azlyna_awang

azlyna_awang

Loading...
#Repost @kidorealm with @get_repost ・・・ Share and follow our page to stand a chance of winning a FREE Mideer Balancing Elephant or Balancing Horse! Don’t forget to tag us as well. 10 winners will be picked and announced on the 12th of January 2019! Good luck! πŸ˜€ #kidorealm #sunway #sunwaygeo #playground #fun #children #kids #klplaygym #playgym
#Repost @majalahpama with @get_repost ・・・ Pa&Ma Giveawayyyyyy πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Nak menang hadiah yang best untuk anak anda? Boleh join giveaway ni. Mudah je langkah-langkahnya . Pa&Ma Giveaway 1. Like instagram Pa&Ma 2. Tag 5 orang rakan anda 3. Komen beserta hashtag #pamagiveaway #majalahpama 4. Share/Re-post di instagram anda (pastikan public) 5. Pemenang akan diumumkan diruangan komen . #majalahpama #pama #tipkeibubapaan
#Repost @khaizan.co with @get_repost ・・・ [#GIVEAWAY ] . Siapa #KhaizanLovers yang belum follow IG kami? . Kalau belum, ada goodnews tau untuk uolls! Lady boss #KHAIZAN nak bagi baju free kat atas ni kat uolls! Nak ke nak?? 😍 . Sebelum tu, uolls follow dulu 3 step simple kat bawah ni ok? ‡️ . 1. Follow IG @khaizan.co @khaizan.catalouge 2. Tag 5 orang bestfriend/sibling korang kat comment 3. Jangan Lupa repost post ni tau! . Senang je kan? Mana tau uolls antara yang bertuah. Kak zan akan pick random je tau. Giveaway akan tamat pada bila bila masa je. . Dah tak sabar? . Tahu hehe. Okay boleh mula sekarang! πŸ”₯
#Repost @moredesigndotcom with @get_repost ・・・ We decided to give out 32set Stainless Steel Utensil for FREE😍😍😍 in Dec 2018 . Do these 4 steps to win latest Verona utensil set worth of RM99 today! . 🎁Step 1 : Like and repost this post with the hashtag #moredesign . 🎁Step 2 : Follow & Share Facebook / Instagram More Design . 🎁Step 3 : Tag 3 friends on this post comment (our initial contest post) . 🎁Step 4 : Don't forget to make your account public so that we can track your entry . Live lucky draw every SAT at Dec2018 (8sets each live session). Happy Sharing 😊 . #moredesign #designerfurniture #malaysiadesigner #yearendsales #christmasgift #homeaccessories #homedecor #homewares #luckydraw
#Repost @qamissqa with @get_repost ・・・ GIVEAWAY! #NISSA2NDEDITION 😱 Jeng jeng jeng.. Siapa #qamissqangels kat sini ada Instagram, uol dah follow kitee belum? 😍 . . Kalau belum, ada goodnews tauu utk uol..! Wahhhh Ladyboss QAMISSQA ni mmg suka buat surpriseeee.. Eheee . . Senang je, uol follow 3 step kat bawah ni k : 1. Follow Instagram @qamissqa 2. Tag 5 org bestfren/sibling korang kat komen 3. Jgn lupa Repost Post ni tau..! . . Senang kan? Mane tahuu uol antara yg bertuah.. Q akan pick random je tau.. Giveaway tamat pd bila2 masa je.. . . Dah x sabar? . . β€œSy x sbr sgt dah ni sis..” . . Tahu, eheee.. Ok bole mula sekarang! πŸ”₯
My hobby : eating.
