#upm

1,367,175 posts

Loading...
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ SPURS HOME 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ ARSENAL 3RD 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
🎀Shawl Bubble Printed Glitter🎀 . Material : Chiffon Bubble Saiz : 1.8meter x 0.8meter Jahitan: Baby seam . Harga : RM15/HELAI exc postage. Poatage + RM7(sm) RM11(ss) . 🎉🎉PROMOSI🎉🎉 3pcs & keatas RM12/helai . untuk order sila whatsapp sis :- +60193441375 . #shawlbubble #johor #penang #shawlbubbleprinted #rawang #bubbleprinted #batangkali #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah #shawl #shahalam #bangi #kualalumpur #melaka #perak #seriiskandar #segamat #upm #uitm #uum #unikl
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ ARSENAL AWAY 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
🎀Shawl Bubble Printed Glitter🎀 . Material : Chiffon Bubble Saiz : 1.8meter x 0.8meter Jahitan: Baby seam . Harga : RM15/HELAI exc postage. Poatage + RM7(sm) RM11(ss) . 🎉🎉PROMOSI🎉🎉 3pcs & keatas RM12/helai . untuk order sila whatsapp sis :- +60193441375 . #shawlbubble #johor #penang #shawlbubbleprinted #rawang #bubbleprinted #batangkali #shawlbubbleplain #shawlbubblemurah #shawl #shahalam #bangi #kualalumpur #melaka #perak #seriiskandar #segamat #upm #uitm #uum #unikl
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ ARSENAL HOME 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
Sebarkan ramai org follow Sale jam 40% masih berjalan.Tag kawan anda. Lelaki puan can pakai. Kata kat kawan rugi sangat tak buy dgn akak. Jgn risau bole pre order book bayar 100 dulu. Whatsapp sis 0145118260 #viral #kakiviral #jammurahmalaysia #otd #watches #upm #artismalaysia #branded #original #love #cool #positive #positif #hashtag #repost ##best #love #kedaijammurah #follow #happy #sukahati #konvokesyen #ukm #utm #utm #usm #ums #umk #uitm #utp #usim #uiam
#Done tempahan #jersi pelanggan kami dari #Johor 💗 Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline 😋 . 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka
🎶Os esperamos cada JUEVES, VIERNES y SÁBADO en la mejor discoteca universitaria de Madrid, @bowi_discoteca ! 🔸 Chicas y chicos GRATIS 🚺 🔸 La mejor música del momento y las zonas VIP más exclusivas. Botellas:1x90€ / 2x160€ /Invitación a cava para grupos!🍸💥Chupitos GRATIS!💃Animación y la mejor música! 📱Información, listas y reservas: 619 XXX XXX #MADRID #Bowi #SquareMadrid #BOWIMADRID #RRPPBOWI #ListasBOWI #Tartufo #mitty #catsmadrid #discotecasMadrid #fiestamadrid #GothamMadrid #kapital #moss #aldany #monMadrid #ShokoMadrid #penelopeMADRID #nochemadrid #partymadrid #laRiviera #PachaMadrid #colonialnorte #uam #ucm #uc3m #uah #urjc #upm
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ BAYERN 3RD 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ BAYERN HOME 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
#Done tempahan #jersi pelanggan kami dari #Johor 💗 Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline 😋 . 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka
Sebarkan ramai org follow Sale jam 40% masih berjalan.Tag kawan anda. Lelaki puan can pakai. Kata kat kawan rugi sangat tak buy dgn akak. Jgn risau bole pre order book bayar 100 dulu. Whatsapp sis 0145118260 #viral #kakiviral #jammurahmalaysia #otd #watches #upm #artismalaysia #branded #original #love #cool #positive #positif #hashtag #repost ##best #love #kedaijammurah #follow #happy #sukahati #konvokesyen #ukm #utm #utm #usm #ums #umk #uitm #utp #usim #uiam
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
