#wow_havoc

87,727 posts

Loading...
Aku berjanji dengan diriku nak hidup senang sampai ke akhir waktu..even jalannya beribu batu kekal sama dengan satu nawaitu..lain orang tentu lain cara..lain kisah lain kes biacara..tapi yang pasti jika kau berduit salah tak disabit.. (hari sial)-ical mosh . . . #canon #allstreetshots #streetdreamsmag #wow_men #visualofstreet #vscovibe #visualbeasts #gallerymalaya #visualsoflife #fragmentmag #streetphotography #justgoshoot #tonechasermy #twt_insta #liveshotvisual #illgrammers #lensamy #vsart_my #vscogood #canon #moodygrams #way2ill #canonasia #wow_havoc #livefolk #agameoftones #teamcanon #streetmalaysia #symmetricalmonsters #createcommune #AWANGMALAYA
School session for 2019 is approaching 😁 goodluck to all students . random pic of some Indonesian students on their way back home from school πŸ˜€ surprised to see most of them still walk to school πŸ‘¦πŸ‘§πŸ« . checkout hashtag ( #WeTookToba ) to see the pics and vids taken along my recent trip to Danau Toba, Indonesia πŸ€— . . Device : Sony Nex 6 Editing App : Lightroom . . . #sonynex6 #sonyimages #sonyphotography #igersmalaysia #wow_havoc #liveshootvisual #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #vsco #livefolk #exploretocreate #artofvisuals Β  #visualoflife #momentwide #children #school #students #wonderfulindonesia #travelokaindonesia
19 December 2018 Akan melabuh tirai, adakah kita sudah selesaikan tanggungjawab kita.
You'll be fine, Feeling unsure and lost is normal, Allah knows where you are and has the best plan for your future. Just follow the flow, Don't worry too much. You'll be okay, Even if you don't feel okay all the time. . . . #vscocam_my #animalplanet #natgeo #spider #igfeedsmenarik_ #wow_natura #wow_men #wow_havoc #thebest_capture #thesmart_igers #wildlife_seekers #silhouette #landscape #sunset #wow_maxscape #macrophotography #sunriseandsunsetworld #sunset_of_the_earth #silhouettegrams #naturehippys #gf_skies #match_sky #naturehippys #wildlifephotography #honor8x #ok_sunset #bns_sunset #my_sunset #ig_week_sunsets
. Tinggalkan satu peluru . #sxuxbroleh
. Either u run the day Or The day runs u #sxuxbroleh .
. If you're not sure whether heights is your thing, here's where you can put yourself to test! It's certainly a great experience as the cable car moves in a slow speed - so taking photos or recording the views is a breeze. Or you can just sit back, relax and enjoy the view! Bought my tickets online and redemption was hassle-free as there is a special counter provided for online tickets, so you don't have to face the long queue at the normal ticket counter! . #AnipWanderMalaysia #AnipWanderLangkawi . . . . . . . . . . #exploremalaysia #malaysiatrulyasia #tourismmalaysia #malaysianism #lokallense #projectvacation #frame_sempoi #vscocam_my #igersmy #igersmalaya #malaysiantravellers #follow4follow #wow_malaysia #wow_igers #igfeedsmenarik_ #my_ig_lah #ig_malaysia_ #vscomalaysia #wow_havoc #wow_men #liveshotvisual #vsart_my #anewbreedoftraveller #gayatravel #airasiago #xploremy #malaysiawanderlust #discoverkualalumpur
PELAJARI ASAS ADOBE AFTER EFFECT DALAM KELAS MINI DI THE HAFIY PRODUCTION STUDIOS DENGAN MUDAH DAN MENARIK !! . [APA ITU ADOBE AFTER EFFECT?] . Adobe EFFECT merupakan satu aplikasi yang digunakan secara meluas oleh grafik artis untuk menghasilkan video vfx atau motion design yang boleh diguna pakai untuk menghasilkan sebuah video yang menarik. . APA KEISTIMEWAAN KELAS ADOBE AFTER EFFECT INI ?? -Latihan dalam bentuk Praktikal & Berkesan . -Modul pembelajaran menepati keperluan setiap Motion Designer. -Murah & Padat. -Waktu yang flexible. -Kelas hanya TAMAT selepas anda FAHAM & PUAS,kami tiada masalah untuk melanjutkan masa kelas selagi anda juga mahu belajar & terus bertanya. -Pengajar berpengalaman. Jika anda sudah mengikuti mana-mana 3 siri kelas mini, anda layak mendapat sijil penyertaan dari kami. . KELAS MINI ADOBE AFTER EFFECT SIRI-1 Tarikh : 23 DISEMBER 2018 Tempat : Putra Perdana (LA-Cottage) Puchong. Masa : 9.00 PM – 5.00 PM Yuran : RM150 . UNTUK MENDAFTAR : WHATSAPP/SMS Nama Penuh, No Telefon, Email & (AI) ke . wasap.my/+60194060311 wasap.my/+60194060311 wasap.my/+60194060311 . DAFTAR SEGERA, HANYA RM150, TEMPAT TERHAD !!! . . . . . #wow_malaysia #liveshotvisual #visualabuse #igfeedsmenarik_ #shoohhtxupload #radical_shutter #vscocam_my #gengVSCOcam #wow_havoc #wow_men #physcoart #artkami #sicktone #budak_bumbung #igersmalaysia #ikutcarakita #igersmy #igersmalaya #my_genggua #gf_malaysia #ic_wow #wow_malaysia #own_acc #themalaya_ig #wow_men #my_ig_lah #lokalah #thesmart_igers #cunbruh
Classified ☒️
Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth. Marcus Aurelius. . #38PC
β€œWhere did I go wrong? I lost a friend. Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life.” πŸ˜”πŸŽ§ . #nowplaying #howtosavealife #footprints #quotestoliveby
Don't ruin a good today by thinking about a bad yesterday.
