#urbanfarming

746,585 posts

Loading...
Never ending supply of tomatoes from the garden! 🍅 It’s Roman tomatoes to shine this time 😊 . . #tomatoes #romantomatoes #harvest #growyourownfood #gardenlife #foodfromthegarden #urbanfarming #backyardgarden #vegetablegarden #greenthumb #ediblegarden
Kenapa ini terlihat sayang untuk dipanen dan dimasak? Begini ini biasanya penyakit petani pemula 😁 Cc:@wahyuandito . #pakcoy #panen #hidroponik #rumahijaunet #dapursrikandi #urbanfarming
In a few days my apricot tree has exploded #microfarm #urbanfarming #growyourown
La segunda tanda de habas también van avanzando muy bien 👏👏👏. No les ha podido ir mejor este otoño tan húmedo!!!🌦🌦🌦//The second batch of broad beans are also progressing very well 👏👏👏. They could not go better this fall so wet! ------------------------------------------------------------------- #huerto #huertourbano #potager #urbangarden #rurallife #potagerbio #nature #homegrown #allotment #orchard #grownyourfood #grownyourown #thehappygardeninglife #ecolife #urbanfarm #urbanfarming #horta #permaculture #veggiepatch #veggiegarden #organicgardening #organicfarming #organicgarden #growfood #growityourself #kitchengarden #garden #vegetablegarden #mediterranean
Panen.. Panen.. Panen.. 😘😚😋🌱🌿 Modal ember + keranjang Benih kangkung + nutrisi #hidroponik #kangkung #urbanfarming #nonpestisida #simpel
Not long till fresh eggs! Welcome to the three new girls in the yard.
Micro Sprinkler Anti Insect Springkle Sprinkle Nozzle Hitam IS016🌱 . 💸 Rp 3.000 Anti Insect Sprinkler anti serangga, sehingga serangga tidak dapat menyebabkan penyumbatan pada Sprinkler, misalnya semut masuk ke lubang sprinkler pada saat sprinkler tidak nyala Nozzle warna Hitam / Black Harga per satuan buah Harga tidak mengikat, jika ingin mengetahui informasi lebih lanjut silakan hubungi : WA : 081336621616 Tokopedia, buka lapak, shopee : Atla Agrikultur #pot #cocoktanam #mediatanaman #tanamanrumah #tanamandekorasi #minigarden #urbanfarming #mediatanam #plant #tanaman #taman #benih #atlaagrikultur #irigasi #fogger #misting #micro #jet #sprinkle #sprikler #aeroponik #siram #siramtaman #anti #insect #antiinsect
Sprinkler Putar Semprotan Sprayer Siram Tanaman Otomatis IS014🌱 . 💸 Rp 32.500 Harga per satuan buah Spesifikasi Teknis : Bekerja pada tekanan : 3.0 sd 5.0 bar Drat Bawah : 3/4" (25 mm) Spray Radius : 14 - 14.5 Meter Harga tidak mengikat, jika ingin mengetahui informasi lebih lanjut silakan hubungi : WA : 081336621616 Tokopedia, buka lapak, shopee : Atla Agrikultur #pot #cocoktanam #mediatanaman #tanamanrumah #tanamandekorasi #minigarden #urbanfarming #mediatanam #plant #tanaman #taman #benih #atlaagrikultur #irigasi #fogger #misting #micro #jet #sprinkle #sprikler #aeroponik #siram #siramtaman #otomatis #semprotanair
Alhamdulillah dah nyampek tujuan, trims ya mbk @sofiefianamulya untuk orderan instalasi mininya, moga tambah semangat ya nanamnya dan sayurnya betah disana😉, jangan lupa semaiannya ditengok ya besok😁. #yursayur_hidroponik #hidroponikindonesia #hidroponikmadura #hidroponikpemula #petanisayur #petanirumahan #urbanfarming #bertanidirumah #berhidroponikyuk #berkebundirumah
