#venko

1,640 posts

Loading...
EN VENKO TENEMOS TODA LA TIENDA CON UN 20% DE DESCUENTO ¡¡¡TODA LA TIENDA!!! Ven y llévate tus suplementos, aprovecha el BUEN FIN ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #xelha #triatlon #crossfit
CROSSFIT - EL DEPORTE EXTREMO Practicar Crossfit es una disciplina muy exigente que te lleva al límite. La realización de movimientos de alta intensidad requiere energía, fuerza y potencia. La práctica de estos ejercicios requiere una nutrición específica y un combustible extra para darle al cuerpo. Con la suplementación adecuada,  ayudamos al cuerpo a recuperarse antes y mejor del entrenamiento para poder volver a darlo todo al día siguiente. ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #xelha #triatlon #crossfit
Dari sahabat Abu Hurairah radhiyallahu ’anhu bahwa sesungguhnya Rasulullah shollallahu ’alaih wa sallam bersabda: “Sholat lima waktu dan (sholat) Jum’at ke (sholat) Jum’at serta dari Ramadhan ke Ramadhan semua itu menjadi penghabus (dosanya) antara keduanya selama ia tidak terlibat dosa besar.” (HR Muslim 2/23) . . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Dituntut oleh Islam meletakkan tangan dan lain-lain ke atas mulut ketika menguap. Tujuan berbuat demikian adalah untuk menghalang syaitan masuk ke mulut sehingga orang tersebut dikuasai oleh syaitan. . . Makruh bagi orang yang menguap mengeluarkan suaranya ketika menguap, sesungguhnya syaitan itu sangat suka kepada orang yang lalai dalam apa keadaan sekalipun. . . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
YA VIENE EL TRIATLÓN XEL-HA, 17 Y 18 DE NOV. VEN POR TU TRIATLÓN PACK 1 Gu StroopWafel 1 Gu Roctane Energy Drink Mix 1 Gu Roctane Ultra Endurance Energy Gel 1 Gu Energy Gel 1 Recovery Drink Mix 4 Cápsulas Gu Roctane Electrolyte Corre por que se acaban, por solo $300.00 pesos mantente hidratado y con energía para llegar a la meta ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #xelha #triatlon
EL GUERRERO QUE LLEVAS DENTRO... IDEALIZALO Los mejores suplementos los encuentras en VENKO ¡Visítanos! Tel 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #nadiacomaneci #gimnasia #olimpicathletes
[ ONE DAY, IN SHAA ALLAH ] Jangan berhenti bermimpi untuk mengunjungi Baitullah ! . Siapa yang tidak nak menemui Allah langsung di rumahNya? Siapa yang tidak ingin melihat Kabah yang dibangun Nabiyullah Ibrahim dan putranya Nabiyullah Ismail? Siapa yang tidak ingin melihat Baitullah, kiblat yang selama ini hanya boleh dipandangi melalui sajadah atau gambar saja? Siapa yang tidak ingin melihat kota kelahiran Rasulullah Mekkah dan kota tempat Rasulullah membangun Islam, yaitu Madinah? Siapa yang tak ingin mengunjungi makam Rasulullah, berdoa di tempat-tempat mustajab dan makan kurma asli dari tempat asalnya?🤔 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Jika saat ini kamu rasa tidak ada tempat untuk menyandarkan kepala dan rasa lebih tenang, ingat lagi bahwa kamu masih punya banyak tempat untuk bersujud, berdoa dan memeluk semesta melaluinya. . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Banyakkanlah berdoa agar Allah memberi kita kelapangan rezeki dan keluasan rezeki tanpa kita perlu bergantung kepada makluk (berhutang). Kerana jika kita berhutang kita diwajibkan membayar hutang kerana ianya urusan kita dan manusia lain. Wallahua'lam. . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Kesabaran perlu diiringi kebijaksanaan. Tabah bukan mendedahkan diri untuk difitnah. Tanganilah, hadapilah, kejian yang salah dengan cara yang betul. Hadapi emosi sipengeji yang panas berapi dengan kepala sedingin salji. Jadikanlah kemarahan itu sebagai "pekerja" dan diri kita sebagai "majikan" nya. Biarlah marah yang bekerja untuk kita, bukan kita yang bekerja untuknya. Tuluskanlah,luruskanlah marahmu hanya kerana Allah semata. Uruskanlah marahmu mengikut kadar dan batasnya. . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Pagi hari merupakan waktu yang diberkahi, sebagaimana doa Nabi Muhammad shalallahu ‘alaihi wa sallam “Ya Allah, berkahilah umatku di waktu paginya.” (Hadis sahih riwayat Abu Daud). Pada waktu ini, banyak dzikir dan doa khusus yang telah diajarkan oleh sang nabi. Sudah selayaknyalah kita turut mengamalkan doa pagi hari Islam yang mulia ini. . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
NADIA COMANECI - UN ATLETA DE EXCELENCIA ¿Sabías que?...El 10 de Nadia Comaneci con su ejercicio en las paralelas ha pasado a la historia como el 'ejercicio perfecto', pues fue el primer 10 olímpico. Pero no fue el primer 10 que conseguía la gimnasta rumana en su entonces cortísima carrera: ya se había llevado otro meses antes en la American Cup. Suplementate como los grandes atletas y obtén los mejores resultados ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #nadiacomaneci #gimnasia #olimpicathletes
Alhamdulillah pelanggan suka. Siap pakai dalam rumah lagi. . Siapa yg belum order jom order kasut venko cepat! . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Alhamdulillah lebih 30 parcel harini😊 . Siapa yg belum order tu, jom order sekarang! Cepat, sementara stock masih ada. . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
Setiap apa yang kita lakukan pasti ada balasan. Meniru? Akan ada balasannya untuk anda. Keberkatan dalam hidup akan terkesan. ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore .
YA ES JUEVES DE MEMES EN VENKO ¡Comparte con nosotros tu identidad pugilistica! Y no olvides suplementarte adecuadamente para que lograr tus metas. ¡Ánimo luchadores! ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #luchador
Alhamdulillah. Akak ni berpuas hati dengan venko shoes. Selesa katanya bila pakai. Jangan lupa beli dengan kami lagi ya😊👍🏻 . Siapa belum dapatkan venko shoes? Jom order sekarang! . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Di dalam Surat An Nisa ayat 56, Allah berfrman: إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِآَيَاتِنَا سَوْفَ نُصْلِيهِمْ نَارًا كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا لِيَذُوقُوا الْعَذَابَ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَزِيزًا حَكِيمًا “Sesungguhnya orang-orang yang kafir terhadap ayat-ayat Kami, kelak akan Kami masukkan mereka ke dalam neraka. Setiap kali kulit mereka hangus,Kami ganti kulit mereka dengan kulit yang lain, supaya mereka merasakan azab, Sesungguhnya Allah Maha Perkasa lagi Maha Bijaksana” . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Sorteio em Breve! Porque temos que ser gratos a vocês, clientes, parceiros, fornecedores e amigos! Fica de olho e já vai marcando os amigos pra seguirem e acompanhar nossas postagens! Rua Pindorama, 86 B - Bairro Salinas em Fortaleza/Ceará. Fala com a gente! (85 3055.8464 e (85) 99915.8464 elittecentercar@gmail.com #ssangyong #ssangyongkyron #ssangyong_tivoli #trocadeoleo #revisaoautomotiva #ssangyongbrasil #kyron #korando #rexton #newactyon #venko #actyon #actyonsports #ssangyongmotors #oficinamecanica #especialista #foco #trabalho #fortaleza #motor #carros #veiculos #elittecentercar #sucesso #qualidadenosserviços
