#uitmmerbok

56,901 posts

Loading...
Jualan musim Sejuk Gedi 😡 . πŸ”₯FRESH ITEMS TUAN2!! // SLIDE FOR CLOSE UP πŸ‘‰ πŸ”₯ . Original. UNIQLO Hoodie Sweater. Type : Plain / Hoodie Sweater. Size : M ( Armpit : 21" / Length : 25" ) Colour : Grey. * 2 side pockets * Material : Cotton. Condition : A+++ ( 9 / 10 ) Like New! . CONTACT / SMS / WHATSAPP : 017-9006521 This is #3B #bundlebarangbaek #SayaJualGAP #GAPMurah #KemejaGAP #PeminatGap #KemejaMurah #SizeM #KemejaJean #Kemejabesar #GAPMy #GAPParka #SayaJualParka #ParkaMurah #UNIQLOMurah #PeminatUNIQLO #UNIQLOSweater #KemejaChambray #Uia #UitmMerbok #UitmDungun #Unimap #Kuin #Msu #UitmMerbok #Usm #Uthm #Uum #Ums #sizeL
Jualan musim Sejuk Gedi 😡 . πŸ”₯FRESH ITEMS TUAN2!! // SLIDE FOR CLOSE UP πŸ‘‰ πŸ”₯ . Original. UNIQLO Hoodie Sweater. Type : Plain / Hoodie Sweater. Size : M ( Armpit : 21" / Length : 25" ) Colour : Grey. * 2 side pockets * Material : Cotton. Condition : A+++ ( 9 / 10 ) Like New! . CONTACT / SMS / WHATSAPP : 017-9006521 This is #3B #bundlebarangbaek #SayaJualGAP #GAPMurah #KemejaGAP #PeminatGap #KemejaMurah #SizeM #KemejaJean #Kemejabesar #GAPMy #GAPParka #SayaJualParka #ParkaMurah #UNIQLOMurah #PeminatUNIQLO #UNIQLOSweater #KemejaChambray #Uia #UitmMerbok #UitmDungun #Unimap #Kuin #Msu #UitmMerbok #Usm #Uthm #Uum #Ums #sizeL
LIKE COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVE AWAY MONTHβ € ..............................β € πŸ‘Ÿ ADIDAS EQT ADV ALL BLACK πŸ’° RM100 sm | RM105 ssβ € πŸ‘Ÿ 41 - 45 EURO UNTUK ORDER BOLEH KLIK DI BIO ATAU WS 016-9682479β € .............................. #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #jualkasut #promosimurah #igshopmalaysia #igshopkasut #instashopmalaysia #instafamousmalaysia #tiktokxmalaysia #bazarpaknil #konvokesyenkolejkomuniti2018 #pkb #psa #uitmmerbok #uitmdungun #uitmmachang #kolejkomuniti #klangvalley #kualaterengganu #kualalumpur #ikkinieqtadv #kasuttrending
Hai semua! Stock akhir bougas serum. HANYA RM68 SAHAJA!! FREE POSTAGE! Apa tunggu lagi?!! Cepat2 tekan link di bio untuk order 😊#bougasserum #bougasbeautyserum #bougaspenang #bougaskedah #uitmmerbok
PANJANG 5x GANDA πŸ˜±πŸ’• . Sekali sapuan fiber + mascara terus melentik kelangit haa 😍 memang in love sangat dengan #hyeMascara ni 😘 so hampa yang nak tau lebih detail meh pm fin sekarang ❀️ COD : Kawasan dalam daerah baling ❀️ . Berminat boleh dm atau click link di bio @ commentπŸ’• . #hyeMascara #hyemascaraKedah #hyemascaraKl #hyemascaraviral #dyxymascara #hyemascarapenang #hyemascarabaling #hyemascarakotabharu #hyemascarasgpetani #bazarpaknil #sneakemurah #blousemurahmalaysia #cubremiFoundation #cubremiKedah #cubremiagentbaling #domorelah4malaysia #uum #usmpenang #uitmMerbok
SELAMAT MALAM UOLLS..!! . Jadikan malam anda sebagai masa utk anda beristirehat drpd segala kesibukan.. . . Bila rehat dah cukup, baru lah anda lebih sihat dan bertenaga utk lakukan kegiatan harian korang bukan? . TAPI JANGAN LUPA YA!. . Apply calm cleanser & sapukan over night lotion pada wajah anda sebelum tidur.. . . In sha Allah bangun pagi esk kulit anda akan jd lebih sihat dan bebas drpd kulit berminyak... . . Nahh sis share night routine sis guna #maritaskinsolution ni.. Testimoni dari sis sendiri tau πŸ˜‰ . . #syjual #syjualsyguna #maritaskinsolutionmalaysia #maritaskinsolutionkedah #maritaskinsolution #maritaskinsolutionuitmkedah #maritaskincare #testimoniskincare #skincarenatural #skincaremurah #wansharmila #lala #uitmmerbok #uitmkedahdihatiku #uitmsungaipetani #uitmkedah
πŸ‘§Rambu Rambu Bucket Bag (KOD 067-GV) . . πŸ”›Price : RM45 sm / RM50 ss πŸ”›inc postage . . 😻Measurement : 30x14x29cm 😻** Boleh muat A4 paper 😸Colour : Dark Brown . . 😻whatsapp 010 322 7074 click link di bio . ITEM IS READY STOCK AND WILL BE SHIP OUT WITHIN 2-3 DAYS AFTER PAYMENT RECEIVED . . . . Music : Trip To The East Url : https://icons8.com/music/
