#vaperepublik

1,842 posts

Loading...
Tgh cari pod ke bang? Nk yg kecik molek kiut miut? Senang bwk kan? Kena plak digabungkn dgn saltnic yg padu merdu!! Hanya blh didapati di Kota Warisan je ye #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #pod #saltnic #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Selamat hari lahir ladyboss @deena_diyana pemilik Capital A dan juga Vape Republik!! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. sori gambar lama.. 😁😁 #vaperepublik #deenasecret
Antara pod yg masih menjadi pilihan kini dh blh dptkn di #kotawarisan .. stok xbyk jom dptkn cpt #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
@kardinaljuice Java Flava yg mendapat pengiktirafan best tobacco.. korang dh cuba blom? Dh restok dah ni jom dapatkan di #kotawarisan #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Kesyahduan dalam setiap sedutan, pilihan pon byk, yg rahsia biarkan rahsia... @traptruffy blh korang dptkn di Setia Alam dan Kota Warisan.. nk rasa dulu!blh je kalo korang nk cuba #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper # vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor
Sebak dada penangan KRMY Butterscotch by @toowildjuice kita kasi setting Strawmousse plak!! Korang dah cuba blom? #vaperepublik #krmy #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporselangor #vapormalaysia
Happy Deepavali kpd pelanggan kami yg beragama hindu.. #happydeepavali #diwali #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam
PEACESMOKE 1- Nanomite Lost Island (Sanhok) Papermint 2- Lanun Pastri (Croissant) 3- Lanun Pastri (Bread) yam berry cheese 4- Lanun Pastri (White Chocolate) Rubby Chocolate 5- Lanun Pastri (Cup cake) blueberry cherry 6- Lanun Pastri (Cake) Red velvet cheesecake 7- Lanun Pastri (Dowhnut) Blueberry doughnuts NOW AVAILABLE AT : VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #peacesmoke #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
SCOFFLAW by @afrosaucemy CASA 🔵 Blueberry Cracker - Fresh fruit is well selected as a secret ingredient to produce an exciting dessert flavor. This recipe will definitely make you fall in love after enjoying it! NOVA 🔴 Strawberry Jam - A recipe that have enjoyed a long time ago! Fresh Strawberry is specially quoted from Cameron Highland to give you PREMIUM satisfaction and taste for you! Volume: 60ml NOW AVAILABLE AT VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #scofflawbyafrosauce #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
@afrosaucemy creamy series SCOFFLAW kali ini dgn santapan nurani Nova & Casa yang kana menjadikan setiap pembelian flava ni berbaloi dan tiada penyesalan #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Cake bukakn sebarang cake.. Lanun Pastri Cake Red Velvet by @peacesmoke.concept dari biasa akan jadi luarbiasa dlm setiap sedutan!! #vaperepublik #setialam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Roti bagaikan di Perancis? Xlaaa roti tempatan rasa antarabangsa Croissant The Bridge by @peacesmoke.concept dan sarapan korang lps ni akan jd luarbiasa #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Roti + keladi? Serious arrr tp tiada yg mustahil Lanun Pastri Breads Yam Berry by @peacesmoke.concept pasti menjadikan ianya satu kenyataan!!! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporselangor #bapormalaysia
Sape ckp cupcake menggemukkn? Lanun Pastri Cupcake by @peacesmoke.concept pasti xkan buat korang gemuk!!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper # vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporselangor #vapormalaysia
Lanun Pastri hadir menceriakan hari dgn perisa Ruby Chocolate by @peacesmoke.concept serikan harian korang dgn yg biasa pd luarbiasa!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vapeforlife #vaperselangor #vapermalaysia
Dowhnuts sedap dowh!!! By @peacesmoke.concept dari yang biasa pd luarbiasa.. setiap sedutan jd bermakna #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaporselangor #vapormalaysai
