#trustallah

49,521 posts

Loading...
Worrying is a waste of time. Good and bad things happen in life, you just have to keep living and not stress over what you can’t control and trust Allah!  #HalfOurDeen #trustAllah #life #worry #happy
Ada orang sanggup bekerja 30 tahun, 40 tahun..sampai bersara, TAPI Tak sanggup membina business selama 3 tahun. Saya bina perniagaan sebagai Usahawan Kewangan in less than 4 years I became Group Agency Manager & run my own Agency, 2005. Why, coz dalam bekerja or berniaga dugaan Kewangan, masa .. ada je. But what you gain in business..the income, kematangan, lebihan masa utk diri and family, naik taraf diri, confidence and add value to others..way far .. jauh lebih kepuasannya & banyaknya. BETUL! If you are asking in your mind what or how to do it, nanti when I am back do contact me. We will talk. #DrBochi #UsahawanKewangan #getinspired #0342511129 #EliteWealthAdvisors #CWA #justDo #LiveWithPassion #TrustAllah
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ . السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . . ‪Your self worth doesn't depend on what others say about you. You don't have to apologise for the way you look & your belief. Be yourself. - #MuftiIsmailMenk ❤❤ . . . #hiddenheart0101 #positivevibesonly #believeinyourself #neverlosehope #trustallah #bepositive #smileitssunnah
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ . السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . . ‪Your self worth doesn't depend on what others say about you. You don't have to apologise for the way you look & your belief. Be yourself. - #MuftiIsmailMenk ❤❤ . . . #hiddenheart0101 #positivevibesonly #believeinyourself #neverlosehope #trustallah #bepositive #smileitssunnah
I woke up reflecting about my journey as my 10th Ramadan is less than a month away. It’s amazing how life can change from one minute to the next. How things are going one way, then take a sharp turn in another. There is always a wisdom we only need to sit back, trust God, and the process. So let’s breathe, relax, and the blessings will come in ways we least expect. Do you ever reflect on your life? . . . . . #tawakkul #trustgod #dua #ramadan #trusttheprocess
#Repost @muftimenkreminders • • • We've all been through rough days, a difficult month or a bad year. But these are often blessings in disguise. Remember, everything the Almighty does is good. We only have to wait patiently, hold our head up and press on. Let life take its course. • • • #muftimenkreminders #HalfOurDeen #Blessing #hardship #trustAllah #patient #better #Bismillahirrahmanirraheem , #Allah (ﷻ), #Islam , #ProphetMuhammad (ﷺ), #Quran , #Hadith , #Islamicquote #Ummah #Sunnah , #Muslim , #God , #Deen , #Dawah , #Dunya , #Salah , #Ameen , #Sabr , #Islamic , #Jannah , #Akhirah , #Faith
#Repost @being.muslimxh • • • #Ameen ✨✨ - It’s really important that you surround yourself with people who will strengthen your faith and remind you what it means to be Muslim. ❤ • • • #HalfOurDeen #Blessing #hardship #trustAllah #patient #better #Bismillahirrahmanirraheem , #Allah (ﷻ), #Islam , #ProphetMuhammad (ﷺ), #Quran , #Hadith , #Islamicquote , #Ummah , #Sunnah , #Muslim , #Hijabi , #God , #Deen , #Dawah , #Dunya , #Salah , #Ameen , #Sabr , #Islamic , #Jannah , #Akhirah , #Faith
Selalu liat kedepan gaes, yg udah berlalu abaikan saja, dan teruslah melihat keindahan yang maha kuasa, kehidupan kita kelak bakal indah dengan campur tangan Allah, #trustAllah
