#yoghurt

1,431,911 posts

Loading...
Good morning When I remember I can also practice my mommy's duties skills😊😊 TBT! #lunchboxideas #lunchbox #momyduties #packedlunch #yummylunchbox #funlunchbox #healthylunchbox #healthylunchideas #freshfruits #yoghurt #snacks #healthysandwich
It’s time for some jars again (and for these little #kumquats I found in my fridge 🙈). Anyway I’m totally addicted to yoghurt the last days....these little #heaveninajar includes #yoghurt #chocolate #granola and #fruits . That’s all! #food52 #gloobyfood #breakfastinspo #parfait #breakfastideas #parfaitlove #breakfastinajar #healthy #fitfood #enjoyplantpower #f52grams #veganmealprep #gesundessen #thatsdarling #thechalkboardseats #makesmewhole #flatlays #healthytreat
Repost from ig mbak @cindykurniawati_ 😍 siapa yang disini suka sama yogurt? hayooo angkat tangannya? ☝️☝️ nah, yang pernah liat instastory aku pasti tau dong ini yogurt yakan. ini yogurt dari @yogurt.rasa  dan ini enaakkk bangt woiiii. beneran :((( aku makan ini percayalahhh pencernaanku lancar dong. dan kalian tau sendiri kan manfaat yogurt itu banyak bangettt. terus juga ini dapet selai jamnya rasa strawberry dan mangga, fix!! dua-duanya enak banget. ini temen-temen dikantor juga pada bilang enak lohhh. TERBUKTI!! . 1 Mangkok besar yang aku dapet ini harganya cuma 60k aja loh udah dapet selainya uuhhh enak kaannn jadi langsung aja kepoin instagramnya udaaahhhh @yogurt.rasa  @yogurt.rasa  @yogurt.rasa @yogurt.rasa . . #yogurtrasa #yogurtra -sa #yogurtbatam #yoghurtbatam #yogurt #yoghurt #yogurtenak #yogurtlezat #homemadeyogurt #homemade #homemadebatam #batam #strawberry #fresh #manggo #yogurthomemade #strawberryjam #orangejam #orange #grapejam #jam #manggojam #diet #health #foodliciouz #jajananbatam #batamfood #cemilan batam #batamlicious #batamfood #batamkuliner
Garlic fish tikka Ingredient Boneless fish 🐟 fillet cut into 2 inch cubes - 1/2 kilo Ginger garlic paste - 1 tbsp Green chilli paste - 1 tsp Juice of lemon 🍋 - 1 no Salt to taste Mustard oil - 3-4 tbsp Carom seeds (ajwain) - 1/4 tsp Garlic cloves, finely chopped -8 no Green chillies, finely chopped - 2 Gram flour (besan) - 2 tbsp Red chilli powder - 1/4 tsp Turmeric powder - 1/4 tsp Garam masala powder - 1/2 tsp Black salt - A pinch Yogurt - 4 Tbsp Oil for greasing Method: 1. Place fish in a bowl. Add ginger garlic paste, green chilli paste, lemon juice and salt. Mix well and keep aside for 20 minutes for marinating. 2. Heat mustard oil in a non stick pan. Add carom seeds, garlic, green chilies and sauté till the garlic becomes golden. 3. Add gram flour, lower the heat and sauté for 1-2 minutes. Transfer into a bowl. 4. Add red chilli powder, turmeric powder, garam masala powder, black salt, yogurt, little water and mix. Add the marinated fish and salt and mix well. Keep aside for 20-25 minutes. 5. Grease the base of the air fryer with a little oil. Place the marinated fish pieces on the base. 6. Cook in the air fryer for 15 - 20 minutes or till done. 7. Transfer onto a serving plate and serve hot. 8. Garnish with white radish & tomatoes 🍅 #recipe #healthyfood #fish #fishtikka #nonvegetarian #homemadegoodness #tasty #healthyeating #healthylifestyle #foodblogger #dubaiblogger #dubaimums #actifry #tefalactifry #protein #yoghurt #garlic #ginger #greenchilly #yummy #foodphotography #foodofinstagram #igers #tomato #raddish #lemon #mustardoil #seafood #instapic #healthy
