#vaperepublik

1,889 posts

Loading...
Posted @withrepost β€’ @nine_aces FULL LINEUP @binjai_juice NOW AVAILABLE AT : VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Aber Contact: http://wasap.my/601110834595 Akie Contact: http://wasap.my/60139803677 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #binjaijuice #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
Full lineup @binjai_juice kini blh korang try test cuba tgk di kedai kami!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor # vapormalaysia
@binjaijuice creamy kini dah mendarat di sarang kami!! - strawberry cookies - strawberry popcorn - Dewberry Cream #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
FULL LINEUP @binjai_juice NOW AVAILABLE AT : VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Aber Contact: http://wasap.my/601110834595 Akie Contact: http://wasap.my/60139803677 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #binjaijuice #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
Barang boek sudah landing!!! Chorus by @symphonycloudco Kini dh berada di sarang kami Nikmati keindahan pisang disetiap sedutan dgn sedikit rasa mint pasti menceriakan ari korang #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
VR Distribution XY Juice kini telah tiba di Antara kedai vape paling padu di Petaling Jaya!! So pada sesiapa yg mencari fruitty yg molokek di pasaran kini blh korang dptkan di 14Vaperz PJ!! πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ XY Juice -strawberry -honeydew -grape -orange πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ #vaperepublik #vrdistribution #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia β€” with Akie Najmuddin.
Haaa.. so mane yg pakai Akso ke Vladdin ke xterkecuali tau walaupon dorg mention nano stix je #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Kami ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2019 kepada semua pelanggan2, Distri2 dan Brewer2 semua Semoga tahun hadapan menjadi tahun terbaik buat kita dlm industri ini Cawangan Setia Alam dan Kota Warisan tidak akan beroperasi hari esok Selasa 1 Januari 2019 #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vaporselangor #vapormalaysia #vapor #vaporn #vapors
Sajos dan Gallo...pebenda la @the.fog.clown ni bg nama.. tapi benda kalo dh sedap ko buh nama ape pon sedap!! Blh korang dapatkan di Vape Republik #kotawarisan #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Restock!!!! Restock!!!! Restock!!!! Vape Republik Kota Warisan dah *restock* barang padu!! Jemput tengok barang-2 padu!!! #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Restocked ALERT!!!!! Restocked at @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ - Aber Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
#vapetedd @vape_republik.co Vapetedd dah ada di VAPE REPUBLIK KOTA WARISAN DAN SETIA ALAM guys!! β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ @vapetedd kini selamat sampai dgn jayanya ke sarang kami di Setia Alam.. Kota Warisan ondaway!! RODEO : TOBACCO CIGAR ORC BRAIN : CHOCOLATE MALTS PARROT PIE : APPLE PIE Ratio 50:50 / 50ml #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vapetedd #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia #longwaytogo #vaper #malaysiavape #vape #vapetricks #vape #vapor #vapeporn #vapenation #vapers #vapeusa #vapeeurope #vapemalaysia #vapemalaysian #vapeworld #vapeworldwide #vapeon #vapelife #vapelifestyle #rodeo #parrotpie #orcbrain
#Repost @vape_republik.co (@get_repost ) ・・・ Padu btoi Vanilla Ice cream @traptruffy ni.. memanjang restok je.. Dah restok dh kan? Mai la kedai #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Padu btoi Vanilla Ice cream @traptruffy ni.. memanjang restok je.. Dah restok dh kan? Mai la kedai #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Restok!! Restok!! Restok!! Mls nak taip panjang.. nk bgtau tu je #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Flava baru aum aum cikabom dh mendarat di sarang kami!! Apple Jungle by I love You flava Len maciam ekk i lap u bagai.. kasi cuba dulu br i love u too nanti #vaperepublik #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
