#vintagecardigan

14,712 posts

Loading...
65' GT40
I’m ready to live if my two circle skirts for the foreseeable future 😊 My legs will never get chilli when there’s a quilted layer protecting them! #civviesandsplendour #vintage #vintagestyle #vintagevogue #vintagefashion #1950sfashion #1950s #circleskirt #vintagecardigan #cardigan #quilted #retrostyle #ootdsocialclub #pinup #pinupgirl #pinupfashion #pinupgram #truevintage #truevintageootd #fallootd #falltime #sweaterweather
❤️PRELOVED❤️ . . Vest + Dhirt Fit XS - M RM 35 exclude postage . . How to oder? 1) Screenshot item 2) Whatsapo 018-3644671 or click link at bio . . . - First pay first serve - Postage RM10 SM RM12 SS - Buy 3 item n above ( free postage to SM) . | #vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign
❤️PRELOVED❤️ . . Vest + Blouse Fit XS - M RM 35 exclude postage . . How to oder? 1) Screenshot item 2) Whatsapo 018-3644671 or click link at bio . . . - First pay first serve - Postage RM10 SM RM12 SS - Buy 3 item n above ( free postage to SM) . | #vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign
❤️PRELOVED❤️ . . Jacket + Blouse Fit XS - M RM 35 exclude postage . . How to oder? 1) Screenshot item 2) Whatsapo 018-3644671 or click link at bio . . . - First pay first serve - Postage RM10 SM RM12 SS - Buy 3 item n above ( free postage to SM) . | #vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign
🌸BUNDLE VINTAGE MURAH🌸 VINTAGE PANTS SIZE M-XL PINGGANG 29-33 CONDITION 8/10 RM5 exclude postage . Berminat? Wasap sis ika untuk order 0145038794 . #sayajual #knitwear #knitwearmurah #vintagepants #vintagepantsmurah #bundlevintage #cardiganbundle #bundlemalaysia #bundlemurahmalaysia #cardiganjapan #cardiganusa #bundlemurah #bundlemalaya #vintagecardigan #cardigancantik #vintageshop #fashion2k18 #bundleworld #vintageclothing
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
A 1960’s Spring 🌷 Love 💕 this Lacey cardi pattern, color and models style👌🏻...Thursday inspiration Have a great day lovelies 😘 #1960sfashion #vintagecardigan #vintageknittingpatterns #springstyle #fashioninspiration #moodboard #60sstyle #thursdayinspiration Image 📸made with @picsart
I’m happy for sweater weather 🍂 Have a few 50s sweaters coming to the shop in the next few weeks. This one is already listed ✨Open weave fan design ✨3/4 sleeves ✨ translucent half round buttons ✨Size small ✨$50 includes domestic (USA) shipping. Link to shop in bio. . . . #vintagesweater #50ssweater #50svintagesweater #cardigan #vintagecardigan #rockabillyfashion #etsy #etsyshop #duncanlovestess #onlinevintage #vintageclothing #ethicalfashion #vintagestyle #wearvintage #funfashion
Fish motif vintage cardigan for sale!
🐴SOLD🐴 Vintage wool v neck black western cardigan with brass horse head buttons made by Caldwell. Oh I just LOVE finding these sweaters! I don’t think I have EVER found one in this good of condition though. Most of the time these unique buttons have been replaced or have fallen off and the wool is worn out. This one is in near perfect condition with just some slight pilling. Sweater is black with brown horse busts on front and a mama and colt baby on back. 😍 I’m in love! • No size marked but I would say this is a modern day MEDIUM. Scroll for measurements • $70 plus $5 shipping to the continental USA • #vintage #vintageweatern #vintagewesternwear #vintagehorse #vintagecardigan #vintagecowichan #vintagerodeo
✨Adorable vintage Betty Barton orange and gray stripped button up cardigan✨ Great fall colors and feels wonderful on !! -marked as a S- (would best fit XS-S) $20 shipped #forsale #thrift #vintage #thriftforsale #vintageforsale #cardigan #fallcolors #fall #fallfashion #cozy #orange #gray #stripes #thrifting #thrifted #vintageclothing #vintagecardigan #fallcardigan #instathrift #handpicked #unique #affordable #cotton #randomdragonthrift
$38 Wool and Mohair Kurt Cobain Cardigan 🐑🐐🍂 This ULTRA warm cardigan is perfect for the fall and winter weather coming up. It’s really thick so it keeps you super cozy warm and has the cutest little buttons too!! Size M/L • • • • #cardigan #vintage #mohair #wool #kurtcobain #pnwfashion #vintagecardigan #stripes #olivegreen
Incroyable chandail en laine tout brodé de perles disponible samedi en primeur au @bazarvintagemtl ! *** Exclusive ! Incredible wool cardigan embroidered with seed beads available Saturday at #bazarvintagemtl ! @boutique_lafouineuse #boutiquelafouineuse #lafouineuse #cardiganvintage #vintagecardigan #giletbrodé #giletvintage #seedbeadsembroidery #broderiedeperles
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
🐐 100% CASHMERE vintage ‘Simpson Piccadilly’ cream cardigan - head over to my Depop...Link in bio #depop #vintage #vintagecardigan #simpsonpicaddilly #depopcommunity #cardigan #fashion @depop @depop.community
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size / plus size pun boleh sebab besar • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
モヘア、かな? ブラックの毛足長いヨーロッパ物のカーディガン たっぷりダボダボサイズ&シルエット ライナー付属で軽いアウターにもなる なかなか古そうなお品に見えます。まさに一点物。とてもかわいいです。是非見にいらしてください( ^ω^ ) #古着 #usedclothing #vintageclothing #ヨーロッパ古着 #古着カーディガン #mohaircardigan #一点物 #おしゃれ #ダボダボ #新商品 #江古田 #江古田古着屋 #gracier #グレーシア #練馬区古着屋 #vintagecardigan
short kimono vintage code 009 RM 28 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #kimono #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
