#tripkorea

39,228 posts

Loading...
Oppa mintak ambik gambar sekali uolls. Tho oppa kiri sekali seems distracted..hahahaha 😂😂 . Untuk ladies especially hijabis 🧕 kalau korang ke bumi Korea mesti sekali akan ada Koreans yang mintak ambik gamba dengan korang. Serious. Why exactly Lina tak tahu. Tapi Lina rasa sbb diorang curious tgk kita bertudung kot. Apart from that maybe kite jelita kot sbb double eye lid. Hahahaha perasan habis 🤣🤣🤣 . Tapi serious nnt mesti ada ahjumma minx ambik gamba pny. Tak percaya? Ikut Lina gi Korea jom #pakejtravelmurah #pakejtravelkorea #pakejtravel #pakejtravelkoreamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #southkorea #seoul #koreaselatan #tripkorea #koreatrip #TeamAinMata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
Haa siapa yg x kenal abe @karllead_n_leeseul kite ni kan heheheh . Kalo anda nak tahu abe @karllead_n_leeseul ni lah antara tulang belakang yg sentiasa support admin dan Team Korea Aku Datang😍sejak dr awal lg . X lokek dgn kate2 semangt dan rajin belanja admin bile jumpe🤤hew hew . In syaa Allah kalo ad rezeki mane tahu nnt kite boleh buat collab kaa😎🙈doakan kami berjaya tau❤️ . p/s : ni lepas smyg jumaat 2 mggu lepas . #koreaakudatang #kad #kekoreakekita #korea #jalanjalankorea #seoul #malaysia #murah #mudah #winter #spring #summer #autumn #cherryblossom #musimbunga #pakejmurah #pakejmurahkorea #pakejseoul #tripkorea #tourguide #travel #airasia #mas #familytrip #bisnesstrip #schooltrip
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
#핵인싸 들은 #책눈사람 을 만들면서 논다죠?(...아닐걸?) 저도 한번 만들어보았습니다. 책눈사람 구경하러들 오세요 ㅎㅎ 本で雪だるまを作りました。見物に来てください :) I made a snowman with a few books. Come to see her :) 我帶了幾本書做了一個雪人。來看她 :) . . . #경복궁 #프로필사진 #커플데이트 #아이엔티스튜디오 #intstudio #gyeongbokgung #seoul #hanbokstudio #tripkorea #travelkorea #korea #景福宮 #ソウル #ソウル旅行 #韓国情報 #韓国旅行 #スタジオ #snowman #눈사람 #미리크리스마스
Ada yang tanya Lina, kalau nak beli flight sendiri tapi jalan dengan team Lina dekat Korea boleh tak? Kenapa tak boleh? Boleh je. Jom jom. 🤗🤗 . Korang settlekan flight tix 🎫 je. Team Lina settlekan arrangement ground. Tapi kami janji korang selesa, mudah, dan enjoy!! . Nak lagi mudah, nah tarikh Lina bgitau siap siap utk autumn 🍂 12 - 16 OCT 2019 19 - 23 OCT 2019 26 - 30 OCT 2019 . So, boleh lah korang hunt flight tix dari skang. Nnt dah de tix bgitau Lina lelaju ea 😁 #pakejtravelmurah #pakejtravelkorea #pakejtravel #pakejtravelkoreamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #southkorea #seoul #koreaselatan #tripkorea #koreatrip #TeamAinMata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
Sempoi tak sempoi team Lina dekat Korea? Sempoi an? 🙃🙃🙃 Nak tambah sempoi, dengan kteorg, korang boleh dapat pakej yg berpatutan, deposit yang rendah, dan baki selebihnya bayar ansur2 setiap bulan. Kalau bukan sempoi tak tau nak cakap pe lagi dah 😎 . Yang mana dah lama berhajat, berketeringinan, berangan, bercita cita nak jejakkan kaki di bumi Korea, inilah masanya! Just join Lina dengan team kte jelajah bandar Seoul. . FULL PACKAGE (includes ✈️) RM3199❗ . Nak beli flight tix sendiri pon boleh, GROUND PACKAGE hanya RM1599❗ . And lagi best DEPOSIT HANYA RM350 hokey ‼️ . Cepat2 whatsapp Lina. Kita tak pergi beramai. Cukup kepala kita terbang. #pakejtravelmurah #pakejtravelkorea #pakejtravel #pakejtravelkoreamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #southkorea #seoul #koreaselatan #tripkorea #koreatrip #TeamAinMata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
