#tudunglabuhlover

23,099 posts

Loading...
Setiap koleksi BYMIRASYA mesti ada warna hitam. Dan setiap wanita mesti ada koleksi tudung warna hitam. Sebab senang nak pakai dengan baju warna apa2 pun kan😎 . . Stay tuned COMEBACK #QaisaraaBYMIRASYA !πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Tekan link kat BIO azyan untuk tidak terlepas COMING SOON #QaisaraaBYMIRASYA 2019πŸ˜‰ . . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
Antara feedback customer untuk Qaisaraa Basic 2018😊 . Stay tuned COMEBACK #QaisaraaBYMIRASYA !πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Tekan link kat BIO azyan untuk tidak terlepas COMING SOON #QaisaraaBYMIRASYA 2019πŸ˜‰ . . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
Antara feedback customer untuk Qaisaraa Basic 2018😊 . Stay tuned COMEBACK #QaisaraaBYMIRASYA !πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Tekan link kat BIO azyan untuk tidak terlepas COMING SOON #QaisaraaBYMIRASYA 2019πŸ˜‰ . . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
Antara feedback customer untuk Qaisaraa Basic 2018😊 . Stay tuned COMEBACK #QaisaraaBYMIRASYA !πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . . Tekan link kat BIO azyan untuk tidak terlepas COMING SOON #QaisaraaBYMIRASYA 2019πŸ˜‰ . . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
HARGA TURUN MENJUNAM...!!! πŸ˜† #HAPPYJANUARYSALE2019 ❀ . . β€’ Najwa Bawal Halfmoonshawlβ€’ Harga SALE : RM25.00 Postage +RM8 SM/+RM11 SS ________________________________ NP : RM35.00 (jimat RM10) . . β€’ Material : Italian Crepe (HQ) β€’ Jenis : Halfmoon Shawl (Ada awning Ala Bawal - tengah) β€’ Ukuran : 1.8m x 0.73m Kelebihan :- πŸ’•Tak jarang kecuali warna cerah πŸ’•100% mudah terbentuk πŸ’•Design yang unik πŸ’•Bebas digaya πŸ’•Kelabuhan adjustable ________________________________ βœ‰ Whatsapp +6017-4080861 Tekan link di Bio P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda. #ALQOWIYAHhijab #TeamALQOWIYAHhijab #NajwaHalfmoon #Halfmoon #BawalHalfmoon #Halfmoonshawl #Tudunglabuh #BawalChiffon #Scarf #BawalLabuh #Bidang50 #Bidang60 #Hijab #Bawal #Sayajual #TudungLabuhterkini #MalaysianFashion #TurkishFashion #Hijab #Tudunglabuhcantik #Tudunglabuhmurah #Tudunglabuhlover #Tudunglabuhinstant #Tudungmurah #Tudungcantik
HARGA TURUN MENJUNAM...!!! πŸ˜† #HAPPYJANUARYSALE2019 ❀ . . β€’ Najwa Bawal Halfmoonshawlβ€’ Harga SALE : RM25.00 Postage +RM8 SM/+RM11 SS ________________________________ NP : RM35.00 (jimat RM10) . . β€’ Material : Italian Crepe (HQ) β€’ Jenis : Halfmoon Shawl (Ada awning Ala Bawal - tengah) β€’ Ukuran : 1.8m x 0.73m Kelebihan :- πŸ’•Tak jarang kecuali warna cerah πŸ’•100% mudah terbentuk πŸ’•Design yang unik πŸ’•Bebas digaya πŸ’•Kelabuhan adjustable ________________________________ βœ‰ Whatsapp +6017-4080861 Tekan link di Bio P/S : Warna mungkin sedikit berbeza kerana faktor cahaya studio/cahaya alam/skrin/edit/penglihatan anda. #ALQOWIYAHhijab #TeamALQOWIYAHhijab #NajwaHalfmoon #Halfmoon #BawalHalfmoon #Halfmoonshawl #Tudunglabuh #BawalChiffon #Scarf #BawalLabuh #Bidang50 #Bidang60 #Hijab #Bawal #Sayajual #TudungLabuhterkini #MalaysianFashion #TurkishFashion #Hijab #Tudunglabuhcantik #Tudunglabuhmurah #Tudunglabuhlover #Tudunglabuhinstant #Tudungmurah #Tudungcantik