short kimono vintage code 008 RM 28 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
short kimono vintage code 007 RM 25 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
short kimono vintage code 006 RM 25 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
short kimono vintage code 005 RM 25 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
long kimono vintage code 004 RM 28 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
long kimono vintage code 003 RM 28 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
short kimono vintage code 002 RM 25 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
long kimono vintage code 001 RM 28 include postage 💖 jom jom cepat grab design ni uolls satu design satu helai je 😱 whatsapp 0132269724 @ dm kami cepat cepat 😘 untuk details size #vintagedress #kimonomalaysia #vintagecardigan #cardigan #blouse #jubah #vintagekimono #vintage #kimonomurah #cardiganmurah
Cardigans kimono vintage Free size • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size • 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage • >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete • Nak oder jom terus click link di bio😉 • whatsapp. • Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my • #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
It’s been quite awhile since I’ve dressed up full on vintage. It’s fun but it’s sure does take a lot of time & effort. I’m off to go see @ladiesinblackfilm finally! So I thought I’d make the effort to dress up 🖤 Everything expect my shoes are #vintage Shoes @baitfootwear @pukekohecinema3 sells wine too, even better! So classy with my kfc chips haha 😆 #vootd #allvintage #truevintageootd #truevintage #vintagedress #vintagecardigan #baitfootwear #baitfootwearbabe #vintagehairstyle #vintagefashion #vintageclothing #vintagemakeup #redlips #wingedeyeliner #cateyes #bluehair #1950s #1950sfashion #1950sdress #1950sstyle
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 whatsapp. . Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 @ Klik je link👇 √0198201567📲 http://zytamahmud.wasap.my #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
{NEWLY LISTED} #80s DKNY, black maxi, knit #CARDIGAN with deep v-neck and white stripe detail. Medium #taralynevansstudio #vintagetastemodernflavor #myetsyfind
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
Cardigans kimono vintage Free size 1pcs rm35 add rm8 sm/rm12 ss(postage) 3pcs rm70 free postage 5pcs rm100 free postage >Bersih >Wangi >Selesa >Tak panas >1 design 1 pieces sahaja >Yg dah terjual kita delete Nak oder jom terus click link di bio😉 #zytamahmud #cardiganpanjang #cardiganlabuh #cardigankimono #cardigankimonovintage #cardiganstyle #cardiganfashion #vintagecardigan #kimonocardiganmurah #kimonofashion #instafashion #isell #beutiful #plussizefashion #women #womenfashion #fashioncardigan #fashionblogger #ootdcardigankimono #ootdblogger #ootdfashion #plussize #plussizemalaysia
❤️PRELOVED❤️ . . Jacket + Blouse Fit XS - M RM 35 exclude postage . . How to oder? 1) Screenshot item 2) Whatsapo 018-3644671 or click link at bio . . . - First pay first serve - Postage RM10 SM RM12 SS - Buy 3 item n above ( free postage to SM) . | #vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign
❤️PRELOVED❤️ . . Blazer + Shirt Fit XS - M RM 35 exclude postage . . How to oder? 1) Screenshot item 2) Whatsapo 018-3644671 or click link at bio . . . - First pay first serve - Postage RM10 SM RM12 SS - Buy 3 item n above ( free postage to SM) . | #vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign
❤️PRELOVED❤️ . . Jacket + Mini Dress Fit XS - M RM 35 exclude postage . . How to oder? 1) Screenshot item 2) Whatsapo 018-3644671 or click link at bio . . . - First pay first serve - Postage RM10 SM RM12 SS - Buy 3 item n above ( free postage to SM) . | #vintagekimono #vintagecardigan #cardiganmurah #cardigan #cardigankimono #cardiganlovers #cardiganmalaysia #cardiganmalaysiamurah #kimonocardigan #sayajualsayapakai #tiktok #kekechallenge #hipsterfashion #style #fashionstylist #fashionbag #fashionbloggers #fashionoftheday #fashionlovers #fashionistas #fashionjewelry #fashionillustration #fashiongirl #fashionstudy #fashiondayly #fashionkilla #fashionphotography #fashiondesign
perfect wool folk cardigan for this chilly fall weather 🍂🍄 . . .
•SIDEFFECTS• May include spontaneous feelings of joy while wearing this pink wrap cardigan with bishop sleeves & 4 button closure. // 🏷: Medium Chest: 36” Waist when buttoned: 25” to 30” (approximately) $22 + shipping // DM to Purchase // Local Pick Up Available • • • • • • • • • • • #ithriftedit #828isgreat #shoplocalavl #foundcollectiveavl #vintagenc #wncvintage #foundforaged #wearitagain #sideeffects #prettyinpink #collectivelycreative #buysecondhand #thriftcommunity #vintagecardigan #sustainableclothing #foundforaged #90sclothing #80sclothing #ootdfall #sweaterweatherisbetterweather #buythrift #vintagelook #colortherapyaddict #abmlifeiscolorful #visualcrush #allthingspink #shopasheville
Slowly but surely, sweater weather will eventually be here. We're loving this vtg Lacoste grandpa slouchy cardigan. Soft without the itch. ❤👴 Size: Men's XL $48 Local / Free US Shipping
next page →