#uitmseremban3

58,476 posts

Loading...
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
🎊PrOMOSI RAYA !!!! 🎊Bermula 1 Jun - 30 Jun 🎊 . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . . Terdapat 5 shades colour yang menarik💄 💋 Peony 💋 Daisy 💋 Tulip 💋 Ixora 💋 Rose . 🎀Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam 🎀tidak melekat pada cawan 🎀merawat bibir 🎀warna-warna yang terkini yang menarik . 😍 BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? 😚 . BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK... . mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg 🌟🌟🌟🌟🌟 star la sy bg.. . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Freshh freshhh !!! Chocolate moist cake Open order untuk esok, kakak adik abang mari order belaka. Jamin sedap sampai jilat bekas. Kek yang gebu, sedap, manis sesuai untuk peminat setia chocolate moist cake "Beli tak rugi,tak beli rugi" Cheesekut milo/nestum/oreo, chocolate moist cake Sis open order untuk esok ya For order direct whatsapp saya ye http://www.wasap.my/60168535953 Cod area : seremban/senawang/ampangan/paroi/gambang/kptmkuantan Dm asap!! Agent @dagangsweet kptmkuantan -016 2102904 (nurul) umpgambang -013 3301996 (yaya) #uitm #uitmseremban3 #umph #umpgambang #ukm #unimas #kptmkuatan #kekmoistcoklat #keksedapmurah #senawang #senawangbakers #senawangfood #serembanmacammacamada #seremban3 #paroijaya #tamanampangan #ampanganseremban #igersmalaysia_ #foodpornasia #instafood #dagang #dagangsweet #sayajualkeksedap #murah2 #sayajualkeksedapmurah
🎊PrOMOSI RAYA !!!! 🎊Bermula 1 Jun - 30 Jun 🎊 . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . . Terdapat 5 shades colour yang menarik💄 💋 Peony 💋 Daisy 💋 Tulip 💋 Ixora 💋 Rose . 🎀Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam 🎀tidak melekat pada cawan 🎀merawat bibir 🎀warna-warna yang terkini yang menarik . 😍 BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? 😚 . BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK... . mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg 🌟🌟🌟🌟🌟 star la sy bg.. . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
🎊PrOMOSI RAYA !!!! 🎊Bermula 1 Jun - 30 Jun 🎊 . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . . Terdapat 5 shades colour yang menarik💄 💋 Peony 💋 Daisy 💋 Tulip 💋 Ixora 💋 Rose . 🎀Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam 🎀tidak melekat pada cawan 🎀merawat bibir 🎀warna-warna yang terkini yang menarik . 😍 BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? 😚 . BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK... . mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg 🌟🌟🌟🌟🌟 star la sy bg.. . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Chocolate moist cake Open order untuk esok, kakak adik abang mari order belaka. Jamin sedap sampai jilat bekas. Kek yang gebu, sedap, manis sesuai untuk peminat setia chocolate moist cake "Beli tak rugi,tak beli rugi" Cheesekut milo/nestum/oreo, chocolate moist cake Sis open order untuk esok ya For order direct whatsapp saya ye http://www.wasap.my/60168535953 Cod area : seremban/senawang/ampangan/paroi/gambang/kptmkuantan Dm asap!! Agent @dagangsweet kptmkuantan -016 2102904 (nurul) umpgambang -013 3301996 (yaya) #uitm #uitmseremban3 #umph #umpgambang #ukm #unimas #kptmkuatan #kekmoistcoklat #keksedapmurah #senawang #senawangbakers #senawangfood #serembanmacammacamada #seremban3 #paroijaya #tamanampangan #ampanganseremban #igersmalaysia_ #foodpornasia #instafood #dagang #dagangsweet #sayajualkeksedap #murah2 #sayajualkeksedapmurah
