#vscocam

198,734,777 posts

Loading...
Kode : TARRA Preset lightroom : Fotomu terlihat kekinian dengan feed2 yang menarik dan keren abis kayak selebgram. Di jamin harga murah dan berbagai macam filter yang berkualitas 😍🤗 Kelebihan preset lightroom : 👉🏻 login dengan email sendiri 👉🏻 bisa di pakai selamanya tanpa expired date 👉🏻 mudah di gunakan tanpa ribet 👉🏻 bisa di gunakan di beberapa account/ hp jadi tidak perlu khawatir kalau ganti hp masih bisa di pakai 👉🏻 tone warna kekinian dan masih bisa di rubah lagi 👉🏻 feed ig jadi rapi 👉🏻 bisa untuk android & ios untuk harga bisa cek di highlight* 👉🏻 bagi pemula diajarin caranya sampe bisa Jasa edit foto via Lightroom Bisa untuk andro & ios *untuk harga bisa cek di highlight* Payment via BRI Pengiriman via email Untuk order WA 📲 6282150622117 #jualpresetlightroom #jualpreset #jualpresetmurah #presetlightroom #presetlightroommurah #jualfilter #jualfiltervscomurah #jualfiltervscocam #vscocam #vscofullpackmurah #editfoto #jualeditfotomurah #jualeditvideo #jualeditfoto #presetmurah #videomurah #editfotokekinian #editfotokeren #jualaplikasiios #jualaplikasiandroid #aplikasieditfoto #aplikasiandro #jualaplikasiios #jejesoekarno #awkarin #nabilazirus #jejesoekarnotone
Restock 💕💕💕 MISCHA SKIRT SET (Bra + Celana Rok) 💕 Allsize + Allsize: IDR. 175.000 (Bra 34A-36B, Legging Fit Jeans 27-30) 💕XL + XL : IDR. 185.000 (Bra 36A-38B, Legging Fit Jeans 30-32) -------------------------- 📌Material super spandex, nyaman, lembut dan berkualitas. 📌Bra tanpa cup 📌Di dalam rok sudah ada celana yang menyatu yaa. --------------------------- ✈Siap Kirim Seluruh Indonesia 💰Harga belum termasuk ongkir --------------------------- #zumbamurah #olshopsepatu #olshopmurah #bajuyoga #jualsepatumurah #bajuaerobik #bajuyoga #sportbra #sepatucewek #sportbramurah #grosirzumba #grosirbajusenam #bajuzumba #zumbamurah #bajusenam #zumbasenam #sepatuzumba #zumba #jakarta #bajusenamjakarta #bajusenammodern #instagood #photooftheday #bestoftheday #vsco #vscocam #leggingsarepants #babytatan #instagram
Kode : TARRA Preset lightroom : Fotomu terlihat kekinian dengan feed2 yang menarik dan keren abis kayak selebgram. Di jamin harga murah dan berbagai macam filter yang berkualitas 😍🤗 Kelebihan preset lightroom : 👉🏻 login dengan email sendiri 👉🏻 bisa di pakai selamanya tanpa expired date 👉🏻 mudah di gunakan tanpa ribet 👉🏻 bisa di gunakan di beberapa account/ hp jadi tidak perlu khawatir kalau ganti hp masih bisa di pakai 👉🏻 tone warna kekinian dan masih bisa di rubah lagi 👉🏻 feed ig jadi rapi 👉🏻 bisa untuk android & ios untuk harga bisa cek di highlight* 👉🏻 bagi pemula diajarin caranya sampe bisa Jasa edit foto via Lightroom Bisa untuk andro & ios *untuk harga bisa cek di highlight* Payment via BRI Pengiriman via email Untuk order WA 📲 6282150622117 #jualpresetlightroom #jualpreset #jualpresetmurah #presetlightroom #presetlightroommurah #jualfilter #jualfiltervscomurah #jualfiltervscocam #vscocam #vscofullpackmurah #editfoto #jualeditfotomurah #jualeditvideo #jualeditfoto #presetmurah #videomurah #editfotokekinian #editfotokeren #jualaplikasiios #jualaplikasiandroid #aplikasieditfoto #aplikasiandro #jualaplikasiios #jejesoekarno #awkarin #nabilazirus #jejesoekarnotone
Setiap pagi kamu memiliki dua pilihan,kembali tidur untuk melanjutkan mimpi atau bangun untuk mewujudkan mimpi✨💫 . . . . #feedsinstagram | #vscocam | #lightroom | #tutorialvscocam | #lfl #fff #lfl 💛 #l4like #likeforlikes | #lightroompresets | #afterlight | #aesthetic