ESP ni bukan saja boleh dapat cun & kulit cantikk taw..kalau nak tau ESP ni boleh tolong kita bg kuruskan badan okeyyyy..macam mana tuu??sebabnya ESP ni asasnya dari protein tulen yang boleh membuatkan seseorang tu kenyang dalam jangka waktu yg lama..minum segelas ESP & sikit light meal (roti, oats or biscuits) as our breakfast sedar tak sedar eh eh dh pukul 3 lebey la blom lunch lagi k..haaa kelassss tak uolss... Ramai yg borong ESP utk weight management & jadikannya sbg minuman diet harian mereka..syioookkk kannn....dah la dpt cun lpstu boleh bg slim lagikkk..kulit pon lebih cerah & tone kulit lebih sekata.. . . Antara khasiat LECITHIN SHAKLEE adalah : . 🌿 membantu mengurangkan sembelit . 🌿 menghalang pembentukan lemak di hati 🌿 mempertingkatkan daya ingatan . 🌿 meringankan stress . 🌿 mengemulsi kolestrol berlebihan . 🌿 menyekat kejadian batu karang . 🌿 menggalakkan peredaran darah . 🌿 membantu mengurangkan tekanan darah tinggi . 🌿 membantu membakar lemak . 🌿 membantu tubuh menyerap Vitamin A, D, E, K yang larut lemak . 🌿 membantu merendahkan metabolism lemak, kolestrol dan triglyceride dalam tubuh . πŸ“Œ OMEGA GUARD SHAKLEE . Antara khasiat OMEGA GUARD adalah : . 🐬 menurunkan kadar triglyceride dan kolestrol jahat LDL dalam badan . 🐬 mengawal tekanan darah dalam badan . 🐬 mengurangkan risiko sakit jantung dan cardiovascular . 🐬 memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema dan psoriasis . 🐬 meningkatkan kesihatan hati . 🐬 mengurangkan demam, bronchitis, lelah, Hepatitis dan SLE . 🐬 mengurangkan risiko penyakit alzheimer dan schizophrenia . 🐬 meningkatkan daya tumpuan, fungsi otak dan self control . 🐬 membantu perkembangan otak janin, bayi dan kanak2 . 🐬 membantu pembakaran lemak dan menurunkan berat badan . 🐬 mengurangkan keradangan dan ketegangan sendi seperti gout . 🐬 mencegah cancer paru2, payudara, prostate . #Siti πŸ“²0174179566 #imiracle #miraclebymmr #teampermata2018 #shakleesgpetani #instafamous #ShakleeMalaysia #shakleekedah #shakleesemeling #uitmmerbok #aimstsemeling #codsgpetani #codsemeling #codpinangtunggal #kulitsantik #omegamurah #shakleemurah #shakleeeffact #hargakasihsayang
Set Kurus Paling Laris❗❗ . . RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. - β†ͺ Bakar lemak dan pecah lemak tepu β†ͺ Buang lemak berlebihan β†ͺ Kurangkan kolestrol β†ͺ Buang toksin dalam badan β†ͺ Detox . .. -#Siti πŸ“²0174179566 #imiracle #miraclebymmr #teampermata2018 #shakleesgpetani #instafamous #ShakleeMalaysia #shakleekedah #shakleesemeling #uitmmerbok #aimstsemeling #codsgpetani #codsemeling #codpinangtunggal #kulitsantik #omegamurah #shakleemurah #shakleeeffact #hargakasihsayang #shakleekulim #posSetiaphari #jombershaklee #sayagunasayajual
Lawatan mesra dari jufri dan isteri...melawat orang tua kannnn... #srnk #srnuitmkedah #merbokian #uitmkedah #uitmmerbok
This is our customer 😱😱😱 she already using 10 bottles of our serum until now πŸ’•πŸ’• . No doubt for you to grab BOUGASBEAUTY ADVANCED SERUM now . Don't miss it wassap us now πŸ“² 016-8299746 . #bougas #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasjitra #bougasutara #unimap #jitra #uum #uitmshahalam #uitmmerbok #uitmperlis #polimas #alorsetar #sayajualmurah #bazarpaknil #fazura #viral #serumvi #serumjerawat #elfiraloy #motifviral #meletop #gegarvaganza2018 #sufiansuhaimi
