#veil

1,057,928 posts

Loading...
La prueba final es ese momento en que después de varios meses el vestido ha quedado ajustado a la perfección y medio centenar de botones dan el toque final ♥️ @andreaabascale en su vestido de plumette, encaje rebordado y nuestra falda emblemática de escarolas, velo con aplicaciones de cristal en degradé, todo de @saknovias . . . . . . #novia #bodaspuebla #weddingdress #vestidodenovia #noviasdiferentes #saknovias #weddinggown #veil #velo #weddinginspiration
Ehem Nak belanja sikit pic da kurus 🥰tapi azam 2019 nak pakai balik jeans size 34 please.Now 36 lagi. ⠀⠀ Boleh ke ? •Boleh sangat.GREENSLIM kan ade 🔥 ⠀⠀ Berapa lama boleh nampak kesan ? •Kesan seawal 7 hari. ⠀⠀ Perlu DIET ke ? •Tak perlu pun.sebab nanti Greenslim ni memang kawal selera makan kita & buat xrasa lapar selalu. ⠀⠀ Da cuba macam supplement tapi tak berkesan ? •Try GREENSLIM 200% terbukti berkesan.Tak berkesan kami pulangkan wang anda ⠀⠀ Kalau yang jenis susah kurus boleh ke ? •Eh lagi la wajib cuba sebab greenslim ni diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi memang khas untuk bakar lemak degil. ⠀ Breastfeedmom boleh ke ? •Boleh.Baby 7m ke atas. ⠀ Kalau dalam plan nak pregnant ada side effect tak ? •Tak de uolss.nanti kalau tiber preggy stop je.Ehem Act kan cust GS banyak subur lepas consume GS lagi ada.Lepas consume check2 pregnant 😅 Alhamdulillah.
FAREEDA ROZANA DIAMOND SOFT AWNING SIZE M,L & XL . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
Basic softpet khimar . . Basic softpet khimar dari Khadijah Indonesia. Khimar yang cocok untuk yang tak biasa pakai khimar pet busa maupun nonpet. Khimar antem bisa untuk #niqabi juga. . . Kini hadir dengan seri warna terbaru : Black Maroon Haze Honey Mustard Navagio . . Makin lengkap dengan cadar bandana. Masih dengan pilihan size S M L XL nyaman dipakai dan mudah dalam perawatan. Basic softpet khimar "semua bisa berkhimar" . . Bahan : Beliya Detail ukuran dan harga : . . (S) Rp 199.000,- Panjang Depan: +/- 87cm, Panjang Belakang: +/- 128cm . . . (M) Rp 211.000,- Panjang Depan: +/- 98cm, Panjang Belakang: +/- 135cm . . . (L) Rp 222.000,- Panjang Depan: +/- 109cm, Panjang Belakang: +/- 145cm . . . (XL) Rp 233.000,- Panjang Depan: +/- 118cm, Panjang Belakang: +/- 148cm . . Info & order: WA : 0812 4889 400 - 0821 1265 3240 Line : @madinahcollection Shopee : madinahcollection Website : http://www.madinahcollection.com . . . . #basic #basickhimar #khimarbasic #basickhimarkhadijah #khadijahindonesia #syariseketika #khimarinstan #cadarbandana #ciput #khimarnonpet #khimarpet #hijabsyari #jilbabsyari #veil #cape #muslimahclothing #muslimah #distributorkhadijah #distributorkhadijahindonesia #distributorkhadijahindonesiabogor #distributorkhadijahbogor
FAREEDA ROZANA DIAMOND SOFT AWNING SIZE M,L & XL . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
FAREEDA ROZANA SOFT AWNING SIZE M,L & XL . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
Basic softpet khimar . . Basic softpet khimar dari Khadijah Indonesia. Khimar yang cocok untuk yang tak biasa pakai khimar pet busa maupun nonpet. Khimar antem bisa untuk #niqabi juga. . . Kini hadir dengan seri warna terbaru : Black Maroon Haze Honey Mustard Navagio . . Makin lengkap dengan cadar bandana. Masih dengan pilihan size S M L XL nyaman dipakai dan mudah dalam perawatan. Basic softpet khimar "semua bisa berkhimar" . . Bahan : Beliya Detail ukuran dan harga : . . (S) Rp 199.000,- Panjang Depan: +/- 87cm, Panjang Belakang: +/- 128cm . . . (M) Rp 211.000,- Panjang Depan: +/- 98cm, Panjang Belakang: +/- 135cm . . . (L) Rp 222.000,- Panjang Depan: +/- 109cm, Panjang Belakang: +/- 145cm . . . (XL) Rp 233.000,- Panjang Depan: +/- 118cm, Panjang Belakang: +/- 148cm . . Info & order: WA : 0812 4889 400 - 0821 1265 3240 Line : @madinahcollection Shopee : madinahcollection Website : http://www.madinahcollection.com . . . . #basic #basickhimar #khimarbasic #basickhimarkhadijah #khadijahindonesia #syariseketika #khimarinstan #cadarbandana #ciput #khimarnonpet #khimarpet #hijabsyari #jilbabsyari #veil #cape #muslimahclothing #muslimah #distributorkhadijah #distributorkhadijahindonesia #distributorkhadijahindonesiabogor #distributorkhadijahbogor
