#ukm

1,556,817 posts

Loading...
Sekiranya anda antara orang yang kekurangan kalsium.. Jom cuba OSTEMATRIX❤ . 💘Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit sendi, sakit bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti dicucuk dengan jarum. . 💘Sakit kepala yang teruk berhari-hari. . 💘Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki. . 💘Mereka yang sedang menjalani FISIOTERAPI. . 💘Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan-bahan tenusu seperti  susu. . 💘Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang (membuatkan mudah rasa letih dan sukar untuk bangun dari tidur) . 💘Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan. . 💘Mereka yang mengalami masalah kesihatan berkaitan dengan darah. . Berminat untuk order OSTEMATRIX, Boleh whatsapp ye🙋 . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee Comie Kalsom 0192347071 . #uitm #ukm #uiam #uitmdihatiku #kosmetik_murahshop #dietsihat #kurus #ostematrix #ostematrixshaklee   #ubattulangrapuh #sakiturat #sakitotot #kalsium
Sekiranya anda antara orang yang kekurangan kalsium.. Jom cuba OSTEMATRIX❤ . 💘Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit sendi, sakit bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti dicucuk dengan jarum. . 💘Sakit kepala yang teruk berhari-hari. . 💘Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki. . 💘Mereka yang sedang menjalani FISIOTERAPI. . 💘Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan-bahan tenusu seperti  susu. . 💘Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang (membuatkan mudah rasa letih dan sukar untuk bangun dari tidur) . 💘Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan. . 💘Mereka yang mengalami masalah kesihatan berkaitan dengan darah. . Berminat untuk order OSTEMATRIX, Boleh whatsapp ye🙋 . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee Comie Kalsom 0192347071 . #uitm #ukm #uiam #uitmdihatiku #kosmetik_murahshop #dietsihat #kurus #ostematrix #ostematrixshaklee   #ubattulangrapuh #sakiturat #sakitotot #kalsium
Sekiranya anda antara orang yang kekurangan kalsium.. Jom cuba OSTEMATRIX❤ . 💘Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit sendi, sakit bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti dicucuk dengan jarum. . 💘Sakit kepala yang teruk berhari-hari. . 💘Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki. . 💘Mereka yang sedang menjalani FISIOTERAPI. . 💘Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan-bahan tenusu seperti  susu. . 💘Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang (membuatkan mudah rasa letih dan sukar untuk bangun dari tidur) . 💘Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan. . 💘Mereka yang mengalami masalah kesihatan berkaitan dengan darah. . Berminat untuk order OSTEMATRIX, Boleh whatsapp ye🙋 . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee Comie Kalsom 0192347071 . #uitm #ukm #uiam #uitmdihatiku #kosmetik_murahshop #dietsihat #kurus #ostematrix #ostematrixshaklee   #ubattulangrapuh #sakiturat #sakitotot #kalsium
1. Memgandungi Argan Oil 2. Light weight 3. Velvet cream texture so tak mengeringkan bibir 4. Sesuai untuk bibir yg kering 5. Tahan lama di bibir 6. Warna yang wearable 7. Bauan coklat 8. Pigmented 9. Harga setanding dengan kualiti 10. High quality and cruelty free 11. KKM certified . RM 45 sahaja. Sangat berbaloi !!! . How to order ? Whatsapp 0197040069 . #viral #prettycaked #flawless #glowing #foundationbest #foundationwaterproof #spf50 #lipstick #lipstickmurah #kosmetikviral #makeupmurah #muamalaysia #zakirahzainal #makeupmurahmalaysia #muakl #promosi #uitm #ukm #uum #upm #usm #ums #sukan #promosi #moodrepublik #codkedah #prettycakedkedah #assalamualaikum
. ♦️COLUMBIA JACKET ♦️ORIGINAL ♦️SIZE: TAG L ♦️P: 19” L: 22.5” . 💸 RM88 . 📦 FREE POSTAGE + RM5 FOR SS . 📲 WHATSAPP www.wasap.my/60122560768 FOR MORE PICTURES AND FAST DEAL . 📍69A, Jalan BP 7/2, Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong, Selangor . 🌍Waze/Google Map: (2°59’06.6”N 101°37’16.7”E) . #myadventurehaus  #preloveditem  #bundleoutdoor #bazarpaknil #jalanrajabot  #pendakigunung #outdoorbundle #pendakimalaysia #outdoormurah #hikermalaya  #gunungmalaysia  #bajubundle  #kakigunung #rockclimbing  #gengoutdoor  #bundlekasut  #outdoorjacket #columbia  #uitm  #ukm  #upm  #unikl  #uthm  #uniten #bazarkarat #prelovedmalaysia #prelovedmalaysiamurah #prelovedoutdoor
Sekiranya anda antara orang yang kekurangan kalsium.. Jom cuba OSTEMATRIX❤ . 💘Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit sendi, sakit bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti dicucuk dengan jarum. . 💘Sakit kepala yang teruk berhari-hari. . 💘Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki. . 💘Mereka yang sedang menjalani FISIOTERAPI. . 💘Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan-bahan tenusu seperti  susu. . 💘Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang (membuatkan mudah rasa letih dan sukar untuk bangun dari tidur) . 💘Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan. . 💘Mereka yang mengalami masalah kesihatan berkaitan dengan darah. . Berminat untuk order OSTEMATRIX, Boleh whatsapp ye🙋 . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee Comie Kalsom 0192347071 . #uitm #ukm #uiam #uitmdihatiku #kosmetik_murahshop #dietsihat #kurus #ostematrix #ostematrixshaklee   #ubattulangrapuh #sakiturat #sakitotot #kalsium
Halo guys😊 Kami dari UKM-UPM ingin memberikan informasi nih ke kalian yang mau daftar di UPM... Jadi, UKM-UPM akan membuka pendaftaran lhoo untuk anggota baru UPM!! Nah pendaftaran dimulai dari tanggal 15 Agustus - 1 September 2018☺️ Bagi yang masih bingung bagaimana cara mendaftarnya, tenang aja karena cukup scan barcode.. tinggal swipe kekanan untuk liat barcodenya yaaa!☺️ dan bisa juga dengan membuka link di bawah ini: https://bit.ly/2OzpYIk Setelah membuka link, kamu dapat langsung download formulir pendaftarannya lhoo! Nah jika ada yang masih bingung, bisa banget nih menghubungi kontak yang ada dibawah ini: Kampus Semanggi : Christine: 0857 8192 6896 / (line) christ_balai Kampus BSD : Yosua : 0878 7524 6070 / (Line) ylewi13 Terima kasih☺️ Ada Usaha, Ada Karya Working Together Means Winning Together..! 😊😊😊 #WTMWT #BanggaAtma #UnitPenelitianMahasiswa #UPM #UKMPenelitian #UKM #UKMAtmaJaya #UKMAtma