Elitte Center Car fazendo história! Nós confiamos, nos dedicamos, nos esforçamos e tudo tem dado certo! Acredite você também no seu potencial! E se precisar de uma revisão, uma troca de óleo ou outras coisas mais é só chegar aqui! Fala com a gente! (85 3055.8464 e (85) 99915.8464 elittecentercar@gmail.com #ssangyong #ssangyongkyron #ssangyong_tivoli #trocadeoleo #revisaoautomotiva #ssangyongbrasil #kyron #korando #rexton #newactyon #venko #actyon #actyonsports #ssangyongmotors #oficinamecanica #especialista #foco #trabalho #fortaleza #motor #carros #veiculos #elittecentercar #sucesso #qualidadenosserviços
Olha nossa localização aí! Agora é só colocar no GPS e seguir o caminho da co fiança e qualidade! Rua Pindorama, 86 B - Bairro Salinas em Fortaleza/Ceará. Fala com a gente! (85 3055.8464 e (85) 99915.8464 elittecentercar@gmail.com #ssangyong #ssangyongkyron #ssangyong_tivoli #trocadeoleo #revisaoautomotiva #ssangyongbrasil #kyron #korando #rexton #newactyon #venko #actyon #actyonsports #ssangyongmotors #oficinamecanica #especialista #foco #trabalho #fortaleza #motor #carros #veiculos #elittecentercar #sucesso #qualidadenosserviços
¡VEN POR TU CYCLING PACK! En VENKO queremos ser parte de tus logros, por eso hemos armado este pack para ti que eres ciclista. ¡Pedaleale por que se acaban! ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #memes #memesvenko #memesgym #memesfitness #risaremedioinfalible #healthandfitness #cyclingpack
SUPER PROTEIN AMINO Ideal para atletas élite,lista para tomar,de rápida asimilación y libre de gluten. Protege tu músculo evitando el catabolismo, ayudando a una rápida recuperación. ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #mcgregor #ufc #thecage #BSN
Alhamdulillah pelanggan puas hati dengan venko shoes. 😊👍🏻 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Jangan mengejar yang terbaik dalam mendapat yang baik. Jadilah orang yang sentiasa jujur, bukan semata terbaik. 😊 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
¡UNA RUTINA ESTRICTA ACOMPAÑADA DE SUPLEMENTOS HARÁ DE TI UNA MÁQUINA IMPARABLE! ¿Sabías que McGregor consume suplementos como: N.O.-XPLODE®, SYNTHA-6® y AMINOX®? "Toda la vida me han dicho que no puedo. Simplemente les digo que puedo. Eso me impulsa para seguir adelante y me motiva para terminar en primer lugar". - McGregor ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #mcgregor #ufc #thecage #BSN
Betul ke? Tahukah anda? . Bila ada masa terluang dengan kawan-kawan zaman belajar tu kita habiskan masa tu betul-betul. Bukan senang untuk berkumpul berjumpa semula selain daripada semasa konvokesyen. Mungkin itu “kali terakhir” atas sbb komitmen. . Siapa yg dah pernah rasa? Komen di bawah👇🏻👇🏻👇🏻 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
¡VEN POR TU CYCLING PACK! En VENKO queremos ser parte de tus logros, por eso hemos armado este pack para ti que eres ciclista. ¡Pedaleale por que se acaban! ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #memes #memesvenko #memesgym #memesfitness #risaremedioinfalible #healthandfitness #cyclingpack
제 친구 음반냈어요~😆 한번씩 들어주시고 좋아요 꾸욱~👆 노래 진짜 진짜 좋아요~ #벤코 #흥해라
이번에 친척오빠(VENKO)가 작곡한 노래입니당 많이 들어주세용용 . . . . . . . . . . . #노래 #랩 #힙합 #사우나파크 ##벤코 #루또 #VENKO #LUTTO #SAUNA #SAUNAPARK #DANCEHALL #여름 #무더위 #작곡 #편곡 #멜론 #지니
♨️♨️♨️♨️ LUTTO & VENKO - 사우나 파크 11월5일 발매됐습니다~~ 크레딧 Produced by Venko @vizmotheque Composed by Venko, Lutto Lyrics by Lutto @lutto_oh Arranged by Venko Guitar by 추일엽 @ilyeobchoo . Artwork by Suiko @suiko_ Recorded by Studio V Mixed by GiiANA @giianaofficial Mastered by 박경선 @boostknobmix - #LUTTO #VENKO #SAUNAPARK #DANCEHALL
