shumica e njerëzve në mënyrë instiktive kërkojnë ta shmangin si diskutim, ta largojnë nga vetja, madje disa as nuk e përmendim si fjalë. Po çfarë është në të vërtetë kanceri? Si zhvillohet? A do të thotë kanceri baraz me vdekje sot? Pse fjala "kancer" nuk duhet të jetë kaq e frikshme? Ndiqni emisionin 07. Si zhvillohet kanceri? me mjekun e mirënjohur terapeut onkolog, i kujdesit paliativ (kujdesi ndaj të sëmurëve në stadet e fundit të jetës) dhe i mjekësisë integrale, Dr. Petrit Leka në Shëndeti në Fokus ✅. . . . #Shëndetinëfokus #cancer #semundje #metastasis #diagnostikim #trajtim #cancer #cancerawareness #healthtips #shëndet #mjekësi #mjek #këshilla #shëndeti #parandalim #emision #tv #peacetv #shqip #mjek #mjekesi
#Trajtim paramedikal# masazh# face# @seitikrenar 💆🏼‍♀️🤗
◄ Qafa e varrur / e dyfishtë ► 😷 Trajtimi: Kundër rrudhave të qafës apo qafës së dyfishtë 🎯 Qëllimi: Reduktimi i qafës së dyfishtë / theksimi i qafës elagante ⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 20 minuta 🎉 Rezultatet: në foto vetëm pas 2 seancave, nevojiten 4-6 seanca 👓 Si funksionon: Me ultratinguj & radiofrekuencë 😱 Dhimbja: Pa dhimbje 👍🏻 Kohëzgjatja: Afatgjate 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë Për më shumë shikoni videon në linkun më poshtë: https://m.youtube.com/watch?v=rvKoJVwWLXw #alma #almaaccentprime #accentprime #doublechin #trajtim #treatment #chin #qafa #estethica #estethicaprishtine @alma.lasers_albania @alma.lasers.international
Cfarë është maska SPLASH? Gjithmonë më shumë maskat po behën nje must ne routine e bukurisë. Në vecanti ato Koreanet kane perhapje te shpejtë në të gjithë botën duke rritur dhe interesin mbi risite qe sjellin dhe inovacionet ne fushën e kozmetikes. Sic e kuptuat edhe #splashmask është trendi i fundit që vjen nga andej. Behet fjalë për një mask qe zgjat vetem 15 sekonda dhe përdoret zakonisht para dushit. Ajo qe e ben teper te veçante, perveç kohës së aplikimit , është edhe përberja. Ne vetem 15 sekonda ju do ta eksfolioni lekuren dhe do ta ushqeni ate fale acid laktik dhe Vitamines C . Kjo mask është zhvillimi dhe industrializimi i nje praktike qe grate koreane bëjne me shekuj. Ato gjithmone para dushit perdornin qumeshtin e orizit qe eshte i pasur me acid laktik dhe ekstrakte bimore për ta pastruar dhe ushqyer fytyren e tyre. Nje tradite qe ne ditet e sotme ku koha është e limituar kthehet akoma me e cmuar. Shume kompani po fillojne ta replikojnë ketë produkt duke ulur dhe çmimin inicial me te cilin doli ne treg maska splash. Photocredit : @amlabeauty #splashmask #revistakozmetike #kozmetike #produktekozmetike #maska #trajtim #trajtimefytyre #skincare #lekurë #maske #tirana #albania #prishtina #trende #vitaminac #beauty #makeup #makeupartist #picoftheday
