#wseminyak

3,495 posts

Loading...
. Small teaser for @wsingapore . Really enjoying their vibes ! ( tried W Seminyak and W Singapore so far ) Hope to try some more of their properties soon 🤗 . Model: @whatsthehelen . #wsingapore #whotels #wseminyak @whotels @wbaliseminyak
|• Be just like coconut. Hard on outside, but soft and sweet from inside❕ • • • • • #bali #balilife #balilifestyle #wseminyakbali #wseminyak #coconut #drinkingcoconut #balidrink #islanslife
Cocktails till the grub arrives
A week of relaxing with @hanyaoversby #beachlife #wseminyak
W Bali Seminyak. Tapas Time @wbaliseminyak
W Bali Seminyak. Another great sunset from @wbaliseminyak
Think nothing - silence is my bestfriend to enjoy this view #bali #baliindonesia #wseminyak @wbaliseminyak #msjapwashere
The W Bali Seminyak. Its cocktail time at the Woobar @wbaliseminyak
💕 Beautiful 늬들은 정말 행복하겠다 #beachdog #bali #발리여행 #스미냑 #wseminyak #beachsunset 아름다운 영상 credit @hannnna_s2 고마웡❤️
발리에서 마지막날 💕 낼 아침에 출근 하는건 거짓말이라고 말해죠 저기 멀리 쉐퍼드멍뭉이 뛰다니는거 보면 참 부럽고 우리 깡아지들 #둡마늘 보구시퍼 집에갈 시간인것을 깨우침 🐶너넨 잘살고 있는거 아는데 우린 보고싶다고 #짝사랑 #woobarbali #wseminyak #bali #Sunset
Semiyak, Bali The perfect place to wind down after a day of sunbathing, cocktails and shopping. Watch the sunset as you sit by and love your life #travel #wseminyak #sunset #cocktails #travelphotography #wanderlust #envied #balibible
W Bali Seminyak. Another great day @wbaliseminyak
W Bali Seminyak. Wonderful dining experience at Fire Grill @wbaliseminyak Stockyards Silver Label Wagyu, freshly shucked Lombok Oysters and Alaskan Scallop Sashimi.
The W Bali Seminyak. This is the amazing e-wow suite @wbaliseminyak
BALI DAY 5 // ☀️🌊🍹♥️ It didn’t take long for me to adjust to island life... I’ve loved the break and a chance to recharge- you know it’s a great holiday when it leaves you feeling energised and motivated to achieve more! Now I’m ready to head home and give Tori a big squeeze- missing her like crazy 👱🏼‍♀️💕 . thewseminyak #balibible
W Bali Seminyak. Take a walk from the lobby to the pool @wbaliseminyak
Wish we could use these @wbaliseminyak electric motorbikes to explore Bali...be more sustainable....😊
That sunset and the W sign everyone wants a photo with. #wbali #thewhotel #sunset #seminyak #wseminyak #w #bali
Never gonna leave..... @wbaliseminyak
Architecture is where science and art breakeven . . . . #architectureporn #architecturedigest #whotel #wseminyak #wseminyakbali #wretreatbali #seminyak #bali
HAPPY BIRTHDAY KAK HILDAAA 🎉🎉 . . Btw kangen ketawa ketiwi bareng kak hilda, panas-panasan sampe belang apalagi waktu di Panama wkwk. Kangen main petak umpet sama driver Ub*r selama di Seminyak sampai akhirnya milih aman rental sepeda motor yhaa meskipun kerudungnya jd ga karuan gara2 pakai helm, padahal kan kita mau tofotoo chantique di beach clubs 🤪 . . Ada momen juga H-1 Nyepi, siangnya dari hotel kita nekat pergi ke daerah Jimbaran. Kita pilih ke Ayana Resort. Kelar dari rockbar jam 7 malam, dan pas mau mesen taksi buat pulang ke hotel, tiba2 ga ada driver yg mau jemput. Katanya banyak jalanan ditutup karena H-1 Nyepi ada acara ogoh-ogoh. Udah pasrah gapapa deh pakai taksi dari ayana meskipun bayarnya