Micro Jet Sprinkler Springkle Sprayer Irigasi Taman Nozzle Merah IS013🌱 . 💸 Rp 3.000 Nozzle warna Merah Harga per satuan buah Spesifikasi Teknis : Model : Berdiri / Gantung Bekerja pada tekanan : 1.5 sd 3.0 bar Harga tidak mengikat, jika ingin mengetahui informasi lebih lanjut silakan hubungi : WA : 081336621616 Tokopedia, buka lapak, shopee : Atla Agrikultur #pot #cocoktanam #mediatanaman #tanamanrumah #tanamandekorasi #minigarden #urbanfarming #mediatanam #plant #tanaman #taman #benih #atlaagrikultur #irigasi #fogger #misting #micro #jet #sprinkle #sprikler #aeroponik
Day 7. Arugula grows so fast! And mini tomato has popped up its 2nd set of leaves. #urbanfarmer #urbanfarming #urugula #rockets #clickandgrow #growyourownfood #nogreenthumb
Got home after a long day out and quickly grabbed some Essentials for dinner. An overgrown squash, zucchini, fig and an egg. And I have no idea what I am going to make with these 😂. I must admit having a kitchen garden makes you become more creative in the kitchen. I plan my meals out as much as possible but often the garden determines what we eat. And at the moment a lot of meals revolve around zucchini!!! #freshlypicked #growtherainbow #eattherainbow #kitchengarden #growyourownfood
In Life, problems are almost neverending, but you just gotta learn to distance yourself from the heat 🌶🔥 sometimes and focus on the positive possibilities 🌼 instead. Hoping your Saturday is as fruitful as my chilli padi plant! . .. ... .. . #saturdayvibes #saturdaythoughts #musings #hotstuff #chillipadi #chillilovers #urbangarden #urbanfarming #growyourownfood #hdbgardening #hdbgarden #gardening #growathome #balconygardening #plantsofinstagram #plantsmakepeoplehappy #plantsarebetterthanpeople #flower #flowering #flowertofruit
#bevarøstergro Kristian og Livia fra @oestergro kæmper en kamp for at 30 ubrugte pladser skal ødelægge deres fine tagfarm. Kom til julemarked i weekenden den 15-16/12 kl 11-16 og støt op. Gå ind på deres profil på Instagram eller Facebook og følg link til underskriftindsamling. #tagtomat #østergro #grønfront #theypavedparadise #urbangardening #urbanfarming #bevarøstergro
>>>>> MATERI & PRAKTIK <<<<< [ HYDROPONIC BASIC TRAINING ] ••• YOGYAKARTA ••• ============================= ✓ MATERI Dalam kelas pelatihan, selain mendapatkan beberapa fasilitas, peserta juga akan mendapatkan beberapa materi yang akan dibagi mulai dari pengertian HIDROPONIK, menyemai, perawatan hingga panen seperti yang tertulis di poster. Di sesi akhir kelas materi juga akan di berikan jam untuk diskusi tanya jawab seputar HIDROPONIK. Nah, disesi ini temen-temen bisa bertanya apa saja yang temen-temen ingin tanyakan seputar HIDROPONIK. ✓ PRAKTIK Setelah peserta selesai menerima penjelasan di dalam kelas materi, sesi terakhir yaitu kelas praktik. Nah, disini peserta akan diajarkan bagaimana menyemai agar tidak kutilang, melarutkan nutrisi agar tidak mengendap dan yang menarik akan diajarkan merakit modul/instalasi hidroponik sistem DFT. • Gimana, seru kan ? 😊 Yuk ikut belajar bersama kami 😊 ============================= Waktu pelaksanaan : 📅 : sabtu 📆 : 15 Desember 2018 🏡 : AGRICENTER @terasponik_yk. Jl. Raya Soka Wetan, Soka, Merdikorejo, Tempel, Sleman YOGYAKARTA. • Registrasi sekarang!!! 10 pendaftar pertama akan mendapatkan potongan 50.000/orang. Yuk buruan daftar 😊 • 📲 More information/registrasi : 0877-0877-4664 (klik link di BIO) 💳 NoRek : 1370012182974 A.N Unggun Prasodo Hakni • Buat sobat yang sudah transfer bisa konfirmasi ke admin ya • 📍 TAG sekaligus ajak teman, sahabat dan keluarga ya. • 🌱 Salam hidroponik 🌱 . #hidroponik #hydroponic #pelatihan #pelatihanhidroponik #hydroponicbasictraining #traininghydroponic #sistemhidroponik #hidroponikindonesia #hidroponikpemula #hidroponikjogja #hidroponiksurabaya #hidroponikjakarta #hidroponiksederhana #hidroponikmudah #hidroponikmurah #urbanfarming #healthylifestyle #healthy #water #petanimuda #petanikeren
