#tudungkekaboomurah

7,900 posts

Loading...
Korang dah order ke belum? Kalau belum kena cepat tauu sebelum semua soldout ye.
Dalam banyak banyak ni mana yang uols dah grab? ๐Ÿ’—๐Ÿ’—
Coming soon uols. Siapa peminat tudung plain?? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Jenella in the house. Siyesly cantik uols. Warna dia sangat sweet tambah lagi dengan bunga yang mekar mewangi. ๐Ÿ˜˜
Cantik betul sis ni donning Pandoraa. Terpegun tau uols. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Tak pernah tak hot cantik cun melecun sis comey nih. Thankyou dear for donning our Nothern Light. โค๏ธ
READY STOCK KEKABOO๐Ÿ’™ LIMITED PCS TAU DARLINGS๐Ÿ’– . . Price; RM 28 exclude postage. Bidang; Standard bidang 45. . . Postage add RM8sm///RM12ss. . . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑStok takbanyak ya girls! Banyak yg dah SOLD OUT. Yang di update sahaja available kayh. Whatsapp hakak lelaju! . . ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡Self pick up di METROPOINT KAJANG, SUNGAI JELOK atau UKM BANGI. . . Berminat boleh direct whatsapp kita atau klik sahaja link di BIO kayh! Tak lerlu save number uollls. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. . . #sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #ariani #duckscarves #airis #rania #bawalkanggaroo #bawaltabur #sayajual #sayajualborong #bawalborong #sayajualmurah #bawalsatin #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #bawalpucci #aidijuma #antipekak #bawalchiffon #shawlcotton #bawalsaudya #bawalsaudia #bawalsaudyaborong #bawalsaudiaborong #bawalborong #shawlborong #bawalairis #bawalmanik #bawalkekaboo #tudungkekaboomurah
READY STOCK KEKABOO๐Ÿ’™ LIMITED PCS TAU DARLINGS๐Ÿ’– . . Price; RM 28 exclude postage. Bidang; Standard bidang 45. . . Postage add RM8sm///RM12ss. . . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑStok takbanyak ya girls! Banyak yg dah SOLD OUT. Yang di update sahaja available kayh. Whatsapp hakak lelaju! . . ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡Self pick up di METROPOINT KAJANG, SUNGAI JELOK atau UKM BANGI. . . Berminat boleh direct whatsapp kita atau klik sahaja link di BIO kayh! Tak lerlu save number uollls. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. . . #sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #ariani #duckscarves #airis #rania #bawalkanggaroo #bawaltabur #sayajual #sayajualborong #bawalborong #sayajualmurah #bawalsatin #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #bawalpucci #aidijuma #antipekak #bawalchiffon #shawlcotton #bawalsaudya #bawalsaudia #bawalsaudyaborong #bawalsaudiaborong #bawalborong #shawlborong #bawalairis #bawalmanik #bawalkekaboo #tudungkekaboomurah
READY STOCK KEKABOO๐Ÿ’™ LIMITED PCS TAU DARLINGS๐Ÿ’– . . Price; RM 28 exclude postage. Bidang; Standard bidang 45. . . Postage add RM8sm///RM12ss. . . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑStok takbanyak ya girls! Banyak yg dah SOLD OUT. Yang di update sahaja available kayh. Whatsapp hakak lelaju! . . ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡Self pick up di METROPOINT KAJANG, SUNGAI JELOK atau UKM BANGI. . . Berminat boleh direct whatsapp kita atau klik sahaja link di BIO kayh! Tak lerlu save number uollls. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. . . #sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #ariani #duckscarves #airis #rania #bawalkanggaroo #bawaltabur #sayajual #sayajualborong #bawalborong #sayajualmurah #bawalsatin #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #bawalpucci #aidijuma #antipekak #bawalchiffon #shawlcotton #bawalsaudya #bawalsaudia #bawalsaudyaborong #bawalsaudiaborong #bawalborong #shawlborong #bawalairis #bawalmanik #bawalkekaboo #tudungkekaboomurah
READY STOCK KEKABOO๐Ÿ’™ LIMITED PCS TAU DARLINGS๐Ÿ’– . . Price; RM 28 exclude postage. Bidang; Standard bidang 45. . . Postage add RM8sm///RM12ss. . . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑStok takbanyak ya girls! Banyak yg dah SOLD OUT. Yang di update sahaja available kayh. Whatsapp hakak lelaju! . . ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡Self pick up di METROPOINT KAJANG, SUNGAI JELOK atau UKM BANGI. . . Berminat boleh direct whatsapp kita atau klik sahaja link di BIO kayh! Tak lerlu save number uollls. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. ๐ŸŒผ๐ŸŒผWHATSAPP 0169210217. . . #sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #ariani #duckscarves #airis #rania #bawalkanggaroo #bawaltabur #sayajual #sayajualborong #bawalborong #sayajualmurah #bawalsatin #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #bawalpucci #aidijuma #antipekak #bawalchiffon #shawlcotton #bawalsaudya #bawalsaudia #bawalsaudyaborong #bawalsaudiaborong #bawalborong #shawlborong #bawalairis #bawalmanik #bawalkekaboo #tudungkekaboomurah