I must say that this #ChocoChipsAndOrange flavour #yoghurt from #Creambell surprised me.😳 Unexpectedly it’s actually rather tasty.😋 Yeah, and I only bought it to try it because it was on sale in #PnP . #JustSaying 🙌🏾 #GiveCreditWhereItsDue #BuyLocal #BuyZambian #zambia
Lactosevrije yoghurt en de kwakkies van vroeger. Smoothie erbij en energie genoeg tot deze middag! #lactosefree #yoghurt #albertheijn #innocent #smoothie #uplift #energy #earlyshift #yeswecan
#Hake #couscous #yoghurt and #veggies ...things we ate last night😋😃
#MkReceipes Tropical Salad 🍓 bahan : Buah anggur Buah kiwi Buah stroberi Buah kelengkeng Potongan jelly warna warni Bahan Saos: Mayonaise susu kental manis Yogurt Topping/Hiasan: Keju parut Jeruk Sunkist or jeruk kalengan Langkah potong buah sesuai selera, Masukkan buah-buahan dan potongan jelly kedalam wadah dan sisihkan Dalam wadah lain masuk kan semua bahan Saos sambil di aduk dan cek rasa Siram saos ke dalam wadah yang berisi buah n jelly lalu aduk hingga rata trus kasih topping Siap di sajikan, dingin lebih nikmat ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Anda juga bisa dapatkan berbagai Buah Segar dengan discount 20% di Seluruh Outlet Mirota Kampus Edisi Rabu, 23 Januari 2019 📷 : Google #MKReceipes #MKFresh #buah #mirota #buahsegar #buahsegarmirota #buahmirota #mirotakampus #discount #sale #promo #jogjadiscount #yogyadiskon #makanansehat #health #healthy #salad #saladbuah #yoghurt #artikel #diet #mayonais #resep #receipes #resepsalad #yogyakarta #food #foods
Buongiorno miei cari! 😃🖐Di solito si vedono #pancake 🥞 farciti in mille modi, ad esempio con un topping a base di yoghurt e altre prelibatezze 😋, vero? Beh, oggi ho invertito le cose, proponendovi questa bella e buona 🏆#coppadellasalute 🏆, preparata con #yoghurt bianco magro 0,1% fat con bocconcini di pancake 🥞 morbidi morbidi (25g #multigrainmix "biscotto olandese", 13g di #preparatoperpaneaisettecereali e 23g di #farinaidigranosaraceno ), tanti #fruttirossi 🍇, un pezzettino di #banana 🍌, #fruttasecca mista 🥜 sbriciolata, #cannella e cremina di #cacaoamaroinpolvere 🍫 e acqua, addolcita con una sola goccina di Tic! Buono, leggero, nutriente, e corroborante quasi quanto l'immancabile e onnipresente caffè ⛾ nero bollente! Au revoir! 😘🖐 . 390 kcal: 26P 44C 11F 7 fibre . #IIFYM #flexiblediet #dietaflessibile #fitness #lifestyle #training #breakfast #colazioniitaliane #healtymeals #breakfasttime #helthybowl #bowl #nuts #healthybreakfast #pancakebites #berries #cinnamon #picoftheday #darkchocolatecream
Make your buddies green with envy when they see what you’ve got for a quick snack. 💚All you need is a Fru+ Pear, Vanilla & Cardamon yoghurt.