"STOK DAH SAMPAI πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ GLOW CREATOR !! RM49.90. Siapa yang suka muka nampak glowingvv tu haaa inilah dia susuk untuk uols! Haha shine bright like a diamondd ✨✨✨ . Ni actually MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER . 1- pakai as serum + moisturiser(effect glow) . 2- mix dalam foundation . 3- after powder (as highlighter) . 4- dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look . 5- dap atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter . 6- yg pink tu dap atas blusher,akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek _________________________________ 1- natural moist ( semua skin boleh..cerah ke medium ke..) . 2- rossy pink ( letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look) . 3- shine gold (boleh utk skin medium..atau tan skin supaya nampak kulit macam JLO camtu..) . Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp 0138012906 atau tekan link di bio πŸ’“ . #vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia #uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationsungaipetani #alhacosmeticssungaipetani #muasungaipetani #alhaalfacosmetics "
Kalau kita bersungguh sungguh dgn ssuatu perkara pasti akan menghasilkan result yg WOW bukan? . . Sebelum jumpa marita skin solution ni, cust ni dh lama menanggung derita dngan kukit muka bermasalah mcm2 dah try pakai tapi hasilnya masih sama πŸ˜₯. . Tapi, sejak mengenali #maritaskinsolution ni, wajahnya tampil cantik dan tiada lagi kulit bermasalah.. Keyakinan pun makin menyerlah dgn adanya #maritaskinsolution ni😍 . . Lepasni x kan malu2 dah nk berhadapan dgn kawan2 dan khalayak ramai.. . Jom ramai2 kita cantikkan kulit wajah dgn #maritaskinsolution 1 SET HANYA RM80 sahaja!! . . Whatsapp 0139759963 . #maritaskinsolutionmalaysia #maritaskinsolutionkedah #uitmmerbok #uitmkedahdihatiku #uitmsungaipetani #kedah #uitm #skincarenatural #skincaremurah #murah #hargamampubeli #skincare #facefood #hargakasihsayang #murah #skinbooster
. πŸ‘¨πŸ»β€πŸ’»COME AND JOIN USπŸ‘¨πŸ»β€πŸ’» . Learn how to : πŸ”ŽTroubleshoot laptop/pc issue πŸ”ŽFormat Windows πŸ”ŽService Dust Cleaning . πŸ“ŒTools and software provided by usπŸ“Œ . πŸ“ŒOnline Support 24/7 also included by usπŸ“Œ . WHATSAPP 01119105034 . #repairlaptop #repairlaptopmurah #servislaptop #servislaptopmurah #servislaptopkedah #servislaptoppenang #repairlaptoputara #repairlaptoppenang #repairlaptopkedah #malaysia #kedah #penang #penangisland #screenlaptop #keyboardlaptop #repairscreenlaptopmalaysia #repairkeyboardlaptop #laptoppanas #formatlaptop #formatlaptopmurah #terapiinstagram #projekstg #uitmpp #uitmmerbok #jmti #adtec #psp
NEW COLLECTION UITM 2018 NOW AVAILABLE β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Online Purchase http://www.wasap.my/60105535092 http://www.wasap.my/60105535092 http://www.wasap.my/60105535092 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD UITM P. Alam / UITM Shah Alam POSTAGE : SM (RM8) SS (RM11) β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #uitm #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmsalam #uitmshahalam #uitmarau #uitmcendering #uitmdungun #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmdengkil #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmlendu
GLOW CREATOR ready stock! RM49.90. Siapa yang suka muka nampak glowingvv tu haaa inilah dia susuk untuk uols! Haha shine bright like a diamondd ✨✨✨ . βœ…Ni actually MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER . 1- pakai as serum + moisturiser(effect glow) . 2- mix dalam foundation . 3- after powder (as highlighter) . 4- dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look . 5- dap atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter . 6- yg pink tu dap atas blusher,akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek __________________________________________________ 1- natural moist ( semua skin boleh..cerah ke medium ke..) . 2- rossy pink ( letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look) . 3- shine gold (boleh utk skin medium..atau tan skin supaya nampak kulit macam JLO camtu..) . Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +601127302008 atau tekan link di bio πŸ’“ . #vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia #uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationsungaipetani #alhacosmeticssungaipetani #muasungaipetani #alhaalfacosmetics