#TIPS Berpakaian Musim Dingin. Swipe untuk referensi berpakaian di musim dingin Pakaian yang wajib kamu bawa saat liburan musim dingin di luar negeri: 1. Long John Pakaian ini membuat suhu tubuhmu tetap hangat, meskipun sedang berada di daerah yang dingin. 2. Jaket atau coat Jaket dan coat merupakan dua item fashion yang wajib kamu bawa saat liburan musim dingin. 3. Celana Panjang Jangan lupa membawa beberapa celana panjang dengan bahan hangat dan tebal. 4. Sepatu Boot Kulit Sepatu jenis boot yang terbuat dari kulit asli adalah pilihan yang sangat tepat bagi yang ingin berlibur di musim dingin. 5. Kupluk Lindungi kepala dengan menggunakan kupluk yang nyaman. Hal ini akan membuat bagian kepala dan tubuh lainnya tetap hangat. 6. Earmuff Telinga kamu juga perlu dilindungi, agar tetap hangat dan tidak “membeku” akibat cuaca yang terlalu dingin. 7. Sarung Tangan Jangan lupa untuk membawa beberapa pasang sarung tangan, agar kedua tangan tetap hangat selama liburan. 8. Syal Selain memberi kehangatan pada area lehermu, syal ini juga akan membuat penampilan menjadi lebih menarik lagi. 9. Sweater Pakaian ini akan menjadi penghangat tubuh sebelum jaket atau bahkan coat. 10. Kaus Kaki Pilih kaus kaki yang menggunakan bahan berkualitas dan hangat, seperti wol dan bahan lainnnya yang cukup tebal. Jadi siapa yang sudah siap untuk berlibur di musim dingin? #winter #wintervibe #privatetour #privatetourkorea #halalprivatetour #koreabackpacker
Cherry Blossom merupakan momen yang ditunggu oleh setiap orang didalam maupun diluar negeri, karna pada saat itu terdapat pemandangan yang mempesona mata kita yaitu mekarnya buang Sakura disetiap penjuru jalan yang kita lewati. Wahh...Terbayang rasanya berjalan dibawah pohon-pohon sakura yang indah. Oleh karna itulah Anda tidak boleh mewatkan kesempatan untuk melihat langsung bunga Sakura yang mekarnya hanya berlangsung selama satu minggu setiap tahunnya di Korea Selatan. Ikuti keceriaan Cherry Blossom di Korea Selatan dengan Paket Tour Korea Cherry Blossom 2019 bersama #andinyhalalholiday , pasti Akan menemukan sensasi liburan yang menyenangkan All package include ▶ flight ticket ekonomi class by air Asia ▶ Admissions fee's ▶ Public transportation ▶ Hostel / guest house twinceshare ▶ Trolley bag ▶ Souvenir KHas Korea ala andiny halal holiday ▶ Bantal leher ▶ Travel pouch ▶ Guide Korea indonesia Exclude ▶ Meal (L,D) ▶ Guide tipping KRW 10.000 / day Closed reservation will be on 17feb 2019. Flight schedule on 29 maret 2019 - 02 April 2019 #korea #kpopkorea #tripkorea #wisatakorea #tourhalalmurah #koreahalal #wisatahalal #halalfoods #paketwisatakorea #paketwisatabandung #visitbandung #visitkorea #embassykorea .