❤PROMO PROMO❤ . Setiap pembelian 2 beg keatas akan dapat diskaun RM5 . 🌸round cute slingbag 🌸RM35 include postage, SS add RM5 🌸To order, screenshoot this post&click link whatsapp at the bio. . #slingbag #slingbagmurah #slingbagpastle #pearl #handbang #murah #cantik #metal #2in1 #plain #black #red #begmurah #begcantik #ladieswear #barangmurah #barangmurahonline #utm #uitm #uthm #ukm #upm #student #stylish
Sekiranya anda antara orang yang kekurangan kalsium.. Jom cuba OSTEMATRIX❤ . 💘Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit sendi, sakit bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti dicucuk dengan jarum. . 💘Sakit kepala yang teruk berhari-hari. . 💘Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki. . 💘Mereka yang sedang menjalani FISIOTERAPI. . 💘Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan-bahan tenusu seperti  susu. . 💘Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang (membuatkan mudah rasa letih dan sukar untuk bangun dari tidur) . 💘Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan. . 💘Mereka yang mengalami masalah kesihatan berkaitan dengan darah. . Berminat untuk order OSTEMATRIX, Boleh whatsapp ye🙋 . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee Comie Kalsom 0192347071 . #uitm #ukm #uiam #uitmdihatiku #kosmetik_murahshop #dietsihat #kurus #ostematrix #ostematrixshaklee   #ubattulangrapuh #sakiturat #sakitotot #kalsium
😍 Jom gembirakan hati orang yang tersayang..Tak ada masa nak surprisekan birthday,anniversary tersayang?? Jom sy bantu anda Surprisekan yang tersayang dengan bouquet bunga box yang super cantik 😍 Mcm biasa Promosi masih berjalan😍😍 Oder blh wasap k feeza terus Www.wasap.my/60146314553 Cod selangor kl kajang bangi putrajaya semenyih cheras #surprisedeliverykajang #codkajang #ttdigrovekajang #bandarbarubangi #ukmbangi #surprisedeliveryputrajaya #codputrajaya #surprisedeliveryampang #codampang #surprisedeliverycheras #codcheras #surprisedeliveryselangor #codselangor #kajang #ttdigrovekajang #penjarakajang #sungailong #sungaisekamat #sungaikantan #kajangperdana #primasaujana #ukm #uniten #tamansrijelock #bandarteknologikajang #kpjkajang #marykayselangor #surprisedeliveryselangor #codselangor
Open New Class Batch 3 Digital Design Class Semi Private only for 6 participants! Class Start: 29 Aug 2018 Get Free Registration for celebration of Independance Day The 73th Indonesia! . . More info www.sparksfashionacademy.com . . #sparksfashionacademy #fashionindustry #fashion #fashionprogram #fashiongram #instafashion #fashionaddict #styles #instafashion #style #brandlokal #sekolahfashion #fashiondesign #hijabers #sekolahfashionbisnis #fashionbusinessschool #likeforlike #like4like #like4follow #work #instagram #komunitasfashion #komunitasbisnis #clothingindonesia #smesco #ukm #belajardesign #kursusjahit #sekolahmode
Siapa tahu, ianya bakal menjadi milik anda.. Mudah sangat ... ambik gambar selfie dengan buku, letak caption menarik pasal buku ( mesti karya-karya hadi fayyadh ) ... Kemudian letak hashtag #bonanzahadifayyadh untuk memudahkan kami cari penyertaan anda.. ... Syarat nak menang macamana? Lagi banyak anda posting selfie dengan buku yang berbeza, lagi besar peluang anda untuk menang. .... Tarikh Tutup ; 25 Disember 2018 Pengumuman Pemenang ; 10 Jan 2019 .... Tarikh berlepas Ke Mekah : Februari 2019 ( Cuti Gong Xi Fa Chai ) ..... Info lanjut boleh bertanya kepada agen-agen kami yang sah. Belian buku di kedai bookstore juga sah untuk penyertaan ini. .... Mungkinkah anda dan anda 23 orang calon untuk ke Final yang masih kami cari. #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #hadifayyadhlegacy #upm #um #ukm #usm #uitm #utm #uum #unimap #politeknik #umk #unisza #umt #ump #uthm #utem #unisel #utp #usim #uniten
Daniel Wellington(DW) . Detail ringkas : 📌Grade: A.A. 📌Battery Watch. 📌Analouge Display. 📌Date function 📌Case Material:Metal 📌Strap Material:Leather 📌limited stock . Harga Pos sm rm65/ss rm70 With box . Berminat wassap disini ya 👇 wassap: http://www.wasap.my/60199054450 . #JamViral #Jamgred #Jamcopy #gshock #jamsport #jammurah #adidasLovers #couple #uitm #usm #ukm #um #uum #politeknik #ootd #stylo #bonia #Adidas #JamDiorMurah #openhouse #jamfossil #jamMurah #trustedSeller #kedaijam #jamDW #megadrama #kakishare #jamgredcopymurahmurah #cechantikEmas #emaskoreamurahmurah
Amboiiii romantik sungguh ni...sampai kat tangga pun ada roses hehehe. Raikan hari ulang tahun perkahwinan...mestilah special sikit kannnn. Pada yg on budget tapi masih nak raikan pasangan..bolelah tengok2 bilik hotel kat @sherwoodgatewayhotel. Pelbagai jenis bilik ada. Dahlah murah, besar, luas & paling best jauh dari bunyi bising hahahaha Ok klu dah booking bilik...jgn lupa calling2 kita tau, ialah kata nak sambut anniversary haruslah ala-ala romantik gitu bukan selalu pun kannn ☎️☎️☎️ 0172538201 atau direct booking dgn hotel.pun bole 🎈 #honeymoon #anniversary #hariulangtahun #sherwoodgatewayhotel #bangi #kualalumpur #selangor #surprise #roomdecor #romantik #delivery #holiday #seminar #surprisegateway #bangisentral #ukm #jalanreko #gmi #candlelightdinner #belon #husband #giftidea
❤PROMO PROMO❤ . Setiap pembelian 2 beg keatas akan dapat diskaun RM5 . 🌸bear slingbag 🌸RM35 include postage, SS add RM5 🌸To order, screenshoot this post&click link whatsapp at the bio. . #slingbag #slingbagmurah #slingbagpastle #pearl #handbang #murah #cantik #metal #2in1 #plain #black #red #begmurah #begcantik #ladieswear #barangmurah #barangmurahonline #utm #uitm #uthm #ukm #upm #student #stylish