Chocolate moist cake Open order untuk esok, kakak adik abang mari order belaka. Jamin sedap sampai jilat bekas. Kek yang gebu, sedap, manis sesuai untuk peminat setia chocolate moist cake "Beli tak rugi,tak beli rugi" Cheesekut milo/nestum/oreo, chocolate moist cake Sis open order untuk esok ya For order direct whatsapp saya ye http://www.wasap.my/60168535953 Cod area : seremban/senawang/ampangan/paroi/gambang/kptmkuantan Dm asap!! Agent @dagangsweet kptmkuantan -016 2102904 (nurul) umpgambang -013 3301996 (yaya) #uitm #uitmseremban3 #umph #umpgambang #ukm #unimas #kptmkuatan #kekmoistcoklat #keksedapmurah #senawang #senawangbakers #senawangfood #serembanmacammacamada #seremban3 #paroijaya #tamanampangan #ampanganseremban #igersmalaysia_ #foodpornasia #instafood #dagang #dagangsweet #sayajualkeksedap #murah2 #sayajualkeksedapmurah
Chocolate moist cake Open order untuk esok, kakak adik abang mari order belaka. Jamin sedap sampai jilat bekas. Kek yang gebu, sedap, manis sesuai untuk peminat setia chocolate moist cake "Beli tak rugi,tak beli rugi" Cheesekut milo/nestum/oreo, chocolate moist cake Sis open order untuk esok ya For order direct whatsapp saya ye http://www.wasap.my/60168535953 Cod area : seremban/senawang/ampangan/paroi/gambang/kptmkuantan Dm asap!! Agent @dagangsweet kptmkuantan -016 2102904 (nurul) umpgambang -013 3301996 (yaya) #uitm #uitmseremban3 #umph #umpgambang #ukm #unimas #kptmkuatan #kekmoistcoklat #keksedapmurah #senawang #senawangbakers #senawangfood #serembanmacammacamada #seremban3 #paroijaya #tamanampangan #ampanganseremban #igersmalaysia_ #foodpornasia #instafood #dagang #dagangsweet #sayajualkeksedap #murah2 #sayajualkeksedapmurah
Missfaa masih open AGENT KEK BATIK TERABUR untuk setiap negeri ye. MODAL SERENDAH RM30 SAHAJA. . Bagi mereka yang berminat, boleh whatsapp missfaa ye. Nanti missfaa bagi details penuh 💕 . . . #kekbatikseremban #seremban #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatik #kekbatikviral #kekbatikcoklat #sikamat #ampangan #senawang #uitmseremban3 #oumseremban #ipgkrm #seremban2 #agentwanted #agentdiperlukan #agentseremban #agentsenawang #agentsikamat #agentseremban2 #agentuitmseremban3 #kektunang #kekkawin #kekbajet
Salam Jumaat! 🌺 . . Mybotol.Plastik (SEREMBAN BRANCH) NO. 42G, JALAN RASAH PRIMA 3, PUSAT KOMERSIAL RASAH PRIMA, 70300 SEREMBAN. . ISNIN - SABTU 9.00am - 6.00pm . REHAT JUMAAT: 12.45tghri - 2.30ptg . TUTUP: AHAD‼️‼️ . . #botolmurah #botolplastik #botolplastikmurah #botolair #botolairmurah #balangmurah #balangplastikmurah #botoldoorgift #botoldoorgiftmurah #botolmentolmurah #botolbungamurah #bekaskosmetik #bekaskosmetikmurah #botolserum #doorgiftseremban #doorgiftbahau #doorgiftsenawang #doorgiftjohorbahru #doorgiftkualapilah #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftkajang #senawang #seremban2 #uitmseremban3 #nilai3
