#tripcanvas

3,917 posts

Loading...
Katanya rugi udah jauh-jauh ga foto alay 😂
State of my skin currently 🇲🇨 half red half white ☝🏽taken in a sand bar in the middle of an ocean
📷@nusabali_traveling Nikmati snorkling di nusa penida, dapatkan pemandangan yang menakjubkan melampaui harapan anda. ayo bergabung bersama kami, rasakan sensasi baru, pengalaman baru dan rasakan liburan yang paling berkesan. kami dengan senang hati menunggu anda. mari explore nusa penida bersama Nusabalitraveling Untuk lebih mudahnya kunjungi website kami di : 👉www.nusabalitraveling.com Atau kontak kami wa: 082341990048 #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara
This view worths the mice encounter
Teletubbies dome neighborhood is just too cute to miss! I caaaaan’t! 😫😫😫
trip today ,thank you ,,mrs, patricia and family,,Enjoy your holiday with us, Let's go to the Blue Paradise Island . OPEN TRIP EVERYDAY. Let's exploring Nusa penida island with us@nusabali_traveling INFO PRICE & RESERVATION : Call : 087861218023 Whatsapp : 082341990048 Untuk lebih mudahnya kunjungi website kami di 👉www.nusabalitraveling.com Jangan lupa follow dan tag instagram kami 👉@nusabali_traveling . #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara
There is no elevator to success. You have to take stairs. 🏵
u will never “find” time for anything. if u want time, u must make it.
Swipe to see before and after pics 👉🏼👉🏼👉🏼
Sultan palace ♥️🇮🇩
The beautiful Iluh our Head Chef explains how we grow our own organic food and prepare delicious meals for you 🥗🍆🥕🥒🍠🍅🌱
Never let a stumble be the end of the journey. In life, many things don't go according to plan. If you fall, get back up. Never give up.️ #travelinfluencer #traveldudes #travelandlife #tlpicks #travelshunter #tripcanvas
"Stuff your eyes with wonder, live as if you’d drop dead in ten seconds. See the world. It’s more fantastic than any dream made or paid for in factories.” . - Ray Bradbury. . #indotravellers #traveler #travelgram #island #penida #rumahpohon #pulauseribu #minirajaampat #bali #baliadvisor #nusapenida #indotripcanvas #indonesiaindah #wisata #penidaisland #outdoor #hedonpackers #square #lifetotravel #tripcanvas #travelquotes #folkindonesia #folktravel #canon
Sorry guys for the late announcement! Work has been so crazy lately! Please use this code: INFLUENCER100 at checkout on www.atlantisapparel.co @atlantiswristwatches to receive 100% OFF of ALL watches selections. All you have to pay is the shipping cost! 😍💯⌚️ CODE AVAILABLE ONLY FOR THE FIRST 5 PEOPLE. So please be hurry! Much love xx Firda ♥️
trip today ,thank you ,,Mrs phoeba.and friends ,,,Enjoy your holiday with us, Let's go to the Blue Paradise Island . OPEN TRIP EVERYDAY. Let's exploring Nusa penida island with us@nusabali_traveling INFO PRICE & RESERVATION : Call : 087861218023 Whatsapp : 082341990048 Untuk lebih mudahnya kunjungi website kami di 👉www.nusabalitraveling.com Jangan lupa follow dan tag instagram kami 👉@nusabali_traveling . #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara
This little guy chilling outside our restaurant 🐸💦🍃
I hope as you scroll through my feed, it inspires you to fall in love & explore the world. I hope it showcases my love affair with traveling & let you realize that life is too short so we need to live it up while we're young & healthy. ✈️ #travelinfluencer #traveldudes #travelandlife #tlpicks #travelshunter #tripcanvas
Our Jungle Bungalow is the perfect escape for when you want to unwind and connect back to nature 🌴🌿⛰🍃 @_________bc
From our organic garden to your plate 🌿 Freshly picked Nutmeg. Used in many of our dishes, it is the main ingredient that gives our Rendang the delicious flavour 😋
Feelin like in a movie set 🗿🏯😍
smile, you’re designed to. have a good day! 🌞
💦🐟 📷 @goingepicplaces