Share sikit apa kereta impian korang? . . "Trust yourself, u know more than u think u do" . . Tiada alasan sebenarnya bila kau nk berjaya. Kerana alasan adalah halangan yg paling berbisa dlm kita ingin berjaya. Nak berjaya jgn bagi alasan tapi cari jawapan . . Pilihan ANDA adalah penentu hidup ANDA🤙. Boleh PM @ boleh tekan link bio untuk tahu lebih lanjut 🤗🤗🤗 . . 📲 011-25411663 (Azim) 📲 011-25411663 (Azim) 📲 011-25411663 (Azim) . Info lanjut di Instagram: 📷 @azim.j_ . . Tags: #teambangkitBDN #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #BBCPhuketKrabiChallenge #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah #UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam #UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2017 #msu #unikl
BAG MURAH & BERKUALITI ❤️ . 📌 SEMUA READY STOCK 📌 POS DALAM 24 JAM . KAMI YAKIN ANDA AKAN BERPUAS HATI 💋 . TAG + SHARE KEPADA SEMUA ❤️ . HARGA : RM20 SAHAJA POSTAGE RM8 SM / RM13 SS . BERMINAT? . ☑️ TERUS KOMEN DI GAMBAR . ATAU . ☑️ SIMPAN GAMBAR DAN WHATSAPP KAMI, CLICK LINK DI BIO 💋 . 👉 +6 010 820 6097 👉 +6 010 820 6097 . ENJOY YOUR SHOPPING GIRLS 💋 . #misslunaboutique #backpackmurah #backpackmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagreadystock #shoppingonline #trustedseller #bazaarpaknil #uitm #usm #ukm #handbaglover #upsi #ootdmalaysia #pursemalaysia #pursemurah #slingbagmurah #slingbagmalaysia #handbagmalaysia
DROPSHIP WANTED 🔥 Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍 . KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !! Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️ Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃 . Ok la kan RM700 sebulan buat side income. Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑💰 . ❌ Tak perlu pos barang ❌ Tak perlu modal ❌ Tak perlu pegang stok ❌ Tak perlu risau stok habis ke tak Semua tu saya uruskan 😍 . HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA?? Awak.. awak.. . ✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja ✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar ✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG? PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !! Berminat? Jom sertai team saya.. #teamPLKS KLIK JE LINK BAWAH NI UNTUK MENDAFTAR👇👇 https://www.orderproduk.com/signup/200 SELEPAS ANDA MENDAFTAR TERUS PM ATAU WHTSAPP KAMI . KLIK LINK WHTSAPP 👇 www.wasap.my/60136806087/ds #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #student #surirumah #pelajar #model #uitm #uniten #upsi #unisel #upm #ukm #um #klmu #openuniversiti #kuis #ums #uum #oum #ptpl #sideincome #duittambahan #duittepi #duitpoket #sabah #sarawak #selangor #indonesia
DROPSHIP WANTED 🔥 Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍 . KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !! Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️ Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃 . Ok la kan RM700 sebulan buat side income. Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑💰 . ❌ Tak perlu pos barang ❌ Tak perlu modal ❌ Tak perlu pegang stok ❌ Tak perlu risau stok habis ke tak Semua tu saya uruskan 😍 . HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA?? Awak.. awak.. . ✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja ✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar ✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG? PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !! Berminat? Jom sertai team saya.. #teamPLKS KLIK JE LINK BAWAH NI UNTUK MENDAFTAR👇👇 https://www.orderproduk.com/signup/200 SELEPAS ANDA MENDAFTAR TERUS PM ATAU WHTSAPP KAMI . KLIK LINK WHTSAPP 👇 www.wasap.my/60136806087/ds #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #student #surirumah #pelajar #model #uitm #uniten #upsi #unisel #upm #ukm #um #klmu #openuniversiti #kuis #ums #uum #oum #ptpl #sideincome #duittambahan #duittepi #duitpoket #sabah #sarawak #selangor #indonesia
DROPSHIP WANTED 🔥 Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍 . KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !! Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️ Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃 . Ok la kan RM700 sebulan buat side income. Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑💰 . ❌ Tak perlu pos barang ❌ Tak perlu modal ❌ Tak perlu pegang stok ❌ Tak perlu risau stok habis ke tak Semua tu saya uruskan 😍 . HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA?? Awak.. awak.. . ✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja ✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar ✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG? PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !! Berminat? Jom sertai team saya.. #teamPLKS KLIK JE LINK BAWAH NI UNTUK MENDAFTAR👇👇 https://www.orderproduk.com/signup/200 SELEPAS ANDA MENDAFTAR TERUS PM ATAU WHTSAPP KAMI . KLIK LINK WHTSAPP 👇 www.wasap.my/60136806087/ds #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #student #surirumah #pelajar #model #uitm #uniten #upsi #unisel #upm #ukm #um #klmu #openuniversiti #kuis #ums #uum #oum #ptpl #sideincome #duittambahan #duittepi #duitpoket #sabah #sarawak #selangor #indonesia
. . BAJU MELAYU LUXE By ELRAH EXCLUSIVE . . HAI UOLLS!! BAJU MELAYU LUXE dah RESTOCK sekarang!! Korang mesti grab kali ini sebab stok sangat2 limited & eksklusif terutama butang logo Elrah yg dibuat khas utk anda semua. Apa lagi, haa.. Jom dapatkan sekarang 😍 . Price : RM190 (Normal Price RM299) Postage : RM15 SM / RM20 Material : Japanese Rayon Silk Cutting : Slim Fit Size : XS , S , M , L , XL . *Free Exclusive Butang Logo Elrah *Free Handkerchief READY STOCK . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
