#wearewarriorsforareason

952 posts

Loading...
Check out the videos on @fazbulouswarriors instagram πŸ’œπŸ’œπŸ’œ . . #Repost @fazbulouswarriors with @get_repost ・・・ Korang pernah tengok tak video-video ni kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on the other #LoveWarriors IG too! πŸ’•
. Korang pernah tengok tak video-video mcm tu kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. . Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? . Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . . @Regran_ed from @chateau_de_fattzura - . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on @fazbulouswarriors IG too! πŸ’• - #regrann
. Korang pernah tengok tak video-video ni kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. . Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? . Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . @Regran_ed from @chateau_de_fattzura . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on @fazbulouswarriors IG too! πŸ’• - #regrann
Dengar tu jemah2 sekalian, selidik dulu sebelum komen. Think before you react!!! . . #Repost @chateau_de_fattzura with @get_repost ・・・ Korang pernah tengok tak video-video ni kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. . Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? . Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on @fazbulouswarriors IG too! πŸ’•
Korang pernah tengok tak video-video ni kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on the other #LoveWarriors IG too! πŸ’• . #FWshares
Korang pernah tengok tak video-video ni kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. . Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? . Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on @fazbulouswarriors IG too! πŸ’•
Korang pernah tengok tak video-video mcm tu kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. . Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? . Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on @fazbulouswarriors IG too! πŸ’•
Korang pernah tengok tak video-video ni kat mana-mana? Agaknya, apa lah mesej tersirat yang korang dapat daripada video ni? . . Well, to us.. it’s all about Reaksi dan Respon kita terhadap sesuatu perkara yang berlaku di depan mata mahu pun di media sosial. . Persoalannya, adakah korang akan cuba fikir dulu atau terus menyangka yang bukan-bukan? Do you choose to see it positively or negatively? Mana satu yang korang pilih? Teringat pulak 3R - Respek, Relaks & Respon. . Anyway.. we would like to seru everyone, since we have seen a lot of negativity around.. terlalu ramai yang suka spread perkara negatif untuk diviralkan, hentam orang sana sini.. so why not we do it differently? . Why make assumptions when you have all the time in the world to check the facts? . Which one would you choose to be? An evil wolf or good wolf? . Yusha Evans once shared β€œDo your research and get your facts straight before making assumption. False accusations are serious matter in deen. Wise up!” . False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil. . So let’s spread love & practice positivity everywhere.. in all aspect of our lives... tak kira di depan mata atau di media sosial. . #SelidikSebelumKomen . Pesanan khidmat masyarakat ini dibawa khas oleh kami @fazbulouswarriors & #LoveWarriors . . United we stand πŸ™ŒπŸΌ #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger . Sending lots of love to everyone! πŸ’– . πŸŽ₯ from Youtube. Credit to Ameriquest Mortgage for their genius & amazing ideas for advertisement πŸ‘πŸΌ p/s: check out more videos on @fazbulouswarriors IG too! πŸ’•
. credit @fazbulouswarriors "Nah pick up line dari isteri untuk suami.. cia cia cia! 😜 @missfazura πŸ’–πŸ’™ @fattahaminz . Selamat pagi Warriors! Permulaan minggu yang ceria di hari Isnin. Have a productive day! πŸŽ€ . #tbt #videolamafazura #fazbulouswarriors #lovewarriors #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger #pickuplinemalaysia