. #DONE baju pelanggan kami dari BATU PAHAT.. wrna memang MENYERLAH.. Cun bebbb.. . ✴️SERVIS✴️ ✔️PRINT SPONSOR ✔️PRINT NAMESET ✔️PRINT LOGO . ====================== 🔥NAK JERSI MURAHHH🔥 ====================== . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #achey #bocey #arenafutsalmalaysia #jdt #ligasuper #perak #perlisfa #penangpanthers #theredgiant #peraktbg #melakaunited #kedahfa #kualakrai #kualakraikelantan #dramasangat #dramanur #adam #jersimurahonline
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
Assalamualaikum... BAJU KURUNG PAHANG PRE ORDER BULAN DISEMBER/ JANUARI KINI DIBUKA!! 😍 Jom order sekarang!! 🎀 Tempahan Bridemaids/ event/ konvokesyen dan macam-macam lagi.... HARGA SERENDAH RM60 SAHAJA.!! Material COTTON = ✔ Tak kecut ✔ Tak luntur warna ✔ Tak renyuk ✔ Tak serap peluh Ada pelbagai warna menarik boleh request...😍😍😍 (Tertakluk pada stok yg available) Saiz XS sehingga XL Untuk yang nak 2xl dan ke atas pun bole buat ya... Untuk tempahan boleh Whatsapp 👉👇 +60177030954.. +60177030954.. +60177030954.. #minikurung #kurungmurah #bajukurungpahang #kurungmoden #bajubridesmaid #bajusedondon #bajuraya #uitmshahalam #uitmdihatiku #upm #unisel #ukm #bajucikgu #murahmalaysia #unimap #gv5 #norynaziz #zamani #pengapitpengantin #terlajaklaris #wedding #fesyenterkini #onlineshop #terapiinstagram #igersmalaysia #borongbajukurung
. #DONE baju pelanggan kami dari BATU PAHAT.. wrna memang MENYERLAH.. Cun bebbb.. . ✴️SERVIS✴️ ✔️PRINT SPONSOR ✔️PRINT NAMESET ✔️PRINT LOGO . ====================== 🔥NAK JERSI MURAHHH🔥 ====================== . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #achey #bocey #arenafutsalmalaysia #jdt #ligasuper #perak #perlisfa #penangpanthers #theredgiant #peraktbg #melakaunited #kedahfa #kualakrai #kualakraikelantan #dramasangat #dramanur #adam #jersimurahonline
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
AVAILABLE 7 TOPPING 😍🍫 . RM10 SAHAJA ‼️ 🍫 100% crispy 🍫 200gm 🍫 Tak perlu panaskan 🍫 Mudah dibawa 🍫 Coklat penuh Dm/wasap Tekan link di bio 💙 #choocoby #choocobymurah #chocojar #coklatjar #upm #uia #ukm #uum #perlis #codukm #codupm #coduia #codperlis #coduum #agent #dropship #crispyrice
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
. #DONE baju pelanggan kami dari PENANG.. memang TERBAIKKK.. .. . ✴️SERVIS✴️ ✔️PRINT SPONSOR ✔️PRINT NAMESET ✔️LOGO SULAM . ====================== 🔥NAK JERSI MURAHHH🔥 ====================== . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre . JOM FOLLOW @adeeb_sport_centre #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #achey #bocey #arenafutsalmalaysia #jdt #ligasuper #perak #perlisfa #penangpanthers #theredgiant #peraktbg #melakaunited #kedahfa #kualakrai #kualakraikelantan #dramasangat #dramanur #adam #jersimurahonline
BABY CRAB CRISPY 👉🏻RANGUP 👉🏻MANIS 👉🏻PEDAS - Ade 3 flavour kebabommm! 🍢BBQ 🌶EXTRA HOT 🍲TOMYAM _ Rasa memang sedap dan rangup! Enak di makan begitu sahaja atau sebagai snek dan dicampur dengan makanan yang lain. Diperbuat daripada ketam laut yang segar dan di sira secukup rasa..! Di bersihkan dengan sempurna supaya kebersihan ketam di jamin! - Baby crab crispy merupakan makanan laut yang sangat sedap,dan diakui oleh ramai penggemar makanan laut..Ini bukan ketam yang di awet tetapi ia ketam segar yang di ambik terus dan dibersihkan,dikeringkan dan di sira! - Sekarang tengah viral uollss!!!! Rugi xlayan baby crab crispy ni - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 Whatsapp ➡ 01110986492 ========================== . #beevenom4in1 #makananviral #beevenomskincare #kedah #kelantan #selangor #kl #johor #pahang #perlis #pulaupinang #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #babycrab #uitm #uum #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm #babycrabcrispysedap #babycrabcrispyviral #beevenommurah #skkmbywawairfan #babycrabcrispy .dot #beevenom .dot #lawastore .dot #babycrabcrispy .shop