Start 'em young. #urbanfarming
Happy Weekend from us , let nature feed you with its finest 🌿 . . . Terima kasih @wahyubugz @atarezaa @dizhamc Loc : Pavilion at Hannah Homestay Palu ___________________________________ #coliving #cospace #palu #kotapalu #hannahhomestay #homestaypalu #sulawesitengah #centralsulawesi #soalpalu #backpacker #backpacking #berkebun #paluberkebun #mariberkebun #urbanfarming #growsomethinggreen #organicgardening
What happens when you have too ripe cherry tomatoes? Make tomato soup of course! 🍅#urbanfarming #goodfood #organiclife
Foto ketika belajar nanem hidroponik 2 tahunan lalu, dari sterofoam bekas anggur sampai pipa bekas, karna udah bosen isi air tiap hari, ubah kesistem nft yg semi otomatis (ga perlu isi air pagi sore) sampai hari ini. Nutrisi saya kasih tinggi ppmny dan sampai2 ga saya cek air sama sekali, paling diliat pas mau panen aja, sadis ya? Kekebon pas panen doang😂😂😂 Inilah enaknya hidroponik, memanjakan sipetani dengan beragam sistem teknologi. Tau2 panen aja tuh sayur 😋 #bsdcity #serpongfarm #tangsel #cikareo #serpong #farm #hydroponicsystem #hydroponics #urbanfarming #indonesian #sayur #salad #vegetarianfood #vegetarianrecipes
Collecting marigold seeds
. 3 Minggu lalu mulai menanam bawang merah dari dapur. Alhamdulillah sudah mulai tumbuh meski baru setengah yang tumbuh. Next time semoga bisa lebih baik hasilnya.... . Untuk @y_romi kemaren2 request gambarnya, nah ini penampakan yang sudah berumur 3 Minggu.. . 💪💪💪 Jaahiduu 💪💪💪 . #kebunheri #redonions #shallots #urbanfarming #gardeningintheyard #freechemicalpesticide #bandarlampunggardening #bawangmerah #pertanianperkotaan #berkebundihalaman #bebaspestisidakimia #bandarlampungberkebun
So glad I planted so many flowers this year. I think it has made a huge difference on bringing in more beneficial insects. Plus it makes this little Vegemite kid very happy as he loves to pick them
The garlic at the lutana home is coming along nicely. Harvest shouldn't be too long away and hopefully our first time growing it will be a success. So far it's been incredibly easy. Plant the clove; wait. That's it. #garlic #growyourowngarlic #tasmania #growyourownfood #urbanfarming #urbangarden #sustainability #sustainable #sustainablelifestyle #healthylifestyle #healthyfood #organicfood
Join us at weaver square gardens on Dec 31 at 6pm to celebrate our gardens and collectively share our hopes to save it into the future 🌳 bring a candle! There will be singing 🎶 show you care about weaver square, green places, nature and our planet and join us! #weaversquare #weaversquaregardens #dublin #dublin8 #allotmentlife #dublincitycouncil #urbanfarming #communitygardens #lovindublin #newyearseve
So today is great weather for ducks, so I thought I’d share our week old ducklings. Having these kids around certainly isn’t good for productivity, so many “oh they’re so damn cute” moments. #pjproduce #pembertonwa #urbanfarming #ducklings
Petik dr kebun untuk masak hari ini....rencananya sih mau masak asem2 buncis-jamur-tofu, mumpung belimbing wuluhnya berbuah... - #panen #panenkebunsendiri #harvest #daunsalam #daunjerukpurut #belimbingwuluh #caberawit #bayleaf #growyourownfood #organic #masak #cooking #urbangardening #urbanfarming #berkebun #kebunku #fromgardentotable #freshharvest