Hardships often prepare ordinary people for an extraordinary destiny. #TrustAllah #MuslimCentral #Islam #Allah #Quran #Muslim #Muhammad
‎السلا م عليكم 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Islam #IslamicQuotes #DailyReminders #Alhamdulillah #SubhanAllah #AllahuAkbar #Quotes4TheUmmah #Qotd #AllahKnowsBest #TrustAllah #Muslim #Muslimah #Qotd #Dua #Tawakkul #Tawba #Tawheed
Открыл глаза, увидел свет Благодари Аллаха За то, что слышишь близких смех За шутки мамы, брата Поел, оделся и ушел Благодари Аллаха За вкусный завтрак, крепкий сон За то, что рядом папа Взглянул на солнце, облака Благодари Аллаха За то, что видишь красоту Не видишь тьмы и праха Дотронулся рукой цветка Благодари Аллаха За то, что чувствуешь ты жизнь Вкусаешь ароматы Споткнулся , встретился с плохим Благодари Аллаха Ведь Он тебя отгородил От зла, плохого брата За сердце, что порою плачет За то, что веришь, любишь, ждешь За то, что ты один в дороге С плохими рядом не идешь За то, что молишься, не куришь Не пьешь, не видел грязный свет За то, что ты силен и знаешь Что есть надежда и рассвет Благодари за каждый миг За каждый день, за каждый час Благодари душой Аллаха За то, что есть и за сейчас) 22.04.18 #стихи #авторское #мое #пиши #trustAllah #литературное #ислам #вера #книга #чтение #пиши
باب الصَّلاَةِ فِي النِّعَالِ Narrated Abu Maslama: Sa`id bin Yazid Al-Azdi: I asked Anas bin Malik whether the Prophet (ﷺ) had ever, prayed with his shoes on. He replied "Yes." حَدَّثَنَا آدَمُ بْنُ أَبِي إِيَاسٍ، قَالَ حَدَّثَنَا شُعْبَةُ، قَالَ أَخْبَرَنَا أَبُو مَسْلَمَةَ، سَعِيدُ بْنُ يَزِيدَ الأَزْدِيُّ قَالَ سَأَلْتُ أَنَسَ بْنَ مَالِكٍ أَكَانَ النَّبِيُّ صلى الله عليه وسلم يُصَلِّي فِي نَعْلَيْهِ قَالَ نَعَمْ‏.‏ Reference : Sahih al-Bukhari #trustAllah #Allah #islam #Muhammad#guidance #peace #quranquotes #quran #subhanAllah #Alhamdulillah #sunnah #hadithreminder #hadith #reminder #jannah #akherah #heart #AllahuAkbar #dua #salah #pray #prayer #inspire #motivate #inspirationalquotes #motivationalquotes #quotesoftheday #Deen #sunnahseries
Alhamdulillah, jom join Suzy😆🙋🎇🎆 We will have lotsa of fun..🎊🎇🌞 #Repost @houseofkhazanah with @instatoolsapp ・・・ Anda tengah cari kerja? Nak buat Part time or FULL time? . . Anda ada keinginan memiliki perniagaan sendiri dengan minima modal? Nak cari extra duit or side income? Berumur 21 ke atas? Jika YA! , Anda yg kami cari! . . WE ARE Massively RECRUITING positive people and who are hunger for positive change... . . Call me, ..U know where to click😘💕 . Lots of luv😍💞xoxo . . #trustallah #HouseofKhazanah #HOKTakesCapeTown #HOKwins #Unittrust #AmanahSaham #unitamanah #PublicMutualBerhad #Investment #Hibah #wasiat #prs #inflation #retirement #TakafulInsurance #ShariahInvestment #Recruitment #JomTukarKerja #jomsertaikami #ilovemyjob #ilovemyteam #unittrustconsultant #amazingcareeramazinglife
