acheykintangkintung

achey Bocey 013-6408967 (mngr)

@anne_achey @tiara_zinnirahofficial

Loading...
No bukan ukuran baginya... setidaknya dia berani mencabar diri... beratnya 76kg... tapi dia tidak peduli... aku adalah orang pertama bangga dengannya... @anne_achey ... tq @gracshaw_helmet @holeshotmxstore #kemamaninternationalmotocrosschallange
Fokus.... antara 5 ketegori... Cubcross open... #kemamaninternationalmotocrosschallange ... #acheyracingteam @holeshotmxstore @xclubmalaysia
Kecoh laa bini aku ni... sabar laaa!!! .... stress aku... #kemamaninternationalmotocrosschallange @anne_achey
@gabit27 @afifone1 @roma_norizham18 @lie_jintot @gabansaleh19 @acoi_pangkolo @fizoomar @naim_sky_54 @abobsona_garage @holeshotmxstore @xclubmalaysia dan yang lain2... sila hadamkan cara2 amek konar yang betul dari aku ni... ini tak semua main2 la... hiahh bengang di buatnya...
Ayah bukan puting... puting kat tangan awak tu nakk... dekat tangan tuuu... #bintangmamaayah @tiara_zinnirahofficial
Perghhhh... padan mukaa Korang...
Orang jumpa saya tanya mana @abam_bocik dan @fadbocey ... inilah kami masing2 sibuk... dan punyalah sibuk jumpa sampai tersermpak atas jalan pun dah jakun macam 5tahun tak jumpaa... takpa untuk #MLM2018 ni kita jumpa puas2 k... #bocey
Aku dah abis perahhhh dahhhh tak pegiiiii...不不不... salah satu dari 5 ketegori yang aku amek.... #kemamaninternationalmotocrosschallange @holeshotmxstore @xclubmalaysia @gabit27 @afifone1
Happy birthday untuk syaherarara @fadbocey semoga di dalam lindungan Allah sentiasa... dan pada @cirakhairy semoga perjalanan melahirkan anak kedua ini selamat semuanya... untuk pengetahuan syaa lori ni dah jual 不不不丹領儭丹領儭
2 gambar istimewa saya dan isteri @anne_achey di #kemamaninternationalmotocrosschallange ... tq @holeshotmxstore dgn set #radikal #acerbid yang terbaik ini...
next page →