#OFERTË 13 DHJETOR - 15 DHJETOR / #DHIMBJET E SHPATULLËS! EKSPERTIZA PËR DHIMBJET E SHPATULLËS DHE TRAJTIMI I TYRE PRANË POLIKLINIKËS GJERMANE! #PoliklinikaGjermane sjell një SUPER-TARIFË në datat 13 DHJETOR - 15 DHJETOR për të gjithë të interesuarit që duan të gjejnë #trajtim & t'i japin zgjidhje shqetësimeve të ndryshme ortopedike nga profesionistë të nivelit ndërkombëtar! Super-oferta prej 3.000 Lek përfshin: • Konsultë Ortopedike; REZERVO TANI: +355 44 500 340 / +355 69 876 3411 / +355 68 260 6691 / +355 67 457 0861 #rifitonilëvizjen #përkujdesje #profesionalizëm #teknologji #gjymtyrë #kocka #problemeortopedike #lidernëortopedi #qendraeartikulacionit #nyje #shpatulla #këmba #gjuri #dora #kyciidorës #kavilje #kirurgjiminiinvazive #kirurgjiortopedike #dëmtimeortopedike #problememekockat #traumasportive #artroskopi
#OFERTË 13 DHJETOR - 15 DHJETOR / #DHIMBJET E SHPATULLËS! EKSPERTIZA PËR DHIMBJET E SHPATULLËS DHE TRAJTIMI I TYRE PRANË POLIKLINIKËS GJERMANE! #PoliklinikaGjermane sjell një SUPER-TARIFË në datat 13 DHJETOR - 15 DHJETOR për të gjithë të interesuarit që duan të gjejnë #trajtim & t'i japin zgjidhje shqetësimeve të ndryshme ortopedike nga profesionistë të nivelit ndërkombëtar! Super-oferta prej 3.000 Lek përfshin: • Konsultë Ortopedike; REZERVO TANI: +355 44 500 340 / +355 69 876 3411 / +355 68 260 6691 / +355 67 457 0861 #rifitonilëvizjen #përkujdesje #profesionalizëm #teknologji #gjymtyrë #kocka #problemeortopedike #lidernëortopedi #qendraeartikulacionit #nyje #shpatulla #këmba #gjuri #dora #kyciidorës #kavilje #kirurgjiminiinvazive #kirurgjiortopedike #dëmtimeortopedike #problememekockat #traumasportive #artroskopi
#OFERTË 13 DHJETOR - 15 DHJETOR / #DHIMBJET E SHPATULLËS! EKSPERTIZA PËR DHIMBJET E SHPATULLËS DHE TRAJTIMI I TYRE PRANË POLIKLINIKËS GJERMANE! #PoliklinikaGjermane sjell një SUPER-TARIFË në datat 13 DHJETOR - 15 DHJETOR për të gjithë të interesuarit që duan të gjejnë #trajtim & t'i japin zgjidhje shqetësimeve të ndryshme ortopedike nga profesionistë të nivelit ndërkombëtar! Super-oferta prej 3.000 Lek përfshin: • Konsultë Ortopedike; REZERVO TANI: +355 44 500 340 / +355 69 876 3411 / +355 68 260 6691 / +355 67 457 0861 #rifitonilëvizjen #përkujdesje #profesionalizëm #teknologji #gjymtyrë #kocka #problemeortopedike #lidernëortopedi #qendraeartikulacionit #nyje #shpatulla #këmba #gjuri #dora #kyciidorës #kavilje #kirurgjiminiinvazive #kirurgjiortopedike #dëmtimeortopedike #problememekockat #traumasportive #artroskopi
Vibrosauna është një paisje mjekësore që sjell benefite për shëndetin tonë në tërësi dhe sigurisht për të humbur peshë.Vibrosauna është kombinimi i saunës së thatë dhe dridhjeve. Ajo ndihmon në: • relaksimin e muskujve •humbjes në peshë •pastrimin e trupit nga toksinat •lehtësimin e dhimbjeve reumatike •redukton stresin dhe pagjumësinë E kombinuar me trajtimet e tjera të dobësimit tek "Anila Kalleshi's Center" rezultatet do të jenë të padiskutueshme në vetëm pak ditë ! Nxitoni të përfitoni dhe nga ofertat e këtij muaji festiv!!! Për një pamje më të bukur vetëm tek @anilakalleshiscenter me paisjet e teknologjisë më të fundit ! Ju mirëpresim 🤗🤗 #dobesim #vibrosauna #trajtim #weightlosstransformation #weightloss #kalleshicenter #perfectbody