pakai meteran, but sadly taksinya habis dan drivernya udah pada pulang 😭 Kalang kabut selama 1 jam, udah mikir aneh-aneh gimana kalau ga bisa balik ke hotel sedangkan jam 6 pagi besoknya udah nyepi. Nginap di ayana mau ga mau harus 2 malam (jumat & sabtu). Mana duit di hari2 terakhir di Bali udah menipis 😭 Kalaupun terpaksa nginap di Ayana, kita ga bawa baju ganti, yakali masak 2 hari ga ganti baju :’) Udah mau nangis tiba2 ada taksi datang ngantar tamu hotel, langsung kita cegat dan bapaknya mau ngantar ke hotel kita di Kuta meskipun tarifnya jadi 4x lipat. Far better lah daripada harus nanggung biaya nginap di ayana 2 malam *lebih nangis lagi* wkwk. . . Sebelum ke Bali, pas booking hotel dan tiket pesawat kita ga liat kalender dan ga tau kalau hari Sabtu tgl 17 ada Nyepi. Taunya malah dari taxi driver waktu udah nyampe Bali. Baru pertama kali ngerayain Nyepi di Bali, lihat tradisi2 menjelang Nyepi, gelap2an waktu malam hari, berkesan banget! 💙 . . Keinget juga waktu kak hilda pesen “Coconut Water” dan pas minumnya datang, daging degannya ga bisa diambil 😂 121ribu untuk coconut water yg benar-benar hanya water ya kak, mending beli hidro co*o di minimarket udah dapet belasan tuh, tapi ga dapet beach view sih 🤣 . . Makasii banyak kak @hildakurnia udah nemenin di Bali selama 5 hari. Berawal dari plan ke Malang tiba-tiba fixnya ke Bali. Yukk pankapan jalan2 bareng lagi, lebih jauh dari Bali, overseas, maybe ? 😬
Brunch HARD or go home. #basicbitcholympics #wseminyak
Happy #Sunday everyone! #wseminyak #whotel
Even after all this time the sun never says to the earth, “you owe me”.. Look what happens with a love like that, it lights the whole sky..☀️🌊 #bali #ilovebali #wseminyak #backsoon • • • • #grateful #peaceful #blessed #livelifehappy #freedom #tb #livelifetothefullest #dowhatyoulove #explore #adventure #travel #travelling #traveller #travelgram #fit #fitlife #fitgirl #fitspo #fitspiration #instafit #fitstagram #travelphotography #instalike #like #follow #islandlife
When you feeling rich and skinny you wear a linen white shirt and do a stupid wankerish pose to make people hate you even more 😂😂🤴🏼🦍 #LifeIsTooShortToBeTooSerious #EnjoyEveryDay #BattlerAllDay #PokeFunAtTheSystem #NoosaCabanas #SilverBacksCantBeSkinny #safaree #wseminyak #palazzoversace 🚁
Por fin llego el día donde la #langosta fue la protagonista, que buena estaba POR FAVOR! #elbuencomer #holiday #wbali #enjoyinglife #vacaciones2018 #wseminyak #firerestaurant
http://www.planetkelli.com/indonesia-off-the-beaten-path #baliindonesia #fourseasonsjimbaran #mandapareserve #wseminyak #exotictravel
All pink 🌸🎆💕 #wseminyak
‘Challenges make you more responsible. Always remember that life without struggle is life without success. Don’t give up and learn not to quit.’ #clumzcrawls #wseminyak
‘If you have the spirit of understanding everything in a positive way, you’ll enjoy each and every moment of life, whether it is pressure or pleasure.’ #clumzcrawls #cakelicious #wseminyak
‘Never change your originality for the sake of others because no one can play your role better than you. So be yourself. You’re the best.’ #clumzcrawls #cakelicious #wseminyak
next page →