@peacesmoke.concept Nanomite Sanhok kini dah mendarat di sarang kami!! Rasa bak gula2 pudina sejuk2 tersipu malu gituuuu!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vapers #vapor #vapors #vapermalaysia #vaperselangor
Minty Melon by @silvertortoise_eliquid kini blh korang try test cuba tengok di kedua2 cawangan kami!! Sblm ni bergetar dgn melon milkshake kan? Haaa cuba pulak yg ni #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vapers #vapor #vaperselangor #vapersmalaysia #vaporn #vapereview
📣NEW STOCK ALERT📣 @chubbymonster_juice NOW AVAILABLE AT BOTH @vape_republik.co Setia Alam & Kota Warisan Cornflakes caramel Berry pine cake Pineapple oren strawberry Mango strawberry mix Available low &high Low mint Enrich flavoring Unique after taste feeling 60ml Chubby Gorila (ORI) bottle VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 VAPE REPUBLIK (KOTA WARISAN) G105, Jalan Warisan Sentral 2 Kota Warisan Nad : +60 13-317 7849 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Aces Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com https://www.facebook.com/NineAces http://www.instagram.com/nine_aces Negeri Sembilan - Ah Wai Contact : http://wasap.my/60182856017 Rawang & Sg Buloh - Arai Contact : http://wasap.my/601137758493 #nineAcesDistribution #vaperepublik #chubbymonsterjuice #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
Chubby Monster kini telah mendarat di sarang kami #setiaalam dan #kotawarisan Dapatkan full lineup dr Chubby Monster -pineapple orange strawberry -manggo strawberry - berry pine cake -cornflake caramel Ratio PG 40 VG 60 #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporart #vaperselangor #vapermalaysia
@juicetifyflava restok lagi.. cream cracker strawberry yg xpemes dn viral ni tp cukup syahdu dlm setiap sedutan!! #vaperepublik #vape #setiaalam #kotawarisan #vapers #vaper #vapor #vapors
Ramai dh memperkatakan ttg flava fruitty ni.. ramai yg ckp sedap, korang dh try blom? @meomeopeo #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn
🔥🔥🔥Vape Republik @ Kota Warisan🔥🔥🔥 Line up creamy fckin flava yg bru daa mendarat bossku. ✔️Yellow Label > Butterscoth Caramel Vanilla ✔️White Label > Banana Berries Vanilla Ice Cream ✔️Blue Label > Graham cracker Blueberry Cheesecake ✔️Red Label > Banana Hazelnut Cream Dapatkan dengan segera sementara stock masih ada!!!! #vapenilai #vapesepang #vapedengkil #vaperepublik
🔥🔥🔥Vape Republik @ Kota Warisan🔥🔥🔥 ✔️VGOD PRO MECH ✔️RDTA TANK ✔️Single battery Dapatkan dengan segera sementara stock masih ada!!!! #vapenilai #vapesepang #vapedengkil #vaperepublik
🔥🔥🔥Vape Republik @ Kota Warisan🔥🔥🔥 ✔️Ammit Tank ✔️Double coil ✔️Original Dapat kan tank ini dengan kadar segera sementara stock masih ada! #vapenilai #vapesepang #vapedengkil #vaperepublik
Kota Warisan!! Kota Warisan!!! Saje nk bgtau kami dh buka ni #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapeshop
Kedai buka seperti biasa! Trm ksh pd yg menyokong kami di Setia Alam dan Kota Warisan!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporwave #vapergram
#Repost @vape_republik.co ・・・ Budak Gemok!!! Dah sampai di Kota Warisan!! Full lineup fruitty! -honeydew -energy beast -blackcurrant -fresh orange -manggo pineapple By @fatboys_juice #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor
Budak Gemok!!! Dah sampai di Kota Warisan!! Full lineup fruitty! -honeydew -energy beast -blackcurrant -fresh orange -manggo pineapple By @fatboys_juice #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor
Kota Warisan tutup??!! Ish mane adeeee kami hari2 buka!! #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor #vapermalaysia
Pioneer IPVD3s mod kecik firing padu restok lagi di kota warisan!! Knp perlu belanja lebih gi vape fair!! Kami bg harga gesek peha!! 🔥🔥🔥🔥 Vape Republik Kota Warisan 105-G Jln Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang 🔥🔥🔥🔥 #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor
AUGVAPE PYRO V2 rdta restok lagi di kota warisan!! Knp perlu belanja lebih gi vape fair!! Kami bg harga gesek peha!! 🔥🔥🔥🔥 Vape Republik Kota Warisan 105-G Jln Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang 🔥🔥🔥🔥 #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor
HUrricane tank flavouring padu restok lagi di kota warisan!! Knp perlu belanja lebih gi vape fair!! Kami bg harga gesek peha!! 🔥🔥🔥🔥 Vape Republik Kota Warisan 105-G Jln Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang 🔥🔥🔥🔥 #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor
HERCULES 3000Mah restok lagi di kota warisan!! Knp perlu belanja lebih gi vape fair!! Kami bg harga gesek peha!! 🔥🔥🔥🔥 Vape Republik Kota Warisan 105-G Jln Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang 🔥🔥🔥🔥 #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor
Ade ke yg xpegi Mivas? Jauh nk pegi? Yg dekat2 kan adeeeeee.. meh singgah sarang kami di Setia Alam la kalo korang xpegi PWTC!! #vaperepublik #setiaalam #vaper #vapers #vapor #vapors #vapor
Warga Setia Alam!! Tercari2 lg ke flava creamy mane yg menusuk kalbu!! Full lineup creamy series by @mr.juicer !! #vaperepublik #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vapormalaysia #vapershahalam
Fatboys juice kini dah mendarat di sarang kami!! Full lineup fruitty!! - blackcurrant - honeydew - fresh orange - manggo pineapple - energy beast #vaperepublik #setiaalam #vape #vapers #vapor #vapors #vapeporn #vapenation
Warga Sepang!! Warga Dengkil!! Dan warga2 yg sewaktu dgnnya!! Kota Warisan kini dibuka setiap hari dari 12tghari sampai 12 malam!!! #vaperepublik #vaper #vape #vapers #vapor #vapors #vaporn #vapeislife #kotawarisan
Anyone interested with FCKING FLAVA??? Terdapat beberapa line up flavour yang didatangkan khas untuk anda semua.. Bagi sesiapa yang ingin mencuba/mencari/memesan flavour FCKING FLAVA🤤🤤🤤 Boleh datang ke Vape Republik Kota Warisan.. Rasai sendiri keunikkan flavour by @fcukinflava 🔥🔥 #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vapeunity #vaporselangor #vaporesso
Golden Muse founder reserve by @qrabat.brewhouse restok lagi!! Berhantu!! Dihantui!! Jgn salahkan kami jika kepisangan melanda korang.. salahkan brewer flava ni tau #vaperepublik #setiaalam #vape #vapers #vaper #vapor #vapors #vaporn #vaporcommunity
CARDINAL now available at #kotawarisan 🔸Cardinal vainilla - vanilla + soft tobacco (pure vanilla inhale and soft tobacco exhale) 🔺ratio : 50/50 (semua jenis tank ,single or double coil sesuai) 🔺LOW & MEDIUM )straight throat hit) #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #tobacco #vapor #vapor #vapors
Gramo- grape & manggo dan Melon Milkshake by @silvertortoise_eliquid restok restok restok!! Jom ke sarang kami di #setiaalam dan #kotawarisan #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vaperselangor #vapermalaysia #vaporgram
🔥🔥BARANG PANAS 🔥🔥 Hanya di cawangan Kota Warisan!! ORCA 220 Vape Republik 105-G Jalan Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang Selasa-Ahad 12pm-12am #vaperepublik #kotawarisan #promosi #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vapeporn #vapenation
🔥🔥BARANG PANAS 🔥🔥 Hanya di cawangan Kota Warisan!! -VTX 100w Vape Republik 105-G Jalan Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang Selasa-Ahad 12pm-12am #vaperepublik #kotawarisan #promosi #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vapeporn #vapenation
🔥🔥BARANG PANAS 🔥🔥 Hanya di cawangan Kota Warisan!! Vape Republik Kota Warisan 105-5 Jalan Warisan Sentral 2 Kota Warisan Sepang Selangor Selasa - Ahad 12pm-12am -Pioneer IPVD3s -percuma bateri #vaperepublik #kotawarisan #ipv #ipvd3 #vape #vaper #vapers #vapor #vaporn #vapors #vapeporn #vapenation
GOLDEN MUSE founder reserve bu @qrabat.brewhouse kini blh didapati di cawangan kami Kota Warisan Sepang Dapatkan sentuhan kepisangan yg kini menjadi sebutan ramai!! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaporizer #vaperselangor #vapermalaysia
