#tudunglabuhlover

22,605 posts

Loading...
Hye!_ Latte brown dan cream caramel.yummy!handsocks bella yang selesa dipakai.β™₯_ Dm/whatsapp 0176687712/tekan link di bio untuk order._ #rm15 #simpledanselesa #inshaAllahpuashati
Comelnya sis, sejuk mata memandang 😍 . Dalam masa sama nampak sopan dan menutup aurat. Jom cuba Khimar le darl, high quality chiffon. . . SEHELAI RM79 COMBO JIMAT 2 pcs RM150 shj uolss (Exclude postage) . . Cara order 1-Sila pilih warna siap2 di sini. Klik @katalog.cahayayati 2-Klik link biru whatsapp pada bio utk order sekarang. . . . latestledarlkhimar
Simple style for khimar Le Darl. . Sape dah beli Le darl, boleh lah try style ni esok. Yang pentinggggg, selesa dan labuh selamat depan belakang. . πŸ’—Kalau nk jimat, jom grab 2 helai dan ke atas, cuma RM75 shj sehelai exc pos. . Harga biasa sehelai RM79 exc pos. . . Cara order: 1-Pilih dahulu warna di sini. Klik @katalog.cahayayati 2-Klik link whatsapp pada bio untuk order (sertakan warna yang nak) . . . #LatestLeDarlKhimar
Warna2 wajib ada dalam almari buat koleksi #tudunglabuhlover Jangan tunggu lama2 tau takut stok warna habis licin jangan menyesal tauπŸ˜‰ #inur #tudunginur #mbosshajar #tudunglabuh #tudunglabuhinur #tudungmbossahajar
#Tudunghawra 😍 . 21hb uollsss jangan lepaskan peluang utk grab harga EARLY BIRD . Material serius besssttt giler πŸ’“ . #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungsarung #tudung #tudungbawallabuh #bymawaddahizzati #hijabgaleria
masyaAllah, sis ni grab 20 helai terus Zunaidah Khimar 😱 sampai mcm tu skali tarikan khimar nie yea. alhamdulillah... terima kasih bykΒ² sis for ur purchase and trust 😘 #zuzasdotesfamilyteam #testimonizunaidahkhimar . . sape lagi yg blom grab? cpt cpt ! ad berapa color jer lg yg ready stock. yg lain pre-order. bila dh dpt tudung nie sangat puas hati ! jamin πŸ’―. . ❀️ZUNAIDAH KHIMAR❀️ . . 1 pcs : RM 46 2 pcs : RM 80 . . βœ… material : chiffon crepe . βœ… 10 warna . Ciri-ciri : 1. mesra aurat, mesra solat, mesra gaya 2. kain chiffon crepe 3. ada zip sembunyi berfungsi 4. mudah bentuk . . *warna mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor cahaya* . . ❌DM❌ CALL ! for details,pm me by wsspπŸ‘‡atau tekan shj link di bio sis ok πŸ˜‰ πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyari
Hye!_ Handsocks Maira in soft dusty brownβ™₯_ Agak-agaknya kenapa ya handsocks maira ni kena ada dalam wardrobe awak???_ Kalau nak tahu meh dm/whatsapp 017658712/tekan link di bio;)_ Tapi yang pasti awak mesti suka dengan warna-warni maira niβ™‘;)_ #rm21 .90
#Repost @mastura.mirza (@get_repost ) ・・・ Pernah tak korang beli inner. Pastu bila pakai asik le rambut terkeluar sesaje. Hii.. rimas kan. Sakit hati pon ada. . So.. untuk korang yang sayang ayah dan suami taknak bagi orang lain nampak rambut terkeluar tu. Akak sediakan Inner Safiya, tapi limited color je. Senang korang nak pilih tak rambang mata. . Inner Safiya : Inner neck yang rasa nak pakai waktu tido haa πŸ˜…. Sebab selesa la sangat. Tak risau rambut terkeluar dari paksi dah dik non. . RM18 saje. Material MOSS CREPE yang stretchable. Elok je haa melekap di muka tu. . So.. Akak tunggu whatsapp korang ye πŸ‘‰ 012-3142667 πŸ‘‰Β www.wasap.my/60123142667 . Abaikan makeup hakak patung yang tebal tu ye πŸ˜‚. . #InnerSafiya #TudungLabuhLovers #ShawlLabuh #TertutupIndah #innerselesa #tudungmurah #shawlmurah #tudunglabuhlover #tudunglabuh #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhcantik #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhsarung #shawllabuhmurah #shawllabuhcantik