New Arrival Bawal Polkadott πŸŽ‰πŸŽ‰ . Wahhh, cantikΒ² kan warnanyaa?? 😍😍 . Material : High Quality Heavy Chiffon Ukuran : Bidang 60 . Hargaa?? Hanya RM18 sahajaa!! Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stokk 😭😭 . . #bawalviral #bawalcornskin #shawl #shawllabuh #shawlmurah #malaysia #indonesia #muslimahfashion #bawalovers #tudunglabuh #cornskinhijab #cornskinbidang60 #muslimahfashion #bawalbidang55 #tudunglabuhlover #tudungmurah #cornskinhijab #melaka #bawalmurah #bawalturkey #bawalturkeybidang60 #bawalchiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalplain #onlinebusiness #trustedseller #cottonemboss #cornskinmurah #onlineshop #bawalprinted #bawallabuh #melaka #wiqascarves
JANGAN TENGOK VIDEO NI KALAU SUKA KENA MARAH DGN SUAMI PAGI PAGI ASIK SIAP LAMBAT ! 😝 . . As easy as ABC pakai #QaisaraaBYMIRASYA ni !! Sarung dua kali, terussss cantiks! . Stay tuned New Improvised QaisaraaπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
Ameen Ameen Ameen😊 Moga dipermudahkan urusan hari ni yeπŸ˜‰ . Assalamualaikum dan selamat pagi Rabu! . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
MasyaAllah adik cantiknya ! 😍 siap buatkan tutorial lg. tqsm dear 😘 #testimonizunaidahkhimar #zuzasdotesfamilyteam . . Jimat & Cantik ! Itu yang kami boleh katakan tentang Khimar Zunaidah ni, banyak fungsi, sungguh tak rugi beli, setiap orang wajib ada. . ❀️Zunaidah Khimar❀️ . βœ… cover aurat dengan baik βœ… boleh terus di bawa solat βœ… banyak gaya ( labuh atau belit seperti shawl ) βœ… mudah dibentuk βœ… ada zip berfungsi di tengah . Price 1 pcs : RM 46 2 pcs : RM 80 . ❌DM ❌CALL ! cpt cpt grab ! for details, wssp sis πŸ‘‡atau tekan jer link di bio sis ok πŸ˜‰ πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyarie
Bosan la asyik tudung chiffon plain jee. πŸ˜”πŸ˜” . Xde yang ada corakΒ² sikit ke?? 😭 . Memandangkan ramai request tudung chiffon. So kami keluarkan bawal polkadot khas untuk awak peminat tudung labuh 😍😍 . Harga mur murr ja. Stay tuned for the next update 😘😘 . #bawalviral #bawalcornskin #shawl #shawllabuh #shawlmurah #malaysia #indonesia #muslimahfashion #bawalovers #tudunglabuh #cornskinhijab #cornskinbidang60 #muslimahfashion #bawalbidang55 #tudunglabuhlover #tudungmurah #cornskinhijab #melaka #bawalmurah #bawalturkey #bawalturkeybidang60 #bawalchiffonvoile #bawalchiffonplain #bawalplain #onlinebusiness #trustedseller #cottonemboss #cornskinmurah #onlineshop #bawalprinted #bawallabuh #melaka #wiqascarves
β€œSelalu rasa kalau pakai instant nampak tua tapi dengan instant Qaisaraa rasa lebih muda sbb tak perlu pening2 bersiap lama setiap pagi” - Adilah, Akauntan. _ Sebab tu orang cakap, tak kenal maka tak cinta. Siapa yang akan grab & try koleksi hot selling @bymirasya ni? 😍 . . Cepat tekan link kat BIO azyan to book yours! Corak kali ni semua melting nyaaa πŸ’once habis, no more restock πŸ’ . . #BymiSquad #bymirasya #QaisaraaBymirasya
Close up sikit awning dengan jahitan bertulang😍 Kemas je awning bila pakai nanti! _ Orang cakap, tak kenal maka tak cinta. Siapa yang akan grab & try koleksi hot selling @bymirasya ni? 😍 . . Cepat tekan link kat BIO azyan to book yours! Corak kali ni semua melting nyaaa πŸ’once habis, no more restock πŸ’ . . #BymiSquad #bymirasya #QaisaraaBymirasya #BMsopancantik
. . Sarima mosecrepe πŸ“Œ Material mosecrpe . Saiz M 10pcs rm100sm rm110ss 20pcs rm180sm rm190ss Free postage . Saiz L 10pcs rm110sm rm120ss 20pcs rm190sm rm200ss Free postage . Saiz XL 10pcs rm120sm rm130ss 20pcs rm200sm rm210ss Free postage . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn StokπŸ˜‰ . Save Siap-Siap No Nurul Di BawahπŸ‘‡πŸ‘‡. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL πŸ“² +6011 2808 1003 πŸ“² +6011 2808 1003 πŸ“² +6011 2808 1003 . =============================