Don’t forget to enter our giveaway. Go to the post for more details. Pouches are not just for purées and babies. Big kids love smoothies, yoghurt, jelly and chia seed pudding in the as well!! . 📷 @mason_makes_4 . #fruit #vegetables #homemade #puree #babyfood #kids #baby #food #kidfood #happy #reusable #ecofriendly #reuse #yoghurt #kidsstore #smoothies #yogurt #pink #backtoschool
My afternoon yoghurt bowl is always a favourite part of m day! 🍏Apple pieces topped with Greek yoghurt, peanut butter 🥜, frozen raspberries, cacao nibs and granola 🥣👌🏽 inspired by @sabrinapedrosa14 😍 #vegetarianeats #vegetarian #food #yum #delicious #fresh #foodie #homemade #goodeats #igfood #foodstagram #instayum #hungry #eats #cleaneating #foodpics #homecooking #foodlove #instagood #instapic #afternoonsnack #yoghurt #berries #fruit #nibs #peanutbutyer
Quick and easy in this morning with 0% Fat Yoghurt with fresh Cherries, Strawberry and Jumbo Blueberries. มื้อเช้าง่าย ๆ ปลุกกายให้สดชื่น และพร้อมทำกิจกรรมตลอดวัน #ZeroFat #Yoghurt #FreshFruit #Cherry #Strawberry #Blueberry #อาหารเช ้า #อร ่อย #맛있겠다 #맛있어요 #맛있어 #おいしい #好吃 #Delicieux #Delicioso #Lekker #Lecker #Lækker #Вкусный #PaulTastes #PaulCups #PaulFinancialAdvisor #PaulWorkLifeBalance #PaulKitchen #HomemadebyPaul
What a tasty bite surrounded by real orange goodness! 🍊 I'm loving this sweet, juicy and gem-like Lucky Mandarin Orange Slices for my topping that was paired well with the refreshing Strawberry yoghurt. 🍦 . This delightful topping has been launched for the upcoming Chinese New Year. Certainly, I'm feeling lucky with Yolé! 🎉
YOU ARE WHAT YOU EAT 💪 Get healthy stay healthy⠀ 正所謂人如其食,想健康先要食得健康 😙 '⠀ ⠀ #MovenpickFinefoods #MovenpickYogurt #Mövenpick #PremiumMoments #MovenpickMoments #healthy #Yogurt #stayhealthy #乳酪#youarewhatyoueat
1:15pm - Lunch: Lunch today was another yoghurt bowl topped with frozen berries, apple and granola. I didn’t post breakfast bc I was going through my camera roll and deleting a bunch of crap and I accidentally deleted the picture of breakfast so you’re gonna have to take my word for it. For breakfast I had banana oatmeal topped with cocopops, granola and the rest of the banana slices. I’m so mad at myself for deleting it bc it was a really good looking bowl too ☹️ I was proud of it. Oh well, I’m sure I’ll be making it again soon enough. I have soccer training later today so I’m probably not going to have a big dinner but I’ll see what I feel like at the time. • • • • • Tags: #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #fooddiary #lunch #yoghurt #yoghurtbowl #yoghurtandfruit #yoghurtandberries #yoghurtandgranola #apples #frozenberries #granola #eatittobeatit #eatingdisorderrecovery #eatingdisorder #edrecovery #recovery #edwarrior #recoveryisworthit #foodismedicine #strongerthanmyeatingdisorder
New product alert! Just spied these in @aldiaustralia - not sponsored just like a kids yoghurt that has No Added Sugar as there are not that many of them! Perfect for school lunches. Well done Aldi & not too high in protein for little tummies #nutrition #nutritionist #dietitian #diet #yoghurt #dairy #calcium #protein #lunchboxes