Hah sedap ke tak sedap? Hahah... terbaek lah.. . Senangkan just letak air 100ml tu n boleh dimkn dah... boleh di bawak kemana2 tak terlalu berat.. expired 2thn ... mkn dalam kereta pun boleh if nak cuti raya ni jem ke... Dlm tu ada sekali dengan sudu ... jangan risau . Jom order . Rendang ayam rm18.90 Rendang daging rm18.90 Before rm22.90 . Berminat Pm/dm or www.wasap.my/60183635434 Pm/dm or www.wasap.my/60183635434 Pm/dm or www.wasap.my/60183635434 . #izzietsoho #sayajual #jualonline #malaysiaproduct #hikingmalaysia #malaysiahiking #hikinggroups #hiking #travel #traveloversea #fishinglife #fishingmalaysia #divingmalaysia #codseremban #codseremban2 #readystockseremban #seremban3 #uitmstudent #uitmseremban3 #kakihiking #brogahill #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah
· · · “Having best friends are like having your own little corner of the world to escape to” 🌏👭 . . Yeahhh antara moment hiking paling best mestilah moment bersama kawan2 hikers kannnn..pahit manis masam masin semuanya dilalui bersama sepanjang trip 😎 . . Tengoklah hikers cantikkk kita ni..semua muka happy sbb ade KEMBARA..boleh makan KEMBARA sama2 kat puncak ! Mesti jadi antara best moment 😛🤩 . . Ade hiking trip weekend ni ? . . Yeahhh antara moment hiking paling best mestilah moment bersama kawan2 hikers kannnn..pahit manis masam masin semuanya hemahcamping... Makan pula dengan rendang ayam dan rendang daging ..lagi best.... . Rendang ayam rm18.90 Rendang daging rm18.90 Before price rm22.90 . Pm/dm or www.wasap.my/60183635434 Pm/dm or www.wasap.my/60183635434 Pm/dm or www.wasap.my/60183635434 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmypetalingjaya #hikingmalaysia #malaysiahiking #sayajual #uitmseremban3 #budakbudakuitm #izzietsoho #fishingmalaysia #travelmeal
BUFFET FRIDAY RM12 ! Menu for today ! White rice Ayam masak kurma Sambal Ikan Gulai Telur Masak Lemak Mix Vege Ulam ulam with sambal belacan Ikan Masin Crispy tempeh with red chili Laksa PENANG ! ❤ Cucur ikan bilis Iced Longan cocktail 😊 Fresh fruits Yummeh! Ala carte order is open as usual too ! we shop, we cuci, we makan...we Partay !! call us at 066014575 ! Waze : THE URBAN AFFAIRS Lot 31&32 (Ground Floor), Dataran centrio, Seremban2 #theurbanaffairs #negerisembilan #uitmseremban3 #seremban #senawang #datarancentrio #n9 #nismilan #seremban2centrio #datarancentrio #seremban2 #datarancentrioseremban2 #cafeseremban #serembancafe #makanseremban2 #makanseremban #jjcmseremban #partywithurbanaffairs #eventspaceseremban
BAK’s & co. Pasta | Open Order for 18th August 2018 . . Spaghetti Bolognese Spaghetti Carbonara Spaghetti Aglio Olio Baked Macaroni . RM5.00/ per pax RM50.00/ big box . DM/Whatsapp to order. +6 019 675 6785 . . . #spaghetti #spaghettibolognese #spaghetticarbonara #spaghettiaglioolio #seremban #seremban2 #serembanfood #serembanfooddelivery #datarancentrioseremban2 #bandarainsdale #htj #htjs #eventplannerseremban #uitmseremban3 #uitmnegerisembilan #weekend #weekendvibes
Pasta for any occasions. Having pasta for farewell party will be nice 🎈 . . BAK’s & co. Pasta | Open Order for 18th August 2018 . . Spaghetti Bolognese Spaghetti Carbonara Spaghetti Aglio Olio Baked Macaroni . RM5.00/ per pax RM50.00/ big box . DM/Whatsapp to order. +6 019 675 6785 . . . #spaghetti #spaghettibolognese #spaghetticarbonara #spaghettiaglioolio #seremban #seremban2 #serembanfood #serembanfooddelivery #datarancentrioseremban2 #bandarainsdale #htj #htjs #eventplannerseremban #uitmseremban3 #uitmnegerisembilan #weekend #weekendvibes
Sekali jatuh bukanlah beerti anda tidak boleh bangkit semula, jadikan kejatuhan tersebut sebagai sebab untuk anda bangkit dan terus maju. 12.30AM #deecrunchies #takcukupsebalang #peniagajalanan #cheese #kerepekviral #uitmseremban3 #uitmlendu #kualalumpur #semenyih
