#wakeupanda

146 posts

Loading...
Iena baru je apa buat review dan swatch satu2 colornya dekat my video. Kalau korang nak tengok real live kaler die lawa ke tak or rasa nak beli or was2 korang boleh clik link at my bio. Btw for this look iena pakai color dlm pallete ni jg tau. ❤️ Ni bukan review berbayar kita beli tau killowatt foil fenty beauty. Takde maknanya fenty nak bagi free kt bukan insta femes 😂😂😂 . . . Btw if korang ada idea nk iena review apa dekat video utk youtube share la ya. Kalau mampu iena buat review utk korang tengok. ❤️ #fentybeauty #killawattfoil #glamsmokey #glammakeup #makeuptutorailsx0x #makeupartiskl #makeupbyienamansor #muakl #muaselangor #muashahalam #muakl #wakeupanda #smokeye #sephora #fentybeautu #smokeyeyeslook #smokeye #glamsmokeyeye . @ienathemakeupaddict
First makeup look for 2019 ❤️💄 I'm using kilawatt foil @fentybeauty loveee it! It's soo pigmented worth the penny. Btw I just upload video tutorial at my YouTube channel. Link at my bio ❤️ . . . #fentybeauty #killawattfoil #glamsmokey #glammakeup #makeuptutorailsx0x #makeupartiskl #makeupbyienamansor #muakl #muaselangor #muashahalam #muakl #wakeupanda #smokeye #sephora #fentybeautu #smokeyeyeslook #smokeye #glamsmokeyeye . @ienathemakeupaddict @wakeupandmakeup @makeupslaves @make.up.holics
A quick video for my simple tutorial video. . Nak buat yang rumit sikit look for Christmas tak cukup masa, so iena buat yang simple ni je. . . . Kalau korang nak tahu camne kita lukis topi santa and orang snow boleh tengok full video at my YouTube channel oke. Link at my bio . Next time masih tengah pikir lagi nak buat look apa nanti. Iena memang suka share tutorial mekap bukan sebab iena buat servis mekap je pn tapi sebab iena nak pratice makes perfect kan lagi skill. Banyak lagi masih tak cukup bagus. Hope allah murah kan rezeki bolehlah berguru dengan mua2 yg berpengalam, yuran drg bukan murah ok. . Ber K selalunya 😂😂😂 korang tlg doakan kita murah rezeki tau. Mana tau satu hari nanti dapat pergi berguru dgn mua yg kita mmg dh berkenan 🤗😀🤭🙈 . Lipstick/eyeliner/topi santa&topi snow all guna @breenabeauty code ladyboss. . . . #simplechristmasmakeup #christmasmakeup #christmasmakeuplook #simplemakeup #redeyeliner #redmakeup #makeupartiskl #muakl #muakualalumpur #makeuptutorailsx0x #makeupaddict #reslipstick #redmakeuplook #lovemakeup #wakeupanda #makeuplovers #makeuplook #makeupbyienamansor #mekapkl #makeupartiskl . @1minutemakeup @makeupslaves @wakeupandmakeup @hudabeauty
December is all about Christmas. Dalam posting ig penuh dgn Christmas makeup. So tengok orang lain buat kita pn rasa nak buat. Tapi iena buat simple2 je. . Swap left if nak tengok more pictures. ❤️ . Makeup by me @ienathemakeupaddict . If korang nak tengok cara iena buat this simple Christmas look. Boleh clik at my bio. Iena dah update dh full video tutorial at my YouTube channel. ❤️💐 . Lipstick/eyeliner/topi santa&topi snow all guna @breenabeauty code ladyboss. . . . #simplechristmasmakeup #christmasmakeup #christmasmakeuplook #simplemakeup #redeyeliner #redmakeup #makeupartiskl #muakl #muakualalumpur #makeuptutorailsx0x #makeupaddict #reslipstick #redmakeuplook #lovemakeup #wakeupanda #makeuplovers #makeuplook #makeupbyienamansor . @1minutemakeup @makeupslaves @wakeupandmakeup @hudabeauty
Ingatkan nak upload lagi awal. This video. But since iena buka booth sabtu ahad smlm so bz handle booth and stock. Hope you guys enjoy this simple tutorial by me. ❤️ . Full version at my YouTube channel. Link at my bio 😘 . . . @ienathemakeupaddict #greysmokeyeye #greymakeup #sephoramy #makeuptutorailsx0x #makeup #makeupartiskl #makeupkl #makeup #makeupby #wakeupanda #makeuptutoriald #tutorialsmakeup #makeupaddict #makeuptutorails #sephoramalaysia #makeuplight #lightmakeup #sweetmakeup #makeupartismalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupserviskl #makeupvideos #makeuptutoriald #makeupartist #makeuplooksbyme #makeuplight
