#tudungpalingselesa

7,595 posts

Loading...
💖 FREE CALENDAR 2019 💖. . Dengan setiap pembelian sebyk rm100 utk mne² item tudung kekaboo, mirabelle, spray awning cantik, inner n merchandise dri kekaboo layak mendapat calendar 2019 yg super gojes ni. . Letak atas meja kt ofis, fuh aura die lain macam 😍. Syok buat kje sambil jeling² kalendar yg shomel ni 💞💞💞. . Limited pcs ye kesayangan, spe cpt die dpt 😘. . #kekaboo #instafamous #klang #bawallovers #kekaboolovers #mirabelleklang #codklang #codkekabooklang #tudungpalingselesa #kekabooklang #mirabelleklang
Assalamualaikum. . Tinggal 24 hari sahaja lagi untuk prepare kelengkapan sekolah anak anak. . . Ibu ayah yang ada anak yang bakal bersekolah darjah satu mesti berdebar kan? Fikirkan ragam anak nak bersekolah nanti. . Siapa anaknya akan bersekolah darjah satu 2019 ni? 🙋 . . Psssst. Kalau belum mencari tudung sekolah boleh cuba tudung lazat dari Himayya. Sekali pakai repeat berkali kali. 😋 Jangan percaya selagi tak cuba sendiri. 💓💓💓
Wow.. wow... @fynnjamal juga menyakini tudung mayyairdina.. Jom ibu-ibu dapatkan koleksi mayya irdina untuk anak ke sekolah... Untuk order terus wasap Sis Faz www.wasap.my/+60107686279/mayyairdina #tudungsekolahmayyairdina #mayyairdina #tudungsekolahviral #tudungsekolahrendah #tudungpalingselesa #innertudung #innerweya #teamhimayya #agenthimayya
Tudung sekolah PERTAMA bergetah didagu di Malaysia.. Warna: putih snow Kelebihan: 🌸Tudung sekolah/kasual sarung pinless yang mempunyai getah di dagu. 🌸Awning lembut mudah dibentuk sangat selesa bagi kanak-kanak memakainya di sekolah. 🌸kain sejuk lycra Pandora stretchy dan tak panas. 🌸 jahitan kemas. Untuk pertanyaan/pembelian, boleh pm atau WhatsApp www.wasap.my/60107686279/mayyairdina #tudungkanakkanak #tudunggetahdidagu #tudungsekolah #mayyairdina #tudungpalingselesa #fazelinaart #teamhimayya #himayya #tudungsekolahmayyairdina #tudungsekolahrendah
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
PRE ORDER KINI DIBUKA🏵 ❌ No Booking. ❌ No Fussy Buyer. ✔ Fast payment. Ready to Wear [RTW] Exclusive Bawal Kekaboo November Release/ Collection Total Design: 15 . Price: Self Collect RTW = RM28/pcs By pos RTW = RM28/pcs Postage rate: RM8sm/RM12ss (1-5pcs) Material: Cotton Paris Voile Size: Square Scarf, 45" plus . . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
Yak Yak Yeayyyy. . . Siapa nak SALE? 1 jam lagi akan berakhir. . Terus picit link http://nak.la/n1He Harga Kurier : RM8sm / RM12ss . . . Special 11.11 ONLY!
Assalam nak dapatkan freepostage belian rm 35 ke atas boleh beli di shopee sis... Berbaloi korang.... Check out my shop on Shopee! Kekaboo X Mirabelle Azie: https://shopee.com.my/azieshope www.wasap.my/60132905132 #kekaboo #tudungkekaboo #mirabelle #selangor #putrajaya #kualalumpur #semenyih #cheras #tudungkekaboomurah #mirabellas #kekaboo #kekabooexclusive #kekaboomurah #bawalkekaboo #bawal #sayajualtudungkekaboo #jualtudung #jualtudungbawal #jualtudungmurah #tudungkekabooazie #tudungpalingselesa #ilovekekaboo #kekaboolovers #u #upm #ukm #bazarpaknilmurah #bazaronlinemalaysia #bazar #bazaronline
Alhamdulillah.. Settle utk pengeposan design baru RTW October.. 😍 Baru buleh betul urat... 😁 750pcs total tudung Kekaboo & Mirabelle.. 150pcs direct pos ke agent 60 parcel post out ke customer.. 90pcs agent & customer pickup Alhamdulillah.. Settle jugak akhirnyaa.. 😊 #alhamdulillah #rtwoctober #takbanyaktapiada #MasterStokistKekaboo #StokistMirabelle #SayaPakaiSayaJual #Bawallovers #tudungpalingselesa
AVAILABLE LOOSE & COMBO. Keutamaan diberikan kepada pembeli yang BOLEH BERSABAR, TIDAK KISAH DESIGN KOMBO & FAST PAID sahaja. Tudung Bawal Kekaboo Total design: 15 . Harga: ⏩ [dari] RM25 - RM28 sehelai [loose] [tidak termasuk kos pos] ATAU ⏩ KOMBO RM65/2 helai [design kombo telah ditetapkan] [termasuk kos pos Semenanjung] . Hantarkan WhatsApp pembelian ke link ini: www.wasap.my/60126842531 . #Pu3kita #trustedagent #Kekaboo #tudungbawal #squarescarf #tudungkekaboo #squarescarf #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa #bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #printedshawl #shawl #trustedagent #KekabooAgent #agentudung #KekabooMalaysia #KekabooSingapore #KekabooBrunei #resellerkekaboo
next page →