Hahahaha.. Cia...cia sgttt....πŸ˜‚ . ............................................. . @Regran_ed from @fazbulouswarriors - Nah pick up line dari isteri untuk suami.. cia cia cia! 😜 @missfazura πŸ’–πŸ’™ @fattahaminz . Selamat pagi Warriors! Permulaan minggu yang ceria di hari Isnin. Have a productive day! πŸŽ€ . #tbt #videolamafazura #fazbulouswarriors #lovewarriors #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger #pickuplinemalaysia - #regrann
πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ RepostBy @fazbulouswarriors - Nah pick up line dari isteri untuk suami.. cia cia cia! 😜 @missfazura πŸ’–πŸ’™ @fattahaminz . Selamat pagi Warriors! Permulaan minggu yang ceria di hari Isnin. Have a productive day! πŸŽ€ . #tbt #videolamafazura #fazbulouswarriors #lovewarriors #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger #pickuplinemalaysia -
Win sangat ketawa tu HA HA HA πŸ˜„πŸ˜„ β€’ β€’ β€’ @Regran_ed from @fazbulouswarriors - Nah pick up line dari isteri untuk suami.. cia cia cia! 😜 @missfazura πŸ’–πŸ’™ @fattahaminz . Selamat pagi Warriors! Permulaan minggu yang ceria di hari Isnin. Have a productive day! πŸŽ€ . #tbt #videolamafazura #fazbulouswarriors #lovewarriors #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger #pickuplinemalaysia
Nah pick up line dari isteri untuk suami.. cia cia cia! 😜 @missfazura πŸ’–πŸ’™ @fattahaminz . Selamat pagi Warriors! Permulaan minggu yang ceria di hari Isnin. Have a productive day! πŸŽ€ . #tbt #videolamafazura #fazbulouswarriors #lovewarriors #wearewarriorsforareason #togetherwearestronger #pickuplinemalaysia
Kenangan di Abph31 πŸ€—πŸ˜πŸ’œ #throwback #Repost @fazbulouswarriors (@get_repost ) ・・・ There’s a reason why we are called Warriors. πŸ’– β€’ Strong people aren’t simply born. We are forged through the challenges of life. With each challenge we grow mentally and emotionally. We move forward with our head held high and a strength that cannot be denied. The people who have been through the storm and and survived.. We are Warriors! πŸ’ͺ🏼 β€’ β€œWarriors do not win victories by beating our heads against walls, but by overtaking walls. Warriors jump over walls, we don’t demolish them.” ~ Carlos Castaneda β€’ #wearewarriorsforareason #fazbulouswarriors #lovewarriors #strongerthanever πŸ“Έ @missfazura @shafiqshahar
There’s a reason why we are called Warriors. πŸ’– β€’ Strong people aren’t simply born. We are forged through the challenges of life. With each challenge we grow mentally and emotionally. We move forward with our head held high and a strength that cannot be denied. The people who have been through the storm and survived.. We are Warriors! πŸ’ͺ🏼 β€’ β€œWarriors do not win victories by beating our heads against walls, but by overtaking walls. Warriors jump over walls, we don’t demolish them.” ~ Carlos Castaneda β€’ #wearewarriorsforareason #fazbulouswarriors #lovewarriors #strongerthanever #FWHoodedTee πŸ“Έ @missfazura @shafiqshahar (Wherever we are.. Regardless of whether you are in the photo or not, we are all Warriors πŸ’–)
#Repost @fazbulouswarriors β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Undian telah pun selamat ditutup. Syukur Alhamdulillah. Well done Warriors! πŸ™ŒπŸΌπŸŽ‰ *pats everyone’s back* . Kepada @missfazura dan @fattahaminz , kami dah usaha sebanyak yang termampu. InsyaAllah kalau ada rezeki, kita jumpa pada 7 Oktober 2018 nanti ok? Maaf atas segala salah silap sepanjang kita berkempen. Yang baik semuanya dari Allah, yang buruk semuanya dari kami. . Lots of Love! πŸ€²πŸΌπŸ™πŸΌπŸ’–πŸ’™ . . #abpbh31 #infinitiabpbh31 #jomundiabpbh31 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #FWartwork #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #pelakontvlelakipopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #fattahforabpbh31 #fazuraforabpbh31 #fattzuraforabpbh31 . p/s: terima kasih kepada semua wartawan @beritaharian yang menulis artikel yang baik tentang #fattzura πŸ™πŸΌ