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ LIVERPOOL AWAY 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
LIKE • COMMENT • TAG TO WIN JERSEY NEW ARRIVAL❗❗❗❗ ❗❗❗❗❗❗❗ LIVERPOOL HOME 18/19 🔥 GRED AAA SIZE AVAILABLE : S,M,L,XL RM35 Nameset Original Spec Available ++++Rm25 POSTAGE INCLUDED🚚 WS DI +60133558116 Pape boleh roger untuk detail ✌ ss dan pm link di bio utk order ye 💯TRUSTED 💯 TRUSTED 💯 TRUSTED #jerseyarsenal #jerseymurahmalaysia #jerseymanchesterunited #jerseyjuventus #jerseypsg #jerseyliverpool #jerseychelsea #jerseyroma #jerseymurah #jerseymanchestercity #jerseyrm50 #jerseyrm55 #jerseyberkualiti #jerseyrm75 #jerseynapoli #jerseyshore #uitm #unimap #ukm #utm #um #upnm #ump #upm #unisza #umt #uthm #upsi #jerseymurahmy #liverpool
Hadiah utama - RM 1000 Hadiah Kedua - RM 500 Hadiah ke tiga - RM 300 50 hadiah saguhati - RM 30 Jom shopping di uptown mines. Jangan lupa singah lot kami i215, T3sha collection. #uptownmines #serikembangan #upm #themines #mines2 #mask #kimonocardigan #telekung
Abam hensem ni pun dah borong #sambalpedesngences .. Thank you coz support sambal ngences!!! 😍😍🌶🌶🌶 . .Orang2 Bangi dan Seremban pun mesti nak beli jugak kan? Roger to order ok? . Call /WA: Joy 018 964 6696 / . WA: Kak Lin 012 2008475 @sambalpedesn #sambalpedesngences #bangi #alamanda #sambalterbaik #ukm #seremban #seremban2 #labu #upm #uniten #unitenbangi #uniklbangi #iukl #upmserdang #senawang #sambalgorengjawa #sambalgoreng @amliaham @watie_sue @hazlin8475
Hadiah utama - RM 1000 Hadiah Kedua - RM 500 Hadiah ke tiga - RM 300 50 hadiah saguhati - RM 30 Jom shopping di uptown mines. Jangan lupa singah lot kami i215, T3sha collection. #uptownmines #serikembangan #upm #themines #mines2 #mask #kimonocardigan #telekung
Hadiah utama - RM 1000 Hadiah Kedua - RM 500 Hadiah ke tiga - RM 300 50 hadiah saguhati - RM 30 Jom shopping di uptown mines. Jangan lupa singah lot kami i215, T3sha collection. #uptownmines #serikembangan #upm #themines #mines2 #mask #kimonocardigan #telekung
Sapa2 area #puchong #puchongmotor #puchongpermai #puchongperdana #puchongpermai #bukitjalil dan kawasan2 sekitar, order #sambalpedesngences from agent Puchong @norsiahmorzuki ok? Berdesup sambal ngences korang smp coz abam runner ada moto power!! . .Orang2 Bangi dan Seremban pun mesti nak beli jugak kan? Roger to order ok? . Call /WA: Joy 018 964 6696 / . WA: Kak Lin 012 2008475 @sambalpedesn #sambalpedesngences #bangi #alamanda #sambalterbaik #ukm #seremban #seremban2 #labu #upm #uniten #sambalgorengkentang #unitenbangi #uniklbangi #iukl #upmserdang #senawang #sambalgorengjawa #sambalgoreng @amliaham @watie_sue @hazlin8475
PERHATIAN‼️‼️. ADE SAPE2 YANG : . ❓Nak bantu family/ suami / ibu bapa❓. ❓Student yang memerlukan duit tambahan❓. ❓Nak beli ape yang korang idamkan❓. ❓Nak hidup bebas hutang❓ . Haa meh sini join dropship. Apa yang best dan nape perlu korang join dropship cik montok ni ? Meh nak citer😁 . 📍Tak payah susah2 pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 📍Tak payah jumpa orang pun . 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan . Korang perlu promote sambil2 layan fb or ig je. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang  sangat. Kalau senang camni pun tak nakkk pi terjun lombong lahhh dik😂😂 . Meh join team cik montok. Cik montok guide dari A - Z😉 Dari zero sampai jadi power rangers🤣 Ehh power bisnes laa! Jommm terhad utk 50 org je niii tauuu . WhatsApp 📲 0183131656 Jangan lupe follow @pinkladyasetmantop . #dropshipfreeyuran #dropshippinklady #dropshippinkladyoriginal #pinkladyhQ #dropshipviral   #dropshipkaya #student #surirumah #kerjadarirumah #universiti #um #utm #ukm #uitm #upm #dropshippinkladymontok #dropshipwanita #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #teampower #dropship10K #dropshipberjaya #pinkladyviral #pinkladybodyperfection
