#vscocam_my

182,756 posts

Loading...
The mighty Aoraki/ Mt Cook and there us, giving our best to spoil this epic view. Please make yourself available for scenic detour from Lake Pukaki. Come on, don't tell me you didn't have enough time for her. . Guys, korang kalau pergi NZ, PLEASEEEE make sure masukkan list Mt Cook National Park dalam itinerary. Dan try buat Hooker Valley Track sekalipun tak minat trekiing atau hiking. Trust me on this, berbaloi giler, superb,epic,mantop,hawau,umphh (apa lagi aku nak bagitau korang supaya pergi sini). Jangan lah skip atau sekadar singgah dan tengok dari jauh, rugi. Dan satu lagi, apa yg aku nampak mostly (jumpa MYsian tengah treking), ramai yg cuba packkan sebanyak mungkin tempat attractions dalam 1 trip. Itu yg buat kan korang penat, terpaksa skip tempat rare atau paling tak best, skip buat aktiviti hiking macam ni. Cadangan aku kepada yg planning nak datang NZ lepas, cuba create 1 theme (rasa snow sport/hiking top dayhike/petik buah) atau cari 3-5 aktiviti/tempat yg betul korang nak pergi. Dan jika korang nak buat 2/3 hike dalam 1 trip, pastikan ada gap 1 day jika trekking yg korang buat tu lebih 5 jam.
Kotaraya , Mengubah nasib, Tidak lari dari perbuatan dosa oleh manusia , Beban dgn kehidupan , Berpangkat disanjungi tinggi , Tidak berpangkat di hina , Asal kampung masuk bandar lupa diri lupa asal usul .
#alhamdulillah setelah 5 tahun main @instagram harini dalam #sejarah dapat bergambar dengan Kak @neelofa punya bunting. Happy nya ! 😆 #jaulam #ikutcarakita #vscocam_my #naelofar #kitaok #brocubaselagiboleh #jangankecam
А вы не забыли, что этот планнёр можно скачать? 😏 Найти его просто, перейдя по ссылке из шапки профиля. Вы попадаете на мой сайт, на главной странице есть кнопочка, жмём и пользуемся в своё удовольствие ♥️ А ещё хочу вам пожелать не раскисать, ведь это, кажется, последняя тёплая неделя! Дальше будем запасаться чаем и пледами! Отличного всем дня 🙆🏼‍♀️ #blashkovadesign #blashkova_flatlay #flatlaylove #lettering_co #calligrabasics #letterpress #letteringlove #flatlaytoday #onthetableproject #vscocam_my #graphic_arts #graphicdesigns #letteringleague #letteringcommunity
⚫️⚪️🌧 Hujan Rahmat, Rezeki untuk semua makhluk ciptaan Allah. Amin 🤲🏻 . 📷 : @zainalazrin . . #ig_malaysia_ #vscocam_my #landscape #photo #agora #photooftheday #thevocket #vocket #zainalazrinofficial #vscocammalaysia #shahalam #iphone #ip7plus
See you on the other side. #shotoniphone
Все чаще думаю о том, какие все одинаковые. Каждая девчонка считает, что у неё-то, конечно, самые необычные глаза, все песни написаны про неё, а в душе она, естественно, ведьма. Родись я парнем, была бы, наверное, тем ещё мудаком. О, милая, конечно же ты особенная. Впрочем, с мужиками это дерьмо тоже часто срабатывает.
WEDNESDAY 18/10/2018 📸 📸 📸 📸 📸 📸 Everything in your life is a reflection of a choice you have made. If you want a different results, make a different choice. #mobilegraphy #shotoniphone
My hometown’s hidden gem 2. life is about exploring and the world is yours to explore!
Как только приехали в Mosta📍 Нужно срочно позвонить родителям что все хорошо 😂 правда моя принцесска @sabina_nailstudio_khv • • • #france 🇫🇷 #spain 🇪🇸 #italy 🇮🇹 #mosta #moody_nature #mscopera #vscocam_my #vscoitaly #travelling #путешествие #followme #travel_photography #sand #tan #restylane #girlwhotravel #darlingescapes #friendsandwalls #neverstopexploring #pinksky #vscocam_my #отдых #италия #франция #хабаровск #khv27 #khv_people #roam #folktravel #travelgrams
A few bad chapters does not mean your story is over. 🌞 #shotoniphone #vsco #throwback •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #createexplore #thecreatorclass #tonebox #theimaged #street_vision #streetframe #streetmobs #ikutcarakita #urbanandstreet #hypedmobs #minimalism #lfl #my_ig_lah #dopeports #lensco #minimalpeople #vscocam_my #agameoftones #pictureoftheday #ig_killerz #mobilegraphy_xv #outfitoftheday #mobilegraphymy #anakmudajohor #pursuitofportraits #thesmart_igers @instagram
| 17 October 2018 | . Hari ini waktunya beramal tanpa perhitungan, sedangkan di akhirat nanti pasti waktunya perhitungan dan tak ada lagi waktu untuk berbuat amal . . #reflection #pekan #mood #mobilegraphy_xv #mobilegraphy #mobilephotography #mobilegraphymy #lighroom #vsco #vscocam #vscocam_my #shotonxiaomi #shotonmobile #shotonandroid #photography #igerspahang #igersmalaya #lifeofadventure #exploreeverything #potraitmood #instagood
everything that you can imagine is real. . . In frame @racheltankt Photo by @mus.qim Tshirt @vtmtco
مَنِ ازْدَادَ عِلْمً وَلَمْ يَزْدَدْ هُدًى لَمْ يَزْدَدْ مِنَ الله إِلَا بُءعداً • • • • • ----------------------------------------------- #my_ig_lah #vscocam_my #szvpics #vsart_my #igers_anakmelayu #physcoart #igersmalaysia #sicktone #anakmudajohor #promalaya #wow_havoc #trueigers_ #wow_men #gila_shoot #igfeedsmenarik_ #remajagrapher #thesmart_igers #super_feed #galeri_darahmuda #brotherhood_gempak #gengvshoot #gallery_ajm #mobilegrapher_my
trust the timing of your life 😊 . . .
When life gets tougher by the moment, look for the light(s) hihihi Up, up, down, down, the last three days has been just down, down and down. I can do this, I know that but I think I need to see the light first. Lol . . . . . . . #drinktothis #vscofeature #limelights #chill #needthis #tambay #vscogrids #vscocam_my #randomhumor #thosedays #icandothis #godleadstheway #dontgiveupnow #inspirations
next page →