Wow new products! Boleh letak dlm peti sejuk sbb besar 2L! While stocks last! 😍💯 Btw, 10% off of everything! Raya haji promo! So grab now! Pm 01112430855 now! Lets deal at its best!💋 #tupperwaremalaysia #terengganu #kelantan #besut #jertih #machang #sayajual #uitm #ipg #upm #ukm #mothercaremalaysia #tupperwarebesut #tupperwarekelantan #tupperwaremachang #tupperwaremalaysiabrands
Kebaikkan OSTEMATRIX untuk ibu mengandung dan menyusu: .. 🌹Bayi anda mudah lawas /Tidak Sembelit . 🌹Anda juga mudah lawas /Tidak Sembelit . 🌹Gigi semakin kuat dan tidak berdarah. 🌹Tiada masalah sakit tulang belakang.. 🌹 Memperbaiki masalah gastrik (ibu yang baru melahirkan selalu kesuntukan masa untuk makan) . 🌹Membantu mengawal berat badan (mengurangkan rasa lapar akibat kekurangan glikogen) . 🌹Menyediakan kalsium yang bermutu tinggi kepada anak . 🌹 Tiada lagi masalah kaki kejang . 🌹Bantu perbanyakkan susu ibu . 🌹Seimbangkan paras kalsium semasa haid . 🌹Mencegah osteoporosis . 🌹 Mengurangkan PMS ..l 🌹Alternatif bagi ibu yang tak suka/tak boleh ambil susu laktosa . 🌹Mengawal tekanan darah . 🌹Menguatkan daya ingatan . 🌹Meningkatkan kesihatan tubuh . . Kalsium Ostematrix Shaklee ni bukan sahaja untuk ibu hamil tau..bahkan untuk semua golongan. espcially mereka yang kurang minum susu. . Berminat untuk order OSTEMATRIX, Boleh whatsapp ye🙋 . www.wasap.my/60192347071 . www.wasap.my/60193107071 . Your Trusted SID Shaklee Comie Kalsom 0192347071 . #uitm #ukm #uiam #uitmdihatiku #kosmetik_murahshop #dietsihat #kurus #ostematrix #ostematrixshaklee #ubattulangrapuh #sakiturat #sakitotot   #kalsium #supplementibuhamil #ibuhamil
SALES 👆👆 . TIARA PEPLUM DRESS Price : RM68sm / RM73ss . 🌸Material moss crepe with diamond & lace 🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian 🌸Zip dipergelangan . UKURAN SAIZ M BAHU 15" DADA 36" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 53" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ L BAHU 16" DADA 38" KETIAK 16" PANJANG LENGAN 23" LABUH 54" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SAIZ XL BAHU 17" DADA 40" KETIAK 17" PANJANG LENGAN 24" LABUH 54" #tiarapeplumdress #peplumdress #peplummurah #peplumtop #peplumdressmurah #bajukurung #uitm #utp #utm #ukm #ipoh #johor #kedah #bazaarpaknil #uptown
😘EMPORIO ARMANI ML.EA 09😘 Detail ringkas : 📌TALI LEATHER 📌ANALOG 📌WATER RESISTANT 📌WITH BOX PLAIN . Harga : RM Pos sm rm65/ss rm70 . Berminat wassap disini ya 👇 wassap: http://www.wasap.my/60199054450 . #JamViral #Jamgred #Jamcopy #gshock #jamsport #jammurah #adidasLovers #couple #uitm #usm #ukm #um #uum #politeknik #ootd #stylo #bonia #Adidas #JamDiorMurah #openhouse #jamfossil #jamMurah #trustedSeller #kedaijam #jamDW #megadrama #kakishare #jamgredcopymurahmurah #cechantikEmas #emaskoreamurahmurah
Happy birthday k.anita @redrosesfloristputrajaya 🌹Birthday🌹Anniversary🌹New born🌹konvokesyen🌹Suprise delivery 🌹Hantaran/bunga tgn🌹Kenaikan pangkat 🌹Sireh junjung🌹Majlis perpisahan 🌹Perasmian pejabat/kedai 🌹Dan lain-lain Screenshoot pic 📷 hubungi 👇 call/wsp👉 htpp//:www.wasap.my/60173519819 #suprisedeliveryputrajaya #suprisedelivery #ukm #um #putrajaya #bazarpaknil #bazarakyat #onlineshop #hospitalputrajaya #hospitalserdang #iknputrajaya #presint11 #presint9 #jpm #presintdiplomatik #jpm #jpa #ayer @8
Wow new products! Boleh kongsi dgn mak-mak yg lain! Cantik sgt bila letak dlm peti nmpk tersusun je 😘 While stocks last! 😍💯 Btw, 10% off of everything! Raya haji promo! So grab now! Pm 01112430855 now! Lets deal at its best!💋 #tupperwaremalaysia #terengganu #kelantan #besut #jertih #machang #sayajual #uitm #ipg #upm #ukm #mothercaremalaysia #tupperwarebesut #tupperwarekelantan #tupperwaremachang #tupperwaremalaysiabrands
DROPSHIP WANTED 🔥 Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍 . KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !! Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️ Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃 . Ok la kan RM700 sebulan buat side income. Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑💰 . ❌ Tak perlu pos barang ❌ Tak perlu modal ❌ Tak perlu pegang stok ❌ Tak perlu risau stok habis ke tak Semua tu saya uruskan 😍 . HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA?? Awak.. awak.. . ✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja ✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar ✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG? PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !! Berminat? Jom sertai team saya.. #teamPLKS KLIK JE LINK BAWAH NI UNTUK MENDAFTAR👇👇 https://www.orderproduk.com/signup/200 SELEPAS ANDA MENDAFTAR TERUS PM ATAU WHTSAPP KAMI . KLIK LINK WHTSAPP 👇 www.wasap.my/60136806087/ds #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #student #surirumah #pelajar #model #uitm #uniten #upsi #unisel #upm #ukm #um #klmu #openuniversiti #kuis #ums #uum #oum #ptpl #sideincome #duittambahan #duittepi #duitpoket #sabah #sarawak #selangor #indonesia
DROPSHIP WANTED 🔥 Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍 . KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !! Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️ Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃 . Ok la kan RM700 sebulan buat side income. Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑💰 . ❌ Tak perlu pos barang ❌ Tak perlu modal ❌ Tak perlu pegang stok ❌ Tak perlu risau stok habis ke tak Semua tu saya uruskan 😍 . HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA?? Awak.. awak.. . ✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja ✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar ✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG? PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !! Berminat? Jom sertai team saya.. #teamPLKS KLIK JE LINK BAWAH NI UNTUK MENDAFTAR👇👇 https://www.orderproduk.com/signup/200 SELEPAS ANDA MENDAFTAR TERUS PM ATAU WHTSAPP KAMI . KLIK LINK WHTSAPP 👇 www.wasap.my/60136806087/ds #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #student #surirumah #pelajar #model #uitm #uniten #upsi #unisel #upm #ukm #um #klmu #openuniversiti #kuis #ums #uum #oum #ptpl #sideincome #duittambahan #duittepi #duitpoket #sabah #sarawak #selangor #indonesia
