#tudungmalaysia

281,985 posts

Loading...
Jangan kata kak huda tak payung picture sis @farahlee_ bergaya dengan #dreamjdore . Uools pun boleh, just contact Kak huda di 0133267409 utk dpt harga early bird atau pre launch โค . #sale #tudungmalaysia #tudungsarung #tudungsarungbercorak
Sis @farahlee_ pun pakai #dreamjdore tau. . Ni la rahsia mak-mak nampak lebih muda, sarung #dreamjdore je โค . Harga early bird 23-24 oktober, roger2 je kak huda ๐Ÿ˜Ž . #sale #tudung #tudungbercorak #tudungmalaysia #londonediton #tudungsarung #tudungcorak
Contoh design bersize A4..cantik ke idok? ๐Ÿ’ฎKorg boleh buat design sndri ye..letak gmbar korg pun boleh๐Ÿ’ฎ Jom direct whtsapp 01136934914 #tudungprinted #tudungcustommade #cikfifiey_ #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #annurazeeqinspire #tudungmalaysia #hijabfashion #tudungmurah #goshop #tudungcantik #tudungviral #sayajualtudungmurahmalaysia
Makin dipandang makin menggoda๐ŸŒธ๐ŸŒธ, rambang mata dengan warna-warna baru Husna Premium XXl nih . . labuh yang cukup manis memang terus menjadi pujaan, material heavy chiffon yang lembut dan flowy terlihat mewah potongan di tone warna berbebza bersama awning scuba yang kekal kukuh terletak๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . cepat sungguh warna beranak pinak yerr belum sempat cuba warna yang ada, dah tambah warna baru, ini yang buat akak tambah sayang dengan rafeeda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Makin dipandang makin menggoda๐ŸŒธ๐ŸŒธ, rambang mata dengan warna-warna baru Husna Premium XXl nih . . labuh yang cukup manis memang terus menjadi pujaan, material heavy chiffon yang lembut dan flowy terlihat mewah potongan di tone warna berbebza bersama awning scuba yang kekal kukuh terletak๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . cepat sungguh warna beranak pinak yerr belum sempat cuba warna yang ada, dah tambah warna baru, ini yang buat akak tambah sayang dengan rafeeda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Yassssss COMING SOON . STAY TUNE ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ˜๐Ÿ’™๐Ÿ˜. . SERVICE CHARGE APPLIES. LIMITED PURCHASE; . Nak order: . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+6017-3547616; ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+6017-3547616; ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+6017-3547616; . ๐Ÿ’กNak order? Screenshot dan tanda โœ”๏ธkan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr butik Ariani .Only ORIGINAL ITEMS SOLD.๐Ÿ’ฏ) . ๐Ÿ’กOrder valid only with payment. Postage strictly on MONDAY, WEDNESDAY & FRIDAY ( unless stated) . ๐Ÿ’กNO FUSSY BUYER. NO BACK OUT BUYER. NO JOY BUYER. Atau Yg sewaktu dgn nya ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’กNO EXCHANGE & NO REFUND. . ๐Ÿ’ฏ% @galeriariani ๐Ÿ’‹; . #psariani #psarianirtw #pscreacion #bazaarpaknil #lokalah #surihatimrpilot #psarianivogue #arianishawl #arianibrunei #tudungmalaysia #arianirtw #arianiootd #kualalumpur #singapore #indonesia #brunei #sabah #sarawak #penang #langkawi #johorbahru #personalshopper #personalshoppermalaysia #galeriariani #arianijumbomembersday2018
Makin dipandang makin menggoda๐ŸŒธ๐ŸŒธ, rambang mata dengan warna-warna baru Husna Premium XXl nih . . labuh yang cukup manis memang terus menjadi pujaan, material heavy chiffon yang lembut dan flowy terlihat mewah potongan di tone warna berbebza bersama awning scuba yang kekal kukuh terletak๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . cepat sungguh warna beranak pinak yerr belum sempat cuba warna yang ada, dah tambah warna baru, ini yang buat akak tambah sayang dengan rafeeda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Makin dipandang makin menggoda๐ŸŒธ๐ŸŒธ, rambang mata dengan warna-warna baru Husna Premium XXl nih . . labuh yang cukup manis memang terus menjadi pujaan, material heavy chiffon yang lembut dan flowy terlihat mewah potongan di tone warna berbebza bersama awning scuba yang kekal kukuh terletak๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . cepat sungguh warna beranak pinak yerr belum sempat cuba warna yang ada, dah tambah warna baru, ini yang buat akak tambah sayang dengan rafeeda๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Whtsapp sis 01136934914 jika berminat merisik sicantik manis ni..hrga sis kasi murah2 je..jom sembang tepi smpai jdi๐Ÿ˜˜ #tudungprinted #tudungcustommade #cikfifiey_ #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #annurazeeqinspire #tudungmalaysia #hijabfashion #tudungmurah #goshop #tudungcantik #tudungviral #sayajualtudungmurahmalaysia
