#visualabuse

47,797 posts

Loading...
☁☁☁☁ #pursuitofportraits MONDAY | 15 / 10 / 2018 | 16 : 30
🔥 *KHABIB UFC PREMIUM TSHIRT* 🔥 🔥Sempena kemenangan bergaya tempohari 🔥 Khas Fans KHABIB...Woww *Apa yang best pasal Tshirt ni...yang last paling gempak* ✅ Material cotton 100% kualiti tinggi yang selesai dipakai ✅ Jahitan kemas & rapi..x mengecil ✅ Cetakkan x pudar walau selepas 100x basuhan ✅ Saiz S-6XL Asia...mudah xpayah ukur ✅ Design khas dari kami & dijamin tidak ada jual kat mana2. *TARIKH PROSES ORDER* BUKA:12-20 OKTOBER POS: 5 NOVEMBER P/s:Admin mohon maaf kalau terpaksa tolak order selepas 20/10 sebab nak pastikan pos on time. Wasap.my/+60194060311 @wow_malaysia #wow_malaysia @liveShotVisual #liveshotvisual @VisualAbuse #visualabuse @igfeedsmenarik_ #igfeedsmenarik_ @shootXupload #shootxupload @radical_shutter #radical_shutter @VSCOcam_my #vscocam_my @gengVSCOcam #gengVSCOcam @wow_havoc #wow_havoc @wow_men #wow_men @physco_art #physcoart @art.kami #artkami @sick.tone #sicktone @budak_bumbung #budak_bumbung #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmy #igersmalaya #my_genggua #gf_malaysia #ic_wow #wow_malaysia #own_acc #themalaya_ig #wow_men #my_ig_lah #thesmart_igers #cunbruh
Candid
_ 2307 We miss someone when It's over
14-10-2018 | 220/365 : haihh asal weekend je mesti byk idea nk edit gmbr memacam, pastu mulalah stok gambar takda..mmm..haa ada sesapa yg sudi nk bg sy gmbr tak utk sy edit pastu sy post kt ig sy ni, inshaAllah sy akn kredit utk owner ..ade tak ade tak?😝😛🤣🙈 #reflectiongram #wow_men #igfeedsmenarik_ #ig_worldclub #Ig_Underground #ikutcarakita #themalaya_ig #thesmart_igers #mobilegraphymy #typo_sunday #theimaged #architecture #shapical #megaphotographers #my_ig_lah #my_genggua #malaya_crew #agameoftones #exploretocreate #mobilegraphymy #typography #vscocam #vscocam_my #visualAbuse #shotoniphone #ourplanetdaily #earthfocus #igersmalaysia #visualambassadors
. The Wedding of Myra & Aman . Official Video by : @haziqzolkiflee Official Photo by : @feeqiuse Please check link on bio for full video . Do reserve your date with me 😊 . A few slot for December
Malaysia's upcoming tallest skyscraper
. There's no need octoberfest 🍻🚫. . #streetactivity
🎧 Divide With Fear - Nova Prospekt . Goodbye widey. 😢 ____________________________________________________
HI GOOD VIBES! UPLOAD BARENG 7AMVIBES . No good for me . #7AMVIBES #7AMVIBES_02 Selalu support kami untuk karya foto yang lebih baik lagi. Gunakan #7amvibes dan follow @7amvibes agar terpilih dan di repost di akun fitur @7amvibes
Where there is a will, there is a way. If there is a chance in a million that you can do something, anything, to keep what you want from ending, do it. . 🅷🅰🆂🅷🆃🅰🅶🆂 #masterpiece_ns #landscape_ns #xv_favourite #color_xv #awesome_wed #typo_sunday #mobilegraphy_xv #mobilegraphymy #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #vscocam_my #ikutcarakita #igersmalaya #thesmart_igers #remajagrapher #gengvshoot #rambang_shoot #jetakshoot #visualabuse #lensamy #thesmartcollab #shotoniphone #vsco #typography
whatever is good for your soul, do that.
Kedaluarsa si inimah . . . .
☁☁☁☁ #pursuitofportraits SUNDAY | 14 / 10 / 2018 | 13 : 00
🔥 *KHABIB UFC PREMIUM TSHIRT* 🔥 🔥Sempena kemenangan bergaya tempohari 🔥 Khas Fans KHABIB...Woww *Apa yang best pasal Tshirt ni...yang last paling gempak* ✅ Material cotton 100% kualiti tinggi yang selesai dipakai ✅ Jahitan kemas & rapi..x mengecil ✅ Cetakkan x pudar walau selepas 100x basuhan ✅ Saiz S-6XL Asia...mudah xpayah ukur ✅ Design khas dari kami & dijamin tidak ada jual kat mana2. *TARIKH PROSES ORDER* BUKA:12-20 OKTOBER POS: 5 NOVEMBER P/s:Admin mohon maaf kalau terpaksa tolak order selepas 20/10 sebab nak pastikan pos on time. Wasap.my/+60194060311 #khabibnurmagomedov #ufc229 #ufc #khabib # #wow_malaysia #liveshotvisual #visualabuse #igfeedsmenarik_ #shoohhtxupload #vscocam_my #gengVSCOcam #wow_havoc #physcoart #artkami #sicktone #budak_bumbung #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmy #igersmalaya #my_genggua #gf_malaysia #ic_wow #wow_malaysia #own_acc #themalaya_ig #wow_men #my_ig_lah #lokalah #thesmart_igers #cunbruh
10€ for your gold color . #shootoniphone #visualabuse #matakantaawani
So many beautiful black women in this pic. • • • #homecoming #gt #iphoneonly #visualabuse
I am who I am, I am what I am, I do what I do and I ain’t never gonna do it any different. I don’t care who likes it and who doesn’t . . . . #streetactivity #streetactivitydpk #streetactivityteam #randomstreets #4x5feed
Ira Teraja.
🍦
quick pose.
Abstraxt photography.
next page →