[OFFICIAL PAID PROMOTE FESTIVAL KSGK 2019] PUSATNYA APP KEKINIAN ALA SELEBGRAM CUMA ADA DISINI 👉@vscoselebgram 🎊 . Vsco fullpack & X UNFOLD FULLPACK KUNI KUJI JOOX VIP SELAMANYA SPOTIFY PREMIUM SELAMANYA DAN MASIH BNYK APP LAIN . START FROM 5K 😍 . Admin nya supet fast resp&ramah. Cus kepoin IG nya 😍 Ribuan testi, dan trusted since 2015 😚 . @vscoselebgram @vscoselebgram @vscoselebgram . DIJAMIN FULLPACK 🌟 DIPANDU SAMPAI BISA👌 JAMINAN UANG KEMBALI KALO GA FULLPACK GENGS, BERGARANSI👯 ADMIN FAST RESPON ✅ . #selebgram #kekinian #vscofullpack #olshop #murmer #vsco #vscoindonesia #vsco5k #vscocam #vscoselebgram #swag #vscofilters #ff #like4like #lfl #filter #app #camlypro #vsco #vscofullpack #vscoxmurah #kujicampremiumn #kujicamfullpack #kujicam #aplikasi #photo #gudakcam #jooxvipmurah #polimedia2018
творчество не порок
Москва и Петербург - как мама и папа в разводе. Мама - активная и взбалмошная, а папа - добродушный пожилой интеллигент. И тебе и то, и то нравится, но нужно же выбрать, с кем жить, а к кому ездить на каникулы. У меня вот смешной маленький синтез: живу в питере в московском районе 💗
Zumba Sleeve Gold SET 💕 📌Top Allsize + Legging Allsize : IDR. 155.000 📌Top Allsize + Legging XL : IDR. 160.000 📌Top XL + Legging XL : IDR. 165.000 --------------------------- 📌Material : Cotton Spandex Super, nyaman dan halus. ✈Siap kirim seluruh Indonesia 💰Harga belum termasuk ongkir ----------------------- DM : @tom_sportshouse WA : 081237109176 . . . #zumbamurah #olshopsepatu #olshopmurahy #bajuyoga #jualsepatumurah #bajuaerobik #bajuyoga #sportbra #sepatucewek #sportbramurah #grosirzumba #grosirbajusenam #bajuzumba #zumbamurah #bajusenam #zumbasenam #sepatuzumba #zumba #jakarta #bajusenamjakarta #bajusenammodern #instagood #photooftheday #bestoftheday #vsco #vscocam #leggingsarepants #babytatan #instagram
Настільки щирої фотосесії в мене давно не було. Ви ж вкурсі, що саме такі (щирі) фото зараз в моді? Поспішай замовити фотосесію і ми разом освіжим твій інстаграм такими фото🌿 Гортай серію➡️➡️➡️
Summer is the perfect time to show off the extra weight you gained during the winter 🤦‍♀️🤦‍♀️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #weekend #instasize #ootd #selfie #summer #goodvibes #goodvibesonly #vsco #vscocam #night #chill #me #inked #inkedgirls #photooftheday #happy #cute #love #girl #fun #style #igers #fashion #vibrations #like4like #tlv #telaviv #following #follow
Halo kak, buat yg udah nungguin, stelan ini skrg ada bra allsize dan bra XL nya yaa. Jadi bisa muat di ukuran apa aja. 💕 --------------------------- ARMY SET LEGGING 📌Allsize (Muat Bra 32-34 + Legging Muat Jeans Maks no 27-30) Rp. 165.000 📌XL (Muat Bra 36-38 + Legging Muat Jeans 30-32) Rp. 190.000 --------------------------- 📌Bahan halus dan nyaman, dijamin berkualitas. 📌Legging Allsize muat jeans 27-30, XL 30-32 📌Bra Tanpa Cup --------------------------- #nikemurah #adidasmurah #zumbamurah #olshopsepatu #olshopmurah #bajuyoga #jualsepatumurah #bajuaerobik #bajuyoga #sportbra #sepatucewek #sportbramurah #sepatuolahraga #grosirzumba #grosirbajusenam #bajuzumba #zumbamurah #bajusenam #zumbasenam #sepatuzumba #zumba #army #jakarta #bajusenamjakarta #bajusenammodern #instagood #instagoodmyphoto #photooftheday #bestoftheday #vsco #vscocam #instadaily
