#tudungbidangbesar

34,548 posts

Loading...
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaRed #HelwaDark . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaPink . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaPurple . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
. 🌹NAYLAA LUXE BAWAL🌹 . 🌸Measurement Bidang 50 . 🌸Finishing Mini lacey scallop . 🌸Material Premium Matte Sateen | Tak panas | Tak licin | Senang bentuk . 🌸Price RM38 excluded postage ❤️ . . #tudung #bawal #mattesatin #bawalmattesatin #tudungmattesatin #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #bidangbesar #bidang50 #sayajual #sayajualmurah #tudungraya #raya2019 #cikguseo #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
. 🌹NAYLAA LUXE BAWAL🌹 . 🌸Measurement Bidang 50 . 🌸Finishing Mini lacey scallop . 🌸Material Premium Matte Sateen | Tak panas | Tak licin | Senang bentuk . 🌸Price RM38 excluded postage ❤️ . . #tudung #bawal #mattesatin #bawalmattesatin #tudungmattesatin #bawallover #tudungbawal #tudunglabuh #bidangbesar #bidang50 #sayajual #sayajualmurah #tudungraya #raya2019 #cikguseo #tudungmurah #tudungbidangbesar #bawalbidangbesar #sayajualtudung #uia #uitm #upm #um #unisel #uniten #uum #usim #kuis #utem
Aku tak cemburu dengan wanita yang cantik paras rupanya, tapi aku cemburu dengan wanita yang cantik akhlaknya. Aku tak cemburu dengan wanita yang diminati jutaan lelaki, tapi aku cemburu dengan wanita yang bersungguh² mengejar cinta illahi melebihi segalanya. Aku juga tidak cemburu dengan wanita yang kaya, tapi aku cemburu dengan wanita yang kaya jiwa.Cinta dan hatinya hanya untuk Allah sahaja. Aku tak cemburu dengan wanita yang dikenali oleh penduduk bumi, tapi aku sangat cemburu dengan wanita yang namanya dikenali oleh penduduk langit. Sungguh aku sangat cemburukan mereka, dan disaat ini aku berusaha dan sedang bertatih menjadi wanita seperti mereka.Wanita yang sangat dicemburukan oleh bidadari syurga nanti iaitu wanita yang solehah. Wanita adalah sebaik² perhiasan dunia. Dan di dunia ini wanita solehah tidak pernah lenyap kerana wanita solehah itu adalah kita semua yang tinggi cintanya kepada Allah dan Rasulullah insyaAllah ❤❤ . . #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhchiffonbubble #tudunglabuhmurah #tudunglabuhbawal #tudunglabuhborong #tudunglabuhborongmurah #tudung #tudungbawal #tudungbawalmanik #tudungraya #tudunglabuh #tudungbidangbesar #tudungbidang60 #tudungbawallabuh #tudung #tudungmalaysia #tudungbawalmurah #tudung #bazaarpaknil #tudungbawallabuh #purdah #tudungbidang55 #tudungbidang50 #tudungpromo
Sekarang duk viral challenge2 ntah ape benda tu.. yang tak bestnya ramai muslimah duk tayang gambar yang tak tutup aurat.. padahal penampilan sekarang dah cantik tutup aurat dengan baik.. jangan taksub dengan permainan2 tu semua okay. Nak bagitau yang penting Cik Rose tak terjebak tau. . . Tapi Cik Rose nak challenge akak2 adik2 tutup aurat lebih sempurna dengan koleksi terbaru Cik Rose yang diberi nama "Chandelier series". Jangan tanya dari mana dapat nama tudung tu.. Cik Rose hanya menurut perintah Tauke jual tudung 😂 . . Meh sahut challenge Cik Rose! Baca details Tudung Chandelier kat 👇👇👇 ❤️ Corak timbul ❤️ Material heavy chiffon berkualiti tinggi ❤️ Senang bentuk ❤️ Available bidang 50 sahaja . Harga : RM22 sehelai ----------------------------- #tudungbawal #tudungsenangbentuk #tudungsarungcikesah #tudungbidangbesar #imanchallenge #tutupaurat #kata2motivasi #kata2mutiara