. . Bawal Chiffon Bidang 60 πŸ“Œ Bidang 60 πŸ“Œ Material chiffon . 10pcs rm130sm rm140ss 20pcs rm220sm rm230ss Free postage . Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn StokπŸ˜‰ . Save Siap-Siap No Nurul Di BawahπŸ‘‡πŸ‘‡. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝☝ . ============================= . NURUL πŸ“² +6011 2808 1003 πŸ“² +6011 2808 1003 πŸ“² +6011 2808 1003 . =============================
Terima kasih #BMDarlings bagi feedback cantik untuk QAISARAA FLEUR πŸŽ‰ __________ Material : High Grade Cotton Stretchable & Chiffon . βœ… Awning Jahit Bertulang βœ… 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive . βœ… Material High Quality Cotton + Chiffon βœ… Senang Dijaga & Dicuci . βœ… BF / Wudhuk Friendly Ukuran : 2mx0.75m . Price 1 pc RM79 2 pcs RM75/pc 3 pcs RM69/pc . _ How To Order? Tekan link wasap kat BIO azyan atas untuk order cepatπŸ˜‰ . #BymiSquad #QaisaraaBymirasya #bymirasya #BMsopancantik
Terima kasih #BMDarlings bagi feedback cantik untuk QAISARAA FLEUR πŸŽ‰ __________ Material : High Grade Cotton Stretchable & Chiffon . βœ… Awning Jahit Bertulang βœ… 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive . βœ… Material High Quality Cotton + Chiffon βœ… Senang Dijaga & Dicuci . βœ… BF / Wudhuk Friendly Ukuran : 2mx0.75m . Price 1 pc RM79 2 pcs RM75/pc 3 pcs RM69/pc . _ How To Order? Tekan link wasap kat BIO azyan atas untuk order cepatπŸ˜‰ . #BymiSquad #QaisaraaBymirasya #bymirasya #BMsopancantik
Cuna Chuchu with awning bawal. Cantik ke cantik sangat ni?😍 . Cuna Chuchu antara design IRONLESS yang menjimatkan masa, memudahkan dan dalam masa sama nampak eksklusif dan cantik. Kami gunakan Material Moss Crepe yang selesa dan tak jarang. . Jangan lupa TAG GENG TRAVEL KORANG. Order 2 helai dan ke atas dapat diskaun tauuu . . HARGA 1 RM64, 2 Pcs & MORE : RM60 EACH (exc postage) . . Berminat nak order? 1-Pilih warna dahulu, klik di sini #latestcunachuchu . 2-Klik Link whatsapp pada bio utk order dan sertakan warna yang nak sekali alamat lengkap.
JOM DENGAR APA KATA FOUNDER @sharmimirazak tentang QAISARAA FLEUR πŸŽ‰ Material : High Grade Cotton Stretchable & Chiffon . βœ… Awning Jahit Bertulang βœ… 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive . βœ… Material High Quality Cotton + Chiffon βœ… Senang Dijaga & Dicuci . βœ… BF / Wudhuk Friendly Ukuran : 2mx0.75m . Price 1 pc RM79 2 pcs RM75/pc 3 pcs RM69/pc . _ How To Order? Tekan link wasap kat BIO azyan atas untuk order cepatπŸ˜‰ . #BymiSquad #QaisaraaBymirasya #bymirasya
Wajah yang manis nampak rupawan, maniskan lagi dengan senyuman 😊 - Ditiup angin pun flowy cantik gituwww. Apa lagi kalau bukan #QaisaraaBymirasya kannn πŸ™ˆ . . Assalamualaikum dan selamat pagi! . #BymiSquad #BYMIRASYA #BMsopancantik
. ο·½ Ψ§ΩŽΩ„Ψ³ΩŽΩ„Ψ§Ω…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ… ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΨ§ΨͺΩΩ‡Ωβ€Ž -- πŸ“£ [NEW RELEASE] BAWAL FIQALBI, HIJAB LABUH MUSLIMAH SOLEHAH" 🌸 Revolusi tudung bawal labuh moden merealisasikan impian setiap yang bergelar Muslimah #revolusitudungbawal 🌸 Adakah sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa seller yang offer set bawal purdah yang lain dari yang lain? Siap boleh custom made lagi 😍" 🌸 Atau sis geram bila pakai tudung bawal tapi awning selalu mengganazzz pabila ditiup angin atau semasa mengunyah makanan? πŸ˜₯ AWNING TAK PERNAH BEHAVE !!! ============== SET BAWAL FIQALBI direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa Muslimah abad ini (paling penting awning sopan tiptop!!!) 🌸 🌹 Terdapat 4 bucu tajam 🌹 Fabrik heavy chiffon (ringan beralun super flowy!) 