Trajtim i shenjave te akneve me plazma dhe mezoterapi, foto 2 muaj pas seances se trete Dr.Silvana Mishtaku, Klinika Vivia #mesotherapy #prp #dermapen #acnescars #shenjaaknesh #trajtim #drsilvanamishtaku #klinikavivia #spitaliamerikan3 #tirane #shqiperi
Strijat jane nje problem i veshtire, dhe zgjidhja me e lehte gjendet ne Artclinic. Strijat jane nje inestetizem i cili shfaqet ne lekure fillimisht ne formen e nje inflamacioni, e me pas zhvillohet si nje cikatrice. Arsyet e krijimit te strijave jane te ndryshme: si per shembull ndryshimet ne peshe, pas shtatzenive, nga marrja e medikamenteve, ndryshimet hormonale etj. Trajtimi i propozuar nga Artclinic konsiston ne nje kombinim te fuqishem te acideve antioksidues me oligopeptidet. Pse rezulton i suksesshem kombinimi i ketyre elementeve? Ky mix i principeve aktive pengon procesin perkeqesues te dermes duke nxitur prodhimin e kolagjenit dhe duke integruar produktet e duhura qe veprojne ne rigjenerimin e shtresave te lekures. Trajtohen: strijat e barkut, kofsheve, gjoksit, vitheve etj. Seancat jane pa dhimbje. Pa anestezi Zgjasin nga 40 deri ne 60 minuta. Varet nga zona qe do te trajtohet. Seancat perseriten 1 here ne 20-25 dite. Sugjerohet qe trajtimi te vazhdoj edhe ne shtepi duke aplikuar nje krem per perdorim shtepiak.#business #entrepreneur #leadership #productivity #beauty #estetike #takecareofyourself #selfcare #dermo #tirana #women #filler #happy #natural #looking #anti -aging #treatment #trajtim #artclinicdmb
-Maschera di pulizia caolino e finocchio dhe Maschera di pulizia caolino e salvia Nese keni lekure te thate apo te yndyrshme zgjedh njeren nga dy maskatt tona qe jane te perbera nga produktet bio, dhe rezultati do te jete i menjehershem. #lekure #ebute #shkelqim #mbrojtje #trajtim Mos prisni.Porosit tani duke perfituar nga ofertat tona. Transporti Falas 🇽🇰KS 🇦🇱3€ AL 🇲🇰3€ MK 🚚
◄ Trajtim i fytyrës me Tixel ► 😷 Trajtimi: Kundër rrudhave & hiperpigmentimit. 🎯Qellimi: Regjenerimi i lëkurës 🎉 Rezultati: vetëm 1 seancë pas 3 jave ! 👓 Si funksionon: Me nxehtësi 400* C 😱 Dhimbje: Minimale 👍🏼 Kohëzgjatja: 1-2 vite 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë #tixel #wrinkles #facetreatment #trajtim #treatment #fytyre #rrudha #estethica #estethicaprishtine #prishtina
#trajtim # produkte# shampo keratin #Silk # hair mask Silk# proteine therapy # Silk # produkte fantastike ,,kete sherbim e merrni ne sallonin tone ,,,# Ju mirepresim # 😘😘😘😘