Sekarang duk viral challenge2 ntah ape benda tu.. yang tak bestnya ramai muslimah duk tayang gambar yang tak tutup aurat.. padahal penampilan sekarang dah cantik tutup aurat dengan baik.. jangan taksub dengan permainan2 tu semua okay. Nak bagitau yang penting Cik Rose tak terjebak tau. . . Tapi Cik Rose nak challenge akak2 adik2 tutup aurat lebih sempurna dengan koleksi terbaru Cik Rose yang diberi nama "Chandelier series". Jangan tanya dari mana dapat nama tudung tu.. Cik Rose hanya menurut perintah Tauke jual tudung 😂 . . Meh sahut challenge Cik Rose! Baca details Tudung Chandelier kat 👇👇👇 ❤️ Corak timbul ❤️ Material heavy chiffon berkualiti tinggi ❤️ Senang bentuk ❤️ Available bidang 50 sahaja . Harga : RM22 sehelai ----------------------------- #tudungbawal #tudungsenangbentuk #tudungsarungcikesah #tudungbidangbesar #imanchallenge #tutupaurat #kata2motivasi #kata2mutiara
KENALI RUFFLE TRAVEL #ruffletravel tudung bawal instant yang berkonsep pinless dan ironless! Diperbuat dari material moss crepe yang berkualiti tinggi, sejuk, tidak berkedut dan lembut. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam bam dan tidak akan bergelembung dimuka. Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. ----------- Size : 60” x 28” Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : Rm49 ----------- . Jom follow kami . @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville @rufflescarf.ville . Pembelian secara online di website Or WhatsApp 010 358 7180 . #rufflecrochet #chicnones #chicnonesdiament #bawaleyelash #rufflebasic . #shawllabuh #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #shawlinstantmurah #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #tudungbidang45 #bidang45 #bawalhijab #bidang55 #bidang60 #BIDANG50 #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbawal #chicnonesdiament #tudungbawalshawl #tudungraya #raya2017 #tudungraya2017
💜💚💙 Terbaru !!! . . Cotton Candy 👉 Cotton Emboss . 👉 Bidang 60' . 👉 RM15 . . . Untuk order 😉 Whatsapp 👇 📲0142518659 klik link whatsapp di bio 😘 . . #teamdzkaklynn #hijabgaleria #tudungcotton #tudungchiffon #tudungbawal #bawalmurah #tudungplain #tudungbercorak #tudungbidangbesar #bidang60 #blousemurah #jubahmurah #meletop #bazarpaknil #fattzura #dannytiara
Gembira rasa hati bila sekali zass je tudung cantik terbentuk. Lagi gembira bila sekali zass mrs iron berkali kali boleh dipakai. Tersenyum sampai telinga tudung on point. Tudung sama, gaya sama, semburan sama. Ini semua semburan jampi mrs iron. Sekali sembur hati terpikat! Hati sudah terpikat jom kita ikat rapat-rapat. Lekaihh
” hargai persahabatan " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA MAROON) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #jujur
” tenangkan diri dengan zikir " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA PURPLE) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #bertunang
” teruskan impian murni mu " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA PURPLE) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #azam2019
” Setelah kau memilih Langkah Hijrah, maka ada Langkah lain yang perlu kau turuti, iaitu Istiqomah , moga kau cekal mengatur langkah " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA MAROON) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #ButikTudung
” Biar mana pun cabang laluan yang kita pilih, cabaran pasti ada. Cekallah menempuhi " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA BLACK) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #artismalaysia
” Satuni teman-teman mu dengan hemah & akhlak " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA BLACK) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #mirafilzah