🌹 Kalau renyuk pun tak nampak sangat kedutannya 🌹 Tak jarang (sila pakai inner neck bagi warna yang agak cerah) 🌹 Sangat selesa dipakai, kain tak panas 🌹 Jahitan babyseam super kemas ======================== KINI , boleh didapati dalam 100++ pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! 🌸 🌸 Bawal plain - RM29 Set Bawal Purdah - RM39 🌸 🌸 Tapi tapi tapi.......... 🌸 🌸 Special untuk sis yang membuat pembelian 5 helai bawal dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT lagi. Cukup ke cukup sgt nii?? 🌸 🌸 Jom dapatkan set bawal purdah homemade super kemas hanya di @bidadarihousebyemy 🌸 🌸 *bawal ni tak dapat kat mana2 kecuali di @bidadarihousebyemy sebab bawal kami dijahit dengan Kasih sayang πŸ’• bukan jahit pukal!!! 🌸 #bawalhomemade πŸ“² Whatsapp kakak sekarang - 0164490649 - β€Ž0164490649 - β€Ž0164490649 kalau nak senang tekan link di bio @bidadarihousebyemy 😘 🌸 🌸 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #ba
. ο·½ Ψ§ΩŽΩ„Ψ³ΩŽΩ„Ψ§Ω…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ… ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΨ§ΨͺΩΩ‡Ωβ€Ž -- πŸ“£ [NEW RELEASE] BAWAL FIQALBI, HIJAB LABUH MUSLIMAH SOLEHAH" 🌸 Revolusi tudung bawal labuh moden merealisasikan impian setiap yang bergelar Muslimah #revolusitudungbawal 🌸 Adakah sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa seller yang offer set bawal purdah yang lain dari yang lain? Siap boleh custom made lagi 😍" 🌸 Atau sis geram bila pakai tudung bawal tapi awning selalu mengganazzz pabila ditiup angin atau semasa mengunyah makanan? πŸ˜₯ AWNING TAK PERNAH BEHAVE !!! ============== SET BAWAL FIQALBI direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa Muslimah abad ini (paling penting awning sopan tiptop!!!) 🌸 🌹 Terdapat 4 bucu tajam 🌹 Fabrik heavy chiffon (ringan beralun super flowy!) 🌹 Kalau renyuk pun tak nampak sangat kedutannya 🌹 Tak jarang (sila pakai inner neck bagi warna yang agak cerah) 🌹 Sangat selesa dipakai, kain tak panas 🌹 Jahitan babyseam super kemas ======================== KINI , boleh didapati dalam 100++ pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! 🌸 🌸 Bawal plain - RM29 Set Bawal Purdah - RM39 🌸 🌸 Tapi tapi tapi.......... 🌸 🌸 Special untuk sis yang membuat pembelian 5 helai bawal dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT lagi. Cukup ke cukup sgt nii?? 🌸 🌸 Jom dapatkan set bawal purdah homemade super kemas hanya di @bidadarihousebyemy 🌸 🌸 *bawal ni tak dapat kat mana2 kecuali di @bidadarihousebyemy sebab bawal kami dijahit dengan Kasih sayang πŸ’• bukan jahit pukal!!! 🌸 #bawalhomemade πŸ“² Whatsapp kakak sekarang - 0164490649 - β€Ž0164490649 - β€Ž0164490649 kalau nak senang tekan link di bio @bidadarihousebyemy 😘 🌸 🌸 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #ba
. ο·½ Ψ§ΩŽΩ„Ψ³ΩŽΩ„Ψ§Ω…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ… ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΨ§ΨͺΩΩ‡Ωβ€Ž -- πŸ“£ [NEW RELEASE] BAWAL FIQALBI, HIJAB LABUH MUSLIMAH SOLEHAH" 🌸 Revolusi tudung bawal labuh moden merealisasikan impian setiap yang bergelar Muslimah #revolusitudungbawal 🌸 Adakah sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa seller yang offer set bawal purdah yang lain dari yang lain? Siap boleh custom made lagi 😍" 🌸 Atau sis geram bila pakai tudung bawal tapi awning selalu mengganazzz pabila ditiup angin atau semasa mengunyah makanan? πŸ˜₯ AWNING TAK PERNAH BEHAVE !!! ============== SET BAWAL FIQALBI direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa Muslimah abad ini (paling penting awning sopan tiptop!!!) 🌸 🌹 Terdapat 4 bucu tajam 🌹 Fabrik heavy chiffon (ringan beralun super flowy!) 