#um

2,077,052 posts

Loading...
Desejo uma ótima semana pra todos nós! Sonhar não custa nada né!? Que venham as realizações então!💜 #amor #paz #harmonia #quererbem #respeito #cada #um #na #sua #liberdade #de #alma
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
Muitos querem oque você tem, mas vão desistir quando souberem o preço que você pagou 👊🏻🤨✨ #modelo #model #man #boy #mister #muitos #veem #meu #trofeu #poucos #minhas #cicatrizes #nada #e #facil #nunca #foi #um #dia #chego #la #socoisasboas #deusnocomando #sejaforte #amiga #boasemana
Let’s Get You An Appointment 🔥✂️_______________________________________ Double Tap❤️, Leave Comment, #TellMeWatcaThink 🤷🏾‍♂️ #ExtraKripsyOrWhat ? #VIPsOnly 🔥 __________________________________ #DrKliipxTheStylist #ExtraKrispy ❗️😃 #issalituation 🔥‼️‼️ ________________________________🔥🔥🔥 APPOINTMENTS ARE AVAILABLE Limited RSVP Book Your Spot With Ur Favorite STYLIST Asap Dm For Contacting And Booking ❤️✊🏿_________________________________(((💥All Haircuts & Styles 💥💈✂️✂️🗣 (Refer)Bring A Friend 25% Off AllTypesOfHair #DesignsAreIncluded _________________________________ Also 👣Follow 💈💈✂️👨🏾‍💻💪🏾 @mystylekliipx @mystylekliipx @mystylekliipx #Broward #Pompano #likeforlikes #likes #HairStylistOfBroward #Lauderdale #Dade #Miami #Tampa #Fau #Bcu #UM #Fcu #ucf #orlando #LLJA26 🕊 #Florida #UrFavoriteStylist #CleanKliipx #Florida #FloridaStylist #FloridaBarber #DrKliipxTheStylist #YouTube #Video ✂️
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
Brigadeiro de Limão Siciliano com Ganache. A arte na colher também foi feita por nós @claudiaamonn 😍 . . #LeneDoces #DocesSimples #DocesPersonalizados #Tema #Parque #Um #Brigadeiro #BrigadeiroDourado #BrigadeiroDeColher #Candy #Sugar #FeitoComAmoreCarinho
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
♥♪ღ♪░B░E░A░U░T░I░F░U░L░♪ღ♪♥ #um #mundo #com #mas #amor
#@massafelipe19 # #esse já não é mais novidade# #ultima pintura usada na Ferrari # #um dos mais bonitos nossos# #PaintedbyliderF1 # #LiderF1 .com.br# #@guiboua #
STOCK LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS!! SEKALI MASUK ZASSSSS HABIS!! LAMBAT TAK MERASA! Cepat dapatkan #kebayacotton kita sebelum kehabisan stock dan SEBELUM TERLAMBAT! . Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia. . Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. . More than 100 designs! Come and get it. SAPA TAK BELI DIA RUGI! . #angguncottoncollection #dhiacotton #sayajualmurah #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm . Whatsapp now : ⤵ 0173815853
#Um Luxo😍
Let’s Get You An Appointment 🔥✂️_______________________________________Double Tap❤️, Leave Comment, #TellMeWatcaThink 🤷🏾‍♂️ #ExtraKripsyOrWhat ? #VIPsOnly 🔥 __________________________________ #DrKliipxTheStylist #ExtraKrispy ❗️😃 #issalituation 🔥‼️‼️ ________________________________🔥🔥🔥 APPOINTMENTS ARE AVAILABLE Limited RSVP Book Your Spot With Ur Favorite STYLIST Asap Dm For Contacting And Booking ❤️✊🏿_________________________________(((💥All Haircuts & Styles 💥💈✂️✂️🗣 (Refer)Bring A Friend 25% Off AllTypesOfHair #DesignsAreIncluded _________________________________ Also 👣Follow 💈💈✂️👨🏾‍💻💪🏾 @mystylekliipx @mystylekliipx @mystylekliipx #Broward #Pompano #likeforlikes #likes #HairStylistOfBroward #Lauderdale #Dade #Miami #Tampa #Fau #Bcu #UM #Fcu #ucf #orlando #LLJA26 🕊 #Florida #UrFavoriteStylist #CleanKliipx #Florida #FloridaStylist #FloridaBarber #DrKliipxTheStylist #YouTube #Video ✂️