Mirabelle Design of January 2019 . ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ . #mirabelle #mirabellese #bawalmirabelle #tudungkekaboomurah #tudungbawalmirabelle
Cantikkan...nak oder boleh wassap 0122481827 Rm25 excld pos #tudungkekaboo #tudungkekaboomurah #kekaboolovers
๐Ÿ’› haiii #mirabellelovers ๐Ÿ’› LOVER and #bawalovers !! Assalammualaikum. Sesiapa yg berminat boleh order dgn saya, trusted seller . Bila anda dah pakai, mesti jatuh cinta pandang pertama. ๐Ÿ’› klik ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60182827/ jom follow IG : @getchobeauty http://shopee.com.my/isma.scarves Fast reply๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ ๐Ÿš›POSTAGE 1 MALAYSIA๐Ÿš› #bawalovers #kekaboolovers #tudungbawal #instafashion #fashion #cantik #tudungkekaboomurah #tudungkekaboogallery
๐Ÿ’› haiii KEKABOOLOVERS ๐Ÿ’› LOVER and BAWALOVERS!!! Assalammualaikum. Sesiapa yg berminat boleh order dgn saya, trusted seller . Bila anda dah pakai, mesti jatuh cinta pandang pertama. ๐Ÿ’› klik ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60182827637/ jom follow IG : @getchobeauty http://shopee.com.my/isma.scarves Fast reply๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ ๐Ÿš›POSTAGE 1 MALAYSIA๐Ÿš› #bawalovers #kekaboolovers #tudungbawal #instafashion #fashion #cantik #tudungkekaboomurah #tudungkekaboogallery
Ha ni kita payung sikit design Tulip yang bakal release tak lama lagi uols. ๐Ÿ’—๐Ÿ’—
Sambil-sambil makan roti bakar pagi sabtu ni, ha ni Kak boo payung sikit design yang bakal release tak lama lagi ni. Amacamm tergoda tak? hehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’™
Butterflies can't see their wings. They can't see how truly beautiful they are but else can ๐Ÿ˜ I hope this design will be your favourite ๐Ÿ™๐Ÿปโœจ
Look so soft โ„๏ธ Kalau pakai lagi soft je sebab material Tudung Kekaboo ni bukan beshe-beshe tau hihi. Sejuk je bila pakai hehe๐Ÿ™ˆ
Dalam lipatan pon dah cantik kalau uolls pakai ini mesti ada yang membawang dekat belakang๐Ÿ™Š Yelah membawang sebab jeles dekat uolls, cantik sangat menggayakan Kekaboo Irish Daisy terbaru Kak boo ni nanti hehe๐Ÿ™ˆ
Easy to shape, easy to iron & easy to go! โœจ Apa lagi nak entah, semua complete ha hihi๐Ÿ™Š
Kalau uolls suka design yang simple tapi super nice boleh pilih Kekaboo Bluebell ๐Ÿ’™ Color navy blue tetap menjadi salah satu rebutan para wanita sekarang . Betul tak? ๐Ÿ™ˆ
Kekaboo January Rtw BELLINA nama diberi! Seindah nama begitu jugalah cantiknya bawal Kak boo ni๐Ÿ™ˆ. Color pastel sweet-sweet soft camni sure ramai peminatnyaโค๏ธ
Siapa yang tengah mengunyah kuih petang-petang ni sambil scroll ig cuba share post ni dengan kawan mana tahu boleh berjemaah shopping nanti hehe~
Walaupun tengok sipi-sipi je design ni tapi tetap menangkap hati kann ๐Ÿ˜‰. Siapa yg nak tengok full design ni๐Ÿ™‹
Berapa kali uolls kena panahan cinta dengan design yang akan release tak lama lagi ni ๐Ÿ’˜
Nyum nyum kan Mirabelle Mohabbatein ni. Tak sabar betul kak bell nak release hehe ๐Ÿ˜Š
Outdoor Claire ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Mohabbatein ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Adventure. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Picasso. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Atiyya. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Cambridge. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Tulip. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Strawflower. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Purple Marble. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Vanessa. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Palm Beach. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Senrrose. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Alexis. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Loverush. ๐Ÿ’— Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Indoor Cute Heart ๐Ÿ’‹ Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Indoor London ๐Ÿ’‹ Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Indoor Almond Unicorn ๐Ÿ’‹ Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Indoor Freesia ๐Ÿ’‹ Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Indoor Pariss ๐Ÿ’‹ Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Redstar ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Tiara ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Irish Daisy ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Mariegold ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Bluebell ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Davinci ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
Outdoor Fairyland ๐Ÿ’• Wasap 011-57537103 jika berminat ๐Ÿ˜
next page →