acheykintangkintung

achey Bocey 013-6408967 (mngr)

@anne_achey @tiara_zinnirahofficial

Loading...
Semalam Bocey beramah mesra sambil beramal bersama2 Great Eastern Takaful... Terima Kasih Semua....terbaik..... #Gr8erMalaysia #GreatEasternTakaful
Termenung dia bila ayah bgtau dia satu rahsia ... #bintangmamaayah #anak @tiara_zinnirahofficial
SALAM MALAYSIA SALAM UNTUK SUKAN NEGARA Bantu UNDI kawan rapat sekampung dengan saya di Lembah Pantai, brother Qobin dengan tekan link di sini ➡bit.ly/qobinforpolar atau di bawah untuk beliau mewakili MALAYSIA DAN ASIA OCEANIC ke Ekspedisi Polar Fjallraven 2019 (luncur salji sejauh 300KM) di Sweden/Norway tahun depan. Kalau semua nak tahu dia adalah Penjelajah Grand Slam Last Degree pertama Malaysia dah daki 7 benua dan ski di Kutub Utara dan Kutub Selatan sejauh 111KM. Kita orang masa muda remaja dulu dan sampai hari ni selalu main bola, main lumpur, lepak sama2 dan selalu bersama menyumbang program motivasi di sekitar Lembah Pantai dan Malaysia. Bab bakat tu, dia memang gila sukan lasak dan saya rezeki dalam bidang hiburan. Tolong Tolong Tolong saya #Vote #viral #share di fb, whatapp dan ajak kawan2 bantu kawan saya yang gila ni untuk bawa nama negara harum di persada dunia. Link Undi di bawah dan ikut arahan sehingga VOTED dan follow fb dia Qobin dan sharekan story ini.. Saya sudah VOTE Qobin, sekarang korang pulak... Good Luck My bro Qobin.. #unbowed #unbent #unbroken Vote di sini ➡bit.ly/qobinforpolar ➡bit.ly/qobinforpolar ➡bit.ly/qobinforpolar
Mggu lepas dari hari isnin sampai khamis... rasa nk tanggal badan practice menari ni... #bocey #maharajalawakmega2018 .... apapun tq @alamwakaka sudi sewakan studio anda yg selesa pada kami... kesian kena Tunggu kami abis sampai 2,3 pagi...
Tq @alamwakaka @alamwakaka @alamwakaka @alamwakaka ... siapa sewa studio tarian yg selesa boleh halo2 @alamwakaka
Alhamdulillah P2 Cubcross... tq semua sahabat2 motocross yang membantu semasa sebelum dan selepas race... #johormotocrossseries @holeshotmxstore @mme_racingteam @ktmmalaysiaofficial @ayaitop278 @gabit27 @muhd_arep95 @isma.wira @mamat_47 @tqmxmotocrossclub @xclubmalaysia @harry_awg225
Tahniah dik... @nurzanelly ... kau dah macam adik kandung abang n kak anne... manja dgn kak anne tak hengattt... now dah hampir menjadi isteri orang... walaupun abg n akak tak dpt hadir... tapi doa kami sentiasa ada untuk ko dik... inshaAllah kepentingan abg n akak bukan sahaja hari kau gembira tapi hari2 lain kau lebih bermakna... tahniah sekali lagi dan jaga hubungan kekal kekeluargaan mu dgn baik... kasih kami ada cuma ianya mengisi ruang kosong sahaja.. selebihnya hargai kasih sayang yang ada depan mata... @nurzanelly @nurzanelly @nurzanelly
Jumpa Saya Achey di #Gr8erMalaysia 10 Disember nanti, di lobi Menara Great Eastern! Pelbagai aktiviti menarik ada, sambil tu boleh beramal untuk membantu NGO seperti Kembara Amal Ventures & Saora Industries #Gr8erEasternTakaful
next page →