#tripcanvas

4,741 posts

Loading...
A perfect Yoga posture in the middle of the most iconic pools in the world #alilaubud Photo courtesy:@stefanie_gadbois
@abcsanur review ✨ Ini dia green space yang aku maksud di post sebelumnya genkque! Cucok banget kan buat foto2 ala2 piknik kekinian πŸŒ±πŸŒ»πŸ‘’πŸ•Ά
@abcsanur review ✨ Get a whole lots of fruit basket for your complimentary while enjoying it next to the pool πŸ‡πŸ‰πŸŽπŸŠπŸ’πŸπŸ“ #abcsanur
The magnificent of The Iron Lady in Paris. She never failed to amaze people from worldwide. Don’t you agree with that? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #heritage #natgeotravelpic #beautifuldestinations #wonderful_places #jawdroppingshots #travelpic #travelstoke #traveldiary #livefolks #lifeofadventure #eiffeltower #monument #globalcapture #worldcaptures #voyaged #momenttravel #kingsoftravel_ #epicliventures #france πŸ‡«πŸ‡· #photographers #tripcanvas #earthpix #roamtheplanet
My usual 7/5 routines drive me really crazy. I feel rushed every day. Wake up at 5, drive to work for an hour, work for 8 hours, then another hour to drive to home. Such a busy life I have been living in for the past 5 years. Yup, I don’t even have a chance to catch my breath. I am always on the go. Always. Which is why I always dream of getting a feeling of β€˜pausing’ every time I go on vacation. My ideal #WeekendGateawayatJW must be something about unwinding. 😌🌬Relaxing in the most relaxing way possible. Putting my body to pause mode. Reconnecting with myself, inside & out. It’s all about catching up what’s missing behind me while I’m so busy catching wind. This will ONLY be possible to achieve if I lay down on a huge daybed near the beach like this preferably in @lemeridienbali while listening to the sound of the waves racing in the ocean... Summer perfect baby! πŸŒŠπŸŒžπŸ‘™πŸŒ΄βœ¨ #jwsubgiveaway #jwmarriottsby
🎡 You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy when skies are gray. You'll never know dear, how much I love you. Please don't take my sunshine away.. 🎢 . . . . . πŸ“Έ @dshekenzo #danaupelaihari #kalimantan #borneo #indonesia #tripcanvas #triptoborneo #holiday #borneovacation #triptoindonesia #iphonesia #nofilter
β€œHighly recommend, nice service and environment! Easy to find-safe and convenient to go shopping, and big swimming pool to have city view!Enthusiastic staff help us to have a really nice trip! Next time I will book this hotel again for my traveling” β€”Reviewed by KyaT5 from Tripadvisorβ€” #tripadvisor #intiwhiz #grandwhizpoinssquare
Seru memang jika sesekali kamu dapat meluangkan waktu pergi ke tempat2 indah yang biasanya hanya sekedar kamu lihat di TV, majalah, atau feeds #instagram seperti sekarang ini. Lalu, dalam hati kamu bergumam, β€œFeeds instagram itu menipu. Semua hanya editan belaka.” Oke ga apa2. Manusia memang butuh pembuktian & pasti bosan dengan janji2 manis. Itu manusiawi. Kalau memang butuh bukti, coba #JelajahiIndonesiamu . Kamu bisa ikutan kompetisi #Pegipegi biar bisa lihat langsung kampung warna-warni Jodipan, Malang ini. Kalau beruntung, kamu bisa #PegipegiKeIndonesia tanpa mahal karena ada hadiah yang bisa kamu pakai buat traveling. Mau ikutan? Cek instagram @pegi_pegi :) #Pegipegiyuk
@abcsanur review ✨I don’t like sanur generally cause yeah you know there is where all the elderly live! πŸ˜‚ But for #abcsanur , I’m willing to travel my way there!
