#ubud

2,838,188 posts

Loading...
Throwback to this amazing talent!!! - - > @yung.hippo ⬜ ⬛ ⬜ ⬛ ⬜ ⬛ ⬜ ⬛ ⬜ ⬛ ⬜ ⬛ #skateboard #skating #skate #streetskate #skateboarder #skateboarding #lit #fam #ubud #bali #style #ubudskaters #bluebear #bluebearskatepark
20.6.2018 Ada Bpk Gub Jkt di Bts Tuban Makan Bebek Goreng hehehe tks pak Gub Gbu😍🙏#bebektepisawahubud #ubud
#tbt to my time in Bali, when my life force energy was at its best. May such life force come back eventually. #nomaste 😉🙏 #bali #raiseyourvibration #ubud #lifeforceenergy #instaindonesia #travelgram #prana #sharethelight #health #ibdwarrior #ibd #igerstoronto #lifetakesguts
Trimakasih Ibu Jenny dan keluarga sudah jalan-jalan ke Nusa Penida bersama @nusapenida_vacation Sampai jumpa lagi di next vacation.. ¤ ¤ Lokasi: Nusa Penida Island ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jangan lupa follow ig kami: @nusapenida_vacation ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Reservation & Info: Call/WA: 082340873285 ID line: nusapenidavacation Email: nusapenidavacation1@gmail.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pilihan Paket Tour Nusa Penida: 1. Paket Half Day Nusa Penida 2. Paket Half Day Nusa Penida + Snorkelling 3. Paket 1D1N Nusa Penida 4. Paket 1D1N Nusa Penida + Snorkelling 5. Paket 2D1N Nusa Penida 6. Paket 2D1N Nusa Penida + Snorkelling 7. Paket 3D2N Nusa Penida + Snorkelling ~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . . . . #nusapenida_vacation #nusapenida #nusapenidabali #liburan #jalanjalan #panorama #holidays #holiday #travel #traveller #traveling #tour #bali #explorebali #paradise #world #balinusapenida #baliindonesia #view #indonesia #jelajahindonesia #indonesiajuara #ubud #belitung #wakatobi #labuanbajo #bandung #gilitrawangan #rajaampat #view
. T i r t a G a n g g a . 📷 by @hello_miss_margo . lets explore bali & Nusa penida with @balinusapenidatour ________________________ if there is need to question about bali & Nusa penida tour, please contact below ⬇⬇⬇⬇ Email: baliandnusapenida@gmail.com Whatsapp: +6281353941730 Website: bali-nusapenidatour.com __________________________ Dont forget using hashtag #balinusapenida and follow @balinusapenidatour #balilivin #kuta #ubud #bali #seminyak #canggu #thebalibible #tourism #gillitrawangan #holidaybali #paradise #seeaustralia #philipine #nusapenidabali #lembongam #uluwatu #tample #waterfall #mount #folkindonesia #germanytourism #travelbloger #instagood #coupletravel #tegalalang #summer #fastboat #indonesia #singapore
Too delicious to be healthy. #ubud #bali
. ↟↟↟ . Follow 👉@nusapenidaguiding Follow 👉@nusapenidaguiding . and Mention your friends below who needs vacation!! 🚶 . ( Let's join our day trip to nusa penida island 🌴) . Nusa Penida is an island located at the southeastern tip of Bali Island which is included in Klungkung regency. Nusa Penida is one of the islands of the two islands of Bali namely Nusa Lembongan and Nusa Ceningan, of the three islands, Nusa Penida has the most extensive area. In contrast to the tourist areas in Bali, Nusa Penida there are coconut trees, hills and cliffs, so this island becomes a unique tourist destination and different from usual. For those of you who are vacationing in Bali but want to feel the different sounds, then you are strongly recommended to visit the island of Nusa Penida. Not only the hills, in Nusa Penida there is also a beautiful beach with blue sea water surrounded by cliffs and coral reefs that make the beach at Nusa Penida a beach that tourists want to visit. There are many beautiful and breathtaking places that you can visit in Nusa Penida. 