VIVA ALL IN ONE CLEANSER (MULBERRY, YOGURT, SOYBEAN) Harga : Rp7,900 Swipe to see details ➡️ 🌸 MULBERRY (Untuk kulit normal/kusam) ✓ Membersihkan sekaligus menyegarkan kulit wajah ✓ Mengandung Ekstrak Mulberry untuk kulit lebih cerah berseri ✓ Moisturizer untuk membantu meningkatkan kelembaban alami kulit wajah. ✓ Mudah digunakan dan tidak lengket di kulit. 🌸 YOGURT (Untuk kulit berminyak) ✓ Membersihkan sekaligus menyegarkan kulit wajah. ✓ Mengandung Ekstrak Youghurt yang kaya akan Asam Amino dan AHA untuk kulit lebih lembab dan cerah berseri, ✓ Diperkaya dengan Aluminium Starch Octenyl Succinate untuk menyeimbangkan kadar minyak pada kulit ✓ Moisturizer untuk membantu kelembaban alami kulit wajah. ✓ Mudah digunakan dan tidak lengket di kulit. 🌸 SOYBEAN (Untuk kulit kering) ✓ Mengandung Soybean Oil yang kaya nutrisi untuk merawat kulit kering ✓ Moisturizer untuk membantu meningkatkan kelembaban alami kulit wajah. ✓ Mudah digunakan dan tidak lengket di kulit. Cara Pemakaian : Oleskan Viva White All In One Face Cleanser pada wajah dan leher, lakukan massage ringan kemudian angkat dengan kapas/tissue. Lanjutkan dengan Viva White Moisturizer. - More info & details (pilih salah satu) 🌺Klik link on Bio untuk chat langsung dengan admin kami. 🌺Shopee : kosmetiksidoarjomalang 🌺 Line : @keq4466w (pakai @) -- #vivaori #vivamurah #vivacosmetics #makeup #vivamakeup #madeinindonesia #bodycare #handcare #beautycare #beautytips #onlineshop #onlineshopsidoarjo #olshopsidoarjo #ossidoarjo #cleanser #allinonecleanser #pembersihwajah #pembersihmakeup #yogurt #yoghurt #perawatanwajah #cleanserviva #cleansermurah #allinone
When you’re a little on the gaggy side and all you crave is tomato on toast 😍💁🏼‍♀️simple, yet effective 😂 . . . . . . . . #wellness #cleaneating #healthyfood #healthy #health #lifestyleblogger #healthylifestyle #paleo #paleodiet #keto #healthychoice #newyear #yoghurt #hustle #lowfat #foodie #foodiesofinstagram #nodiet #cleaneats #fitness #motivation #fit #fitspo #inspo #healthfitness #toast #grains
IM SORRY I HAD TO DO ANOTHER ONE HKVCDSKHV also high key ma honey 🍯 yoghurt boi idk what I’ll name him but I’ll work out the details later. Also, random q: do y’all spell it as yoghurt or yogurt 🤔 . . . 💛💛💛 Anywhore, the same rules apply: 1) #recreate this piece in your style and repost the first image with it. 2) tag me and use the hashtag #aleoisdtiys So I can see it! . . . Have fun uwu 💛💛💛 . . . #dtiys #drawthisinyourstyle #drawthisinyourstylechallenge #artchallenge #art #drawing #dessin #illustration #doodle #oc #owncharacter #aleois_oc #chibi #cute #anime #manga #honey #yoghurt #yogurt #redraw #greece #greekyogurt #redrawchallenge #medibang #summer #digitalart #digital #art
. Semangkuk mie ayam bakso yamin 🦄
カスピ海ヨーグルト 種菌を買って試してみた このヨーグルトのなんとも言えない食感が好きではまっています 現在増殖中😆 #カスピ海ヨーグルト手作り #カスピ海ヨーグルト #ヨーグルト #yoghurt #yoghurthomemade #yogurt #caspian #caspiansea #フジッコ #種菌
Almond milk yoghurt anyone? 🇦🇺🍨#almondmilkyogurt #plantbased #yoghurt #yogurt #dairyfree
#Fresh #nectarine is just like #natures #candy right now as they are so #sweet and #juicy Served with some #natural #yoghurt and it made for a fabulous #Morningtea for the #kids #Chilcare #daycare #healthykidsfood #instayum #instagood
A high of 38° today 🌞 • fruit and almond milk dairy free yoghurt with gluten free muesli and banana! •• Started the reintroduction stage of FODMAP with ripe bananas 🍌 hoping they won’t make my tummy feel bad because I love bananas 😍 3 days then moving on to the next fruit!
