#tudungbidangbesar

32,435 posts

Loading...
"Seandainya kamu tahu bertapa hinanya kedudukan kaum wanita sebelum kedatangan islam, dan seandainya kamu tahu bertapa payahnya Rasulullah berjuang demi menaikkan darjat kaum wanita, pasti kamu akan menghargai setiap nilai aurat yang telah bermatian Nabi Muhammad s.a.w pertahankan" 😔❤ . . 🌸اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّدٍ🌸 . . . #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhbawal #tudunglabuhborong #tudunglabuhborongmurah #tudungbawalcurve #usim #tudunglabuhdepandanbelakang #menutupauratdengansempurna #kuin #uitm #tudungbidangbesar #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudung #purdah #tudungmalaysia #tudungviral #tudungtrending #upm #upsi #sayajualmurah #tudungsekolah #uniSZA #kuis #mogaAllahredha
Sekejap je dah nak petang kan? Kejap lagi dah nak balik kerja. Ada yang dah lepak dah ke penat kerja. Jangan macam tu awak, kerja tu kan tanggungjawab, buat yang terbaik moga kita peroleh rezeki yang barakah. Lagipun esok & lusa kan dah dah cuti, boleh la nak santai-santai ke apa. Ni hakak belanja gambar Jubah BR set dengan Tudung Labuh Bujur + Full Niqab. Sempena Nov Sales ni, cuma Rm 100 je per set awak. Kalu combo Jubah BR + Tudung Labuh Bujur cuma Rm 83 je 😉. Banyak jimat tau 😇 Meh ws hakak ya 😊 www.wasap.my/60192960293 #tudunglabuh #tudunglabuhbujur #tudungkoshibo #tudungbubble #tudungironless #tudungbercorak #tudungbidangbesar #tudungbawal #tudungtakkedut #tudungmudahbentuk #purdah #niqab #fullniqab #niqabbutterfly #blouselabuh #blousenursing #buttonblouse #jubah #jubahnursing #jubahkembang #bidadaribr #butikraudhah
Bawal Alina Chiffon Size : Bidang 48 Material : Heavy Chiffon Type : Square Finishing : Baby Seam Label : Metal Tag (M) Price RM49 exclude postage 😘 . #MustVeriAcademy #bawalchiffon #bawal #tudungbidangbesar #tudungcantik #tudunglawa #tudungselesa
Siapa nak cari shawl bidang besar n senang nak d bentuk 💐jom ramai2 datang d @dania_nabila_boutique ❤️ada bnyk pagi pattern tudung yang cantik 🌸 . #HelwaLuqs #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbidang60 #danianabilaboutique 🎀 #padungan #kuching #sarawak
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
It's okay if your kindness isn't appreciated. Do it for the sake of The Almighty and you'll feel better, and continue to be a better person. You'll never know who will follow your footstep and spread kindness. #spreadlove #morningmotivation #motivationalquotes #semogaistiqomah #selamatpagi #tudungbawal #tudungbidangbesar #tudunglawa #bawalsatinmurah #bawalsenangbentuk #bawalmatte #uiagombak #uitmshahalam #uumisthebest #uitmpuncakperdana #upsi
Assalamualaikum. Selamat Pagi! :)_ Sape geng maira kat sini???_ Untuk hari ni kita ada #ootd maira in sandy♥_ Warna sandy ni antara faveret ramai tau.jadi awak tu buat decision jangan lama lama sangat .nanti habis semua balik umah orang. ;p_ Salam Jumaat! #rm21 .90 #inshaAllahpuashati
[Bawal Cotton Basic - Carmine] _ Item : Bawal Cotton Basic Material : Cotton Voile Size : Bidang 45 Price : RM27 include post _ Type : Square Box : Sweet Box Label : Logo M Accessories : Sticker _ Berminat untuk tahu lebih details?..boleh terus DM sis kat sni..🤗🤗 Whatsapp : 📱 0176558502 Mins 📱 0176558502 Mins 📱 0176558502 Mins _ #AgentShoveri #bawalcotton #bawal #bawalcotton #cottonvoile #haniszalikhashawl #haniszalikhafans #sweetbox #boxhadiah #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #tudungborong #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbidang52 #tudungbidang45 #igshop #artismalaysia #sayajualtudung #sayajualtudungmurahbawalmurah #bawalmurah #bawalonline #murah #sayajualmurah #followforfollow #followersmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahonline
Benang blocking / kontra perrequest. Atau sis bagi random color. Cantikkan. Jom place order! 😘 Hai, kita dah open order ye. Jemput cuci mata 😍 Tudung Bawal Bidang Besar 46/48/50/55 Harga 👇 💕Ruffle plain Bidang 45 rm13 Bidang 46 rm16 Bidang 48 rm17 Bidang 50 rm20 Bidang 55 rm21 🍥Ruffle instant tambah rm1 dari harga ruffle plain 🍥Instant Reben 45 rm17 46 rm20 48 rm21 50 rm24 55 rm25 💕Ruffle manik 45 rm17 46 rm20 48 rm21 50 rm22 55 rm23 Kalau nak ruffle manik instant boleh jgk 😘😘 whatsapp 0176842621 😘 whatsapp dehh 😝 #tudungruffle #bawalruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungchiffon #bazarpaknil #sayajualtudungmurah #sayajualtudungruffle #tudungcantik #sayajualbawalruffle #borongtudungruffle #borongtudungmurah #borongtudung #rufflemurah #tudungrufflelabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawlchiffon #bawalbidang60 #rufflesatin #satinmurah #tudungbidangbesar #tudungsatin #wideshawl #tudungmurah #bawalmanik #bawalbidang55 #bawalbidang46 #bawalbidang50 #bawalrufflemanik
Alhamdulillah. Thankyou dear beli dengan aisyah🌷😁 . Aisyah jual ya 😙😙 . Mereka dah cuba #tlnaurah . Anda bila lagi? . Kenapa anda wajib cuba Tl naurah? 1) Kain peach koshibo memang best & sejuk 2)Paling penting ! Sangat mudah dibentuk. Takde kemek² & gelembung² walaupun tak gosok 3) Labuh menutup dada 4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali. 5) Sangat flowy, ringan dan tak berat. 6) Tak panas. 7) 💯% tak jarang. 8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun. . Best kan? Rugi tak cuba 😆😆 . Jom try la tl naurah, confirm puas hati. Ramai sangat yang dah jatuh cinta, repeat order & terus jadi customer tetap every month ! 😗😗 . Click disini utk info dan gambar @katalogbysna Masih tak puas tengok gambar ni ja? Nak tengok banyak lagi gambar customer yang dah berpuas hati click di sini #feedbacktudunglabuhbysna 🤗 . Teman Harian Anda . ---------------------------------- How to order? 1. Follow @tudunglabuhbysna 2. Whatsapp +6011 13193293 Whatsapp only. No call 🙅 ---------------------------------- . ❤ . #bawalplain #sayajualtudung #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungborong #tudungsekolah #Tudungsekolahagama #tudunglabuh #pembekaltudunglabuh #tudunglabuhsekolah #tudungbidangbesar #tudunglabuh #pemborongtudunglabuh #tudungustazah #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungsekolahagama #aurainsta #terapiinstagram
Siapa yg xdpt beli warna kesukaan sis kat butik TudungRuffle atau website? Jangan risau sis. Kami stokis dah dpt stock Ruffle Basic Crochet ni tau. Apalagi sis jom serbu beli warna kesukaan sis sementara stock masih ada 😉 . READY STOCK !! Yag dinanti sudah pun tiba. RUFFLE BASIC CROCHET] Siapa masih ingat bawal ruffle bucu bulat dulu? 🙋🏻 #RuffleBasic Crochet kini kembali dengan material yang lebih berkualiti! Apa yang lain dari batch terdahulu? 1. Awning senang terbentuk. TAK PERLU STARCH. Kena ribut taufan pun dijamin maintain tau! 2. Dengan sentuhan finishing CROCHET dan jugak CUTTING CURVE di bucu. Sangat sweet uolss, untuk gadis2 yg keras macam kayu tu, boleh jadi sgt gurlish confirm bakal mertua melting, sweet mata memandang. 3. Ada 14 colour baru yang manis manis dan wajib ada dalam closet. Harga pun mur mur je. 4. Boleh dipakai pelbagai gaya! ----------- Material : Swiss Voile Size : 45”x45” Price : Rm35 ----------- . Follow: . @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville . Pembelian secara online di website Or WhatsApp 010 358 7180 . #rufflecrochet #chicnones #chicnonesdiament #bawaleyelash #rufflebasic . #shawllabuh #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #shawlinstantmurah #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #chicnonesdiament #tudungbawalshawl #tudungraya #raya2017 #tudungraya2017