NEW COLLECTION UITM 2018 NOW AVAILABLE β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Online Purchase http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD UITM P. Alam / UITM Shah Alam POSTAGE : SM (RM8) SS (RM11) β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #uitm #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmsalam #uitmshahalam #uitmarau #uitmcendering #uitmdungun #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmdengkil #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmlendu
NEW COLLECTION UITM 2018 NOW AVAILABLE β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Online Purchase http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD UITM P. Alam / UITM Shah Alam POSTAGE : SM (RM8) SS (RM11) β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #uitm #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmsalam #uitmshahalam #uitmarau #uitmcendering #uitmdungun #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmdengkil #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmlendu
NEW COLLECTION UITM 2018 NOW AVAILABLE πŸ‘•πŸ‘š β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Online Purchase http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD UITM P. Alam / UITM Shah Alam POSTAGE : SM (RM8) SS (RM11) β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #uitm #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmsalam #uitmshahalam #uitmarau #uitmcendering #uitmdungun #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmdengkil #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmlendu
NEW COLLECTION UITM 2018 NOW AVAILABLE β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Online Purchase http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD UITM P. Alam / UITM Shah Alam POSTAGE : SM (RM8) SS (RM11) β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #uitm #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmsalam #uitmshahalam #uitmarau #uitmcendering #uitmdungun #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmdengkil #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmlendu
NEW COLLECTION UITM 2018 NOW AVAILABLE β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Online Purchased http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 http://www.wasap.my/60175573509 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- COD UITM P. Alam / UITM S. Alam / ALL SECTION S. ALAM POSTAGE : SM (RM8) SS (RM11) β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #uitm #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmpalam #uitmsalam #uitmshahalam #uitmarau #uitmcendering #uitmdungun #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmmerbok #uitmdengkil #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmlendu
Selit dalam list korang ADVANCED SERUM by BOUGASBEAUTY sekarang βœ”οΈβœ”οΈ . Harga berpatutan dan yang pasti korang TAKKAN RUGI labur duit untuk KULIT yang SIHAT 🌸🌸 . Wassap πŸ“² 016-8299746 untuk maklumat atau cara pemakaian . #bougas #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasjitra #bougasutara #unimap #jitra #uum #uitmshahalam #uitmmerbok #uitmperlis #polimas #alorsetar #sayajualmurah #bazarpaknil #fazura #viral #serumvi #serumjerawat #elfiraloy #motifviral #meletop #gegarvaganza2018 #sufiansuhaimi
πŸ”₯ YURAN PENDAFTARAN πŸ”₯ . . πŸ“’ Yuran Pendaftaran bayar sekali sahaja seumur hidup. Tiada tarikh luput. Boleh upgrade bila2 masa jika mahu. . . πŸ“ Makin tinggi level pakej daftar, makin tinggi keuntungan jualan! . πŸ“± Jualan topup adalah secara: . πŸ‘‰ Hangout (Android wajib ada) πŸ‘‰ FB Messenger πŸ‘‰ Telegram πŸ‘‰ SMS (hanya back-up sahaja) . . πŸ’» Caranya jualan sangat mudah. Hanya perlu tekan dan taip sahaja nombor yang ingin ditopupkan mengikut cara jualan topup masing2. . πŸ“Ÿ Dalam 5-10saat topup tu akan masuk terus ke H/P pelanggan mengikut jenis telco masing2. . Untuk Siapa Bisnes TOPUP ini? . UNTUK