🌹 Kalau renyuk pun tak nampak sangat kedutannya 🌹 Tak jarang (sila pakai inner neck bagi warna yang agak cerah) 🌹 Sangat selesa dipakai, kain tak panas 🌹 Jahitan babyseam super kemas ======================== KINI , boleh didapati dalam 100++ pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! 🌸 🌸 Bawal plain - RM29 Set Bawal Purdah - RM39 🌸 🌸 Tapi tapi tapi.......... 🌸 🌸 Special untuk sis yang membuat pembelian 5 helai bawal dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT lagi. Cukup ke cukup sgt nii?? 🌸 🌸 Jom dapatkan set bawal purdah homemade super kemas hanya di @bidadarihousebyemy 🌸 🌸 *bawal ni tak dapat kat mana2 kecuali di @bidadarihousebyemy sebab bawal kami dijahit dengan Kasih sayang πŸ’• bukan jahit pukal!!! 🌸 #bawalhomemade πŸ“² Whatsapp kakak sekarang - 0164490649 - β€Ž0164490649 - β€Ž0164490649 kalau nak senang tekan link di bio @bidadarihousebyemy 😘 🌸 🌸 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #ba
. ο·½ Ψ§ΩŽΩ„Ψ³ΩŽΩ„Ψ§Ω…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ… ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΨ§ΨͺΩΩ‡Ωβ€Ž -- πŸ“£ [NEW RELEASE] BAWAL FIQALBI, HIJAB LABUH MUSLIMAH SOLEHAH" 🌸 Revolusi tudung bawal labuh moden merealisasikan impian setiap yang bergelar Muslimah #revolusitudungbawal 🌸 Adakah sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa seller yang offer set bawal purdah yang lain dari yang lain? Siap boleh custom made lagi 😍" 🌸 Atau sis geram bila pakai tudung bawal tapi awning selalu mengganazzz pabila ditiup angin atau semasa mengunyah makanan? πŸ˜₯ AWNING TAK PERNAH BEHAVE !!! ============== SET BAWAL FIQALBI direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa Muslimah abad ini (paling penting awning sopan tiptop!!!) 🌸 🌹 Terdapat 4 bucu tajam 🌹 Fabrik heavy chiffon (ringan beralun super flowy!) 🌹 Kalau renyuk pun tak nampak sangat kedutannya 🌹 Tak jarang (sila pakai inner neck bagi warna yang agak cerah) 🌹 Sangat selesa dipakai, kain tak panas 🌹 Jahitan babyseam super kemas ======================== KINI , boleh didapati dalam 100++ pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! 🌸 🌸 Bawal plain - RM29 Set Bawal Purdah - RM39 🌸 🌸 Tapi tapi tapi.......... 🌸 🌸 Special untuk sis yang membuat pembelian 5 helai bawal dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT lagi. Cukup ke cukup sgt nii?? 🌸 🌸 Jom dapatkan set bawal purdah homemade super kemas hanya di @bidadarihousebyemy 🌸 🌸 *bawal ni tak dapat kat mana2 kecuali di @bidadarihousebyemy sebab bawal kami dijahit dengan Kasih sayang πŸ’• bukan jahit pukal!!! 🌸 #bawalhomemade πŸ“² Whatsapp kakak sekarang - 0164490649 - β€Ž0164490649 - β€Ž0164490649 kalau nak senang tekan link di bio @bidadarihousebyemy 😘 🌸 🌸 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #ba
. ο·½ Ψ§ΩŽΩ„Ψ³ΩŽΩ„Ψ§Ω…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ… ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΨ§ΨͺΩΩ‡Ωβ€Ž -- πŸ“£ [NEW RELEASE] BAWAL FIQALBI, HIJAB LABUH MUSLIMAH SOLEHAH" 🌸 Revolusi tudung bawal labuh moden merealisasikan impian setiap yang bergelar Muslimah #revolusitudungbawal 🌸 Adakah sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa seller yang offer set bawal purdah yang lain dari yang lain? Siap boleh custom made lagi 😍" 🌸 Atau sis geram bila pakai tudung bawal tapi awning selalu mengganazzz pabila ditiup angin atau semasa mengunyah makanan? πŸ˜₯ AWNING TAK PERNAH BEHAVE !!! ============== SET BAWAL FIQALBI direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa Muslimah abad ini (paling penting awning sopan tiptop!!!) 🌸 🌹 Terdapat 4 bucu tajam 🌹 Fabrik heavy chiffon (ringan beralun super flowy!) 