Nayyara Exclusive in PROMO😍😍 . Setiap jahitan kemas tudung ni menjanjikan korang pengalaman yang tak boleh dilupakan bila korang pakai untuk event istimewa. Pernah dengar chiffon crepe? Selesa tau sis material lagi2 tudung senang nak bentuk . Hanya di @thehijabzbyle__ . #lelovers #yourbeauty #yourtaqwa # #tudungfashion #hijabmuslimah #fashiontips #tudungshawl #tudunglabuhmuslimah #uum #usm #utm #ukm #um #johorean #ganukite #selangor #perlis #melaka
DROPSHIP WANTED 🔥 Marketing & networking PinkLady power gila gila beb !! Jom join kami 😍 . KOMISYEN RM70 UNTUK 1 BOTOL !! Jual 5 botol = Komisyen RM350 ☺️ Jual 10 botol = Komisyen RM700 😃 . Ok la kan RM700 sebulan buat side income. Tapi kalau RM700 tu seminggu?? 😱🤑💰 . ❌ Tak perlu pos barang ❌ Tak perlu modal ❌ Tak perlu pegang stok ❌ Tak perlu risau stok habis ke tak Semua tu saya uruskan 😍 . HABISTU.. SAYA JOIN NI BUAT APA?? Awak.. awak.. . ✔ Goyang kaki jer sambil amek fon, copy paste sahaja ✔ Bahan marketing sedia teknik diajar, awak belajar ✔ Ikut arahan, dapat order submit dalam sistem Yelah.. tu jer pon SENANG KE SENANG? PinkLady dah trending sekarang okay. Jangan tunggu lagi, whatsapp sekarang !! Berminat? Jom sertai team saya.. #teamPLKS KLIK JE LINK BAWAH NI UNTUK MENDAFTAR👇👇 https://www.orderproduk.com/signup/200 SELEPAS ANDA MENDAFTAR TERUS PM ATAU WHTSAPP KAMI . KLIK LINK WHTSAPP 👇 www.wasap.my/60136806087/ds #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #student #surirumah #pelajar #model #uitm #uniten #upsi #unisel #upm #ukm #um #klmu #openuniversiti #kuis #ums #uum #oum #ptpl #sideincome #duittambahan #duittepi #duitpoket #sabah #sarawak #selangor #indonesia
. MENARIK KAN?? MAI TENGOK DULU IG KAMI. TENGAH SURVEY NAK BUAT BAJU TEAM OR UNTUK EVENT LAIN? KAT SINI BOLEH PRINT BAJU TIADA MINIMUM ORDER. SEHELAI PUN KAMI TERIMA✨ . UNTUK FREE TSHIRT QUOTATION HARGA SILA TEKAN LINK WS DEKAT BIO ATAU WS NO DIBAWAH 🤗 . ☎️ 014 - 2110598 ☎️ 014 - 2110598 . #hdprint #hdprintmurah #hdprinting #cetakbajusublimation #bajunegeri #bajusukansea #bajurimau #cetakbaju #bajukelas #printbajumurah #tshirtmurah #bajukelasmurah #bajukelas #printbajumurah #sayacetakbaju #printbaju #uitm #bajuuitm #ukm #um #heatpress #silkscreen #printingpress #unikl #student #kuis #uitm #uum
Wow new products! Hot and cold tumblr! Boleh simpan dalam kete 😘 While stocks last! 😍💯 Btw, 10% off of everything! Raya haji promo! So grab now! Pm 01112430855 now! Lets deal at its best!💋 #tupperwaremalaysia #terengganu #kelantan #besut #jertih #machang #sayajual #uitm #ipg #upm #ukm #mothercaremalaysia #tupperwarebesut #tupperwarekelantan #tupperwaremachang #tupperwaremalaysiabrands
Tak perlu tunggu harga murah untuk mulakan belian gram emas pertama. Ada duit terus beli takut nanti tunggu2 duit habis pula. Jom saya bantu untuk mulakan belian emas pertama anda ☎️0197294431 #jomsimpanemas #publicgold #1kilo1family #1gram1bulan #GAP #EPP #ukm #ukmkl #cheras #gold999
@redrosesfloristputrajaya 🌹Birthday🌹Anniversary🌹New born🌹konvokesyen🌹Suprise delivery 🌹Hantaran/bunga tgn🌹Kenaikan pangkat 🌹Sireh junjung🌹Majlis perpisahan 🌹Perasmian pejabat/kedai 🌹Dan lain-lain Screenshoot pic 📷 hubungi 👇 call/wsp👉 htpp//:www.wasap.my/60173519819 #suprisedeliveryputrajaya #suprisedelivery #ukm #um #putrajaya #bazarpaknil #bazarakyat #onlineshop #hospitalputrajaya #hospitalserdang #iknputrajaya #presint11 #presint9 #jpm #presintdiplomatik #jpm #jpa #ayer @8
Wow new products! While stocks last! 😍💯 Btw, 10% off of everything! Raya haji promo! So grab now! Pm 01112430855 now! Lets deal at its best!💋 #tupperwaremalaysia #terengganu #kelantan #besut #jertih #machang #sayajual #uitm #ipg #upm #ukm #mothercaremalaysia #tupperwarebesut #tupperwarekelantan #tupperwaremachang #tupperwaremalaysiabrands
Halo guys😊 Kami dari UKM-UPM ingin memberikan informasi nih ke kalian yang mau daftar di UPM... Jadi, UKM-UPM akan membuka pendaftaran lhoo untuk anggota baru UPM!! Nah pendaftaran dimulai dari tanggal 15 Agustus - 1 September 2018☺️ Bagi yang masih bingung bagaimana cara mendaftarnya, tenang aja karena cukup scan barcode.. tinggal swipe kekanan untuk liat barcodenya yaaa!☺️ dan bisa juga dengan membuka link di bawah ini: https://bit.ly/2OzpYIk Setelah membuka link, kamu dapat langsung download formulir pendaftarannya lhoo! Nah jika ada yang masih bingung, bisa banget nih menghubungi kontak yang ada dibawah ini: Kampus Semanggi : Christine: 0857 8192 6896 / (line) christ_balai Kampus BSD : Yosua : 0878 7524 6070 / (Line) ylewi13 Terima kasih☺️ Ada Usaha, Ada Karya Working Together Means Winning Together..! 😊😊😊 #WTMWT #BanggaAtma #UnitPenelitianMahasiswa #UPM #UKMPenelitian #UKM #UKMAtmaJaya #UKMAtma
DW LEATHER . Detail ringkas 📌GRAD 2A 📌ANALOG 📌LEATHER 📌MEN SIZE 📌WITH PLAIN BOX . Harga : POS SM RM40/SS RM50 . Berminat wassap disini ya 👇 wassap: http://www.wasap.my/60199054450 . #JamViral #Jamgred #Jamcopy #gshock #jamsport #jammurah #adidasLovers #couple #uitm #usm #ukm #um #uum #politeknik #ootd #stylo #bonia #Adidas #JamDiorMurah #openhouse #jamfossil #jamMurah #trustedSeller #kedaijam #jamDW #megadrama #kakishare #jamgredcopymurahmurah #cechantikEmas #emaskoreamurahmurah
Assalamualaikum ... 😘 . 📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋🇲🇾 🇲🇾 . 🔥B.C ISHUTAL INTERNATIONAL JAPAN DENIM BACKPACK . ↔SAIZ : 20L ↔MATERIAL : JEANS DENIM FABRIC ↔COLORS : DARK BLUE JEANS COLOR ↔ONE FRONT POCKET . ↔CONDITION BUNDLE: 10/10 TERBAIK👍↔'LIKE NEW Condition' ↔Excellent Quality Condition 🎖🎖 ↔Warna Masih Padu lagi! Cun 👌 ↔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar. . HARGA : 💲-RM 52 PERCUMA POSTAGE POSLAJU (Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak) . ✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292 =========================== ** 🔥URUSAN JUAL BELI SECARA ONLINE POSLAJU SAHAJA🔥 =========================== ** . 📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak. NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja). 🌹 #kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam #kakishopping #bundleonline #bajuuniqlo