📸 @zyc_zh . . GET YOUR SPECIAL RATE BY 👇 . Wa : +62 831 14380513 . 📧 : penidaboys@gmail.com 🌐 : https://nusapenidaguiding.com/ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Please use #nusapenidaguiding to allow us feature your moment 😊 #nusapenidaguiding #thelembonganexplorer #bali #nusapenida #ubud #kuta #uluwatu #jimbaran #sanur #canggu #balicili #legian #seminyak #nusalembongan #nusapenidatrip #liburanbali #nusadua #gilitrawangan #explorebali #balilife #balidaily #thebalibible #infodenpasar #visitbali #giliisland #wonderfulindonesia #travel #beach@nusapenidaguiding
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Jalan-jalan di Bali jangan sampai kebingungan karena nyasar gatau jalan, sekarang udah jamannya tinggal duduk manis dimobil 💆💃 Keliling Bali murah meriah selama 12jam nonstop!!! Dijamin akan diajak ke tempat-tempat keren dan hits buat photo-photo 📷 Avanza/Xenia - 6 pax - IDR 475.000/12jam Mobil lain? Avanza, Xenia, Innova, innova reborn, elf short, elf long, hiace, alphard, vellfire, new fortuner menerima orderan dalam jumlah besar untuk acara prewed, wedding pick up, honeymoon, babymoon, birthday, anniversary, family gathering, corporate, dll Kelebihan @lerissarentcar_bali daripada yang lain? Supir Asli Bali Supir Ramah Supir masih muda dan ganteng Supir Gaul bisa diajak dugem dll 😬 Supir tau jalan, tau tempat kuliner hits bali, tau semua tempat wisata yang keren di Bali Mobil Bersih dan Rapih Ac Mobil dingin banget Mobil terawat dan layak pakai Supir bisa jadi tukang photo, bisa jadi guide, bisa jadi temen makan/main/jalan/curhat dll 😍 Harga paling murah se-Bali Indonesia Raya Cuma disini yang 12 jam!! Yang lain cuma mau 8 jam dan sering minta tambahan biaya! Harga dari kami transparan, so customer ga akan merasa ditipu karena (dijalan ditagih duit lebih) Owner baik, care, mau nanya apa aja tentang Bali 24 jam pasti dibales whatsapp/linenya 💃 So, ngapain masih baca caption ini, buruan booking mobil kamu dari sekarang dan Jalan-jalan di Bali 🌴🍍 Reservation: Whatsapp / Call +62857 1075 7087 Overtime? 10%/jam utk local tourist Our service: Rent Car Bali, Jimbaran Seafood Package, Fastboat to Nusa lembongan, penida, gili air, gili trawangan, Ayung's rafting, Watersport Tanjung Benoa, Bali Zoo, Turtle island, Bali bird park, Safari park, Monkey forest, Kecak and Barong Dance, etc . #bali #baliisland #baliindonesia #ubud #seminyak #canggu #kuta #legian #denpasar #sewamobil #sewamobilbali #sewamobilmurah #sewamobildibali #rentcar #rentcarbali #rentalmobilbali #liburanbali #balilivin #balidaily #balibeach #carrentbali #carrentalbal #balinese #tournusapenida #nusapenidatour #nusapenida #balilife #villadibali #villamurahbali
Today’s generation are being entertained by electronic gadgets, however, let’s not forget the old rich traditions of shadow puppets, “Wayang Kulit”. While in Ubud, our tour guide took us to a small village to meet with a family who still create and perform Balinese puppet shows, and I had the opportunity to create the puppet by carving the details on the rice paper! 🇮🇩👺👹🎬🎨 . . #bali #indonesia #ubud #explorebali #exploreubud #puppetshow #puppets #puppet #shadowpuppets #shadowpuppetry #wayangkulit #dalang #wayangindonesia #art #performance #performanceart #travelgram #travelphotography #thisisindonesia #puppetry #balinese #culturetrip #instatravel #wonderfulindonesia . #wayang