Red cabbages! Vegetable with more bold flavour and less water weight makes it more chewier and suitable salad. . . . #MyDreamGarden #terracegardening #balconygardening #vegetablegardening #redcabbage #cabbage #saladbowl #freshleafyvegetable #eatwhatyougrow #growwhatyoueat #growyourownfood #urbanfarming
#alhamdulillah satu persatu keinginan bisa dicapai. Pernah gak sih merasa yang Allah beri ke kita itu adalah sesuatu yang kita bituhkan di waktu yang tepat. Ceritanya dulu waktu masih tinggal di perumahan pengen banget punya kebun sayur mayur sendiri, minimal pohon cabe aja. hahaha... tapi setiap nanem pasti gak bisa hidup lama. Tapi sekarang coba nanem lagi dan berhasil. jadi bisa ngerasain yang namanya mau nyambel metik dulu. bukan buka kulkas dulu 😁🍀 #urbanfarming #panen #cabe #instanature #vegetarianfood
Picking mangoes before the rain knocks them off 🍊☔️️ #urbanfarming #tropicalfoodgarden
Low tunnel number 2! Hoping this speeds up the beet and carrot germination 🤞 . . . #urbanfarming #farmersmarket #farmtotable #marketgarden #eatlocal #eatfresh #lasvegas #cluckitfarmlv #organic
Looking for a crazy (crazy goooood!) veggie recipe to serve this Christmas?? 😀🎅🎄 Omg, this!! 😍😍💕💕 - I'm sure you can find similar things on the interweb, but I just winged it. - All the pictured veggies: Parsnip Carrots Golden beet Brussels sprouts Chards & Rutabaga (only 1/3 of the rutabaga though, they're big & it was a big parsnip already haha) - While you're cutting up your veg, have the oven preheating to 280F (random, I know, I wanted "low-ish"). - I then took 3tbsp Coconut oil 2tbsp Sunflower oil Put them in a bowl with a good sprinkling of Cumin Garam Masala Cinnamon Nutmeg Coriander Paprika & Ginger ...what's "a good sprinkling of each" mean? Not quite a tsp of each I suppose? Or roundabout, +/-? I just give a good few shakes from my shakers 😋 It's cooking, it's Your meal, it's what you like, have Fun, play with it! 😋😁💕 - Anyways, mix the oils & spices for a dressing of sorts. Put your veggies all in one bowl if you haven't yet. Throw in some sunflower seeds 🌻, walnuts & cranberries 💕 Smother the veggies with your lovely oil creation - After I mixed mine up, I took it to the bf, "Smell this. It smells like sex!" *smells* "Wow! That smells Amazing! I wouldn't say like sex, but Really good!" "Hah, I know. That'd be gross if it smelt like that." - Seriously though, #winning ! - Mix it. Throw it in an oven safe cooking container. & let it cook for an hour.. a bit more mightn't hurt too (or a bit less depending your veggie portion & heat setting). - Either serve right away orrrr this is actually for the Lapidary(/Rock) Club Christmas party tomorrow sooooo yeah, letting it sit a day, the spicey oilyness has more time to sink into & flavour the veggies. - Mmmmmm!!! 😍😍💕💕 - #parsnips #rutabaga #goldenbeets #coconutoil #yellowchard #pinkchard #redchard #swisschard #deckgarden #growagarden #growSomething #knowyourfood #yardtotable #greeneating #supportlocalfarmers #SwanLakeNursery #recipes #Christmasrecipes #Christmascooking #growfoodnotlawns #gyo #saynoGMO #urbanfarming #garden #gardening #womenwhofarm #nature #foodismedicine #LOVE
