#velvia

104,543 posts

Loading...
... Centralia Vice, 2016 . terraPin MUTO 4x5 #pinhole @fujifilm_profilm Velvia50 RVP50 #believeinfilm
Almost freeclimbed VF Bolver Lugli #viaferrata #bolverlugli #paledisanmartino #fujifilm #xt2 #velvia
Mulțimesc foarte mult @miru_iancu for bringing me to Romania. What a spectacular and welcoming place:~) #filmphotography #filmisnotdead #photography #velvia
"I give you this to take with you: Nothing remains as it was. If you know this, you can begin again, with pure joy in the uprooting." . -Judith Minty . (Seven years in NYC. Who knew it'd be this long?) . #fujifilm #xt20 #fujixt20 #xf1855 #xf1855mm #fujifilmx_us #xseries #nycphotographer #nyc #velvia #fujivelvia #seminaryrow #mirrorless #fuji #nikon #canon #leica #lomo
#mandalamonday #photomandala #abstract #symmetry created in #photoshop from a single seed photo... .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #chasinglight#toldwithexposure#acolorstory#colorhunters#colorlove#justgoshoot#fujixpro2#velvia#fujifeed#photo_collective#myfujilove#fujilove#fujifilm
Proud to say that I have never used Tinder or purchased services from a prostitute while traveling abroad. 100% of my guy friends that travel have at some point or another. Like I know this Christian surfer guy thats gotten bjs in Bali while on a mission trip. But can you really blame him? I mean it’s $5. I pride myself too much, and I think that’s honestly what’s kept me in the clear. If I did it then I would no longer have that smug sense of moral superiority. ••••••••••••••••••••••••••••• #35mm #35mmstreetphotography #35mmfilm #dslr #nikon #happy #bigbutts #vsco #rawfood #snapseed #nintendo #tabby #hasselblad #leica #hypebeast #nogi #velvia #heyarnold #ilovecats #cosplay #analoguefeatures #lookslikefilm #cowboybebop #minimalisttattoos #sigma #cats #noctilux #iceland #500cm #babyotter
Dalam acaknya rasa, banyaknya warna, ganjilnya pola. Kadang cinta terselip begitu saja yang entah muncul dibalik warna yang apa . . . . . #streetfotography #color #city #fujifilm #fujifilm_id #malang #exploremalang #instagood #velvia #malanghits #jodipan #holiday
Всем нравятся фотографии с гонок, но по-мне так закулисье не менее интересно. Моменты подготовки к регате, решимость спортсменов, настрой, они делают все что бы подготовить свою "звезду" и победить...но правда в том, что до финала дойдут не все. Кстати на фото победители этого Чемпионата Европы в классе Звёздный 2018 - американец Augie Diaz и бразилец Bruno Prada ( @brunopradasail ). 🇬🇧 Everyone likes photography from racing, but in my opinion, the backstage is no less interesting. Moments of preparation for the regatta, the determination of the athletes, the mood, they are doing everything to prepare their "star" and win ... but the truth is that until the finals do not reach all. By the way, on the photo the winners of this European Star Championship 2018 - American Augie Diaz and Brazilian Bruno Prada. . #sailfie #azarlife #nauticouturier #analogphotography #mamiya #fujifilm #velvia #provia #shotfilm #maisonkitsune #lacoste #henrylloyd #starsailing #starsailor #starclass #staryacht
Pantai Karang Song Song, Cibobos - Malimping. Foto sunset ini saya ambil sewaktu pergi bersama teman2 @fujiguys_id di acara FGI goes to Sawarna, yang di sponsor oleh @fujifilm_id Acaranya mantap, cuacanya bersahabat, pemandangannya luar biasa 😍😍, dan teman-temannya luar biasa heboh dan hangat. #fujifilm_id #GoFujifilm #XT100_id #XC1650mm #velvia
Lucca dall'alto della Torre Guinigi, in uno scatto fatto nel 2008 con Nikon FM2, Sigma 12-24mm f4.5/5.6, su diapositiva Fuji Velvia 50. Impara a vedere, impara a fotografare. #robertodaloia #photo #fotografia #photooftheday #nikon #nikon_italia #nikonitalia #nikon_fm2 #analog #analogico #pellicola #expiredfilm #filmisnotdead #filmphotography #filmcamera #believeinfilm #filmisalive #grainisgood #keepfilmalive #filmcommunity #shootonfilm #filmisnotdead #velvia #lucca #tuscany #toscana #torreguinigi
Sunset di Pantai Karang Songsong, pantai ini letaknya sebelum sampai Pantai Sawarna. Pantai pantai di sana merupakan deretan Pantai Selatan, jadi ombaknya gede banget. Kira kira gambarannya beginilah seperti di foto, kami masang tripod harus yang kokoh, karena kalo ga kokoh nanti baru disapa mantan "hai" doang niat move on langsung hancur berantakan. Kami pas motret juga dijagain guide satu orang satu yg mengarahkan sampai batas mana kami boleh ambil foto, takut keterjang ombak, karena udah sering memakan korban gara gara keasikan foto sampe ke tengah malah keseret ombak. Yang ada di foto itu Nelayan Lokal, kami tentu saja ga berani sampe ke tengah tengah situ, ngeri. Oiya selama di pantai percaya ga percaya juga kami dianjurkan ga pake pakaian warna Hijau dan agar selalu jaga perkataan dan perbuatan. Selain jangan pake pakaian warna hijau juga dianjurkan tidak memakai barang barang pemberian mantan ya, karena itu seringkali membuka luka lama dan bikin susah move on, hhuhu Eh ada yang tau ga sejarahnya kenapa ga boleh pake Warna Hijau di Pantai Selatan? Ceritain dong. Fujifilm X-H1 @fujifilm_id XF55-200mm ISO 100 f/18 SS 1/60 " Velvia Film Simulation #Fujifilm #Fujifilm_id #GoFUJIFILM #XH1 #XH1_id #XF55200 #Velvia #PantaiKarangSongSong
* * * 2018.08.20 渇望する. 不安を抱えながら. 得体の知れない未来を. * * * #japan #tokyo #film #filmphotography #velvia #velvia100 #nikon #fm10 #craving #qualm #strange #strangerthings #future
One day, I'll get fed up of dragging a tripod and that xf16 out to the beach at sunset. But not today. Happy summer, everyone! #fujifilm #xpro2 #velvia #xf16mm #longexposure #sunset #seascape #turkey #nofilter
This building in Little Bourke Street is just a beauty!
Цвет настроения - фуксия. А что это за цвет? Фуксия - это пурпурный цвет, названный в честь цветка, который, в свою очередь, был так назван в честь немецкого учёного Леонарта фон Фукса. #скрипка #флейта #арфа #velvia #velviamusic #wedding #свадьбацветафуксия #фуксияцвет #фуксиямосква #заказатьмузыкантов #мыиграемдлявас #выезднаяцеремония #выезднаярегистрация #трио #зачемнаммузыка
Nothing else
Black Canyon Storm Cloud Sunset
from the upcoming COLOR AS SUBJECT chapter of the zine series #magnumopuszine shot with 500 c/m on 120 fuji velvia 100
from the upcoming COLOR AS SUBJECT chapter of the zine series #magnumopuszine shot with 500 c/m on 120 fuji velvia 100
from the upcoming COLOR AS SUBJECT chapter of the zine series #magnumopuszine shot with 500 c/m on 120 fuji velvia 100
next page →