SEMUA! . Siapapun, darimanapun dan dari latar belakang apapun boleh jalankan bisnes mudah ini : > Pelajar > Guru > Artis > Buruh > Penjual online > Penjual kedai > Ibu suri rumah > Internet Marketer > Penulis / Blogger > Nurse > Penganggur > Siapapun yang ada HP dan ingin menjadikan HP menjadi MESIN WANG dan MESIN MANFAAT. . . . Jom cepat daftar jangan sia siakan peluang emas ini. . . Tekan link ws di bio sya untuk details 😊 . . . #agenttopup #topup #jomdaftar #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapbolehjoin #uitm #uitmmerbok #uitmpalam #uitmshahalam #uitmperlis #uitmpenang #uitmterengganu #uitmkelantan #uitmperak #uitmmelaka #uitmnegerisembilan #uitmjohor #uitmpahang #uitmsabah #uitmsarawak #politeknik #ktpm #sekolahrendah #sekolahmenengah
"STOK DAH SAMPAI πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ GLOW CREATOR !! RM49.90. Siapa yang suka muka nampak glowingvv tu haaa inilah dia susuk untuk uols! Haha shine bright like a diamondd ✨✨✨ . Ni actually MULTI FUNCTION HIGHLIGHTER . 1- pakai as serum + moisturiser(effect glow) . 2- mix dalam foundation . 3- after powder (as highlighter) . 4- dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look . 5- dap atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter . 6- yg pink tu dap atas blusher,akan jadikan kulit nmpak healthy bukan seperti pakai highlighter tapi nmpak dewy n healthy cheek _________________________________ 1- natural moist ( semua skin boleh..cerah ke medium ke..) . 2- rossy pink ( letak atas blusher utk effect healthy skin..or dewy look) . 3- shine gold (boleh utk skin medium..atau tan skin supaya nampak kulit macam JLO camtu..) . Kami ada buat pos juga. Nak order boleh whatsapp +60138012906 atau tekan link di bio πŸ’“ . #vendorsungaipetani #butikvendor #vendor #odbomalaysia #odbomurah #odbomalaysia #barangmakeupmurah #sayajual #tudung #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #arganiaoil #kissbeauty #sunblockkissbeauty #kissbeautymurah #kissbeautymalaysia #uitmmerbok #magneticpallete #eyeshadow #eyeshadowpan #sobellaeyeshadowkedah #kedaikosmetik #kosmetiksungaipetani #alhaalfafoundation #alhafoundationpropolis #aafoundationpropolis #alhafoundationsungaipetani #alhacosmeticssungaipetani #muasungaipetani #alhaalfacosmetics "
Terima kasih semua customer yg sempat grab milky mango kami hari nie.. Maaf terpaksa tutup kedai awai hari nie memandangkan hujan lebat nau nau abis basah tempias kena abam sisD..hehe.. InshaaAllah esk kami beroperasi semula seperti biasa yer😘 . . Lokasi : Kiosk di Petronas Jln Kelab Cinta Sayang ( petronas sebelah taman tuanku haminah), Sg Petani, Kedah Fb: MILKY MANGO SP IG: MILKYMANGO_SP Wasap: 012 585 9000 @ 011 1283 2132 Jangan lupa selfie dengan ayaq milky mango dan hashtag #milkymango_sp ya..😘 . . #milkymango_sp #sungaipetani #sungaipetanikedah #uitmmerbok #uitmkedah #iptakedah #petronastuankuhaminah #tuankuhaminah #mangoori #jusmanggo #kedahan #kedah #studentsuitm
Comelnya lahai cikmodel kita pakai Naura Tunic ni😍 - Warna brown masih lagi available saiz S tau, nnt click ja link whatsapp dibio tu ya untuk respon pantas☺️
INJECT MAHAL2 TETAPI PAKAI CLEANSER RM2 JE? Anda sgt kejam dan berkira kt kulit anda. Sebab tu lah anda susah nak dpt result elok. Kerana anda tak manjakan kulit dari luar . Anda tak tahu nak pakai ap?? Terlalu banyak produk terlarang di luar sana kan? Saya bawakan anda new improved 2018 teknologi!! Didatangkan khas dlm bentuk timewise miracle 3d!! . Timewise sgt sesuai buat anda 23 tahun ke atas yang sedang mengalami penuaan! Anda kena pakai vitamin yang melambatkan kesan penuaan! Dan booster terbaik kulit!! Jangan tunggu lama2. Bulan ni ada offer! Beli 5 brg harga 4 brg! . Jangan cucuk shj tapi pakai sabun badan kt muka atau semata pakai cleanser je. Retis kpop lelaki pun pakai 10 brg skincare. πŸ€“πŸ€“πŸ€“ . #marykaykedah #marykaykulim #antipenuaan #young #antiagingskincare #marykaytimewise3d #instafamous #pensyarahmuda #usm #unikl #nurraysabeauty #politeknikseberangperai #politeknikkulim #janaincometepi #cantik #marykayperlis #marykayseremban #marykaysungaipetani #uitmmerbok