PISAMAI BRIDAL AND GROOM . . บริการ Dress vintage & Accessories for rent . . . . . open Tuesday-Sunday 11.00-20.00 . . Contact: ‭095-554-0638‬ . . *****กรุณาโทรนัดจองวันและเวลาเพื่อความสะดวกของคุณลูกค้านะคะ . . #チュアンピサマイ #chuanpisamai #wedding #chuanpisamaiwedding #hat #vintage #veil #romantic #bride #chuanpisamaibride #party #henparty #prewedding #ซอยอาร ีย์สัมพันธ์7 #Persentation #perwedding #dressvintage #weddingvintage #bride #groom #wedding #vintage #Chuanpisamai #chuanpisamaibride #chuanpisamaibridal #bridal
FAREEDA ROZANA SOFT AWNING SIZE M,L & L . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
Mohon baca caption 🤗🌸Veil aisyah🌸 Veil (tudung) 2 lapis berlist satine hitam panjang belakang 117 cm sangat anggun🤗💐 Veil ini menggunakan karet selapis sebagai penahan seperti memakai bando Tanpa ikatan Praktis langsung pakai Memberikan aksen seperti memakai butterfly niqab Bedanya, veil ini bisa digunakan dengan niqab selapis yang manapun 🤗 Seperti di contoh foto Bisa menggunakan cadar tali, atau niqab bandana biasa, maupun cadar selapis bandana v shape (cat eyes niqab) Dijual Veil (tudungnya) saja(TANPA cadar) Apabila hendak membeli se set dengan niqab v shape atau niqab bandana selapis (bisa lokal niqab bandana, maupun bandana import cairo) mohon konsultasikan dengan cs abayaaisyah Dapatkan potongan harga apabila membeli set veil dengan cadar tali seperti di gambar 🤗 Bahan Full El burj El Emirates Extra lembut hitam pekat dan ringan Tanya2/order silahkan melalui what's app 0878-7876-2612 #cadar #niqab #veil #veilaisyah #tudung #niqabbutterfly
Mohon baca caption 🤗🌸Veil aisyah🌸 Veil (tudung) 2 lapis berlist satine hitam panjang belakang 117 cm sangat anggun🤗💐 Veil ini menggunakan karet selapis sebagai penahan seperti memakai bando Tanpa ikatan Praktis langsung pakai Memberikan aksen seperti memakai butterfly niqab Bedanya, veil ini bisa digunakan dengan niqab selapis yang manapun 🤗 Seperti di contoh foto Bisa menggunakan cadar tali, atau niqab bandana biasa, maupun cadar selapis bandana v shape (cat eyes niqab) Dijual Veil (tudungnya) saja(TANPA cadar) Apabila hendak membeli se set dengan niqab v shape atau niqab bandana selapis (bisa lokal niqab bandana, maupun bandana import cairo) mohon konsultasikan dengan cs abayaaisyah Dapatkan potongan harga apabila membeli set veil dengan cadar tali seperti di gambar 🤗 Bahan Full El burj El Emirates Extra lembut hitam pekat dan ringan Tanya2/order silahkan melalui what's app 0878-7876-2612 #cadar #niqab #veil #veilaisyah #tudung #niqabbutterfly
Mohon baca caption 🤗🌸Veil aisyah🌸 Veil (tudung) 2 lapis berlist satine hitam panjang belakang 117 cm sangat anggun🤗💐 Veil ini menggunakan karet selapis sebagai penahan seperti memakai bando Tanpa ikatan Praktis langsung pakai Memberikan aksen seperti memakai butterfly niqab Bedanya, veil ini bisa digunakan dengan niqab selapis yang manapun 🤗 Seperti di contoh foto Bisa menggunakan cadar tali, atau niqab bandana biasa, maupun cadar selapis bandana v shape (cat eyes niqab) Dijual Veil (tudungnya) saja(TANPA cadar) Apabila hendak membeli se set dengan niqab v shape atau niqab bandana selapis (bisa lokal niqab bandana, maupun bandana import cairo) mohon konsultasikan dengan cs abayaaisyah Dapatkan potongan harga apabila membeli set veil dengan cadar tali seperti di gambar 🤗 Bahan Full El burj El Emirates Extra lembut hitam pekat dan ringan Tanya2/order silahkan melalui what's app 0878-7876-2612 #cadar #niqab #veil #veilaisyah #tudung #niqabbutterfly
Y aquí, con la reina de la noche!... la protagonista de la fiesta 🥳 #veil #bellydance #zenatbellydancer