Berita gempak untuk #BAlovers #bellaammaralovers ❤❤❤ . . . Sale sempena @bellaamara #BATurns6 🎉🎉🎉 . Swipe left 😍 . . . . ❌ no service charges . . ✅ free postage for SM . . ✅ free gift : 🎁 Paperbag BA + 🎁 Exclusive Box BA . . . Jom whatsapp Farah 📲 019-5924813 . . Atau klik link www.wasap.my/60195924813 . . . #ArissaJubah #AriannaDress #RoyalBellaJubah #RabeccaDress #bellaammara #jubah #teamPowerBASA #bajukurung #jubahmuslimah #bajuraya #dress #uitm #uum #um #minaz #leeyanarahman #sugarscarf #love #sale #shawlpublika #ariani #calaqisya #jubahsouq #jubahblingbling #bawal #bajukurungmoden #kurungblingbling
@muggsysystem @muggsysystem @muggsysystem 🚨🚨🦍🍽🚨🚨🙌University of Miami Hurricane🙌 Anthony Mack @iam_anthonymack getting this 🦍GorillaFood🍽‼️‼️ Welcome to the JUNGLE🦍🦍🏀🏀 Seize the moment because some opportunities don’t come twice‼️ - - - - - - Music: Adam and Eve by Nas - - - - - - - - #basketball #basketballneverstops #basketballislife #ballislife #basketballplayer #sports #basketballtraining #instabasketball #universityofmiami #baller #hoop #training #umbasketball #active #bball #ncaa #collegehoops #miami #gorillafood #instagood #grindseason #soflo #bucket #um #nba #training #bestoftheday @muggsysystem
🚨🚨🦍🍽🚨🚨🙌University of Miami Hurricane🙌 Anthony Mack @iam_anthonymack getting this 🦍GorillaFood🍽‼️‼️ Welcome to the JUNGLE🦍🦍🏀🏀 Seize the moment because some opportunities don’t come twice‼️ - - - - - - Music: Adam and Eve by Nas - - - - - - - - #basketball #basketballneverstops #basketballislife #ballislife #basketballplayer #sports #basketballtraining #instabasketball #universityofmiami #baller #hoop #training #umbasketball #active #bball #ncaa #collegehoops #miami #gorillafood #instagood #grindseason #soflo #bucket #um #nba #training #bestoftheday @gefit23
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
#mas #um #bom #dia #🏁
📌 CODE: R06 . Anda sedang mencari KERJA 💸 . Tapi tiada RESUME ?? Dan kesuntukan masa ⌛ . Jangan risau 😊 Admin ada penyelesaian . Mari dapatkan RESUME MENARIK dan KEMAS daripada @resume.stylo dengan harga yang berpatutan 😍 . Bukan itu sahaja, WARNA RESUME juga boleh DITUKAR mengikut pilihan 💕💕 . MACAM MANA NAK TEMPAH? Mudah saja 😎 . 🌼 DM/ Whatsapp code resume 🌼 Berikan details 🌼 Tunggu email daripada Admin dan PRINT! . Tunggu apa lagi ! Cepat DM / Whatsapp 0127008684 . Atau . Tinggalkan "PM SAYA" di ruangan komen 🍁 . #resumemurah #resume #resumeinfografik #resumemenarik #resumekerja #servisresume #sayajualresume #resumecantik #uitm #utm #unimas #unimap #uniten #mmu #utp #unisel #uia #uiam #usm #usim #politeknik #unisza #umk #intern #unikl #uum #um #ukm
📌 CODE: R05 . Anda sedang mencari KERJA 💸 . Tapi tiada RESUME ?? Dan kesuntukan masa ⌛ . Jangan risau 😊 Admin ada penyelesaian . Mari dapatkan RESUME MENARIK dan KEMAS daripada @resume.stylo dengan harga yang berpatutan 😍 . Bukan itu sahaja, WARNA RESUME juga boleh DITUKAR mengikut pilihan 💕💕 . MACAM MANA NAK TEMPAH? Mudah saja 😎 . 🌼 DM/ Whatsapp code resume 🌼 Berikan details 🌼 Tunggu email daripada Admin dan PRINT! . Tunggu apa lagi ! Cepat DM / Whatsapp 0127008684 . Atau . Tinggalkan "PM SAYA" di ruangan komen 🍁 . #resumemurah #resume #resumeinfografik #resumemenarik #resumekerja #servisresume #sayajualresume #resumecantik #uitm #utm #unimas #unimap #uniten #mmu #utp #unisel #uia #uiam #usm #usim #politeknik #unisza #umk #intern #unikl #uum #um #ukm
