aiiman_ng

Ai Man Ng

"InsyaAllah segalanya pasti akan berakhir"

Loading...
The bonnie to my clyde β™₯️🌹
Shout out to my one and only lil bro, selamat hari jadi yang ke 17 kim, abang doakan hakim semoga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki, serta menjadi anak soleh dan berbakti dekat ibu bapa. Abang doakan semoga segala impian hakim tercapai dan apa yang hakim impikan dimakbulkan oleh Allah swt. β€’ Goodluck jugak for your upcoming SPM!! Buat elok2 semoga hakim mendapat keputusan yang cemerlang, dan dapat sambung belajar tempat yang bagus2. β€’ Ingat janji Abang, kalau hakim belajar sungguh2 dalam exam ni, lepas je hakim habis SPM, abang bawak hakim g TREC tau hahaha, tkdelah abang gurau je, abang taktahu pun benda2 tu πŸ™ˆ. β€’ P/s Dari hakim baby sampai Hakiim besar, abang sayang hakiim sangat2, semoga sampai Abang takde nnti, harap hakim sentiasa ada dengan abang β˜ΊοΈπŸ˜˜πŸ’• pibeday Gendut πŸ€— @aimanhakiim_
Happy birthday to the most important person in my life ❀️ i love you more than anything, Lillahi ta’ala.
Ibu pernah pesan, nanti bila dah masuk belajar jauh2, belajar sungguh-sungguh dan cari kawan yang baik, yang mengajak kita buat kebaikan dan boleh berjaya sama2 didalam universiti. β€’ Mungkin aku degil dan tidak mengendahkan cakap ibu, aku tidak dapat mencari kawan seperti yang ibu pesan kepadaku, kerana aku tak jumpa kawan yang sebegitu, aku jumpa lebih daripada itu iaitu β€œsahabat” malah bukan sahaja sahabat, tetapi seperti adik beradik ku sendiri, kerana bukan hanya senang bersama, boleh dikatakan bnyak susah bersama, kalau nak hitung kebaikan mereka ni, boleh buat novel rasa. β€’ Terima kasih sahabat, diatas perjalanan yang cukup indah dalam masa 4 tahun bersama. Tidur sekatil dan serumah tu paling best dan tk mungkin dapat aku rasa lagi untuk hari lain.jika suatu hari nanti aku takde kt dunia tanpa sempat ucap selamat tinggal, tp aku tkpernah lupa nak ucapkan terima kasih kerna bagi persahabatan yang indah dalam hidup aku
Ini lah saat saat yang dinantiku selama empat tahun bertungkus lumus, mereka lah hartaku yang paling bernilai yang sentiasa berada bersamaku disaat ku susah dan senang, terutama untuk ibu dan Ayah. β€’ Ibu dan Ayah, ibu lah yang telah membesarkan ku dan mendidik dari sebesar telapak jari sehinggalah aku besar dan berjaya sampai ke hari ini. Jasa dan pengorbananmu teramat lah besar dan tidak dapat kubalas sehabisnya,tanpa kamu berdua aku hanyalah seekor burung yang mengemis kehilangan dua belah sayap dan kerana kamulah dapat ku terbang tinggi sehinggalah dapat ku kecapi impian kamu berdua untuk melihat anak2nya berjaya. β€’ Sebagai inginku membalas segala jasa dan budimu, Terimalah segulung ijazah yang buruk ini dariku untukmu ibu dan ayah. β€’ Ya Allah ku pohon kepadamu, anugerahkanlah kesihatan yang secukupnya dan rezeki yang berpanjangan dan lindungilah mereka kerana mereka lah permata yang tidak dapat di jual beli. Terima kasih ya Allah kerana pinjam kan mereka dalam hidupku πŸ˜ͺ😘
Ni abang nak pesan ni, dalam hidup ni β€œBalance is everything”, buat apa dalam hidup ni pun kena ada balance. Work life? kena balance. Having fun? Pun kena balance, bagi duit lebih kat cashier? Minta balance, tapi kalau cashier perempuan? Keep the balance πŸ™ˆ eh abang gurau je gais 😘 #Abangnasihatjee
Gonna party like it's my birthday, cause it is!! πŸ˜‹πŸ» β€’ #yearoldernotwiser #birthdayboy
Everyone said I could be Anything, So I became Sexy! ⚑️
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ✨. β€’ Walaupun dah tak dapat duit raya takde hal, yang penting I dapat you kan kan πŸ’•πŸ˜˜. β€’ P/s caption bukan kena paksa tau. Ikhlas ni! πŸ™ˆ
Aduih anashh 😘!!
Goodnight 😘✨ Sebelum nak ambil mood tidur, abang dendangkan lagu baru abeh @Faizruzayn // PALSU yang leleh hingus kalau dengar πŸ˜†. Tajuk lagu je #PALSU tau, tapi sayang abang tkpernah #PALSU tau hiks πŸ™Š β€’ Any request lagu boleh dm or comment okay ?. β€’ Check part one at my highlight story πŸ‘ŒπŸ» and this is the rest 😘 β€’ P/s dengar2 jugak tapi sampai tak bangun sahur tau hehe 😜. Btw selamat menjalani Ibadah puasa πŸ‘ŒπŸ»βœŒπŸ» #AiimanNgcover #malaysiancover #urrequest #palsucover #bukanyashe2 #aiseymen #tagurbae #tagsomeone #tagafriend @thegiftedmalaysian @wp.entertainment @malaysiancover @era_fm @hotfm976 @sinarfm @sirkhandanial @lawakhambar @lirikkipidap @fmcmusic @rusamusic #banyakhawautag #yanglainsabareh #satu2abangnyanyinanti
Abang Jamil bin Abu πŸ‘»
SESUNGGUHNYA AKU // @alifsatar This song dedicate to my baby @ilinadhrah for your birthday πŸ˜˜πŸ’• β€’ Any request lagu boleh dm or comment okay ?. β€’ Check part one at my highlight story πŸ‘ŒπŸ» and this is the rest 😘 β€’ Siapa yang birthday jugak pun boleh abang payung sikit tau, sikit jee hehe πŸ€«πŸ€πŸ˜‹ #AiimanNgcover #malaysiancover #urrequest #Sesungguhnyaakucover #bukanyashe2 #aiseymen #tagurbae #tagsomeone #tagafriend @thegiftedmalaysian @wp.entertainment @malaysiancover @era_fm @hotfm976 @sinarfm @sirkhandanial @lawakhambar @lirikkipidap @fmcmusic @rusamusic #banyakhawautag #panjangsgtkenapotongsi #kugiransinarijmland #coverStarEra #yanglainsabareh #satu2abangnyanyinanti
MESKIPUN KAU TAHU // @projectorbandofficial. Dia punya chorus boleh tercabut anak tekak, tapi abang steady hihi, Tp Sorry lah kalau suara abang tk sesedap tuan punya lagu. β€’ Any request lagu boleh dm or comment okay ?. β€’ Check part one at my highlight story πŸ‘ŒπŸ» and this is the rest 😘 #AiimanNgcover #malaysiancover #Meskipunkautahucover #bukanyashe2 #aiseymen #tagurbae #tagsomeone #tagafriend @thegiftedmalaysian @wp.entertainment @malaysiancover @era_fm @hotfm976 @sinarfm @sirkhandanial @lawakhambar @lirikkipidap @fmcmusic @rusamusic @harry_khalifah @padurecords @mvm_production #banyakhawautag #panjangsgtkenapotongsi #kugiransinarijmland #coverStarEra
Great night with great boss 🀘🏻 #paparazieverywhere πŸ’
next page →