Halo guys😊 Kami dari UKM-UPM ingin memberikan informasi nih ke kalian yang mau daftar di UPM... Jadi, UKM-UPM akan membuka pendaftaran lhoo untuk anggota baru UPM!! Nah pendaftaran dimulai dari tanggal 15 Agustus - 1 September 2018☺️ Bagi yang masih bingung bagaimana cara mendaftarnya, tenang aja karena cukup scan barcode.. tinggal swipe kekanan untuk liat barcodenya yaaa!☺️ dan bisa juga dengan membuka link di bawah ini: https://bit.ly/2OzpYIk Setelah membuka link, kamu dapat langsung download formulir pendaftarannya lhoo! Nah jika ada yang masih bingung, bisa banget nih menghubungi kontak yang ada dibawah ini: Kampus Semanggi : Christine: 0857 8192 6896 / (line) christ_balai Kampus BSD : Yosua : 0878 7524 6070 / (Line) ylewi13 Terima kasih☺️ Ada Usaha, Ada Karya Working Together Means Winning Together..! 😊😊😊 #WTMWT #BanggaAtma #UnitPenelitianMahasiswa #UPM #UKMPenelitian #UKM #UKMAtmaJaya #UKMAtma
Wow new products! Boleh dimasukkan dlm microwave! Dpt tali juga! While stocks last! 😍💯 Btw, 10% off of everything! Raya haji promo! So grab now! Pm 01112430855 now! Lets deal at its best!💋 #tupperwaremalaysia #terengganu #kelantan #besut #jertih #machang #sayajual #uitm #ipg #upm #ukm #mothercaremalaysia #tupperwarebesut #tupperwarekelantan #tupperwaremachang #tupperwaremalaysiabrands
Wow new products! Available in red colour too! While stocks last! 😍💯 Btw, 10% off of everything! Raya haji promo! So grab now! Pm 01112430855 now! Lets deal at its best!💋 #tupperwaremalaysia #terengganu #kelantan #besut #jertih #machang #sayajual #uitm #ipg #upm #ukm #mothercaremalaysia #tupperwarebesut #tupperwarekelantan #tupperwaremachang #tupperwaremalaysiabrands
🛍 PROMOSI TIGA HARI SAHAJA 🛍 . . Peminat bawal kat luar sana tu Khalis Aliya dah keluarkan material baru khas untuk peminat setia tudung bawal anti kelepek . Ladybos memang pilih material yng 📍senang bentuk , minimal ironing, tak jarang , high quality dan paling best selesa terletak dekat kepala. . . ✨Material : cotton voile ✨bidang 45 . 🔥NORMAL PRICE : RM25 💥PROMO PRICE : RM20 . . . "maiii lah pakat beli serius tak rugi ❗ " . Berminat boleh tekan link dekat profile okayyy 😘 . . #bawal #bawalcotton #cottonvoile #sayajualtudung #tudungsale #tudungsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungcottonmurah #tudung #tudungbawal #agentkhalisaliya #tudungsale #tudungcottonsale #tudungonpoint #uitm #upm #ukm #usm #student #studentlife
Kredit dana tunai untuk pengusaha atau pegawai Cepat, mudah dan aman, diawasi OJK dan dijamin LPS 🏦 Bank Perkreditan Rakyat 📦 IG: kredit.jogja 📱 SMS: 081338868114 💰 Budayakan bertemu langsung 📌 Khusus Jogja #kreditjogja #kredit #kreditmurah #pinjamuang #pinjaman #yogyakarta #kreditgampang #pinjamandana #kur #pinjamancepatjogja #kreditcepat #dana #danacepatcair #danacepat #ukm #umkm
Salam Gadai Mas Banyak hal bisa dilakukan untuk membuat bangsa ini semakin maju. Cara paling sederhananya adalah dengan tidak melupakan jasa para pahlawan. Jayalah Negeriku... INDONESIA Selamat HUT ke-73 Kemerdekaan RI www.gadaimas.com . . . #gadai #pergadaian #gadaiemas #madura #bisnis #pengusaha #ukm #pinjaman #investasi #investasiemas #gadaimadura #gadaijatim #danatunai #pinjamantunai #pinjamandana #gadaimas #kreditmas #cicilan
🛍 PROMOSI TIGA HARI SAHAJA 🛍 . . Peminat bawal kat luar sana tu Khalis Aliya dah keluarkan material baru khas untuk peminat setia tudung bawal anti kelepek . Ladybos memang pilih material yng 📍senang bentuk , minimal ironing, tak jarang , high quality dan paling best selesa terletak dekat kepala. . . ✨Material : cotton voile ✨bidang 45 . 🔥NORMAL PRICE : RM25 💥PROMO PRICE : RM20 . . . "maiii lah pakat beli serius tak rugi ❗ " . Berminat boleh tekan link dekat profile okayyy 😘 . . #bawal #bawalcotton #cottonvoile #sayajualtudung #tudungsale #tudungsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungcottonmurah #tudung #tudungbawal #agentkhalisaliya #tudungsale #tudungcottonsale #tudungonpoint #uitm #upm #ukm #usm #student #studentlife
[BASIC MINISKIRT] "Beli baju cantik tapi pendek yang amat 😣😣 Sayang kalau tak pakai sebab cantik sangat, macam mana niiii 😫" Eh awak, janganlah risau sangat. Basic Miniskirt kan adaaa 😉 Labuh menutup punggung dan peha, memang sesuai laa dipakai dengan baju awak tadi tu 🤭 Mahal? Eh takdelah, RM19 je awak 😍 Ada lebih 10 warna menarik untuk awak grab sekarang! For fast order/detail boleh terus klik link kat profile @doubleu_closet tau 😉 #miniskirtmuslimahmurah #miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtviral #miniskirtmuslimah #miniskirtmalaysia #skirtextendermurah #skirtmuslimah #skirttutupaurat #skirtextender #skirttutuppunggung #skirtmuslimahmurah #skirtmuslimahmalaysia #sayajualminiskirtmurah #sayajualmurah #sayacariminiskirt #sayajualminiskirt #iiumonline #iium #upm #ukm #uitm #iiumgombak #ipgkk #iiumkuantan #unisza #usim #kuis #upsi
🛍 PROMOSI TIGA HARI SAHAJA 🛍 . . Peminat bawal kat luar sana tu Khalis Aliya dah keluarkan material baru khas untuk peminat setia tudung bawal anti kelepek . Ladybos memang pilih material yng 📍senang bentuk , minimal ironing, tak jarang , high quality dan paling best selesa terletak dekat kepala. . . ✨Material : cotton voile ✨bidang 45 . 🔥NORMAL PRICE : RM25 💥PROMO PRICE : RM20 . . . "maiii lah pakat beli serius tak rugi ❗ " . Berminat boleh tekan link dekat profile okayyy 😘 . . #bawal #bawalcotton #cottonvoile #sayajualtudung #tudungsale #tudungsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungcottonmurah #tudung #tudungbawal #agentkhalisaliya #tudungsale #tudungcottonsale #tudungonpoint #uitm #upm #ukm #usm #student #studentlife