Hai, kita dah open order ye. Jemput cuci mata 😍 Tudung Bawal Bidang Besar 46/48/50/55 Harga 👇 💕Ruffle plain Bidang 45 rm13 Bidang 46 rm16 Bidang 48 rm17 Bidang 50 rm20 Bidang 55 rm21 🍥Ruffle instant tambah rm1 dari harga ruffle plain 🍥Instant Reben 45 rm17 46 rm20 48 rm21 50 rm24 55 rm25 💕Ruffle manik 45 rm17 46 rm20 48 rm21 50 rm22 55 rm23 Kalau nak ruffle manik instant boleh jgk 😘😘 whatsapp 0176842621 😘 whatsapp dehh 😝 #tudungruffle #bawalruffle #tudungbawal #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungchiffon #bazarpaknil #sayajualtudungmurah #sayajualtudungruffle #tudungcantik #sayajualbawalruffle #borongtudungruffle #borongtudungmurah #borongtudung #rufflemurah #tudungrufflelabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #shawlchiffon #bawalbidang60 #rufflesatin #satinmurah #tudungbidangbesar #tudungsatin #wideshawl #tudungmurah #bawalmanik #bawalbidang55 #bawalbidang46 #bawalbidang50 #bawalrufflemanik
"PAKAI DALAM CUACA PANASPUN SELESA SEBAB SEJUK JE RASA" . . Sesuai pakai masa umrah. Nak buat tudung beriadahpun boleh. Jalan2 time solat takperlu dah bawak telekung 😍 . ✅ Biidznillah, Labuh Belakang 48" . . ✅ Biidznillah, Labuh Depan 23" . . ✅ Biidznillah, Pelbagai pilihan warna. Please be noted, colour might be differ due to lighting while photoshoot. . . RM75 exclude Postage . . Jom whatsapp kak azie untuk booking ye 017-8187514 . #khimarmalaysia #khimar2layer #hijab #tudunglabuh #ootd #muslimahwear #KhimarLabuh #khimarsyari #mesrasolat #hijabista #hijabstyle #instantshawllabuh #tudungbidangbesar #bazarpaknil #niqabis #khimarinstant #terapiinstagram #ajimaura #fashionhijab #khimar #wideshawl #shawllabuh #umrahziarah #tudungumrahhaji
Mudah, cantik dan bergaya. Rugi tak cuba Khimar Le Darl ni‼️ . Tak perlu risau, lilit lah macam mana pun tetap labuh depan belakang. Awning bawal tu mudah bentuk tau, high quality chiffon😍 . Promo jimat 2 helai RM150 shj exc postage. . Dah tengok belum tutorial dan pilihan warna dekat sini? klik jer @katalog.cahayayati 😍
. 🌸 NAYLAA BASIC HIJAB 🌸 . Price: RM35 exclude postage . SPECIAL OFFER BUY 5 FREE POSTAGE‼️ . Measurement : Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . Material : Cotton Lycra (80% cotton + 20% lycra ) . 🎀 Berikan effect slim di muka 🎀 Chubby face boleh pakai 🎀 A bit stretchable tapi tak melekap 🎀 Material tak panas 🎀 Awning sgt mudah bentuk . . #tudung #bawal #tudungsarung #tudunginstant #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #bidang50 #bidang55 #bidanh60 #sayajual #sayajualmurah #cikguseo #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
. 🌸 NAYLAA BASIC HIJAB 🌸 . Price: RM35 exclude postage . SPECIAL OFFER BUY 5 FREE POSTAGE‼️ . Measurement : Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . Material : Cotton Lycra (80% cotton + 20% lycra ) . 🎀 Berikan effect slim di muka 🎀 Chubby face boleh pakai 🎀 A bit stretchable tapi tak melekap 🎀 Material tak panas 🎀 Awning sgt mudah bentuk . . #tudung #bawal #tudungsarung #tudunginstant #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #bidang50 #bidang55 #bidanh60 #sayajual #sayajualmurah #cikguseo #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
. 🌸 NAYLAA BASIC HIJAB 🌸 . Price: RM35 exclude postage . SPECIAL OFFER BUY 5 FREE POSTAGE‼️ . Measurement : Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . Material : Cotton Lycra (80% cotton + 20% lycra ) . 🎀 Berikan effect slim di muka 🎀 Chubby face boleh pakai 🎀 A bit stretchable tapi tak melekap 🎀 Material tak panas 🎀 Awning sgt mudah bentuk . . #tudung #bawal #tudungsarung #tudunginstant #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #bidang50 #bidang55 #bidanh60 #sayajual #sayajualmurah #cikguseo #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
. 🌸 NAYLAA BASIC HIJAB 🌸 . Price: RM35 exclude postage . SPECIAL OFFER BUY 5 FREE POSTAGE‼️ . Measurement : Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . Material : Cotton Lycra (80% cotton + 20% lycra ) . 🎀 Berikan effect slim di muka 🎀 Chubby face boleh pakai 🎀 A bit stretchable tapi tak melekap 🎀 Material tak panas 🎀 Awning sgt mudah bentuk . . #tudung #bawal #tudungsarung #tudunginstant #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #bidang50 #bidang55 #bidanh60 #sayajual #sayajualmurah #cikguseo #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