Alhamdulillah selesai sudah perjuangan kita buat srmentara waktu demi kesayangan kita..moga kejayaan milik mereka..sama2 kita doakan. Tqsm for all of u yg sama2 berjuang πŸ˜˜β€β€πŸ‘πŸ‘ @Regran_ed from @fazbulouswarriors - Undian telah pun selamat ditutup. Syukur Alhamdulillah. Well done Warriors! πŸ™ŒπŸΌπŸŽ‰ *pats everyone’s back* . Kepada @missfazura dan @fattahaminz , kami dah usaha sebanyak yang termampu. InsyaAllah kalau ada rezeki, kita jumpa pada 7 Oktober 2018 nanti ok? Maaf atas segala salah silap sepanjang kita berkempen. Yang baik semuanya dari Allah, yang buruk semuanya dari kami. . Lots of Love! πŸ€²πŸΌπŸ™πŸΌπŸ’–πŸ’™ . . #abpbh31 #infinitiabpbh31 #jomundiabpbh31 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #FWartwork #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #pelakontvlelakipopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #fattahforabpbh31 #fazuraforabpbh31 #fattzuraforabpbh31 . p/s: terima kasih kepada semua wartawan @beritaharian yang menulis artikel yang baik tentang #fattzura πŸ™πŸΌ
Credit @fazbulouswarriors - Undian telah pun selamat ditutup. Syukur Alhamdulillah. Well done Warriors! πŸ™ŒπŸΌπŸŽ‰ *pats everyone’s back* . Kepada @missfazura dan @fattahaminz , kami dah usaha sebanyak yang termampu. InsyaAllah kalau ada rezeki, kita jumpa pada 7 Oktober 2018 nanti ok? Maaf atas segala salah silap sepanjang kita berkempen. Yang baik semuanya dari Allah, yang buruk semuanya dari kami. . Lots of Love! πŸ€²πŸΌπŸ™πŸΌπŸ’–πŸ’™ . . #abpbh31 #infinitiabpbh31 #jomundiabpbh31 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #FWartwork #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #pelakontvlelakipopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #fattahforabpbh31 #fazuraforabpbh31 #fattzuraforabpbh31 . p/s: terima kasih kepada semua wartawan @beritaharian yang menulis artikel yang baik tentang #fattzura πŸ™πŸΌ
Regrann from @fazbulouswarriors - Undian telah pun selamat ditutup. Syukur Alhamdulillah. Well done Warriors! πŸ™ŒπŸΌπŸŽ‰ *pats everyone’s back* . Kepada @missfazura dan @fattahaminz , kami dah usaha sebanyak yang termampu. InsyaAllah kalau ada rezeki, kita jumpa pada 7 Oktober 2018 nanti ok? Maaf atas segala salah silap sepanjang kita berkempen. Yang baik semuanya dari Allah, yang buruk semuanya dari kami. πŸ€²πŸΌπŸ™πŸΌπŸ’–πŸ’™ . . #abpbh31 #infinitiabpbh31 #jomundiabpbh31 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #FWartwork #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #pelakontvlelakipopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #fattahforabpbh31 #fazuraforabpbh31 #fattzuraforabpbh31 . p/s: terima kasih kepada semua wartawan @beritaharian yang menulis artikel yang baik tentang #fattzura πŸ™πŸΌ - #regrann
Undian telah pun selamat ditutup. Syukur Alhamdulillah. Well done Warriors! πŸ™ŒπŸΌπŸŽ‰ *pats everyone’s back* . Kepada @missfazura dan @fattahaminz , kami dah usaha sebanyak yang termampu. InsyaAllah kalau ada rezeki, kita jumpa pada 7 Oktober 2018 nanti ok? Maaf atas segala salah silap sepanjang kita berkempen. Yang baik semuanya dari Allah, yang buruk semuanya dari kami. . Lots of Love! πŸ€²πŸΌπŸ™πŸΌπŸ’–πŸ’™ . . #abpbh31 #infinitiabpbh31 #jomundiabpbh31 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #FWartwork #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #pelakontvlelakipopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #fattahforabpbh31 #fazuraforabpbh31 #fattzuraforabpbh31 . p/s: terima kasih kepada semua wartawan @beritaharian yang menulis artikel yang baik tentang #fattzura πŸ™πŸΌ
@igrannapp from @fazbulouswarriors : 3 tahun yang lepas, iaitu 5 September 2015, merupakan tarikh keramat buat @missfazura yang telah dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia yang ke 27. . Kami #fazbulouswarriors yang hadir pada waktu itu merasa amat bertuah kerana dapat menyaksikan secara langsung momen berharga dan sangat bangga dengan kejayaan Faz merangkul anugerah yang dia sendiri idamkan semenjak bergelar seorang pelakon. It's like, finally! The most anticipated award that she really deserved. . Dear Faz, keep on catching your big dreams. Please don't ever stop and we will always be here for you, through thick and thin. Always. πŸ˜˜πŸŒ·πŸ’— . {swipe for videos} . #tbt #throwback #ffm27 #ffm2015 #5september2015 #pelakonwanitaterbaik #festivalfilemmalaysia #malaysianfilmfestival #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #nurfazura #fazura