Yoora blouse in Baby blue❀️ - Our cust berootd dan share kepada kami, ualls cantik tak Yoora blouse ni😍 - Thank you sis sudi berootd dengan koleksi Msh🎈
β€ŽΨ¨ΩΨ³Ω’Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω…Ω اللهِ Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ’Ω…Ω PROMOTION!!!!!! . Ada masalah dengan iphone anda? *Skrin pecah? * Ada garisan yang tak sepatutnya di screen lcd iphone anda? * Lcd tidak boleh touch? * Bateri kembung? * Bateri cepat habis (drain) ? * Takut ada pertukaran barang original dgn local di kedai? * Tiada masa untuk ke kedai? * Tiada kenderaan untuk ke kedai? . . Sekarang jangan risau lagi!!u @hijrah.ifix sedia membantu anda dengan FACE TO FACE repairing. . . *Kelebihan HIJRAH.IFIX*😱 βœ…Anda boleh set tempat di mana anda inginkan βœ…FREE Tempered glass βœ…FREE tips penjagaan βœ…Service pantas βœ…Kualiti Terjamin βœ…Waranty 1 bulan πŸ’― βœ…Harga #BERPATUTAN βœ…Jimat Masa . . Follow ig @Hijrah.ifix Ayuh jangan tunggu lagi!!! Whatsapp kami segera Click here πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/601137111635/repairphone #facetofacerepairing #f2frepair #face2facerepair #facetofacerepair #repairlcdiphone #repairiphone #repairiphonemurah #tukarbatteryiphone #tukarbateriiphonemurah #tukarlcdiphonemurah #repairiphonesungaipetani #repairiphonekedah #repairiphonegurun #repairiphonebertam #uitmmerbok #repairiphonemerbok #uitm kedah #repairiphonealorsetar #lcdmurahalorsetar #lcdmurahsungaipetani #lcdmurahgurun #lcdmurahbertam #lcdmurahpenang #lcdmurahkedah #uitmpenang #alorsetar #penang #sungaipetani #uitmpenang #repairiphonemurahpenang
Alhamdulillah Cust Reg.. Kemas je pakai TUDUNG SQUIRCLE 60 & Purdah Zaahirah ____ SEKARANG TENGAH #clearancesale ____ 🍎Bidang 60 :1.5m Γ— 1.5m . πŸ“£In shaa Allah senang dibentuk. πŸ“£in shaa Allah kain tidak melekap di dada. πŸ“£in shaa Allah Flowy πŸ“£In shaa Allah Tahap Jarang 6/10 ( Untuk selamat pakai inner labuh saiz S pun dah okay) πŸ“£In shaa Allah ringan. πŸ“£Lembut keras,Still Chiffon. In shaa Allah selesa. 🍎2 bucu.2 curve . πŸ’ΈPriceπŸ’Έ RM28 EXC Postage . Add On PURDAH ZAAHIRAH RM8/pcs. . UNTUK PEMBELIAN & PERTANYAAN. πŸ“²Klik link whatsapp di bio. . **WARNA TUDUNG DIDALAM GAMBAR SEDIKIT LAIN BERBANDING "REAL"KERANA FAKTOR PENCAHAYAAN
tak rugi tau konsisten dengan dianz vitamin ni insha allah result will come . 30 biji rm50 60biji rm90 . tekan link dibio untuk oder
3 kuntum Yellow Rose & Chocolates 😍😍😍 Tknk try order ke korang? πŸ˜‰ - - - - #deliverykedah #deliveryjitra #deliveryalorsetar #bouquetofflowers #hotairballoon #flowersbox #chocolatebouquet #kedah #northern #polimas #unimap #hospitalsultanahbahiyah #uum #uitmmerbok
Putih berseri senyuman menawan pastinya MARITA SKIN SOLUTION.. . X perlu makeup tebal2 pun dah cantik.. Nampak lebih natural dan pastinya flawless.. . Keyakinan makin terserlah dgan Marita Skin Solution. . . Ape tunggu lagi? Cepat order sekarang sementara stock masih ada!!! . . 0139759963 whatsapp. . #marita #maritaskinsolutionmalaysia #maritaskinsolutionkedah #maritaskinsolution #maritaskinsolutionuitmkedah #murah #skincarenatural #uitmmerbok #uitmkedahdihatiku #uitm #merbok #kedah #sungaipetani
Menggoda betul yer warna milky mango nie.. Tambah2 plak topping tu aiskrim rainbow.. Betambah mengancam! Jgn risau, ada lagi half milky mango di kiosk..so sempat lagi chuolsss nak lunch bersulamkan ayaq milky mango kami. . . Lokasi : Kiosk di Petronas Jln Kelab Cinta Sayang ( petronas sebelah taman tuanku haminah), Sg Petani, Kedah Fb: MILKY MANGO SP IG: MILKYMANGO_SP Wasap: 012 585 9000 @ 011 1283 2132 Jangan lupa selfie dengan ayaq milky mango dan hashtag #milkymango_sp ya..😘 . . #milkymango_sp #sungaipetani #sungaipetanikedah #uitmmerbok #uitmkedah #iptakedah #petronastuankuhaminah #tuankuhaminah #mangoori #jusmanggo #kedahan #kedah #studentsuitm