PERHATIAN‼️‼️. ADE SAPE2 YANG : . ❓Nak bantu family/ suami / ibu bapa❓. ❓Student yang memerlukan duit tambahan❓. ❓Nak beli ape yang korang idamkan❓. ❓Nak hidup bebas hutang❓ . Haa meh sini join dropship. Apa yang best dan nape perlu korang join dropship cik montok ni ? Meh nak citer😁 . 📍Tak payah susah2 pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 📍Tak payah jumpa orang pun . 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan . Korang perlu promote sambil2 layan fb or ig je. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang  sangat. Kalau senang camni pun tak nakkk pi terjun lombong lahhh dik😂😂 . Meh join team cik montok. Cik montok guide dari A - Z😉 Dari zero sampai jadi power rangers🤣 Ehh power bisnes laa! Jommm terhad utk 50 org je niii tauuu . WhatsApp 📲 0183131656 Jangan lupe follow @pinkladyasetmantop . #dropshipfreeyuran #dropshippinklady #dropshippinkladyoriginal #pinkladyhQ #dropshipviral   #dropshipkaya #student #surirumah #kerjadarirumah #universiti #um #utm #ukm #uitm #upm #dropshippinkladymontok #dropshipwanita #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #teampower #dropship10K #dropshipberjaya #pinkladyviral #pinkladybodyperfection
PERHATIAN‼️‼️. ADE SAPE2 YANG : . ❓Nak bantu family/ suami / ibu bapa❓. ❓Student yang memerlukan duit tambahan❓. ❓Nak beli ape yang korang idamkan❓. ❓Nak hidup bebas hutang❓ . Haa meh sini join dropship. Apa yang best dan nape perlu korang join dropship cik montok ni ? Meh nak citer😁 . 📍Tak payah susah2 pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 📍Tak payah jumpa orang pun . 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan . Korang perlu promote sambil2 layan fb or ig je. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang  sangat. Kalau senang camni pun tak nakkk pi terjun lombong lahhh dik😂😂 . Meh join team cik montok. Cik montok guide dari A - Z😉 Dari zero sampai jadi power rangers🤣 Ehh power bisnes laa! Jommm terhad utk 50 org je niii tauuu . WhatsApp 📲 0183131656 Jangan lupe follow @pinkladyasetmantop . #dropshipfreeyuran #dropshippinklady #dropshippinkladyoriginal #pinkladyhQ #dropshipviral   #dropshipkaya #student #surirumah #kerjadarirumah #universiti #um #utm #ukm #uitm #upm #dropshippinkladymontok #dropshipwanita #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #teampower #dropship10K #dropshipberjaya #pinkladyviral #pinkladybodyperfection
Salam sygs2 ..😚😚 . ==================== INFO FUNCTION 💎💎💎 ==================== . Meh sis bg info sikit function each dlm tiap skincare bg yg xtahu / baru nak try ye. 1 set uolss akn dpt Facial soap + Smooth lotion (toner) + Day cream + Night cream + Ibu putih 8g 😊 . . Desi Damayanti cv Tabita jgn lupa pkai ye sygsssss..baru betul2 flawless tau ! Pakai Desi Damayanti cv Tabita mmg licin muka bak telur dikupas tau !! our precious products !!! Beribu testimoni !!😍😍 . . DESI DAMAYANTI CV TABITA skincare adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: . • Menghilangkan Jerawat • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah • Pigmentasi atau warna kulit tidak rata • Menghilangkan Noda bekas jerawat • Memutihkan Kulit • Memberbaiki Kulit Kusam • Mencerahkan warna kulit • Meremajakan Kulit • Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. . Khusus untuk perawatan wajah. Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. . 