Cilat janë çrregullimet më serioze të ritmit të zemrës dhe si trajtohen? #Emisioni 06. Çrregullimet e ritmit të zemrës - Dr. Indrit Temali në Shëndeti në Fokus 😊 . . . . . . . #Shëndetinëfokus #aritmi #semundje #kardiologji #diagnostikim #trajtim #fibrilacionatrial #afib #fibrilacionventricular #takikardia #bradicardia #arrhythmia #healthtips #shëndet #mjekësi #mjek #këshilla #shëndeti #parandalim #emision #tv #peacetv #shqip #mjek #mjekesi
Super oferte //// Krem me efekt lifting per fytyren dhe dekolten nga linja me e mire e Maria Galland Paris. Nga 150€ju e perfitoni me 120€ se bashku me nje trajtim fytyre lifting #spa #cream #trajtim #cmimetmetemira #lifting #kremantirrudhe @royalimageborena @mariagallandparis_fr
#Trajtim floku# ShampokeratinSilk# Hair maske Silk# protein therapy Silk# sallon# Bukuroshja Durresit #
Manecure#pedicure #trajtim me parafine💅
◄ Rrudhat e qafës ► 😷 Trajtimi: Kundër rrudhave të qafës apo qafës së varrur 🎯 Qellimi: Reduktimi i qafës së dyfishtë ⏰ Kohëzgjatja e trajtimit: 20 minuta 🎉 Rezultatet: Pas disa jave 👓 Si funksionon: Me ultratinguj 😱 Dhimbje: Pa dhimbje 👍🏻 Kohëzgjatja: 1-2 vite 💣 Kujdes: Trajtimi duhet të bëhet nga një specialist i trajnuar 📞 Telefoni: 044|049 344 284 📍 Lokacioni: Rr. Nëna Tereze p.n. 10000 Prishtinë #alma #almaaccentprime #accentprime #doublechin #trajtim #treatment #chin #qafa #estethica #estethicaprishtine @alma.lasers_albania @alma.lasers.international
NAOMI Formula e re e naomit respekton ne maksimum fibren e flokut ne saje te pembajtjes se paket te amoniakut. Disa efekte te dobishme si rezultati i substancave fisnike botanike te njohura dhe te perdorura prej shekujsh per shkak te cilesive te tyre dhe permbajtjes se larte me vitamina lejon perfitimin e produktit me kualitet te larte delikat dhe aromatik i cili eshte studiuar per te respektuar ne maksimum strukturen e flokut. KERATINE E HYDROLIZUAR Pervecse eshte nje nga perberesit kryesore te flokut, ajo i jep flokut rezistence, elasticitet, dhe njekohesisht ushqen flokun i jep shkelqim dhe ndikon ne kohezgjatjen e bojes. VAJI I PERILES eshte nje perberes i fuqishem i cili mbron lekuren dhe skalpin e kokes dhe ndikon ne parandalimin dhe normalizimin e reaksioneve alergjike. ALOE VERA ka efekt qetesues dhe mbron kunder irritimit. Katallogu i Naomit permban 88 nuanca ngjyra te cilat ofrojne nje zgjedhje te gjere per te gjitha nevojat momentale nje profesionisti. #volum #ngjyra #ngjyraflokesh #trajtim #shkelqim Transporti Falas 🇽🇰KS 🇦🇱3€ AL 🇲🇰3€ MK 🚚