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
📌 CODE: R04 . Anda sedang mencari KERJA 💸 . Tapi tiada RESUME ?? Dan kesuntukan masa ⌛ . Jangan risau 😊 Admin ada penyelesaian . Mari dapatkan RESUME MENARIK dan KEMAS daripada @resume.stylo dengan harga yang berpatutan 😍 . Bukan itu sahaja, WARNA RESUME juga boleh DITUKAR mengikut pilihan 💕💕 . MACAM MANA NAK TEMPAH? Mudah saja 😎 . 🌼 DM/ Whatsapp code resume 🌼 Berikan details 🌼 Tunggu email daripada Admin dan PRINT! . Tunggu apa lagi ! Cepat DM / Whatsapp 0127008684 . Atau . Tinggalkan "PM SAYA" di ruangan komen 🍁 . #resumemurah #resume #resumeinfografik #resumemenarik #resumekerja #servisresume #sayajualresume #resumecantik #uitm #utm #unimas #unimap #uniten #mmu #utp #unisel #uia #uiam #usm #usim #politeknik #unisza #umk #intern #unikl #uum #um #ukm
Com @arthurscovino no último dia de sua exposição #Um caboclo na casa da Luz
Mencari hadiah yg unik dan penuh kejutan utk yg tersayang? 🤔🤔 . BoxofSuprise.co menawarkan Explosion Box dari harga serendah RM25 shj! 😱😱 . Visit ig sis @boxofsuprise.co utk lihat contoh design n feedback customers. 😍 . #explosionbox #suprisebox #giftbox #explosionboxmurah #explosionboxmalaysia #sayajualexplosionbox #sayajualgiftbox #sayajual #suprisegift #birthdaysuprise #birthdaygift #birthdaypresent #birthday #bazaarpaknil #bazaarkeknis #uitm #utm #um #ukm #gmi #kptm #upsi #uia #upm
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
And Mike, the feeling goes so well between us, I have the impression to know him forever! I have not heard from Dean since I left, which makes me sad, but I think he must be busy in California with his girlfriend. But Mike makes me completely forget about Dean ... I’m so lost! . . #simstagram #theesims #sims4 #sims4rp #selfie #4Ittinstagood #style #fashion #interiordesign #simscc #sims4cc #um #ts4 #ea #origin #sims3 #thesims4 #sims3rp
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
🌸 BAJU KURUNG COTTON MINI KEBAYA PEPLUM 🌸 . . 💐JENIS KAIN : Kain mermaid / duyung 💐 . . 🌺MATERIAL : english cotton🌺 . ✅Saiz XS-XL ✅Zip ditangan ✅Bf friendly (zip dihadapan) ✅Span nipis dibahu ✅Pinggang half getah, berzip, dan bercangkuk ✅ Kain 100% English Cotton. ✅ Kain lembut dan sejuk. ✅ Kain senang di iron. ✅ Kain yang tidak mengecut. ✅ Warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ✅ Kain cotton yg mudah dijaga ✅ Dijamin berkualiti . . 📲 To order please whatsapp 011-25462790 / 016-2184673 atau boleh terus tekan link dekat atas 👆 . #kurungcottonmurah #kurungcottonenglish #bajukurungcotton #kurungcottoncantik #kurungcottonpahang #kurungcottonmoden #kurungcottonstudent #peplummurah #peplumcottonmurah #peplumcottoncantik #tulipmurah #tulipcottonmurah #kebayamurah #kebayacottonmurah #kebayacottoncantik #minikebayapeplumcantik #uitm #uia #utm #ump #unisza #upm #um #umt #umk
Deus me proteja do inimigo que me ataca, mas principalmente do falso amigo que me abraça #um boa pa noi$ 😏🤙
#_geovanna_modas 💞💕😘 #um charme esse dress