3 tahun yang lepas, iaitu 5 September 2015, merupakan tarikh keramat buat @missfazura yang telah dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia yang ke 27. . Kami #fazbulouswarriors yang hadir pada waktu itu merasa amat bertuah kerana dapat menyaksikan secara langsung momen berharga dan sangat bangga dengan kejayaan Faz merangkul anugerah yang dia sendiri idamkan semenjak bergelar seorang pelakon. It's like, finally! The most anticipated award that she really deserved. . Dear Faz, keep on catching your big dreams. Please don't ever stop and we will always be here for you, through thick and thin. Always. πŸ˜˜πŸŒ·πŸ’— . {swipe for videos} . #tbt #throwback #ffm27 #ffm2015 #5september2015 #pelakonwanitaterbaik #festivalfilemmalaysia #malaysianfilmfestival #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #nurfazura #fazura
Achieve your goals, stay focused, stay disciplined no matter how hard it gets. Keep your head high, stay humble and you will achieve what you put your mind to! No one can achieve your goals for you but yourself. Happy β€˜chooseday’ warriors. WE WRE WARRIORS! #discipline #disciplineequalsfreedom #disciplineachievesgoals #wanting #achieving #achievers #warriors #gainzoclock #boxing #excercise #makingabetterlife #health #healthy #wearewarriors #wearewarriorsforareason #difference #motivationalquotes #motivation #chooseday #chooseyourdestiny #thencreateit #yougotthis
Regrann from @fattasticfazbulous - Always πŸ’–πŸŒΈ Repost @fazbulouswarriors We love you always and forever. #wearewarriorsforareason πŸ’— . #Repost @missfazura with @get_repost ・・・ My love warriors. πŸ’– #subhanallah #syukur #togetherness #peace #love - #regrann
@Regrann from @fazbulouswarriors : We love you always and forever. #wearewarriorsforareason πŸ’— . #Repost @missfazura with @get_repost ・・・ My love warriors. πŸ’– #subhanallah #syukur #togetherness #peace #love
We love you always and forever. #wearewarriorsforareason πŸ’— . #Repost @missfazura with @get_repost ・・・ My love warriors. πŸ’– #subhanallah #syukur #togetherness #peace #love
I am a strong woman. I do not sit around feeling sorry for myself nor let people mistreat me. I do not respond to people who dictate me or try to bring me down. If i fall i will rise up even stronger because i am a survivor not a victim. i am in control of my own life and there is nothing i can't achieve. #internationalfeminismmonth #wearewarriorsforareason #2018womansawareness #nowomanisleftbehind #shestandsforallwoman #allcultures #allraces #allsexualitiesarevalid
2nd for the day!
Warrior Volleyball Camp 2018βœ… Awesome group of girls!! The future is brightπŸ•Ά for Westview Volleyball! #elitemindset #teamshirtdebut #wearewarriorsforareason
❀❀ Regrann from @bellerrina2 - πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ… - #regrann
Regrann from @_tresbeautresbelle_palingmanis - . Regrann from @ianlovesmedina - STOP CYBERBULLY! . #pertahankanhakanda #sebarfaktabukandusta #tidakpastijangankongsi #stopcyberbullying . . Repost By bellerrina2: πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ… (via #appskottage #WizPost @AppKottage ) - #regrann - #regrann
Regrann from @_tresbeautresbelle_palingmanis - . Regrann from @we.5angels - They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ… - #regrann - #regrann
Regrann from @bellerrina2 - πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ… - #regrann
@Regrann from @we.5angels - They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ…
@Regrann from @bellerrina2 - πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ…
@Regrann from @bellerrina2 - πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ…