Jangan ragu jangan bimbang hakakk๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Tudung instant shawl ni bukan lilit2 ye ini tudung sarung sekali dah siap๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . . Tak cuba memang tak kan tahu sepecial instant printed by rafeeda ni๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Material super lembut super sedap dipakai tentunya bahan fabric yang diimport terus dari korea yes 100% Cotton silk korean . . Awning scuba memang muncung cantik garenti elak anti tembam dimuka tau sis๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Jangan ragu jangan bimbang hakakk๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Tudung instant shawl ni bukan lilit2 ye ini tudung sarung sekali dah siap๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . . Tak cuba memang tak kan tahu sepecial instant printed by rafeeda ni๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Material super lembut super sedap dipakai tentunya bahan fabric yang diimport terus dari korea yes 100% Cotton silk korean . . Awning scuba memang muncung cantik garenti elak anti tembam dimuka tau sis๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Jangan ragu jangan bimbang hakakk๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Tudung instant shawl ni bukan lilit2 ye ini tudung sarung sekali dah siap๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . . Tak cuba memang tak kan tahu sepecial instant printed by rafeeda ni๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Material super lembut super sedap dipakai tentunya bahan fabric yang diimport terus dari korea yes 100% Cotton silk korean . . Awning scuba memang muncung cantik garenti elak anti tembam dimuka tau sis๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
AMARANโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธBOOM SALE TERGEMPAR 3 PCS CUMA RM 100 JER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ . Yer! Bukan mimpi tapi kenyataan rafeeda lelong instant ASMAH & AISYA 3 pcs hanya RM100 jet๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ berbaloi sangat lama sangat tunggu saat2 ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dah jangan tunggu lama2, tak merasa karang tak merasa tudung selesa dari rafeeda ni, sudahlah murah kain pulak sejuk material moss crepe memang 100% tak perlu lagi dah iron2 sauk jer sakali dah siap . #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
AMARANโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธBOOM SALE TERGEMPAR 3 PCS CUMA RM 100 JER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ . Yer! Bukan mimpi tapi kenyataan rafeeda lelong instant ASMAH & AISYA 3 pcs hanya RM100 jet๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ berbaloi sangat lama sangat tunggu saat2 ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dah jangan tunggu lama2, tak merasa karang tak merasa tudung selesa dari rafeeda ni, sudahlah murah kain pulak sejuk material moss crepe memang 100% tak perlu lagi dah iron2 sauk jer sakali dah siap . #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
AMARANโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธBOOM SALE TERGEMPAR 3 PCS CUMA RM 100 JER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ . Yer! Bukan mimpi tapi kenyataan rafeeda lelong instant ASMAH & AISYA 3 pcs hanya RM100 jet๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ berbaloi sangat lama sangat tunggu saat2 ni tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dah jangan tunggu lama2, tak merasa karang tak merasa tudung selesa dari rafeeda ni, sudahlah murah kain pulak sejuk material moss crepe memang 100% tak perlu lagi dah iron2 sauk jer sakali dah siap . #tudunginstant #tudungborong #tudungtravel #tudungbawal #tudunglabuh #instantshawl #bawaltabur #tudungdiamond #khimar #tudungumrah #tudungraya #tudung2018 #tudunhmoden #tudungmosscrepe #tudungchiffon #instantchiffon #tudungmurah #instantborong #khimarborong #jubahmoden #kurungmoden #kurung #tudungmalaysia #rafeedalovers
Assalamualaikum..Selamat Malam dan selamat makan malam..hiks ____ Korang jom la tolong kakcha namakan tudung bawal squircle kakcha ni. ____ Korang Boleh je bagi nama apa-apa,kakcha akan pilih secara random tapi 1 shj. ____ Nama yang dipilih akan diberi percuma 1 tudung bawal squircle. ____ #CLEARANCESALE #clearancestock #chiffongeorgette #bidang60 #tudungmalaysia #tudungbawalbidang60 #uitmmerbok #uitm #unishams #kuin #kuisbangi #uiamalaysia #niqabis #tudungmurahonline .
