#visualcreators

698,571 posts

Loading...
\\ when you haven’t seen your friend in months cause she’s too cool now. #coolkidsclub
Midsommar dronery
Slip and slide
na·if a 1 sangat bersahaja; tidak banyak tingkah; lugu (karena muda dan kurang pengalaman)
25.06.2018 Jangan mengira ngira kalau ini di luar negeri lohya,ini masih ada di INDONESIA bahkan masih ada di pulau jawa,aku kira tempat ini belum banyak di jamah orang karena untuk menempuh perjalanannya aja ke kawasan ini di butuhkan waktu 8-9 jam-an (make motor) dari Tangerang/Jakarta ternyata memang ngga cuma perjalanannya yang bikin orang capek,tapi medan jalanannya (rutenya) pun lumayan bisa ngebuat kepala puyeng dan rasa cemas disebabkan kiri kanan masih murni hutan,jurang,dan jarang sekali ada pemukiman..tapi untuk kamu yang doyan traveling pasti bakal penasaran deh,rasa cape,pegel,bokong panas,kesel itu semua pasti bakal terbayar lunas dengan pesona alamnya 🤗 Sungguh sang maha pencipta tau bahwa makhluk yang ia ciptakan butuh tempat untuk bersadar kalo alam semesta ini bukan hanya sekedar indah tapi juga untuk kita menyadari bukti kekuasaan ALLAH Ta'ala • • • • #exploresukabumi #exploreciletuh #exploregeoparkciletuh #ayodolan #keluarbentar #folkindonesia #exploreindonesia #exploretocreate #folkgreenindonesia #welivetoexplore #greatnorthcollective #theoutbound #modernoutdoors #visualambassadors #lifeofadventure #stayandwander #bleachmyfilm #theglobewanderer #moodygram #artofvisuals #justgoshoot #visualcreators #folkgood #feedbacknation #createexplore #folkmagazine
Ghosts
.. Bahagia itu sederhana, ketika liquid juice o rama temen ketinggalan misalnya.. . . . . . This is a classic blend Liquid @juiceorama.id by @raysdistribution X 🤵 @fatriio @rhezapahlawan57 #juiceoramagiveaway #juiceorama #fatriio #hero57 #raydistribution #handcheck #manipulation #visualcreators #supportliquidlocal #R57 #classicblend
Home is where the wine... . . Shot on : #redminote5pro
.kora. © —My pupperina when she was about 3 months old 🤗 #shadows #bokeh #depthoffield #shotwithnikon
.1200. © —Wide view of a narrow car, my 79 civic 1200. #angles #bokeh #50mmphotography
.shadow. © —An old ice house with my bud @_ceze #throughmyeyes #darkandlight
Утро может быть добрым, но не в такую погоду как сегодня 😕
I think someone likes the smell of my hair 😌... And I like braids to! @headshouldersusa Smooth and Silky smells amazing and works to keep my scalp hydrated preventing dry skin, which is important when exposing it with different styles. You can find it at your local @shoppersdrugmartofficial and try it for yourself 💕 #HSLoveYourScalp #MyOwnOpinion #peersilky #Ad @peersway
Lunáticos
Crystal clear 🌅💎
I love being educated on ways I can better take care of my hair, skin, body etc. Did you know that a healthy-looking, moisturized scalp leads to softer, more beautiful hair ?? “Stay tuned” to see how I use the Smooth and Silky shampoo and conditioner by Head and Shoulders to perfect one of my favourite hairstyles 👀👩🏼. . . In the meantime you should head on over to your local @shoppersdrugmartofficial and pick up @headshouldersusa for yourself 👌🏻 @peersway #HSLoveYourScalp #MyOwnOpinion #peersilky #Ad
Nobody dares to speak against your word So they just sit quiet Do what you want, who cares if you get hurt?
next page →