#wakeupanda

66 posts

Loading...
Beauty is what you feel about yourself not what you see in the mirror. . . . Soon nanti iena akan update this tutorial video for this looks. Hehe lama tak rajinkan diri main mekap2. Kita ada buat servis mekap jg. If ada yang berminat boleh Dm kita. Ya boring syik mekap muka sendiri je.. Hehe @ienathemakeupaddict . #makeupbyienamansor #pinkmakeup #sweetmakeup #hudabeautypallete #hudabeauty #muakl #pinkmakeup #wakeupanda #smokeypink #cutcreasepinkmakeup #cutcreasemakeup
Forget the mistake. Remember the lesson. . . Lama tak update pic makeup. Sebab kan dah rajin balik main mekap2 soon iena update video nanti ya untuk this look. . #makeupbyienamansor #pinkmakeup #sweetmakeup #hudabeautypallete #hudabeauty #muakl #pinkmakeup #wakeupanda #smokeypink #cutcreasepinkmakeup #cutcreasemakeup
Salam subuh korang, baru je dapat ada kesempatan upload this tutorial makeup raya. Before ni memang dah ada buat, but tak upload je sebab video pecah. So buat balik dengan looks yg sama dgn pic before ni yang iena upload yg kali lepas punya. . . Suka gila dengan eyeshadow wanderlust ni. Sebab tekstur very creamy and senang nak blend pakai. Paling sukaaa lipstick dia! Iena pakai code Bunny. Lipstick die bila nak oles lembut je senang nak apply dan paling best sangat tahan lamaaaa. Kualiti mcm barang oversea oke yang mahal2 tu.. Haha. So memang berbaloi pakai. Raya nanti memang wajib lipstick breena ada dalam bag nanti 😘@breenabeauty @ienathemakeupaddict . . . #tutorialbyienamansor #makeuptutorilabyienamansor #rayamakeup2018 #rayatutorial #makeupraya #makeupartiskl #makepbyienamansor #naturalmakeup #wakeupanda #naturalmakeup #simplemakeup #muakl #muaselangor
Salam subuh korang, korang makan apa je sahur? Hehe btw this makeup look inspired from Manny mua, tak sama sangat sebab die pakai kylie eyeshadow iena pakai naked 2, pakai je apa yang ada malas nak membazir. 😊 . . Btw lipstick from @breenabeauty code (peachcake) iena dah up dah tutorial for this look, siapa belum tengok blh look at my previous post ok. 😉 #makeupbyienamansor #muakl #muaselangor #makeupkl #makeupselangor #wakeupanda #hudabeauty #makeupwingliner #greysmokeymakeup #greyeyesmakeup
Finally dapat pun upload this vid, setelah sekian lama dah temperam dalam phone, kinda bz so asyik tangguh edit je video ni. Btw this look inspired by manny mua, but tak sama sangat since iena tak pakai eyeshadow yg die guna. Pakai je apa yang ada 😉😘 . . . Lipstick & brush @breenabeauty (peachcake) P/s : next video akan buat makeup look sesuai untuk event raya nanti ya 😉 . . #makeupbyienamansor #makeuotutorial #simplemakeuptutorial #makeupkl #muakl #muaselangor #wakeupanda #makeupaddict
"You must be prepared to work always without applause." . For this makeup look iena dh buat tutorial ya, go check it out at my page ya 😘☺ . . . . #makeupartismalaysia #muakl #muakualalumpur #muakl #makeuptutorials #simplemakeup #simpletutorials #makeuplovers #makeupaddict #makeup #simplemakeup #wakeupanda #barbietutorialsmakeup #pinkmakeup #pinktutorials #pinkmakeup #barbiemakeup #barbiemakeuplook 💋
I'm pink lover, sape yang kt sini suka pink juga?btw for this look iena dh buat tutorial tau, check it out at my page girls. 😘 . . . #makeupartismalaysia #muakl #muakualalumpur #muakl #makeuptutorials #simplemakeup #simpletutorials #makeuplovers #makeupaddict #makeup #simplemakeup #wakeupanda #barbietutorialsmakeup #pinkmakeup #pinktutorials #pinkmakeup #barbiemakeup #barbiemakeuplook
Good morning, kali ni iena buat tutorial ka bahagian mata je dulu then baru buat foundations dan lain2. . Mekap kali ni iena pakai 3 color eyeshadow tapi senang je if korang nk create this look balik. Tak susah pun 😘☺ . Btw iena nk tanya korang lagi suka yang mana eh? . A) buat tutorial part mata je or B) full step macam ni? . Boleh tlg vote kan kat bawah? . Btw sorry tau lighting tak berapa ok sebab time ni hujan waktu iena rekod video ni 😂 . . Blusher & glittee eyes @tartecosmetics . . . #makeupartismalaysia #muakl #muakualalumpur #muakl #makeuptutorials #simplemakeup #simpletutorials #makeuplovers #makeupaddict #makeup #simplemakeup #wakeupanda #barbietutorialsmakeup #pinkmakeup #pinktutorials #pinkmakeup #barbiemakeup #barbiemakeuplooks #barbiemakeuplook
Simple makeup tutorials by me. Sebernanya tak berapa puas hati dengan make up ni sebab simple je kita buat.. . Ni first time pakai 2 color je tang eyeshadow selalunya kita suka pakai lebih dari 2 color.... . So senang if korang nak create this look balik 😂😂😂 . Fikir macam malas nk upload, tapi since @iedamansor dah ye ye editkn utk kita, jd kita pn upload lah nk tunjuk kita appreciate dia editkan video utk kita. Tq syg @iedamansor 😘❤ . Eyeshadow @Juvia 's Place Eyelash @risyashopent Brush @breenabeauty . #makeupartismalaysia #muakl #muakualalumpur #muakl #makeuptutorials #simplemakeup #simpletutorials #makeuplovers #makeupaddict #makeup #simplemakeup #wakeupanda
Yeayy finally siap pn edit utk ni. Tq @iedamansor muaah cikit 💋💋💋 tlg editkan video utk kt. . . . Makeup by me @ienathemakeupaddict Sponge & brush @breenabeauty Eyeshadow @hudabeauty #makeuptutorial #makepbyienamansor #smokeypink #smokeypurple #wakeupanda @wakeupandmakeup @makegirlz @hudabeauty
Yeayy finally siap pn edit utk ni. Tq @iedamansor muaah cikit 💋💋💋 tlg editkan video utk kt. . . . Makeup by me @ienathemakeupaddict Sponge & brush @breenabeauty Eyeshadow @hudabeauty #makeuptutorial #makepbyienamansor #smokeypink #smokeypurple #wakeupanda @wakeupandmakeup @makegirlz @hudabeauty
Boa noite minhas divas,fiz um um vídeo de TOP 5 de produtos de cabelo e também fiz uma breve resenha de cada,no vídeo também dou dicas de como deixar cabelo hidratado e macio em especial para quem clareou ou deu alguma química que deixou o cabelo ressecado. Mas enfim espero que gostem do vídeo e se inscreva no canal vem novidades, o link esta na bio #divandocombru #vemficardiva #cabelo #top5 #instagood #hairfly #hair #universodamaquiagem_oficial #modaparameninas #resenha #diva #instadaily #instalike #lovehair #fashion #loreal #elseve #bgsemregras #blogger #instamood #wakeup #wakeupanda #makeup #makeupartist #youtube #blogueiraspe #blogueirasrecife