#visualofearth

113,071 posts

Loading...
Pergi ke bulan
all smiles at pioneer!!
📝 Mengawali hari dengan sikatan itu penting #exporejogja #travelingjogja #folkindonesia
💞⚓🌴Kalimera🌴⚓💞
🌙
Di kabupaten lombok utara terdapat sebuah pantai yang sangat eksotis.biasa disebut dengan pantai setangi,pantai ini memang belum cukup terkenal dengan pantai senggigi,pantai ini cocok untuk bersantai di sore hari,dengan diiringi angin yang semilir di bawah pepohonan kelapa yang sangat banyak.pantai ini masih tergolong bersih karena jarang dikunjungi,pantai ini sangat dianjurkan bagi pecinta surfing dikarenakan ombak nya yang cukup besar. . . Regrann from @riezky_fp - . . #exploreindonesia #indonesiawanderer #explorelombok #exploretocreate #wonderfulindonesia #wonderfulllombok #lomboknesia #lombokexperience #lombokituindah #folkearth #earth #earthpix #earthfocus #discoverer #discovererearth #roamtheplanet #visualofearth #visualambassadors #visualcollective #beatifuldestinations #travelingyourplanet - #regrann
That feeling when you stand on top of the world.🌎 Thank you France for bringing the World Cup home 20 years later. 🇫🇷 #france
So much of who you are is where you’ve been. If you don´t go after what you want, you´ll never have it. If you don´t ask, the answer is always no. If you don´t step forward, you´re always in the same place. Let’s live all day🌴🌎👅 #endlesssummer #marvicpro #chasinglight #ByHauglund . . . . . . @brazil_repost @sejogacomigo @thetravelcommunity @travelcommunity @fulldrone @dronefly @destinoerrejota @selfiepelomundo @blogmochilando @beautifuldestinations @riosunset @worldtravelbook ———————————————————- #byhauglund #riodejaneiro #aloha #brazil_repost #travel #pagevibe #pageextreme #instatravel #gopro #hero4 #goprobr #gopromoff #visualsofearth #goproME #viajeipostei #gpmundo #destinoerrejota #destinoelugares #sejogacomigo #totravelistolive #marvicpro #djispark #marvic #drone #dronesdaily #visualofearth
there’s a difference in the first photo i posted then this one
Fading Age
three angles
Mañana se cumple un mes desde que tome esta foto y es que aún recuerdo ese día, sábado por la madrugada tomé el bus para ir a Caylloma, era más que obvio que las responsabilidades de la universidad me ahogaban pero aún así quería ir. Ha pasado un buen tiempo del que mi entorno en cierta forma me enferma, realmente no sé a qué se deba. Necesitaba un respiro, un pequeño escape de todo y todos, este lugar en específico me acogió, haciéndome parte de él. Una porción de su esencia se ha quedado impregnada en mi. Junio 16, los lugares mágicos sí existen. Genius Loci.
¿Y aquí te atreves acampar? 😬😱 . . . . #puertorico #prselevanta #acampando #photooftheday #100x35 #puertoricogram
Lok Lok Cilok 🍲 Hello guys aku mau kenalin cilok kuah yang enak dan hommy banget. Yuk cek dan follow @menduadibdg banyak cemilan yang bisa kita cemil di waktu gabut loh. 😋 Tapi favorite aku sih cilok kuah ini karena selain harganya yang murah dalam satu mangkuk terdapat 6 cilok yang berisi 3 cilok gaji dan cilok cabe. Terus ada basonya juga loh ada bihun sayur dan siomay dan tahu pokonya cemilan yang bikin perut ga keroncongan lagi deh.👌 Next bakalan ada produk baru loh cilok mozzarella katanya yuk buruan jangan sampe ketinggalan order di @menduadibdg 📲 . . . . . 📷 : @afgani.18 👓 #morning #endorse #instagram #f4f
. tukutuk.
Island of Mljet
ʜᴀᴘᴘʏ ʜᴏᴜʀ ᴏᴘᴇɴ ²⁴∕ ⁷ #goodvibes #enjoy #life
Come along for a strenuous and challenging Advanced Trail Run in @OCParks Limestone Canyon Nature Preserve next Saturday, 7/21! Along the way, you’ll be rewarded with breathtaking views, perfect for photo ops. For more information, visit link in bio! 📸: @ashi5h
💙🏔 Last picture from #yosemite . At #glacierpoint , one of the most amazing and majestic pla e I've visited.💙🏔 - - Amor eterno a Yosemite! # - 📌 Glacier point - -
Photo by @donquiellumbera_ “The only place I could visit in my two weeks home visit.”
Main grandstand of the Sepang International Circuit outside of Kuala Lumpur. Mesmerizing industrial shapes coming alive in the afternoon with all around pleasant memories from the final Formula One race held in Malaysia. . . . . . #everydayasia #globalpathfinders #visualofearth #lifewelltraveled #resa #reiselust #utazás #voyages #viajera #travelalone #discoverhk #visitsingapore #malaysiatrulyasia #selangor #backpackermalaysia #f1nale #sepang #sepangcircuit #malaysiangp #klia #klia2 #roundtheworld #iamatraveller #girlsvsglobe #colors_impact #getupandexplore #travelsrilanka #raceway #autoracing #motorsports
Mengapa pantai tetangga terlihat lebih syahdu?
ᴄᴀsᴛʟᴇ ɪsʟɪɴᴅ, ʟᴏᴜɢʜ ᴋᴇʏ ♖♜♖ A trip out west leads to discovering another one of Ireland’s hidden gems. Amazing to have so much on my doorstep. // @instaireland // @tourismireland // @voyaged #ireland #travel #wanderlust
next page →