VR Distribution @xy.juice full lineup utk reseller blh dapatkan di #vaperepublik setia alam #vaperepublik #setiaalam #distribution #vape #vaper #vapers # vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
VR Distribution Kreame Donut dah ready guys!!! -hazelnut donut -berries donut Reseller wanted!!! #vaperepublik #vrdistribution #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapornvapor #vaporselangor #vapormalaysia
@ipv.official new mod IPV IT kini blh didapati di #kotawarisan #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors vaporselangor #vapormalaysia
Mod baru sampai!! OBS CUBE hanya di kota warisan!! #vaperepublik #vape #vapers #vaper #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Monster Berry.. adunan fruitty bukan creamy tau..strawberry dan blueberry pasti menarik!! Dah cuba belum? #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Laaa restok lagi?? @toowildjuice restok lagi di #kotawarisan Dengar2 citer vape republik kota warisan nk buat giveaway too wild? #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors
Flava marhaen rasa bangsawan!!! Mencari fruitty? Nk yang sejuk suam2 bak hembusan bayu pagi? @brewdmy kini dah mendarat di Kota Warisan!!! #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapor #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
#Repost @vapetedd (@get_repost ) ・・・ #vapetedd @vape_republik.co β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ @vapetedd kini selamat sampai dgn jayanya ke sarang kami di Setia Alam.. Kota Warisan ondaway!! RODEO : TOBACCO CIGAR ORC BRAIN : CHOCOLATE MALTS PARROT PIE : APPLE PIE Ratio 50:50 / 50ml #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #longwaytogo #vaper #malaysiavape #vape #vapetricks #vape #vapor #vapeporn #vapenation #vapers #vapeusa #vapeeurope #vapemalaysia #vapemalaysian #vapeworld #vapeworldwide #vapeon #vapelife #vapelifestyle #rodeo #parrotpie #orcbrain
Barang baekk dah sampai Vape Republik Kota Warisan!! #vapetedd @vape_republik.co #kotawarisan β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Bukan dik! Ni bukan rokok john ke rokok U2 ke.. ni @vapetedd dgn 3 lineup molokek paduik tau Barang dah sampai di #kotawarisan #vaperepublik #kotawarisan #longwaytogo #vaper #malaysiavape #vape #vapetricks #vape #vapor #vapeporn #vapenation #vapers #vapeusa #vapeeurope #vapemalaysia #vapemalaysian #vapeworld #vapeworldwide #vapeon #vapelife #vapelifestyle #rodeo #parrotpie #orcbrain
Bukan dik! Ni bukan rokok john ke rokok U2 ke.. ni @vapetedd dgn 3 lineup molokek paduik tau Barang dah sampai di #kotawarisan #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Mod power tank pon power.. tp flava xcukup rasa? Aik? Jom try cotton SWAG ni pasti setiap sedutan akan jd lbh bermakna #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
#vapetedd @vape_republik.co β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ @vapetedd kini selamat sampai dgn jayanya ke sarang kami di Setia Alam.. Kota Warisan ondaway!! RODEO : TOBACCO CIGAR ORC BRAIN : CHOCOLATE MALTS PARROT PIE : APPLE PIE Ratio 50:50 / 50ml #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #longwaytogo #vaper #malaysiavape #vape #vapetricks #vape #vapor #vapeporn #vapenation #vapers #vapeusa #vapeeurope #vapemalaysia #vapemalaysian #vapeworld #vapeworldwide #vapeon #vapelife #vapelifestyle #rodeo #parrotpie #orcbrain
@vapetedd kini selamat sampai dgn jayanya ke sarang kami di Setia Alam.. Kota Warisan ondaway!! RODEO : TOBACCO CIGAR ORC BRAIN : CHOCOLATE MALTS PARROT PIE : APPLE PIE Ratio 50:50 / 50ml #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vapetedd #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Bak kata pepatah.. hilang kabus datanglah terang.. tp kabus dr @the.fog.clown ni kabus harum dgn bau buah2an!! Mcm xkena je pepatah tadi... Papepon dorang dh pon mendarat!! Mofo Series -Mojos -Pinkos -Lykos -Barmon 70vg 30pg 60ml Pebenda la bebudak ni mencarut Insane Series -Sajos -Gallo 70vg 30pg 60ml #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