Mau Nikmatin Salju tanpa Ribet urus Visa ?? "JEJU WINTER TRIP, FREE ONE DAY TRIP KUALA LUMPUR" 4-8 Januari 2019 Only 9,5 jt/pack from Jakarta & Surabaya . Day 1: Flight dari kota masing2 ke Jeju transit KL Day 2: Peserta dijemput di airport CJU, lalu menuju tangerine picking farm, jeongbang waterfall, check in hostel gudeok seogwipo Day 3: After Breakfast, dijemput, menuju oedolgae rock, jeju glass castle, isidore farm, hallim park, mt.halla, then check in at Jeju stay hotel Day 4: Check out, dongmun/jungang mall, jeju mokgwana, emart, then transfer to airport, go to KL, KLCC photostop Day 5: KL free time Include : √ tiket pp SUB/CGK-KUL, KUL-CJU (kota lain menyesuaikan) √ bagasi kabin 7kg √ hostel/hotel 2malam di Jeju, 1 malam di KL with BF √ Van trabsportasi at jeju √ Publish Transportasi at Kuala Lumpur √ lunch 1x di Jeju √ entry ticket √ leader Exclude : √ bagasi in √ pengeluaran pribadi √ tipping driver 10.000 won √ makan siang dan malam √ semua yg diluar jadwal . . *NOTE*: Karena ini adalah winter season, bisa terjadi hal2 yg diluar perkiraan, jika ada penutupan akses karena salju, maka itinerary akan dialihkan ke tempat lain sesuai rute. . . *NOTE* Harga juga bisa berubah sewaktu2,,menyesuaikan dg Harga tiket pesawat,, & Available seat. Kecuali yg sudah DP . FOR ORDER: WA 08112955181 #opentripmurah #jalanjalanhemat #liburanhemat #pakettourmurah #promotoursingapore #liburan #paketwisata #pakettour #promomalaysia #instatour #tour #paketwisatajogjabudgettour #hijabbackpacker #batucaves #jalanjalan #liburanku #travelling #traveladdict #liburanaman #liburankeluarga #paketwisatakeluarga #jejutour #jejutrip #opentripjeju #salju #tripkorea
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
#traptravelkorea #photographersvisit to #seonyudo #park ! It is small island in #hanriver and easy to access by bus. It was water purification plant, and opened as a public park in 2002. Of course it would be much beautiful in different season. But if you want to feel isolated, #seonyudopark in winter is perfect choice. #seoul #snap #trip #travel #kopreatrip #koreatravel #tripkorea #travelkorea #tourguide #관광통역안내사 #nikond800
🧕🏻 JEJU MUSLIM TOUR (DAY 3) 🧕🏻 . . 🌊 Yeongmeori Beach 🌊 . . The thing that I like about Jeju is not only beach but also the weather and the food. Winter in Jeju is not as cold as Seoul. And today weather is really really nice ☺️☺️☺️👌🏻 . . When we went to Yeongmeori Beach today, i felt like i could stay longer just to hear the sound of the waves, looking at the sea, and enjoying the atmosphere of the beach in winter 🥰🥰🥰 . . Such a healing time 😇 Short escape from busy life in Seoul. Definitely will go back to this place again someday~ #jejumuslimtrip #jejutravel #jejutrip #visitJeju #muslimahInKorea #livinginkorea #lifeinkorea #allaboutKorea #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #koreantrip #koreantravel #tripKorea #TravelKorea #한국 #대한민국 #akudanKorea #jelajahKorea #ExploreKorea #destinasiKorea #keKoreaAja
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