Homemade Kimchi Guotie/今日早餐-泡菜鍋貼 for breakfast I made some kimchi dumplings for writing the CNY recipe and they are perfect for soup dumplings or pan-fried, always with spicy vinegar dip for me. - - - - - - - - #早餐 #鍋貼 #锅贴 #饺子 #jiaozi #dumplings #panfrieddumplings #chinesefood #chinesebreakfast #breakfast #dinningtable #kitchenlife #lifestyle #coffee #morningcoffee #granola #yoghurt #homecook #homemade #homefood #whatieat #foodfeed #foodstagram #foodblogging #foodphotography #foodofinstagram #foodshare #foodblog #healthyeating #healthyfood
New favourite food. #rolledoats #chiseeds #yoghurt #greekyoghurt with different #fruits . Perfect breakfast for #nightshift . #eatinghealthy #cleaneating . 😍😋💯❤️. Yup soak the oats with little milk and yoghurt taste better than just yoghurt. I find it is more moist.
_ Masih tercari cari produk yang berkesan & selamat untuk nikmati kulit yang sihat❔❔ _ SKKM BYWAWAIRFAN adalah penyelesaiannya❗️ _ SKKM BYWAWAIRFAN bertindak sebagai makanan tambahan yang memberi 100% manfaat 👍🏻 _ 💦KULIT LEMBAP 💦KULIT SEKATA 💦KULIT GEBU & HALUS 💦HILANGKAN JERAWAT 💦MEMPERBAIKI DALAMAN 💦MELAMBATKAN PROSES PENUAAN DARI DALAMAN 💦HILANGKAN SENGGUGUT 💦HILANGKAN BINTIK² HITAM 💦MENGURANGKAN GASTRIC 💦DAN MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN _ #skkm #skkmbywawairfan #susukambingkurmamadu #susukambing #susu #vanilla #yoghurt #gwy #putih #cerah #glowing #glowingskin #cantik #mulus #freegift #shaker #jerawat #skinmoisturizerbywawairfan #bywawairfan #putihseluruhbadan #ibumengandung
_ Masih tercari cari produk yang berkesan & selamat untuk nikmati kulit yang sihat❔❔ _ SKKM BYWAWAIRFAN adalah penyelesaiannya❗️ _ SKKM BYWAWAIRFAN bertindak sebagai makanan tambahan yang memberi 100% manfaat 👍🏻 _ 💦KULIT LEMBAP 💦KULIT SEKATA 💦KULIT GEBU & HALUS 💦HILANGKAN JERAWAT 💦MEMPERBAIKI DALAMAN 💦MELAMBATKAN PROSES PENUAAN DARI DALAMAN 💦HILANGKAN SENGGUGUT 💦HILANGKAN BINTIK² HITAM 💦MENGURANGKAN GASTRIC 💦DAN MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN _ #skkm #skkmbywawairfan #susukambingkurmamadu #susukambing #susu #vanilla #yoghurt #gwy #putih #cerah #glowing #glowingskin #cantik #mulus #freegift #shaker #jerawat #skinmoisturizerbywawairfan #bywawairfan #putihseluruhbadan #ibumengandung
Raspberry delight#raspberries #yoghurt
Siang2 minum Yoghurt hmm... Yummi... 😋 Yuks Merapat Kuyzzz... Latihan Bareng Membuat Yoghurt #jabarpreneur #bikinusahaitukeren #yoghurt #yoghurtbandung #kuliner #kulinerbandung #umkm #wirausaha #jabarjuaralahirbathin #bandungjuara
Catat tanggalnya besok 24 januari ada Opening promo di @sillysillycat289 karebosi link lantai Ground blok R107-108, beli natural froyo harganya cuma Rp1.000 untuk 100 pembeli pertama, syarat dan ketentuan ada di poster ya....siapa cepat dia dapat 😁😁, info lebih lanjut bisa langsung bertanya ke @sillysillycat289 ya. #promomakassar #makassarpromo #infopromomakassar #makassarhits #makassar #instamakassar #instalike #makassarinfo #likes #karebosilink #yoghurt