100% original Tabita Skincare dr ibu desy damayanti!!! 100% original SA BEAUTY product !!! . Set yg kita jual ade 4 jenis ye dear..Set Trial / Set Big Trial / Set Regular & Set Exclusive..all set FREE IBU PUTIH SA BEAUTY 8g ye ! Selain tu kite jual jugak Ibu Putih SA BEAUTY 50g / Ibu Strawbery SA BEAUTY 50g .. . . SEMUA SET SAMA KANDUGAN FORMULA BEZA CUMA AMOUNT g/ml & TAHAN BAPE LAMA SHJ..IKUT BUDGET AWK YE DEAR.. . Semua ni my fav skincare !!kalau da pakai Tabita better pakai skali dgn ibu putih SA BEAUTY ni..sgt2 BEST dear..lg rajin pakai..lg cannnnntikk kulit awk2 tau..bg yg 1st try /takut2 lg nak cuba tu jgn risau sis akn guide awk ye smpi In Sya Allah kulit putih gebush licin cmtu ..kita sama2 cuba ye.. . . ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 . tq sygs..😚😚😚 #tabita #tabitaskincare #desidamayanti #desidamayantiskincare #borongtabita #borongwelcomed #stockistwelcomed #pinkishglow #serum #serumviral #flawless #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm #serumviral2017 #serumkulit #serumflawless #neelofa
Salam sygs2 ..😚😚 . ==================== INFO FUNCTION 💎💎💎 ==================== . Meh sis bg info sikit function each dlm tiap skincare bg yg xtahu / baru nak try ye. 1 set uolss akn dpt Facial soap + Smooth lotion (toner) + Day cream + Night cream + Ibu putih 8g 😊 . . Desi Damayanti cv Tabita jgn lupa pkai ye sygsssss..baru betul2 flawless tau ! Pakai Desi Damayanti cv Tabita mmg licin muka bak telur dikupas tau !! our precious products !!! Beribu testimoni !!😍😍 . . DESI DAMAYANTI CV TABITA skincare adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: . • Menghilangkan Jerawat • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah • Pigmentasi atau warna kulit tidak rata • Menghilangkan Noda bekas jerawat • Memutihkan Kulit • Memberbaiki Kulit Kusam • Mencerahkan warna kulit • Meremajakan Kulit • Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. . Khusus untuk perawatan wajah. Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. . 100% original Tabita Skincare dr ibu desy damayanti!!! 100% original SA BEAUTY product !!! . Set yg kita jual ade 4 jenis ye dear..Set Trial / Set Big Trial / Set Regular & Set Exclusive..all set FREE IBU PUTIH SA BEAUTY 8g ye ! Selain tu kite jual jugak Ibu Putih SA BEAUTY 50g / Ibu Strawbery SA BEAUTY 50g .. . . SEMUA SET SAMA KANDUGAN FORMULA BEZA CUMA AMOUNT g/ml & TAHAN BAPE LAMA SHJ..IKUT BUDGET AWK YE DEAR.. . Semua ni my fav skincare !!kalau da pakai Tabita better pakai skali dgn ibu putih SA BEAUTY ni..sgt2 BEST dear..lg rajin pakai..lg cannnnntikk kulit awk2 tau..bg yg 1st try /takut2 lg nak cuba tu jgn risau sis akn guide awk ye smpi In Sya Allah kulit putih gebush licin cmtu ..kita sama2 cuba ye.. . . ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 . tq sygs..😚😚😚 #tabita #tabitaskincare #desidamayanti #desidamayantiskincare #borongtabita #borongwelcomed #stockistwelcomed #pinkishglow #serum #serumviral #flawless #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm #serumviral2017 #serumkulit #serumflawless #neelofa
Salam sygs2 ..😚😚 . ==================== INFO FUNCTION 💎💎💎 ==================== . Meh sis bg info sikit function each dlm tiap skincare bg yg xtahu / baru nak try ye. 1 set uolss akn dpt Facial soap + Smooth lotion (toner) + Day cream + Night cream + Ibu putih 8g 😊 . . Desi Damayanti cv Tabita jgn lupa pkai ye sygsssss..baru betul2 flawless tau ! Pakai Desi Damayanti cv Tabita mmg licin muka bak telur dikupas tau !! our precious products !!! Beribu testimoni !!