⏳Pacientia 🗣️ "Për herë të parë i thashë vetes që unë mund të largohem nga e kaluara dhe t'ia kushtoj veten të tashmes time, ky është zbulimi i javës që shkaktoi ndryshim tek mua" (Nga një konsultë e sotme 👂🧠❣️) 📌 #Boshllëku është i #dhimbshëm , i vështirë për t'u mbajtur, ndonjëherë i padurueshëm për shkak të konotacioneve të tij për mungesën e diçkaje që normalisht e ndiejmë tonën: një lloj gjymtyre fantazëm që na kujton se çfarë ishte dhe nuk ekziston më.📌 Dhimbja pa #Trajtim : Mbetet VETËM #Dhimbje ! Dhimbja nuk është e vetë-mjaftueshme, ka nevojë për ne që të shpërbëhet, ka nevojë për ne që të transformohet, ka nevojë për ne që të bëhet një e rritur e keqe që mëson të jetojë në paqe dhe me guxim për të shkuar përpara ... pavarësisht gjithçkaje.(Alicia Dan) 📌Ndonjëherë gjërat e thjeshta janë më të vështirat ... cili vendim për tu marrë po ju pret? 📌#Jeta e #përditshme #kënaqësitëepsikoterapisë (#Copëza_psikoterapie )⏳ #Kërkokonsultëntëndepsikologjike ⏳ ●●●●●●▬▬▬▬▬▬ ⏳ ▬▬▬▬▬●●●●●● Këshillimi me #psikologun të ndihmonë të përballesh me çdo gjë dhe të ringrihesh ! #Studio_Psikologjie -konsulta e një psikologu është një mënyrë efektive, e përshtatshme për të marrë ndihmë në lidhje me shumë çështje; si #depresion , #stres , #divorc , #ankth , #probleme_personale , #probleme_me_fëmijët , një #moment_i_vështirë për tu kaluar apo #marrëdhënia_në_çift , #çështjet_e_karrierës , #vetë_respekt , dhe shumë fusha të tjera të jetës. Merrni mbështetje dhe udhëzime të nevojshme për të filluar një ndryshim.... ? #Bisedoni_me_psikologun Vizitoni http://www.studiopsikologjie.al/ .••Jo gjithçka është e mundur të përballohet vetëm drejtojuni #psikologut i cili ju ndihmon në çdo moment.••
Gjatë periudhës së dimrit lakmoni një make up natyral dhe mbrojtës në të njëjtën kohë... Fondatina Defence color ju ofron jo vetëm unifikim lëkurës tuaj duke neutralizuar imperfeksionet e ndryshme por gjithashtu një kompleksitet mbrojtës falë formulës së saj unike dhe hidratuese... #trajtimefytyre #trajtim #lekure #lekureethate #lekureeyndyrshme #makeuptutorial #makeupartist #maquillage #nature #naturalcosmetics #love #friends #girl #beauty
DİAGNOZA E HERSHME SHPETON JETEN Informacion i detajuar do të jepet nga mjeku rreth këtyre çështjeve para transplantimit. Sipas natyrës së trajtimit, procesi i transplantimit rezulton në 30-45 ditë. Në periudhën aktuale me ndjekjen e poliklinike javore, pas transplantimit zakonisht zgjat 3-6 muaj për t'u kthyer në jetën normale.. Shumë pacientë me diagnozë të hershme përgjigjet mire ne trajtim dhe kur te hyn ne remisjon pas disa vite pacienti shërohet. #kolanhospitalgroup #shendet #diagnozahershme #trajtim Për informacionet të detajuar; ipc@kolanhospitalgroup.com +90 533 135 09 31 numer tel
#hydramask #firsttreatment #trajtim i thjeshte pastrues #Love Your Skin 🌟🌟🌟🌟🌟
Produkte te ndryshme nga #aloeveraforever #shendet #bukuri #energji #trajtim 🤗👌 Aloe vera është njëra nga bimët më të dobishme në planetin tonë: është vërtetuar që përpos efekteve shumë pozitive në lëkurë, përmban edhe përbërës të cilët ndihmojnë pastrimin e organizmit, por edhe rregullimin dhe harmonizimin optimal të mekanizmave natyror imunologjik me të cilët organizmi ynë mbrohet nga sëmundjet....