🎊PrOMOSI RAYA !!!! 🎊Bermula 1 Jun - 30 Jun 🎊 . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . . Terdapat 5 shades colour yang menarik💄 💋 Peony 💋 Daisy 💋 Tulip 💋 Ixora 💋 Rose . 🎀Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam 🎀tidak melekat pada cawan 🎀merawat bibir 🎀warna-warna yang terkini yang menarik . 😍 BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? 😚 . BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK... . mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg 🌟🌟🌟🌟🌟 star la sy bg.. . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
🎊PrOMOSI RAYA !!!! 🎊Bermula 1 Jun - 30 Jun 🎊 . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . . Terdapat 5 shades colour yang menarik💄 💋 Peony 💋 Daisy 💋 Tulip 💋 Ixora 💋 Rose . 🎀Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam 🎀tidak melekat pada cawan 🎀merawat bibir 🎀warna-warna yang terkini yang menarik . 😍 BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? 😚 . BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK... . mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg 🌟🌟🌟🌟🌟 star la sy bg.. . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Assalamualaikum and hi.🎀 . Good morning my beautiful followers🌹 . Have a nice day😆 . Alhamdulillah. It is Fridayy🎈 . Birthday party/Tunang/Nikah or any events🌹🎊🎊🌹🎊🎊🌹 . 💲💲Cheese Chocolate RM2 . 💲💲Double Cheese Chocolate RM2 . (1-60 boxes :RM2.00) (61-100 and above boxes: RM1.80) . 🎀Feel free whatsapp us . 📲📲📲 0173436039 (Whatsapp Only) . 😉Place order at least three(3) day before. . Any enquiries and bookings whatsapp us🎈 . TQ🌞🌞🌞🌞 #selamatpagi #alhamdulillah #seremban #seremban2 #seremban3 #uitmseremban3 #uitmrembau #uitm #kuim #goodies #nikah #tunang #kekgoodies #goodiesmurah #senawang #serembanmacammacamada #melaka #alorgajah #masjidtanah #ayerkeroh #murah
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Sport is an international phenomenon, like science or music. We are Sport scientists 😊😊😊 #sportscience #uitmshahalam #uitmseremban3
Assalamualaikum and hi.😉 . Good night my beautiful ones🎀 . Alhamdulillah. Alhamdulillah.😄 . 📍Arrived at UniKL MICET,Melaka . 🌞🌞Thank you for supporting me 😬 . 🎊🎊Feel free whatsapp us . 📲📲📲0173436039 (Whatsapp Only) . 🚗Charge (RM5-RM25) (Depends on locations) . 🎊🎊Any enquiries and booking whatsapp us. . TQ🎈🎈 #cupcakes #kekmurah #kek #keksedapmurah #kekseremban #kekmurahsedap #seremban #seremban2 #seremban3 #senawang #codsenawang #uniklmicet #micet #alorgajah #melaka #masjidtanah #simpangampat #petronassimpangampat #tescosenawang #tescoseremban2 #tescoserembanjaya #kuim #uitmrembau #sayajualkek #uitmseremban3 #rembau #rembaumostwanted
Lanyard murah2 utk students dan pekerja.. boleh gantung kunci, id case dan mcm2 lgi.. 😍 quality mmg tip top, kain lembut, tempat sangkut tu sgt tahan.. harga sy bg harga mampu milik 😉 siapa nk order, boleh order sekarang sbb stock limited!!🔥 . 🔖 Harga RM18/pcs 🚚 Postage RM7 sm, RM12 ss . Macam mana nk order? Boleh klik je link kt bio tu 👌😀 . #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban3 #politeknikmerlimaumelaka