Lama dah tak update artwork mekap, kali ni simple je grey light smokey eyes. Refer my previous post if nak tgk closed up pic mekap. ❤️👀 . Iena baru je upload tutorial video kat youtube. Link ada kat page iena. Kalau sudi singgah lah tengok. 😊(link at my bio) My Ig Makeup @ienathemakeupaddict . . #greysmokeyeye #greymakeup #sephoramy #makeuptutorailsx0x #makeup #makeupartiskl #makeupkl #makeup #makeupby #wakeupanda #makeuptutoriald #tutorialsmakeup #makeupaddict #makeuptutorails #sephoramalaysia #makeuplight #lightmakeup #sweetmakeup #makeupartismalaysia #muakualalumpur #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupserviskl #makeupvideos #makeuptutoriald #makeupartist #makeuplooks #makeupslaves
Simple grey smokey eyes kali ni kita buat. Nak buat yang fancy tak cukup masa sangat.. Haha so oklah kali ni Iena buat yang simple je next time baru buat look lain sikit 😘 btw iena dh up tutorial for this look at my YouTube channel. Tengok tau korang ❤️link YouTube at my bio. .@ienathemakeupaddict . . #greysmokeyeye #greymakeup #sephoramy #makeuptutorailsx0x #makeup #makeupartiskl #makeupkl #makeup #makeupby #wakeupanda #makeuptutoriald #tutorialsmakeup #makeupaddict #makeuptutorails @wakeupandmakeup @makeupslaves @1minutemakeup
Sebernanya dah bosan mekap muka sendiri tu yang sajer nak buat mekap look macam ni. Btw I already upload full version tutorial at my YouTube channel, link at my bio. 😁😬👀😎❤️ . . @ienathemakeupaddict White eyeliner @nyxcosmetics_my Black eyeliner @maybelline.my Eyeshadow @juviasplace #skullmakeup #hallowenmakeup #muamalaysia #muakl #muaselangor #makeupartiskl #makeup #makeuptutorailsx0x #makeupkl #wakeupanda #makeupaddict #hudabeauty #juvia 'spallete#makeup #makeuptutorial #makeupslaves
Good morning everyone ❤️ Baru je upload full tutorial for this look at my YouTube Chanel. If nk tgk full blh clik link at my bio. ☺️ . Sponge @breenabeauty Eyeshadow pallete @makeuprevolution . #muaselangor #muakl #makeuptutorailsx0x #makeupartiskl #makeupbyienamansor #makeuprevolution #wakeupanda #breenabeauty #pinkmakeup #dollmakeup #sweetpinkmakeup #makeuptutorilabyienamansor #makeup #makeupaddict #makeupslaves #makeuptutorials
Money can’t buy happiness🙂...But it can buy Makeup!💄 . Btw for this look first time I'm using makeup revolution eyeshadow pallete. The price so so cheap yet the quality is superb. Tak promote pn sebab beli bukan dapat free pn. Nak tahu best ke tak kita pakai ni jgn lupa tgk at my YouTube channel (ienamansor) link at my bio. . Iena sejenis tak kisah pakai brand apa asal kualiti. Some ppl hanya bli high end brand je kan. But why not try some brand yg jual murah jg. Ada je yang kualiti setanding yg mahal. Tak cuba tak tahu kan. ☺️❤️ . #muaselangor #muakl #makeuptutorailsx0x #makeupartiskl #makeupbyienamansor #makeuprevolution #wakeupanda #breenabeauty #pinkmakeup #dollmakeup #sweetpinkmakeup #makeuptutorilabyienamansor #makeup #makeupaddict #makeupslaves #makeuptutorials
With a good makeup brush🖌, every woman can be an artist🎨. . Iena baru je upload tutorial for this look at my YouTube Chanel. Do watch it ya. Link at my bio ❤️ . #makeuptutorailsx0x #makeup #makeupartiskl #muaselangor #muakl #makepbyienamansor #pinkmakeup #dollmakeup #barbiemakeup #sweetpinkmakeup #wakeupanda #makeuprevolution #muaselangor
next page →