Pernah tak korang beli inner. Pastu bila pakai asik le rambut terkeluar sesaje. Hii.. rimas kan. Sakit hati pon ada. . So.. untuk korang yang sayang ayah dan suami taknak bagi orang lain nampak rambut terkeluar tu. Akak sediakan Inner Safiya, tapi limited color je. Senang korang nak pilih tak rambang mata. . Inner Safiya : Inner neck yang rasa nak pakai waktu tido haa πŸ˜…. Sebab selesa la sangat. Tak risau rambut terkeluar dari paksi dah dik non. . RM18 saje. Material MOSS CREPE yang stretchable. Elok je haa melekap di muka tu. . So.. Akak tunggu whatsapp korang ye πŸ‘‰ 012-3142667 πŸ‘‰Β www.wasap.my/60123142667 . Abaikan makeup hakak patung yang tebal tu ye πŸ˜‚. . #InnerSafiya #TudungLabuhLovers #ShawlLabuh #TertutupIndah #innerselesa #tudungmurah #shawlmurah #tudunglabuhlover #tudunglabuh #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhcantik #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhsarung #shawllabuhmurah #shawllabuhcantik
Moga hari ini baik2 sahajaπŸ˜‰ . Assalamualaikum dan selamat pagi!πŸ’• . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA
It's Monday,let's make it amazing!β™₯_ Assalamualaikum.Selamat Pagi!:)
β€’ Bawal Corn Skin 45' Harga sehelai : RM15.00 Postage +RM8 SM | +RM10 SS ________________________________ 🌟RM12 SAHAJA/sehelai Bagi pembelian 10 HELAI πŸ” ________________________________ β€’ Material : Corn Skin Viral Kain ni sejuk, lembut Mudah dibentuk dibahagian muka Tidak jarang & tidak mudah berkedut Ironless Mudah bawa travel _______________________________ βœ‰ Berminat, boleh DM/ Whatsapp 》+6017-4080861 》》+6017-4080861 》》》+6017-4080861 . . P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda. #ALQOWIYAHhijab #TeamALQOWIYAHhijab #Bawal #BawalPlain #BawalBasic #Tudunglabuh #Cornskin #BawalCornskin #bawalkulitjagung #Scarf #BawalLabuh #Bidang50 #Bidang55 #Bidang60 #Hijab #Bawal #Sayajual #TudungLabuhterkini #MalaysianFashion #TurkishFashion #Hijab #Tudunglabuhcantik #Tudunglabuhmurah #Tudunglabuhlover #Tudunglabuhinstant #Tudungmurah #Tudungcantik
β€’ Bawal Corn Skin 45' Harga sehelai : RM15.00 Postage +RM8 SM | +RM10 SS ________________________________ 🌟RM12 SAHAJA/sehelai Bagi pembelian 10 HELAI πŸ” ________________________________ β€’ Material : Corn Skin Viral Kain ni sejuk, lembut Mudah dibentuk dibahagian muka Tidak jarang & tidak mudah berkedut Ironless Mudah bawa travel _______________________________ βœ‰ Berminat, boleh DM/ Whatsapp 》+6017-4080861 》》+6017-4080861 》》》+6017-4080861 . . P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda. #ALQOWIYAHhijab #TeamALQOWIYAHhijab #Bawal #BawalPlain #BawalBasic #Tudunglabuh #Cornskin #BawalCornskin #bawalkulitjagung #Scarf #BawalLabuh #Bidang50 #Bidang55 #Bidang60 #Hijab #Bawal #Sayajual #TudungLabuhterkini #MalaysianFashion #TurkishFashion #Hijab #Tudunglabuhcantik #Tudunglabuhmurah #Tudunglabuhlover #Tudunglabuhinstant #Tudungmurah #Tudungcantik
β€’ Bawal Corn Skin 45' Harga sehelai : RM15.00 Postage +RM8 SM | +RM10 SS ________________________________ 🌟RM12 SAHAJA/sehelai Bagi pembelian 10 HELAI πŸ” ________________________________ β€’ Material : Corn Skin Viral Kain ni sejuk, lembut Mudah dibentuk dibahagian muka Tidak jarang & tidak mudah berkedut Ironless Mudah bawa travel _______________________________ βœ‰ Berminat, boleh DM/ Whatsapp 》+6017-4080861 》》+6017-4080861 》》》+6017-4080861 . . P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda. #ALQOWIYAHhijab #TeamALQOWIYAHhijab #Bawal #BawalPlain #BawalBasic #Tudunglabuh #Cornskin #BawalCornskin #bawalkulitjagung #Scarf #BawalLabuh #Bidang50 #Bidang55 #Bidang60 #Hijab #Bawal #Sayajual #TudungLabuhterkini #MalaysianFashion #TurkishFashion #Hijab #Tudunglabuhcantik #Tudunglabuhmurah #Tudunglabuhlover #Tudunglabuhinstant #Tudungmurah #Tudungcantik