Good Food brings Good Mood. . Want to invite our ‘Runaway Kitchen’ to your home, villa, event, function, party, etc?! Message us on Whatsapp at 08113884091 (Kris). . Sambuk Smokehouse. Jalan Raya Andong, Ubud - Bali. . #grill #smoke #fry #braise #stew #steam #pit #kiln #bambootube #clay #crockpot #claypot #whateverittakes #balinese #smokehouse #sambuksmokehouse #peliatan #ubud #bali #kulinerbali #kulinerubud #ingoodfoodwetrust
One of world’s biggest statues, Garuda Wisnu Kencana, is currently under construction in Bali, and it’s already looking impressive. Slated for completion in September 2018, the gigantic monument of the Hindu God of providence Wisnu riding the mythical bird Garuda will be around 120m high (including a concrete pedestal) and 64m wide. To put this in perspective, New York’s Statue of Liberty stands at 93m. The Spring Temple Buddha monument in Henan, China will, at 128m retain its status as the tallest statue in the world. . Photo Credit: @us.on.earth . ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ Share your amazing photos while living in Bali with using hashtag #balilivin and follow @balilivin for a chance to be featured! . Inquiries: info@balilivin.com . www.balilivin.com
Traveling is like flirting with life. It‘s like saying: „I love u and I would stay, but I have to go home.“ 😭😍 #travelpassion #sadtogohome #willmissyoubali
It's the fourth day with heavy rain in #Bali and a girl stopped me to say "Oh, my God you are dressed so pretty despite the weather!" Well, of course! First of all, I only have pretty clothes, most of them from @livada_cu_rochii and second, a rain can't make me wear pants, I am stronger than that 💪 Thank God the rain stopped for 3 minutes to let me take this picture💃
Holiday experience in nusa penida unforgettable, it can be felt with us. let's come and joint with us Explore the beauty of nusa penida island Come and joint with us explore the beauty of nusa penida island. For more info please call contact our! Package tour nusa penida: ✔One Day trip, ✔One Day Trip and Snorkeling, ✔2Day1Night, ✔3Day2Night Places Visited Nusa Penida West: ✔Kelingking Beach ✔Angels Billabong ✔Broken Beach ✔Crystal Bay Beach Nusa Penida Eastern ✔Atuh Beach ✔Tree House Molenteng ✔Thousand island Photo By: @_kaidi_ Location: Kelingking Beach, Nusa Penida, Bali Info & Reservation: Whasapp: +6285333399981(Call) 📩 Email: wayanarta1122@gmail.com 🌐 enusapenidatour.com ================================ #wonderfulindonesia #beautifuldestination #travelawesome #nusapenidaisland #nusapenida #angelsbillabong #kelingkingbeach #brokenbeach #woderfulplace #explorenusapenida #explorebali #exploreindonesia #traveling #travel #visitnusapenida #paradise #sunset #kuta #canggu #ubud #sea #beach #klungkung #bali
Ward off evil spirits. . . . #Ubud #Bali #Indonesia #travel #2018 #canoneos
Open the doors of perception... #ubud #bali #travel
#TBT Here I am again reliving our time in #Bali What a memorable trip! #Ubud
Foto kedua kurang lebih menggambarkan perjalanan saya hari ini di kelas keramik di #ubud . Hasil "karya" pertama di depan kanan ; luluh lantah karena proses yang jauh dari sabar . Hasil terakhir di pojok kanan belakang, sesuai dengan target saya yang sedang kekurangan mangkuk keramik kecil di rumah. Kelas membuat pengolahan tanah liat ini dimulai pukul 9-12 siang, kelas umum dibuka setiap hari Kamis dengan para instruktur yang akan mengajarkan teknik-teknik dasar. Sisa waktu hingga pukul 5 sore bisa digunakan untuk berlatih hingga sakit pinggang. Entah berapa bongkah tanah liat yang sudah saya coba, tapi tak pernah ada proses yang instan, saya tahu saya harus terus belajat, masih banyak "target" lain seperti gelas hingga piring saji . Siapa tahu ada yang mencari kegiatan di Ubud, kelas keramik ini bisa jadi salah satunya ;) #ceramic #gayaceramic #bali #balilife #indonesia