🧕🏻 JEJU MUSLIM TOUR (DAY 3) 🧕🏻 . . Camelia Hill is All About Flowers 💐🌺🥀🌹🌷. . . Such a great place to take lots of photos with beautiful flowers as a background 🌺📸 . . In this place you can find flowers named 제주 동백 that famous for local people to take photos 🌺📸 . . Inside this place, you could find cafe with many flowers as a decorations 💐🌷🌹🥀🌺 The cafe is perfect for people who need refreshment and effective for relieving stress. You can smell the fragrance of the flowers that could refresh your mind☺️☺️☺️ . . At this location sadly there is no prayer room, but in my opinion you can use the nursery room as a place for praying 😊 . . 💶Admission Fees : Adults : 8.000 won Teenagers : 6.000 won Children : 5.000 won #jejumuslimtrip #jejutravel #jejutrip #visitJeju #muslimahInKorea #livinginkorea #lifeinkorea #allaboutKorea #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #koreantrip #koreantravel #tripKorea #TravelKorea #한국 #대한민국 #akudanKorea #jelajahKorea #ExploreKorea #destinasiKorea #keKoreaAja
Namsan Seoul Tower🗼 . Menara Cinta di Seoul. Antara tempat tarikan yang wajib anda pergi bila sampai di Korea 😍. Jangan risau bila anda sampai waktu malam Namsan Seoul Tower sangat meriah dengan lampu-lampu cantekkkkk sangat 😊😍 . Kat sini jugak tempat padlock 🔐 banyak2 tu. sampai Padlock pon jadi pokok Christmas 🎄😂. Lawaaa 😍 . . . Jom ke korea bersama @salamtraveltour ✈️🇰🇷 . . . Link WhatsApp ada di bio @salamtraveltour. Pm WhatsApp kami untuk quotation dan Itinerary terbaik 😊👍🏻 #kekoreakekita #pakejkoreamuslim #pakejmurahkorea #pakejkoreaprivate #cuticutikorea #winterkorea #offtokorea #tripkorea #hanbok #salamedgetravel &tour #salamtraveltour #travelbajetkorea #koreamutungguakudatang #namiisland #wintersonata #koreamalaysia
Masih ngabisin stock photo korea dari @frameatrip yang sayang banget kl ga di posting 🥰 #namiisland #nami #photography #namiislandkorea #korea #tripkorea #vacation #liburan #trip #tour
coba kira kira imut yang mana? 🤪🤪🤪🤪 @jcvrnd19 #korea #tripkorea #photography #line #brown #veranda #jessicaveranda 📸by @frameatrip
Trip Korea masuk 2pax. Terima kasih Kak Yati join trip Korea kami. 😊 . Ada yang nak join trip Musim Luruh Oct 2019? . Meh WhatsApp Kiki untuk details 😉 . 📌Click link di bio / whatsapp +60122279476 for details! . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejpercutianmurah #cuticutimalaysia #pakejmurahtravel #familytrip #companytrip #koreatrip #tripkorea #pakejkorea #seoulkorea
Its so freezing -3°c . Red Nose.. So cold.. . . More happy story.. Wanna be back here soon.. . . #liburanika #travelaroundtheworld #travelphotography #tripkorea #trisview #travel #travelgram #wintertrip
여수 뭐야? 하나도 안춥고 너무 좋잖아 XD 물론 #온수풀 입니다 이제 회먹으러 총총
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
💞 Insha Allah ...Forever till jannah 💐 • • • _________________________________________ #romantic #namiisland #southkorea #snow #vacation #tripkorea #husbandnwife #riniaristory #december #2018 #picoftheday #instalike #instastory #likeforlike #likeforfollow #instagram
Trip Korea masuk 2pax. Terima kasih Kak Yati join trip Korea kami. 😊 . Ada yang nak join trip Musim Luruh Oct 2019? . Meh WhatsApp Kiki untuk details 😉 . 📌Click link di bio / whatsapp +60122279476 for details! . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejpercutianmurah #cuticutimalaysia #pakejmurahtravel #familytrip #companytrip #koreatrip #tripkorea #pakejkorea #seoulkorea
Mungkin untuk para penggemar Hallyu, melakukan kunjungan ke agensi idol merupakan salah satu hal yang paling berkesan saat berlibur ke Korea Selatan. Nah, kalau kamu mau berkunjung ke agensi mana? Komen yah Info & Reservasi LINE I Kakao Talk : awalia1105 Whatsapp : 089512070274 Info seputar visa korea @travelinggehvisa __ #kpop #kpoptour #tourkorea #halalprivatetour #koreatour #koreatourmurah #koreabackpacker #koreabackpackermurah #smentertainment #exo #weareone #exol #smtown #liburanmurahkorea #privatetourkorea #explorekorea #paketmurahkorea #goblintour #tripkorea #denpasar #solo #bandung #bekasi #sehun #chanyeoul #baekchan