Tahniah Muhammad Alif Hakimi. Telah berjaya menjadi Dealer Junior. Dengan hanya yuran pendaftaran dan mesin berjumlah RM40. PROMOSI sehingga 31/10 ini sahaja. Tunggu apa lagi kawan kawan. WS saya untuk mencari side income. masyukk. sebulan mencecah 300+++ kalau lagi rajin 1000+ 2000+ sebulan boleh capai. 😁 SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat la banyak . . . πŸ’•πŸ’•πŸ’• WS SAHAJA +60124756541 . . #agenttopup #topup #jomdaftar #yuranmurah #sekaliseumurhidup #sesiapbolehjoin #uitm #uitmmerbok #uitmpalam #uitmshahalam #uitmperlis #uitmpenang #uitmterengganu #uitmkelantan #uitmperak #uitmmelaka #uitmnegerisembilan #uitmjohor #uitmpahang #uitmsabah #uitmsarawak #politeknik #ktpm #sekolahrendah #sekolahmenengah
LIKE COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVE AWAY MONTHβ € ..............................β € πŸ‘Ÿ AIRMAX 270 V3 CREAM BLACK RED πŸ’° RM95 sm | RM100 ssβ € πŸ‘Ÿ 41 - 45 EURO UNTUK ORDER BOLEH KLIK DI BIO ATAU WS 016-9682479β € .............................. #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #jualkasut #promosimurah #igshopmalaysia #igshopkasut #instashopmalaysia #instafamousmalaysia #tiktokxmalaysia #bazarpaknil #konvokesyenkolejkomuniti2018 #pkb #psa #uitmmerbok #uitmdungun #uitmmachang #kolejkomuniti #klangvalley #kualaterengganu #kualalumpur #ikkiniairmax270 #kasuttrending
BIAR GAMBAR BERBICARA ❗️ . Kesan seawal 3HARI 😱😱 . Tunggu apa lagi cepat order BOUGAS ADVANCED sekarang❗️ . Jadikan amalan WAJIB untuk kekal CANTIK πŸ’• . Untuk order boleh wassap πŸ“² 016-8299746 . #bougas #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum #bougasjitra #bougasutara #unimap #jitra #uum #uitmshahalam #uitmmerbok #uitmperlis #polimas #alorsetar #sayajualmurah #bazarpaknil #fazura #viral #serumvi #serumjerawat #elfiraloy #meletop #motifviral
#PRE -ORDER KINI DIBUKA ‼️ (Valid 14th - 28th oct 2018) . RM169 sahaja harga kasih sayang sepanjang tempoh pre order di buka. Once close harga dah lain tau . Rm169 anda akan dpt βœ”οΈFREE KHIMAR color yg sama bernilai rm59 βœ”οΈFREE POSTAGE semenanjung βœ”οΈTAMBAHAN RM5 shj postage utk sabah sarawak . Size available SS - 2XL . Whatsapp admin 0179406934 0179406934 0179406934
. JERAWAT DAH MAKIN KECUT AND TINGGAL PARUT JE ‼️. . . Fuhhh makin peloles lah sis kita lepas ni. Tak sia-sia dia try serum Bougas and memang berkesan sangat dengan kulit dia ❗️. . . Before nak try apa2 product please please know your skin type first. Sebab apa ❓ . Sebab tak semua ingredients dalam product yang kita guna tu sesuai dengan kulit kita. . . Then nanti bila ada bad reaction korang akan blame product tu. So please study dulu ingredients dalam any product before korang try. . . Or korang boleh buat patch test dulu. Nak tahu macam mana nak buat patch test ❓. Tunggu next post okay πŸ‘ŒπŸ». Stay tuned 😘😘. . . . . #bbsstars #tipskecantikan #serumparutjerawat #serumjerawatmurah #serumwaterbasedno1 #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyselangor #bougasbeautykedah #bougasbeautyperlis #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautypenang #bougasbeautybaling #bougasbeautykupang #bougasbeautykualanerang #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykulim #bougasbeautysungaipetani #uitmmerbok #uitmkedah
Terharu sisD😍😍😍 Boss besaq IWP mai singgah pekena milky mango weolsss tat sat..hehe.. Tq boss 😁 . . Lokasi : Kiosk di Petronas Jln Kelab Cinta Sayang ( petronas sebelah taman tuanku haminah), Sg Petani, Kedah Fb: MILKY MANGO SP IG: MILKYMANGO_SP Wasap: 012 585 9000 @ 011 1283 2132 Jangan lupa selfie dengan ayaq milky mango dan hashtag #milkymango_sp ya..😘 . . #milkymango_sp #sungaipetani #sungaipetanikedah #uitmmerbok #uitmkedah #iptakedah #petronastuankuhaminah #tuankuhaminah #mangoori #jusmanggo #kedahan #kedah #studentsuitm