๐Ÿ’—TUDUNG Customade by ANNURAZEEQ INSPIRE๐Ÿ’— โœ… Boleh buat design sendiri โœ… Boleh letak nama sendiri โœ… Harga mampu milik ๐Ÿƒ Berminat sila whatsapp๐Ÿƒ ๐Ÿ“ฑ01136934914๐Ÿ“ฑ #tudungprinted #tudungcustommade #cikfifiey_ #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #annurazeeqinspire #tudungmalaysia #hijabfashion #tudungmurah #goshop #tudungcantik #tudungviral #sayajualtudungmurah
๐ŸŒผTUDUNG Customade by ANNURAZEEQ INSPIRE๐ŸŒผ โœ”๏ธ Boleh buat design sendiri โœ”๏ธBoleh letak nama sendiri โœ”๏ธHarga mampu milik ๐Ÿฅ€Berminat sila whatsapp๐Ÿฅ€ ๐Ÿ“ฑ01136934914๐Ÿ“ฑ #tudungprinted #tudungcustommade #cikfifiey_ #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #annurazeeqinspire #tudungmalaysia #hijabfashion #tudungmurah #goshop #tudungcantik #tudungviral #sayajualtudungmurahmalaysia
โค๏ธAssalamualaikum selamat mlm.. jom cuci2 mata korang dgn tudung costumade by Annurazeeq Inspire..berminat jom risik2 โค๏ธ ๐ŸŒผTudung yg ready stock ada d setiap pic yg sis post๐ŸŒผ ๐ŸฐWhatsapp sis jika anda ingin merisik tudung customade by Annurazeeq Inspire๐Ÿฐ ๐Ÿ“ฑWhatsapp:01136934914 Atau direct pm sis ya #tudungprinted #tudungcustommade #cikfifiey_ #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #annurazeeqinspire #tudungmalaysia #hijabfashion #tudungmurah #goshop #tudungcantik #tudungviral #sayajualtudungmurahmalaysia
โค๏ธAssalamualaikum selamat mlm.. jom cuci2 mata korang dgn tudung costumade by Annurazeeq Inspire..berminat jom risik2 โค๏ธ ๐ŸŒผTudung yg ready stock ada d setiap pic yg sis post๐ŸŒผ ๐ŸฐWhatsapp sis jika anda ingin merisik tudung customade by Annurazeeq Inspire๐Ÿฐ ๐Ÿ“ฑWhatsapp:01136934914 Atau direct pm sis ya #tudungprinted #tudungcustommade #cikfifiey_ #mampumilik #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #annurazeeqinspire #tudungmalaysia #hijabfashion #tudungmurah #goshop #tudungcantik #tudungviral #sayajualtudungmurahmalaysia
#repost from @missaishah ๐Ÿ˜Find out the promo code from @missaishah post to get a special discount when purchase at our site! #tudungkini #tudungmalaysia #shawlmalaysia #muslimahfashion #hijabfashion #hijabgirl #jodohjodohannisa #sponsorship
AWAKKK KITA TAK PANDAI LA NAK BELIT BELIT SHAWL NI, TAPI NAK JUGAK MERASA PAKAI STYLE SHAWL. ๐Ÿ˜ฅ . . Korang, kalau nak pakai style shawl tapi tak nak belit belit, leh la grab LADY MELAQUIN CRYSTAL ni. HANYA SARUNG je terus nampak macam pakai SHAWL tau. ๐Ÿ˜ . . Jom tengok details di bawah ๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ’Ž Lady Melaquin crystal ๐Ÿ’Ž . Design : Fully instant shawl with awning Material : Heavy Chiffon with Crystal Awning : Soft cotton denim Cara pakai : sarung shj Size : Free size (adjustable) . Ukuran Dewasa 18-19inch dari bawah dagu 25-26inch dari belakang Muka : 10-10.5inch . Kids 14-15inch dari bawah dagu 21inch dari belakang Muka 9-9.5inch . Harga mom : RM69pc Harga Kids : RM49pc Postage : RM6 . #SPECIAL_OFFER Pembelian 3pc ke atas less 10% Dan pembelian RM200 free postage . Come with exclusive box . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungbudak #tudungsarungbudak
SOPHEA SWAROVSKI Koleksi ke-2 CHENTA QASEH LEBARAN . Jom kita tengok kenapa ramai yang suka SOPHEA Swarovski? Apa agaknya yang SPECIAL ye? ๐Ÿค” . โœ” Elegant dihiasi dengan batu kristal original Swarovski โœ” Dijahit dari fabric Korean Lycra ITY yang berat, lembut & SELESA โœ” Pelbagai pilihan warna CANTIK untuk dipilih โœ” Ada 2 pilihan size - M & L โœ” Jahitan berkualiti & KEMAS โœ” Sarung terus siap dengan CEPAT โœ” Tidal melekap di badan . . PRICE: SAIZ M : RM 69 SAIZ L: RM 75 . Berminat? WHATSAPP 0189494093 WHATSAPP 0189494093 WHATSAPP 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm
Tudung labuh bukan milik ustazah atau pelajar sekolah agama sahaja..semua orang berhak dan boleh pakai tudung, tak kisah kerja dalam bidang apa sekalipun..doktor ker, guru jer, walau suri rumah sekalipun layak pakai tudung labuh..inshaAllah akan cantik dan 'terpelihara' sentiasa..Allah, bestnya๐Ÿ˜ . . Namun, setelah kita labuhkan tudung kerana Allah, lalu mintalah kepada Allah agar akhlak pun dapat kita sesuaikan dan bertambah ilmu dan amal okey! jom dapatkan sehelai ๐Ÿ˜Šโ™ฅ . . ๐Ÿ‘‰Material - High Quality Koshibo ๐Ÿ‘‰Size - 50, 55 & 60 ๐Ÿ‘‰Purdah +Rm8 ๐Ÿ‘‰29 pilihan warna ๐Ÿ‘‰Senang bentuk, selesa dan tidak panas. ๐Ÿ‘‰Juga terdapat dalam bentuk bawal ๐Ÿ‘‰Set combo - 5 helai RM100 (excluding postage) . . Berminat? DM atau wasaap +6014-5266747. . . #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhkoshibomurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhbawal #tudungkoshibo #tudunglabuhborongmurah #tudungbawal #tudung #tudunglabuhlovers #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudungbidang55 #purdah #tudungmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #shawl #shawlmurah #instantshawlabuh #tudung2018 #tudunglabuh #purdahmurah #tudungpromo
๐Ÿง• BAWAL TURKEY COTTON TERATAI Material : Cotton turkey senang bentuk Saiz : bidang standard 45 Harga : 1 X RM20 each 3 X RM18 each Pos RM8 sm / RM12 ss Http://wasap.my/60182995892 #tudungmurah #tudungviral #bawal #bawalviral #innersailang #innerviral #cantik #selesa #murah #innerwarda #gerobokchantique #innersilang #tudung #bawal #bazarpaknil #tudungmalaysia #aurat #tutupaurat
BAWAL PALING BEHAVE . Material : Chiffon Voile Sakura 100% High Quality Size : Bidang 45 Colour : Matcha Code : LUNA 7 . Price : RM 25 *** Price Exclude Postage Postage Sem : RM 7 Ss : RM 10 . . How to order : WhatsApp " Bawal Luna " to http://www.wasap.my/+60199051389
FREE inner tudung untuk sis2 dengan setiap pembelian @inarahstyle . . Haaa best kan? . . Cuma rm40 sahaja dan kalau ambil 3 kakRa bg special price rm100 ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Jom DM kakRa sekarang . #inarahstyle #inarahijab #hijabmalaysia #tudungmalaysia #tudungmurahmalaysia #heavychiffonshawl #bawalheavychiffonmurahmalaysia
๐ŸŒนINNER SNOW CAP - COTTON๐ŸŒน READY STOCK . SALE SALE SALE !!! ( 3pcs) RM9.90 POSTAGES RM5.04 www.lazada.com.my/shop/lawola www.lazada.com.my/shop/lawola wasap ORDER www.wasap.my/601128318808 *Tiada pengeposan dibuat pada hari sabtu dan ahad . Juga cuti umum . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #shawlcrush #shawl #arabicshawl #ootd #tudungshawl #inner #tudungmalaysia #paknilbazaar #bazaaronline #onlinesale #lazadamy #lazadasale #raya2018 #anaktudung #hijabista #hijabstyle #styletudung #shawllover #lawolafashion #tudungmurah #hijabfashion #lazadamy #lazadasale #shawl
BAWAL COTTON SUNFLOWER Material Cotton Bidang 45' Harga : 1 X RM15 each Pos RM8 sm / RM12 ss Http://wasap.my/60182995892 #tudungmurah #tudungviral #bawal #bawalviral #innersailang #innerviral #cantik #selesa #murah #innerwarda #gerobokchantique #innersilang #tudung #bawal #bazarpaknil #tudungmalaysia #aurat #tutupaurat
PENGUMUMAN: KOD 02 SOLD OUT. Maaf untuk sesiapa yang tanya bagi kod ni. Ada banyak lagi warna tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tudung ni hanya ambil masa 5 saat je untuk siap! ๐Ÿ˜Š Cepat rebut warna yang awak semua suka sebelum habis ๐Ÿ˜Š - Whatsapp 01133096509 atau telan link di bio ๐Ÿ’• - #tudung #tudungmalaysia #tudunginstant #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungborong #tudungterkini
TUDUNG CEPAT KEDUT BUAT ANDA HILANG MOOD? - - Betul ke bila tudung cepat kedut boleh menyebabkan org prmpuan cepat marah?๐Ÿ˜‚. Mana tak marah pakai tudung tk smpai sejam dh kedut ๐Ÿ˜ซ. Mcm tk iron pon ada jugak ๐Ÿ˜’. - - Tapi skrg dh ada jalan penyelesaian sbb tudung yg kami sediakan ada ciriยฒ ironless ๐Ÿค”. Ironless ni dpt mmudhkan time korang nak iron tudung plus jimat masa ๐Ÿค—. Lagiยฒ bila nak pergi kelas atau kerja time pagi ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป. So takdelah pagiยฒ dh bad mood sbbkan tudung. Kan best mcm tu ๐Ÿ˜. - - Nak harga promo? Boleh ws kami skrg. Link di bio ๐Ÿ“ฑ. - Follow ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @feminine.my @feminine.my @feminine.my @feminine.my @feminine.my Koleksi tudung ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป #koleksifeminine #koleksifeminine #koleksifeminine #koleksifeminine #koleksifeminine