Mungkin untuk para penggemar Hallyu, melakukan kunjungan ke agensi idol merupakan salah satu hal yang paling berkesan saat berlibur ke Korea Selatan. Nah, kalau kamu mau berkunjung ke agensi mana? Komen yah Info & Reservasi LINE I Kakao Talk : awalia1105 Whatsapp : 089512070274 Info seputar visa korea @travelinggehvisa __ #kpop #kpoptour #tourkorea #bts #bangtanboys #kpop #smtown #explorekorea #koreaprivatetour #kpopmerch #koreaprivatetrip #jalanjalankorea #kpoptour #honeymoonkorea #winterinkorea #tourkorea #tripkorea #privatetourkorea #privatetourmurah #visakorea #liburanseru #photography #winter #paketliburankorea #pakettourkorea #visitseoul #familytourkorea #autumnkorea #bandung #makassar #sumba #balikpapan
Mungkin untuk para penggemar Hallyu, melakukan kunjungan ke agensi idol merupakan salah satu hal yang paling berkesan saat berlibur ke Korea Selatan. Nah, kalau kamu mau berkunjung ke agensi mana? Komen yah Info & Reservasi LINE I Kakao Talk : awalia1105 Whatsapp : 089512070274 Info seputar visa korea @travelinggehvisa __ #kpop #kpoptour #tourkorea #halalprivatetour #koreatour #koreatourmurah #koreabackpacker #koreabackpackermurah #smentertainment #exo #weareone #exol #smtown #liburanmurahkorea #privatetourkorea #explorekorea #paketmurahkorea #goblintour #tripkorea #denpasar #solo #bandung #bekasi #sehun #chanyeoul #baekchan
No holiday is ever complete without a day of binge shopping. Exclusive to international visitors, the 2018 Korea grand sale is an annual shopping and cultural tourism festival running from January 18th to February 28th. Also lined up would be many exciting theme based programs like Winter sports, Night life, K culture, K food etc. #VisitKorea #KTOIndia #Korea #style #festival #Koreanstyle #VisitKorea #KTOIndia #KTOManila #Korea #Travel #tripkorea #ExploreKorea #TravelKorea #ImagineYourKorea #KoreaTravel
. 🔥🔥KOREA WINTER TRIP: 3-7 JAN 2019🔥🔥 🔥🔥🔥 FULL PACKAGE🔥🔥🔥 . Cepatt..cepatt..yg mana dah survey2 tu, jgn lambat2 tauu...seat tak banyak dah..habis ni kita tak open new seat dah 😭😭😭 . ➡️ KOREA 5H4M (3-7 JAN 2019) ➡️ WINTER SEASON ➡️ RM3199/PAX ➡️ FULL PACKAGE (TERMASUK TIKET FLIGHT KUL-INCH-KUL & HOTEL) ➡️ DEPOSIT RM350 ONLY!!! ➡️ BOLEH BAYAR ANSURAN . Jomm whatsapp saya (link di bio) for details & lock your seat now ❤❤❤ . 📲 0193060012 📲 0193060012 📲 0193060012 . #korea #tripkorea #koreatrip #allinpackage #fullpackage #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmelancong #pakejmelancongmurah #korea2019 #travelagent #travelbajet #holiday #newyear2019 #bahterakembaraholidays
Trip Korea masuk 2pax. Terima kasih Kak Yati join trip Korea kami. 😊 . Ada yang nak join trip Musim Luruh Oct 2019? . Meh WhatsApp Kiki untuk details 😉 . 📌Click link di bio / whatsapp +60122279476 for details! . #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejpercutianmurah #cuticutimalaysia #pakejmurahtravel #familytrip #companytrip #koreatrip #tripkorea #pakejkorea #seoulkorea