Foggy days in Pai 🌍This picture was made more than a year ago but I still admire the beauty of northern Thailand! Counting the days for upcoming trip in the end of this month, next stop 👉 Guatemala 🇬🇹 😍😍😍
Jungle paradise looks good from above 🙌 Drone footage of our Bali Eco Lodge 👌🌴🍃🌏
Pantai Tanjung Bira adalah pantai yang terletak di daerah ujung paling selatan Provinsi Sulawesi Selatan, tepatnya di Kecamatan Bonto Bahari, Kabupaten Bulukumba. Tanjung Bira merupakan pantai pasir putih yang terkenal di Sulawesi Selatan. #indonesiaindah #tripNtreat #liburanpantai #tanjungbira #tripNtreat #tripNtreat .id #holiday #wonderfulworld #traveller #soultraveller #jalanjalan #liburan #vacation #destinationanywhere #indonesiaindah #wonderfulIndonesia #destinationparadise #tripcanvas #tripanywhere #breaktime #vacationasia #asiaholiday #asiabeauty
I found Bali in Yogya 🏯🧡💙
Alila Ubud will ensure you have a blissful stay in Bali 🍃 The stunning villas against the lush natural landscapes make for heavenly abodes, and views of the mighty Ayung River complete the entire experience. Dodge the maddening crowds and reunite with nature during your regal retreat 😍 Enjoy Alila Ubud's BEST offers by making your bookings directly here: http://www.alilahotels.com/ubud. #AlilaUbud #alilahotels #Ubud #Bali #travel #holiday #tripzillamag #tripcanvas #indtravel #wonderfulindonesia #tasteintravel #travelinspired #thebalibible #thebaliguideline #theluxurybali #explorebali #insightbali #baligasm #balidaily #balistyle #liburanbali #beautifuldestinations #thebaliguru #beautifulhotels #balicili #baligo #exploreindonesia #luxurytravel #instatravel #DISCOVERYLoyalty
Guests taking walks in nature with our new hats to keep dry 👨‍🌾🌴🍃☔️
7 things that make a comfortable staycation at Grand Whiz Poins Square, reviews from @heydeerahma as Top 10 Google Indonesia Lifestyle Blogger! . . Read the full blog at http://heydeerahma.com/7-hal-yang-bikin-betah-staycation-di-grand-whiz-poins-square-jakarta/ #intiwhizintl #grandwhizpoinssquare
Siapa sangka kalau di Bandung ada sebuah kota mini dengan nuansa Eropa klasik yang begitu kental? Begitu melangkahkan kaki ke kota mungil dengan arsitektur memukau ini, suasana ala Eropa dan taman-taman cantik berwarna-warni akan langsung menyambut. Siapa sih yang nggak langsung happy melihat semua keindahan tersebut? . Kota Mini Lembang merupakan destinasi wisata terbaru di bandung yang mengusung konsep wisata edukasi dan keluarga. Sejak dibuka pada juni 2017 lalu, hingga kini mini town di Bandung ini tak pernah sepi pengunjung. Hal ini lantaran wisata ini cocok untuk segala usia. Bagi para anak muda, bangunan bangunan disana cukup instagramable sehingga bisa dijadikan lokasi hunting foto. Sedangkan bagi anak anak, ada banyak spot yang bisa digunakan untuk bermain dan belajar. . Di sini, deretan rumah-rumah bergaya Eropa, lengkap dengan pagar putih dari kayu nan berbaris rapi serta jalan setapaknya siap membawa Anda ke belahan dunia lain. Oh ya, kehadiran rumah-rumah cantik ini bukan sekadar sebagai pemanis saja. Tiap rumah memiliki fungsi masing-masing, entah itu sebagai café, sekolah memasak, rumah beruang Teddy dan sebagainya. Makanya, sempatkan waktu untuk “bertamu” ke semua rumah tersebut. But wait, ada harga yang harus di bayar, kamu wajib membayar Rp 25.000 untuk tiap masuk ke satu rumah. (ini lumayan komersil ya 😅 mengingat tiket masuk ke kota mini aja udah 25 ribu, ditambah kalau mau masuk ke setiap rumah (ada 10 rumah) total bisa 250 ribu tuh kalau diturutin. Jgreeg. Mahal juga 😅 . . Ayok, buat para traveller yang belum pernah mengunjungi wisata edukatif satu ini, boleh nih dimasukan ke dalam daftar destinasi wisata selanjutnya. . . . #kotamini #kotaminilembang #bandung #explorebandung #wisata #jalanjalan #vacation #liburan #bandunghits #wisataedukasi #lembang #tripcanvas
Coco by Candi Ratu Boko cause coco by the beach is just too mainstream 🥥 🌴