” isteri solehah sentiasa memberi kedamaian " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA MAROON) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #pujaanhatikanda
” Senyum itu percuma" . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA MAROON) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #salamsejatera
Maaf. Untuk tudung bidang besar, kak Guzel hanya jual yang kualiti premium. Material mewah dan tahan lama. Jahitan kemas pulak tu. Harga memang rm59 ke rm89 sehelai. 😉 Untuk harga bawah dari tu, kak Guzel tak dapat nak bagi. Tapi takpe. Sekarang senang je kalau awak nak cari tudung bidang besar murah murah. Dekat fB pun banyak. Dekat iG. Dekat down town. Dekat night market. 😉 Awak search je tudung bidang besar. InshaAllah jumpa. 😚 Tapi sekarang kak Guzel tengah bukak untuk preorder. Boleh la awak buat payment 2 kali. Masa deposit sekali. Masa hq nak post sekali. Boleh rancang kewangan siap siap. 🤭 Macam biasa, pape wasap kak Guzel okey. Www.wasap.my/+60187726327/bidang.besar #guzellista #tudungBidangBesar
Maaf. Untuk tudung bidang besar, kak Guzel hanya jual yang kualiti premium. Material mewah dan tahan lama. Jahitan kemas pulak tu. Harga memang rm59 ke rm89 sehelai. 😉 Untuk harga bawah dari tu, kak Guzel tak dapat nak bagi. Tapi takpe. Sekarang senang je kalau awak nak cari tudung bidang besar murah murah. Dekat fB pun banyak. Dekat iG. Dekat down town. Dekat night market. 😉 Awak search je tudung bidang besar. InshaAllah jumpa. 😚 Tapi sekarang kak Guzel tengah bukak untuk preorder. Boleh la awak buat payment 2 kali. Masa deposit sekali. Masa hq nak post sekali. Boleh rancang kewangan siap siap. 🤭 Macam biasa, pape wasap kak Guzel okey. Www.wasap.my/+60187726327/bidang.besar #guzellista #tudungBidangBesar
Maaf. Untuk tudung bidang besar, kak Guzel hanya jual yang kualiti premium. Material mewah dan tahan lama. Jahitan kemas pulak tu. Harga memang rm59 ke rm89 sehelai. 😉 Untuk harga bawah dari tu, kak Guzel tak dapat nak bagi. Tapi takpe. Sekarang senang je kalau awak nak cari tudung bidang besar murah murah. Dekat fB pun banyak. Dekat iG. Dekat down town. Dekat night market. 😉 Awak search je tudung bidang besar. InshaAllah jumpa. 😚 Tapi sekarang kak Guzel tengah bukak untuk preorder. Boleh la awak buat payment 2 kali. Masa deposit sekali. Masa hq nak post sekali. Boleh rancang kewangan siap siap. 🤭 Macam biasa, pape wasap kak Guzel okey. Www.wasap.my/+60187726327/bidang.besar #guzellista #tudungBidangBesar
” Setelah kau memilih Langkah Hijrah, maka ada Langkah lain yang perlu kau turuti, iaitu Istiqomah , moga kau cekal mengatur langkah " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (ALESA MAROON) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #elfiraloy
” Setelah kau memilih Langkah Hijrah, maka ada Langkah lain yang perlu kau turuti, iaitu Istiqomah , moga kau cekal mengatur langkah " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (BEHIYA BLUE) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #wanihasrita
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaBlu #HelwaDark . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
” janganlah seseorang menangguhkan waktu solat kerana neraka Wail adalah tempat bagi orang yang melalaikan solat " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (BEHIYA BLUE) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #nikmat
” tanamkan sifat redha dalam diri " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (BEHIYA BLUE) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #NASIHAT
