#wakeupanda

112 posts

Loading...
Sebernanya dah bosan mekap muka sendiri tu yang sajer nak buat mekap look macam ni. Btw I already upload full version tutorial at my YouTube channel, link at my bio. 😁😬👀😎❤️ . . @ienathemakeupaddict White eyeliner @nyxcosmetics_my Black eyeliner @maybelline.my Eyeshadow @juviasplace #skullmakeup #hallowenmakeup #muamalaysia #muakl #muaselangor #makeupartiskl #makeup #makeuptutorailsx0x #makeupkl #wakeupanda #makeupaddict #hudabeauty #juvia 'spallete#makeup #makeuptutorial #makeupslaves
Good morning everyone ❤️ Baru je upload full tutorial for this look at my YouTube Chanel. If nk tgk full blh clik link at my bio. ☺️ . Sponge @breenabeauty Eyeshadow pallete @makeuprevolution . #muaselangor #muakl #makeuptutorailsx0x #makeupartiskl #makeupbyienamansor #makeuprevolution #wakeupanda #breenabeauty #pinkmakeup #dollmakeup #sweetpinkmakeup #makeuptutorilabyienamansor #makeup #makeupaddict #makeupslaves #makeuptutorials
Money can’t buy happiness🙂...But it can buy Makeup!💄 . Btw for this look first time I'm using makeup revolution eyeshadow pallete. The price so so cheap yet the quality is superb. Tak promote pn sebab beli bukan dapat free pn. Nak tahu best ke tak kita pakai ni jgn lupa tgk at my YouTube channel (ienamansor) link at my bio. . Iena sejenis tak kisah pakai brand apa asal kualiti. Some ppl hanya bli high end brand je kan. But why not try some brand yg jual murah jg. Ada je yang kualiti setanding yg mahal. Tak cuba tak tahu kan. ☺️❤️ . #muaselangor #muakl #makeuptutorailsx0x #makeupartiskl #makeupbyienamansor #makeuprevolution #wakeupanda #breenabeauty #pinkmakeup #dollmakeup #sweetpinkmakeup #makeuptutorilabyienamansor #makeup #makeupaddict #makeupslaves #makeuptutorials
With a good makeup brush🖌, every woman can be an artist🎨. . Iena baru je upload tutorial for this look at my YouTube Chanel. Do watch it ya. Link at my bio ❤️ . #makeuptutorailsx0x #makeup #makeupartiskl #muaselangor #muakl #makepbyienamansor #pinkmakeup #dollmakeup #barbiemakeup #sweetpinkmakeup #wakeupanda #makeuprevolution #muaselangor
Good night korang, as promise upload juga this cut crease pink video tutorials. I'm kinda bz last week and ni baru ada kesempatan edit dan upload this video. Btw if nak tgk fully version makeup tutorial boleh clik link at my bio untuk tengok full at my YouTube channel okeh.. Hiks ❤️😘 . . . @hudabeauty @hudabeautyshop Brush @breenabeauty My fb : Iena mansor full YouTube : Iena Mansor Ig @ienathemakeupaddict #hudabeauty #hudabeautypallete #cutcreasemakeup #cutcreasepink #pinkmakeup #wakeupanda #makeuptutorailsx0x #makeupbyienamansor #muakl
Beauty is what you feel about yourself not what you see in the mirror. . . . Soon nanti iena akan update this tutorial video for this looks. Hehe lama tak rajinkan diri main mekap2. Kita ada buat servis mekap jg. If ada yang berminat boleh Dm kita. Ya boring syik mekap muka sendiri je.. Hehe @ienathemakeupaddict . #makeupbyienamansor #pinkmakeup #sweetmakeup #hudabeautypallete #hudabeauty #muakl #pinkmakeup #wakeupanda #smokeypink #cutcreasepinkmakeup #cutcreasemakeup
Forget the mistake. Remember the lesson. . . Lama tak update pic makeup. Sebab kan dah rajin balik main mekap2 soon iena update video nanti ya untuk this look. . #makeupbyienamansor #pinkmakeup #sweetmakeup #hudabeautypallete #hudabeauty #muakl #pinkmakeup #wakeupanda #smokeypink #cutcreasepinkmakeup #cutcreasemakeup
next page →