@art.of.beauty.06 #trajtim i flokut me filler dhe avull per nje hidratim, shkelim dhe butesi #reviver #biolifevillagealbania #ukiprofessional
@art.of.beauty.06 #trajtim i flokut me filler dhe avull per nje hidratim,shkelqim dhe butesi🙈#reviver #biolifevillagealbania #ukiprofessional
@art.of.beauty.06 #trajtim i flokut me filler dhe avull per nje hidratim, shkelqim dhe butesi🙈#reviver #biolifevillagealbania #ukiprofessional
@art.of.beauty.06 #trajtim i flokut me filler dhe avull per hidratim,shkelqim dhe butesi🙈 #reviver #biolifevillagealbania #ukiprofessional
@art.of.beauty.06 #trajtim me filler dhe avull flok te hidratuar,me shkelqim #reviver #biolifevillagealbania
@art.of.beauty.06 #trajtim me filler dhe avull hidratim ,shkelqim dhe butesi🙈#reviver #ukiprofessional #biolifevillagealbania
@art.of.beauty.06 #trajtim i flokut me filler per nje flok te shendetshem,te but,dhe me shkelqim 🙈#reviver #biolifevillagealbania
Onikomikoza ose myku i thorit#trajtim elemeniues i mykut dhe rindertues i shtreses keratinoze te thorit#handmadeformula
#Emisioni 05. Sëmundjet ORL tek fëmijët | Dr. Alfred Aga - në Shëndeti në Fokus ✅ Kush janë problemet ORL te fëmijët, njihuni me infeksionet e veshit, hundës, tonsilitet (infeksionet e bajameve), si shfaqen dhe si trajtohen - nga Dr. Alfred Aga, kirurg ORL. Emisionin mund ta ndiqni në Youtube, në linkun te përshkrimi 😊 . . . . . . . #Shëndetinëfokus #orl #semundje #femije #infeksione #diagnostikim #trajtim #tonsilitis #fyti #shëndet #mjekësi #mjek #këshilla #shëndeti #parandalim #emision #tv #peacetv #shqip #mjek #mjekesi
Per te hequr elektricitetin statik ne floke ,per pastrim te thelle te skalpit dhe per ndjesi mendafshi ,ju rekomandojme Keratin Shampo nga @Silk Premium Hair Products.👍🙆 #silkalbania #terapi #trajtim #kujdes #hairspa #sallonproducts #mendafsh #keratin #proteinterapi 👍👍👍👍👏👏👏
Seti profesional bimor #Italy per floke Kacurrel 🙆😍🌻👌 . Me ekstrakte moringe shampo 1 litershe , maska 500ml & aktivizuesi me 15 aksione ne 1 . 1- 🌻Ruan formen dhe volumin e kacurrelit tuaj . 2- 🌻Floku eshte i bute , i hidratuar dhe i mireushqyer nga seti nga rrenja deri tek majat . 3- 🌻Kuron & parandalon thatesiren , laheshtiren dhe ashpersine e flokut pasi ka pehash 5.5 . 4- 🌻shkelqim & volum natyral pa humbur pehashin pas larjes duke parandaluar thatesiren & hollimin . 5- 🌻rrenje e forte dhe fije floku kompakte dhe e trajtuar . 6- 🌻pa elektrizim , mbrohet nga temperaturat e nxehta dhe te ambjentit , pa u elektrizuar apo ndarje ne maja dyshe . 1-🍀Shampo tundet para perdorimit , vendoset ne floke te lagur para dhe masazhohet nga rrenja deri tek maja . 2-❄Maska vendoset ne gjatesine e flokut , masazhohet pak ne gjatesi dhe ne fundet e flokut dhe lihet per 3-5 min , me pas shplahet . 3-✔Spray aktivizues i kacurrelit ka 15 funksione te ndryshme per flokun , ndihmon ne aktivizimin dhe mbrojtje e kacurrrelit para dhe pas tharjes , me 1 arome fantastike . Nuk ka nevoje te shplahet mund ta vendosesh dhe para tharjes dhe pas tharjes per 1 efekt te dyfishte . Mbron nga djegia , majat dyshe , lageshira , elektrizimi , krihet lehte , mbron nga temp e ambjentit , rrezet e diellit edhe ne dimer . #shampo #set #profesional #kacurrela #trajtim #bimor #moringa #porosit #tani #prpdukte #cmime #cilesi #inbox