” jangan mengabaikan ibu bapamu kerana sesiapa yang mengabaikan ibu bapanya maka dia termasuk golongan ingkar. Dan apabila seorang anak meninggalkan doa bagi kedua ibu bapanya maka terputuslah rezeki buat anak itu " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (BAHIYA PEACH) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #pedoman
” Bersikap lemah lembut & merendah diri kepada ibu bapa. Satuni mereka sebaiknya " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (BAHIYA GREEN) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #sayangiibu
” Sesiapa yang banyak beristighfar, maka Allah akan membebaskannya dari kedukaan, & memberinya jalan keluar dari kesempitan serta dikurniakan rezeki dari arah yang tidak terduga " . . ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ . BAWAL NUQ . (BAHIYA PEACH) . Tudung Bawal yang sangat cantik dipakai. . Inspirasi corak yang mempesona . Tampil anggun mengikut syarie. . . -------- Info -------- basic square scarf (empat segi) . Bidang 55" (140 cm x 140 cm) . labuh . boleh pelbagaikan gaya ikut kreativiti pemakai. . Corak Printed . Fabrik Voile - Ringan, Sejuk, Lembut - Tak jarang - mudah dibentuk - warna tidak luntur - senang gosok - tahan lasak - kurang renyuk. . . PRE-ORDER STOCK -------------------------------- tempoh ambil order : 12 - 18 jan 2019 tempoh production : 20 jan - 10 feb 2019 Pos kepada klien bermula : 11 feb 2019 . . ------------- HARGA --------------- NOW Promosi Pre Launching (12 - 18 Jan 2019) buy 1 - 2 pcs at RM45 sehelai buy 3 - 10 pcs at RM35 sehelai . . ------------------ ISTIMEWA ------------------- 🎁 ada free gift buat pembeli bertuah yang buat pembelian pada tarikh 12 - 18 jan 2019 . beli 1 helai dapat free 1 mini kalendar . beli 3 helai dapat free 1 wall kalendar . beli 5 helai dapat free 1 exclusive box . . . --------------------------- HOW TO ORDER --------------------------- Snap gambar item pilihan anda & send ke👇 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . 📲 WHATSAPP +60126831570 . . . **please note : image 90% real color. actual color may slightly differ due to lighting effect or screen resolution. #CantikAniq #ShaZaha #BawalNuq #BawalPrinted #bawalmalaysia #BawalCorak #TudungBawal #TudungLabuh #TudungUmrah #TudungRaya #HadiahTudung #tudungantikedut #tudungbiasa #BawalPremium #TudungLabuh #TudungMalaysia #Bawal2019 #TudungCantikAniq #TeamBawalCantikAniq #TudungUstazah #BawalBidang55 #TudungBidangBesar #TudungRaya2019 #TudungTravel #tudungsenangbentuk #TudungBridemaids #TudungSedondon #TudungHantaran #istighfar
Ini contoh saiz S. Tudung saiz S ni sesuai untuk awak-awak yang berketinggian 140-150 cm. Sis bidadari berketinggian 154cm. Saiz yang sesuai untuk bidadari sebenarnya saiz M 😁. Potongan bujur akan bagi efek kurus dan tinggi pada pemakai, jadi tak perlu risau. Potongan bujur ni sangat lawa dan mostly bidadari yang repeat order biasanya akan bagi feedback yang sangat positif tentang jenis kain dan potongan tudung BR ni. Alhamdulillah. www.wasap.my/60192960293 #tudunglabuh #tudunglabuhbujur #tudungkoshibo #tudungbubble #tudungironless #tudungbercorak #tudungbidangbesar #tudungbawal #tudungtakkedut #tudungmudahbentuk #purdah #niqab #fullniqab #niqabbutterfly #blouselabuh #blousenursing #buttonblouse #jubah #jubahnursing #jubahkembang #bidadaribr #butikraudhah
Nampak awet muda je puan ni yg menggayakan tudung mesir pink peah bidang 50 ✨😁 . Kain lembut dan ringan serta mudah dibentuk . Tudung mesir ulfah mmg selesa dipakai Boleh bagi gred A+++ 👍👍 . Siapa setuju? #ulfah