Shawl tak perlu iron, time tengah rushing just grab dan pakai. Setel ! 👍 . Printed Bubble Shawl . Material : Soft Bubble Size : app 1.8 x 0.7 m Jahitan baby seam Harga : RM15 /pc exc pos --- . Whatsapp 6012 6234091 (atau klik link di bio) --- . #shawlbubblecorak #shawlbubblecorakbunga #pintedbubbleshawl #shawlprintedbunga #shawlcorakpucci #softbubbleprinted #softbubblepucci #bubbleshawlborong #bubbleshawlprinted #shawlraya2018 #tudungraya2018 #shawlbubbleborong #BT3helaiRM50 #BT5helaiRM70 #ukm #uia #usm #bisnescikgu #bisneskecilan
🛍 PROMOSI TIGA HARI SAHAJA 🛍 . . Peminat bawal kat luar sana tu Khalis Aliya dah keluarkan material baru khas untuk peminat setia tudung bawal anti kelepek . Ladybos memang pilih material yng 📍senang bentuk , minimal ironing, tak jarang , high quality dan paling best selesa terletak dekat kepala. . . ✨Material : cotton voile ✨bidang 45 . 🔥NORMAL PRICE : RM25 💥PROMO PRICE : RM20 . . . "maiii lah pakat beli serius tak rugi ❗ " . Berminat boleh tekan link dekat profile okayyy 😘 . . #bawal #bawalcotton #cottonvoile #sayajualtudung #tudungsale #tudungsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungcottonmurah #tudung #tudungbawal #agentkhalisaliya #tudungsale #tudungcottonsale #tudungonpoint #uitm #upm #ukm #usm #student #studentlife
Shawl tak perlu iron, time tengah rushing just grab dan pakai. Setel ! 👍 . Printed Bubble Shawl . Material : Soft Bubble Size : app 1.8 x 0.7 m Jahitan baby seam Harga : RM15 /pc exc pos --- . Whatsapp 6012 6234091 (atau klik link di bio) --- . #shawlbubblecorak #shawlbubblecorakbunga #pintedbubbleshawl #shawlprintedbunga #shawlcorakpucci #softbubbleprinted #softbubblepucci #bubbleshawlborong #bubbleshawlprinted #shawlraya2018 #tudungraya2018 #shawlbubbleborong #BT3helaiRM50 #BT5helaiRM70 #ukm #uia #usm #bisnescikgu #bisneskecilan
Udah 200 belum kotaknya? . Edisi ngelembur bikin Rocis custome size untuk aqiqahan loyal customer besok pagi👶👶👶👶👶🤩🤩🤩 . . . . #baby #bayi #bapak #ibu #mama #papa #bunda #ayah #nenek #kakek #betawi #lahiran #syukuran #sedekah #order #preorder #pesan #pesanan #snackbox #aqiqah #akikah #bekasi #depok #jakarta #roti #pesanroti #ukm #umkm #bread #butter
Shawl tak perlu iron, time tengah rushing just grab dan pakai. Setel ! 👍 . Printed Bubble Shawl . Material : Soft Bubble Size : app 1.8 x 0.7 m Jahitan baby seam Harga : RM15 /pc exc pos --- . Whatsapp 6012 6234091 (atau klik link di bio) --- . #shawlbubblecorak #shawlbubblecorakbunga #pintedbubbleshawl #shawlprintedbunga #shawlcorakpucci #softbubbleprinted #softbubblepucci #bubbleshawlborong #bubbleshawlprinted #shawlraya2018 #tudungraya2018 #shawlbubbleborong #BT3helaiRM50 #BT5helaiRM70 #ukm #uia #usm #bisnescikgu #bisneskecilan
Shawl tak perlu iron, time tengah rushing just grab dan pakai. Setel ! 👍 . Printed Bubble Shawl . Material : Soft Bubble Size : app 1.8 x 0.7 m Jahitan baby seam Harga : RM15 /pc exc pos --- . Whatsapp 6012 6234091 (atau klik link di bio) --- . #shawlbubblecorak #shawlbubblecorakbunga #pintedbubbleshawl #shawlprintedbunga #shawlcorakpucci #softbubbleprinted #softbubblepucci #bubbleshawlborong #bubbleshawlprinted #shawlraya2018 #tudungraya2018 #shawlbubbleborong #BT3helaiRM50 #BT5helaiRM70 #ukm #uia #usm #bisnescikgu #bisneskecilan
🛍 PROMOSI TIGA HARI SAHAJA 🛍 . . Peminat bawal kat luar sana tu Khalis Aliya dah keluarkan material baru khas untuk peminat setia tudung bawal anti kelepek . Ladybos memang pilih material yng 📍senang bentuk , minimal ironing, tak jarang , high quality dan paling best selesa terletak dekat kepala. . . ✨Material : cotton voile ✨bidang 45 . 🔥NORMAL PRICE : RM25 💥PROMO PRICE : RM20 . . . "maiii lah pakat beli serius tak rugi ❗ " . Berminat boleh tekan link dekat profile okayyy 😘 . . #bawal #bawalcotton #cottonvoile #sayajualtudung #tudungsale #tudungsenangbentuk #tudungbawalmurah #tudungcottonmurah #tudung #tudungbawal #agentkhalisaliya #tudungsale #tudungcottonsale #tudungonpoint #uitm #upm #ukm #usm #student #studentlife
Halo guys😊 Kami dari UKM-UPM ingin memberikan informasi nih ke kalian yang mau daftar di UPM... Jadi, UKM-UPM akan membuka pendaftaran lhoo untuk anggota baru UPM!! Nah pendaftaran dimulai dari tanggal 15 Agustus - 1 September 2018☺️ Bagi yang masih bingung bagaimana cara mendaftarnya, tenang aja karena cukup scan barcode.. tinggal swipe kekanan untuk liat barcodenya yaaa!☺️ dan bisa juga dengan membuka link di bawah ini: https://bit.ly/2OzpYIk Setelah membuka link, kamu dapat langsung download formulir pendaftarannya lhoo! Nah jika ada yang masih bingung, bisa banget nih menghubungi kontak yang ada dibawah ini: Kampus Semanggi : Christine: 0857 8192 6896 / (line) christ_balai Kampus BSD : Yosua : 0878 7524 6070 / (Line) ylewi13 Terima kasih☺️ Ada Usaha, Ada Karya Working Together Means Winning Together..! 😊😊😊 #WTMWT #BanggaAtma #UnitPenelitianMahasiswa #UPM #UKMPenelitian #UKM #UKMAtmaJaya #UKMAtma
Halo guys😊 Kami dari UKM-UPM ingin memberikan informasi nih ke kalian yang mau daftar di UPM... Jadi, UKM-UPM akan membuka pendaftaran lhoo untuk anggota baru UPM!! Nah pendaftaran dimulai dari tanggal 15 Agustus - 1 September 2018☺️ Bagi yang masih bingung bagaimana cara mendaftarnya, tenang aja karena cukup scan barcode.. tinggal swipe kekanan untuk liat barcodenya yaaa!☺️ dan bisa juga dengan membuka link di bawah ini: https://bit.ly/2OzpYIk Setelah membuka link, kamu dapat langsung download formulir pendaftarannya lhoo! Nah jika ada yang masih bingung, bisa banget nih menghubungi kontak yang ada dibawah ini: Kampus Semanggi : Christine: 0857 8192 6896 / (line) christ_balai Kampus BSD : Yosua : 0878 7524 6070 / (Line) ylewi13 Terima kasih☺️ Ada Usaha, Ada Karya Working Together Means Winning Together..! 😊😊😊 #WTMWT #BanggaAtma #UnitPenelitianMahasiswa #UPM #UKMPenelitian #UKM #UKMAtmaJaya #UKMAtma