😍😍 . . DESI DAMAYANTI CV TABITA skincare adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: . • Menghilangkan Jerawat • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah • Pigmentasi atau warna kulit tidak rata • Menghilangkan Noda bekas jerawat • Memutihkan Kulit • Memberbaiki Kulit Kusam • Mencerahkan warna kulit • Meremajakan Kulit • Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. . Khusus untuk perawatan wajah. Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. . 100% original Tabita Skincare dr ibu desy damayanti!!! 100% original SA BEAUTY product !!! . Set yg kita jual ade 4 jenis ye dear..Set Trial / Set Big Trial / Set Regular & Set Exclusive..all set FREE IBU PUTIH SA BEAUTY 8g ye ! Selain tu kite jual jugak Ibu Putih SA BEAUTY 50g / Ibu Strawbery SA BEAUTY 50g .. . . SEMUA SET SAMA KANDUGAN FORMULA BEZA CUMA AMOUNT g/ml & TAHAN BAPE LAMA SHJ..IKUT BUDGET AWK YE DEAR.. . Semua ni my fav skincare !!kalau da pakai Tabita better pakai skali dgn ibu putih SA BEAUTY ni..sgt2 BEST dear..lg rajin pakai..lg cannnnntikk kulit awk2 tau..bg yg 1st try /takut2 lg nak cuba tu jgn risau sis akn guide awk ye smpi In Sya Allah kulit putih gebush licin cmtu ..kita sama2 cuba ye.. . . ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 . tq sygs..😚😚😚 #tabita #tabitaskincare #desidamayanti #desidamayantiskincare #borongtabita #borongwelcomed #stockistwelcomed #pinkishglow #serum #serumviral #flawless #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm #serumviral2017 #serumkulit #serumflawless #neelofa
Salam sygs2 ..😚😚 . ==================== INFO FUNCTION 💎💎💎 ==================== . Meh sis bg info sikit function each dlm tiap skincare bg yg xtahu / baru nak try ye. 1 set uolss akn dpt Facial soap + Smooth lotion (toner) + Day cream + Night cream + Ibu putih 8g 😊 . . Desi Damayanti cv Tabita jgn lupa pkai ye sygsssss..baru betul2 flawless tau ! Pakai Desi Damayanti cv Tabita mmg licin muka bak telur dikupas tau !! our precious products !!! Beribu testimoni !!😍😍 . . DESI DAMAYANTI CV TABITA skincare adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: . • Menghilangkan Jerawat • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah • Pigmentasi atau warna kulit tidak rata • Menghilangkan Noda bekas jerawat • Memutihkan Kulit • Memberbaiki Kulit Kusam • Mencerahkan warna kulit • Meremajakan Kulit • Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda. . Khusus untuk perawatan wajah. Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. . 100% original Tabita Skincare dr ibu desy damayanti!!! 100% original SA BEAUTY product !!! . Set yg kita jual ade 4 jenis ye dear..Set Trial / Set Big Trial / Set Regular & Set Exclusive..all set FREE IBU PUTIH SA BEAUTY 8g ye ! Selain tu kite jual jugak Ibu Putih SA BEAUTY 50g / Ibu Strawbery SA BEAUTY 50g .. . . SEMUA SET SAMA KANDUGAN FORMULA BEZA CUMA AMOUNT g/ml & TAHAN BAPE LAMA SHJ..IKUT BUDGET AWK YE DEAR.. . Semua ni my fav skincare !!kalau da pakai Tabita better pakai skali dgn ibu putih SA BEAUTY ni..sgt2 BEST dear..lg rajin pakai..lg cannnnntikk kulit awk2 tau..bg yg 1st try /takut2 lg nak cuba tu jgn risau sis akn guide awk ye smpi In Sya Allah kulit putih gebush licin cmtu ..kita sama2 cuba ye.. . . ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 ORDER: WHATSAPP 0193611859 . tq sygs..😚😚😚 #tabita #tabitaskincare #desidamayanti #desidamayantiskincare #borongtabita #borongwelcomed #stockistwelcomed #pinkishglow #serum #serumviral #flawless #licin #kulitlicin #kulitlembut #upm #usm #uitm #upsi #um #ukm #serumviral2017 #serumkulit #serumflawless #neelofa