Rose gold everything💕 . . MagsCraftedVeils accessories🤗 Photographer: @alexisruanphotography Model: @alexisruanphotography
Basic softpet khimar . . Basic softpet khimar dari Khadijah Indonesia. Khimar yang cocok untuk yang tak biasa pakai khimar pet busa maupun nonpet. Khimar antem bisa untuk #niqabi juga. . . Kini hadir dengan seri warna terbaru : Black Maroon Haze Honey Mustard Navagio . . Makin lengkap dengan cadar bandana. Masih dengan pilihan size S M L XL nyaman dipakai dan mudah dalam perawatan. Basic softpet khimar "semua bisa berkhimar" . . Bahan : Beliya Detail ukuran dan harga : . . (S) Rp 199.000,- Panjang Depan: +/- 87cm, Panjang Belakang: +/- 128cm . . . (M) Rp 211.000,- Panjang Depan: +/- 98cm, Panjang Belakang: +/- 135cm . . . (L) Rp 222.000,- Panjang Depan: +/- 109cm, Panjang Belakang: +/- 145cm . . . (XL) Rp 233.000,- Panjang Depan: +/- 118cm, Panjang Belakang: +/- 148cm . . Info & order: WA : 0812 4889 400 - 0821 1265 3240 Line : @madinahcollection Shopee : madinahcollection Website : http://www.madinahcollection.com . . . . #basic #basickhimar #khimarbasic #basickhimarkhadijah #khadijahindonesia #syariseketika #khimarinstan #cadarbandana #ciput #khimarnonpet #khimarpet #hijabsyari #jilbabsyari #veil #cape #muslimahclothing #muslimah #distributorkhadijah #distributorkhadijahindonesia #distributorkhadijahindonesiabogor #distributorkhadijahbogor
『美容師は稼げない』 『美容師は勤務時間の拘束が長い』 そんな美容師の皆さんのお悩みに全国の‘aguhairグループ’はお応えします。 お気軽にメッセージお待ちしております。 http//www.agu-hair.com/ 青森西津軽エリアお客様のご好評により、スタイリスト急募中! とりあえずお話しだけでもという方でもお気軽にお問い合わせください! 一緒に、その夢を叶えてみませんか? #株式会社Puzzle #agu #hair #美容師 #サロン #髪型 #ヘアスタイル #ヘアカラー #転職 #求人 #スタイリスト #プチプラ #クーポン #東北 #青森 #弘前 #城東 #駅前 #早稲田 #ベイル #veil #ビオラ #viola #ビセオ #viseo #クラウン #crown
Gotta love playing with rings #weddingrings #ido
FAREEDA MAWAR FUSHIA SATIN EKSLUSIF LABUH 11-12 INCI RM 120+ POSTAGE RM 10 . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
Move over veils, capes are here to stay!!! When I designed my first cape 2 1/2" years ago, pretty much everyone said.. 'I don't that is going to work'. Fast forward a few years and capes are on the runways, and have made there way into main stream bridal fashion. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I love the capes!! I love the modern twist on a classic look. You can still get that epic kissing bride and groom shot tangled up in tulle. You get the drama and the wow moment as you walk do the aisle ..but the twist if you have a killer back dress detail with the cape you can show case this as well. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Calling all my brides.. what will you be rocking on your wedding day? are you team veil or team cape? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SHOP this bridal look by tapping my LINK IN BIO ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Beauty Brought to you by: Photographer | @ericajphotography & Pepe Bridal Accessories | @champagneandGRIT Bridal Gowns | @Baciobaciobridal Bridal Gown Designer | @willowbywatters Dress Style DERICA Hair and Makeup | @amorabeautystudio Venue | @richhippieshouse Model | @itskirstenatkins . . . . #Cape #BridalCape #veilcape #CapeVeill # WeddingCape #modernbride #CustomCape #weddingtrend #bridalaccessories #veilshot #veil #bridalveil #bridalfashion #weddinggown #wedding #weddingseason #weddinginspo #luxurywedding #southflorida #bridalfashion #bridaltrends #champagneandgrit #handmade #willowbywatters #watters #willowbywattersbride #westpalmbeachbride #richhippiehouse #ericajphotography
The Hermoine £93 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! Link in BIO Get 10% off your first order with code INSTA10 #wedding #bride #bridal #tailored #weddingdress #bridaldress #bridesmaid #bridesmaiddresses #groom #suit #tuxedo #tailcoat #childrenswedding #kidswedding #babywedding #veil #bridalgloves #bridallingerie
겨울풀 9
