fnuraliaaaa_

FatinNuralia 🌸✨

YAYA | 22 | KL | @nsabeautyleeyaa_ 🌈

Loading...
Beria cakap pasal orang, padahal diri sendiri kecundang πŸ‘ŽπŸΏ Berpada pada bercerita pasal orang lain, bila terkena diri sendiri terdiam seribu bahasa 😏✨ (nice baju dari @chief_motorsport , tak panas langsung boh)
Salam Ramadhan 🌸✨
Jom pergi snorkeling πŸ•Ά Happy monday! xx Amacam spec padu tak padu? Onz tak onz? πŸ™ˆ
Third family ❀️ My love @ateynnnlie @juwawawa @allthtlyn @fasehah.husna ✨🌸
Asyik gambar ngan retis je. Harini kita payung sikit gambar ngan aedy muka ala ala si rentong 🀣
Masih lagi mood SK ✨ Standby untuk last event dekat teluk batik, lepastu nak bersara πŸ™ˆ Throwback sikit sk 10 😻 #jarangtakonz
Take care bby kat pangkor nanti 😍 Take care mana yang pergi ride 1 May! Semoga semua selamat pergi & balik ✨🌸
Idola Y15 🌸
Morning boss boss βœ…
Mana orang PD! Yaya sampai dah ni ❀️
SK 8/10/11 βœ… Throwback kit πŸ™ˆ
Kalau betul awak nak memberi, apa salahnya untuk saya terima πŸ™ˆ SK tak pernah mengecewakan, padu habis bosshku πŸ”₯πŸ”₯ #sk11
Jarang tak onz πŸ”₯πŸ”₯ #sk11
Syukur walaupun lama berdiam diri tapi masih contact! @jupiterspark_malaysia insyaAllah nanti ada rezeki kita gabungkan lagi group untuk pergi ride πŸ™ˆ #SK11
Done SK 11.0 βœ…
Sentiasa merendah diri supaya hidup sentiasa diberkati 🌺✨
5 years & still counting πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘© Semoga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat! Tahniah baby ai, iloveyouu ❀️ #erraxbad
Biar tak cantik janji ada konfiden untuk jadi cantik 🌺 InsyaAllah satu hari sampai la jodoh, sekarang ni tengah sorok sorok lagi jodoh tu πŸ™ˆ #erraxbad
next page →