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaBrown #HelwaNatural . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
JANE SERIES 2.0 . *Apa yang 'Special' tentang Jane Series* 🌹1 - Tak Payah Iron 🌹2 - Senang sarung jer 🌹3 -Awning cotton sejuk 🌹4 - Mudah Travel 🌹5 - Mudah solat 🌹6 - Just gulung masuk bag 🌹7 - Boleh basuh mesin . *Material* High Quality Moss crepe . *Ukuran Free Size* Labuh depan 30 inci Belakang 34 inci Muka 10.5 inci . Harga Sehelai : RM68 . PROMOSI HINGGA 20 JAN !!! . *PAKEJ A* 2 HELAI RM120 . *PAKEJ B* 4 HELAI RM200 . Wasep segera!!! 01120709297 01120709297 01120709297 . #tudungcikgu #tudungsarung #tudungmakmak #tudunginstant #tudunglabuh #tudungterkini #tudungbaru #tudungxl #tudungbidangbesar #tudungbidang60
JANE SERIES 2.0 . *Apa yang 'Special' tentang Jane Series* 🌹1 - Tak Payah Iron 🌹2 - Senang sarung jer 🌹3 -Awning cotton sejuk 🌹4 - Mudah Travel 🌹5 - Mudah solat 🌹6 - Just gulung masuk bag 🌹7 - Boleh basuh mesin . *Material* High Quality Moss crepe . *Ukuran Free Size* Labuh depan 30 inci Belakang 34 inci Muka 10.5 inci . Harga Sehelai : RM68 . PROMOSI HINGGA 20 JAN !!! . *PAKEJ A* 2 HELAI RM120 . *PAKEJ B* 4 HELAI RM200 . Wasep segera!!! 01120709297 01120709297 01120709297 . #tudungcikgu #tudungsarung #tudungmakmak #tudunginstant #tudunglabuh #tudungterkini #tudungbaru #tudungxl #tudungbidangbesar #tudungbidang60
. . HIJJAB FOR WHOLE SALE . for orders and Enquiries Call/whatsaap : +60177115540 (zulaikha) . Worldwide Delivery with Gdex In 5 to 7 days Best Quality colours : mix 1 set : 20 pcs only for wholesales . . we provide Best Quality at reasonable price . . #tudunglabuhbidang60 #tudungprinted #tudungbidangbesar #tudungcantikmurah #tudungmuslimah #tudungterkini #tudungviral #tudungbidang50 #tudungbawallabuh #tudungraya2018 #tudungexpress #tudungbawalchiffon #tudunglabuhinstant #tudungbawalcantik #tudungtravel #hijab #hijabpantas #hijabsegera #zulaikhacollection #abayazulaikha #instant #intantshawl #khimar #khimarzip
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaBrown #HelwaNatural . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaGrey #HelwaMonochrome . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaGrey #HelwaMonochrome . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
NEW PRICE !! 😍 . . BAWAL RUBU CLASSIC 🌹 . . 🌷2 Bucu Tajam, 2 Bucu Bulat 🌷Ada 10 pilihan warna . 🌷Senang bentuk . 🌷Tak Jarang . 🌷Minimal Ironing . . . Bidang 50 : RM28 exc pos Bidang 55 : RM29 exc pos Bidang 60 : RM33 exc pos . . . BELI BERJEMAAH JIMAAAT SANGAT! 🎉 🎉 . . B50/55/60: 4 PCS RM100 FREE POS (SM) . . B50/55/60: 4 PCS RM105 FREE POS (SS) . . . . #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbidangbesar #bawalthickchiffon #bawalchiffon #tudungbawaltakjarang #bawalchiffonmurah   #tudungbawalchiffon #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungbidang60 # #bawalflowy #bawalsenangbentuk #bawalantistarch ##tudungmurah #bawallabuh #bawalbidangbesar #tudunglabuh #seremban #ffwardrobe #ffbawalaritachifeedback #tudungchiffon #bawalaritachi #tudungaritachi #bawalchiffonsakura #tudungchiffonsakura #tudungkainsejuk
Salam jumaat kesayangan ❤ _⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Collection : Bawal Chiffon Hanis Bidang : 45 Material : Chiffon Georgette Type : Square Box : Sweet Box _⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Price :- 1pc : RM27 (Exc Post) _⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Postage Fee : Semenanjung Malaysia : RM10 Sabah Sarawak : RM20 _ Berminat untuk tahu lebih details?..boleh terus DM sis kat sni..🤗🤗 Whatsapp : 📱 0176558502 Mins 📱 0176558502 Mins 📱 0176558502 Mins _ #AgentShoveri #bawalchiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffonmurah #heavychiffon #haniszalikhashawl #haniszalikhafans #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #tudungborong #tudungbidangbesar #tudungbidang50 #tudungbidang48 #tudungbidang45 #igshop #artismalaysia #sayajualtudung #sayajualtudungmurahbawalmurah #bawalmurah #bawalonline #murah #sayajualmurah #followforfollow #followersmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahonline
Always remember: Silence and Smile are two very powerful tools. Smile is the way to solve many problems. Silence is the way to avoid many problems.” #bawalsatinmurah #bawalmatte #bawalsenangbentuk #tudungbawal #tudungbidangbesar #tudunglawa #tudungcantik #tutorialtudungbawal #tudunglabuhmalaysiamurah #semogaistiqomah
. Xahisha XL Pearl Series Hijab Ekspress . Xahisha Collection : #HelwaXahisha . -------------------- . [+] Material tudung : Heavy Chiffon [+] Material awning : Scuba [+] Tidak jarang [+] Mudah bentuk [+] Kemasan Baby Seam [+] Dihiasi artificial pearl istimewa [+] Ukuran depan (dari dagu) : +/- 0.60m [+] Ukuran belakang (dari awning) : +/- 0.90m . -------------------- . Harga Xahisha XL : 1 helai : RM49.00 tidak termasuk pos Harga Kombo Istimewa Xahisha 🎁 3 helai : RM130.00 🎁 PERCUMA Kerongsang bernilai RM8.00++ 🎁 PERCUMA Pos SM 🎁 JIMAT RM35.00!!! . Postage (1-2pcs) : dari RM8.00 Semenanjung Malaysia dari RM12.00 Sabah/Sarawak . -------------------- . Whatsapp : www.wasap.my/60173520052 . -------------------- . #HelwaBasicBawal #HelwaBasicSquare #HelwaBawal #HelwaSquare #HelwaBlack #HelwaMonochrome . ------------------ . * Promo asal percuma Kotak Eksklusif HelwaStory untuk kombo digantikan dengan brooch/ring sekiranya kotak kehabisan stok * Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan. * Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza. * Gambar adalah hak milik HelwaStory. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan. . ---------------- . #bangisentral #tudungmalaysia #hijabmalaysia #tudungbrunei #hijabbrunei #tudungsingapore #hijabsingapore #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidangbesar #tudungekspress
Salam Jumaat GuzellistaQueens! Tau, ayat dalam gambar ni turun masa bila? Masa Nabi saw ngan Abu Bakar ra bersembunyi dalam gua bukit Thur. 😊 Alaa, yang masa Ali ra ganti Nabi saw dekat tempat tidur Nabi saw tu. Kaum kafir terus cari Nabi saw sampai ke gua bukit Thur. Abu Bakar ra cakap kat Nabi saw, " Kalau mereka melihat ke bawah tapak kaki, nescaya mereka melihat kita". Sebabnya lubang gua tu kesebelah bawah. ❤ Lalu sahut Nabi saw, " Betul kita berdua. Tapi Allah swt yang ketiga. Sebab itu janganlah engkau berdukacita kerana Allah bersama kita". Akhirnya, sampailah mereka dengan selamat di Kota Madinah pada 12 rabiulawal, permulaan tahun hijrah. 😗 Jadi kesayangan kak Guzel . 😊 Tenanglah. Allah bersama kita. Terus jadi muslimah sejati tau! Jangan sesegan. ❤ #Guzellista #tudungBidangBesar #satinBidangBesar #printedBidangBesar
Salam Jumaat GuzellistaQueens! Tau, ayat dalam gambar ni turun masa bila? Masa Nabi saw ngan Abu Bakar ra bersembunyi dalam gua bukit Thur. 😊 Alaa, yang masa Ali ra ganti Nabi saw dekat tempat tidur Nabi saw tu. Kaum kafir terus cari Nabi saw sampai ke gua bukit Thur. Abu Bakar ra cakap kat Nabi saw, " Kalau mereka melihat ke bawah tapak kaki, nescaya mereka melihat kita". Sebabnya lubang gua tu kesebelah bawah. ❤ Lalu sahut Nabi saw, " Betul kita berdua. Tapi Allah swt yang ketiga. Sebab itu janganlah engkau berdukacita kerana Allah bersama kita". Akhirnya, sampailah mereka dengan selamat di Kota Madinah pada 12 rabiulawal, permulaan tahun hijrah. 😗 Jadi kesayangan kak Guzel . 😊 Tenanglah. Allah bersama kita. Terus jadi muslimah sejati tau! Jangan sesegan. ❤ #Guzellista #tudungBidangBesar #satinBidangBesar #printedBidangBesar