BALI • The next two weeks we're in Bali! orders will be processed and delivered as normal :) • Bali is available at Artinmaps.com or -> linkinbio . #artinmapscomau #ubud #ubudbali #ubudmarket #ubudmonkeyforest #ubudlife #koyaliving #collab #bali #binnenkijken #wooninspiratie #binnenkijker #ikeanl #vtwonen #vtwonenbijmijthuis #showhometop5 #loods5 #instahome #interior4you1 #interior4all #dreaminteriors #myhome
Feels like in heaven! Photo by @jessicalayarda ➖➖➖➖ Pura Penataran Agung Lempuyang is a Balinese Hindu temple or pura located in the slope of Mount Lempuyang in Karangasem, Bali. Pura Penataran Agung Lempuyang is considered as part of a complex of pura surrounding Mount Lempuyang, one of the highly regarded temples of Bali. The temples of Mount Lempuyang, represented by the highest pura at the peak of Mount Lempuyang, Pura Lempuyang Luhur, is one of the Sad Kahyangan Jagad, or the "six sanctuaries of the world", the six holiest places of worship on Bali.
➖➖➖➖
Let's share your best moment with hashtag tripwithlocals and follow us @tripwithlocals 
➖➖➖➖ . . . . . . . . #tripwithlocals #bali #Бали#couplegoals #travel #holiday #relationshipgoals #thebalibible #balicili #balilife #ubud #jimbaran #nusadua #uluwatu #kuta #canggu #tripwithlocals#ubud #tripwithlocals #wonderful_places#beautifuldestinations #bestvacations #explorebali #gilitrawangan #passionpassport
Hi guys, pas kemarin di Bali, aku jalan2 ke Ubud dan sempet nyobain Nostimo. Bagi kalian yang suka makanan khas Greek, harus banget ke sini. Tempatnya cozy dan banyak pilihan makanan nya. Salah satunya yang aku suka banget yaitu Lamb Souvlaki. Nah ini tuh daging kambing yang dijadiin sate, meskipun cuman dua tusuk tapi tebel, empuk, gurih dan rempahnya tuh pas banget. Friesnya juga garing dan saladnya fresh. Rotinya juga enak. Dicocolnya pake semacam cream cheese biar makin gurih. Overall meskipun mahal, aku suka banget menu ini dan menurutku ini worth. Bsk aku akan review yang daging porknya. Cobain guys 🤗 In Frame: *Lamb Souvlaki My Rate: 4.5/5 💸: IDR +-150K 📍: @nostimobali at Jl. Raya Pengosekan Ubud No.108, Bali (Other: at Jl. Pettinget No.17, Seminyak, Bali) #feedingyourbelly 🤤 . . . . . #bali #ubud #jajanan #makanan #holiday #lamb #satay #greek #fries #salad #cream #cheese #sunny #herbs
Friday 17 August 2018, 12 to 5 pm. Indonesian Independence Day Party. Come to celebrate the 73rd anniversary of Indonesia's proclamation of independence by attending our party of food, culture, and fun! There will be the traditional panjat pinang (greasy pole climbing with prizes for anyone who makes it to the top), a speech about how Indonesia ended up an independent country in 1945, live symphonies from a gamelan orchestra, dance performances from a local gamelan troupe, and singing by an Indonesian singer yet to be announced. The centrepiece of the event will be a banquet for kings in the Indonesian style: suckling pig, chicken satay in peanut sauce, yellow rice, beef in rendang sauce, mie goreng, tofu in coconut curry, a selection of sambals, and much more besides. If you are in Indonesia for this independence day, now you know where to spend it. Thank you, you say? You are most welcome. ———— www.gayatri.org info@gayatri.org #gayatrihotel ———— #gayatri #hotel #ubudhotel #balihotel #ubud #bali #indonesia #hotel #ubudhood #ubudguide #ubudevent #hotelbali #baliguide #balicili #travel #traveltobali #smile #ubudlife #ubudbali #independenceday #indonesia #indonesiaindependenceday #indonesianfood #balievent