Mevlana Celaleddin Rumi. Terasa auranya bila masuk ke kawasan makam Syeikh Jalaluddin Rumi. #Konya #Turkey #MevlanaCelaleddinRumi #ShotByMi
You’ll be okay. Storms don’t last forever.
. Last minute punya plan, try Jinjja Wings dengan sos yangnyeom, tteokbokki fries, chicken kimbab & army stew. . Motif utama sebab nk try ayam kt sini je, memang crunchy & juicy πŸ˜‹
. Monkey see monkey do .
Jalan pajak ikan
A tiny block of Vanilla Ice in the middle of a sunny day
Morning View πŸŒ„πŸŒ¬ . Another stunning view from Menara Pandang Tele, Samosir, Indonesia 😍 . checkout hashtag ( #WeTookToba ) to see the pics and vids taken along the trip πŸ€— . . Device : Sony Nex 6 Editing App : Lightroom . . . #sonynex6 #sonyimages #sonyphotography #igersmalaysia #wow_havoc #liveshootvisual #igfeedsmenarik_ #ikutcarakita #vsco #livefolk #exploretocreate #artofvisuals Β  #visualoflife #momentwide #relax #landscape #hill #explorewisatasumut #wonderfulindonesia #travelokaindonesia #minimalpeople
. Itu mungkin yang terakhir kalinya, Kau melihat indah ciptaanNya, Hargainya selagi ada.
Bahagia itu hadir dalam banyak keadaan. Kita bahagia apabila mendapat nikmat dan kemudian bersyukur ; Kita bahagia apabila berada dalam kesusahan dan kemudian bersabar ; Kita bahagia apabila beristighfar setelah tersedar daripada dosa-dosa yang dilakukan ; Inilah rasa bahagia yang paling agung yang tidak mampu digambarkan dengan kata kata. Caption : @adrinaadam . . #streetphotographer #createexplore #mobilegraphy_xv #vscocam_my #remajagrapher #agameoftones #photooftheday #projek_rabak #igerspadu #kawaninstagram #igersmalaya #igfeedsmenarik_ #heromalaya_ #trueigers_ #my_ig_lah #capturegalery #wow_havoc #frame_sempoi #projekwaghih #youpic #brotherhood_gempak #mobilegraphymy #founder_igers #igers_wilayah #awangmalaya #thesmart_igers #anakmudajohor #ikutcarakita #wow_men #moodygrams
Hampir 2 bulan lebih terperap di rumah. Baru-baru ni dapat peluang keluar ke bandar Konya. Rupanya tak sampai 10 minit dari rumah ke bandar Konya. Haha MulaΒ² sampai bandar ni cuba la cari wayang, tapi macam tak ada ataupun ada tapi tak jumpa. Niat hati nak tengok Polis Evo II. Tapi tak kesampaian. So tukar plan ziarah makam Celaleddin Rumi ni. Untuk ambil sedikit keberkatan yang ada. Tak sempat nak pusing semua tempat kemudian balik sebab keadaan tak mengizinkan. Keadaan hujan dan bersangatan sejuk. #Turkey #Konya #MevlanaCelaleddinRumi #ShotByMi
I found the earth, not leavin' now I know your face, think you fell too And it's my place now if I got you. - @zayn 🌎 🌍 🌏 🌎 🌍 🌏 🌎 🌍 🌏 🌎 🌍 🌏 🌎 🌍 🌏 🌎 🌍 🌏 In frame: @fatin_ainna Inspired by @hazimhalimm
Adik sapa ni woii. 🀣🀣🀣 Tag 🏷 mak budak ni.
next page →