Lanyard murah2 utk students dan pekerja.. boleh gantung kunci, id case dan mcm2 lgi.. 😍 quality mmg tip top, kain lembut, tempat sangkut tu sgt tahan.. harga sy bg harga mampu milik 😉 siapa nk order, boleh order sekarang sbb stock limited!!🔥 . 🔖 Harga RM18/pcs 🚚 Postage RM7 sm, RM12 ss . Macam mana nk order? Boleh klik je link kt bio tu 👌😀 . #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban3 #politeknikmerlimaumelaka
Lanyard murah2 utk students dan pekerja.. boleh gantung kunci, id case dan mcm2 lgi.. 😍 quality mmg tip top, kain lembut, tempat sangkut tu sgt tahan.. harga sy bg harga mampu milik 😉 siapa nk order, boleh order sekarang sbb stock limited!!🔥 . 🔖 Harga RM18/pcs 🚚 Postage RM7 sm, RM12 ss . Macam mana nk order? Boleh klik je link kt bio tu 👌😀 . #lanyardmurah #lanyardmurahmalaysia #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #nakpesan #nakbebel #nakdengar #taligantung #lawakhambar #makcikbawang #pakcikbawang #tiktokmalaysia #haatepuk #uitmlendu #uitmsegamat #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmmelaka #uitmpuncakperdana #uitmjengka #uitmseremban3 #politeknikmerlimaumelaka
Senawang Mango Float..Memang terbaik. Kepekatan jus mangga di tambah dengan cream istimewa dan juga aiskrim vanila beserta potongan buah mangga ditabur diatas membuatkan anda termimpi #senawang_mango_float . Jom dapatkan #senawang_mango_float bermula 18 Ogos 2018 dari jam 9.30pagi hingga 9.30malam di Giant Senawang. #senawang #senawangmangofloat #sayajual #bazarpaknil #wismanegerisembilan #mangofloatsedap #jusmanggasedap #mangabanjir #uitmseremban3 #uitmrembau
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
AIRPODS I8 sudah restock🔥 ------------------------------ Items masih panas di market sekarang , airpods i8 condition macam airpods apple yang harga lebih dari rm800++ tapi harga nya murah di @qal.gadget . Awal awal grab satu sebelum terlambat , admin open postage dan juga cod untuk area setapak sahaja💯 . #karismauitm #karisma18 #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #klipviral #videolawak #husna #uitmseremban3 #125zr #giveawaymalaysia #uitmrembau #karisma #karismauitm #syafiqkyle #ustazazharidrus #ceramahislam #beatboxmalaysia
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PROMO PROMO PROMO!!! Beli 3 botol Alfalfa Complex dapat 5% diskaun! _ Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Missfaa masih open AGENT KEK BATIK TERABUR untuk setiap negeri ye. MODAL SERENDAH RM30 SAHAJA. . Bagi mereka yang berminat, boleh whatsapp missfaa ye. Nanti missfaa bagi details penuh 💕 . . . #kekbatikseremban #seremban #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatik #kekbatikviral #kekbatikcoklat #sikamat #ampangan #senawang #uitmseremban3 #oumseremban #ipgkrm #seremban2 #agentwanted #agentdiperlukan #agentseremban #agentsenawang #agentsikamat #agentseremban2 #agentuitmseremban3 #kektunang #kekkawin #kekbajet
🎉TROPICAL WHITE🎉 . . Kita ada dua design TROPICAL. OFF BLACK or OFF WHITE. Mana satu korang nak? . . . Yg mana area UiTM Shah Alam, FREE DELIVERY di kawasan seksyen 2 dan Seksyen 7 sahaja . . Nak JIMAT postage ajak member member sekali baru la ngam 👍🏻 . . #uitmjohor #uitmsegamat #uitmjasin #uitmdungun #uitmarau #uitmperlis #lanyarduitm #uitmlanyard #uitmstudent #uitmsamarahan #uitmseremban3 #uitmseriiskandar #uitmdengkil #uitmshahalam #uitmpuncakalam