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
[ #IRONLESS ] ~ SILA SIMPAN IRON ANDA SELEPAS PARCEL SAMPAI DIRUMAH! Sis, Cik Ayu paham sangat kalau kita-kita ni dah ade anak kan, cukup ALERGIK ngan kain baju yang perlu iron. Nak lagi dah iron pun kedut lagi. I is streesss!! Satu lagi ni sis, bila dah elok-elok kita lilit shawl, cantik mabeles.. sampaikan cik asben tertidur kat ruang tamulah nunggu kite bersiap, si kecik pulak datanh peluk-peluk, tarik-tarik nye shawl kite tu. Make, shawl yang kejadiannye nak siap 3 jam tu pun senget benget lam mase semenet jur.. i is streesss sekali lagi! Hurmmmm.. Namun! Hehh namun... Dah ade solution nye... 😜 Check details dibawah ye. β—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύβ—Ύ MARISSA THE NEW GENERATION OF YOUR SCARF! CIRI-CIRI MARISSA: βœ”οΈIronless βœ”οΈInstant shawl - sekali sarung sahaja βœ”οΈMaterial: βž–PLAIN : MOSS CREPE βž–PRINTED :KOREAN LYCRA SATIN βœ”οΈSejuk, selesa sepanjang hari wearing βœ”οΈTag Exclusive J.S βœ”οΈKualiti butik βœ”οΈOriginal dari #Jimmyscarf βœ”οΈ Whassup untuk lain detail β›”NO DM #TudungTakPayahIron #TudungSarung #InstantTakPayah Iron Terus Whassup➑0114389511 @ klik link wasap ni di bio. . #tudunglabuh #jubahmuslimah #jubahplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #helizahelmi #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #dropshipwanted #jimmyscarf
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hye!_ Sape peminat pink/maroon sini???haa handsocks ni untuk awak;)β™₯_ Boleh dm/whatsapp 0176687712/tekan je link di bio.kita tunggu ya;P #rm21 .90
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
MasyaAllah sis cantiknya ! 😍 tqsm for shopping with us 😘 #zuzasdotesfamilyteam . Jimat & Cantik ! Itu yang kami boleh katakan tentang Khimar Zunaidah ni, banyak fungsi, sungguh tak rugi beli, setiap orang wajib ada. #testimonizunaidahkhimar . ❀️Zunaidah Khimar❀️ . βœ… cover aurat dengan baik βœ… boleh terus di bawa solat βœ… banyak gaya ( labuh atau belit seperti shawl ) βœ… mudah dibentuk βœ… ada zip berfungsi di tengah . Price 1 pcs : RM 46 2 pcs : RM 80 . ❌DM ❌CALL ! cpt cpt grab ! for details, wssp sis πŸ‘‡atau tekan jer link di bio sis ok πŸ˜‰ πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyarie
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
MasyaAllah sis cantiknya ! 😍 tqsm for shopping with us 😘 #zuzasdotesfamilyteam . Jimat & Cantik ! Itu yang kami boleh katakan tentang Khimar Zunaidah ni, banyak fungsi, sungguh tak rugi beli, setiap orang wajib ada. #testimonizunaidahkhimar . ❀️Zunaidah Khimar❀️ . βœ… cover aurat dengan baik βœ… boleh terus di bawa solat βœ… banyak gaya ( labuh atau belit seperti shawl ) βœ… mudah dibentuk βœ… ada zip berfungsi di tengah . Price 1 pcs : RM 46 2 pcs : RM 80 . ❌DM ❌CALL ! cpt cpt grab ! for details, wssp sis πŸ‘‡atau tekan jer link di bio sis ok πŸ˜‰ πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyarie
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
#HandsocksBymirasya Material : Moss Crepe Features : 🌸 Stretchable & breathable material 🌸 It's length can cover up above elbow. 🌸 It's make with moss crepe and comfortable to wear it anytime & anywhere 🌸 Helps muslimah to prevent exposes on arm part. Measurement- 🌸 Size : 33 - 35 cm . . Sehelai RM12 Combo 3 helai RM10/pc Exclude postage . Tekan link wasap kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #TeamBM #Bymirasyads #BYMIRASYA