Ngape tiup tiup tu ? 😂😂😂 Bawal Kak Nafisah jangan tiup. Kebanyakan inner pun tak perlu. Batch entak ke berapa restock tapi gamakknya ramai kata belum cukup warna 😅😅😅😅 Ya Allah makan tudung ke memasing? Katalog bawal boleh tengok di @mnc_hijabmag Atau highlight stories IG ya. Malassss terus je roger team Kak Nafisah KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 60199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
CANTIK SGT2!! JOM CUCI2 MATA...NI BELI BAGI HADIAH DEKAT MAK...MESTI MAK HAPPY...😍😍 . SARUNG WARDA PRINTED 3.0 ========================= Material: BODY: KOREAN LYCRA SATIN AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG) . Ukuran SAIZ L Depan (dari bawah dagu) - 18inch +/- Belakang (dari atas kepala) - 29inch +/- Muka 10inch . Ukuran SAIZ XL Depan (dari bawah dagu) - 20inch +/- Belakang (dari atas kepala) - 32.5inch +/- Muka 10inch . Ciri - ciri : 🌸 KOREAN LYCRA SATIN (EXCLUSIVE) 🌸 DESIGN CUSTOM PRINTING 🌸 TIDAK JARANG & TAK PANAS 🌸 LABEL BESI 🌸 TIDAK PERLU IRON 🌸 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING 🌸 AWNING MUDAH BENTUK 🌸 11 FRESH DESIGN/WARNA MENARIK 🌸 LIMITED EDITION FROM JIMMYSCARVES BERMINAT?? NAK TAYA DULU PUN BOLEH....WASAP SAYA OK! www.wasap.my/601156724148/sarungwardaprinted #tudunghighquality #tudunglabuh #tudungbidangbesar #jimmyscarves #tudungsarung #sayajualtudung #tudungbidang60 #tudungbestseller #kamunting 1
✨KHIMAR UMRAH✨ • Material soft awning & dagu : Scuba • Material khimar : ✅ Layer dalam : Soft Lycra (effect tak jarang langsung ✅ Layer luar : Chiffon (effect flowy & tak melekat di dada & badan) • Labuh depan : 31” • Labuh belakang : 46.5” • Size muka : Size S (11.25”) | Size M (11.5”) | Size L (11.75”) | Size XL (12”) • Harga : RM89 exclude postage • Sesuai dipakai untuk : • Long flight sebelum buat Umrah • Semasa beribadah di Tanah Suci (ganti telekung) • Kegunaan harian bagi wanita muslimah • CAMNE NK ORDER NIE??😍 • Tekan link di bio profile kami🤗 • #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #minitelekung2dalam1 #tudungsarunglabuh #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #longhijab #hijabsyari #umrah2019 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
✨KHIMAR UMRAH✨ • Material soft awning & dagu : Scuba • Material khimar : ✅ Layer dalam : Soft Lycra (effect tak jarang langsung ✅ Layer luar : Chiffon (effect flowy & tak melekat di dada & badan) • Labuh depan : 31” • Labuh belakang : 46.5” • Size muka : Size S (11.25”) | Size M (11.5”) | Size L (11.75”) | Size XL (12”) • Harga : RM89 exclude postage • Sesuai dipakai untuk : • Long flight sebelum buat Umrah • Semasa beribadah di Tanah Suci (ganti telekung) • Kegunaan harian bagi wanita muslimah • CAMNE NK ORDER NIE??😍 • Tekan link di bio profile kami🤗 • #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #minitelekung2dalam1 #tudungsarunglabuh #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #longhijab #hijabsyari #umrah2019 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung
BAWAL COTTON TURKI (BCT) BIDANG 60🌸 . . ✅ Material cotton turki ✅ Bidang 60 (140x140cm) . . . . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . . Harga preorder sehelai RM35 Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE Normal price: RM39 sehelai, tiada harga combo! Ni warna-warna yang ada untuk BCT bidang 60. 😊 #BawalCotton #Bidang60 #TudungTurki #TudungBidangBesar #TudungCotton