Alhamdulillah, Thank you customer dr Serdang sudi order kek utk surprise birthday insan tersayang. . Cheesecake ni memang terbaik utk buat surprise birthday/birthday party. . Kek ni size 8 inci, sesuai utk 10-20 org makan. Bergantung pada cara uolls potong kek.😘 . 🍰Snowy Japanese Cotton Cheesecake🍰 🖤8" / 9" / 10" rm100 🖤Nak upgrade to premium version? ⚫️Tambah Rm30 utk full fresh fruits(seperti di dlm gambar) . 💟Soft cotton cheesecake 💟Cream cheese toppings 💟Grated cheddar cheese toppings . ❤Super soft ❤Super sedap ❤Penggemar cheese harus cuba❗❗❗️ Want some? Come and order some..😆 . ✔Delivery charges apply ✔Kindly place your order at least 3 days before delivery date ✔WhatsApp 0163334795 for quotations and orders. . #kekkajang #cheesecakekajang #japanesecottoncheesecake #cheesecake #cottoncheesecake #japanesecheesecake #kekkejusedap #kekcheesesedap #ajimaura #terapiinstagram #dessertdiaries #dessertkajang #dessertcatering #kajang #bangi #ukm #upm #serdang #cyberjaya #putrajaya #salaktinggi #klia #houseofsweettreats #dessertorder #malaysiandessert #nilai #semenyih
Tb sikit.. 😍 Gileee gaiss..mmg apakk dasyatt gile event recognition yg diadakan 18.11.2018 😍🔥🔥 opening pun gempakkk.. tambahan pula kita ada jemputan khas @caliphbuskersofficial Siott . 😍😍😍 . . #teambangkitBV #BETABusinessClub #BvHydra #Bizvalettestimony #Bizvaletteam #USM #UKM #UPM #GMI #UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah #UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UITMShahAlam #UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2018 #sofo
Alhamdulillah, Thank you customer dr Serdang sudi order kek utk surprise birthday insan tersayang. . Cheesecake ni memang terbaik utk buat surprise birthday/birthday party. . Kek ni size 8 inci, sesuai utk 10-20 org makan. Bergantung pada cara uolls potong kek.😘 . 🍰Snowy Japanese Cotton Cheesecake🍰 🖤8" / 9" / 10" rm100 🖤Nak upgrade to premium version? ⚫️Tambah Rm30 utk full fresh fruits(seperti di dlm gambar) . 💟Soft cotton cheesecake 💟Cream cheese toppings 💟Grated cheddar cheese toppings . ❤Super soft ❤Super sedap ❤Penggemar cheese harus cuba❗❗❗️ Want some? Come and order some..😆 . ✔Delivery charges apply ✔Kindly place your order at least 3 days before delivery date ✔WhatsApp 0163334795 for quotations and orders. . #kekkajang #cheesecakekajang #japanesecottoncheesecake #cheesecake #cottoncheesecake #japanesecheesecake #kekkejusedap #kekcheesesedap #ajimaura #terapiinstagram #dessertdiaries #dessertkajang #dessertcatering #kajang #bangi #ukm #upm #serdang #cyberjaya #putrajaya #salaktinggi #klia #houseofsweettreats #dessertorder #malaysiandessert #nilai #semenyih
Nak bergaya macam player????? Pakailah jersi Gred BERKUALITI iaitu GRED PLAYER ISSUE DAN GRED COPY ORI dengan harga kaw kaw padu Guysss..PROMOSI 12.12!!!!!!!! . Gred copy ori🔥💥💥💥 💣1 HELAI RM55 💣3HELAI RM135 💣5 HELAI RM215 . Gred player issue Adidas🔥💥💥💥 💣1 HELAI RM65 💣3 HELAI RM165 💣5 HELAI RM265 . Gred player issue Nike🔥💥💥💥 💣1 HELAI RM80 💣3 HELAI RM210 💣5 HELAI RM340 . *FREE POSTAGE . . Jimat Bosku $ ...TUNGGU APE LAGI GRAB SEKARANG JERSI DI @pogku_jersi @pogku_jersi @pogku_jersi . . Tag member korang beli sesame... PROMOSI tengah kaw kaw ni🔥🔥🔥 . . 📲WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK TEMAPAHAN (TEKAN LINK DI BIO KAMI) . . . #jersipogku #jersicun #utm #uitm #upm #um #ukm #yakyakyeay #pokya #demilencanadidada #jersibola #jersicantik #ultrasmalaya #jersiepl #ragbipadu #jersipadu #bolapadu #affsuzukicup #jersiliverpool #jersibarca #jersijuve #tiktokmalaysia #jersionline #star #sdar #sas #mckk #ekor #bo55ku