Penelitian menunjukkan bahwa sarapan pagi dengan menu yang sehat dapat membantu menurunkan berat badan. Dengan sarapan, Anda tidak akan terlalu lapar pada siang hari, sehingga keinginan untuk mengonsumsi makanan berlebihan pada saat makan siang dapat terhindarkan. Ketika Anda melewatkan sarapan pagi, maka Anda akan lebih mudah untuk tergoda mengonsumsi makanan lain yang tinggi kalori namun tidak mengenyangkan. Dan @wonderyoghurt setelah sarapan dapat membantu menjaga kesehatan pencernaan Anda. 📚 Sumber : alodokter.com #ngawi #produkaslingawi #ngawiramah #ngawiyoungentrepreneur #kulinerngawi #homemadeyoghurtngawi #yoghurt #yogurt #yoghourt #yoghurtngawi #yogurtngawi #yoghourtngawi #yogurtjatim #yoghurtjatim #yoghourtjatim #susufermentasingawi #reselleryoghurtngawi #wonderyoghurt #wonderyoghurtngawi #wonderyoghurtpremium #yoghurthomemade #yoghurtalami #yoghurtsehat #yukdukungproduklokalngawi #dietplan #dietsehat #dietenak #wonderyogurt #wonderyoghourt #ayominumyoghurt
Pepper chicken#yoghurt #tomatoes
School is nearly back, which means so are school lunches 🏫 Ease your way back into the school year and your school lunchbox routine with our list of lunchbox must-haves (link in bio). Kicking off our list are @thecollectiveoz li'l suckies which are vegetarian friendly, gluten free, time-efficient, extremely portable and of course, incredibly tasty (we can vouch for that!) 🍌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #yoghurt #squeezyyoghurt #thecollectiveoz #thecollectivedairy #glutenfree #gf #organic #organicfood #organiclunchbox #dairy #probiotic #food #foodie #eat #eats #yummy #yum #triedandtested #organicbanana #organicyoghurt #lunchboxsnacks #snack #snacktime #squeezy #squeezieyoghurt #lilsuckies #backtoschool #schoolsnack #probioticyoghurt #freezable
When Chef wants to get rid of the Christmas tree... #pine #icecream #bergamot #yoghurt #bristolfood #bristolfoodie #adelinayard
FILOSOFI YOGHURT... Hirup mah kedah sapertos Mamazy Yoghurt.😉😉 Amisna pas Haseumna pas.😜😉 Mun hirup amis teu aya kasusah artina kurang makna nu tiasa diraeh. Mun hirup haseum karasana tanda urang kurang syukur da tiap kasusah pasti aya makna nu bisa diraeh.😉😉 Hirup mah kedah sapertos Mamazy Yoghurt. Raosna dileueut tiis-tiis. 😋😋 Dina nyorang kahirupan nalika mayunan kasusah, kanyeri, masalah, kedah disarengan kuhate anu tiis, ku fikiran anu tenang. Insya alloh raos karaosna.😁😁 Ti Simkuring Agen Mamazy Yoghurt🙏 Nu bade order atanapi bd janten reseller mangga WA 081223459382 #rebonyunda #urangbandung #jabarjuara #yoghurt #yoghurtbandung #yoghurtenak #mamazyyoghurt #minumansehat
Method: - Mix together blueberries & yoghurt - Divide between 4 cups/icy pole moulds - Secure lids on moulds or insert popsicle sticks into cups & freeze until solid (4-6 hours or overnight) - Stand at room temperature for a few minutes before removing from mould That's it. Time to enjoy!!! . . Thanks to @HealthierHappierqld for the great recipe - you guys rock! More of their great stuff at: https://www.healthier.qld.gov.au/food/recipes/ #healthy #happy #recipe #midweek #eatwell #youarewhatyoueat #nutritiousdoesnthavetobehard #summer #treat #yoghurt #creamy #berries #berrylicious #ballaratcommunityhealth