🌹 Kalau renyuk pun tak nampak sangat kedutannya 🌹 Tak jarang (sila pakai inner neck bagi warna yang agak cerah) 🌹 Sangat selesa dipakai, kain tak panas 🌹 Jahitan babyseam super kemas ======================== KINI , boleh didapati dalam 100++ pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! 🌸 🌸 Bawal plain - RM29 Set Bawal Purdah - RM39 🌸 🌸 Tapi tapi tapi.......... 🌸 🌸 Special untuk sis yang membuat pembelian 5 helai bawal dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT lagi. Cukup ke cukup sgt nii?? 🌸 🌸 Jom dapatkan set bawal purdah homemade super kemas hanya di @bidadarihousebyemy 🌸 🌸 *bawal ni tak dapat kat mana2 kecuali di @bidadarihousebyemy sebab bawal kami dijahit dengan Kasih sayang πŸ’• bukan jahit pukal!!! 🌸 #bawalhomemade πŸ“² Whatsapp kakak sekarang - 0164490649 - β€Ž0164490649 - β€Ž0164490649 kalau nak senang tekan link di bio @bidadarihousebyemy 😘 🌸 🌸 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #ba
. ο·½ Ψ§ΩŽΩ„Ψ³ΩŽΩ„Ψ§Ω…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ… ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΨ§ΨͺΩΩ‡Ωβ€Ž -- πŸ“£ [NEW RELEASE] BAWAL FIQALBI, HIJAB LABUH MUSLIMAH SOLEHAH" 🌸 Revolusi tudung bawal labuh moden merealisasikan impian setiap yang bergelar Muslimah #revolusitudungbawal 🌸 Adakah sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa seller yang offer set bawal purdah yang lain dari yang lain? Siap boleh custom made lagi 😍" 🌸 Atau sis geram bila pakai tudung bawal tapi awning selalu mengganazzz pabila ditiup angin atau semasa mengunyah makanan? πŸ˜₯ AWNING TAK PERNAH BEHAVE !!! ============== SET BAWAL FIQALBI direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa Muslimah abad ini (paling penting awning sopan tiptop!!!) 🌸 🌹 Terdapat 4 bucu tajam 🌹 Fabrik heavy chiffon (ringan beralun super flowy!) 🌹 Kalau renyuk pun tak nampak sangat kedutannya 🌹 Tak jarang (sila pakai inner neck bagi warna yang agak cerah) 🌹 Sangat selesa dipakai, kain tak panas 🌹 Jahitan babyseam super kemas ======================== KINI , boleh didapati dalam 100++ pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! 🌸 🌸 Bawal plain - RM29 Set Bawal Purdah - RM39 🌸 🌸 Tapi tapi tapi.......... 🌸 🌸 Special untuk sis yang membuat pembelian 5 helai bawal dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT lagi. Cukup ke cukup sgt nii?? 🌸 🌸 Jom dapatkan set bawal purdah homemade super kemas hanya di @bidadarihousebyemy 🌸 🌸 *bawal ni tak dapat kat mana2 kecuali di @bidadarihousebyemy sebab bawal kami dijahit dengan Kasih sayang πŸ’• bukan jahit pukal!!! 🌸 #bawalhomemade πŸ“² Whatsapp kakak sekarang - 0164490649 - β€Ž0164490649 - β€Ž0164490649 kalau nak senang tekan link di bio @bidadarihousebyemy 😘 🌸 🌸 #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawallabuhbidang60 #bawallabuhchiffon #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhcantik #tudunglabuhlover #tudunglabuhonline #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhterkini #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhrm10 #bawallabuhborong #bawallabuhbidang50 #bawallabuhawesome #bawallabuhplain #tudungbawallabuh #bawallabuhmalaysia #bawallabuhfiqalbi #tudunglabuhexclusive #tudunglabuhfiqalbi #tudunglabuh60 #setbawalpurdah #tudunglabuhsarung #tudunglabuhtrendy #tudunglabuhbidang55 #ba