TUDUNG ANDA CEPAT KEDUT - - Ramai wanita di luar sana mesti ada masalah ni kan. Tudung cepat kedut? Tension je bila Tgk tudung tu. Penat2 iron pastu kedut ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค. Lagi stress bila time nak iron blackout pulak..aduhaii masalah lagi ๐Ÿ˜ซ. - Ada jalan penyelesaian ke admin? Yeee mestilah ada ๐Ÿ˜Š. Kenapa memilih tudung kami?antara sbbnya tudung bawal ini ada ciri2 ironless. So apa fungsinya? Mestilah dpt kurangkan kedut kat tudung korang. Tak payah penat2 dah nk iron tudung. Terus grab je bila nak keluar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Jimat masa kan ๐Ÿ˜Š. - - Follow ig๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ @feminine.my @feminine.my @feminine.my @feminine.my @feminine.my Koleksi tudung #koleksifeminine #koleksifeminine #koleksifeminine #koleksifeminine #koleksifeminine
AWAKKK KITA TAK PANDAI LA NAK BELIT BELIT SHAWL NI, TAPI NAK JUGAK MERASA PAKAI STYLE SHAWL. ๐Ÿ˜ฅ . . Korang, kalau nak pakai style shawl tapi tak nak belit belit, leh la grab LADY MELAQUIN CRYSTAL ni. HANYA SARUNG je terus nampak macam pakai SHAWL tau. ๐Ÿ˜ . . Jom tengok details di bawah ๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ’Ž Lady Melaquin crystal ๐Ÿ’Ž . Design : Fully instant shawl with awning Material : Heavy Chiffon with Crystal Awning : Soft cotton denim Cara pakai : sarung shj Size : Free size (adjustable) . Ukuran Dewasa 18-19inch dari bawah dagu 25-26inch dari belakang Muka : 10-10.5inch . Kids 14-15inch dari bawah dagu 21inch dari belakang Muka 9-9.5inch . Harga mom : RM69pc Harga Kids : RM49pc Postage : RM6 . #SPECIAL_OFFER Pembelian 3pc ke atas less 10% Dan pembelian RM200 free postage . Come with exclusive box . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungbudak #tudungsarungbudak
๐ŸŒน๐ŸŒน Bawal Corn Skin VIRAL !! NEW ! senang bentuk Bidang 45" READY STOCK TINGGAL 3 HELAI LAGI.. RESTOCK SOON !!! www.lazada.com.my/shop/lawola www.lazada.com.my/shop/lawola Rm15.90 postages rm5.04 *Tiada pengeposan dibuat pada hari sabtu dan ahad . Juga cuti umum . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #bawalskincorn #bawal #cornskin #ootd #tudungbawal #tudungmalaysia #paknilbazaar #bazaaronline #onlinesale #lazadamy #lazadasale #raya2018 #raya2018collection #hijabista #hijabstyle #styletudung #bidang45 #bawallovers #lawolafashion #tudungmurah #hijabfashion #lazadamy #lazadasale #bawallovers
Countdown payday aka GAJI.. hihi jum cuci mata then boleh asingkan duit utk grab koleksi TSR yg umphh ni.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ haa ni antara kelebihan TSR ๐Ÿ’• ๐Ÿ’Žtidak mudah renyuk dan ada effect shimmering yang minima ๐Ÿ’ŽJimat masa dengan hanya seminit sarung saja ๐Ÿ’Ž pinless xperlu risau kalau keronsang mcm chipsmore sekejap ada sekejap takde huhu ๐Ÿ’Ž campak masuk saja dalam mesin basuh dan jemur 5 minit saja dah kering ๐Ÿ’ŽAwning ala-ala bawal dan Anti Tembam mana pipi tembam tu lg comel pakai sbb nampak muka V-Shape tau! ๐Ÿ’Žmaterial kain high jersey yang berkualiti ๐Ÿ’Žtidak panas dan serap peluh ๐Ÿ’Žkain yg sejuk dan lembut ๐Ÿ’Žkain yg ringan dan tak jarang ๐Ÿ’Žsenang nak di bentuk sarung saja seminit dah lawa ๐Ÿ’Žramai costumer yg suka meterial kain TSR yg senang utk di urus dan juga tahan lasak..walaupon masuk mesin basuh tetap awning terbentuk dan tak patah.. Jangan risau harga mampu milik dan kualiti mmg berbaloi dgn harganyaaa.. So boleh lah scroll wall momoy sesambil santai santai pagi penghulu segala hari smbil mkn nsi lemak and minum kopi O.. Anything in mind? Bole je watsapp momoy.. n tgk album testimoni TSR ok? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/60193273134 Boleh like @ follow :- Facebook page : Tudung Sarung Rubys Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungAntitembam #tsr #tsrlover #tudungsarungruby #tudung #tudungmurah #tudungsarung #tudungpeople #tudungonline #tudunglabuh #tudungterkini #tudungmalaysia #awningsilang #tudungjersey #jerseyshore #hijabfashion