@the.fog.clown dah melotop terbaboom kat UK.. ini kali mau kasi melotop blk kat local market!! Fruity wajib cuba ni akan mendarat di sarang kami #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vapers #vaporn #vapor #vapors #vaporselangor #vapormalaysia #comebackisreal
Stok @xy.juice utk vape republik #setialam pon dah kosong ni, so kasi restok blk.. laju sungguh penangan xyjuice ni #vaperepublik #vrdistribution #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Kedai2 restok @xy.juice lagi!!! Kedai2 lain pon ade yg order!! Sabaq!! Sabaq!! Brg baru keluar oven ni nanti kami hantar ye!! Reseller lain xnak cuba? #vaperepublik #vrdistribution #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Tersentak ke bossku? 1.2% red velvet by @peacesmoke.concept , tq sapot sarang caun kami bosku #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors
VR DISTRIBUTION Warga Johor Bahru!! Tercari2 ke @gringojuice ni? Halo2 je @ultraszvapeon dnboleh dapatkan disana sekarang!! #vaperepublik #vrdistribution #gringo #gilagilagringo #vaporjb #vaporsjohor #vapormalaysia #vape #vaper #vapers #vaporn #vapors
VR DISTRIBUTION @xy.juice kini boleh didapati di @kemoobulwapmalaysia !! Warga klang warga meru boleh dapatkan disana sekarang!! #vaperepublik #vrdistribution #xyjuice #vaporklang #vaporselangor #vapormalaysia #vape #vaper #vapers #vaporn #vapors
Melon but not watermelon?? Hmm barang dah ready!! Reseller wanted!! #vaperepublik #vrdistribution #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors
Vape Republik Setia Alam restok!!! @gringojuice kembali!!! Sblm ni dgn Pavlova yg aum aum cikabom cikabom!! Kemudian Mangifera dgn rasa mangga mangga yaribba yaribba!! dan kini dpt dua adik baru Grapeness dan Strawberry!! Reseller dialu2kan utk memeriahkan Gringo di kedai korang!! Confirm paduikkk http://vaperepublik.wasap.my/ #vaperepublik #hubdistribution #setiaalam #gringo #gilagilagringo #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
SALAM MAULIDUR RASUL 2018 "MENYANTUNI UMAT MEMBAWA RAHMAT' Cawangan Setia Alam dan Kota Warisan ditutup hari ini Salam Maulidur Rasul kepada semua Muslimin & Muslimat seluruh Malaysia. #vaperepublik #MaulidurRasul #12rabiulawal1440hijrah
@toowildjuice Restok lagi!! Nape restok? Dah brg boek wajib restok cpt.. sedap plak tu kang putus stok kang mrh plak kn kn kn #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia Toowild Dope Mango Toowild Swag Berry
@xy.juice wajah baru kini dah mendarat di sarang kami!! Dorang cakap kali ni kurang gunk pastu lebih tegak utk 1.2% .. ni la fruitty yg harus.. diulangi HARUS korang cuba!! -spectrum honeydew -quantum strawberry -fusion orange -infinate grape #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Tgh cari pod ke bang? Nk yg kecik molek kiut miut? Senang bwk kan? Kena plak digabungkn dgn saltnic yg padu merdu!! Hanya blh didapati di Kota Warisan je ye #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #pod #saltnic #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Selamat hari lahir ladyboss @deena_diyana pemilik Capital A dan juga Vape Republik!! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. sori gambar lama.. 😁😁 #vaperepublik #deenasecret
Antara pod yg masih menjadi pilihan kini dh blh dptkn di #kotawarisan .. stok xbyk jom dptkn cpt #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
@kardinaljuice Java Flava yg mendapat pengiktirafan best tobacco.. korang dh cuba blom? Dh restok dah ni jom dapatkan di #kotawarisan #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Kesyahduan dalam setiap sedutan, pilihan pon byk, yg rahsia biarkan rahsia... @traptruffy blh korang dptkn di Setia Alam dan Kota Warisan.. nk rasa dulu!blh je kalo korang nk cuba #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper # vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor
Sebak dada penangan KRMY Butterscotch by @toowildjuice kita kasi setting Strawmousse plak!! Korang dah cuba blom? #vaperepublik #krmy #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Happy Deepavali kpd pelanggan kami yg beragama hindu.. #happydeepavali #diwali #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam
PEACESMOKE 1- Nanomite Lost Island (Sanhok) Papermint 2- Lanun Pastri (Croissant) 3- Lanun Pastri (Bread) yam berry cheese 4- Lanun Pastri (White Chocolate) Rubby Chocolate 5- Lanun Pastri (Cup cake) blueberry cherry 6- Lanun Pastri (Cake) Red velvet cheesecake 7- Lanun Pastri (Dowhnut) Blueberry doughnuts NOW AVAILABLE AT : VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #peacesmoke #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
SCOFFLAW by @afrosaucemy CASA πŸ”΅ Blueberry Cracker - Fresh fruit is well selected as a secret ingredient to produce an exciting dessert flavor. This recipe will definitely make you fall in love after enjoying it! NOVA πŸ”΄ Strawberry Jam - A recipe that have enjoyed a long time ago! Fresh Strawberry is specially quoted from Cameron Highland to give you PREMIUM satisfaction and taste for you! Volume: 60ml NOW AVAILABLE AT VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #scofflawbyafrosauce #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
@afrosaucemy creamy series SCOFFLAW kali ini dgn santapan nurani Nova & Casa yang kana menjadikan setiap pembelian flava ni berbaloi dan tiada penyesalan #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Cake bukakn sebarang cake.. Lanun Pastri Cake Red Velvet by @peacesmoke.concept dari biasa akan jadi luarbiasa dlm setiap sedutan!! #vaperepublik #setialam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Roti bagaikan di Perancis? Xlaaa roti tempatan rasa antarabangsa Croissant The Bridge by @peacesmoke.concept dan sarapan korang lps ni akan jd luarbiasa #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Roti + keladi? Serious arrr tp tiada yg mustahil Lanun Pastri Breads Yam Berry by @peacesmoke.concept pasti menjadikan ianya satu kenyataan!!! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporselangor #bapormalaysia
Sape ckp cupcake menggemukkn? Lanun Pastri Cupcake by @peacesmoke.concept pasti xkan buat korang gemuk!!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper # vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Lanun Pastri hadir menceriakan hari dgn perisa Ruby Chocolate by @peacesmoke.concept serikan harian korang dgn yg biasa pd luarbiasa!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vapeforlife #vaperselangor #vapermalaysia
Dowhnuts sedap dowh!!! By @peacesmoke.concept dari yang biasa pd luarbiasa.. setiap sedutan jd bermakna #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysai
@peacesmoke.concept Nanomite Sanhok kini dah mendarat di sarang kami!! Rasa bak gula2 pudina sejuk2 tersipu malu gituuuu!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vapers #vapor #vapors #vapermalaysia #vaperselangor
Minty Melon by @silvertortoise_eliquid kini blh korang try test cuba tengok di kedua2 cawangan kami!! Sblm ni bergetar dgn melon milkshake kan? Haaa cuba pulak yg ni #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vapers #vapor #vaperselangor #vapersmalaysia #vaporn #vapereview
πŸ“£NEW STOCK ALERTπŸ“£ @chubbymonster_juice NOW AVAILABLE AT BOTH @vape_republik.co Setia Alam & Kota Warisan Cornflakes caramel Berry pine cake Pineapple oren strawberry Mango strawberry mix Available low &high Low mint Enrich flavoring Unique after taste feeling 60ml Chubby Gorila (ORI) bottle VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 VAPE REPUBLIK (KOTA WARISAN) G105, Jalan Warisan Sentral 2 Kota Warisan Nad : +60 13-317 7849 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Aces Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #vaperepublik #chubbymonsterjuice #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
Chubby Monster kini telah mendarat di sarang kami #setiaalam dan #kotawarisan Dapatkan full lineup dr Chubby Monster -pineapple orange strawberry -manggo strawberry - berry pine cake -cornflake caramel Ratio PG 40 VG 60 #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporart #vaperselangor #vapermalaysia
next page →