তোমার নিঃশব্দ সেই মুচকি হাসিতে যে এক প্রেমের উপন্যাস ছিলো..সে উপন্যাস এর প্রতিটি লাইন যে আমি কত কোটি বার পড়েছি তা স্রেফ আমার খোদাই জানেন :) #um sorry to u #dedicated :)
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON (ANGGUN) ============================ CIRI - CIRI KAIN ===================== ✅ Kain 100 % Cotton. ✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan INFO PRODUCT: BAJU KURUNG MODERN DESIGN : 👚Moden (bukan jenis potongan ketat) 👚span di bahagian bahu 👚Dart belakang 👚zip blkg ( zip sorok ) JENIS KAIN : 👚Kain selisih depan (kain pakai) 👚 Pinggang full getah ( getah jenis lembut sedap pakai ) HARGA: RM65 EXC POS (RM8sm/RM11ss) #bajukurung #bajukurungmodenmurah #kaincottonmurah #cantik #bajukurunganggun #jualanonline #onlineshopping #butikonline #uiam #uitm #utm #um #uum #upsi #politeknik #usim #usm
Eres libre?... Estamos siendo controlados.... Hablamos de libertad, sin saber que las mayores barreras están dentro de nosotros mismos, y ellas aún existen porque las alimentamos de manera inconsciente... Donde identificas tus condicionamientos??? Por ahí he escuchado decir que la peor prisión es la que te hace creer que eres libre... Gracias @unicorniopsycodelico y @willitattoosink por el logo 🤙 #vida #desarrollopersonal #crecimientopersonal #meditacion #chile #chilegram #instachile #um #ummotors #viaje #trip
[PAID PROMOTE GOAL CUP #3 ] Assalaamualaikum Wr Wb Pentingnya gizi bagi anak-anak dalam masa tumbuh kembang, kadang terlupakan. Lalu bagaimana jika ada biskuit ajaib untuk memenuhi gizi anak dengan spektrum autis serta dapat mengurangi perilaku hiperaktifnya? Tim PKM-K Universitas Negeri Malang, memperkenalkan sebuah produk biskuit terobosan baru @glucafe.cookies. Apa itu Glucafe Cookies dan bagaimana biskuit ini bekerja? 🍪Glucafe Cookies adalah sebuah biskuit khusus anak yang mempunyai spektrum autism, biskuit yang menerapkan terapi diet makanan gluten free dan casein free untuk mengurangi perilaku hiperaktif anak. 🍪Sudah teruji kandungan gizinya, yakni rendah lemak; tinggi protein, kalsium dan vit A; dan yang utama rendah gluten dan casein. 🍪Cukup dengan 35k per box dengan berat bersih 100g, kebutuhan gizi anak Anda akan terpenuhi serta dapat mengurangi perilaku hiperaktifnya dengan mengonsumsi secara rutin. 🍪"Autism is not a disability, it's a different ability" -Stuart Duncan 🍪Bagi yang berminat langsung saja menghubungi kontak berikut: Ig @glucafe.cookies @glucafe.cookies @glucafe.cookies @glucafe.cookies Wa 085298416430 #glucafe #cookies #glucafecookies #cemilanautis #biskuitautis #autis #biskuit #autismalang #malang #food #makanan #jajanan #um #universitasnegerimalang #mahasiswaum #pkmk #pkm #slb #slbautis_um #slbautis #slbautislabum #slbautismalang #slbautisalamanda #slbautisbunda #slbautisma #slbautismeriverkids #slbautis
Respect starts with truth. To take away a man's freedom of choice, even the freedom to make the wrong choice, is to manipulate as though he is a puppet and not a human being. It isn't an accident. Once you leave this behind..... you'll see that• 🍀👌 #storytelling #respect #freedom #modernslavery #predator #mindless #entertainment #puppet #gaslighting #empath #dailynews #foder #voce #e #um #clown #good #karma #quotes #jimcarrey #art #oilpainting #starchild #mine
next page →