벤코형의 앨범 🤩🤩🤩🤩🤩 - #Repost @venko.archive (@get_repost ) ・・・ ♨️♨️♨️♨️ LUTTO X VENKO - 사우나 파크 발매되었습니다. . Credit- Produced by Venko Composed by Venko, Lutto Lyrics by Lutto Arranged by Venko Guitar by 추일엽 . Artwork by Suiko Recorded by @ Studio V Mixed by GiiANA Mastered by 박경선 - #LUTTO #VENKO #SAUNAPARK #DANCEHALL
♨️♨️♨️♨️ LUTTO X VENKO - 사우나 파크 발매되었습니다. . Credit- Produced by Venko Composed by Venko, Lutto Lyrics by Lutto Arranged by Venko Guitar by 추일엽 . Artwork by Suiko Recorded by @ Studio V Mixed by GiiANA Mastered by 박경선 - #LUTTO #VENKO #SAUNAPARK #DANCEHALL
Sesiapa yang berkesempatan untuk menunaikan umrah dan haji, bolehlah bawa buah tangan untuk dibawa pulang. Contohnya di atas👆🏻👆🏻👆🏻 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Dah ada kasut umrah haji Venko? . Tak perlu risau lagi tergelincir atau kaki sakit semasa tawaf dan saie. Cepat-cepat order sekarang 😊👍🏻 . Selesa. Bergaya. Selamat Klik link for purchase👇🏻👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ #venko #venkoshoes #kasutumrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore #outdoorshoes #swimmingshoes #zumbashoes #kasutberkualiti #melaka
Haa apa pendapat anda? Komen di bawah sekarang👇🏻👇🏻👇🏻 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Venko shoes merupakan kasut yang berkualiti. Tak perlu risau. Kasut venko sangat selesa dipakai dan mudah dibawa kemana saja. Ia mempunyai tapak getah kualiti PREMIUM. Memudahkan pergerakan dan mengurangkan risiko tergelincir.👍🏻 . . Jika berminat boleh ke website kami👇🏻👇🏻 . . https://www.venkostore.com/ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
TAHUKAH ANDA? Tak tahu kan? Haa kalau tak tahu tanya😄 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
TEKA-TEKI Siapa tahu jawapannya komen di bawah👇🏻👇🏻👇🏻 . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
VENKO TIPS - ¡HIDRATACIÓN INDISPENSABLE! Al ejercitarnos, nuestro cuerpo pierde agua y sales minerales. En condiciones normales, nuestro organismo pierde más de medio litro de agua a través de la piel y la respiración. ¡Así que no olvides SIEMPRE ESTAR HIDRATADO! ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #memes #memesvenko #memesgym #memesfitness #risaremedioinfalible #healthandfitness
Selagi ada ibu bapa, hargai dan jagalah mereka. Selagi ada ibu bapa, hormati dan taatilah mereka. Jangan menyesal nanti, sebab waktu tu anda akan kenal erti ‘rindu’ yg sebenarnya. ‘Rindu’ orang yg tiada lagi di bumi. . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
YA ES JUEVES DE MEMES EN VENKO - CARDIO CON TODA LA ACTITUD Sabemos que lo que importa es la actitud y las ganas que le pones para lograr tus metas, así que no olvides complementar tu ejercicio con suplementos alimenticios. ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #runners #run #maraton #correr #superatuslimites #memes #memesvenko #memesgym #memesfitness #risaremedioinfalible #healthandfitness
[ “WHY CAN’T YOU WEAR HIJAB” ] Firman Allah lagi yang bermaksud: “Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (ketika mereka keluar); cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.” (Surah al-Ahzab, ayat 59). . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Ini mungkin mengejutkan, tetapi hakikatnya bahawa dapur dapur untuk pencuci pinggan adalah perkara yang paling kotor di sebuah rumah yang mempunyai kira-kira sepuluh juta bakteria. Dan ia bukan hanya bakteria yang tidak berbahaya, tetapi agen penyebab lumpuh yang paling nyata. ================ Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
#Venko jel si ti radio traku?