Alhamdulillah, Thank you customer dr Serdang sudi order kek utk surprise birthday insan tersayang. . Cheesecake ni memang terbaik utk buat surprise birthday/birthday party. . Kek ni size 8 inci, sesuai utk 10-20 org makan. Bergantung pada cara uolls potong kek.😘 . 🍰Snowy Japanese Cotton Cheesecake🍰 🖤8" / 9" / 10" rm100 🖤Nak upgrade to premium version? ⚫️Tambah Rm30 utk full fresh fruits(seperti di dlm gambar) . 💟Soft cotton cheesecake 💟Cream cheese toppings 💟Grated cheddar cheese toppings . ❤Super soft ❤Super sedap ❤Penggemar cheese harus cuba❗❗❗️ Want some? Come and order some..😆 . ✔Delivery charges apply ✔Kindly place your order at least 3 days before delivery date ✔WhatsApp 0163334795 for quotations and orders. . #kekkajang #cheesecakekajang #japanesecottoncheesecake #cheesecake #cottoncheesecake #japanesecheesecake #kekkejusedap #kekcheesesedap #ajimaura #terapiinstagram #dessertdiaries #dessertkajang #dessertcatering #kajang #bangi #ukm #upm #serdang #cyberjaya #putrajaya #salaktinggi #klia #houseofsweettreats #dessertorder #malaysiandessert #nilai #semenyih
Nak bergaya macam player????? Pakailah jersi Gred BERKUALITI iaitu GRED PLAYER ISSUE DAN GRED COPY ORI dengan harga kaw kaw padu Guysss..PROMOSI 12.12!!!!!!!! . Gred copy ori🔥💥💥💥 💣1 HELAI RM55 💣3HELAI RM135 💣5 HELAI RM215 . Gred player issue Adidas🔥💥💥💥 💣1 HELAI RM65 💣3 HELAI RM165 💣5 HELAI RM265 . Gred player issue Nike🔥💥💥💥 💣1 HELAI RM80 💣3 HELAI RM210 💣5 HELAI RM340 . *FREE POSTAGE . . Jimat Bosku $ ...TUNGGU APE LAGI GRAB SEKARANG JERSI DI @pogku_jersi @pogku_jersi @pogku_jersi . . Tag member korang beli sesame... PROMOSI tengah kaw kaw ni🔥🔥🔥 . . 📲WHATSAPP KAMI SEKARANG UNTUK TEMAPAHAN (TEKAN LINK DI BIO KAMI) . . . #jersipogku #jersicun #utm #uitm #upm #um #ukm #yakyakyeay #pokya #demilencanadidada #jersibola #jersicantik #ultrasmalaya #jersiepl #ragbipadu #jersipadu #bolapadu #affsuzukicup #jersiliverpool #jersibarca #jersijuve #tiktokmalaysia #jersionline #star #sdar #sas #mckk #ekor #bo55ku
PROMOSI KEMBALI CUTI SEKOLAH 🔥🔥🔥🔥 . KALAU RASA NAK JOIN PROMO TERGEMPAK INI, TEKAN SAHAJA LINK DI BIO OK👍🏻👍🏻. LIZZY GADGET GARANTEE KORANG TAK AKAN JUMPA PROMO MACAM NI DI TEMPAT LAIN. HAMPIR SEMUA BARANG BUY 1 FREE 1 😙😙 BUY 1 FREE 1 😙😙 BUY 1 FREE 1 😳😳 . PROMO INI BUKAN OLOK-OLOK TAW. INI SERIUS. BOOK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS 😱😱 . . #giveawaycontest #giveawayiphone #iphonemurahmalaysia #gadgetmurah #gadgetstore #sayajualgadgetmurah #sayajualmurah #ums #unimas #usm #uum #uitm #unimap #upsi #utm #uthm #umt #umk #upm #uia #unitar #sayajualgadget #sayajualiphone #lizzygadget #paidreviewmalaysia
ALHAMDULILLAH... 👍👍👍👟👟👟⚽⚽⚽KASUT SELAMAT SAMPAI KE TANGAN CUSTOMER DALAM KEADAAN BAIK SEKALI....!!!!!!!!!! 👏👍👏TQ BRO...!!!!!! JENAMA : LEO MADE IN THAILAND. SESUAI UTK: FUTSAL,SUKAN, RIADAH DAN BAWA JALAN-JALAN. *KASUT SANGAT RINGAN. *TAHAN LASAK & SEDAP DIPAKAI. *BOLEH DIPAKAI TAK KIRA LAKI ATAU WANITA. HARGA : RM 46 (TERMASUK POS) *RM 40 (COD area MELAKA/JB) SAIZ uk : 4, 5, 6, 7, 7.5, 8, 9, 10, 11 (bergantung pada stok) ORDER N PERTANYAAN : wechat/whatsapps/sms/call : 017 - 665 6740 -FARIS #sayajual #kasutleomurah #kasutfutsal #kasutthailand #kasutsukan #leogroup #kasutfutsalmurah #selangor #gmibangi #uitm #uum #upm #ukm #uia #politeknikmerlimau #uitmkampusbandar #uitmsemujok #kolejkomunitijasin #epl #ligafantasi #fantasi #fanmanchesterunited #melakaunited #ligasuper #ultrasmalaya #harimaumalaya #gopro #360
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
NAK BAJU CANTIK HARGA MURAH ?? 😱😱 . Blouse/Pants/Skirt 1helai RM30 SAHAJA!! . Postage rm8 sm/ rm12 ss Free size . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp: 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
SALE HARGA RUNTUH !!! 😱 1SET RM50 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
SALE HARGA RUNTUH !!! 😱 1SET RM50 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong
next page →