Loving these @bambinomio cloth nappies! I picked up a couple of these and 2 cheaper cloth nappies on Amazon but those ones are leaking. So far were getting on okay with the cloth nappy situation though using the miosolos! I'm only using them some of the time, were not in a position to buy loads of nappies to start full time cloth nappies at the moment. But I figure some change is better than none for now! 🖤🌍 Anyone else use cloth nappies? What are your thoughts on them? Would you give them a go even part time? Let me know! . . . . . . . . . . #clothnappy #reusablenappy #environmentallyfriendly #bambinomiosolo #babygirl #childhoodunplugged #ig_motherhood #momsofinstagram #documentyourdays #momswithcameras #dailyparenting #vscocam #babyspam #clickinmoms #mommalife #momtog #uniteinmotherhood #cutestbabygirl #irishmama #mumswithcameras #mamablogger #discoverunder1k #justbaby #darling #creativepics
Kode : TARRA Preset lightroom : Fotomu terlihat kekinian dengan feed2 yang menarik dan keren abis kayak selebgram. Di jamin harga murah dan berbagai macam filter yang berkualitas 😍🤗 Kelebihan preset lightroom : 👉🏻 login dengan email sendiri 👉🏻 bisa di pakai selamanya tanpa expired date 👉🏻 mudah di gunakan tanpa ribet 👉🏻 bisa di gunakan di beberapa account/ hp jadi tidak perlu khawatir kalau ganti hp masih bisa di pakai 👉🏻 tone warna kekinian dan masih bisa di rubah lagi 👉🏻 feed ig jadi rapi 👉🏻 bisa untuk android & ios untuk harga bisa cek di highlight* 👉🏻 bagi pemula diajarin caranya sampe bisa Jasa edit foto via Lightroom Bisa untuk andro & ios *untuk harga bisa cek di highlight* Payment via BRI Pengiriman via email Untuk order WA 📲 6282150622117 #jualpresetlightroom #jualpreset #jualpresetmurah #presetlightroom #presetlightroommurah #jualfilter #jualfiltervscomurah #jualfiltervscocam #vscocam #vscofullpackmurah #editfoto #jualeditfotomurah #jualeditvideo #jualeditfoto #presetmurah #videomurah #editfotokekinian #editfotokeren #jualaplikasiios #jualaplikasiandroid #aplikasieditfoto #aplikasiandro #jualaplikasiios #jejesoekarno #awkarin #nabilazirus #jejesoekarnotone
I did a post recently covering the most common bodytypes (apple & pear) so here is the follow up on the rest - Triangle, hourglass and rectangle. I sit between hourglass and pear, so it's possible to be a bit of both but here's the general rundown for you. Inverted triangles - Broad shoulders, smaller waist and legs. Best to avoid processed carbs and high fat and salty cheeses. Go for fresh veggies and plenty of magnesium like in dark leafy greens and almonds for blood sugar control. Exercise should be balanced with strength and cardio. Hourglass - Gain and lose weight evenly but gain is most noticeable in face arms chest & upper legs. It's best to have an anti-inflammatory diet with whole grains like buckwheat, quinoa, millet, amarangth etc., healthy fats like avocado, salmon, seeds, nuts, olive oil and lean or plant based proteins like chicken, fish, beans, lentils, nuts or seeds. Also get a good dose of fruits and veggies. Avoid too much caffiene (2 a day max), processed foods and sugars. Train with full body workouts with balanced strength and cardio. Rectangle - Commonly slim ectomorphs but can gain dangerous visceral fat around belly and organs. Fill half your plate with fruits & veg including plant based carbs, 1/4 wholegrainsand healthy fats like mentioned above and 1/4 high qual protein like fish and chicken. Exercise should be mostly strength to focus on building muscle. Again, this is pretty general but I hope helps, lovelies! I am going to cut down on my caffiene intake, what do you need to change? #gettingfitter #health #healthy #fitness #fit #fitnessmotivation #healthylifestyle #healthyhabits #loseweight #weightloss #mindset #strongmind #believe #habit #lifestyle #selflove #selfcare #happiness #strength #inspiration #vsco #vscocam #personaltrainer #onlinefitnesscoach #instadaily #healthful #dietguidance #balance #bodytype #mjfitlifefam
T A P A Y A N.