. تاحالاشده دلتون بخاد یه موم خونگی خودتون درست کنید و استفاده روزانه ازش کنید؟🤔⁉️ این ویدیو بهتون یادمیده چطور توخونه موم درست کنید🏺 #beauty #cute #sadaf_beauty #marriage #ring #poems #dance #veil #rain #happiness #weddingplanner #weddingbloger #wedding #hairstyles #عروسی #حلقه_ازدواج #عکس_برداری #فیلم_برداری_مجالس #دسته_گل_عروس #تاج_عروس #تاج_گل #فرمالیته #موم #وکس_صورت #میکاپ_عروس #میکاپ_آرتیست #مدل_مو #weddingtalksogand
❤️❤️ #veil by : rony.veil.designer Reservation ☎ 01013131500 Makeup : doaa_ragab_makeup_artist
Just give me a chance, I can be your Man now and Forever. ☺️ #SecondarySponsor #veil #wedding
Can’t believe I’ve been married to this man for almost half a year now! . . . There was so many things that did not go according to plan on our wedding day 😂😭 . . . What’s the one tip you would give bride to be’s? I wish I would have gotten a day of coordinator! Believe me ladies, you’ll thank me on this one. Oh & a massage the morning of, just do it! 💆‍♀️🧖🏼‍♀️✨ . . . Despite all the chaos, 8-18-18 will always be one of the most happiest days of my life ✨ . . #moon #youmeandthemoon #newleyweds #bridetobe #brideadvice #blogger #lifestyle #bride #groom #love #wedding #weddingvibes #81818 #theaguirres #veil #idahoweddingphotographer
Something extra special about getting married in your hometown ❤️ @thechocksettinn
FAREEDA AISYA SIZE M FREE POSTAGE . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
FAREEDA AISYA SIZE M FREE POSTAGE . Pembelian secara online sila whatsapp 👇 . http://www.wasap.my/60135911213 . COD MANIR/K.TRG . Terima Kasih ,Fareeda LUV U All !!! . #fareeda #fareedascarf #tudungfareeda #hijab #hijabonline #shawl #shawlonline #scarf #veil #tudung #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #fareedanyatajelita #fareedaonline
❤️❤️ #veil by : rony.veil.designer Reservation ☎ 01013131500 Makeup : marwa_elshobkymakeup
Sharing some more fun cowgirl veil outfit inspo today! Order our gorgeous double layer veil as is or customize is with your Future Mrs. {your last name}; whichever you prefer! Cowgirl loving Brides, this ones for you! ❤️ . . . . . . #cowgirl #cowgirlbride #gettinhitched #gettinhitchedyall #bride #bridetobe #engaged #ido #austin #nashville #dallas #stagecoach #outfitinspo #ootd #futuremrs #bridegift #veil #brideveil
22/01/19 Veil Net Semi horsehair plain untuk bride to be Adibah dari Selangor Ukuran ; paras hip Price; Veil Rm50.00 exc postage colour; Salmon peach #👉🏼Pre oder veil boleh request warna,ikut tema pengantin #👉🏼untuk tempahan atau pertanyaan boleh dm atau terus whatsapp ke 0173557981. Terima kasih #veilnikah #veilsanding #veil #veiltunang #veil #pesonapengantin #muslimahwedding #pengantinmuslimah #tempahanveil #nikah #bazarpaknil #weddingveil #veilnet #wedding #kerjakahwin #raikancinta #muautara #muakedah #muaalorsetar #vintage #raikancinta #sayajual #baazarpaknil #designerwedding #islamicwedding #festivalwedding #weddingfair #islamicdesigner #brunei #tempahanveil #bruneiwedding
I will always love you Photo by: @mooshophoto #wedding #snow #veil #promises #happilyeveraslanyan
P.c @deepak_sharma_professional .... Fashion is part of the daily air and it changes all the time, with all the events. You can even see the approaching of a revolution in clothes. You can see and feel everything in clothes .... #clickammi #Patna #India #ig_india #insta_india Bihar#people #portrait #offense #girl #light #veil #dark #wear #shadow #model #sadness #music #bestsong #instamusic #business #force #snypechat #Studio_session #sauravanuraj #fashionphotography #portraitphotography #portraitofficial #framesforankit #viewfinderevents
Because of YOU we got @theknot Best Of in Weddings!!! Thank you so much for your support! We love you all so much and love serving our community! ✨
Taking it back to slightly warmer weather... this wedding was a dream! • • • #wedding #sunset #goldenhour #lovequotes #canon #clickpro #clickinmoms #weddingwire #fallbride #veil #groom #mastinlabs #film #belle #beauty #hairstyles #makeup
next page →