Dah ade yg br.. yg lama jgn dilupakan!! IPV D3 dgn sentuhan yihi cip yg xkn mengecewakan kini blh korg dptkn di cawangan kami di Kota Warisan!! #vaperepublik #kotawarisan #vaper #vape #vapers #vaporn #vapor #vapors #vaperselangor #vapermalaysia
Xpyh pujuk xpyh nk rayu, hulur je mod tester terus terperangkap dgn kepisangan Golden Muse by @qrabat.brewhouse ni Korang mane yg blom cuba kami pesan kamu dlm kerugian.. tu je #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaperselangor #vapermalaysia
🎉📣RESTOCKED ALERT📣🎉 @myvoodoovape @cloudritual @krmyliquid @toowildjuice @barfjuice Melon Milkshake @silvertortoise_eliquid PUSH Juice @ejuiz_culture VAPE REPUBLIK (SETIA ALAM) Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam Asrul : +60165130878 VAPE REPUBLIK (KOTA WARISAN) G105, Jalan Warisan Sentral 2 Kota Warisan Nad : +60 13-317 7849 Fb : Vape Republik Ig : @vape_republik.co Distribute by: Nine Ace's Distribution HQ Contact: http://wasap.my/601110834595 Email: extreme02@gmail.com Nine Ace's Distributions http://www.instagram.com/nine_aces #nineAcesDistribution #vaperepublik #vapedistribution #vapemalaysia #malaysiavapecommunity #malaysianvapers #malaysiavape #malaysianliquid #vapedistro #vapeworld #instavape #vapestagram #vapenation #vapelife #vapeliquid #cloudchaser #subohmclub #vapecommunity #vaperazzi #vapefam #vapeshop #vaperetailer #vapethailand #vapeindonesia #vapechina #vapevietnam #vapejapan #vapejakarta #vapesaudi
Setelah dinasihat berkali2 abam hensem kita ni ttp bersungguh2 nk penangan 18.. lantas dia kelihatan terkesima dlm setiap sedutan!! Golden Muse Founder Reserve by @qrabat.brewhouse jadi pilihan! #vaperepublik #setiaalam #vape #vapers #vapor #vapors #vaperselangor #vapermalaysia
Nampak abang ni terkejut besar baru sepam Golden Muse @qrabat.brewhouse dh jd mcm tu..tq support sarang kami abangku #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vaperselangor
GOLDEN MUSE Founder Reserve by @qrabat.brewhouse kini boleh korang dapatkan di sarang kami!! Rasai kenikmatan Banana Caramel yg pasti membuai hari2 anda dgn keceriaan! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor #vapermalaysia #vaporn #vapenation #vapereview
Barang jahat Golden Muse by @qrabat.brewhouse kini telah tiba di sarang kami, rasai kenikmatan banana caramel yg pasti menghiasi kehidupan korang nanti #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vapeporn
Kota Warisan buka seperti biasa, tapi promo merdeka dah pon berakhir semlm #vaperepublik #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Merdeka! Merdeka! Merdeka! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Selamat menyambut hari kemerdekaan negara yg ke 61!! Kedua2 cawangan kami buka seperti biasa!! #vaperepublik #setiaalam #kotawarisan #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vapermalaysia #vapormedia #happynationalday
Promo merdeka punya pasal sampai dh nak kosong dh rak ni.. #jom lg 3 ari promo merdeka nak berakhir!!!!! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vapornation #vaperselangor #vapermalaysia #promomerdeka
Brg laju mesti la brg padu .. kalo x laju xkn memanjang restok je kan? @fillodrip creamy ade fruitty pon ade!! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor #vapermalaysia #vaporn #vapergram
Mod jahanam? Nk vape pebenda kalo dh rosak kn? Jom dptkan mod baru korang dgn harga promo merdeka lagi di #kotawarisan .. Kedai dah bukak tu!! #vaperepublik #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaperselangor #vapermalaysia
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 MERDEKA PROMO 4 hari sahaja lagi!! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Dapatkan promo diskaun dari 10%-30% utk setiap pembelian mod, tank atau flava!! #vaperepublik #kotawarisan #setiaalam #vape #vaper #vapers #vapor #vapors #vaporn #vapermalaysia #vaperselangor
next page →