🇪🇬reef oasis beach resort spa🇪🇬
❤️ 🙈совсем не однотипные фото 😂 #весна #vsco #vscocam #vscorussia #vscomoscow
................................................................................................................................................................................................................................................................... 📷 @dunyadamlaa #canon100D #nofilter .................................................................................. #günaydın #goodmorning #me #istanbuldabiryer #photography #photooftheday #instagood #vsco #vscocam #vscogood #bestoftheday #lifeofadventure #igers #travel #traveller #nature #naturelovers #doğa #doğal #gezginkadınlar #allshotsturkey #cigdemkurekcii #objektifimdenyansiyanlar #camp #camping #campinglife
Nice pasta with shrimps
😋
Будет жарко: синоптик рассказала о погоде в Киеве на этой неделе . Последняя весенняя неделя начнется в Украине с летней погоды - солнечной и жаркой. Сегодня, температура воздуха в Киеве достигнет +24 - +26 градусов тепла. Ночью обещают +12 -+18 градусов. По информации Укргидрометцентра, в Киеве 27 мая возможен дождь с грозой. . Во вторник и в среду будет сухо и удержится теплая, даже жаркая, погода. Ветер будет умеренным, а вот во четверг пятницу ощутимо усилится. С 30 мая вероятность дождей увеличится, после 1 июня начнется ощутимое похолодание . Фото:@i.akhvatkina
"Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a; ... "Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum" demiş. Einstein gülümseyerek ona bir teklifte bulunmuş: "Peki, şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar. O halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen konuş,ben de arka sırada seni dinlerim." Şoför, gerçekten çok şahane ve başarılı bir konuşma yapmış ve sorulan bütün soruları doğru cevaplamış. Tam yerine oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış ağır bir fizik sorusu sormuş. Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye dönüp: "Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip" demiş.Sonra da salonun arkasında oturan Einstein'ı işaret ederek şöyle devam etmiş: "Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu, göreceksiniz, o bile cevaplayacak." Netice: "Akıllı insanlar, akıllı insanlarla çalışır ve insanın zekiliğinin yanında uyanıklığı da insana çok şeyler kazandırır.." #photography #kadraj #kadrajturkiye #gununkaresi #aniyakalafotolike #photographer #fotobidunya #ig_vizorum #photooftheday #turkobjektif #vscocam #fotografdukkanim #fotografheryerde #fotografia #vscoturkey #zamanidurdur #ig_represent #igg_photo_turkey #ig_worldflowers #vscocamphotos #vscogaller #canon77d
Sprinkle crush 🥰 @sweetapolita ❤️🎈
Магнитные истории «Изучаем цвета»: игра, которая поможет Вашему ребенку разобраться в этом цветном мире!🌸🎈🦋🐥🌲🌺 _________________________________ Ставим лайки ❤️- за них подарки 🎁 _________________________________ С помощью игры, вы познакомите малыша с четырьмя основными цветами: красным, желтым, зеленым и синим, затем нужно закрепить знания и только потом можно добавлять другие цвета и оттенки 😻 ______________________________ ✅Цена:24 BYN. 🇧🇾Доставка по всей Беларуси🇧🇾 📩Для заказа пишите в 📩
🐠 plop blop blap #tbt
●○ ᴘ ʜ ᴀ ɴ ᴛ ᴏ ᴍ