. 🌸 NAYLAA BASIC HIJAB 🌸 . Price: RM35 exclude postage . SPECIAL OFFER BUY 5 FREE POSTAGE‼️ . Measurement : Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . Material : Cotton Lycra (80% cotton + 20% lycra ) . 🎀 Berikan effect slim di muka 🎀 Chubby face boleh pakai 🎀 A bit stretchable tapi tak melekap 🎀 Material tak panas 🎀 Awning sgt mudah bentuk . . #tudung #bawal #tudungsarung #tudunginstant #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #bidang50 #bidang55 #bidanh60 #sayajual #sayajualmurah #cikguseo #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
. 🌸 NAYLAA BASIC HIJAB 🌸 . Price: RM35 exclude postage . SPECIAL OFFER BUY 5 FREE POSTAGE‼️ . Measurement : Front : 60cm ( 23.5 inch ) Face : 27cm ( 10.5 inch ) Back : 90cm ( 35.5 inch ) . Material : Cotton Lycra (80% cotton + 20% lycra ) . 🎀 Berikan effect slim di muka 🎀 Chubby face boleh pakai 🎀 A bit stretchable tapi tak melekap 🎀 Material tak panas 🎀 Awning sgt mudah bentuk . . #tudung #bawal #tudungsarung #tudunginstant #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #bidang50 #bidang55 #bidanh60 #sayajual #sayajualmurah #cikguseo #bazaarpaknil #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
Alhamdulillah. Thankyou dear beli dengan aisyah🌷😁 . Aisyah jual ya 😙😙 . Mereka dah cuba #tlnaurah . Anda bila lagi? . Kenapa anda wajib cuba Tl naurah? 1) Kain peach koshibo memang best & sejuk 2)Paling penting ! Sangat mudah dibentuk. Takde kemek² & gelembung² walaupun tak gosok 3) Labuh menutup dada 4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali. 5) Sangat flowy, ringan dan tak berat. 6) Tak panas. 7) 💯% tak jarang. 8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun. . Best kan? Rugi tak cuba 😆😆 . Jom try la tl naurah, confirm puas hati. Ramai sangat yang dah jatuh cinta, repeat order & terus jadi customer tetap every month ! 😗😗 . Click disini utk info dan gambar @katalogbysna Masih tak puas tengok gambar ni ja? Nak tengok banyak lagi gambar customer yang dah berpuas hati click di sini #feedbacktudunglabuhbysna 🤗 . Teman Harian Anda . ---------------------------------- How to order? 1. Follow @tudunglabuhbysna 2. Whatsapp +6011 13193293 Whatsapp only. No call 🙅 ---------------------------------- . ❤ . #bawalplain #sayajualtudung #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungborong #tudungsekolah #Tudungsekolahagama #tudunglabuh #pembekaltudunglabuh #tudunglabuhsekolah #tudungbidangbesar #tudunglabuh #pemborongtudunglabuh #tudungustazah #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungsekolahagama #aurainsta #terapiinstagram
Kenapa kena beli bawal chiffon aritachi ni? Sebab yang ni original chiffon aritachi. Barang baik beli dari JAKEL punya. So tak sama dengan bawal chiffon aritachi yang keras. Bukan tau! Ini memang kain dia original lembut,flowy dan tak jarang pun kalau warna cerah. Haaa. Percaya dak? Tak percaya mai beli sehelai dulu. Lepas dah percaya,mai angkat 2-3 helai lagi. Sekarang tengah dok SALE tinggal RM20! Pasni harga len dah! Jadi nak ke tak nak, beli tudung? . . . #lisolehah #bawalchiffonplain #bawalaritachilabuh #bawalaritachibidang50 #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungchiffonmurah #bidang50 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalbidang60 #tudungbidangbesar
Hye!_ Warna baru handsocks bella:) Soft dusty brown♥ Dm/whatsapp 0176687712/tekan link untuk order ya;)_ #rm15 #inshaAllahpuashati