Vi havde lige en enkel solskinsdag på Bali #Ubud #jungle #Bali #couple #traveling 🌴🌴
Pretending to be a local working on the rice fields 🌴🌴🌴 #ubud #ricefield #bali #indonesia #southeastasia #travel #backpacking #gilitrawangan #lombok #seminyak #canggu #kuta
Joy is what happens when we allow ourselves to recognize how good things really are 🌸 • • • #ubud #gianyar #bali #indonesia #melati #mariannewilliamson #thealenaresort
Repost from @balicili - Heading to east of Bali. Catching some incredible place for @instagram. Like this one, playing with the fishes in tirta Gangga water palace 💙💛🧡 Photograph @peterlang ➖➖➖ The Tirta Gangga royal water garden is a favourite retreat in the regency of Karangasem, east Bali. It was built in 1946 during the reign of the late raja of Karangasem, Anak Agung Anglurah Ketut Karangasem (1887 - 1966). Tirta Gangga saw a series of restorations following the destructive hot showers of volcanic ash from the 1963 Mount Agung eruption. The lavish water gardens owned by the royal Karangasem family feature 1.2ha of pools, ponds and fountains surrounded by neatly cut lawns adorned with stepping stones, ornate statues and tropical gardens. Tirta Gangga is located in the village of Ababi, an approximate 75km east of Denpasar. The complex is a cool retreat in the eastern highlands, perched on the south-eastern slope of the island’s highest mountain, Mount Agung. Tirta Gangga consists of tropical gardens, wading pools, fish ponds, and fountains.🌴 ➖➖➖ #bali #nusapenida #ubud #kuta #uluwatu #jimbaran #sanur #canggu #balicili #seminyak #nusalembongan #sunset #sunrise #baliisland #nusadua #gilitrawangan #nusapenidatrip #explorebali #holiday #thebalibible #balilife #infodenpasar #paradise #wonderfullindonesia #travel #summer #tirtagangga #karangasem #beautifuldestinations #thisisindonesia
🔝One of the best places we stayed in Ubud. 💚 ᖴᖇEEᗪOᗰ was our Hut! Best Deco, Best location, Best stuff, Best Huts & Best food • • #ubud #monkeyforest #bali #baliindonesia #indonesia #suksma #panoramic #naturephotography #naturelovers #travelblogger #travelphotography #travelcouple #wanderlust #instaplace #patrytravels #patryphotos #traveller #EarthEscope #vacation #holiday #balitrip
This is one badass swing. For the record, Bali has a lot of swings. 📸: @justinelalu #bali #indonesia #ubud
Still updating pictures of that place because in my mind i am still in vacay. 😂😜 • • • • • • • • • • • • • • • • #backtowork #workhardplayharder 💪 #vacaysover #vacaylife 🌴 #hanginggardens #luxuryresort #worldsbestpool #ubud #bali
Colors are the smiles of nature.” . . . . . . . Nice pict by @ikdkdika_ tks Inframe : @nita_yuni_pratami . . . . Lokasi : Campuhan Ridge Walk. Ubud. Bali . . Ingin foto kalian kami repost ? Tag foto liburan kalian dan jangan lupa juga follow ig kami untuk dapat info tempat-tempat liburan menarik lainnya 😊 #jalanmelali #wonderfulindonesia #baliisland #balilife #ubud #baliisparadise #explorebali #baliguide #visitbali #travel #traveler #traveling #jalanjalan #jalanjalanid #pesonaindonesia #indonesiabagus #exploreindonesia #lingkarindonesia #jelajahindonesia #jelajahnusantara #visitindonesia
☁️🌴 #shy ☀️day