PIMP your Valtra VALTRA t234 & BLACK Base-line 350 agribumper safer frontweight and tractorbumper in france Also checkout the NEW FRONTHITCH-LINE models for quick attach in cat.3 linkage available as 250kg, 500kg or with tool-box, check agribumper.com free 2 share, pict sent by our importer Easymass, Guignicourt, author unknown 2 big for avoiding a between and in Check agribumper.com for more info. @agribumper_frontweight Follow, like and comment @factory.farming.news Tag your love #farmersmarket #farmersmarkethawaii #farmerstan #farmerflorist #farmersdaughter #farmerswife #farmersmarkets #farmerlife #farmerswalk #farmerslife #farmermarket #farmersmarketfinds #farmergirl #farmersonly #farmerboy #farmerboys #farmersbh #farmertan #farmerscarry #farmersinsurance #farmerbrown #farmerstyle #farming #urbanfarming #organicfarming #farminglife #farmington #factoryfarming #dairyfarming #farmingphotos
Having lots of fun with this new hobby of mine thanks to @100daysofmicrogreens look at the roots on that middle seed shooting out like sun rays 💕💕💕💕 my little wheatgrass babies . . . #microgreens #growyourown #growth #newlife #wheatgrass #seeds #sprouts #microgreens 🌱 #healthyfood #urbanfarming #roots #cotyledon
Sabtu pagi tengah Desember begini saya isi dengan mendampingi Kelas Kebun Komunitas @superberkebun Bogor. Kalau kamu? #superindo #superindoberkebun #komunitas #komunitasberkebun #berkebundikota #urbanfarming #communitygarden
Up cycling some storm damaged bananas and a pineapple into this years Christmas tree 🎄🍍🍌✨ #urbanfarming #tropicalfoodgarden
My salad is so pretty and I have to... I mean I get to pick it every day. ❤️ #farmtotable #growyourown #frommygarden #organic #freshisbest #salad #eatwelllivewell #homegrown #healthyliving #enjoythelittlethings #urbanfarming
Met siang.. akhirnya para kol dipanen juga. Bukan krn sudah saatnya tapi lahan seiprit ini mau dipakai tanam yg lain 😂 yaa begitulah, ada yg samaan? 😁 . . Nah dr percobaan tanam aneka kol, kubis dan broklli ini ada bbrp poin yg bisa sy petik: ✔ tanam keluarga kubis di dataran rendah itu bisa ✔ dibutuhkan pot yg besar, sekitar diameter 40cm agar bisa tumbuh maksimal krn dia mengembang ke samping. Kalau bisa tanam di tanah langsung lbh baik lagi ya ✔ diantara 4 jenis yg sy tanam, bunga kol yg paling cepat panen 😍 ✔ musuh mereka terutama ulat daun dan tikuussss ✔ media tanam pakai tanah, kompos dan sekam ✔ pupuknya POC Organox ✔ penempatan di lokasi full sun (min 6 jam simat per hari) ✔ jaga media ttp moist. Kalau udh gede daun banyak kebutuhan air juga banyak, gampang layu kena panas gojreng Depok syalalala ✔ hmm.. apa lagi ya. Itu aja deh. Jangan lupa beli benih dan pupuknya di MGB hihihii 😆 ada paket 6 macam keluarga kubis dan brokoli juga paket perawatan tanamannya (by WA 085648824275) . . Temen-temen ada yg udah pernah tanam? Share yuk pengalamannya.. pertanyaan juga boleh 🤗 . . #mgb_gardenandshop #mgbgardeningdiary #fromgardentotable #homegarden #urbangarden #urbanfarming #verticalgarden #veggies #organicgarden #organicveggie #growyourownfood #growsomethinggreen #plantsofinstagram #organicfood #kitchengarden #instagarden #sustainablesprout   #herbs #herbsgarden #thehappygardeninglife #mgb_kubis