Saya dan suami mantan budak asrama. Bila Danial dapat asrama, kami tiada halangan. Danial pun suka duduk asrama. Airell tanya, best ke duduk asrama? Best sangat sayang! Sebab ada kawan-kawan yang susah sama-sama dan senang sama-sama. Umur 13 merantau jauh ke negeri orang. Sama-sama homesick. Sama-sama nangis dalam selimut. Sama-sama berlari kejar nasi ayam kat dining hall. Sama-sama makan maggi. Sama-sama escape prep. Sama-sama berlari ke surau dengan telekung berterbangan di malam hari. Sama-sama kena lecture dengan seniors. Aha! Sama-sama outing pakai baju hijau lepas tu kena ejek ong gedek gedek. Kurang asam! Sama-sama bergembira cat mural dinding blok. Sama-sama kena food poisoning. Sama-sama belajar sambil mengantuk dan akhirnya tidur berjemaah. 5 tahun bhai sama-sama dengan mereka. Tidur sebantal, makan setray. Celik mata nampak mereka. Tutup mata nak tidur tapi masih berborak. 27 tahun berkawan. Kalau aku takde di syurga, cari aku ya kawan! Thank you korang Maya Amir #TrustAllah #BuildABetterYou #BeTheBestKhalifah
Makan icecream smp tumbuh misai coklat...ha ha Arini kedai inner buka jalf day je..next trip shah alam... #trustAllah #doobizzcreative #doobizztookang #tshirtprinting #halfinneraucovall
Kala ku mencari kebahagiaan dalam tawa Yang kutemukam hanyalah sempitnya hati. . Kala ku mencari kesenangan dalam bermain Yang kutemukan hanyalah kesia-siaan waktu yg terbuang begitu saja. . Namun kala ku mencari kebahagiaan dalam tangisku bersama Rabbku, Kutemukan ketenangan hati yang selalu optimis. . Dan kala ku mencari kesenangan dalam taatku padaNya Kutemukan banyak hadiah kebahagiaan dariNya yg selalu membuatku tersenyum disela-sela lelahku di dunia. . Dan aku tidak pernah kecewa padaNya ❤️ شكرا يا ربي الرحيم ❤️ #tawakkul #trustAllah
~ When life turns you down. Get UP and turn to ALLAH. When life puts you UP in a higher position,knee down and turn back to ALLAH. ~ #faithhub #muslim #islam #bismillah #muslimah #alhamdulillah #allahuakbar #trustallah #muslimsg #muslimoftheworld #dontjudgeothers #photooftheday #quoteoftheday #smile
Masa Danial umur 6 bulan kami pernah bawa dia balik kampung naik train. Hari ini selepas 17 tahun, saya naik train pi sekolah dia. How time flies huh? Steady mama. Bus-train-flight JB-Perak-JB in a day! Terkejut grab driver tadi dengar. Dia belum dengor JB-KL-JB-Terengganu-JB. Kah! Maya Amir #TrustAllah #BuildABetterYou #BeTheBestKhalifah
When Allah decides to give you something good, He will create the environment, the cause and effect and all the necessary requirements. #trustallah
Sometimes life doesn't always go as we planned but whatever it is, life must move on! Have faith in Allah because He knows the best! #trustAllah   #MuslimCentral #Islam #Allah #Quran #Muslim #Muhammad
If Allah is making you wait, then be prepared to receive more than what you asked for. #TrustAllah
"If you're walking through a storm in your life right now, just remember where you've been. And that He saved you every single time." - @YasminMogahed
Narrated Anas bin Malik: We used to pray with the Prophet (ﷺ) and some of us used to place the ends of their clothes at the place of prostration because of scorching heat. حَدَّثَنَا أَبُو الْوَلِيدِ، هِشَامُ بْنُ عَبْدِ الْمَلِكِ قَالَ حَدَّثَنَا بِشْرُ بْنُ الْمُفَضَّلِ، قَالَ حَدَّثَنِي غَالِبٌ الْقَطَّانُ، عَنْ بَكْرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ، عَنْ أَنَسِ بْنِ مَالِكٍ، قَالَ كُنَّا نُصَلِّي مَعَ النَّبِيِّ صلى الله عليه وسلم فَيَضَعُ أَحَدُنَا طَرَفَ الثَّوْبِ مِنْ شِدَّةِ الْحَرِّ فِي مَكَانِ السُّجُودِ‏.‏ Reference : Sahih al-Bukhari #trustAllah #Allah #islam #Muhammad#guidance #peace #quranquotes #quran #subhanAllah #Alhamdulillah #sunnah #hadithreminder #hadith #reminder #jannah #akherah #heart #AllahuAkbar #dua #salah #pray #prayer #inspire #motivate #inspirationalquotes #motivationalquotes #quotesoftheday #Deen #sunnahseries
