ctsafuraa

ctsafuraa

πŸ‘«-Mrs Stumbrys πŸ’˜Mommy to Dhuhaa Sophea 🏑- β˜ƒοΈ πŸ‡ΈπŸ‡ͺ ✌🏻-Malaysia ft Русский πŸ‘ŠπŸ»-The One and Only Official Account. πŸ‘©πŸ»β€πŸ’»Paid reviewπŸ‘‡πŸΎADMINπŸ‘‡πŸΎ

Loading...
Basuh baju sendiri dah skang.. tpi dia g tekan air penuh se-tangki laaa, walaupun baju 5,6 helai je 🀣. . . #dhuhaasophea
Salam & Hai semua. Baru2 ni Mira Filzah bercuti ke Istanbul Turki. Mereka gunakan servis @akudanistanbul tau. Team @akudanistanbul ni adalah rakyat Malaysia yang menetap di Istanbul Turki. . Banyak juga info2 menarik yang dorang bagi. Jangan lupa kalau korang nak tengok kecantikan bumi Turki setiap hari boleh follow @akudanistanbul ok 😘
β€œ Alhamdulillah makcik memang suka sangat rasa susu ni. Kadang-kadang tak sempat breakfast, minum Trimega ni je kenyang sampai lunch.” - Asiah, Terengganu. . . Haaa tu antara feedback yang selalu dorang dapat. Korang taknak try ke? Bau tak hamis πŸ’― dijamin. Rasa pun umphh! . . Paling best, sekarang dorang ada buat YEAR END SALE woihh! Potongan sebanyak RM10! Beli 3 kotak, free postage dan shaker 😱😱😱 . . Nak cuba? Jom follow @trimegamilkoats @trimegamilkoats @trimegamilkoats
Ada yang ceria macam sy ke harini?? ce angkat tangan πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ₯°. . . Yang mana kemurungan sila bertabah ya πŸ˜†. . . #dhuhaasophea
Kecik-kecik dah encem, mommy dulu comot x yah cakap β€œ legam β€œ ikut abang-abang g lastik burung, mancing n etc, xdenye nk baju rebennnn rebennnn camni πŸ™„. . . Sek baik sume gambar mommy waktu baya camni dah pupus kena telan kt anai-anai, lau tak mau pengsan daddy dia tgk mwahahahaha πŸ€ͺπŸ˜† . . #mylove #daddydhuhaasophea
Berdua bersama πŸ‘΄πŸ»πŸ§’πŸ»πŸ₯°. . . Seperti biasa pagi Ahad, tokdad akan sediakan breakfast untuk kami semua, Sophea pula setia menemani tokdad sambil kunyah kuaci yg tokdad kupas awal-awal pagi utk dia , menari dan buat bising satu rumah (alarm kejutkan tokmama ) 😏. . . Well.. our breakfast for today is Apple & Banana fried pancake ( blynas ) πŸ˜‹πŸ˜‹. . . . #dhuhaasophea #grandpa #hometown
Bestnyaaa giveaway nii! Mommy pun nak join jugaklah. Korang pun meh laa join ramai2. Mana tahu rezeki boleh buat sabun costum made. Muka berjerawat ke apa ke semua boleh request! . . 🎊 ROAD TO 5K GIVEAWAY 🎊 @produkjenamasendirihq nak bagi free je sabun muka costum made mengikut masalah muka korang. Best ke tak best? Sabun ni bukan sabun cikai2 tau. Sabun kami masuk RnD. Lepas tu pulak, kilang kami ni bertaraf GMP, 20 tahun pengalaman dalam bidang OEM ni. Memang πŸ’― trusted! So apa yang korang perlu buat untuk dapat ni? Admin akan pilih 3 orang pemenang tau. 😚 . . 1⃣ FOLLOW @produkjenamasendirihq. 2⃣ Like 10 post terbaru kami dan ke atas. 3⃣ TAG 3 orang BFF korang dekat komen asal post ni . . πŸ™…πŸ»β€β™€ Jangan tag instafamous . . Mudah kan? Jom laa ajak kawan-kawan sekali. πŸ’•
Nomm nommm nommm πŸ€ͺ ( biji kuaci jee πŸ˜†). . . #dhuhaasophea
Alhamdulillah MashaAllah TabarakAllah 😍😍😍 . Impian setiap wanita adalah dapatkan balik body zaman muda dulu.. . Siapa sangka ibu kepada 8 anak ni berjaya dapatkan impiannya itu 😍 . Mula-mula niat nak hilangkan perut buncit je.. tak sangka dapat berat ideal yang sihat sekali . Semuanya berkat follow 100% yang diajar dalam group coaching. alhamdulillah... Syukur 😍 . Coach Suhana ( @suhana_marzuki ) +60133962118 I lost 17kg Online Weight Loss Coach . #jomkurus #fitmom #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #tudungpeople #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #negaraku #nakkurus #misimengecil #zalora #janganbencicintaku #bellaammara #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #ciksempurna #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #zahirtakterucap #cintalemonmadu #lazada #shopee #mommyreview7
Pagi-pagi aktiviti kami bertiga πŸ‘΄πŸ»πŸ§•πŸ»πŸ§’πŸ». . . Main salji, sambil Sophea β€œtolong” tok dad bersihkan salji. . . Lepas tu kami sama-sama buat Snowman ⛄️ yg mana rupanya agak menyeramkan heheπŸ˜†πŸ€ͺ. . . #dhuhaasophea #grandpa
Sophea and Bitty πŸ₯°. . . #dhuhaasophea
Ada yang nak amik Sophea jadi Flower Girl tak ni? πŸ˜…. . . #dhuhaasophea
next page →