15.12.18 - A worm bin needs proper temperature, moisture, and food. Update report: 1. December temp seems to be okay for them, I keep the bin in a shaded area of the balcony. 2. Read that the food gives enough moisture so I don't need to add water. 3. Worms eat only 25-33% of their body weight per day, not 50-100%. 1000 worms = 1lb. I only have around 25 worms, so they're about .025lbs or 11.33g so today I gave them 3g of vegetable peel scraps cut into small pieces. 4. To backtrack, I've only put about 60-80pcs strawberry crowns in the bin as their food plus a small mangosteen peel in the last 5 days before I was able to research and calculate the correct amount of food to provide every day. 5. I want to encourage breeding, so putting food in one area will make them keep close to one another and rub against each other more. I spread out the strawberry crowns before the worms arrived which is probably why their poop is all over the place. 6. The bin smells nice. 7. I see one or two super small white insect it's the kind that just grows in decomposing matter. I think they're normal. #vermicomposting #worms #urbanfarming #urbangardening #zerowaste #vermihut #wormfactory #wormhotel #vermicast
This afternoons harvest from our little kitchen garden. #chefslife #longbeach #ktown #losangeles #vegetables #organicgarden #urbanfarming
#Repost @mudbonegrown with @get_repost ・・・ ***We are excited to share our new program with you. We are starting an Incubator Farm for black farmers and farmers of color. Do you need more access to land, tools, amendments, and mentor ship? This program might be for you. Check out our website or Facebook page for details and application. #blackfarmers #pocfarmers #incubatorfarmprogram #usdanifagrant #urbanfarming #portlandfarmers #neportland #corbett #smfarmbusniess #blackfarmers #mudbonegrown
Berkebun memang menyenangkan, apalagi jika tanaman selalu tumbuh subur.. Kalian bisa menikmati hasil sayur sehat dari kebun sendiri😊😊 Seperti Kaka ini, bisa panen sayur terus dan tak usah pergi ke pasar deh😘 . Yukk mulai nanam sayur di rumah! . . #tanaman #sayuran #berkebun #berkebunhidroponik #berkebunsayuran #berkebunsendiri #belajarberkebun #petanimuda #indonesiaberkebun #petanimodern #petanicantik #petanikece #gardeningfun #panensayur #growyourown #growyourownfood #organicgarden #organicfood #gardening #urbangarden #urbanfarming #homegarden
在窝里的是“薯片”,外左是“小透明” 右边鸡冠往一边歪的是“爆米花”😂 排队下蛋中… 我发现都喜欢左边的位置 硬挤也要并列挤左边🐔🐔 #blindchicken  #housechicken   #ilovemychickens #backyardchickens #freerangechickens #fresheggs #chickensofinstagram #urbanfarming #sustainableliving #homestead #countryliving  #happychickens  #igchickens  #chickencoop  #chickens
A particularly needy chicken BIT ME today. #chickenbite #backyardchickens #urbanfarming #homestead
I've been busy this week, but I have so much fun in my daily life! My garden is definitely the best place to relieve my stress. #garden #gardening #urbangardening #urbanfarming #allotment #gardentour #homesteading #farm #green #vegetablesalad #growyourown #indonesia #wonderfulindonesia #beautifulday #countryside #village
I like to leave some plants in the ground to go seed. I either collect the seeds for next years crop or allow the seeds to fall naturally and they regrow on their own when the conditions are right. These seeds are Dill and can be used in cooking too. The next pic is baby Dill plants growing and the last pic is rocket plants that have self seeded too!! No labour involved so it’s all too easy really. #gardening #gardenlife #homegardening #homegarden #lovegardening #grownnotflown #frommygarden #gardengrown #growsomethinggreen #thehappygardeninglife #epicgardening #growfoodnotlawns #growyourownveggies #urbanfarming #growyourownfood
next page →