Breathtaking Angel’s Billabong view from Above 💙🌊🌿🌿🌿 so instagrammable spot right? 😍😍 Photograph @your_passport ➖➖➖ Angel’s Billabong is the stuff Instagram dreams are made of. It’s basically a little lagoon, set in the middle of the black and craggy volcanic rock. It’s located on a cliff right down the path from Broken Beach (see above). Nusa Penida’s massive waves crash into the cliff and splash water into the lagoon. It is possible to swim in the lagoon (something that’s super popular with the selfie crowd) but be warned that people have been swept out to sea by the powerful waves.🌊🌊. ======================= Let's explore Nature Nusa penida with us . WE ARE OFFER PACKAGE : » One day Trip Nusa penida » One day Trip with snorkeling » three island snorkeling trip » Over night 2days 1 night » Over night 3days 2 night » Over night camping in klingking beach » ETC —————————————— Note : your trip will be private & just follow our RULES , sure your trip will be perfect with the best experience❤️🧡💛 ————————————— AVAILIBLE: » Ticket fast boat to nusa penida » Ticket fast boat to lembongan » Ticket fast boat to gili —————————————— MORE INFORMATION : Text & call : +628 123 955 580 Whatsapp : +628 123 955 580 Line. : +628 123 955 580 Wechat. : Balinusatrip2 Email: Nitibalitours@gmail.com ———————————— Lets follow our account; @nusapenidatripexploring . #bali #nusapenida #ubud #kuta #uluwatu #jimbaran #sanur #canggu #nusapenidatripexploring #seminyak #nusalembongan #sunset #sunrise #baliisland #nusadua #gilitrawangan #nusapenidatrip #explorebali #holiday #thebalibible #balilife #infodenpasar #paradise #wonderfullindonesia #travel #summer #angelbillabong #klungkung #thisisindonesia #beautifuldestinations
Cuma liat wanita wanita lain sukses mendapatkan payudara yang semua wanita pasti menginginkannya . Jangan cuma liat , anda pasti bisa mempunyai payudara yang indah ,besar , dan kencang . Bagaimana caranya ? Alat terbaik kami akan membantu anda . untuk konsultasi dan order : 📲 PIN : E332AEE0 📲 WA. : +6289666457568 #ubud #bali #indonesia #instagram #food #lokal #lumpia #kuliner #kulinerbali #tradisi #tradisibali #resep #camilan #indozone #jakarta #medan #surabaya #bandung #jogja #makassar #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #video #indovidgram #love #instagood #photooftheday #tbt
@nusapenida.explore ======================== welcome to the beautiful island blue nusapenida bali, let's visit and explore Nusapenida island with us for your best and amazing TRIP AVAILABLE: one day tour | overnight 2D1N | 3D2N | snorkling | . . . 📷by: @al_air__ taken at brokenbeach NusaPenida, Bali . . Info tour👇 Ig. : @nusapenida.explore Wa. : 081338882408 Call. : 081338882408 ___________________________________ #nusapenida #bali # nusapenida.explore # spanish #explorebali #singapore #thailand #wonderfulindonesia #philipines #kuta #ubud #seminyak #canggu #uluwatu #malaysia #bestvacations #vietnam #palawan # indonesia #newzealand #china #unitedkingdom #vscocam #bogor #indonesiatravel #beautifuldestinations #fantastic_earth #germany #kelingkingbeach #brokenbeach #
Nice post from our guests. @cuadernodeaventuras. Thank you for staying with us this week 🙏 DM or ✉️ hello@bismacottagesubud.com for best rates
you know that the humans and the animals and all that is living & non is the same infinitely connected you know this the first time that you heard it you said yes nothing else exists unity is the way it’s all encompassing it’s everything you see yourself in others these humans are walking around on this earth & everything that they’re doing is beautiful i think you thought that you were alone but you’re not this is the foundation of yoga true yoga unity oneness compassion this is what you know i know this i see these humans as me i am these humans i love these beings & this earth . #bali #consciousness #love #ubud #medicine #elevate #grow #unity #compassion #oneness #yoga #yogi #humanity #togetherness #spiritual #spirituality #beautiful #dream #beach #holiday #life #vsco #explore #asia #explorebali
우붓 안녕👋🏼
next page →