His smile has been getting bigger and bigger ever since @jamesaspey arrived here 😄 Sipping on our delicious Eco-Nut smoothie 🍌
OPEN TRIP EVERYDAY. NUSA PENIDA Ayo bagi kalian yang ingin tour ke nusa penida dan menikmati keindahan alam nya, segera bikin group kamu atau ajak keluarga kalian serta tentukan tanggal nya bersiap lah unyuk berwisata ke nusa penida bersama kami !! @nusabalitraveling __________________ PAKET TOUR NUSA PENIDA: 1. Paket half day tour (Best seller) 2. Paket half day tour + snorkeling ( Best seller) 3. Paket 1D1N Nusa penida 4. Paket 1D1N + snorkeling 5. Paket 2D1N + snorkeling 6. Paket 2D1N Nusa penida 7. paket 3D2N nusa penida Cek harga paket disini www.nusabalitraveling.com Call : 087861218023 ____________________ info dan reservation: ✳Whatsapp: 082341990048 ✳Email : kadekwidarma18@gmail.com ✳Facebook : Nusa bali transport ____________________ Jangan lupa follow kami: @nusabali_traveling #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara
OPEN TRIP EVERYDAY. NUSA PENIDA Ayo bagi kalian yang ingin tour ke nusa penida dan menikmati keindahan alam nya, segera bikin group kamu atau ajak keluarga kalian serta tentukan tanggal nya bersiap lah unyuk berwisata ke nusa penida bersama kami !! @nusabalitraveling __________________ PAKET TOUR NUSA PENIDA: 1. Paket half day tour (Best seller) 2. Paket half day tour + snorkeling ( Best seller) 3. Paket 1D1N Nusa penida 4. Paket 1D1N + snorkeling 5. Paket 2D1N + snorkeling 6. Paket 2D1N Nusa penida 7. paket 3D2N nusa penida Cek harga paket disini www.nusabalitraveling.com Call : 087861218023 ____________________ info dan reservation: ✳Whatsapp: 082341990048 ✳Email : kadekwidarma18@gmail.com ✳Facebook : Nusa bali transport ____________________ Jangan lupa follow kami: @nusabali_traveling #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara
OPEN TRIP EVERYDAY. NUSA PENIDA Ayo bagi kalian yang ingin tour ke nusa penida dan menikmati keindahan alam nya, segera bikin group kamu atau ajak keluarga kalian serta tentukan tanggal nya bersiap lah unyuk berwisata ke nusa penida bersama kami !! @nusabalitraveling __________________ PAKET TOUR NUSA PENIDA: 1. Paket half day tour (Best seller) 2. Paket half day tour + snorkeling ( Best seller) 3. Paket 1D1N Nusa penida 4. Paket 1D1N + snorkeling 5. Paket 2D1N + snorkeling 6. Paket 2D1N Nusa penida 7. paket 3D2N nusa penida Cek harga paket disini www.nusabalitraveling.com Call : 087861218023 ____________________ info dan reservation: ✳Whatsapp: 082341990048 ✳Email : kadekwidarma18@gmail.com ✳Facebook : Nusa bali transport ____________________ Jangan lupa follow kami: @nusabali_traveling #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara
Pic taken using Portrait mode on iPhone 7+ 📸📱 The double lens helped making the temple came much closer to me (which was actually far away when using usual mode of lens or Photo mode on iPhones). Pic also edited using Snapseed and Vscocam.
good memories last forever.
Looking for South Jakarta hotels? Find out about Grand Whiz Poins Square Simatupang – on the same as Poins Square Mall—and surrounded by important business district, shopping malls, as well as only 2 km away to Pondok Indah Golf Driving Range and Padang Golf Pangkalan Jati. . . For more information at 021.8064.9999 www.grandwhiz.com #intiwhizintl #grandwhizpoinssquare
Hello Residents, - The No.2 hidden beach that will brings your wondering such in paradise is GREEN BOWL - A bit far about 15KM from Citadines Kuta Beach Bali, this exotic beach provide a green view when you stare it from edge of the cliff, thats one reason why this beautiful white sand beach named. Your journey to the sheashore will decorated with thousand of stairs who derived you into the paradise. - Watch out your steps and prepare your action cam - Picture by google all source #citadineskuta #beachfront #rooftop #aparthotel #vibes #getlost #picnic #tripcanvas #travelling
next page →