Paling best sgt pakai ! MasyaAllah terima kasih sis 😍 #zuzasdotesfamilyteam #testimonizunaidahkhimar . ❀️Zunaidah Khimar❀️ . βœ… cover aurat dengan baik βœ… boleh terus di bawa solat βœ… banyak gaya ( labuh atau belit seperti shawl ) βœ… mudah dibentuk βœ… ada zip berfungsi di tengah . Price 1 pcs : RM 46 2 pcs : RM 80 . ❌DM ❌CALL ! cpt cpt grab ! for details, wssp sis πŸ‘‡atau tekan jer link di bio sis ok πŸ˜‰ πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 πŸ“±0148295464 #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalmurah #bawal #tudunglabuhlover #tudunglabuhcantik #tudunglabuhonline #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhbrunei #tudunglabuhmuslimah #khimarmalaysia #khimarbrunei #tudunglabuhsingapore #tudunglabuhchiffon #khimarsyarie
BAYANGKAN SEMUA WARNA NI ADA DALAM RAK TUDUNG AWAK 😊 Esok awak decide nak pakai warna yang mana ye? . . Featuring : Koleksi #RaysaaBymirasya available in 2 sizes , L(2m) & XL(2.2m) . . . #BymiSquad #BYMIRASYA #BMsopancantik
Latest color aquamarine yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. Order cepat color color baru sis. πŸ’‹ #byazzy #bawalshawl #bawalshawllovers #bawallover #shawllovers #tudunglover #tudunglabuhlover #tudungselesa #bazaarpaknil #tutorialtudung
Gabungan tudung bercorak dan plain😍, sesuai di gayakan dengan baju plain atau baju bercorak, boleh dapatkan bidang 60 dengan harga rm 40 sahaja😘 #tudungcantik #tudunglabuhmurah #tudungcantik #tudunglabuhbidang60 #tudungbawallabuh #tudunglabuhmalaysia #bawallabuhmurah #tudungbawallabuh #tudunglabuhlover #tudunglabuhbidang60 #tudungbawalprinted #tudungbawalprinted #tudungprinted #tudunglabuhprinted
Terima kasih #BMDarlings bagi feedback cantik untuk QAISARAA FLEUR πŸŽ‰ __________ Material : High Grade Cotton Stretchable & Chiffon . βœ… Awning Jahit Bertulang βœ… 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive . βœ… Material High Quality Cotton + Chiffon βœ… Senang Dijaga & Dicuci . βœ… BF / Wudhuk Friendly Ukuran : 2mx0.75m . Price 1 pc RM79 2 pcs RM75/pc 3 pcs RM69/pc . _ How To Order? Tekan link wasap kat BIO azyan atas untuk order cepatπŸ˜‰ . #BymiSquad #QaisaraaBymirasya #bymirasya
Terima kasih #BMDarlings bagi feedback cantik untuk QAISARAA FLEUR πŸŽ‰ __________ Material : High Grade Cotton Stretchable & Chiffon . βœ… Awning Jahit Bertulang βœ… 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive . βœ… Material High Quality Cotton + Chiffon βœ… Senang Dijaga & Dicuci . βœ… BF / Wudhuk Friendly Ukuran : 2mx0.75m . Price 1 pc RM79 2 pcs RM75/pc 3 pcs RM69/pc . _ How To Order? Tekan link wasap kat BIO azyan atas untuk order cepatπŸ˜‰ . #BymiSquad #QaisaraaBymirasya #bymirasya
Assalamualaikum.hye!_ Maaf ya awak.Lama kita tak bersiaran.😌Ni kita nak share lagi gambar handsocks warda.material dia memang best.sejuk je.selesa macam handsocks bella jugak tauπŸ€—.pastu yang seronok pasal warda ni design sangat simple.kalau awak jenis yang tak minat ruffle boleh la ambik warda ni.warna-warna pilihan pun cantik-cantik.senang nak match ngan ootd awak tu!😍😍_ Meh dm/whatsapp 0176687712.banyak lagi warna yang ada ni.😘_
Qaisaraa Fleur #QaisaraaBYMIRASYA ni ironless dan kalau tak gosok pun tak nampak sangat kedut tau. Tengok tu dah renyuk2 pun tak nampak kedut kanπŸ˜‹ . Apa lagi,meh tekan link kat BIO azyan untuk order cepat sebelum abisπŸ˜‰ . . . #BymiSquad #BYMIRASYA #BMsopancantik
Little by little, day by day. What is meant for you, will find its way. -- Cantiknyaaa #QaisaraaFleur code QF06 ni 😍 Gegirl gituwww~ - Assalamualaikum dan selamat pagi IsninπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA
Seriousnyaaaa @sitiawe text siapa tuuuuu πŸ™Š _ RAYSAA WIDE SHAWL kesemua ada 34 pilihan warna! Nak pakai untuk majlis nikah, ada special occasion mahupun daily wear? We have lots of colours for you to choose! _ . . Tekan je link kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