Perfect partner for travel - Stella Isella โค. . Testimoni & katalog boleh klik sini #TNStellaIsella . . Tudung Instant Stella Isella ====================== โค Ironless . โค Pinless . โค Travel friendly. โค Opaque . โค Free toiletries bag . โค Available 14 beautiful colors (2 sold out). . Ukuran ====== โ—พBukaan muka: 21 inch โ—พLabuh hadapan: 24.5 inch (dari bawah dagu) โ—พLabuh belakang: 34.5inch (dari kepala awning) . Harga : RM59 sehelai KOMBO 2 helai RM115 (exclude postage) . KATALOG/TUTORIAL : #TNStellaIsella CARA ORDER : tekan je whatsapp link dekat Bio atas tu ๐Ÿ˜‰. . . . . . . . . . . #TAKPAYAHGOSOK #tudungtravel #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstanttakpayahgosok #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmosscrepe #tudunginstantcantik #tudungmosscrepe #tudungcantik #tudungselesa #tudungmalaysia #tudungmakmak #tudungtakjarang #tudungironless #ironlesstudung #tudungcikgusekolah #tudungcikgu #tudunglabuhinstant
๐ŸŽŠ ATTENTION ๐ŸŽŠ . Bawal chiffon lover๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kami akan release stok tudung chiffon dalam masa terdekat๐Ÿ˜‰ . Korang NAK ke NAK?๐Ÿ˜ . Material: chiffon voile Bidang: 50 . #nunazara_official #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalchiffon #bawaltabur #bawalmanik #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawaldiamond #bawalkelantan #bawalcantikmurah #bawalonline #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungterkini #tudungmalaysia #tudungviral #2018
Blue Peonies ni warna manja2.Daripada korean lycra yang bersifat sejuk dan tidak melekap. . Sesuai sangat untuk kita2 yang sibuk.Sarung je dah ready to go ๐Ÿ˜€ . Whatsapp cepat-cepat, yunk.Sebelum habis stock. . Bulan ni free postage tau.Bayar harga tudung je Rm 59.00 ๐Ÿ˜ . #zuzahijabsteur #tudungmalaysia #tudungsarung #tudungchiffon #janganbencicintaku #tudungcotton #ariani #fashionvalet #duckscarves #tudungpeople #fareeda #ctdk
[KODE: VS-A] . ๐Ÿ’™ VINYL MOTIF SQUARE ๐Ÿ’™ . . Punya outfit atau gamis polos? Jangan dipasangin sama jilbab polos lagi dong, ntar jadinya kayak flat aja gituh diliatnya. Mending pakai hijab square ini deh, bahannya lembut dan adem banget. Eitsss tapi tetep bisa tegak di dahi + gak letoy ya sis. . Bahannya vinyl premium dengan motif yang gak pasaran dan ukurannya 115x115cm sis . Ecer: 40.000 Resell: 37.500 (min. 3pcs boleh campur model) Grosir: 35.000 (min.12pcs) . #hijabkatunmotif #motifbunga #daisydenim #hijabsemarang #segiempatsifon #hijabsifondobby #sifonsquare #dobbysifonhijab #kerudungsifon #sifonmotif #hijabsifonmotif #grosirhijab #grosirhijabsemarang #hijabsemarang #supplierhijab #tudungmalaysia #malaysia #hijabmalaysia #taiwan #singapore #hijabsingapore #singaporehijab #taiwanhijab #explorebrunei
[KODE: VS-A] . ๐Ÿ’™ VINYL MOTIF SQUARE ๐Ÿ’™ . . Punya outfit atau gamis polos? Jangan dipasangin sama jilbab polos lagi dong, ntar jadinya kayak flat aja gituh diliatnya. Mending pakai hijab square ini deh, bahannya lembut dan adem banget. Eitsss tapi tetep bisa tegak di dahi + gak letoy ya sis. . Bahannya vinyl premium dengan motif yang gak pasaran dan ukurannya 115x115cm sis . Ecer: 40.000 Resell: 37.500 (min. 3pcs boleh campur model) Grosir: 35.000 (min.12pcs) . #hijabkatunmotif #motifbunga #daisydenim #hijabsemarang #segiempatsifon #hijabsifondobby #sifonsquare #dobbysifonhijab #kerudungsifon #sifonmotif #hijabsifonmotif #grosirhijab #grosirhijabsemarang #hijabsemarang #supplierhijab #tudungmalaysia #malaysia #hijabmalaysia #taiwan #singapore #hijabsingapore #singaporehijab #taiwanhijab #explorebrunei
[KODE: VS-A] . ๐Ÿ’™ VINYL MOTIF SQUARE ๐Ÿ’™ . . Punya outfit atau gamis polos? Jangan dipasangin sama jilbab polos lagi dong, ntar jadinya kayak flat aja gituh diliatnya. Mending pakai hijab square ini deh, bahannya lembut dan adem banget. Eitsss tapi tetep bisa tegak di dahi + gak letoy ya sis. . Bahannya vinyl premium dengan motif yang gak pasaran dan ukurannya 115x115cm sis . Ecer: 40.000 Resell: 37.500 (min. 3pcs boleh campur model) Grosir: 35.000 (min.12pcs) . #hijabkatunmotif #motifbunga #daisydenim #hijabsemarang #segiempatsifon #hijabsifondobby #sifonsquare #dobbysifonhijab #kerudungsifon #sifonmotif #hijabsifonmotif #grosirhijab #grosirhijabsemarang #hijabsemarang #supplierhijab #tudungmalaysia #malaysia #hijabmalaysia #taiwan #singapore #hijabsingapore #singaporehijab #taiwanhijab #explorebrunei