Siapa yang adore Line Friends kena singgah merchandizing store diorang! So far yang Lina tau, ada dua dkt Seoul, satu di Myeondong dan satu lagi dkt Itaewon. Tapi yang kat Itaewon mmg paling epic lah, sebab yang PALING BESAR DI DUNIA 🌏 😳😳. Chinchaaa~~ . Store diorang de 3 tingkat tau jgn memain. Tingkat 1 toys and accecorries, tingkat 2 brg kelengkapan rumah dan tingkat 3 ialah cafe. Siapa tak minat and xguna line apps pon kena jugak dtg singgah Line Store sebab comel gila kedai and barang2 dia... argh I can't resist. . Lina dan team nak gi Korea 🇰🇷 2019 ni. Jom join sekali. Kita lepak chill layan winter ❄️dan autumn🍁 di Korea. . Nak tny pape contact Lina through whatsapp ea. Nak tny je dulu pon boleh je. I won't bite. Link di bio ea dearies 😘 #pakejtravelmurah #pakejtravelkorea #pakejtravel #pakejtravelkoreamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #southkorea #seoul #koreaselatan #tripkorea #koreatrip #TeamAinMata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
. . . . ❣❣❣OPEN TRIP SEOUL ❣❣❣ . . 📍 Spring 22 - 26 Maret 2019 . . 📍 Cherryl Blossom 15 - 19 April 2019 from KL (only 8,5jt/pax) 😱😱 . . 📍 Summer 18 -22 Juli 2019 . . . more info wa admin +62 817 155 616 id line : lungo.backpacker . . #tiketpesawat #tiketpromopesawat #tiketpromokorea #tripkoreamurah #travelfair2018 #jalanjalankoreamurah #tourkoreamurah #jalanjalankorea #tiketmurah #tripkorea #tourkorea #backpackerkorea #jastipkorea #travellingkorea #tripmurah #tourmurah #jakuljakarta #fossiladdict #tourtravel #jalanjalaneropa #tripbangkok #tripsingapore #seoulautumn #seoulspring #seoulwinter #seoulsummer #albumbts #albumexo #jakuljogja #jakulsemarang
Joseon dynasty theme restaurant for korean authentic dishes and many types of makgeolli, Jeseon Sidae Jumak! Finally here with our guests hehehe 😋😋😋 . . . #hongdae #koreanrestaurant #koreanfood #makgeolli #tripkoreamurah #jalanjalankorea #visitkorea #koreatour #liburanmurahkorea #paketwisatakoreamurah #wisatamurahkorea #explorekorea #jasatripkorea #tripkorea #privatetourkorea #goblintour #kpoptour #backpackerkorea #liburanserukorea #paketmurahkorea #korea #turkoreamurah
■☆♤♡💛💙💜💚♡♤☆■ 🔯Done all steps my dear team➰ 🌟Downloaded the korea Travel Books app ✅ ➿My favourite Book~ " DISCOVER KOREA BEAUTY&FASHION".. I always want to explore the culture of 'KOREA' ..their fashion ...their beauty secrets..And this book will help me alot ❤ #Contest #ContestAlert #KTOIndia #Korea #Books #Travel #holidays #tripkorea #ExploreKorea #TravelKorea #ImagineYourKorea #KoreaTravel @jayshreemalhotra @nivoriya @damanibirju @chilled_sup @usha.jain.562 @uttam.jain.5817 @piyushpuri12 @nikp_05 @sagar10000 @kto_india
🧕🏻JEJU MUSLIM TOUR (DAY 2) 🧕🏻 . . Teddy Bear Museum reminds me with Korean drama Princess Hours. One of Korean Drama that made me fall in love with Korea. In this place you can see many teddy bears with various professions as well as events that occur in various parts of the world from year to year played by teddy bears 🐻🐻🐻🐻🐻 . . If you come to this place, make sure to bring home at least one teddy bear as souvenirs for your loved ones 🥰❤️ #jejumuslimtrip #jejutravel #jejutrip #visitJeju #muslimahInKorea #livinginkorea #lifeinkorea #allaboutKorea #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #koreantrip #koreantravel #tripKorea #TravelKorea #한국 #대한민국 #akudanKorea #jelajahKorea #ExploreKorea #destinasiKorea #keKoreaAja
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
Assalamualaikum selamat pagi. Set The TARGET..: ke Korea 2019 😍 Itu impian Tim Ramen Kpop Malaya tahun 2019 ni. Nekad. Nak tak kami tunjukkan bagaimana kita boleh capai impian anda?? Apa sahaja impian InsyaAllah. Jom join Tim Ejen Ramen Kpop. Next kita akan buat kelas 'Bagaimana Roketkan Bisnes Online Anda Dengan ZERO Cost Marketing' #timejenramenkpopmalaya #ramenkpopmalaya #korea #tripkorea