Kotak Niqab Cantik! Kotak Niqab Lawa! Kotak Niqab Exclusive! . . ya ya ya...dapat je niqab cust mesti komen tang kotak juga. Berbaloi kan beli #niqab kain selesa,harga berpatutan lepas tu FREE KOTAK NIQAB yang cantik,lawa dan exclusive. Boleh buat koleksi gitu. Nak buat hadiah pun boleh. Nak jadikan letak brooch pun sangat sesuai! . . Meh ler risik2 Niqab yang free box tu. Order 📲0195743043 #ulfah
Panas lit lit peduli apa😂 asalkan lighting on point kita ootd! Rasa nak patah tangan restock tak berenti #MNCbawalaisya ni. Entah batch ke berapa dah lebih 10 kali dah restock! See Highlight Ig stories Kak Nafisah ya untuk tengok bawal yang ready stock! Lagi senang roger terus team kakak KLIK LINK DI BIO atau KLIK LINK WHATSAPP http://www.wasap.my/60199120526/bawalaisya Whatsapp 0199120526 bawallabuhmurah #borongbawalinstant #salebawal #tudungbidangbesar #bawalbidang60 #bawalbidang50 #instanthijablabuh #tudunglabuh #muslimahootd #stylishmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #bawalplain #bawalchiffon #tudunglabuhlover #bawalsakura #uswahagent #uswahsister #muslimahclothing #borongbawal #bawallabuhmurah #bawallabuh
JANE SERIES 2.0 . *Apa yang 'Special' tentang Jane Series* 🌹1 - Tak Payah Iron 🌹2 - Senang sarung jer 🌹3 -Awning cotton sejuk 🌹4 - Mudah Travel 🌹5 - Mudah solat 🌹6 - Just gulung masuk bag 🌹7 - Boleh basuh mesin . *Material* High Quality Moss crepe . *Ukuran Free Size* Labuh depan 30 inci Belakang 34 inci Muka 10.5 inci . Harga Sehelai : RM68 . PROMOSI HINGGA 20 JAN !!! . *PAKEJ A* 2 HELAI RM120 . *PAKEJ B* 4 HELAI RM200 . Wasep segera!!! 01120709297 01120709297 01120709297 . #tudungcikgu #tudungsarung #tudungmakmak #tudunginstant #tudunglabuh #tudungterkini #tudungbaru #tudungxl #tudungbidangbesar #tudungbidang60
Alhamdulillah. Thankyou dear beli dengan aisyah🌷😁 . Aisyah jual ya 😙😙 . Mereka dah cuba #tlnaurah . Anda bila lagi? . Kenapa anda wajib cuba Tl naurah? 1) Kain peach koshibo memang best & sejuk 2)Paling penting ! Sangat mudah dibentuk. Takde kemek² & gelembung² walaupun tak gosok 3) Labuh menutup dada 4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali. 5) Sangat flowy, ringan dan tak berat. 6) Tak panas. 7) 💯% tak jarang. 8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun. . Best kan? Rugi tak cuba 😆😆 . Jom try la tl naurah, confirm puas hati. Ramai sangat yang dah jatuh cinta, repeat order & terus jadi customer tetap every month ! 😗😗 . Click disini utk info dan gambar @katalogbysna Masih tak puas tengok gambar ni ja? Nak tengok banyak lagi gambar customer yang dah berpuas hati click di sini #feedbacktudunglabuhbysna 🤗 . Teman Harian Anda . ---------------------------------- How to order? 1. Follow @tudunglabuhbysna 2. Whatsapp +6011 13193293 Whatsapp only. No call 🙅 ---------------------------------- . ❤ . #bawalplain #sayajualtudung #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungborong #tudungsekolah #Tudungsekolahagama #tudunglabuh #pembekaltudunglabuh #tudunglabuhsekolah #tudungbidangbesar #tudunglabuh #pemborongtudunglabuh #tudungustazah #bawallabuh #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungsekolahagama #aurainsta #terapiinstagram
Hidup kau, kebahagiaan kau tak sepatutnya bergantung pada sesiapa. Tambah kawan. Luaskan pergaulan. Be you. Be free. #jomtutupaurat #bawalsatinmurah #bawalsenangbentuk #bawalmatte #bawalcottonvoile #tudungbawal #tudungbidangbesar #tudunglawa #mattesatin #tutorialtudungbawal
next page →