. Don't worry, be PURPLE . Hijab : Lush wideshawl in Deep Purple, RM49.00/pc . Dapatkan 3helai Lush dengan hanya RM130, PERCUMA Pos SM (pos SS + RM5), PERCUMA Brooch, PERCUMA Ring. . . #HelwaLush . Harga Lush WideShawl : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos 2 helai : RM89.00 tidak termasuk pos (Jimat RM9.00) Harga Kombo Istimewa Lush WideShawl 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Ring Tudung bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM36.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicShawl #HelwaShawl #HelwaDark #HelwaPurple . ------------------- . * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbawalbidang50 #tudungsquare #squarehijab #squarescarf #tudungbidangbesar
Kain best.tak ketat.selesa♥_ #handsocksmaira #rm21 .90
Alhamdulillah, bidadari manis sedang berootd dengan Tudung Az-zahraa. Salah satu tudung signature Butik Raudhah. Tudung ni BR mula keluarkan pada tahun 2015 dan alhamdulillah sampai hari ni masih ada peminat dia. Awak dah cuba ke belum? 🌼Tudung Az-zahraa (Koshibo)🌼 ➡Tudung Labuh RM 30 ➡Purdah RM 8 🎀 NOV SALES🎀 ➡ 3 helai RM 84 🎀NOVEMBER PROMOTION🎀 ➡Tudung + purdah RM 35 www.wasap.my/60192960293 #tudunglabuh #tudunglabuhbujur #tudungkoshibo #tudungbubble #tudungironless #tudungbercorak #tudungbidangbesar #tudungbawal #tudungtakkedut #tudungmudahbentuk #purdah #niqab #fullniqab #niqabbutterfly #blouselabuh #blousenursing #buttonblouse #jubah #jubahnursing #jubahkembang #bidadaribr #butikraudhah
🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸 wearing Tudung Labuh by @butikraudhah 😍 lovin' the material sooo much! yang penting, tudung on point 😘😉 do check them out! 😍 ig: @butikraudhah ws: +60192960293 #tudunglabuh #tudunglabuhbujur #tudungkoshibo #tudungbubble #tudungironless #tudungbidangbesar #tudungbawal #bawaltakkedut #bawalmudahbentuk #purdah #niqab #fullniqab #jubah #bidadaribr #butikraudhah
. Apa bestnya Raudhah instant shawl ni? . Menggunakan material kain yang berkualiti dari flamingo chiffon dan bahagian awning dari soft cotton mudah dibentuk sesuai untuk semua jenis muka. . Raudhah 9.0 instant shawl ni tidak jarang, tidak panas dan tidak keras kejung. Material kainnya sangat flowy bila digayakan. . Cara pakai tersangatlah mudah dengan hanya dua kali sarung sahaja. Tidak perlu aksi melilit bagai. Orang cakap bersiap sepantas 2 minit uolls. . . Kelabuhan shawl boleh dilaras mengikut keselesaan pemakai. Kalau nak pakai buat solat pun boleh tak ada masalah.👍 . Didatangkan dengan 10 warna menarik lagi tertarik dan METAL TAG eksklusif . Harga: RM65/ sehelai . . Berminat? Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk order.⬆️⬆️ . . Whatsapp 📲 012-496 3195 📲 012-496 3195 📲 012-496 3195 . . . . . #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlplain #instantshawlcorak #instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlplain #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahsolat #tudungmudahiron #wanyhasrita #mirafilzah #ctdk #munafik2
. Apa bestnya Raudhah instant shawl ni? . Menggunakan material kain yang berkualiti dari flamingo chiffon dan bahagian awning dari soft cotton mudah dibentuk sesuai untuk semua jenis muka. . Raudhah 9.0 instant shawl ni tidak jarang, tidak panas dan tidak keras kejung. Material kainnya sangat flowy bila digayakan. . Cara pakai tersangatlah mudah dengan hanya dua kali sarung sahaja. Tidak perlu aksi melilit bagai. Orang cakap bersiap sepantas 2 minit uolls. . . Kelabuhan shawl boleh dilaras mengikut keselesaan pemakai. Kalau nak pakai buat solat pun boleh tak ada masalah.👍 . Didatangkan dengan 10 warna menarik lagi tertarik dan METAL TAG eksklusif . Harga: RM65/ sehelai . . Berminat? Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk order.⬆️⬆️ . . Whatsapp 📲 012-496 3195 📲 012-496 3195 📲 012-496 3195 . . . . . #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlplain #instantshawlcorak #instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlplain #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahsolat #tudungmudahiron #wanyhasrita #mirafilzah #ctdk #munafik2