Jom uolls kita try mask. . 🌷 Dapat menanggalkan sel kulit yg dah mati 🌷dapat menganjalkan kulit 🌷dapat remove blackheads and whiteheads 🌷dapat mengurangkan penuaan . . Nak try? Boleh dm sayaaaaaa. . MARY KAY Beauty Consultant, Alia Natasha πŸ‘© 014-326 0172. . . #marykay #marykaybeautyconsultant #marykayfreeconsultation #marykaybest #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaysgmy #marykaylovers πŸ’‹ #marykayloveyou #marykaypenang #marykaybukitmertajam #marykaybm #marykayberbaloi #makeup #makeuplover #skincare #skinconsultation #loveskincare #skin #makeover #sungaipetani #kulim #kedah #bukitmertajam #pulaupinang #penang #bertam #seberangjaya #merbok #uitmmerbok
Assalamualaikum Rise and shine πŸ’• ______ Korang dah grab ke Tudung Squircle bidang 60 yang menggunakan chiffon georgette ni? ______ Cepat order,kerana berbaki lg 15 hari #clearancesale . ______ Harga meruntun jiwa in shaa Allah dari RM35 Sale RM28 dan Purdah bertali RM10 sale RM8.. ______ Didatangi 9 warna & Purdah bertali 5 warna. ______ Jom follow ig shop @aishah.rfy @aishah.rfy @aishah.rfy. ______ Untuk detail,korang boleh click link whatsapp di bio ig shop @aishah.rfy. ______ #CLEARANCESALE #clearancestock #chiffongeorgette #bidang60 #tudungmalaysia #tudungbawalbidang60 #uitmmerbok #uitm #unishams #kuin #kuisbangi #uiamalaysia #niqabis #tudungmurahonline .
Thank you sis share ootd dengan knitwear ❀️😘 Awesome sgt ! yang best semua size boleh pakai tau ! . FAST SELLING ⚑️ Selagi ada promo baik terus GRAB ‼️ Jangan tanya lepas ni baju ni dah tak de kenapa ❌ 3 helai rm100 . #denimjacketmalaysia #jacketmalaysia #prelovedmalaysiamurah #denimjacketmurah #denimjacket #denimjacketjeans #turtleneck #sweatshirtmalaysia #jeansmalaysia #hijabistamalaysia #uitm #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmdungun #uitmmachang #uitmpp #uitmsegamat #uitmdengkil #uitmpuncakalam #uitmmerbok #uitmseriiskandar #uitmjengka #prelovedmalaysiamurah #uitmpuncakperdana #uitmpenang #uitmperak #uitmsamarahan #bazaarpaknilmurah #shahalam #hijabista #knitwearmalaysia
LIKE COMMENT AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVE AWAY MONTHβ € ..............................β € πŸ‘Ÿ AIRMAX 270 V3 CREAM BLACK RED πŸ’° RM95 sm | RM100 ssβ € πŸ‘Ÿ 41 - 45 EURO UNTUK ORDER BOLEH KLIK DI BIO ATAU WS 016-9682479β € .............................. #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #jualkasut #promosimurah #igshopmalaysia #igshopkasut #instashopmalaysia #instafamousmalaysia #tiktokxmalaysia #bazarpaknil #konvokesyenkolejkomuniti2018 #pkb #psa #uitmmerbok #uitmdungun #uitmmachang #kolejkomuniti #klangvalley #kualaterengganu #kualalumpur #ikkiniairmax270 #kasuttrending
Eh eh nk ke mna tu blender??? HahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sebelah tangan ja guna nk buat kerja sebelah lagi pegang fon nak record, gitu lah jadinyerπŸ˜‚πŸ˜‚ berlari2 blender tu haaaa..hehe..btw warna dlm video nie xsama dgn real yer.. maybe effect lighting jadikan warna nampak kuning.. . . Ok2 ekceli nie la rutin sisD pagi2 nak siapkan milky mango feveret chuolsss..Ok sapa x sempat merasa semalam boleh mai hari nie nahhh..Husband sisD dah otw g niaga tu.. Nasi kerabu bajet RM3.50 pun ada..sapa peminat tegar nasi kerabu u should try 1 nasi karabu bajet nie ..memang pure nasi kerabu dia wehhh.. . . Lokasi : Kiosk di Petronas Jln Kelab Cinta Sayang ( petronas sebelah taman tuanku haminah), Sg Petani, Kedah Fb: MILKY MANGO SP IG: MILKYMANGO_SP Wasap: 012 585 9000 @ 011 1283 2132 Jangan lupa selfie dengan ayaq milky mango dan hashtag #milkymango_sp ya..😘 . . #milkymango_sp #sungaipetani #sungaipetanikedah #uitmmerbok #uitmkedah #iptakedah #petronastuankuhaminah #tuankuhaminah #mangoori #jusmanggo #kedahan #kedah #studentsuitm
next page →