🎉CONFETTI 🎉 . . "Small pieces of colour" . . Gaisss yg mana tak minat colourful tu cun sangat kalau amik design CONFETTI nih . . Universal sesuai lelaki perempuan 👫 . . Yg mana area UiTM Shah Alam, FREE DELIVERY di kawasan seksyen 2 dan Seksyen 7 sahaja . . Nak JIMAT postage ajak member member sekali baru la ngam 👍🏻 . . #uitmjohor #uitmsegamat #uitmjasin #uitmdungun #uitmarau #uitmperlis #lanyarduitm #uitmlanyard #uitmstudent #uitmsamarahan #uitmseremban3 #uitmseriiskandar #uitmdengkil #uitmshahalam #uitmpuncakalam
🎉TROPICAL BLACK 🎉 . . Kita ada dua design TROPICAL. OFF BLACK or OFF WHITE. Mana satu korang nak? . . . Yg mana area UiTM Shah Alam, FREE DELIVERY di kawasan seksyen 2 dan Seksyen 7 sahaja . . Nak JIMAT postage ajak member member sekali baru la ngam 👍🏻 . . #uitmjohor #uitmsegamat #uitmjasin #uitmdungun #uitmarau #uitmperlis #lanyarduitm #uitmlanyard #uitmstudent #uitmsamarahan #uitmseremban3 #uitmseriiskandar #uitmdengkil #uitmshahalam #uitmpuncakalam
2006 OFFICIAL PANTERA TSHIRT Size XL | 23X29 inch 100% Cotton | Made in Unknown Condition 8/10 | RM 40.00 SM/+RM4 SS Missing tag PM or Whatsapp 0192278542 Tap profile link for FAST DEAL COD Tesco Ampang and Pandan Indah only. IG : @fr.rags FB : FR Rags (frbundlethreads) Carousell : frbundlethreads #frrags #streetwearkl #lokalah #tempatanfest #universitimalaya #bajuband #tshirtband #sabah #gmibangi #uitmlendu #uitmarau #uitmseremban3 #uiagombak #universitimalaysiasabah #terengganu #bundlebaju #bandmalaysia #politeknikseberangperai #politeknik #uniten #bajubaru #unikl #bundletshirt #sayajualbundle #sayajualbaju #sayajualtshirt #sayajual #wangsamaju #metalmalaysia #merdeka
Hollla....korang..selamat ptg , 💕💕😍 . Ni sis nak habaq skit ttg faithfleur serum ni.., bukan sja dpt melembutkan rambut namun merapikan serta melicinkan rambut ke asal tau...😍 ..., . Serum ni juga berfungsi utk rambut kusut, rambut tidak rapi serta rambut beruban tau..💁💁 . Ha....apa tunggu lagi... Boleh ws sis jika berminat . 👉01126335169 . #faithfleur #FaithFleurByCtyMary #FairiesFaithFleur #sisjualdress #sisjualserum #polimu #polimu #polisas #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmmalaysia #uitmsamarahan #uitmjengka #ipgselangor #ipgipoh #ipgmiri #kolejkomunitiselayang #kolejyayasanmelaka #upsi #trustedsellers #sejutarasabuatadelia #aliffaziz #fendybakry #onlineshop #igers #uitmseremban3 #uitmpulaupinang
Hollla....korang..selamat ptg , 💕💕😍 . Ni sis nak habaq skit ttg faithfleur serum ni.., bukan sja dpt melembutkan rambut namun merapikan serta melicinkan rambut ke asal tau...😍 ..., . Serum ni juga berfungsi utk rambut kusut, rambut tidak rapi serta rambut beruban tau..💁💁 . Ha....apa tunggu lagi... Boleh ws sis jika berminat . 👉01126335169 . #faithfleur #FaithFleurByCtyMary #FairiesFaithFleur #sisjualdress #sisjualserum #polimu #polimu #polisas #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmmalaysia #uitmsamarahan #uitmjengka #ipgselangor #ipgipoh #ipgmiri #kolejkomunitiselayang #kolejyayasanmelaka #upsi #trustedsellers #sejutarasabuatadelia #aliffaziz #fendybakry #onlineshop #igers #uitmseremban3 #uitmpulaupinang
Hollla....korang..selamat ptg , 💕💕😍 . Ni sis nak habaq skit ttg faithfleur serum ni.., bukan sja dpt melembutkan rambut namun merapikan serta melicinkan rambut ke asal tau...😍 ..., . Serum ni juga berfungsi utk rambut kusut, rambut tidak rapi serta rambut beruban tau..💁💁 . Ha....apa tunggu lagi... Boleh ws sis jika berminat . 👉01126335169 . #faithfleur #FaithFleurByCtyMary #FairiesFaithFleur #sisjualdress #sisjualserum #polimu #polimu #polisas #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmmalaysia #uitmsamarahan #uitmjengka #ipgselangor #ipgipoh #ipgmiri #kolejkomunitiselayang #kolejyayasanmelaka #upsi #trustedsellers #sejutarasabuatadelia #aliffaziz #fendybakry #onlineshop #igers #uitmseremban3 #uitmpulaupinang