Ritual yg ga boleh kelewat nih klo ke korea, yups...gantung gembok cinta kamu di Namsan Tower, meneurut kepercayaan yg ada dikorea klo kamu tulis nama kamu dan pasangan dan lock gemboknya cinta kamu dan pasangan bisa abadi .... xixixii seru ya.. Ikutan yuk.... Biar mudah ke Namsan Towernya jalan bareng #temenjalanid aj join tournya. More info & join WA : 081928007165 LINE : temenjalanid #tour #trip #tourkorea #tripkorea #tourkoreahemat #tourkoreamurah #tourkoreasuperhemat #tripkoreamurah #tripkoreangitit #visitkorea #jointourkorea #traveling #jalan2
Pengalaman bermain ski/snowboard anda bagaimana?? . Dan di mana tmpt anda bermain??hehe admin tmpt pertama di Elysian bersama family..haa ad la tragedi mase first time main tu🙊🤪 . Heheh alhamdulillah dpt bawa guest ke Vivaldi Ski Resort n dpt ajar n tlg pakaikan equipment before mereka main..cuma nye mak pak cik nak main di snowyland tp belum bukak lg . Tour lain x pasti la mereka tlg atau x guest mereka utk sewa bayar fees atau dkt mane nak ambil kelengkapan tp dgn #KAD In syaa Allah kami bantu anda❤️ . p/s: Admin x main nnt dorang ckp admin show off phahaha🙊kan x molek gitu hiks . #koreaakudatang #kad #kekoreakekita #korea #jalanjalankorea #seoul #malaysia #murah #mudah #winter #spring #summer #autumn #cherryblossom #musimbunga #pakejmurah #pakejmurahkorea #pakejseoul #tripkorea #tourguide #travel #airasia #mas #familytrip #bisnesstrip #schooltrip
Seoul Botanic Park is now pre-opened(temporally free entrance), planning to open officially in May 2019. First botanic garden in Seoul and another attractive tour destination as well! 😍 . . . #seoulbotanicpark #tripkoreamurah #jalanjalankorea #visitkorea #koreatour #liburanmurahkorea #paketwisatakoreamurah #wisatamurahkorea #explorekorea #jasatripkorea #tripkorea #privatetourkorea #goblintour #kpoptour #backpackerkorea #liburanserukorea #paketmurahkorea #korea #turkoreamurah
🧕🏻 JEJU MUSLIM TOUR (DAY 2) . . 🌲 Icul Land 🌴 . . Ilchulland is a resting complex especially for families with different themes and convenient facilities. Favorite part of this place for me is the Micheon Cave, which is decorated with beautiful colorful lights that make many tourists interested to visit this place. Before entering the cave, make sure to wear a helmet for safety reason. This cave is not that wide. It takes about 10 to 20 minutes to walk around. And, the best part of this place is.. they provide Muslim Prayer Room! wohoooo~~ 😍so, if you visit this place, you just need to follow the blue lines to find where the location of prayer room or you can ask for a map of this place 😉 . . #jejumuslimtrip #jejutravel #jejutrip #visitJeju #muslimahInKorea #livinginkorea #lifeinkorea #allaboutKorea #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #koreantrip #koreantravel #tripKorea #TravelKorea #한국 #대한민국 #akudanKorea #jelajahKorea #ExploreKorea #destinasiKorea #keKoreaAja
BEYOU OPEN TRIP!! Low season with low price, there is no best time to visit Korea because everytime is so mesmerizing . Include: Accomodation,transport,guide,all admission fee Exclude : meals, visa and plane ticket Promo prize until in the end of 2018 . Ask us for more info! . #opentripkorea #privatetripkorea #itinerarykorea #opentripkoreamurah #promoopentripkorea #opentripkorea2019 #backpackerkorea #koreabackpacker #koreatour #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #tourkorea #paketkoreawinter #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tourkoreamurah #backpakertourkorea #tripkorea #korealandtour #tripkoreamurah #koreatripwinter #koreatripbackpackermurah #seoul
next page →