. Aku disini dan kau disana Hanya berjumpa via suara Namun ku selalu menunggu Saat kita akan berjumpa ... Meski kau kini jauh disana Kita memandang langit yang sama Jauh dimata namun kau dekat dihati ... Jarak dan waktu takkan berarti Karena kau akan selalu dihati Bagai detak jantung Yang ku bawa kemana pun ku pergi ( 🎶 Dekat Di Hati - RAN ) . . . Picture captured by : Canon EOS 5D Mark IV Canon Lens EF 24 - 70mm f4L IS USM Picture taken : February 2019 Location : Karang beach, Sanur, Bali, Indonesia. #landscape #landscape_lovers #landscapelovers #landscapephotography #nature #naturephotography #naturelovers #mothernature #earth #sky #skylovers #skyporn #clouds #cloudporn #outdoors #wildernessculture #explore #exploretocreate #mountains #artofvisuals #keepitwild #liveauthentic #travel #travelphotography #traveling #vscocam #vscgood #instagood #wild #wildlifephotography
Merhaba. Ben Alper. Bu fotoğraftaki de ben. Fotoğrafım da aşırı cool vsco filtresinin altında olsa da , 15 derecede denize girmek için hafif kastıktan sonra havluya doğru henüz koşmadan çekildi. Çok tatlı bi an değildi. Bu pek de hoş olmayan anda, en azından belki de şu an her nerede ne yapıyorsan bulunmak ister miydin bilmiyorum. Bilemiyorum da ama, sonuçta hayat dediğin bi minik deneyim yolculuğu değil mi? ( Değil.) Neyse, yine de bırakın beni şurada konuşayım🧸 . . . . . . . #look #pretty #drawing #igers #me #entrepreneur #beach #wedding #italy #funny #fitfam #quotes #followforfollow #gym #Beautiful #instamood #amazing #color #travel #body #vintage #handmade #architecture #healthy #wanderlust #vscocam #lol #artist #happiness #inspiration
●○ s ᴀ ɢ ɪ ʟ ɪ ᴅ ɴ ɢ ᴍ ɢ ᴀ ᴍ ᴀ ᴛ ᴀ ᴛ ɪ ɴ ɪ ᴛ ɪ ɢ ɴ ᴀ ɴ ᴋ ɪ ᴛ ᴀ
●○ s ᴀ ɢ ɪ ʟ ɪ ᴅ ɴ ɢ ᴍ ɢ ᴀ ᴍ ᴀ ᴛ ᴀ ᴛ ɪ ɴ ɪ ᴛ ɪ ɢ ɴ ᴀ ɴ ᴋ ɪ ᴛ ᴀ
●○ s ᴀ ɢ ɪ ʟ ɪ ᴅ ɴ ɢ ᴍ ɢ ᴀ ᴍ ᴀ ᴛ ᴀ ᴛ ɪ ɴ ɪ ᴛ ɪ ɢ ɴ ᴀ ɴ ᴋ ɪ ᴛ ᴀ
●○ ɴ ᴇ ᴛ f ʟ ɪ x ᴀ ɴ ᴅ ᴄ ʜ ɪ ʟ ʟ
●○ ɴ ᴇ ᴛ f ʟ ɪ x ᴀ ɴ ᴅ ᴄ ʜ ɪ ʟ ʟ
🌸Ohayōgozaimasu. It felt cute.
Me gusta así.
1-Shoe is made in a healthy way for foot comfort 2-) Floor shoe made of flexible rubber flexibility rate of up to 100% (More comfort even in high heels) 3-. Insole helps absorb sweat and does not cause allergies. 4-Provider of compressed sponge more comfortable when you walk Made in turkey . . . . . . . . . . . . . . . ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، . . . . . . ، ، ، ، ، ، ، . #exklusive_shot #passionpassport #lifeofadventure #nikonusa #folkmagazine #bleachfilm #liveauthentic #canon_photos #moodygrams #stayandwander #instagood #vsco #artofvisuals #mountainstones #thecreative #thegreatoutdoors #bestvacations #ourplanetdaily #roamtheplanet #livefolk #aov #thatpnwlife #expofilm #welivetoexplore #earthpix #awesome_earthpix #vscocam #exploretheplanet #visualambassadors #tonesbox
1-Shoe is made in a healthy way for foot comfort 2-) Floor shoe made of flexible rubber flexibility rate of up to 100% (More comfort even in high heels) 3-. Insole helps absorb sweat and does not cause allergies. 4-Provider of compressed sponge more comfortable when you walk Made in turkey . . . . . ، ، ، . . . . ، ، ، ، . . . . . . . . . . . . . . . ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، . . . . . . ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، . #exklusive_shot #passionpassport #lifeofadventure #nikonusa #folkmagazine #bleachfilm #liveauthentic #canon_photos #moodygrams #stayandwander #instagood #vsco #artofvisuals #mountainstones #thecreative #thegreatoutdoors #bestvacations #ourplanetdaily #roamtheplanet #livefolk #aov #thatpnwlife #expofilm #welivetoexplore #earthpix #awesome_earthpix #vscocam #exploretheplanet #visualambassadors #tonesbox
next page →