Hollla....korang..selamat ptg , 💕💕😍 . Ni sis nak habaq skit ttg faithfleur serum ni.., bukan sja dpt melembutkan rambut namun merapikan serta melicinkan rambut ke asal tau...😍 ..., . Serum ni juga berfungsi utk rambut kusut, rambut tidak rapi serta rambut beruban tau..💁💁 . Ha....apa tunggu lagi... Boleh ws sis jika berminat . 👉01126335169 . #faithfleur #FaithFleurByCtyMary #FairiesFaithFleur #sisjualdress #sisjualserum #polimu #polimu #polisas #uitmmachang #uitmsegamat #uitmkedah #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmmalaysia #uitmsamarahan #uitmjengka #ipgselangor #ipgipoh #ipgmiri #kolejkomunitiselayang #kolejyayasanmelaka #upsi #trustedsellers #sejutarasabuatadelia #aliffaziz #fendybakry #onlineshop #igers #uitmseremban3 #uitmpulaupinang
Admin dah test semalam , memang padu airpods ni , goyang goyang pun tak jatuh , boleh bawak pergi bersukan kalau macamni 😜 , nak on the phone pun senang sebab wireless , tak serabut pun 😎 ------------------------------------- Admin open postage and COD AREA KL 🚛 , kalau sesiapa nak just click link di bio and terus whatsapp admin📲 -------------------------------------- Tag kawan korang yang perlukan wireless earphones macam ni 💯 . #karismauitm #karisma18 #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #klipviral #videolawak #husna #uitmseremban3 #125zr #giveawaymalaysia #uitmrembau #karisma #karismauitm #syafiqkyle #ustazazharidrus #ceramahislam #beatboxmalaysia
🎊PrOMOSI RAYA !!!! 🎊Bermula 1 Jun - 30 Jun 🎊 . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . . Terdapat 5 shades colour yang menarik💄 💋 Peony 💋 Daisy 💋 Tulip 💋 Ixora 💋 Rose . 🎀Arsya Sweet Lipmatte tahan selama 8 jam 🎀tidak melekat pada cawan 🎀merawat bibir 🎀warna-warna yang terkini yang menarik . 😍 BIAR BETUL.. 5 SAAT JE NAK BIBIR JADI CANTIK.. ? 😚 . BIBIR KERING JADI LEMBUT, MEREKAH HILANG , BIBIR HITAM JADI CANTIK... . mmg letop habis..yg best nye dah la cantikkan bibir pastu boleh merawat bibir plak tu.. erm.. mana nak cari produk mcm ni.. mmg 🌟🌟🌟🌟🌟 star la sy bg.. . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #uitmpuncakperdana #uitmlendu #uitmarau #uitmsegamat #uitmmachang #uitmseriiskandar #uitmseremban3 #uitmkbm #uitmjasin #uitmpalam #uitmmerbok #uitmperlis #uitmmelaka #uitmjengka #uitmdungun #uitmkedah #uitmraub #uitmjohor #uitmsabah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
LUMINOUS GEL OIL CLEANSER _ Pencuci 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit untuk toner, serum dan pelembap. _ Bahan-bahan Utama Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan. _ Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059
BAK’s & co. Pasta | Open Order for 18th August 2018 . . Spaghetti Bolognese Spaghetti Carbonara Spaghetti Aglio Olio Baked Macaroni . RM5.00/ per pax RM50.00/ big box . DM/Whatsapp to order. . . . #spaghetti #spaghettibolognese #spaghetticarbonara #spaghettiaglioolio #seremban #seremban2 #serembanfood #serembanfooddelivery #datarancentrioseremban2 #bandarainsdale #htj #htjs #eventplannerseremban #uitmseremban3 #uitmseremban
next page →