Well, a swim doesn’t get better than this, enjoy the perfect setting and a start to a prefect holiday #alilaubud Photo courtesy:@michaelklim1
"A good vacation for me is going to warm weather.. Being able to go outside, in the sun, hit the beach, play outside sports and being active outside.. Going swimming, hanging by the pool, having a couple drinks, having a couple of your close buddies around, and just having a blast.." β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ I am using tshirt from @toko_ageung And Absolutely awesome design of jeans by @rajabigsize #ujungkulon #banten #indonesia #travelling #travellers #bestpicture #bestbuddy #bestfriendtrip #HiVStoryOfficial #footage #bestrip #yolo #ootd #pictureoftheday #photographers #photograph #likeforlike #javatrip #tripcanvas β€’ β€’ Credit to @ian.okta
@abcsanur review ✨ Ayunan manja ini letaknya di deket toilet sebelahnya si green space ya, klo kalian gak jeli, bisa kelewatan spot ini! πŸ§šπŸΌβ€β™€οΈ
@abcsanur review ✨ Straight to the beach baby! Yes right, if you’re bored with the beach club and want to do some water sports or just stroll around the beach, #abcartotelbeachclub is the right place to do that! πŸπŸ‘™
@abcsanur review ✨ Salah satu beach club di Sanur, Bali yang NO ENTRANCE FEE & gak ada seating arrangement kayak duduk di kursi A harus sekian, di kursi B harus sekian. Nilai plusnya lagi, mereka sering ada festival karena mereka punya green space yang kyut banget (ntar bakal ku upload foto di green spacenya) Wajib dikunjungi genkque! πŸŒ΄πŸŒžπŸ‘™ #abcsanur
Gorgeous Views, Beautiful valley and an Ideal destination to Relax and Un-Wind #alilaubud
New location tomorrow πŸ‘
Kemarin waktu di #tropicolabali gak nyemplung sampe kolam yang dibawah depan big day bed karena udah males capek muter2 foto2 🀣 waktu kesana sih, day bednya full, jadi aku ambil seat yg mini day bed (swipe for pic) yg viewnya belakangnya laut 🌊
#thethaitravellerswifechapter17 πŸ“– August 2018 πŸ‘£ Chiang Rai 🏠 #thethaitravellerswifestays at A-star Phulare Valley Chiang Rai Resort! β€’ πŸ› Once in a while, let’s pamper ourselves! We must say that this is one of the most luxurious toilets we have ever seen! (Maybe we have not been seeing much πŸ˜‚) Travel tip: Go for the private pool villas if you are staying here! β€’ Image of a spacious toilet with a huge white bathtub in the middle. There is a wide glass window showing some greenery outside. β€’ Inspired by #thetimetravelerswife , our Thai diary, #thethaitravellerswife , will not run in chronological order, but we will hashtag our trips in chapters. Hopefully, when the time comes, you will be able to see our travel itinerary for a particular trip! β€’ Follow @thethaitravellerswife for more of our adventures! . . . . . . . . . . #chiangrai #astarphularevalley #luxurygetaway #romanticgetaway #thailandroadtrip #holidayvibes #chiangraihotels #thailandig #igthailand #TheTravelIntern #ilovethailand #travelcouples #travelcouple #passionpassport #goexplore #lonelyplanet Β #thailand #amazingthailand #tatsingapore #lovethailand #Klookstories #tripcanvas #tripzillashare #skyscannerSG #thailand πŸ‡ΉπŸ‡­ #beautifulseasia
and in that moment life was perfect, not the kind of perfect where nothing was wrong, but the kind of perfect where the wrongs don’t matter. . . . #exploreshanghai #shanghai #exploresh #thebund #beautifuldestinations #explore #travel #instatravel #traveltheworld #wanderlust #travelgram #traveldiary #tripcanvas #welivetoexplore #likeforlikes #ootd #traveltheworld #traveldiary
The last post of #demandailingcafe series! Me and my Instagram wife enjoying our food which we were drooling to eat honestly, but posed like nothing happened cause we’re both pros and it’s all #forthegram πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