#Repost @royale_hnb with @get_repost ・・・ ROYALE HnB presents DECEMBER 2018 GIVEAWAY! Rules to Enter Giveaway: 1. Like this Post 2. Follow this Page 3. Repost on your IG 4. Tag us 3 Winners will be announced on 31st December 2018. (ONLY IN MALAYSIA) *T&C Applied*
#Repost @syanelleofficial with @get_repost ・・・ 40k FOLLOWERS giveaway! Who wants a FREE Personalised Kids Backpack? We are doing a #SyanelleGiveaway 😱 Open to ALL our followers! . 1. Follow our instagram: @syanelleofficial 2. Repost this photo on your Instagram account. 3. And tag 3 friends below! . Don’t forget to tag us & unprivate your account. #SyanelleGiveaway
Sama dakkk
#Repost @maselace_hq with @get_repost ・・・ ❗️GIVEAWAY TIMEβ—οΈπŸ“’ 1 x Pemenang akan diumum pada hujung November 2018 🎁 HADIAH: CAR DASH CAM Untuk join: 1. Like & Repost 3x 2. Follow @maselace_hq 3. Tag 3 rakan anda di ruang komen bawah ni sahaja *bukan di ruang komen yang korang repost tu πŸŽ‰ Kami akan memilih satu pemenang bertuah yang ikut syarat, secara rawak pada hujung November 2018 🎁 . #giveawaymaselace #giveawaymalaysia #giveaway #barangbaek #painreliever #musclepain #sakitsendi #sakitlutut #terbaikuntukyangterbaik #maselace
#Repost @maselace_hq with @get_repost ・・・ ❗️GIVEAWAY TIMEβ—οΈπŸ“’ 1 x Pemenang akan diumum pada hujung November 2018 🎁 HADIAH: CAR DASH CAM Untuk join: 1. Like & Repost 3x 2. Follow @maselace_hq 3. Tag 3 rakan anda di ruang komen bawah ni sahaja *bukan di ruang komen yang korang repost tu πŸŽ‰ Kami akan memilih satu pemenang bertuah yang ikut syarat, secara rawak pada hujung November 2018 🎁 . #giveawaymaselace #giveawaymalaysia #giveaway #barangbaek #painreliever #musclepain #sakitsendi #sakitlutut #terbaikuntukyangterbaik #maselace
#Repost @maselace_hq with @get_repost ・・・ ❗️GIVEAWAY TIMEβ—οΈπŸ“’ 1 x Pemenang akan diumum pada hujung November 2018 🎁 HADIAH: CAR DASH CAM Untuk join: 1. Like & Repost 3x 2. Follow @maselace_hq 3. Tag 3 rakan anda di ruang komen bawah ni sahaja *bukan di ruang komen yang korang repost tu πŸŽ‰ Kami akan memilih satu pemenang bertuah yang ikut syarat, secara rawak pada hujung November 2018 🎁 . #giveawaymaselace #giveawaymalaysia #giveaway #barangbaek #painreliever #musclepain #sakitsendi #sakitlutut #terbaikuntukyangterbaik #maselace
" Let’s support the Cruelty Free Kisses Lip Kits by purchasing these sets. Proceeds will be donated to SPCA Malaysia. Let’s support our furry friends and stop animal cruelty guys! 3) Tag 3 of your BFF πŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­ (actual profile) Β· Β· . NOTE : Profile must be genuine and PUBLIC. Β· Β· *Terms and conditions apply. *Contest Period: 27th - 30th Nov 2018. One (1) winner will be selected by me. *Decision on selected winner is final. No appeal via any form of correspondences will be entertained. *Lip & Co. reserves the right to change these terms and conditions at any time without prior notice . #lipandcobeautyxThanuja #lipandcobeautyxThanujaGiveaway #thanujagivesback . Go! Go! Go! πŸ’–πŸ’‹πŸ’–πŸ’‹πŸ’–πŸ’‹πŸ’–πŸ’‹πŸ’–πŸ’‹πŸ’–
#msmanrosegiveaway @ms.manrose #Repost @ms.manrose with @get_repost ・・・ πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ G I V E A W A Y T I M E πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ I have extra sheetmasks/products and here i want to share with you. SWIPE << to see. All you need to do is; 1) Follow @ms.manrose 2) Tag your friend below. (May tag as many you want but will only counted as 1 entry) 3) Like and Repost this picture! Tagging me and #msmanrosegiveaway 4) Extra 5 entry : Post on your story and tag me. . Giveaway period until 30th November. Announcement will be made on my story and this post on 2nd December. . This giveaway for my fellow Malaysians! Yeay! All the best ladies and best of luck! ❀😍😘 . Rules: * Must be Malaysians or residents of Malaysians. * Follow unfollowed is strictly not acceptable (those who unfollowed before is banned) * Must be 18+ years old. * Giveaway/fake account will be disqualified. * Once you've won, kindly reply within 24 hours or another winner will be drawn. * Please set your profile to public during the giveaway period. . . #msmanrose #msmanrose2018 #giveaway #malaysiagiveaway #giveawaymalaysia #abcommunity #contest #contestmalaysia
Review ikhlas. Selalunya sambal mmg suka buat sendiri sebab tak suka ada rs manis gula dalam tu. Tp sambal bilis dr @palmira_foods ni sedap cukup rasa n yg penting tak manis. Senang gila nak masak, guna ja sambal tumis ni dalam mee, n goreng cam biasa. For me, mmg akan letak sikit buat rencah pedas. Ready to eat ya sambal ni. Senang travelling, senang masak, ibu masak cepat anak gembira! Boleh dibeli dr @mybazarapp
next page →