Apa yang istimewa sangat tentang ARLAA PREMIUM yang hangat diperkatakan nih??? ๐Ÿ˜ . . โœ” Soft Awning yang tidak melekap โœ” Menjadikan bentuk muka tampak tirus โœ” Tidak jarang โœ” Dijahit dari fabrik Cotton Lycra 320gsm โœ” Tidak Mudah Berkedut โœ” Kualiti jahitan yang kemas โœ” Ada 3 size: S, M, L โœ” Istimewa size L - CHIN . . p/s: ARLAA PREMIUM sesuai untuk sis yang sibuk sepanjang hari supaya tampil bergaya dengan pantas dan mudah! ๐Ÿ’ƒ . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm
AWAKKK KITA TAK PANDAI LA NAK BELIT BELIT SHAWL NI, TAPI NAK JUGAK MERASA PAKAI STYLE SHAWL. ๐Ÿ˜ฅ . . Korang, kalau nak pakai style shawl tapi tak nak belit belit, leh la grab LADY MELAQUIN CRYSTAL ni. HANYA SARUNG je terus nampak macam pakai SHAWL tau. ๐Ÿ˜ . . Jom tengok details di bawah ๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ’Ž Lady Melaquin crystal ๐Ÿ’Ž . Design : Fully instant shawl with awning Material : Heavy Chiffon with Crystal Awning : Soft cotton denim Cara pakai : sarung shj Size : Free size (adjustable) . Ukuran Dewasa 18-19inch dari bawah dagu 25-26inch dari belakang Muka : 10-10.5inch . Kids 14-15inch dari bawah dagu 21inch dari belakang Muka 9-9.5inch . Harga mom : RM69pc Harga Kids : RM49pc Postage : RM6 . #SPECIAL_OFFER Pembelian 3pc ke atas less 10% Dan pembelian RM200 free postage . Come with exclusive box . Sis nak? WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 WhatsApp 0189494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungbudak #tudungsarungbudak
ANTI-TEMBAM Selalu pakai tudung mesti tak dapat nak cover muka tembam ni kan,mesti nampak jelas sangat ketembaman tu kan.Puas nak kena cover.๐Ÿ˜… . Tapi sekarang yang mana muka tembam tu dah boleh cover pakai tudung sarung ruby ni,tudung ni anti tembam tau.Jadi sangat senang nak cover pipi tu.Tak de dah nak runsing-runsing lagi bila tengok cermin.Semudah 1,2,3 ja dah boleh cover muka tembam tu.. Best kan โœŒ Terdapat size S,M,L,XL ,XXL,XXXL www.wasap.my/601111435291 https://shopee.com.my/rubyshakira TSR HIJAB #tsr #tsrlover #tudungsarungruby #tudung #tudungmurah #tudungsarung #tudungpeople #tudungonline #tudunglabuh #tudungterkini #tudungmalaysia #awningsilang #tudungjersey #jerseyshore #hijabfashion
TUDUNG MARSHMALLOW 2.0 ๐Ÿ˜ . WARNA BARU DAN DESIGN BARU! . Material yang pastinya Lycra Korea 280g (Original) dihias dengan reben ceria yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel. . Apa yang istimewa?? Reben kali ni boleh ditukar-tukar tau!! . Tudung direka khas buat anak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai (sarung sahaja), LEMBUT dan pastinya SELESA . Sesuai untuk dipakai harian dan dipakai untuk bersiar-siar. Ianya lembut dan menyerap peluh โ™ฅ๏ธ . . #tudung #tudungmurah #tudungonline #tudungmalaysia #tudungshawl #tudungterkini #tudungraya #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantshawl #tudungbudak #tudungbudakmurah #tudungbudakterkini #tudungbudakraya #tudungbudaksoftawning #tudungbudaksarung #tudungbudakinstant #tudungbudakcomel #shawlbudakraya #shawlbudakmurah #shawlbudakinstant #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualtudung #bazar #bazaronline #bazarpaknil #marshmallowDuha #duhakids
Alhamdulillah ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Feedback yang sentiasa positif dari customer . Alhamdulillah wa syukurillah...suka?boleh datang lagi๐Ÿ’“ Baca feedback customer kami disiniโคต #BSLoversA . #muslimah #niqabis #tudung #tudunglabuh #malaysia #cantik #tudunglabuh #tudunglabuhmuslimah #niqab #skirt #tudungmurah #tudungmalaysia #muslim #solehah . #penjualtudunglabuh
Testimoni dari sorang pelanggan kini menjadi sahabat alam maya saya.. Seorang cikgu... Walaupun x dpt bagi gmbar.. Alhamdulillah feedback positive dri customer dh ckup membhagiakan... Terima kasih cikgu.. . โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #instantshawl #instantshawlmalaysia #shawlmalaysia #instant #HIJAB #tudungmurah #shawlmurah #tudungexpress #tudungcantik #tudungcantikmalaysia #tudungmuslimah #tudungmalaysia