thank you ,, @jimboy007us @staacii @hanny_kezia ,,ο»ΏEnjoy your holiday with us, Let's go to the Blue Paradise Island . OPEN TRIP EVERYDAY. Let's exploring Nusa penida and lembongan island with us@nusabali_traveling INFO PRICE & RESERVATION : Call : 087861218023 Whatsapp : 082341990048 Untuk lebih mudahnya kunjungi website kami di πŸ‘‰www.nusabalitraveling.com Jangan lupa follow dan tag instagram kami πŸ‘‰@nusabali_traveling . https://www.youtube.com/channel/UC-cc920Yjkke5O2nC1Fy_fQ #nusabali_traveling #brokenbeach #engelbilabong #klingkingbeach #nusapenidatour #nusapenida #nusapenidaisland #ayodolan #bali #tournusapenida #trevelercantik #explorebali #hellonusantara #jelajahnusantara #travelerindonesia #enjoyindonesia #wonderfulbali #indonesiajuara #exploreindonesia #indonesiatraveler #wisataindonesia #travelrack #pesonaindonesia #tripcanvas #indotraveller #indotravellers #discoverindonesia #explorejakarta #explorebandung #explorenusantara @ Nusa Penida, Bali, Indonesia
@tropicolabali review ✨ Nah tempat duduk yang letaknya deket barista gini biasanya dilabelin β€˜bar’ Di #tropicolabali , settingan bar-nya luas menjangkau sampe semua kursi yang ada di dalem kafenya (bukan yang dideket pool) termasuk yang di tangga besar hijau (you’ll know what I mean after seeing it for yourself 😜) Min order duduk di bar: 200K/table πŸ’‹
#thethaitravellerswifechapter11 πŸ“– January 2017 πŸ‘£ Chiang Rai Province (Chiang Khong District) 🏠 #thethaitravellerswifeexplores Rai Saeng Arun! β€’ 😊 Matchy-matchy! To be honest, we are sooo different from each other, but we decided to be the same just for a day! β€’ Image of Vic and Ta looking at each other while they are on a swing each. They are both dressed in a denim dungaree and a white shirt. β€’ Inspired by #thetimetravelerswife , our Thai diary, #thethaitravellerswife , will not run in chronological order, but we will hashtag our trips in chapters. Hopefully, when the time comes, you will be able to see our travel itinerary for a particular trip β€’ Follow us for more of our adventures! . . . . . . . . . . #WHPmatching #asianwanderlust #TopThailandPhoto #Thaitraveling #thailanddestiny #ThailandInsider #LostinThailand #thailand πŸ‡ΉπŸ‡­ #thailandgram #travelcouple #tourismthailand #earthcouples #tripcanvas #tripzillashare Β #igthailand #amazingthailand #travelcoupledestinations #thailand_vacations #klookstories #thewanderingtourist #beautifulseasia #asia_vacations #traveldreamseeker #travelcouples #creativetravelcouples #globecouples
Blessed to have them in my life so I know how to #lovelife ❀️ #demandailingpinkme
@tropicolabali review ✨Ini nih genkque kursi ijo merah yang aku sebutin di review #tropicolabali yang min ordernya 400K, trus 1 kursi max 2 orang, klo mbaknya (si host kita) lagi baik dibolehin 3 orang (kayak aku kemarin waktu kesana, mbaknya baik banget dibolehin 3 orang duduk disitu! πŸ˜†) View dari seat ini langsung ke pool, tengok kanan bisa liat upper seating yang deket tangga ijo, trus tengok belakang langsung pantai Canggu πŸ–πŸ–πŸ–
Datang ke Bali... nikmati penuh kenangan bersama Bounty Cruises Bali. Kapal pesiar mewah melayani wisata cruise, berlayar menuju Pulau Nusa Lembongan, salah satu pulau exotis terletak di sebelah selatan Pulau Bali yang menawarkan pemandangan alam asri, wisata bahari dan tour ke Pulau Nusa Lembongan. Pulau Nusa Lembongan merupakan salah satu pusat budi daya rumput laut, pusat wisata bahari diving dengan alam bawah laut sungguh mempesona. Berlayar dari Pelabuhan Benoa menuju Nusa Lembongan ditempuh kurang lebih 45 - 1 jam melewati selat Bali dengan kapal pemecah ombak. Bounty Cruises Bali merupakan kapal pesiar terbesar di Bali melayani Bounty Day Cruise, Bounty Dinner Cruise menikmati makan malam diatas kapal Bounty saat matahari terbenam berlayar seputaran Pelabuhan Benoa. Bounty Cruises Bali juga melayani penyeberangan dari Pelabuhan Benoa Bali menuju Pulau Nusa Lembongan... hastag#tripcanvas #view #beautifulgirl #travelingindonesia #beautifulplaces #beautiful #bali #travelerindonesia #pesonaindonesia #beautifulbeach #beautifulboat #beautifulbounty #beautifulphoto #trip #warawiri #tripbali #tripjalanjalan #triphappy #holidays #tripbeach #beautifulplace #
. Mau bersihin gallery.. Mungkin buibu dan family mau jalan jalan dan nginap di Bogor.. . Ini IBIS Style Family Bogor tempat nginapku sama keluarga.. yang kasurnya paling bersahabat.. ga empet2an dengan 3 anak.. te.patnya bersih dan baru, harganya juga bersahabat banget... . . . . . . #ibisstylesbogor #hotel #bogorhotel #hoteldibogor #familyhotel #tripcanvas #travel #ibisstyles #infokuliner #kuliner #kulinerbogor #kulinerindonesia #indonesiaculinary #indonesia #bogor #explorebogor #jelajahbogor #jakarta #bogorhits #bogorpisan #visitbogor #welovebogor #jajan #koleksiresepsj #foodstagram #video #cookingvideo #foodvideo #foodie #f52grams
