#vscodaily

10,670,228 posts

Loading...
I will probably saying this for the rest of my life but i cannot believe how fast the time is going. 😢 My baby girl loves to walk on her own. 😭👶 P
меня очень часто спрашивают «как ты будешь находить темы для общения со своей сестрой? у вас же такая разница!». так вот, хочу сказать, что это всё неважно. разница может быть и в пять лет, но при этом друг друга на дух не выносить. а может быть в двадцать, но тем общих столько... я это к чему? а к тому, что разница в возрасте действительно не играет большой роли, если люди любят, уважают и доверяют. . . . . . #atmosphere #vscorussia #like4like #vsco #vscophile #follow4follow #vsconature #vscostyle #vscolife #vscolike #vscofollow #vscofeature #vscogrid #loveislove #vscoaward #vscobest #mobilephotography #loveyourself #vscodaily #vscomoment #vscogram #vscocam #family #vsconew #lifestyleblogger
PURE LOVE 👼🕊
The heat is legit!☀️☀️☀️
. . . . . . . . . #vscodaily #vsco #vscocam
Keyifli günler ✨ #mutluyumçünkü
Хожу по одесским катакомбам
bad to the bone // sick as a dog
neon lights
(May.1 2018) 身邊有一個一直鼓勵我的貴人 最近傳了一段話給我: 妳再善良 也無法對所有的人好 把善良留給感恩的人 而不是得寸進尺的人 - #苗栗景點 #花露休閒農場 #跟著涵涵去旅行 📷 #forest #freshair #nature #naturelovers #photography #sunshine #sunny #beautiful #beautifulplaces #view #bluesky #scenery #travel #vacation #awesome #green #landscape #discovery #garden #flowers #vsco #vscocam #vscodaily #popdaily
Günaydın💜
the calm summer vibes after the storm in my head thanks to my exams 🌞 this is for the ones who paint, write, dance, sing and love. this is for doing it even if no one will ever know because the beauty and the love is in the act of doing so. create art just for you. change is just a second away, take it. like van gogh said, normality is a paved road. it’s comfortable to walk, but no flowers grow. life is full of unpredictable beautiful and strange surprises, and sometimes it changes you. do more things that make you forget to check the time. do what you love, it will be permanent. you aren’t a lover, you are love. - sharing this post to draw your attention to rosefield’s new giftbox, don’t wait till it’s to late. don’t wait for the perfect moment, just give yourself a gift. you deserve it. i hope you know these words and thoughts are still my own. 💐
🤳🏼
A perfect start to the weekend with grilled spatchcock with bombolini and tomatoes.
беременяшка. 🤱🏻❤️ самый важный и особенный период в жизни каждой женщины. пост мимишности. 👼🏻 @anilorak
A Curious Touch is a series of of bespoke designed accessories collaborated with local accessory designers, Two Curiously. Ranging from earrings, ear-studs & necklaces, each item is purposefully designed & individually handcrafted. - Only @ ArtBox Singapore ! Come visit us @ Bayfront Event Space 26th - 27th May 3pm - 11pm Booth #277 👋🏻
Procrasti-baking so I don’t have to mark exams 🌼🍰
details 🔍🔍
Chilling 1,717 m above ground #yolo
🤦🏻‍♀️ #vsco #vscocam #vscoph #vscodaily
Haii, aku suka tekstur kacang ijo yg empuk tp tetep besar2 dan bukan yg lembek hanxur kyk bubur. Hehe.. caranya gimana ? Cukup rendam semalaman dgn air yg cukup ya jgn kurang (kalo kacang ijo ntar bisa jadi kecambah) 😂 Ini semua kacang2nya direndam semalaman yaaa 24jam sblm dipake bisa lbh juga kok. Bubur Kacang & Ketan hitam By @devinago_ - 100 gr kacang ijo (direndam semalaman) - 100 gr ketan hitam (direndam semalaman) - gula pasir (secukupnya) - daun pandan secukupnya - gula merah (sesuai selera ) - jahe / kayu manis (kalo suka, untuk kacang ijo) Bahan pengental : 1sdm tepung beras 2sdm air putih Kuah santan : - santal kental instant -air matang secukupnya - sedikit garam Cara membuat : 1. Rebus masing2 kacang dan ketan kbosa ditambahlan daun pandan) dalam panci yg berbeda hingga matang dan empuk. 2. Untuk kacang hijau airnya jgn terlalu banyak ya biar ga kelamaan masaknya nanti hancur. Setelah matang dan air cukup masukkan gula tes rasa, lalu larutan tepung beras dan aduk sampai mengental ya. 3. Ketan rebus sampai matang dan empuk yaa( tambahkan daun pandan) baru masukkan gula pasir takaran sesuai selera. Aduk2 agar tidak gosong di bagian bawah. 4. Cairkan santal kentan instan dgn air sesuai selera masak sbntr dgn simpulan daun pandan. 5. Super simple dan enak silahkan dicoba 😁 #buburkacanghijau #bubur #homemade #resepbuburkacanghijau #resepbuburkacanghijaudanketanhitam
"And one day she discovered that she was fierce and strong, and full of fire. And not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears." 🔥💎 - Carly leather bag by @touchdownapparel 📸 by: @thejohnmaun
Kata dokter waktu imunisasi kemarin berat badanku berlebih, akhirnya aku mulai olahraga ringan. Aku coba mini push up, tapi ternyata aku bisa kayang sambil bawa dumbble, pffft 😆 #baby #babyboy #babylove #babysmile #babysport #babycute #vscokids #vscolove #vscogram #vscocam #vscodaily #vscoboy #vscobaby #vscogood
All improved recipe. Our vanilla mascarpone cookie cake is a absolutely YUM 😋
Little moments make big impacts. 📷 @remjodebil
Dance with the waves 🌊
Aperitivo in Love 🍹💞 . . . #happyhour #love #necci
next page →