WHAT? ANOTHER SALE??? Yeap! You heard that right sisters! Disebabkan sis gembira sis nak grad esok, I am spreading all the love and happiness to my lovely customers as well. Only RM135 for 3 pieces of Satin Silk Eyelash Shawl ok! Mana nak dapat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Whatsapp 0172671477 to order ok! - #headkerchief #sayajualsatinsilkshawl #sayajual #sayajualmurah #satinsilkshawl #plainsatinsilk #plainsatinshawl #hijabmurah #tudungmurah #tudungsatinsilk #tudungsatineyelash #tudungmalaysia #tudungmurahmalaysia #duckscarves #eyelashshawl #eyelashhemming #jahiteyelash #shawleyelash #ducksatinsilk #onlinebusinessmalaysia #instashopmalaysia #mattesatinsilk #satinsilkeyelash #satineyelash
PENGUMUMAN: KOD 02 SOLD OUT. Maaf untuk sesiapa yang tanya bagi kod ni. Ada banyak lagi warna tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tudung ni hanya ambil masa 5 saat je untuk siap! ๐Ÿ˜Š Cepat rebut warna yang awak semua suka sebelum habis ๐Ÿ˜Š - Whatsapp 01133096509 atau telan link di bio ๐Ÿ’• - #tudung #tudungmalaysia #tudunginstant #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungborong #tudungterkini
BAWAL PALING BEHAVE . Material : Chiffon Voile Sakura 100% High Quality Size : Bidang 45 Colour : Sage Code : LUNA 6 . Price : RM 25 *** Price Exclude Postage Postage Sem : RM 7 Ss : RM 10 . . How to order : WhatsApp " Bawal Luna " to http://www.wasap.my/+60199051389
BAWAL CORNSKIN ๐ŸŒฝ VIRAL!!! ๐Ÿ”ฅ . Bidang 45โ€ Material lembut & sejuk Tak jarang & mudah bentuk Tak mudah kedut & renyuk Kelim tepi baby seam . Sehelai - RM16 SAHAJA ๐Ÿค—๐Ÿค— + RM8/sm + RM12/ss + COD Gombak/Wangsamaju/Ampang . DM @ Whatsapp 01119238852 ๐Ÿ“ฒ . #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungonline #tudungmalaysia #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawallovers #bawalcantik #cornskin #murahmurah #bidang45 #murahmeriah #malaysian #cantik #cantikberhijab #readystock
โœจNEW COLLECTIONโœจ . . ๐ŸŒธShawl Chiffon ๐ŸŒธ . โœ… Material heavy chiffon โœ… Gred AAA โœ… Jahitan baby seam โœ… Lembut beralun/flowy โœ… Mudah dibentuk โœ… Labuh adjustable . RM12 sehelai Wassap +60104021601 untuk order. . #bawalchiffon #bawalmurah #bawalflowy #tudungbawal #tudungbawalbasic #bawalbasic #tudungplain #bawalplain #heavychiffon #shawl #arabianshawl #bawalscarf #shawlkeknis #bawalhijab #hijabchiffon #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalmurahmalaysia #bawalbidang45 #bidang45 #bidang45murah #jualtudung #tudungbasic #tudungmalaysia #malaysiahijab #tutorialtudung
BAWAL PALING BEHAVE . Material : Chiffon Voile Sakura 100% High Quality Size : Bidang 45 Colour : Aqua Code : LUNA 5 . Price : RM 25 *** Price Exclude Postage Postage Sem : RM 7 Ss : RM 10 . . How to order : WhatsApp " Bawal Luna " to http://www.wasap.my/+60199051389
BAWAL PALING BEHAVE . Material : Chiffon Voile Sakura 100% High Quality Size : Bidang 45 Colour : Navy Code : LUNA 4 . Price : RM 25 *** Price Exclude Postage Postage Sem : RM 7 Ss : RM 10 . . How to order : WhatsApp " Bawal Luna " to http://www.wasap.my/+60199051389
๐Ÿ’Ž PASHMINA INSTAN HUMAIRA๐Ÿ’Ž New model for instan hijab . Pastan dua lubang, tanpa jarum pentul lho. Bisa dipakai dengan 2 model bisa syari ataupun tidak. Bahannya bubble pop crepe yang tebel tapi gak panas dan gak nerawang sis, terbaeq ๐Ÿ˜ . Cara pakainya gimana yaa? Liat aja di video tutorial sis Ecer: 50.000 Resell: 47.500 (min.3pcs) Grosir: 45.000 (min.6pcs) Kodian: 40.000 . Pastan Humaira ada 6 pilihan warna favorit, semua warnanya netral dan gampang banget buat dicocokin baju apapun ๐Ÿ˜˜ #pashminadiamond #pastabbubble #pastanijjah #PASHMINAPREMIUM #pashminainstandiamond #pashminainstan #pashminainstanbubblecrepe #hijabinstan #pashminainstanbubble #pashminainstan #pastandualubang #pashmina #grosirhijabsemarang #taiwanhijab #tudungmalaysia #hijabsingapura
next page →