Sebab hari ni masih Ahad so yasssss enjoy your weekend dearies! _ Outing with shawl favourite? Mestilah #RaysaaBymirasya tengok panjang pun tahu memang betul2 accurate 2m & boleh gayakan pelbagai style labuh ❀️ . . Tekan je link kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
Selamat pagi kesayangan akak. Siapa bangun awal waktu weekend ni cuba double tap sikit ❀ . Osaka Rose untuk si gadis ayu Belgium Burgundy untuk si gadis aktif . Sesuai tak? πŸ€—
Azyan suka sangat pakai Qaisaraa Basic sebab tak perlu pakai brooch langsung. Ada anak kecik,nanti dia sakit plak terkena brooch kat tudung masa dukung😊 . Masa angin tiup kuat macam ni pun,tudung tak terselak nampak rambut sebab sisi tudung cover.Best!😊 . Stay tuned new version Qaisaraa Basic yang lagi improve soft awningπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
Selamat berhujung minggu😊 Yeay esok cuti lagi! Hehe . Ada sape2 rindu Qaisaraa Basic? Stay tuned tauπŸ˜‰ Nak release dah ni. . Moga dipermudahkan urusan kita hari ini!πŸ’• . #BymiSquad #BYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #BMsopancantik
Setelah cukup lama kita closed order khimar ni. Sekarang dah open balik.😍😍 Ha cepat oder. Skali oder pakai raya ni tau. Sok dekat2 puasa kita takmo open dah. Nak susun baju masuk beg sambil kira bape hari lagi nak balik raya. (punya awal kemas beg balik kampungπŸ˜†πŸ˜†) #yaruhie #khimar #khimarcantik #tudunglabuh #tudunglabuhlover
Kufi Hitam ni too hot selling 😍.. Tapi nya sorry 2019 tak restock dah huu . Your last chance to grab Black Kufi.. Available bidang 55 sahaja.. Bidang 50 dah sold out yaa . Nak order? πŸ“²Whatsapp 019 496 0583 πŸ“²Whatsapp 019 496 0583 πŸ“²Whatsapp 019 496 0583 . Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❀️
Erm. Nak pose macam mana ye? . Sisters, Did you know, the way you touch your hijab or move your hand during pose will help you feel less awkward . #tipspose
Terima kasih #BMDarlings bagi feedback awesome untuk bawal #FleurBYMIRASYA niπŸ˜ŠπŸ’• . Tekan je link kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #FleurBYMIRASYA #BMsopancantik
"Bln dpn in sha allah repeat lg, sng nak bwk solat tim keje xyah nak ssh repair kat bhg muka ❀"-BMDarlings - . . Terima kasih #BMDarlings bagi feedback awesome niπŸ˜ŠπŸ’• . Tekan je link kat BIO azyan untuk orderπŸ˜‰ . #BymiSquad #BYMIRASYA #FleurBYMIRASYA #BMsopancantik
BAWAL POKADOT 😍 =================== Nak cari tudung bawal. Tapi tak nak corak yang keterlaluan. Jangan risau bawal pokadot sesuai untuk awak. 😊😊 #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuhbidang60 #tudungbawal #tudungbawallabuhmurah #tudungcantik #tudungbawalmuslimah
Behind The Scene Photoshoot Raysaa! #throwback sikit perbualan Founder @sharmimirazak_ dengan Ambasaddor Bymirasya , @syafiqahzambry πŸ˜„ . #BymiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
Dah tengok ke semua color Raysaa Shawl yang color baru ni? MashaAllah awakkkkk gugat imann! 😍 - Azyan dah release tauu! Contoh macam Cik Pika kita @syafiqahzambry pakai ni, one of new color dari Raysaa tau. Serius cantik kan! 😍 . Selamat pagi Sabtu!πŸ’• . #BymiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
[ LAUNCHING NOW - NEW COLOR ] -😍 Koleksi : RAYSAA 2.0 BASIC . Jenis : Wide Shawl Materia : Premium Pandora Chiffon Type : Rectangular Shape Size : L Harga : RM 45.00 Measurement : 2.0m x 0.75m Size : XL Harga : RM 45.00 Measurement : 2.2m x 0.75m - How to order? 1/ whatsap 0133384813 2/ Click Link to Bio . #ByMiSquad #BYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMsopancantik
next page →