Ramai betul dok pakat tanyaaaa ada lagi kaaaa design ni.. Meyh cheq nak habaq mai.. Laaa ni ada lagiii.. Sapa nakk order tuuu meyh lekaihhhh... Bukan apaaa cheq takut satgii lambat2 habisss belakaaa baru hangpaa taw.. Sbb kitaaa tak restockk da😊😊 . Malaysia Baru 🌠 -Tidak ketinggalan juga lagi 1 design khas sempena kemerdekaan ni. Bertemakan warna bendera Malaysia, di adaptasikan corak pada tudung. Memang cantik di gayakan dan menjadikan anda lain daripada yang lain. Grab it fast lovely ! #malaysiaku #malaysia #negarakumalaysia #tudungbawal #merdeka #bawaltia #bawalprinted #bawalmurah #borongtudung #terbaik #shawlplain #bawalplain #shawl #bawalsatin #koreansilk #bawalchiffon #jubah #uum #uitm #ukm #tudungmurah #tudungbawal #unikl #ootd #tv3 #bajuraya #jubah #handsock #reviewmalaysia #cintabukankristal
🔥PREMIUM CRUSH CHIFFON🔥 Inspired by Mira Filzah . RM25/sehelai 1.9 x 0.8m Materials Chiffon . BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE (Ss + RM5 if more than 3 pcs) . To purchase whatsapp 0177644067 . #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah #wideshawl #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #premiumcrush #shawlcrush #shawlmirafilzah
VINTAGE PANTS RM5 (VP5) . 📬 Postage 1 - 2 helai : RM8 sm | RM14 ss 3 - 5 helai : RM14 sm | RM22 ss . ============================= Order whatsapp 011-33394773 atau Click je link whatsapp di bio 📲🌸 ============================= . 🚫 COLOUR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING 🚫 . . #vintage #vintagepant #vintagepants #vintagepantsborong #vintagepantsmurah #vintagepantsmurahmalaysia #vintagepantsmalaysia #vintagepantspreloved #vintagepantsrm5 #vintagepantsviral #terapiinstagram #uitm #upm #ukm #kptm #unisel #politeknik #ootd #uitmshahalam #shahalam #uitmpuncakalam #putrajaya #bangi #wangsamaju
🔥PREMIUM CRUSH CHIFFON🔥 Inspired by Mira Filzah . RM25/sehelai 1.9 x 0.8m Materials Chiffon . BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE (Ss + RM5 if more than 3 pcs) . To purchase whatsapp 0177644067 . #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah #wideshawl #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #premiumcrush #shawlcrush #shawlmirafilzah
🔥PREMIUM CRUSH CHIFFON🔥 Inspired by Mira Filzah . RM25/sehelai 1.9 x 0.8m Materials Chiffon . BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE (Ss + RM5 if more than 3 pcs) . To purchase whatsapp 0177644067 . #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah #wideshawl #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #premiumcrush #shawlcrush #shawlmirafilzah
🌸Cath Kidston ⬇SlingBag RM50 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss . 🆓FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas Size 28(lebar) x 23(tinggi)cm . √ Mempunyai 7 Compartment BerZip serta Poket dikiri & kanan bag √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated(kalis air) √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak & Ringan serta Mudah dibawa kemana2. √ Boleh bawa pergi jalan-jalan, kerja, kolej, universiti, tuisyen, mall, makan angin, holiday. √ Muat untuk mengisi 1L botol, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, telekung, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers, kosmetik & macam2 lagi. . Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . #slingbag #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysiamurah #sales #murahmurah #onlineshopmurah #malaysiablogshop #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #malaysia #onlinebazaar #igersmalaysia #readystock #lokalah #sayajualmurah #uitm #kpmim #ukm #umk #kelantan #terengganu #pahang
Selamat malam semua🌹 . BARANG BAIK KENA KONGSI! °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° King Top RM56.60 - 10,000 unit terakhir Iris Top - RM70.75 -10,000 unit terakhir Bulan September adalah bulan terakhir untuk anda mendapatkan penapis air beralkali rendah tiga suhu King Top dengan harga serendah ini. Mulai Oktober akan bermula dengan kontrak minima 5 tahun sahaja 50% sudah dibooking. Baki 50% up for grab. Bulan Ogos ni, 10,000 unit habis dalam masa 5 jam. Dijangka September ni akan habis dalam masa 2 jam. First come first serve. Kami hanya perlukan salinan IC depan untuk book. Ayuh jangan lepaskan peluang ini! RM56.60 bersamaan hanya RM1.80 sehari untuk bekalan air mineral bersih siap panas dan sejuk untuk kegunaan keluarga seharian. Best investment you can ever make! Dengan RM1.80 sehari anda bakal dapat: 🆓 Percuma Penghantaran 🆓 Percuma Pemasangan 🆓 Percuma Servis Setiap 4 Bulan Selama 7 Tahun 🆓 Percuma Tukar Filter Baru Setiap 4 Bulan Selama 7 Tahun 🆓 Percuma Pemasangan Semula Di Tempat Baru 🆓Jaminan Alat Ganti Kerosakan Selama 7 Tahun . No hidden charge. No hidden cost. We are more than happy to serve you! Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register? . Jom order penapis air cuckoo dengan saya, agent cuckoo anda di: 📱0175863181 📱0175863181
🔥PREMIUM CRUSH CHIFFON🔥 Inspired by Mira Filzah . RM25/sehelai 1.9 x 0.8m Materials Chiffon . BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE (Ss + RM5 if more than 3 pcs) . To purchase whatsapp 0177644067 . #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton #bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah #wideshawl #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #premiumcrush #shawlcrush #shawlmirafilzah
1-2 sapuan jurr then biarkan 3-5saat ♥️🤗 plump, smooth & super comfy ⭐ jum COD IPOH @ walkin mydin meru. COD Bangi start 8/9/2018. #ipoh #mydinmeru #meruraya #bangi #kajang #ukmbangi #ukmcheras #bangigateway #perak #chepor #pekanipoh #selangor #klebang #puo #politeknikungkuomar #universitikebangsaanmalaysia #ukm #bercham #manjoi #jelapang #kualakangsar #lumut #silibin #bandarbarubangi #ktmukm
next page →