. Apa bestnya Raudhah instant shawl ni? . Menggunakan material kain yang berkualiti dari flamingo chiffon dan bahagian awning dari soft cotton mudah dibentuk sesuai untuk semua jenis muka. . Raudhah 9.0 instant shawl ni tidak jarang, tidak panas dan tidak keras kejung. Material kainnya sangat flowy bila digayakan. . Cara pakai tersangatlah mudah dengan hanya dua kali sarung sahaja. Tidak perlu aksi melilit bagai. Orang cakap bersiap sepantas 2 minit uolls. . . Kelabuhan shawl boleh dilaras mengikut keselesaan pemakai. Kalau nak pakai buat solat pun boleh tak ada masalah.👍 . Didatangkan dengan 10 warna menarik lagi tertarik dan METAL TAG eksklusif . Harga: RM65/ sehelai . . Berminat? Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk order.⬆️⬆️ . . Whatsapp 📲 012-496 3195 📲 012-496 3195 📲 012-496 3195 . . . . . #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlplain #instantshawlcorak #instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlplain #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahsolat #tudungmudahiron #nur #mirafilzah #ctdk #munafik2
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
He can change the most hopeless situation into the BEST moment in your life. Just keep on going and live the moment!♥_ Assalamulaikum. Selamat Pagi!_ #ootd maira in soft blue Nak order boleh dm/whatsapp 0176687712 /tekan link di bio;)_ #rm21 .90 #puashati #berbaloi #ramaiyangsuka
Girl yang suka pinky ni, perwatakan dan hatinya lembut. So untuk lelaki diluar sana, jangan mainkan perasaan perempuan okay😎 _ Item : Bawal Poly Cotton Price : RM39 exclude postage Bidang : 50 _ Material : Cotton Polyster Type : Square Finishing : Baby Seam Label : M Logo (New) Box : Basic _ Berminat untuk tahu lebih details?..boleh terus DM sis kat sni..🤗🤗 Whatsapp : 📱 0176558502 Mins 📱 0176558502 Mins 📱 0176558502 Mins _ #AgentShoveri #bawalpolycotton #bawalpoly #bawalcotton #cottonpolyster #haniszalikhashawl #haniszalikhafans #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #tudungborong #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbidang52 #tudungbidang45 #igshop #artismalaysia #sayajualtudung #sayajualtudungmurahbawalmurah #bawalmurah #bawalonline #murah #sayajualmurah #followforfollow #followersmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahonline
Assalamualaikum😘 Selamat pagi #ulfahlovers . Admin nak bgtau ni, tudung bawal mesir warna Milo ni tinggal berapa helai jenlagi tau. Yg dah berjahit tgh pula tinggal sehelai Memang ramai peminat warna milo ni sampai licin stok. . Uolls nak jadi salah seorang daripadanya?😁 Mai whatsapp admin 📲0195743043 . #ulfah
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🎊CLEARANCE SALES🎊 _ 💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE _ 💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28) _ 💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67) _ ✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨ 🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾 _ SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni _ Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL _ CAMNE NK ORDER NIE??😍😍 _ Tekan link di bio profile kami🤗 _ #salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸 wearing Tudung Sulam Simple by @butikraudhah 😍 lovin' the material sooo much! yang penting, tudung on point 😘😉 do check them out! 😍 ig: @butikraudhah ws: +60192960293 #tudunglabuh #tudunglabuhbujur #tudungkoshibo #tudungbubble #tudungironless #tudungbidangbesar #tudungbawal #bawaltakkedut #bawalmudahbentuk #purdah #niqab #fullniqab #jubah #bidadaribr #butikraudhah
🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸 wearing Tudung Az-Zahraa' by @butikraudhah 😍 lovin' the material sooo much! yang penting, tudung on point 😘😉 do check them out! 😍 ig: @butikraudhah ws: +60192960293 #tudunglabuh #tudunglabuhbujur #tudungkoshibo #tudungbubble #tudungironless #tudungbidangbesar #tudungbawal #bawaltakkedut #bawalmudahbentuk #purdah #niqab #fullniqab #jubah #bidadaribr #butikraudhah
next page →