CON FINAFLEX CONTROLA TU APETITO Dile adiós a los antojos, supresor del apetito ¡Visítanos! Tel 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #healthandfitness #apetito
[ 2 PERKARA YANG TRAGIS ] Pernah anda terfikir 2 HAL YANG MENYEDIHKAN? Hal yg sangat mudah tetapi ramai yg tidak boleh melakukannya. Hal yg nampak macam remeh tapi besar akibatnya. . Muhasabah diri dan perbaiki diri setiap hari. Dekatkan diri dengan perkara yg membawa pahala. Setiap manusia ada melakukan dosa kan? Tapi usaha untuk perbaiki diri tu tak akan sia-sia. Allah maha mengetahui. 👍🏻 . . ================= Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh KLIK LINK di bawah👇🏻👇🏻 https://www.venkostore.com/ . #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Assalamualaikum, selamat pagi😊 Pagi-pagi ni kita uji minda dengan teka-teki ni. Refresh minda biar cergas. Siapa tahu jawapan? Komen di bawah apa jawapannya👇🏻👇🏻👇🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
CORRE POR TU RUNNER PACK No te puedes perder el medio maratón Rockanrolero en Mérida VENKO te da lo necesario para que lo vivas al máximo Por tan solo $250 pesos llevate * 1 Gu StroopWafel * 1 Gu Roctane Ultra Endurance Energy Gel * 1 Gu Energy Gel * 1 Recovery Drink Mix * 2 Capsulas Gu Roctane Electrolyte Apártalo al 688 9869 ¡Que viva el Rock n Roll! #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #healthandfitness #artesmarcialesmixtas #vidalarga #longevidad #rendimineto #mediomaratonrocknroll #merida
ARTES MARCIALES MIXTAS El gurú de la nutrición deportiva y ex competidor del UFC, Mike Dolce, ha aconsejado a numerosos deportistas sobre las ventajas de una alimentación saludable que no sólo mejora el rendimiento deportivo sino que también prolonga la vida de una persona. Así que nutre bien tu cuerpo para tener buen rendimiento y vida larga. ¡Visítanos! Tel. 688 9869 #venko #venkonutricion #suplementos #gym #actitudtotal #oxido #GAT #DYMATIZE #LABRADA #PRIMETECH #ON #cancun #rivieramaya #yosoyvenko #sonrie #healthandfitness #artesmarcialesmixtas #vidalarga #longevidad #rendimineto
Наш «косметичний столик», тут ми наводимо красоту одній чудовій 3D - пані!) А вона в свою чергу - набирається позитивної енергії в яскравих променях сонця, їй скоро на сцену!) 🤗👸🏼 #декоризфанеры #стеновыепанели #3d #стіновіпанелі #3dpanels #manufacture #venko #венко #ukraine #madeinukraine
Усім гарного недільного дня!) Насолоджуємось чудовою погодою, яскравим сонечком, насиченими кольорами осені!) Дякуємо за чудове фото, на жаль не можемо вказати автора😇 ЗD - панель «Піщані хвилі» Матеріал: березовий шпон(фанера); Покриття: масло віск; Ціна: 3500грн/м.кв. #панель #стіновапанель #стеновыепанели #стеновойдекор #3d #3dpanels #3dпанель #woodpanel #walldecor #venko #венко #декоризфанеры #designinterior #design
FREE TUDUNG! TUDUNG FREE! FREE TUDUNG! Cepat! Beli 5 pasang venko shoes dapat FREE 2 pasang tudung. . . Cepat! Order sekarang selagi stok masih ada. . Jika berminat boleh ke website kami👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Kumpul semua koleksi venko shoes sekarang! Pastikan anda ada venko shoes dimana-mana. Di dalam rumah, masjid, pejabat dan untuk bersenam. Jadi pengguna tegar venko shoes! . . Jika berminat boleh ke website kami👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Risau kasut anda cepat rosak? Kasut venko sangat tahan lasak dan sesuai di permukaan air. . . Jika berminat boleh ke website kami👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Venko shoes sangat sesuai digunakan untuk kegunaan aktiviti luar. Tahan lasak dan sesuai untuk permukaan rumput. Cepat! Order sekarang. Selagi stok masih ada. . Jika berminat boleh ke website kami👇🏻👇🏻 . https://www.venkostore.com/ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #venkoshoes #venko #kasutumrahmurah #kasutumrahhaji #umrahhaji #kasuttawafsaie #sayajualkasut #sayajual #kasuttawafbrunei #venkostore
Complemente seu estilo com as armações da #Venko 👓💫 #oticassante #seuestiloestaaqui #asuaotica
next page →