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbiexclusive sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Hai uolls, bawal fiqalbi buat comeback setelah sekian lama menyepi πŸ™ˆ Detail kat bawah ni yer πŸ‘‡ - - πŸ’š BAWAL FIQALBI 100 COLOR πŸ’š πŸ“Œ Status pre order seminggu πŸ“Œ Bidang 50/55/60 πŸ“Œ Boleh req purdah tali/getah πŸ“Œ Jahitan babyseam πŸ“Œ 4 bucu tajam πŸ“Œ Pembelian 5 helai bawal akan dpt FREE POSTAGE - - Jom usha ig @fiqalbi_hq sekarang, kalau berkenan screenshot color chart dan wasap sis yaa πŸ˜‰ insyaALLAH fast reply - - #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Assalamulaikum.hye!:)_ Ni geng warna coklat tau awak.kita ada mocha mellow, soft dusty brown, dark choc dan sandy.semua baru je masuk list stock._ Kalau dah berkenan apa kata awak dm/whatsapp 0176687712/tekan je link di bio sekarang. Selamat berhujung minggu!β™₯
Close up material BAWAL & SHAWL CORNSKIN. Haa nampak tak close up ada jalur kulit luar jagung tu 😘 . . Best sangat tudung ni sebab material anti-kedut. Sesuai untuk yang malas nak gosok tudung and nak cepat. Ini la tudung 'must have' uollss untuk pergi travel. . . Whatsapp 017-4080861 Tekan link di Bio πŸ’• . . #ALQOWIYAHhijab #TeamALQOWIYAHhijab #Bawal #BawalPlain #BawalBasic #Tudunglabuh #Cornskin #BawalCornskin #bawalkulitjagung #Scarf #BawalLabuh #Bidang50 #Bidang55 #Bidang60 #Hijab #Bawal #Sayajual #TudungLabuhterkini #MalaysianFashion #TurkishFashion #Hijab #Tudunglabuhcantik #Tudunglabuhmurah #Tudunglabuhlover #Tudunglabuhinstant #Tudungmurah #Tudungcantik
WE ARE OPEN NOW !!! 😘 Disebabkan ramai request bawal labuh fiqalbi, jadi sis open order balik macam dulu. . . πŸ”΄ PERHATIAN, SILA BACA SAMPAI HABIS πŸ”΄ πŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”ΈπŸ”ΉπŸ”Έ Awak boleh order kalau awak seorang yang penyabar ☺ . . Pre order seminggu (order kain, produce, labelling, packaging, postage) 🎊 BAWAL CHIFFON FIQALBI (plain) 🎊 - Material heavy chiffon - β€ŽBidang 50/55/60 - β€Ž100++ pilihan warna - β€Žstatus pre order - β€ŽJahitan babyseam - β€Ž4 bucu tajam - β€ŽHarga - RM29 (bawal) - RM39 (bawal + purdah) . . * Bawal ni plain, just simple nak pakai pi kelas, kerja atau nakpi mana2 je sesuka hati 😍 * β€ŽNak bagi hadiah buat kesayangan?? Pun boleh sajerr πŸ’. Grab banyak dapat discount tau sis.. * β€ŽBoleh oder berjemaah untuk pekerja @ team (tak kisah team bisnes ke team travel atau tudung official course awak sekalipun 😎) . . "GRAB NOW OR NEVER" πŸ˜‰ Whatsapp 0195234637 atau tekan link di bio #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhinstant #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #bawalmuslimah #bawallabuheksklusif #bawalchiffonmurah
Yuhuuuu anak anak dara ticer dah ready nak catwalk berjemaah pagi ni jam 11 pagi. Mana la abang potograherrr ni, dah bayor untuk hari rilissss hari ni. Tak datang siap ticer viral. Ladisss and gentlemen, intoduce youuu our Princes: ZaskiaPink Irine Blue Cyrus Orange Mona Pink Lisa Markisa Hanny Nude Tania Purple Alice Nude Sudahhhh ticer lupaaa dah nama, sat nak cek list. #TudungCikgu #tudunglabuh #tudunglabuhterkini #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhborong #tudunglabuhaisya #tudunglabuhstudent #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhaisyakun #tudunglabuhatiqresources #tudunglabuhlover #tudunglabuhkoshibomurah #tudunglabuhkoshibobyZL #tudunglabuhkoshibobidang60 #tudunglabuhberdagu #tudunglabuheksklusif #tudunglabuhdisini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhbujur #tudunglabuhterkinipatuhsyariah
next page →