Infeksionet urinare te fëmijët janë të shpeshta por ne ju rekomandojmë produktin Dafurag junior për trajtimin e lehtë të këtyre infeksioneve. Dafurag junior Furazidinum 10 mg/ml, Suspension oral ( me shije portokalli) Dafurag junior përdoret për trajtimin e infeksioneve akute dhe kronike të traktit të poshtem urinar, të shkaktuara nga bakteret E. coli (Escherichia coli), tek fëmijët dhe të rriturit. Përmban substancën aktive – furazidin 10 mg/ml (derivat i nitrofurantoinës). Dozimi dhe mënyra e përdorimit: Të rriturit: dita e parë e trajtimit 4 herë në ditë nga 10 ml, ditët në vijim 3 herë në ditë nga 10 ml; Fëmijët mbi 3 muajsh: 5-7 mg/kg të peshës trupore në ditë, e ndarë në 2-3 doza. Kohëzgjatja e trajtimit zakonisht është 7-8 ditë. Nëse është e nevojshme, trajtimi mund të përsëritet pas 10-15 ditësh. Bari është për përdorim oral. Më së miri është të merret gjatë ngrënies, me ushqim që përmban proteina. Para çdo përdorimi, shishja duhet të tundet për të paktën 30 sekonda. Të mos përdoret te foshnjat me moshë nën 3 muaj. Të ruhet në temperaturë nën 25°C. Të mos mbahet në frigorifer. Afati i përdorimit pas hapjes së suspensionit është 3 muaj. Merret vetëm me udhezim te mjekut. Prodhon: Aflofarm, Poloni. Importues dhe distributor për Kosovë: Health Pharma LLC. #healthpharma #dafurag #junior #nitrofurantoin #escheriacoli #infeksione #urinare #trajtim
Trajtim me Ultratinguj ne "Anila Kalleshi Center" UltraShape: Për një trup me forma të bukura Ultra Shape është një teknologji me ultratinguj e cila përdoret për konturimet e trupit dhe objektivat e saj janë reduktimi i qelizave dhjamore. Siguria: UltraShape është një pajisje e sigurt e miratuar nga U.S. Food and Drug Administration (FDA). Ultra Shape shërben në reduktimin e yndyrës në zonën e barkut dhe atje ku është e nevojshme falë shkatërrimit të qelizave dhjamore. Eshtë një pajisje jo-invazive dhe nuk ju duhet anestezi. Mund të ndieni vetëm një formë shpimi ose një ndjesi ngrohje gjatë trajtimit. Procedura zgjat 30 min Rezultatet shihen brenda dy javëve.#trajtim #ultrashape #kalleshicenter #dobesim #tonifikim #anilakalleshicenter #anilakalleshiofficial #weightlosstransformation #weightloss #transformation
Njihuni me Hipertensionin, cilat janë shkaqet e tij, faktorët e riskut, mënyrat e parandalimit dhe si menaxhohet ai? . . . . . #Shëndetinëfokus #hipertension #hta #tension #diagnostikim #trajtim #nderlikime #parandalim #kardiologji #shëndet #mjekësi #mjek #këshillapërshëndetin #jetoshëndetshëm #shëndetiështëparësor Emisioni 04. Hipertensioni, si ta menaxhojmë - Dr. Indrit Temali Linkun e gjeni te përshkrimi 😊
#trajtim #me #keratin per floke te bute, me shkelqim dhe te shendetshem! #vlorealbania #sallon .keti
Trajtim fytyre Detoxifikues &Risiperfaesues#Trajtim fillestar purifikues #swiss line #Love your skin 🌟🌟🌟🌟🌟
#Trajtim i kembeve me parafine #Maska ideale per kembe te bukura!!
🇩🇪 Gjermania njihet si një nga shtetet me ekonominë më të zhvilluar në Europë ndërsa zë vendin e pestë në rang botëror. Ky shtet është shndërruar gjatë viteve të fundit në destinacionin kryesor për mijëra emigrantë të specializuar në sektorë të ndryshëm si: 👉 Hoteleri 👉Mjekësi 👉 Transport 👉Estetikë 👉 Përkujdesje 👉Ndërtim 👉Shërbim Po ju jeni njohës i gjuhës gjermane?! Regjistrohu tani dhe apliko për mundësi të larmishme të punësimit! #deutschland #deutchalsfremdsprache #kursegjuhesh #kurse #punesim #germany #karriere #shkollim #ndertim #hoteleri #sherbime #perkujdesje #trajtim #familje #shoqeri #universitet #ut #fhf #politeknik #gjuhetehuaja #nature #goals #destinations #udhetime
next page →