. Regrann from @ianlovesmedina - STOP CYBERBULLY! . #pertahankanhakanda #sebarfaktabukandusta #tidakpastijangankongsi #stopcyberbullying . . Repost By bellerrina2: πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ… (via #appskottage #WizPost @AppKottage ) - #regrann
RepostBy @bellerrina2 : "πŸ’™πŸ’– They have been promoting and practising Fight Hate with Love since about 4 years ago and both of them still do, spreading loveee every single day to everyone around, everywhere πŸ˜‰πŸ˜#BeLikeFattahandFazura πŸ™ŒπŸ˜‰πŸ˜˜ #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #lotsoflove πŸ’• . . Credit caption: . #Repost @we.5angels They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨ . #stopcyberbullying βœ…" (via #InstaRepost @AppsKottage )
Ahead of time πŸ’–πŸŽ― . . Regrann from @fafaspecialforce - @Regrann from @we.5angels - They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ… - #regrann
RepostBy @we.5angels : "They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ…" (via #InstaRepost @AppsKottage )
Regrann from @we.5angels - They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ… - #regrann
. Regrann from @we.5angels - They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ… - #regrann
RepostBy @we.5angels : "They have started it much earlier and after 4 years they’re all still very consistence holding to the value of #fighthatewithlove πŸ‘πŸ». Standing ovation to @fazbulouswarriors and @missfazura 😘. Keep spreading more loves dearest #fattzurafamily ! πŸ˜πŸ’ . RepostBy @we.5angels : "It is a continuous journey for all of us here to fight hate with LOVE πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–! Let’s stick together and continue to spread LOVE dearest #lovewarriors πŸ™ŒπŸ»πŸ’–πŸ’™ . RepostBy @fazbulouswarriors : "β €β €β €β €β €β €β €β €β € Aww.. this really brings back sweet memories back in 2014! How time flies ✨✨✨ We love you always Faz.. πŸ˜₯πŸ’– #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #thruthickandthin β €β €β €β €β €β €β €β €β € #Repost @missfazura ・・・ That time about 4 years ago when we came together to fight hate with Love in my #SayangiDiriMu music video. Shout out to all the Love Warriors who are still spreading love and peace everywhere! πŸ’–πŸ¦„βœ¨" (via #InstaRepost @AppsKottage )" ) . #stopcyberbullying βœ…" (via #InstaRepost @AppsKottage )
Maafkan saya rupanya video tadi suara telah mute.. Haha.. πŸ˜‚ @shazroulfarhan yang tegur.. Jadi terpaksa post balik.. Dengarkan lah.. πŸ˜…πŸ˜ Bila penyanyi amatur @haiccalhazim @kimrashidian cuba gate crash nak perform dekat wedding of the year. Nasib baik @missfazura & @fattahaminz tak panggil security suruh keluar dari majlis. πŸ’–πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜˜πŸ’– #throwback #throwbackfattzura #fattzurafairytale #fattzuratraditional #kaulahsegalanya #fazbulouswarriors #teamfazura #fazuradarlings #IAmAWarrior #wearewarriorsforareason #LoveWarrior #lovewarriors #fazbulous #nurfazura #fazura #missfazura P/S: Abaikan suara sumbang kami, kalau tak sedap boleh mute. 🀣
πŸ™ˆ : Peluklah Wife Awak Tu (πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ) . . Ana yang empunya. . . #Repost @fazbulouswarriors . Amboi pengantin baru senyum dah tak nampak mata. Happy naw naw eh πŸ˜πŸ’–πŸ’™πŸ’‘ @missfazura πŸ’ @fattahaminz Cc besan @thefa_team πŸ’• β€’ Thank you @rickyrozam exclusive untuk Warriors gitew 😘 #fattzuratiedtheknot #fattzura #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason . #Repost @ayis.n with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
Mom and daughter #reppinTheBay ... alone time with this one! It’s a girl type of thang, nothing serious 😜 ... when you’re a teen, sometimes we just need some 101 talk , mom will always hear your voice when you need someone to talk to! Mom will always be there for you, even if you think mom is a mean person! I’m bean because i want the BEST for you guys! @itzshayana #Teenagelife #Teenagedreams #wearewarriorsforareason #HoodLums #parentingskills #mommydutiesneverend #eyebrowsonpoint #Iwillalwaysbethecoolestmomyouwilleverhave
#Repost @fazbulouswarriors (@get_repost ) β€’ β€’ β€’ β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors
@Regrann from @fazbulouswarriors : β €β €β €β €β €β €β €β €β € Wishing all of you Warriors a prosperous new year ❀️✨ - @missfazura πŸ’– β €β €β €β €β €β €β €β €β € #gongxifacai2018 #cny2018 #dogyear2018 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors β €β €β €β €β €β €β €β €β € psst, cuti lama lama tu boleh la layan @lahzeye.bi.payan kat @astrofirsteksklusif ch480 kan? 😍 #janjizehan #lahzeyebipayan #inanendlessinstant #nurzehannazleen
β €β €β €β €β €β €β €β €β € Wishing all of you Warriors a prosperous new year ❀️✨ - @missfazura πŸ’– β €β €β €β €β €β €β €β €β € #gongxifacai2018 #cny2018 #dogyear2018 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors β €β €β €β €β €β €β €β €β € psst, cuti lama lama tu boleh la layan @lahzeye.bi.payan kat @astrofirsteksklusif ch480 kan? 😍 #janjizehan #lahzeyebipayan #inanendlessinstant #nurzehannazleen
Jangan lupa undi FATTZURA #repost @ianlovesmedina β€’ β€’ β€’ Teruskan mengundi!! Sehari sekali je tau!! So kene ramai2 undi supaya #Fattzura bole naik ke peringkat seterusnya!! Repost By fattzuramiracle: Masih ade masa keep voting @Regrann from @fazbulouswarriors - β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“²Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors (via #appskottage #WizPost @AppKottage )
@Regrann from @fazbulouswarriors : β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors
@Regranned from @ianlovesmedina - Teruskan mengundi!! Sehari sekali je tau!! So kene ramai2 undi supaya #Fattzura bole naik ke peringkat seterusnya!! Repost By fattzuramiracle: Masih ade masa keep voting @Regrann from @fazbulouswarriors - β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“²Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors (via #appskottage #WizPost @AppKottage ) - #regrann
Jgn mupa undi uols..skali sehari je..πŸ˜‰πŸ˜˜ @Regranned from @ianlovesmedina - Ayuh guysss!!!! Ayuh!!! Repost By fazbulouswarriors: β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors (via #appskottage #WizPost @AppKottage )
#FastRepost from @Nur Fazura's Official Warriors by @fastrepost_app β€’β€’β€’ β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors
Undi uolssπŸ’– Repost from @fazbulouswarriors using @RepostRegramApp - β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors
Stylo btoi poster dia @fazbulouswarriors 😍😍😘 ayuhhhh guyss keep voting! Ingat tarikh tutup 23feb ni! Let’s do it worriors @missfazura @Regrann from @fazbulouswarriors - β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors
. @Regranned from @ianlovesmedina - Ayuh guysss!!!! Ayuh!!! Repost By fazbulouswarriors: β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors (via #appskottage #WizPost @AppKottage ) - #regrann
@Regranned from @ianlovesmedina -Ayuh guysss!!!! Ayuh!!! Repost By fazbulouswarriors: β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors (via #appskottage #WizPost @AppKottage )- #regrann
β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom undi @missfazura di #AME2018 untuk kategori yang dipertandingkan β €β €β €β €β €β €β €β €β € β˜‘οΈ #BintangFilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FilemMeletop (J Revolusi) β˜‘οΈ #FesyenMeletop β˜‘οΈ #PelakonMeletop (Hero Seorang Cinderella) β˜‘οΈ #DramaMeletop (Hero Seorang Cinderella β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ŒUndian ditutup pada 23 Februari 2018, jam 6 PM πŸ“ŒHanya boleh mengundi sekali sehari, untuk setiap kategori menggunakan akaun FB β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ’»Undi melalui website ‡️ www.anugerahmeletopera.com.my Link untuk undian terus ada di IG @fazbulouswarriors , klik pada AME2018 πŸ“²Undi melalui ERA app - dapatkan di Appstore & Googleplay πŸ“²Undi melalui RAKU app - dapatkan di Appstore & Googleplay β €β €β €β €β €β €β €β €β € πŸ“ Tutorial mengundi juga disediakan di IG @fazbulouswarriors , klik pada TUTORIAL β €β €β €β €β €β €β €β €β € Let’s do this Fazbulous Warriors 🎈 #fazbulouswarriors #wearewarriorsforareason #editedbyfazbulouswarriors
next page →