😋 Life is short, indulge yourself with a delicious bowl of #GreekYoghurt . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheGreekYoghurtCo #Yoghurt #EatClean #HealthyEating #LocallyMade #Brisbane #GoldCoast #SunshineCoast #Queensland #AUS
Skinfood little body wash - 這款是Ecocert的有機認證。它的成份全天然有機,對BB的柔嫩肌膚非常好。HK$98 歡迎下單,今次截單日期:2019年1月31日,貨品會喺農曆年到埗香港,歡迎查詢!🤗 #代購 #紐西蘭 #天然護膚品 #蜜糖 #manukahoney #chocolate #喉糖 #New Zealand #紐西蘭代購 #紐西蘭蜜糖代購 #紐西蘭蜜糖 #健康小食 #健康 #小朋友零食 #健康曲奇 #yoghurt
I can get two! !!. . . . . Follow us @robs_bbq_pubs_drinks @robs_bbq_pubs_drinks74 @robertdavid74 . . . .Thanks to this amazing page! ! ! ! ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵#Repost @midefilozofu (@get_repost ) ・・・ Adana seyahatimde @pandorafirat ‘e misafir olmuştum😊 . . Teknolojiye oldukça önem veren bir işletme döner insan eli değmeden otomatik olarak kesiliyor👌🏻☺️ . Adana’ya yolu düşenler bu lezzetten mahrum kalmamalı rotanızı @pandorafirat ‘e çevirin derim . Afiyet olsun 😋 . . #midefilozofu #tavukdöner #gezmek #kebap #iskender #tereyağlıiskender #döner #etdöner #etiskender #meat #ayran #yoghurt #adana #adanayagidekmi #adanakebap
Tegnapi reggeli! 😍Most rakattantam a joghurtos reggelikre! Ti hogy vagytok veluk? 🙂 Yesterday’s breakfast! 😍Sooo into yoghurt bowl variations for breakfast How about you? 🙂
I had a quick coffee @roughandbare yesterday and I’m proud of how we get from grass to a coffee shop in #StLeonard ’s. And the grass is our Millet. How we do it will be posted over the next couple of weeks.
🍊Dried Apricot & Pecan Yogurt Bowl It’s a new year, but I’m still eating the same delicious breakfast 🤤 Never get tired of yogurt bowls because there are endless topping possibilities!🌀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Here I have some Vanilla Greek Skyr (@siggisdairy ) topped with dried apricots (@natureseats ), honey almond granola (@bearnakedgranola ), pecan pieces (@natureseats ), & raw almond butter (@maranathanutbutters )! Happy Thursday! 🤸🏽‍♂️✨
🍎 Spiced Apple Toast ⏲ Under 5 mins | Serves 1 Back to that work grind after the holidays but I’m totally okay with this two day work week (& 4 day weekend) 😜 Took some effort waking up this morning but felt good to be back in routine👍🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Recipe📝 ▫️1/4 large Red Apple ▫️Coconut Oil (@vitacoco ) ▫️Cinnamon ▫️Nutmeg ▫️Vanilla Greek Yogurt (@siggisdairy ) ▫️Honey ▫️Multigrain Bread ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cube the apple & sauté in coconut oil with a dash of cinnamon & nutmeg. Cook for just a few mins. Top sliced toasted bread with Greek Yogurt & spiced apple. Drizzle with some honey & sprinkle hemp seeds.
🍓 Mixed Berries Yogurt Bowl Nothing beats a quick & easy yogurt bowl for breakfast at work 👌🏼 It’s HUMP Day! 🐪 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mixed Berries & Açaí Greek Skyr (@siggisdairy ) topped with sliced strawberries & blueberries, honey almond granola (@bearnakedgranola ), & hemp seeds! These yogurt bowls never get old 🤤
next page →