Cycling around the greens in Ubud with such beautiful scenic views #alilaubud
Pulau Bali - Yuk berselfie dengan berlatar belakang Pesawat Parkir. Saat berlibur di Bali tak hanya itu-itu saja obyek wisata yang di tawarkannya hlo Guys. Coba deh cari sensasi liburan yang berkesan, bagi Pembaca yang mendambakan berfoto atau bahasa hitsnya berselfie dengan hasil yang unik, menarik dan akan mendapat pertanyaan ini itu di sosial media bisa datang di Pesawat Patkir berada. Kawasan wisata ini identik dengan wisata pantai, jika kebetlan entah bertujuan ke Pantai Pandawa maupun Pantai Gunung Payung mampirlah setidaknya sebentar untuk melihat sebuah Pesawat yang parkir dengan eksotiknya di dasar tebing. Apakah pesawat itu jatuh ? Nah, pertanyaan yang tepat. Pesawat ini bukannya jatuh karena kecalakaan, melainkan pesawat yang sudah tidak beroperasi lagi... hastag#tripcanvas #pesonaindonesia #bali #beautifulgirl #beautifulview #travelingindonesia #jalanjalan #warawiri #travelerblogger #indahnyaindonesiaku #
@demandailingcafe review ✨ Jadi #demandailingpinkme yang hitz banget ini cuman 1 spot aja, not the whole cafe theme ya. Trus peraturannya harus lepas alas kaki + gak boleh makan disitu. Cuman klo bawa makanan buat prop foto gpp sih. πŸ’ž
#thethaitravellerswifechapter17 πŸ“– August 2018 πŸ‘£ Lampang 🏠 #thethaitravellerswifestays at Karpenter! β€’ 🏑 Sometimes, we just need some peace and quiet in a nice little corner. β€’ Image of the interior of a wooden house. There is a wooden table, a bench and two chairs. There are huge glass windows with black aluminium frames. β€’ Inspired by #thetimetravelerswife , our Thai diary, #thethaitravellerswife , will not run in chronological order, but we will hashtag our trips in chapters. Hopefully, when the time comes, you will be able to see our travel itinerary for a particular trip! β€’ Follow @thethaitravellerswife for more of our adventures! . . . . . . . . . . #karpenter #lampang #lampanghotel #romanticgetaway #thailandroadtrip #holidayvibes #outofbangkok #thailandig #igthailand #TheTravelIntern #ilovethailand #travelcouples #travelcouple #passionpassport #goexplore #lonelyplanet Β #thailand #amazingthailand #tatsingapore #lovethailand #Klookstories #tripcanvas #tripzillashare #skyscanner #thailand πŸ‡ΉπŸ‡­ #beautifulseasia
@tropicolabali review ✨ T&C masuk #tropicolabali β€”> NO ENTRANCE FEE, but they do have seating arrangements with minimum payment as followed: 1. Pool bed (as seen on the left & right sides) max 2 people: min order 800K πŸ‘™ 2. Small pool bed max 2 people (the first pic you saw on this Tropicola series): min order 400K β›± 3. Bar / usual seats (the green stairs & ones above the stairs): min 200K per table 🍸 . . Note: no reservation above 4pm or sunset time, first come first served. No professional cameras allowed, only phone cameras acceptable. πŸŒ…
Start your day in style with an unforgettable breakfast served on a floating tray in your very own private pool #poolvilla #alilaubud
@demandailingcafe review ✨ This pillow fight pose pretty much resembles our β€˜real life and unfiltered’ friendship between the 6 us. We fight gently like a pillow. We tell right in front of each other’s face! πŸ˜‚ No grudges = No drama. That’s how we #lovelife πŸ’–#demandailingpinkme
Beautiful views from the #InfinityPool at #alilaubud , perfect for a relaxing getaway. Photo courtesy:@carolin_flaig
Katanya @christhenrie ini Sapi πŸ„ tapi ingetan sih domba πŸ‘. . Apakah ini? Domba atau Sapi? #yemilestones #netherlands #europetrip #travel #travellers #trip #green #grass #sony #vsco #vascocam #lifeofadventures
Sea is the boss! #water #element #tripcanvas
@tropicolabali review ✨ Siapa sih yang gak tau #tropicolabali , bar yang baru buka & paling happening di Canggu tahun ini? Cuman ya begitu masuk Tropicola rasanya kayak lagi di Jakarta bukan di Bali karena 1 tempat isinya full orang endonesyia yang heboh foto2 tapi gak nyemplung & gak mau basah! πŸ˜‚ Aku termasuk salah 1nya sih cuman eyke always nyemplung lah yaa, orang panasnya membakar kayak gitu! πŸ”₯🌈
next page →