💖Your life is beautifully Planned and Written by Allah. Keep turning each page with Prayer and Faith. 😊😇 #Alhamdulillah #havefaith #TrustAllah #Believe
Orang Kita kebanyakkannya jadikan Pekerjaan itu No 1 untuk hidup.. Antara ayat yang biasa Orang Kita guna.. "macamana nak hidup kalau tak bekerja" Orang Dia kebanyakkannya jadikan Perniagaan itu No 1 untuk hidup.. Antara ayat yang biasa Orang Dia guna.. "apamacam mau kaya kalau tak berniaga" REALITINYA.. hari ini Orang Dia lebih ramai yang hidup kaya & senang dari Orang Kita ~ RENUNGKAN... Apa guna kita hantar anak belajar tinggi2 , jauh2 kemudian kita biarkan mereka praktikkan cara pemikiran orang lama.. "macamana nak hidup kalau tak bekerja" tu.. sedangkan masa mereka dalam akademi lagi pun dah boleh mulakan perniagaan dalam dunia yang dah berteknologi ni.. Jom sama2 ubah MENTALITI LAPOK tu supaya kita tidak lagi jadi Bangsa Yang Lapok & terus melahirkan Generasi Yang Lapok!! Nak mulakan perniagaan apa?? Nak benda yang mudah & modal yang rendah?? Nak buat sikit tapi Nak income banyak & berterusan?? Jom buat benda paling simple didunia Abad Ke 21 ini dengan menjadi Ahli Pengguna Bijak Tuala Wanita #lexee .. pm inbox cepat, saya akan guide anda.. In Sha ALLAH. #TrustALLAH "Aku tak sanggup lihat lebih ramai BangsaKu yang hidup miskin tapi Aku terpaksa abaikan BangsaKu yang hidup sombong & ego" I Scare B'coz I Care Be D Best Product -
The King, the Ruler, the Owner of Dominion Malik, Maalik and Maleek all come from the root maa-laa-kaa, which points to three main meanings. The first main meaning is to have possession and ownership. The second is to have power and ability and the third main meaning is to control and have authority. This root appears 206 times in the Quran in ten derived forms. Examples of these forms are malakat (“possess”), mulku (“dominion”) and al-malaa’ikatu (“the angels)”. Linguistically malik refers to the attribute of mulk; which points to power and ability: They do not possess ability. [Quran 13:16] Mulk also means possession and ownership: To Him belongs the Ownership of the heavens and earth [Quran 2:107] as well as control and authority: O my people, sovereignty is yours today, [your being] dominant in the land. But who would protect us from the punishment of Allah if it came to us? [Quran 40:29] Al-Malik is simultaneously the Ultimate King, Ruler, and Owner of all beings. Al-Malik Himself says: So high [above all] is Allah, the Sovereign, the Truth . . . [Quran, 20:114] Whatever is in the heavens and whatever is on the earth is exalting Allah , the Sovereign, the Pure, the Exalted in Might, the Wise . . . [Quran, 62:1] The Sovereign of mankind . . . [Quran, 114:2] A breathtaking scene with the King Describing an amazing and humbling moment on the Day of Judgment, the Prophet salallahu ‘alayhi wa sallam said: Allah will grasp the earth and fold up the heavens with His Right Hand and proclaim, I Am the King! Where are the kings of the earth? Where are the tyrants? Where are the arrogant? [Al-Bukharee, Muslim] No one will speak and the kings and rulers of this world will be left with none of their “power.” #islam #quran #muslim #inshallah #ALLAH #paradise #jannah #fajar #knowledge #wakeuppeople #prophetspath #soldiersofallah #inshallah #ALLAH #jannah #paradise #medina #makkah #success #missionjannah #trustallah #fajar #99namesofallah
next page →